luni, 23 septembrie 2013

Schimbările care vin cu echinoctiul de toamnă

curcubeu
Echinoctiul de toamnă este aici. Din punct de vedere astronomic momentul exact este 22 septembrie 23:45. Parcă mai ieri era echinoctiul de primavară cand vesti despre schimbările din perioada imediat următoare au inceput să apară. Un aspect important al acestui echinoctiu de toamnă este că va fi o poartă pentru energii foarte puternice pe care le vom absorbi, fiecare in felul lui propriu in functie de stadiul de trezire si a pregătirii de pană aici. Acum e bine să facem efortul să ne aliniem cu Lumina, să ne conectăm interior, să ne odihnim dacă simtim nevoie si să petrecem timp in natură dacă e posibil.
Suntem in pragul unor schimbări iminente in bine in situatia planetară. In curand vor avea loc o serie de evenimente din care probabil unul mai important si decisiv. Va fi ca un tren care soseste in gară, chiar dacă cu o intarziere de luni de zile. Intai vom vedea locomotiva si apoi celelalte vagoane dupa el. La fel vor fi probabil si evenimentele care se asteapta sa ne aducă un suflu nou si optimist in viată.
Referitor la schimbările in plan financiar, se crede că tarile BRICS vor face schimbarea direct către noul sistem financiar. De fapt ele sunt doar o parghie intermediară spre acolo. Mai sunt si altele. Că tările BRICS reprezintă deja o mare putere este printre altele si faptul că sunt in proces de a face un Internet independent de cel centrat in Statele Unite si Marea Britanie.
Trebuie să intelegem că in perioada imediat următoare va exista o societate de tranzitie de la ce avem acum, spre societatea galactică. E putin probabil ca se poate schimba totul radical peste noapte. Va exista de exemplu o perioadă de timp in care vom avea o abundentă bazată incă pe bani, dar vine un timp in care banii nu vor mai fi necesari, si viata pe Pămant se va desfăsura la fel cu societătile avansate din Galaxie.
Ascensiunea planetară, primeste un nou impuls cu acest echinoctiu. Teoretic, nimic nu va mai impiedeca acest proces si drumul va fi mai drept de acum si se va merge pe el cu o mai mare viteză. In acelasi timp ne putem astepta ca haosul general nu va inceta prea curand. De aceea trebuie să ne străduim să păstrăm pacea si echilibrul interior.

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

Atmosfera Astrala 23-29 Septembrie

“România este în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cei care conduc destinele României după 1989 sunt trădători de țară!”

