miercuri, 14 mai 2014

OPT PRINCIPII DIN ÎNŢELEPCIUNEA ANTICĂ, DEMONSTRATE ŞTIINŢIFIC


BQ_space_gazing_480x320Practicarea meditatiei prelungeşte longevitatea şi creşte nivelul de conştiinţă. (Epoch Times)

Altruismul ne face mai sănătoşi.
În căutările lor neobosite pentru cel mai bun mod de a trăi, filozofii greci dezbăteau diferenţele dintre beneficiile fericirii hedoniste şi cele ale fericirii eudaimoniste. Hedonismul vede fericirea constând într-un grad ridicat de plăcere şi un grad scăzut de durere, pe când eudaimonismul defineşte fericirea ca având legăură cu un scop mai înalt al vieţii.Un studiu recent al psihologului Barbara Fredrickson de la Universitatea Chapel Hill din Carolina de Nord dezvăluie care dintre cele două forme de fericire este mai benefică pentru sănătate şi starea de bine. Studiul acesteia a fost publicat anul trecut în Procedurile Academiei Naţionale de Ştiinţă din SUA. Barbara a demonstrat că deşi ambele tipuri de fericire te pot face să te simţi bine, cea din urmă mai poate să îşi ofere sănătate şi longevitate de asemenea. Folosindu-se de interviuri telefonice, chestionare şi probe de sânge, studiul ei exploră cum ne afectează la nivel genetic cele două forme de fericire. Cercetările au demonstrat că subiecţii cu mai multă stare de bine hedonistică şi mai puţină eudaimonică produc mai puţini anticorpi, pe când cei cu stare de bine eudaimonică au o producţie crescută de agenţi antivirali.

Acupunctura reechilibrează organismul.
Acupunctura tradiţională care provie din medicina chineză antică foloseşte la redresarea dezechilibrelor qi-ului unei persoane. Conform medicinei chineze, qi-ul este energia care circulă în orice organism viu. Fie că credeţi sau nu în existenţa acestui flux energetic, un nou studiu, publicat în Arhivele de Medicină Internă, a demonstrat că acupunctura este un mod eficient de a uşura migrenele, artrita şi alte boli cronice dureroase.Comparând analizele provenite de la 18000 de pacienţi, cercetătorii au descoperit că acupunctura este mult mai eficientă decât medicina vestică modernă în tratarea diferitelor tipuri de durere, inclusiv a durerilor cronice de spate.

Suportul comunităţii este esenţial pentru a prospera.
Învăţăturile tradiţionale budiste sugerează că o componentă cheie pentru o viaţă fericită şi împlinită o constituie comunitatea. Universitatea Brigham Young şi Universitatea Carolinei de Nord au confirmat această idee, concluzionând că o viaţă socială sănătoasă creştelongevitatea.Cele 2 universităţi au realizat 148 de studii, analizând cazurile a peste 300 000 de persoane şi au descoperit că cei cu relaţii sociale puternice au prezentat o rată crescută de 50% şanse de supravieţuire, efectul relaţiilor sociale asupra mortalităţii fiind mult mai mare decât cel al exerciţiilor fizice sau a obezităţii.

Tai chi îmbunătăţeşte starea de sănătate.
Această metodă chinezească de qigong se bazează pe credinţa că obţinerea unui echilibru între corp şi minte oferă un sentiment general de pace şi armonie, ducând în mod natural la longevitate. Un articol din numărul din mai 2009 al revistei Harvard Women’s Health Watch prezintă câteva studii care confirmă că această formă de “meditaţie în mişcare” poate preveni şi trata multe probleme de sănătate legate de bătrâneţe. Multe studii din acest deceniu au demonstrat că tai chi-ul este miraculos pentru artrite, osteoporoză sau boli de inimă.
Alex-Grey-Psychedelic-Painting-Art-Gallery-Union-Human-Divine-Consciousness
Meditaţia ajută la reducerea stresului şi descoperirea liniştii interioare.
Cu rădăcini în tradiţia estică, meditaţia ajută la liniştirea minţii şi atingerea unui nivel crescut de conştiinţă, îmbunătăţind totodată sănătatea şi starea de bine pe plan secundar. Ştiinţa este capabilă să demonstreze acum beneficiile meditaţiei. Ultimul studiu al echipei Facultăţii de Medicină de la Harvard dezvăluie că practicarea meditaţiei acţionează asupra genelor responsabile cu stresul şi a celor care controlează sistemul imunitar.Psihiatrul de la Harvard, John Denniger, împreună cu echipa sa au folosit tehnologia genomică şi neuro-imagistica pentru a măsura cu o acurateţe mai mare potenţialele schimbări fiziologice din fiecare pacient.Observând indivizii afectaţi sever de stres după ce au urmat practica de yoga şi meditaţie prescrisă de studiu, cercetătorii au determinat că starea energetică a mitocondriilor, rezistenţa lor şi activitatea acestora în legătură cu reducerea stresului legat de probleme de sănătate precum hipertensiune sau infertilitate a crescut surprinzător.

