vineri, 19 august 2011

O nava extraterestra ghideaza cometa Elenin spre Pamant

Bazate pe rezultatele emise de Agenţia Chineză Spaţială, Sergio Toscano, directorul Misiunii de Cercetare Astronomice, susţine că în spatele cometei Elenin se afla o navă extraterestră de dimensiuni mari.
“În spatele cometei, descoperită în luna decembrie anul trecut, astronomii chinezi susţin că se regăseşte o dispersie globulară sau chiar o navă extraterestră.” susţine Toscano. Potrivit raportului cercetătorilor chinezi nava extraterestră se afla chiar în coada cometei. În urma captării unor semnale stranii, ce provin din spatele cometei Elenin, se presupune că sunt emise de nişte structuri neidentificate.
În opinia lui Toscano, nava spaţială este staţionată în coada cometei de aproximativ 90 de zile. Aceasta este cauza principală pentru care oamenii de ştiinţă au ajuns la această concluzie. Încă de când a fost identificată, cometa Elenin şi-a modificat traiectoria de mai multe ori, iar NASA a executat mai multe măsurători iar de fiecare dată un fenomen straniu ieşea la iveală, cometa modificându-şi direcţia de parcă era controlată printr-o telecomandă de cineva. În acest fel, Toscano, desluşeşte misterul modificării cometei Elenin, ce se apropie de Pământ cu o viteză uluitoare. Dacă nu îşi va mai modifica direcţia, cometa Elenin va trece în luna octombrie (a.c.) foarte aproape de Pământ iar în cazul în care direcţia i se va modifica iar atunci coliziunea cu planeta noastră este iminentă.
Sursa: efemeride.ro

Efectele pe care le poate produce cometa Elenin. Poate aduce sfarsitul lumii?

Un raport pregătit pentru preşedintele rus Dmitry Medvedev, sugerează necesitatea construirii a 5000 de buncăre suplimentare în Moscova cu privire la posibilul dezastru ce se va produce în anul 2012. Raportul în cauză menţionează apropierea cometei Elenin şi potenţialul impact ce poate pune în pericol viaţa pe Pământ. Cometa Elenin este aşteptată să fie vizibilă cu ochiul liber de pe Pământ în dată de 17 octombrie 2011, în cazul în care îşi respectă actuala traiectorie.
Acest raport a fost întocmit de ministrul de interne al Rusiei, Anatoliy Serdyukov, şi are la baza semnul de întrebare care s-a ridicat în clipa în care cometa Elenin şi-a modificat foarte mult traiectorie. Dacă iniţial s-a crezut că Pământul nu este în pericol, acum, după noile calcule s-a ajuns la concluzia că sfârşitul lumii este mult mai aproape decât s-a crezut dacă Elenin îşi va modifica iar traiectoria. Cercetătorii ruşi cred că această cometă misterioasă, care din senin ameninţa viaţa pe Pământ, este controlată de o formă de inteligenţă superioară. Altfel nimeni nu îşi poate explica schimbările bruşte de direcţie pe care le are în drumul său spre Terra. După noile calcule, Elenin este o ameninţare certa la adresa vieţii oamenilor pe Pământ, însă dacă traiectoria să nu se modifica iar în dată de 17 octombrie 2011, v-a trece la o distanţă foarte mică de planeta noastră.

Un alt aspect ciudat stipulat în raportul oamenilor de ştiinţă ruşi, arata că Elenin este în “contact direct” cu planeta de mărimea lui Jupiter, care s-a descoperit recent. Elenin este un mesager trimis de pe Tyche care se vrea un semnal de alarma sau un deschizător de drumuri. Oare o civilizaţie extraterestră vrea să-şi facă anunţată vizita în acest fel? Care poate să fie raţiunea acestui gest? Nimeni nu poate să ofere un răspuns mai elaborat când vine vorba despre cometa Elenin pentru că nu respectă legile fizicii şi se comporta precum o maşinuţă teleghidată de la distanţă.
Punctul de vedere al NASA este controversat atunci când vine vorba de cometă Elenin. Reprezentanţii NASA au declarat că: ” Datorită devierii orbitei cometei Elenin, nu există garanţie că nu va lovi Pământul”.
Fostul ministru al apărării al Canadei, Paul Hellyer, are un punct de vedere straniu despre ceea ce va urma, declarând că:” Acum câteva decade, vizitatori de pe alte planete ne-au avertizat despre ceea ce va urma şi s-au oferit să ne ajute. Dar noi, sau cel puţin unii dintre noi, au interpretat acest ajutor ca pe o ameninţare şi au hotărât că mai întâi să tragă şi apoi să întrebe.” Cu siguranţă că Paul Hellyer s-a referit la incidentul intitulat “Bătălia din Los Angeles” din anul 1942, când forţele americane au atacat un OZN. După acest incident SUA a intrat în război.