0-38188-isarescu_006
Cei care conduc destinele Romaniei dupa 1989 sint tradatori de tara. Dupa asasinarea Ceausestilor Romania este in stare de ocupatie nedeclarata si plateste tribut. Cum altfel explicati distrugerea economiei sistematic, din ordinul si cu supervizarea celor aflati la putere, instrainarea avutiei nationale pe comisioane luate de cei cu drept de semnatura si stampila, recunoasterea holocaustului care nu a avut loc in Romania , plata pretentiilor israelului  de despagubiri de 60 miliarde dolari, din care Basescu si Isarescu au dat o treime,etc. In Romnia nu se mai produce nimic.
Intre cei mai ticalosi tradatori si vinzatori de tara este Mugur Isarescu
Isarescu a fost adus la BNR prin intermediul marelui tradator de tara Iulian Vlad si Iliescu.
In ianuarie 1990, Isarescu a refuzat sa semneze, cu acordul lui Iliescu, plata combustibilului cu care trebuiau aprovizionate 128 de nave de mare tonaj aflate in diverse locuri in lume,lasindu-le arestate in porturi si pierdute de Romania pentru neplata taxelor portuare. BNR detinea peste doua miliarde de dolari in rezerve. Iliescu a stiut si a fost de acor cu acest jaf. Isarescu a fost primul care a pus umarul la disparitia flotei. Au urmat Basescu si alti   ministri la transporturi in cirdasie cu reprezentanti marcanti ai partidelor de guvernamint.
Isarescu era primministru in timpul lui Emil (Cazbici) Constantinescu ,Becovici Berceanu fiind semnatar al contractului cu Gold Corporation . Emil Cazbici Constantinescu, dar si toti cei din conducerea Partidului Democrat au capatat actiuni la Gold Corporation ,la fel ca si multi reprezentanti ai guvernului de atunci.
Dupa 1944,la liceul internat Bratianu devenit Horia Closca si Crisan din Pitesti, Emil Cazbici, zis si minuta, (fiindca are o mina atrofiata) batea elevii in calitate de sef UTM, amenintind ca el e nascut in Uniunea Sovietica .
In mandatul de presedinte al lui Emil Cazbici Constantinescu, acesta, in cirdasie cu directorii SRI si SIE, au decis vinzarea pe sestache si pe comisioane mici a intregii documentatii privind prospectiunile geologice si zacamintele de aur ale Romaniei , aflate in camerele  seifuri de la institutul de Geologie. Intr-o noapte au fost scoase din Instituul de Geologie toate documentele si au fost scoase din tara. Atunci au venit la fix, prin intermediarul Frank Timis,din Canada sa cesioneze nu numai Rosia Montana dar si alte  mari zacaminte de aur .
Mai mult, se stia ca zacamintele respective contin si metale rare, mult mai pretioase , nu doar aur si argint. Actualmente , intreaga documentatie privind pospectiunile geologice si rezervele de aur ale Romaniei umplu rafturile intr-un birou evreiesc de avocatura din Toronto,la etajul 52 din blocul Turn. In cirdasie cu interesele jidovesti ,Isarescu a sistat  cumpararea   aurului extras din minele de aur  din Romania .
Mugur Isarescu a trimis aurul Romaniei din BNR in banci straine,pentru o dobinda mica, si la apoi s-au facut presiuni ca Basescu si Isarescu sa faca imprumutul de 20 miliarde euro , imprumut neaprobat in parlament indatorind populatia Romaniei pentru multe generatii. In conditiile in care nu mai avem productie (a fost distrusa economia prin asa zisa privatizare strategica),nu mai cream plusprodus, vom vedea aurul inapoi ca pe tezaurul de la Moscova.
Din ordinul lui Ceausescu,in minele de aur,atunci cind se dadea de un filon, se sigila capatul filonului de aur si se punea sigiliul Bancii Nationale a Romaniei. Exploatarea filoanelor era interzisa. Periodic erau trimise echipe care verificau daca sigiliile puse erau la locul lor si se treceau in inventar si filoanele nou descoperite.In minele de aur din Romania sunt zeci de mii de filoane de aur sigilate in vremea lui Ceausescu.Inainte de 1990 ,periodic erau delegate echipe de securisti care inventariau sigiliile filoanelor de aur din mine.
Anual numai din aluviuni, erau inregistrate la Banca Nationala peste zece tone de aur.Aurul colectat din aluviuni in 1989 nu a mai fost inregistrat de noul guvernator al BNR, Mugur Isarescu, fiind scos lingou cu lingou din tara de persoane sub directa supraveghere a lui Stanculescu si Chitac. Din pricina ca un lingou a disparut,a avut loc crima din Precupetii Vechi.
Dupa ce Ceausescu a anuntat in martie 1989 plata datoriilor externe si in aprilie a sters toate datoriile CAP-urilor si IAS-urilor, in fiecare saptamina soseau pe aeroportul Otopeni lingourile din aur cu care Romania garantase imprumuturile externe.
Mai mult,statului roman revenindu-I foarte putin din zacamint , inseamna sa dam aurul pe gratis. Mai ales cu contributia lui Isarescu, cel care spune ca Romania si BNR  nu au nevoie de rezerve de aur . Intrebati-va de ce nu face referiri la dezvoltarea durabila…
Cand a venit pentru cesionarea zacamintelor de la Rosia Montana ,Gold Co,a spaguit in mod special pe reprezentantii puterii ,mai ales membrii PD , care au actiuni la firma,mai multe decit statul roman .Cum explicati ca in 2004 Berceanu a zis ca exploatarea de la Rosia Montana trebule sa continuie, la fel si Basescu,care in vizita la Rosia Montana, chiar inainte de alegeri a zis acelasi lucru. Director pe bani multi si cu actiuni la Gold Corporation a fost numit un membru marcant al PD, plecat de la Ministerul Mediului, Gabriel  Dumitrascu .