Compasiunea este secretul sensului vieţii.
Tradiţia budistă tibetană include o practică intitulată metta, sau bunătate. Un studiu din 2012 al Universităţii din Emory a descoperit că tipul acesta de meditaţie bazată pe compasiune poate imbunătăţi spectaculos capacitatea de empatie faţă de alte Persoane, iniţial prin interpretarea expresiilor faciale ale acestora.Un alt studiu din 2011 asupra meditaţiei bazate pe compasiune a demonstrat că prin practicare pe durată mai lungă, emoţiile pozitive ale practicanţilor cresc, permiţând acestora să descopere un nivel nou de grijă faţă de ceilalţi, care este scopul lor în viaţă, reţeaua de suport din jurul lor şi bineînţeles îmbunătăţirea sănătăţii. Toate acestea au dus la creşterea generală a nivelului de satisfacţie din viaţa acestor persoane.

Acceptarea a ceea ce nu poţi schimba e secretul reducerii suferinţei.
Conform învăţăturilor budiste trebuie să accepţi ceea ce nu poţi schimba pentru a reduce suferinţa. A fost dovedit ştiinţific că această frază este adevărată, mai ales în cazul adulţilor mai în vârstă, care trec prin schimbări dificile.Cercetătorii de la Universitatea Deakin din Australia au descoperit că seniorii care prezintă un anumit grad de dependenţă faţă de asistenţa din partea altora trăiesc mai mult şi se simt mai împliniţi dacă reuşesc să se împace cu situaţia lor. Studiul, publicat în Journal of Happinness Studies, anul trecut, compară sentimentele de satisfacţie în viaţă şi controlul perceput de adulţii în vârstă care trăiesc asistaţi faţă de cei care trăiesc în comunitate. Analiza cercetătorilor a concluzionat că abilitatea acestora de a accepta inevitabilul, în timp ce menţin un nivel scăzut de autocontrol într-un mediu cu asistenţă este un factor signifiant pentru satisfacţia vieţii. Cercetătorii au afirmat: “pentru a proteja starea de bine a seniorilor, adaptarea implică atât un sentiment de control cât şi acceptarea activă a ceea ce nu pot schimba”.
energie
Iubirea este tot ceea ce ne trebuie.
Lucrul asupra căruia sunt de acord o varietate de tradiţii antice este faptul că iubirea este un element de bază în menţinerea unei vieţi fericite şi pline de sens. Un grup de cercetători de la Harvard care şi-au propus să găsească adevăratele valori care duc la o viaţă împlinită au condus un studiu, timp de 75 de ani, care a ajuns la aceeaşi concluzie.Studiul Grant de la Harvard, condus de psihiatrul George Vaillant, analizează traiectoria vieţii a 268 de studenţi bărbaţi pentru a găsi răspunsul la întrebările universale legate de creştere, dezvoltare, valoare şi scop în viaţă. Vaillant consideră că cea mai mare descoperire a studiului este faptul că o viaţă fericită se desfăşoară în jurul relaţiilor pline de dragoste. El a explicat că fericirea se bazează pe 2 poli: “unul este iubirea. Celălalt este de a găsi un mod de a trăi fără să respingi iubirea”.

AUTOR-Ioana Florea

http://astrodeva.wordpress.com/

Toata Puterea e pusa in Mine


Toata Puterea este pusa in mine. Si in tine. Si in ceilalti. De fapt, in fiecare dintre noi toti.
Si desi, dupa cat se scrie si se vorbeste ai crede ca toata lumea stie si isi asuma, nu e chiar asa.
Puterea toata e pusa in Mine.
Asa a fost, asa a ramas, dar am uitat. Si apoi, am fost convins ca nu e asa.
Si am ajuns sa cred ca Puterea mea era oriunde, dar numai la mine, nu.
Si chiar cand am inteles ca totul e in mine, am crezut, dar in spate, undeva, era o frica.
Eul sustinea frica si o denumea aroganta. Apoi i-a zis : frica de Dumnezeu.
Si cand colo, era lipsa constientei propriei valori.
Si am tot cautat, pe toate caile, Comoara .
Si uite : Eu Sunt Comoara.
Dumnezeu e ca Soarele : lumineaza pe toata lumea la fel.
Asa ca si eu, afirm cu Incredere si stiu ca Puterea mea personala este in mine.
Cand am dat drumul trecutului, si asta nu a fost deloc usor, si am renuntat la orice sentiment de vinovatie, totul a devenit mai simplu, si fara nici un dubiu mai amuzant.
Miraculos in toate aspectele.
Cand te gandesti cum stam prinsi in capcanele mintii, unde ne vedem pe noi vinovati, sau ii vedem pe ceilalti vinovati, dar in orice caz, victime ale acestei lumi, iti vine sa crezi ca ne e mai usor sa mergem in maini decat pe propriile picioare.
Totul e atat de rasturnat, si noi gasim ca e normal.
Toata Puterea este pusa in Mine.
Si ea straluceste de cate ori accept asta. Si respir si ii permit sa imi arate drumul.
Nu suntem doi, in mine.
E doar Puterea. Iar ea se manifesta prin acest trup.
Si daca nu as sti, as zice ca uneori trupul e condus de o parte a mintii, virusata, bolnava, ego.
Totusi, trupul chiar e condus de Putere.
O am, o respir, o recunosc. Sunt eu.
Cine sa fie altcineva ?
Si e chiar simplu. Nu ?
Si pentru ca toata Puterea e in mine, am Incredere totala, ca oricate incercari, manipulari, programe vor incerca sa ma tina sau sa ma atraga in iluzie, Puterea care e Adevarul a ceea ce sunt, ma elibereaza.
Pentru ca deja a facut-o.https://www.youtube.com/watch?v=5mnX03n0mNw
  