Guvernele ţărilor puternice deja şi-au pregătit foarte multe buncăre în care se pot refugia liderii politici dar şi oamenii cu foarte mulţi bani şi care pot supravieţui timp de mai multe luni. Aceste buncăre secrete există în Statele Unite, în Rusia, China şi alte ţări care se pare că s-au pregătit pentru marea drama din anul 2012. Interesant este că informaţiile sunt clasificate “top secret” iar dacă există scurgeri guvernele le tratează cu indiferenţă.

Comentariu: Chiar dacă Elenin nu este o ameninţare reală pentru Pământ, cu siguranţă că este un semnal de alarma pentru noi toţi. Problema este faptul că alarma a sunat pentru cei privilegiaţi în timp ce noi, ceilalţi, suntem condamnaţi la moarte. Destinul a fost scris şi nu poate să fie schimbat decât dacă anumite elemente se regăsesc.

Cometa Elenin este Steaua Albastră Kachina din profetia tribului Hopi

O veche profeţie a tribului Hopi spune că atunci când o stea mare şi albastră îşi va face apariţia pe cer, a cincea lume va apărea. Această stea mare în limbajul Hopi se numeşte Steaua Albastră Kachina, iar în ziua în care se va vedea pe cer, putem să fim siguri că prima zi a purificării a început. Aceasta va fi ziua purificării, când această stea va dansa în piaţa şi-şi va scoate masca.
În urmă cu câteva zile, NASA a reuşit să capteze, pentru prima dată, cometa Elenin într-o fotografie. Impresionant este faptul că misterioasă cometă are o culoare albastră în comparaţie cu celelalte corpuri care sunt albe. De aici putem să tragem o concluzie simplă şi să ne gândim la profeţia străvechiul trib Hopi. Fotografiile au fost efectuate cu ajutorul unor camere HI2-B, montate pe nava spaţială STEREO-B.
Profeţia tribului Hopi are 9 semne, iar atunci când toate se îndeplinesc, marea stea albastră va apărea pe cer iar o nouă lume, a cincea, se va propaga asupra Pământului. Iată cele 9 semne premergătoare schimbării:

Acesta este primul semn: am spus despre sosirea oamenilor cu pielea albă, că Pahana, dar care nu trăiesc ca Pahana – oameni care au luat pământul care nu le aparţinea şi care şi-au lovit inamicii cu tunetul (arme).

Acesta este al doilea semn: pământurile noastre vor vedea venind roţile de tors pline cu voci (maşini).
Acesta este al treilea semn: un ciudat animal, ca un bivol dar cu coarne foarte lungi, va invada în număr mare pământurile (vite cu coarne mari).
Acesta este al patrulea semn: pământul va fi străbătut de şerpi din fier (căile ferate).
Acesta este al cincilea semn: pământul va fi străbătut în zigzag de o uriaşă pânza de păianjen (liniile de curent şi telefonie).

Acesta este al şaselea semn:  pământul va fi străbătut în zigzag cu râuri de piatră care vor face picturi în soare (şoselele şi mirajele pe care le produce soarele ca efect al strălucirii sale).
Acesta este al şaptelea semn: veţi auzi marea întunecată şerpuind şi multe vieţuitoare murind din cauza ei (deversările de petrol).
Acesta este al optulea semn: veţi vedea mulţi tineri purtând părul lung ca oamenii noştri, venind şi alăturându-se triburilor noastre, învăţând din înţelepciunea noastră (curentul hippy).
Aceste este al nouălea şi ultimul semn: veţi auzi de locurile din Rai, de deasupra pământului care vor cădea cu un zgomot puternic. Va apărea Steaua Albastră. Foarte curând după aceasta ceremoniile populaţiei Hopi vor înceta.