Cum au mai facut averi colosale cei cu functii? Un mic exemplu.Era pe vremea cind primministru era Stolojan, Basescu ,ministru la transporturi l-a trimis pe frate-sau pe o nava  , pentru reparatii in Japonia,( ca noi n-am fi avut santiere navale),cu 3.000.000 dolari. Ajuns acolo, Mirciulica a trimis un fax lui frate-sau la minister cum ca ar fi necesari inca 3.000.000 dolari pentru reparatii , fara nota justificativa sau deviz de lucrari .Frate-sau Traienica a dat aviz favorabil, fara nici o nota justificativa si a trimis-o lui Stolo. Stolo, fara a solicita lamuriri ori nota justificativa, a semnat favorabil si a trimis-o lui Isarescu , cel care a aprobat trimiterea in contul lui Mirciulica a inca 3.000.000 dolari . Poate asa inteleti de ce Draga Stolo si isarescu sint asa de mediatizati ca tehnocrati. La corpul de control al guvernului lucra atunci Ionel Blanculescu si va poate confirma.
In dec 1989,in CC era un metru cub de dolari care au fost depozitati intr-o camera si paziti de Pluto si Furdea Dumitru,In camera au fost initial depuse si trei mape din piele continind conturile secrete ale Romaniei in strainatate.La citeva ore dupa depunerea acestora, a venit Petre Roman si a cerut cele trei mape si i-a spus lui Furdea sa zica daca e intrebat, ca nu stie nimic despre mape……
Crin Antonescu la nunta cu Vladean, a primit cadou de nunta de la Dinu Patriciu actiuni la Rosia Montana de 100.000 euro. Si Daciana Sirbu, europarlamenter ca si Vladean, sustin deschiderea exploatarilor la Rosia Montana.
Credeti cumva ca refuzul lui Isarescu de a mai inregistra la BNR  aurul din exploatari,a fost intimplator.Asta a dus la inchiderea minelor de aur. Tot Isarescu a dispus vinzarea rezervelor de argint ale Romaniei.
Rezervele de aur ale Romaniei sint pentru generatii , iar cei care au devastat Romania , in scimbul unor comisioane personale, substantiale, au avut si au dreptul de semnatura si stampila .
Iulian Vlad si Securitatea nu l-au tradat pe Ceausescu ,au tradat Romania. Nu Ceausescu a subminat economia nationala ci ai ce au luat fraiele puterii, au pastrat dreptul de semnatura si stampila ca sa isi umfle buzunarele si conturile din strainatate. Ceausescu nu a avut conturi personale in strainatate ,dar cei care au pastrat dupa 1990 functiile la stat, sunt multimiliardari , pentru ca si-au insusit drepturile de proprietate ale romanilor si au instrainat tot ce se poate ,determinind se tineri si pe cei apti de munca sa paraseasca tara, ca ei sa jefuiasca linistiti.
Noi nu mai producem aproape nimic, iar din cei 20 miliarde euro imprumutati nu se fac nici un fel de investitii pentru a avea productie,dar vindem tot .Ei stiu doar sa vinda ce nu le apartine .
Daca dupa razboi sovieticii ,ca armata de ocupatie au impus in funtiile de conducere majoritar evrei,care au dispus arestarea si uciderea a aproape 2.000.000 de romani, dupa uciderea Ceausestilor , s-au cocotat in functii tot numai evrei ,ei si masoneria  coordoneaza exterminarea romanilor .Nu-i de ajuns ca Israel ne- cerut si ne obiga sa ii platim peste 60.000.000.000 dolari in contul falsului holocaust Tocmai ei care au facut holocaust cu rominii dupa 1944.
Daca Iliescu in 2001,a acceptat falsa recunoastere a holocaustului iar Basescu a dispus plata a o treime din suma promisa israelului, acesta din urma prin Razvan Ungureanu au refuzat recuperarea tezaurului de la Moscova.In acest timp evreii au cerut rusilor tezaurul Romaniei, in contul holocaustului.
Ce mai conteaza dupa ce Basescu a indatorat Romania pentru generatii,iar USL a facut imprumuturi suplimentare si ne-a indatorat si mai mult.
Strainii stiu cit de corupti sint cei ce ne conduc si ii sustin in ticalosiile lor si se folosesc de ei
ZACAMINTELE DE AUR SINT ALE ROMANILOR !!! N-au ce cauta strainii .
Puteti cere NATIONALIZAREA
Verificati daca nu credeti!
Dati mai departe si trimiteti pe retele informatiile,
Formulate cit mai multe plingeri penale la Parchet,DIICOT si DNA  !
Nota redacției: Mă pregăteam să scriu un text pe subiectul Emil Constantinescu și Roșia Montană. De ce nu se aude vocea, opinia legitimă a geologului, a primului geolog din România? Au circulat despre nevrednicul nostru președinte acuzații că a avut, înainte de 1990, probleme cu securitatea, suspectat fiind că a vîndut secrete de stat privind zăcămintele prețioase din subsolul României. Se cam leagă lucrurile.
Personal am avut o mirare: cum de a făcut Emil Constantinescu două facultăți la zi? Legile de atunci nu dădeau voie să faci a doua facultate decât la FF – la Fără Frecvență. A făcut mai întâi facultatea de drept, apoi pe cea de geologie! Cumva cu misiune?
Ce se știe sigur este că mama lui Emil vorbea stricat românește. Asta am aflat de la un coleg de grupă al neisprăvitului… Se trăgea dintr-o familie de evrei expulzați din Elveția pentru activități anarhiste, teroriste, inspirate de isprăvile evreilor din Rusia. Ajunși în Rusia, bunicii lui Emil al nostru, dar mai mult al altora, s-au stabilit în Basarabia!… N-a avut curajul să spună că bunicii săi erau franțuji, minciuna ar fi fost prea mare, ci a zis că erau francofoni!…
Sursa: Ion Coja