Preluat de pe blogul http://daniilgaucan.wordpress.com/ 

   Drum Drept Spre Lumina!

Sursa:  http://burebista2012.blogspot.ro/

Un fost pilot CIA depune marturie ca niciun avion nu a lovit Turnurile Gemene la 11/09/2001
Subiectul asa-zisului atac terorist din 11/9 poate este consumat in prezent, dar in timp se dovedeste ca subiect de actualitate, datorita informatiilor care ies la suprafata. Daca dupa consumarea faptelor, in prima luna varianta oficiala parea verosimila, odata cu trecerea timpului si marturii a sute de oameni, precum si analizarea atat de catre specialisti cat si de oameni care doreau sa afle adevarul despre acest eveniment, iese in evidenta faptul ca a fost o operatiune ,,steag fals” orchestrata de catre elita occidentala( SUA, Israel si Arabia Saudita ) cu actorii pe care ai stim cu totii, in scopul declansarii ,,razboiului impotriva terorismului”, in plan extern, iar in plan intern interzicerea si reducerea grava a unor drepturi si libertati individuale esentiale prin semnarea de catre nazistul Bush Jr. a ,,Patriot Act” care incalca grav Constitutia SUA. Scopul general al administratiei Bush Jr. a fost intronarea unei dictaturi fasciste in SUA. Mijloacele folosite parca sunt copie la indigo cu cele folosite de catre Hitler in anii’30 pentru a prelua puterea in Germania, priviti :In prezent se ajunge la concluzia ca mijloacele prin care au dus la indeplinire prabusirea si dezintegrarea WTC nu sunt dintre cele clasice cum s-ar crede la prima vedere. Ultima concluzie si cea mai socanta este ca nu s-au folosit nici macar vestitele avioane care au intrat premeditat in cele doua turnuri pilotate de catre niste piloti neexperimentati arabi. Au fost folosite arme si tehnologie ce multi dintre noi nici nu ne imaginam ca ar exista. 

In cele ce urmeaza va redau o marturie de exceptie a unui fost pilot CIA.
Un fost angajat CIA și pilot civil a jurat intr-o declarație pe propria răspundere, că niciun avion nu a lovit Turnurile Gemene, ca ar fi fost fizic imposibil.

John Lear, fiul inventatorului Learjet - Bill Lear, a dovedit din experienta sa, ca ar fi fost imposibil fizic ca un Boeing-767, cum ar fi zborurile- AA11 și UA175 sa fi  lovit Turnurile Gemene de la 9/11, în special atunci când au fost pilotate de catre piloți neexperimentați.

El spunea :
 "Nici un Boeing- 767 nu a lovit Turnurile Gemene cum în mod fraudulos au susținut guvernul, mass-media, NIST și contractorii săi, a sustinut în declarația pe propria răspundere.”

"Astfel de accidente nu au avut loc, deoarece acestea sunt fizic imposibil, cum este descris, din următoarele motive: în cazul UAL 175 care a intrat în turnul de sud, un adevărat Boeing- 767 ar fi început" telescopic "sa se dezintegreze atunci când botul a lovit coloanele de oțel de 14 inch care sunt de 39 de inch ( aprox. 99 cm in diametru ) pe centru.”

"Coada verticala și orizontala s-ar fi separat instantaneu de aeronava, cand ar fi lovit coloanele de oțel și ar fi căzut la pământ.”

"Motoarele la impactul cu coloanele de oțel si-ar fi menținut forma lor generală și, fie ar fi căzut la pământ fie ar fi fost recuperate din resturile clădirilor prăbușite.”

Niciun Boeing 767 nu ar fi putut atinge o viteză de 540 m/h( aprox.870 Km/h), la 1000 de metri deasupra nivelului mării datorita "vitezei duble parazite".

,,Suprafața fantei motorului nu este conceputa pentru a accepta volumul de aer dens de la acea altitudine și viteză.”- ( Specific ca la altitudinea de 8000-12000 de metri, la care evolueaza aeronavele actuale, aerul este rarefiat, foarte putin dens, care opune o rezistenta minima asupra aeronavei, iar temperatura aerului este de cca. -50 de grade Celsius, n.a.).

,,Bucata de fuzelaj extern presupusa ca conține 3 sau 4 decupaje - fereastră este incompatibilă cu un avion care a lovit o coloana din oțel de 14 inch (aprox.35,5 cm), la peste 500 mph. Ar fi fost mototolită.”