Maimuta, lupul si pisica in mitologia romaneasca

descărcare
In mitologia romaneasca, frumoasa si simpla ca o icoana taraneasca pe sticla, gasim descrierea Facerii Lumilor, a Omului, tovarasia lui Dumnezeu si uneltirile permanente ale dracului. O viziune foarte interesanta prin originalitate, dar care ascunde semnificatii profunde, este aceea a zamislirii maimutei, lupului si a pisicii.
Ca sa intelegem de ce Darwin a tot insistat ca omul se trage din maimuta, ar trebui sa intelegem mitul ei oglindit de aceasta cunoastere vie, transmisa oral, din generatie in generatie: dracul scormonind tot felul de blestematii ca sa-l incurce si sa-l vatameze pe Dumnezeu si toata Creatia Sa, din ciuda ca desi el il numeste cu respect Fartate, Domnul ii raspunde rece, fara sa vrea a se intovarasi cu el: Nefartate, a gasit un plan si anume sa-si faca un aliat. Astfel s-a apucat dracul sa tocmeasca din lut si apa, o mogaldeata care sa-i semene. I-a ispravit trupul, dar degeaba sufla peste el, caci nu prindea viata. Trecand Dumnezeu pe acolo si intelegand rostul ascuns al impielitatului, l-a chemat la El si i-a aratat cum se face Omul: a luat os din piatra, sange din roua, i-a dat auzul din vanturi si rostire din tunet, i-a colorat piele cu roseata fructelor coapte si suflandu-i suflare de viata l-a facut sa straluceasca precum soarele. Mahnit, Uciga-l Toaca s-a bosumflat si a plecat necajit spre hotarele lui. Din mila fata de necurat, Dumnezeu a suflat viata si asupra mogaldetei dracului, si asa a aparut maimuta…
images
Alta data, Michiduta s-a apucat sa-si faca un caine, pe care dorea sa-l asmuta asupra gleznei lui Dumnezeu. Zis si facut, insa ca si in cazul maimutei, corpul nu prindea viata. Cum l-a vazut Dumnezeu cum s-a apropiat si l-a intrebat pe spurcat ce vrea sa faca. Scormonitorul s-a plans ca este cam singur si ca vrea tovaras. S-a apropiat Dumnezeu de aratare si i-a zis, prinde viata si alearga-l pe drac! Asa a aparut lupul, din mainile dracului, dar cu suflare de la Dumnezeu. De aceea, primul animal salbatic, domesticit de om este lupul devenit caine! Se zice, de atunci, ca un caine bun musca intotdeauna oamenii dracului…
descărcare (1)
Pisica apare pe Arca lui Noe, unde se ascunsese si Aghiuta pentru a face stricaciuni. Enervat ca Dumnezeu vrea sa-l salveze pe o, prin Noe si prinzand de veste ca va veni un Potop, dar viata se va adaposti in Arca, Potrivnicul s-a transformat in soboloan, s-a inmultit nespus si a inceput sa roada lemnul Corabiei, doar-doar o pierde-o definitiv! Noe, ca un bun capitan ce era, se plimba de colo-colo de la babord la tribord, inspectandu-si nava. Cand vazu prapadul facut de sobolani, asa tare s-a maniat, ca si-a scos mantia de pe umeri si aruncand-o asupra praduitorilor a gandit sa-i prinda pe toti. Cand mantia a atins puntea, s-a transformat in pisica siu de atunci alearga neincetat sa-l prinda pe dracul deghizat in sobolan…
images (1)
Va recomand cu caldura cartea lui Marcel Olinescu: Mitologie Romaneasca…

Pasuirea a luat sfarsit! Este timpul sa o pornim... - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Dragii mei,
Zilele acestea am primit pentru voi un mesaj, pe care dintr-un motiv pe care-l veti intelege dupa ce veti citi, am tot evitat sa vi-l transmit.
Din pacate pentru noi, pasuirea pe care Dumnezeu ne-a dat-o, pentru a reusi sa ne schimbam si sa evoluam, a luat sfarsit. Deja am pasit in alta etapa a evolutiei noastre. Nori negri incep sa se ridice pe cerul lumii si al Romaniei. Cei care au reusit sa isi rezolve conflictele si sa le lase in urma, sa ierte, sa uite si sa iubeasca pe toti cei care le-au facut rau sau le-au gresit, cei care au reusit sa isi rezolve conflictele, sa isi invete lectiile de viata, vor trece usor prin aceasta perioada. Din pacate, acesti oameni evoluati sunt foarte putini.
De acum incolo vom asista la proteste, unde vor fi cel putin doua parti, parti care vor ajunge sa se bata intre ele si la propriu si la figurat, uitand de cele mai multe ori cine le sunt de fapt adevaratii dusmani si de unde a plecat conflictul lor  si ce anume au de revendicat.

Toamna va fi grea, iarna va fi si mai grea. Lipsurile vor completa fenomenele naturale, precum si cele care se vor, sa para naturale. Lupta pentru supravietuire se va acutiza, iar cei care mai au inca amintirea perioadei comuniste, vor ajunge la concluzia ca " mai bine era atunci'.
Influentele vor fi atat de multe, incat ne va fi foarte greu sa ne dam seama, daca avem de a face cu arme psihotronice, arme meteorologice si climatice sau mai stiu eu ce inventii sau ele sunt naturale si fac parte din paleta fenomenelor naturale. Nu trebuie sa ne speriem si trebuie sa intelegem, ca toate sunt permise de Dumnezeu, doar pentru a ne da un imbold sau mai mult, pentru a intelege, ca este momentul sa ne schimbam drumul pe care mergem.
Vor fi manifestatii, vor fi furtuni, vor fi zapezi si inzapeziri, va fi cutremur (sansa mare in noiembrie) si alte accidente si boli si morti din ce in ce mai multe si multi. Totul poate culmina cu un razboi in primavara.
Lupta dintre bine si rau va fi din ce in ce mai puternica si dusa pe cat mai multe planuri, unele nici macar gandite de noi.

Ni se vor cere schimbari radicale, multi din noi nu stiu si nu cred ca vom fi pregatiti si vom accepta aceste schimbari. Nici multi dintre cei evoluati nu vor accepta usor aceste schimbari. Din pacate, de data aceasta liberul arbitru nu prea va mai conta.
Contactul cu una sau mai multe civilizatii extraterestre benefice este foarte posibil sa se intample si sa fie facut cunoscut. Contactul cu cel putin o civilizatie nebenefica este de mult facut, dar este tinut secret.
Toate aceste evenimente nedorite pot fi scazute in intensitate si impact, totul depinzand de noi oamenii, de puterea noastra de a intelege ceea ce ni se intampla si de dorinta noastra de a ne schimba in bine, de a lasa raul sa dispara din viata noastra. Cum vom trece prin acesta perioada si cat va dura ea, va depinde de noi. Nimeni nu poate spune cat va dura si cat de rau sau de bine ne va fi.