,,Nici o parte semnificativă a Boeingului 767 sau motorul nu ar fi pătruns în coloanele de oțel de 14 inch dincolo de miezul masiv al turnului fără ca o parte din ele sa nu se identifice la sol.”

,,Resturile colapsului ar fi conținut secțiuni masive ale Boeingului 767, inclusiv 3 miezuri de motoare cu o greutate de aproximativ 9000 pounds( aprox.4 tone ,n.a.) bucata, care nu ar fi fost ascunse. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă din oricare dintre aceste componente structurale masive la WTC. O astfel de dispariție completă a Boeingului 767 este imposibila.”

Declarația pe proprie răspundere, din data de 28 ianuarie 2014 face parte dintr-un proces deschis de către Morgan Reynolds, în Statele Unite District Court, Districtul de Sud, New York.
În martie 2007, Reynolds, un fost economist-sef sub administrația George W. Bush a depus o Cerere de Corectare cu Institutul National de Stiinta si Tehnologie din SUA invocând convingerea că avioane comerciale reale (Boeing) nu au lovit turnurile WTC.

Deși Miscarea Adevarul despre 9/11 a respins inițial teoria " nu au existat avioane", ca prea bizara, după o analiză științifică și rațională, aceasta a devenit o explicație larg acceptată datorita probelor colectate.

Spre deosebire de orice altă formă de declarații, o declarație pe propria răspundere devine adevăr în drept, în cazul în care aceasta nu este răsturnată. În acest caz guvernul american va fi obligat să admită că varianta oficiala data de Comisia 9/11 este greșită.

Căpitan în rezervă, fostul pilot CIA in varsta de 65 de ani - care are peste 19.000 de ore de zbor - a atras de asemenea atenția asupra lipsei de experiență a piloților care ar fi zburat cu aeronavele:

,,Presupusa coborâre controlata în New York pe o linie relativ dreaptă in curs de un pilot novice, este puțin probabil din cauza dificultății extreme de a controla poziția, rata de coborâre și vitezei de coborâre în parametrii de zbor "controlat".”

"Este nevoie de un pilot de înaltă calificare pentru a interpreta" EFIS "( displayurile electronice de zbor ), cu care nici unul dintre piloții hijacker nu ar fi fost familiarizati chiar daca au beneficiat de instruire, și de a folosi controalele sale, inclusiv eleroane, cârma, lifturi, spoilere și drosseli de efect ca să mențină controlul si coborârea.”

Lear, în conformitate cu declarația sub jurământ, a zburat cu peste 100 de tipuri diferite de avioane în timpul celor 40 de ani de zbor și deține mai multe certificate de aviator FAA decât orice alt pilot FAA certificat. El a zburat in misiuni secrete pentru CIA din Asia de Sud-Est, Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa între 1967 și 1983, apoi a petrecut 17 ani de lucru pentru mai multe companii aeriene de pasageri și de marfă ca căpitan și instructor de zbor.

El este un membru al http://pilotsfor911truth.org/  care a arătat în mod constant că era imposibil pentru ca acele avioane sa fi lovit Turnurile Gemene în modul în care Comisia 9/11 a sugerat.
Comisia nu a luat probe de la experți sau piloți atunci când a efectuat investigațiile privind atacurile in 2002-2004.
             
       sursa : http://neonnettle.com/

Ideea care se avanseaza acum este ca s-a folosit tehnologie holografica pentru a induce imaginea avioanelor care s-au si vazut la TV cum au intrat cu viteza in cele doua turnuri, iar turnurile au fost lovite cu o arma ( electromagnetica, scalara, cu impuls sau de alt gen necunoscuta noua ), pentru a realiza efectul.
Priviti urmatorul videoclip si fiti foarte atenti la minutul 16.25 – se vede o silueta a unui obiect zburator care evolueaza pe langa turnuri chiar in momentul impactului. In afara de aceasta, la momentul impactului, chiar inainte ca silueta avionului ( hologramei) sa loveasca turnul se vede un flash de lumina. Acesta patrunde apoi complet in turnul din otel fara sa se dezintegreze nimic din asa-zisul avion, ca si cum ar intra in branza….este contrar oricaror legi ale fizicii clasice…


   In videoclipul urmator priviti la minutul 5 si 11 , dupa ce primul turn este in flacari, apare clar in deplasare spre cel de-al doilea o sfera , poate fi un OZN sau o arma secreta, nimeni nu stie inca dar efectul a fost constatat…  
  

Dupa aceasta scurta si nespecialista analiza se poate trage o concluzie. In desfasurarea evenimentului de care am amintit s-au folosit tehnologii care noi oamenii de rand nu avem habar si nici nu le concepem. Acestea sunt detinute de catre cabala pentru a-si duce la indeplinire planurile malefice de sclavizare a omenirii.

In alta ordine de idei, teama si panica teribila provocata de acel eveniment pe plan mondial a fost majora. Asta s-a si urmarit. In plan subtil, energetic, scaderea frecventei de vibratie a constiintei planetare si se pare deschiderea unui portal energetic negativ pentru influentele reptiliene sau ale altor civilizatii ET negative ( archoni..) cu care cabala conlucreaza in acest plan.