Este foarte important sa intelegem ca, desi multi dintre noi simtim  schimbarea si o dorim sa vina cat mai repede, marea majoritate habar nu au pe ce lume sunt si nici macar nu stiu ce isi doresc de la viata.
In ceea ce ma priveste, ma apropii de o schimbare majora in viata. O simt si asa cum i-am promis Domnului, intrucat am renuntat la liberul arbitru, voi accepta indiferent ce  presupune ea.

In momentul de fata simt doar o amaraciune destul de mare in suflet, pentru ca nu am reusit sa fac mai mult si sa ajut si sa trezesc mai multi oameni. Pe toti cei pe care i-am suparat sau i-am deranjat, ii rog din suflet si cu toata sinceritatea sa ma ierte, caci daca am facut-o, am facut-o fie din nestiinta, fie fara voie. Pe cei care m-au atacat in diferite moduri, le promit ca ma rog pentru ca Dumnezeu sa ii ierte, asa cum m-am rugat mereu si ca le doresc doar sa INTELEAGA!
Indiferent ce va veni, indiferent ce va urma, puneti-va credinta in Dumnezeu si ascultai-i pe Ingerii vostri si pe Ghizii vostri spirituali si faceti intocmai cum va vor sfatui ei.

Sa ne rugam Domnului Dumnezeu sa ne ajute in ceea ce avem de facut, sa reusim sa indulcim cat putem de mult din ce va veni si sa nu uitam ca, "Este timpul sa o pornim..."!
http://www.youtube.com/watch?v=mfaRRlEBIQ0

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea


Top 5 surse de grasimi sanatoase

Top 5 surse de grasimi sanatoase
In ultimii ani, grasimile au fost puse pe lista neagra si evitate de toata lumea, de dragul siluetei. In realitate insa, ele sunt indispensabile organismului si trebuie consumate pentru un corp cu adevarat sanatos. Vezi mai jos cele mai bune surse de grasimi.

1. Ulei de cocos extra virgin
Contine acid lauric, un acid gras foarte important, care se gaseste din abundenta si in laptele matern. Acesta este excelent pentru tiroida si nu creste nivelul colesterolului din sange, chiar daca este consumat des. Inca ceva ce merita mentionat: uleiul de cocos este foarte bun pentru persoanele care sufera de candidoza, intrucat are proprietati anti-fungice.


2. Uleiul de peste
Beneficiile uleiului de peste sunt datorate in principal prezentei acizilor grasi Omega 3. Acestia contribuie la mentinerea sanatatii inimii, au proprietati anti-inflamatorii si protejeaza impotriva Alzheimerului.


3. Uleiul de canepa
Canepa are o gama larga de aminoacizi si acizi grasi esentiali. Contine Omega 3 si Omega 6, grasimi care ajuta la intarirea sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor. Concentratia mare de acizi grasi esentiali protejeaza impotriva bolilor cardiace, a colesterolului si a cancerului.


4. Avocado
Fructele de avocado sunt pline de grasimi monosaturate si peste 20 nutrienti esentiali pentru organism: fibre, potasiu, vitaminele E, B, acid folic. In plus, sunt printre cele mai sigure produse, intrucat pielea lor groasa constituie un baraj impotriva pesticidelor.

5. Nuci
Au un gust bun, sunt excelente pentru momentele in care simti nevoia sa rontai ceva, dau gust oricarei retete si sunt si sanatoase. Nucile sunt printre cele mai bune surse de grasimi monosaturate, ceea ce le face excelente pentru sanatatea inimii si a creierului.


EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 23 septembrie 2013

23.septembrie 2013Cutii din piatră misterioase, gigantice, au fost descoperite în subteranul platoului Gizeh, lângă Marea Piramidă din Egipt

Foarte aproape de faimoasele piramide din Egipt a fost descoperită o reţea subterană complicată de camere şi tuneluri, cu minunate arcade şi nişe misterioase. O parte a acestor vestigii din antichitate a fost deschisă pentru vizitare în decembrie, 2012. Ansamblul subteran este numit Serapeum.
În acele nişe, arheologii au descoperit cel puţin 22 de cutii din piatră, precum nişte monoliţi, cântărind între 60 şi 70 de tone fiecare, în greutate fiind inclus şi capacul masiv de aproximativ 30 de tone, scrie edituraksha.ro.
Unul dintre aspectele remarcabile în legatură cu aceste cutii, care sunt goale în interior, este că suprafaţa lor este executată cu o precizie excepţională, toleranţa la planeitate fiind de doar câteva zecimi de milimetru; de asemenea, unghiurile acestor enigmatice paralelipipede sunt realizate la o perpendicularitate perfectă (exact 90 de grade). Mai mult decât atât, interiorul acestor gigantice „cutii” din piatră goale este atât de bine şlefuit, încât suprafaţa acestora este precum oglinda.
Poate că cel mai remarcabil aspect în legătură cu aceste realizări impresionante şi totodată inexplicabile pentru nivelul tehnologic pe care savanţii moderni îl atribuie vechilor egipteni îl reprezintă materialul din care ele sunt alcătuite.
Însăşi existenţa acestor construcţii extraordinare, cum ar fi Serapeum sau piramidele de pe platoul Gizeh demonstrează cu prisosinţă că populaţia acelor vremuri nu ar fi putut realiza niciodată, tehnologic vorbind, ansamblurile arhitectonice respective (sau cele din alte zone ale lumii, cum ar fi Mexic, Peru, Bolivia, Cambodgia, China etc). Din acest punct de vedere, prostia egiptologilor şi a savanţilor contemporani sau, mai bine zis, manipularea informaţiei istorice de către cabala malefică, care susţine că un popor sărman, abia ieşit din caverne, a putut proiecta şi realiza aceste monumente megalitice, este ea însăşi o prostie monumentală.