De ce nu au intervenit civilizatiile ET benefice pentru anihilarea acestui eveniment? Omenirea avea nevoie de acesta, pentru a se TREZI . Efectul, in timp asupra oamenilor a fost exact invers fata de ce preconizase cabala. De la acel moment omenirea se trezeste in masa si acest fapt este incontestabil.

Mai avem putin ca sa punem capat tuturor planurilor cabalei si sa incepem sa construim o lume dreapta, pozitiva si benefica pentru tot ce exista pe aceasta planeta.   
              
        Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Paul Craig Roberts: “SFARSITUL LUMII SAU SFARSITUL STATELOR UNITE ALE AMERICII?”

us_economy2014 se contureaza ca un an al incheierii socotelilor pentru SUA. Doua presiuni se fac acum pe dolarul american. Una este din partea Federal Reserve prin declinarea abilitatii de a scadea pretul aurului prin livrarile acestuia din Vest si cunoasterea trucurilor ilegale ale Fed pe piata. A devenit evident ca pretul aurului este aranjat pe viitoarea piata, in scopul de a proteja valoarea dolarului de la QE.

Alta presiune rezulta din amenintarile turbate ale regimului Obama la adresa Rusiei. Alte tari nu mai sunt dispuse sa tolereze abuzul standardului dolarului de la Washington. Washingtonul foloseste sistemul de plati international bazat pe dolar pentru a provoca daune economiilor tarilor care se opun hegemoniei politice americane.

Rusia si China s-au saturat. Rusia si China s-au deconectat de la comertul bazat pe dolar. De acum inainte Rusia, va efectua schimburile sale comerciale, inclusiv vanzarea de petrol si gaze naturale in Europa, in ruble sau monedele partenerilor sai din alianta BRICS ( Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud si recent si Iranul, n.a.).
Aceasta inseamna o scadere mare a cererii de dolari si o scadere corespunzatoare a valorii de schimb a dolarului.
Economia SUA nu si-a revenit dupa recesiunea din 2008, ba dimpotriva a slabit si mai mult ( contrar stirilor economice care ne fac sa credem ca economia SUA s-a stabilizat si este in crestere,n.a.). Marea majoritate a populatiei SUA sufera din cauza lipsei cresterii veniturilor de ani buni. SUA are acum o economie dependenta de import, cu o scadere constanta a valorii dolarului in acelasi timp cu cresterea preturilor, iar aceasta impinge populatia la standarde de viata tot mai scazute.
Toate dovezile indica esecul economic al SUA in 2014, este concluzia din 9 aprilie a raportului lui John Williams.
In acest an am putea vedea, de asemenea destramarea NATO si chiar a UE. Lovitura de stat a Washingtonului in Ucraina si amenintarile cu sanctiuni impotriva Rusiei au impins statele marioneta NATO pe un teren periculos. Washingtonul a judecat gresit reactia Ucrainei la rasturnarea unui guvern legitim ales si impunerea unui guvern marioneta. Crimeea a parasit rapid Ucraina si s-a alaturat Rusiei. Alte foste teritorii rusesti din Ucraina ar putea urma aceasta cale in curand. Protestatarii din Lugansk, Donetk, Harkov cer propriile referendumuri. Protestatarii au declarat Republica Populara Donetk si R.P.Harkov. Guvernul marioneta de la Kiev a amenintat cu represalii. Washington sustine ca protestele sunt sustinute de catre Rusia, dar nimeni nu crede asta, nici macar marionetele de la Kiev ( in foto democratia de tip occidental a Ucrainei in prezent…,n.a).
Rapoarte de stiri ruse au identificat mercenari din SUA, printre fortele de la Kiev, care au fost trimise pentru a rapune separatistii din estul Ucrainei (dealtfel este demonstrat acum ca la lovitura de stat din Ucraina au fost trimisi lunetisti si mercenari de catre SUA si Regina Elisabeta a II-a, pentru a ucide oameni din ambele tabere, n.t.).
Violenta impotriva protestatarilor este de natura sa aduca armata rusa si duce la revenirea in Rusia a fostelor ei teritorii din Ucraina de Est, care au fost anexate la Ucraina de catre Partidul Comunist Sovietic.
Washingtonul care emite amenintari, impinge Europa in confruntari extrem de nedorite. Europenii nu doresc un razboi cu Rusia, peste lovitura de stat de la Kiev, iar europenii inteleg ca orice sanctiuni reale cu privire la Rusia, ar face mai multe daune pentru ei. In cadrul UE este in crestere inegalitatea economica in randul tarilor, rata ridicata a somajului si austeritate stricta impusa asupra membrilor mai saraci, toate acestea au produs nemultumiri enorme.
Europenii nu au niciun chef sa suporte un conflict cu Rusia orchestrat de Washington. In timp ce Washingtonul ofera Europei razboi si sacrificiu, Rusia si China ofera comert si prietenie. Washingtonul va face tot posibilul sa pastreze politicienii europeni cumparati si platiti pentru a pune in aplicare politicile americane, dar dezavantajul Europei de a merge acum cu Washingtonul este mult mai mare.
Pe mai multe fronturi Washingtonul in ochii lumii este vazut ca duplicitar, nedemn de incredere si total corupt. Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională a fost prinsa încercând să folosească social media ca sa răstoarne guvernul de Cuba .
Ca exemplu, rasturnarea guvernului ales din Ucraina, scandalul NSA de spionaj planetar, raportul de investigatie al lui Seymour Hersh arata ca atacul cu gaz sarin din Siria a fost un eveniment de tip ,,steag fals” aranjat de catre membrul NATO – Turcia, in scopul de a justifica un atac american impotriva Siriei ( actiunea a fost pusa in aplicare de catre agenti CIA si de agenti de informatii turci si israelieni,n.t.), info aici :http://www.veteranstoday.com/2014/04/08/296525/ si aici :http://www.veteranstoday.com/2014/04/11/neo-ferris-denial-of-turkish-involvement-in-sarin-gas-attack/ , armele de distrugere in masa ale lui Saddam Hussein care n-au existat niciodata si multe altele.
In esenta, increderea altor tari in judecata si integritatea guvernului SUA este grav afectata, lumea si-a pierdut credinta in conducerea SUA. Washingtonul este redus la amenintari si mita si perceput ca un bataus planetar.
Lovitura de ciocan cea mai mare pe care SUA a luat-o este 11 septembrie 2001. Un numar mare de experti independenti, au contrazis fiecare aspect al logicii desfasurarii evenimentelor din acea data.
Nicio persoana cu un cat de mic grad de constienta nu poate crede ca un mic grup de sauditi, care nu au mai pilotat avioane, fara ajutorul unor agentii de informatii, ar fi putut pacali NSA si toate cele 16 agentii de informatii din SUA, nemaipunand serviciile de informatii ale NATO si Israel.
Italienii, de exemplu au fost informati cu cativa ani inainte despre evenimentele de tip ,,steag fals”, atunci cand presedintele lor a dezvaluit adevarul despre ,,Operatiunea Gladio”. Aceasta a fost o operatiune condusa de catre CIA si serviciile italiene din a doua jumatate a sec.XX, pentru a seta bombe care ar ucide femei si copii din Europa, in scopul de a da vina pe comunisti si prin urmare a eroda sprijinul partidelor politice comuniste din Europa.
Italienii au fost printre primii care au prezentat ,,povestea trasnita din 9/11”. Filmul ,,Zero” aici :http://www.youtube.com/watch?v=QU961SGps8g&feature=youtube
Concluzia este tot mai clara, ca elemente ale guvernului SUA au distrus 3 zgarie-nori din New York, in scopul de a distruge Irak, Afganistan, Libia, Somalia, Siria, Iran si Hezbollah si sa lanseze SUA pe coordonata neoconservatorilor, aceea de hegemonie mondiala.
China si Rusia au protestat, dar au acceptat distrugerea Libiei, chiar daca a fost in detrimentul lor. Dar Iranul a devenit o linie rosie. Washington a fost blocat, asa ca acesta a decis sa creeze probleme majore pentru Rusia in Ucraina, in scopul de a distrage atentia Rusiei de la agenda Washingtonului din alta parte.
China a fost nesigura datorita compromisurilor intre excedentele comerciale cu SUA si ,,incercuirea” Washingtonului in crestere in China, cu baze navale si aeriene. China a juns la aceeasi concluzie ca Rusia, ca au acelasi inamic – Washingtonul.
Unul din doua lucruri este probabil – fie dolarul SUA va fi abandonat si SUA intra in colaps, incheindu-se astfel statutul de superputere care ameninta permanent pacea planetara,- sau marionetele de la Washington se vor implica intr-un conflict major militar cu Rusia si China. Rezultatul este imprevizibil dar cu mult mai devastator decat prabusirea dolarului SUA.
(sursa : http://jhaines6.wordpress.com/).
Concluzii:
Dupa cum ati putut citi in articol autorul se exprima, Washingtonul si nu SUA sau americanii. Asta inseamna ca face o distinctie clara intre ulii razboiului din spatele guvernului federal si poporul american. Si este corect. Dealtfel, in prezent, tot mai multi americani sunt nemultumiti de guvernul federal si-l percep ca unul tiranic. In tot mai multe state sunt oameni care se organizeaza in mici comunitati care nu mai vor sa se supuna guvernului federal.
SUA se trezeste tot mai mult. In multe manifestatii pe diverse subiecte vezi arborate benere cu ,,Noi suntem poporul, ne vrem tara inapoi “. O mare actiune civila se pregateste in prezent sub sintagma Primavara americana cu demonstratii de amploare in Washington DC pe 16-17 mai. Americanii incep sa se organizeze si sa faca ceva pentru tara lor, dar ce facem noi romanii ?
Politicienii isi fac de cap, se cred deasupra legii si stapani pe judetele si orasele lor, iar romanii prinsi in jugul taxelor si preturilor, al vietii tot mai grele pe de o parte, si-n satisfacerea simturilor si dorintelor grosiere al celor cu situatie materiala buna si care nu vor sa se schimbe nimic in lume pentru ca le este bine asa, nu fac mai nimic. Ar fi bine sa ma insel.
Mass-media ne infuzeaza zilnic teama de rusi si de Putin.
Suntem aliatii unei organizatii militare in pragul desfiintarii din care noi ca tara nu am castigat nimic si nu avem niciun beneficiu, dimpotriva avem vreo 17 morti pana acum declarati eroi ca au calcat pe mine in Afganistan pentru a pazi industria de droguri a cabalei.
Cartile se fac acum, nu mai dureaza mult si noi ca popor trebuie sa ne hotaram directia. Mergem cu noul val din Orient, al aliantei BRICS spre o lume a pacii, cooperarii, schimbarii financiare sau continuam sa ducem bolovanul slugarnici de gat pana cand ne va trage la fund cu actualii opresori si tirani ai planetei?
De cand suntem cu asa-zisa democratie vestica, nu gasesc niciun beneficiu pentru noi ca popor si tara. Pentru ei, americani si europeni da. Ne-au jefuit de resursele naturale si ne-au ajutat sa devenim o piata al celor mai proaste si toxice produse ale lor, de la masini, imbracaminte, pana la alimente. Noi ca tara suntem victima sau am fost dusi constient si premeditat aici ?
Eu tind sa cred in cea de-a doua varianta. Cu marionetele actuale care mare parte dintre ei nici macar nu sunt romani, daca am verifica doua generatii in urma, tara a fost dusa spre dezastru si acest popor frumos, destept si puternic injosit si subjugat atat din exterior cat si din interior.
Am speranta ca mare parte dintre romani se vor trezi curand si vor trece la actiune. Cand spun actiune nu ma refer la violenta, ci la sabotarea tacita si ochita a tot ce este strain neamului romanesc, fiecare sa-si gaseasca surse naturale de hrana direct de la producatorii si taranii romani, chiar daca pot fi mai scumpe si amendarea tuturor politicienilor la toate voturile de anul acesta.
Odata cu achizitionarea sau producerea de dispozitive ,,free energy” sa le facem publice si cat mai multi dintre noi sa se rupa de sistemul centralizat de distributie, sa le dam lovitura de gratie corporatiilor energetice nesimtite care ne jecmanesc cu nerusinare.
Taxe si impozite, precum si bancilor sa nu mai platim niciun ban. Noi toti putem opri acest sistem malefic. Gata ajunge, ne-au asuprit si si-au batut joc destul de noi. Aveti coloana vertebrala si nu mai acceptati sclavia.
Revenind la subiectul articolului, observati ca conflictul dintre Est si Vest, dintre alianta BRICS, Miscarea de Rezistenta si cabala se acutizeaza. Ne apropiem de sfarsitul vechii paradigme…Pacea si bunastarea planetara sunt dupa colt. Noi trebuie sa renuntam la vechea lume si la tot ce reprezenta ea pentru noi. Nu trebuie sa ne dorim doar schimbarea ci trebuie sa fim schimbarea insasi.
Sa devenim relee a energiei divine care transforma aceasta lume si oamenii ei.
Drum drept spre Lumina !
Paul Craig Roberts a fost asistent al Secretarului Trezoreriei pentru Politici Economice si associate editor al Wall Street Journal, iar ultima sa carte, ,,The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West “ este acum disponibila.
Sursa: Blogosfera, preluare dupa Adevarul ne va elibera
http://gandeste.org/