Un argument simplu şi logic ar fi următorul (pe lângă nenumărate alte dovezi ce desfiinţează „blocada” ştiinţei „moderne” instituită în scopul ascunderii adevărului):dacă egiptenii din antichitate aveau în urmă cu 4-5 mii de ani cunoştinţele necesare edificării unor astfel de construcţii foarte complexe, unde ar fi trebuit să ne aflăm noi în prezent din acest punct de vedere, al tehnologiei construcţiilor? În loc de aceasta, chiar şi în zilele noastre construim case din chirpici sau nu suntem capabili să proiectăm coloşi de genul piramidelor din Egipt.
Într-adevăr, proiectarea şi construcţia unor astfel de monumente, la parametrii la care ele au fost realizate, chipurile, „în urmă cu 4500 de ani”, nu este posibilă în prezent, după cum au declarat unii dintre inginerii, arhitecţii şi oamenii de ştiinţă care încă mai dau dovadă de un anumit bun simţ şi decenţă ştiinţifică.
Toate acestea se petrec în prezent deoarece a existat şi continuă să existe o luptă disperată din partea celor care încearcă să conducă, să controleze şi să stăpânească lumea, pentru ca omenirea să nu afle adevărul despre originile sale şi nici despre faptul că, în trecut, ea a fost vizitată de reprezentanţi ai unor civilizaţii extraterestre, care au realizat acele construcţii extraordinare.
Nu este mai puţin adevărat că există de asemenea un mare scepticism în rândul majorităţii oamenilor cu privire la aceste aspecte oculte. Ei nu doresc sa fie deranjaţi din dulcea lor mediocritate; ei sunt mulţumiţi cu ochelarii de cal ce le-au fost puşi, ba unii sunt chiar ferm convinşi că acesta este adevarul. Pentru ei, atunci când va fi revelat, adevărul va fi dureros, deoarece vor trebui să rezolve nu doar o problemă gravă de concepţie, ci şi una care ţine de orgoliu şi de devenirea lor spirituală.

Val de cutremure în jurul României. Cutremur de mică adâncime la Galaţi


Bulgaria şi Serbia au fost lovite de cutremure duminică seara. Cel mai mare a avut o magnitudine de 4.1 şi s-a produs la doar 5 kilometri adâncime.


Curemure succesive în Bulgaria şi Serbia. Unul singur a depăşit magnitudinea 4, dar toate au fost de suprafaţă, fiind resimţite şi în România. 

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs şi  in seara zilei de vineri, 20 septembrie, in regiunea Vrancea.Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, cutremurul a avut loc la ora locala 21h08min54sec, iar epicentrul sau a fost localizat in Muntii Vrancei, zona NEREJU (45,74 grade latitudine Nordica, 26,59 grade longitudine Estica).


 Cutremurul s-a produs la adancimea de 96 km, iar magnitudinea acestuia a fost de 3,5 grade pe scara Richter. Intensitatea seismului in zona epicentrala a fost de cel mult II grade pe scara Mercalli. Miscarea seismica nu a fost resimtita la Bucuresti.
In urma cu 2 zile, in dimineata zilei de 18 septembrie, la ora locala 3h27min28sec, un alt cutremur, cu magnitudinea de 3,6 grade, s-a produs in regiunea Vrancea, zona NEREJU (45,68 grade latitudine Nordica, 26,58 grade longitudine Estica), la adancimea de 141 km. 

Cutremur de mică adâncime la Galaţi

Două cutremure au fost înregistrate luni în zona Galaţi.

Două seisme, unul cu magnitudine 3 şi altul cu magnitudine 2.9, au fost înregistrate în zona Galaţi. Conform infp.ro, cutremurele s-au produs la o adâncime de 5 kilometri în apropierea localităţilor: Galati (15 km), Braila (29 km), Macin (36 km), Tecuci (53 km), Focsani (59 km).


Cum va arăta Soarele atunci când va fi pe moarte?


Cândva, într-un viitor foarte îndepărtat – aproximativ 5 miliarde de ani – Soarele nostru va începe să îşi piardă „puterea”, rămânând fără combustibil, iar acesta va fi începutul sfârşitului: existenţa stelei centrale a sistemului nostru solar se va apropia de final. Ştim cum arată azi Soarele, aflat în plinătatea forţelor sale, dar cum va arăta Soarele muribund?