10 tehnologii viitoare folosite cu scopul de a controla populatia lumii

10. Activarea electromagnetica a metalelor si a nanocristalelor

Vaccinurile care vor fi folosite cu scopul de transmitere a bolilor infectioase vor fi in acelasi timp utilizate si pentru eliberarea nanocristalelor in sistemul sanguin. Aceste cristale se vor afla intr-o stare latenta in organele organismului uman vreme de cateva luni sau chiar ani, pana in momentul in care acestea vor fi activate cu ajutorul turnurilor de comunicare radio. Astfel, populatia planetei va depinde de interesele guvernului si vor fi provocate isterii in masa, tulburari violente si chiar moartea imediata a unui numar de zeci de milioane de oameni.


9. Crearea de roboti soldati cu ajutorul ingineriei genetice

Viitori soldati vor fi umanoizi roboti. Acestia vor fi dotati cu tot felul de arme si de scuturi neobisnuite. Cu toate ca aceasta imagine pare desprinsa dintr-o revista de benzi desenate sau din filmul “Terminator”, cele mai puternice natiuni ale lumii vor detine astfel de programe secrete de clonare. Acesti “super-soldati” vor fi instruiti pentru a fi pe cat de ascultatori posibil. Organismul lor va avea caracteristicile altetilor de elita, in timp ce marimea creierului lor va fi extrem de redusa, conceput in asa fel incat acestia sa execute ordinele primite, fara ca acestia sa detina capacitatea de a gandi rational. Acestia nu vor cunoaste durerea sau frica. Piese bionice vor fi plasate in diferite parti ale corpului cu scopul de a le imbunatati acestora abilitatile de lupta.


8. Implanturi pe creier controlate de politie pentru controlul populatiei

Viitorul stiintei actuale include diverse gadget-uri electronice ce vor fi implantate in corpul uman. Unul dintre aceste gadget-uri este “cip-ul de pacificare”. Acest cip va fi incorporat cu forta, alaturi de un alt cip folosit pentru a facilita tranzactiile comerciale. Acestea vor fi activate de semnalul folosit de turnurile de telefonie mobila si vor fi folosite de catre oficialii politiei in cazurile de urgenta, cum ar fi protestele anti-guvernamentale. Astfel, statul va avea o arma absoluta impotriva oricaror tipuri de actiuni revolutionare.


7. Controlul guvernamental total asupra reproducerii

Stiinta va supraveghea procesul de reproducere si prin noile legi ce vor fi adoptate pentru asigurarea tiparului genetic dorit. Inainte de a avea copii, parintii vor avea nevoie de acordul anumitor institutii si vor fi nevoiti sa se supuna anumitor teste genetice. In cazul in care viitorii parinti vor fi considerati ca fiind adecvati din punct de vedere genetic, acestia vor primi un permis special, impreuna cu mai multe intructiuni obligatorii. Persoanele care vor avea tendinte violente si revolutioniste nu vor primi permisul respectiv.  Numai cetatenii cei mai ascultatori si creduli vor cunoaste beneficiile reproducerii. Astfel se va asigura urmatoarea generatie de sclavi ai sistemului.


6. Raspandirea unei pandemii globale prin folosirea vaccinurilor sezoniere

Desi vaccinurile au ca scop prevenirea afectiunilor, acestea vor fi folosite pe post de arme biologice, scopul acestora fiind raspandirea bolilor in intreaga lume. In viitorul apropiat, Guvernul Mondial va lua decizia de a lansa un virus, transmis cu ajutorul vaccinurilor sezoniere, cu scopul depopularii planetei, avand in vedere ca populatia planetei a atins de multa vreme limita “acceptabila”.  In esenta, acest program are ca scop eliminarea indivizilor vulnerabili, nefolositori din punct de vedere reproductiv.


5. Incriminarea absoluta a medicamentelor si a alimentelor produse acasa

In viitor, va fi sustinuta ideea potrivit careia  productia de alimente de casa este extrem de riscanta si periculoasa. Cu astfel de justificari absurde, agricultura individuala va fi interzisa in mai multe tari, iar cei ce vor cultiva legume in mod in secret, vor fi capturati si tratati de catre oamenii legii ca fiind traficanti de droguri


4. Secretizarea completa a ingredientelor produselor alimentare

Avand in vedere ca industria alimentara adopta din ce in ce mai multe  metode neobisnuite pentru productia de alimente, cu siguranta  vom observa o intensificare in eforturile acestora de a ascunde ingredientele periculoase din punct de vedere al sanatatii organismulu


3. Monitorizarea statisticilor de sanatate de catre politie

Dosarele medicale nu vor mai avea statutul de date cu caracter personal. In viitorul apropiat vom fi martorii unui fenomen neobisnuit. Oamenilor le vor fi implantate microcipuri biometrice ce vor trimite unui centru de control date cu privire la starea acestora de sanatate si cantitatea de droguri ilegale care se afla in sangele lor. Aceste implanturi vor fi folosite pentru identificarea si arestarea consumatorilor de droguri si pentru supravegherea nivelului nutrientilor din organism, precum vitamina D, carenta acestei vitamine determinand o mai mare flexibilitate in compotament.


2. Vaccinurile de comportament

Vaccinurile de comportament vor avea scopul de a reconecta centrele nervoase ale creierului si de a elimina libertatea de vointa si de exprimare. Neascultarea este o boala, privita prin ochii celor de la conducerea noului guvern mondial. Leacul pentru aceasta boala (termenul medical actual este “tulburare de opozitie sfidator”), va fi un vaccin ce va reconecta toate functiile biologice ale creierului. Dupa injectare, psihologii experti vor fi invitati de catre stat pentru a evalua starea de sanatate psihica a individului. In cazul in care comportamentul individului evaluat v-a fi caracterizat ca fiind satisfacator, acesta va primi titulatura de “individ acceptat din punct de vedere social”.
Acest tip de vaccin va reprezenta piatra de temelie a regimului politienesc la nivel mondial, care nu va arata nici o toleranta pentru orice tip de gandire independenta si critica, in special atunci cand aceasta este indreptata impotriva statului. Aceasta procedura este de fapt o lobotomie chimica.


1. Cultivarea organelor umane in porci modificati genetic

Cei care se vor afla in situatia de a avea nevoie de un transplant vor putea procura organele direct de la Mosato, care vor dezvolta aceste organe in organismul porcilor modificati genetic. Cea de-a doua varianta fiind reprezentata de spitalele implicate in traficul de organe.
Sursa: astrologykom.blogspot.com/