Soarele se va „umfla” - îşi va mări dimensiunile, straturile sale exterioare extinzându-se în spaţiu, dincolo de orbita terestră, „prăjind” planetele din calea sa; în final, va exploda, lăsând în urmă rămăşiţele arse ale planetelor (inclusiv ale Terrei) şi un nucleu dens, de dimensiuni mici, o formaţiune numită pitică albă, vestigiu al stelei care a fost cândva Soarele.
Iar când se vor întâmpla aceste lucruri, Soarele va arăta, probabil, ca steaua din imaginea de mai jos, numită HD 184738 (cunoscută şi sub numele de Steaua de Hidrogen a lui Campbell) şi care se găseşte în centrul unei mici nebuloase planetare din constelaţia Lebăda.
HD 184738 este o stea cu masă mică, asemănătoare cu Soarele nostru; de aceea, „agonia” ei poate poate oferi modelul transformării finale prin care va trece şi propriul nostru soare, peste aproximativ 5 miliarde de ani.
Imaginea a fost realizată cu telescopul Hubble; strălucirea roşie şi portocalie este generată de hidrogenul şi azotul care înconjoară steaua muribundă.
Continuarea pe descopera.ro


Ziua în care extratereștrii au vorbit în direct la TV. Au căpătat control asupra unei televiziuni


În seara zilei de 26 noiembrie 1977, în sudul Angliei s-a petrecut ceva uluitor. O voce neidentificată care s-a prezentat drept extraterestrul Vrillon a întrerupt emisiunea unui post TV și a adresat un mesaj în direct telespectatorilor, în limba engleză. 


Extratereștri în direct la TV
Extratereștri în direct la TV
Ziua de 26 noiembrie 1977 a fost una ca oricare alta în Anglia. Postul local de televiziune Southern Televizion tocmai începuse buletinul de știri de seară, iar familiile din sud-estul Angliei se adunaseră în fața televizoarelor. Copiii așteptau cu nerăbdare desenele animante Looney Tunes, care urmau să fie difuzate după programul de știri, scrie kernelmag.com
Dintr-o dată, la ora 17:10, un bârâit i-a acoperit vocea prezentatorului de știri, iar o voce puternică a început să le trimită un mesaj telespectatorilor. Imaginile jurnalului de știri au continuat să fie transmise pe ecran, iar misterioasa voce s-a prezentat drept Vrillon, reprezentantul Comandamentului Galactic Ashtar. 
Niciun inginer al televiziunii nu a realizat că semnalul audio-video fusese interceptat. Mesajul lui Vrillon s-a întins pe durata a aproape șase minute, spre uimirea telespectatorilor englezi. Unii dintre ei s-au panicat, crezând într-adevăr că o civilizație extraterestră comunica cu ei. 
În mesajul său, Vrillon le-a transmis pământenilor că toate armele trebuie distruse dacă vor să acceadă la următorul stadiu al evoluției. Adevăratul autor al mesajului nu a fost niciodată identificat, însă specialiștii bănuiesc că o persoană a reușit să intercepteze semnalul audio al televiziunii și să transmită cu ajutorul unui transmițător presupusul mesaj al civilizației extraterestre. 

Iată mesajul transmis pe 26 noiembrie 1977:

"Acum vă vorbeşte Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulţi ani, unii dintre voi ne-aţi văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut aceasta cu fraţii şi surorile voastre de pe întreaga voastră planetă Pământ. Vrem să vă avertizăm despre destinul rasei şi al lumii voastre şi intenţionăm să vă sfătuim cu înţelepciune pentru a putea să comunicaţi semenilor voştri care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptaţi pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care ameninţă atât lumea voastră, cât şi fiinţele din lumile noastre care se află  în preajma voastră. Va fi bine să învăţaţi să acţionaţi cu iubire şi înţelepciune pentru a putea să participaţi la marea trezire spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră va trece într-o nouă eră a Vărsătorului.

Această nouă eră de profunde transformări ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoinţă, mare pace şi evolutie, cu condiţia ca aceia care vă conduc să devină conştienţi de forţele malefice care le pot întuneca în întregime judecata.  
Ascultaţi acum în linişte şi cu atenţie ce am să vă spun, căci această şansă s-ar putea să nu se mai repete. De mulţi ani de zile, savanţii voştri, guvernele şi comandanţii militari nu au ţinut seama de atenţionările noastre. Ei au continuat să realizeze experimente cu forţa malefică a ceea ce voi numiţi energie nucleară. Bombele atomice pot distruge Pământul şi chiar fiinţele din lumile voastre surori într-o singură clipă. Reziduurile sistemelor energetice atomice vor otrăvi planeta voastră pentru mii de ani de acum înainte.

Noi, care am urmat calea evoluţiei de o perioadă mult mai lungă de timp decât voi, am realizat demult că aceasta, energia atomică, este întotdeauna direcţionată împotriva vieţii. Nu are aplicaţii paşnice. Cercetarea şi folosirea ei trebuie să înceteze neîntârziat, altfel riscaţi să vă autodistrugeţi. Toate armele voastre nimicitoare şi nefaste trebuie să fie de îndată eliminate. Vremea conflictelor şi a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului. Luaţi aminte, căci rasa din care faceţi parte ar putea să progreseze cu uşurinţă spre cele mai înalte niveluri ale evoluţiei, dacă vă veţi arăta demni de aceasta în faţa lui DUMNEZEU. Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a învăţa să trăiţi cu toţii împreună în iubire, pace şi bunăvoinţă. Peste tot pe această planetă mici grupuri sunt inspirate de noi şi vă învaţă deja aceasta, ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înţelepciune a noii ere care se naşte. Sunteţi liberi să acceptaţi sau să respingeţi învăţăturile lor autentice, dar luaţi aminte căci numai aceia care vor învăţa să trăiască în pace şi iubire vor avea cu siguranţă acces la sferele superioare ale evoluţiei spirituale".


Papa Francisc anunţă un scenariu teribil: Biserica Catolică s-ar putea prăbuşi

Papa Francisc anunţă un scenariu teribil: Biserica Catolică s-ar putea prăbuşi
Papa Francisc a anuntat un scenariu teribil in ceea ce priveste Biserica Catolica, afirmand ca aceasta “se va prabusi precum un castel din carti de joc” daca liderii sai nu sunt capabili sa gaseasca “un nou echilibru” intre activitatile lor politice si misiunea lor spirituala.
Interviul fara precedent al Suveranului Pontif, care va aparea in mai multe publicatii iezuite din intreaga lume, ofera o introspectie in viziunea sa referitoare la viitorul Bisericii Catolice, potrivit The Telegraph.
Papa Francisc s-a descris ca fiind “un pacatos”. “Aceasta este definitia cea mai precisa”, a spus el, atunci cand a fost intrebat ce fel de om era. “Nu este o figura de stil, un gen literar. Sunt un pacatos”.
In legatura cu Biserica Catolica, Papa a declarat ca “trebuie sa gasim un echilibru, in caz contrar, chiar edificiul moral al bisericii este posibil sa se prabuseasca precum un castel din carti de joc”.
Francisc a fost ales Papa in luna martie de catre colegii sai cardinali, cu un mandat de reformare a unei institutii care a fost afectata in ultimii ani de coruptie, scandaluri financiare si acuzatii de intrigi si lupte interne.
Papa, mustrat de catre unii catolici
El a recunoscut ca a avut o tendinta spre “o maniera autoritara si rapida de luare a deciziilor”. Tot el a declarat ca a fost mustrat de catre unii catolici, care au simtit ca nu a vorbit destul despre anumite probleme, precum casatoria homosexualilor sau avortul.
El a considerat ca nu este necaesar sa discute ceste aspecte in mod constant, deoarece el a fost de acord cu doctrina bisericii.
Papa a reiterat determinarea sa de a reforma Vaticanul, dar a spus ca procesul nu va fi unul rapid si usor. “Multi cred ca reformele si schimbarile pot avea loc intr-un timp scurt. Eu cred ca avem nevoie intotdeauna de timp pentru a pune bazele unei schimbari reale, efective”, a spus seful Vaticanului.
Interviul Papei Francisc a fost acordat reverendului Antonio Spadaro, editorul publicatiei La Civilta Cattolica, ulterior fiind tradus in mai multe limbi, pentru a fi publicat in intreaga lume.
Sursa: Ziare.com

Turmeric - un miracol al naturii

Curcuma, condimentul care tine bolile departe si te fereste de Alzheimer
Turmericul este radacina uscata a plantei Curcuma Domestica. Turmericul este o planta perena, cu o tulpina dreapta ce sustine 2-3 ramuri mai subtiri ce pot ajunge la 90-100 cm inaltime. Frunzele de pe ramuri sunt eliptice sau lanceolate, de culoare verde, mai intense pe partea superioara si au o lungime de 30-40 cm si o latime de 8-12 cm. Inflorescenta este cilindrica, de 10-15 cm lungime, florile fiind albe la varful inflorescentei si verzi la inceputul ei. Semintele sunt produs in capsule, iar numarul acestora depinde de numarul florilor feritilizate. Sub pamant, radacina este formata dintr-un rizom principal din care erup ramuri primare, din acestea ramuri secundare, putand aparea chiar si ramuri tertiare. Culoarea radacinii variaza intre portocaliu inchis, galben pal sau galben rosiatic.

Beneficii / Utilizare Turmeric:

Turmericul este utilizat in praful de curry, sosuri, supe de pui si de paste, condimente uscate, bauturi etc. Turmericul este originar din regiunea indo-malaeziana, existand mai multe specii ale acestei plante in zona. Dovezile etnobotanice indica utilizarea turmericului in India inca din cele mai vechi timpuri. Se considera ca sub influenta religiei Hindu, turmericul s-a raspandit si in tarile mai indepartate din Asia, in China ajungand in anii 700 e.n. In vestul Africii a ajuns in secolul al XIII-lea.
Efecte antiinflamatorii
Uleiul volatil din turmeric a dovedit o semnificativa activitate antiinflamatorie. De asemenea, curcuminul, componenta a turmericului, are efecte antiinflamatorii comparabile cu cele ale medicamentelor pe baza de hidrocortizon si fenilbutazon. Spre deosebire de aceste medicamente care pot cauza efecte adverse serioase, curcuminul nu este toxic.

Boala inflamatorie intestinala
Curcuminul este un tratament eficient, ieftin si bine tolerat pentru bolile inflamatorii ale intesinului (boala Crohn sau colite ulcerative) gratie efectelor antioxidante coroborate cu abilitatea de a inhiba unul dintre agentii majori (NF kappa-B) ai inflamatiei celulare.

Artrita reumatoida
Curcuminul are puternice efecte antioxidante ce se materializeaza prin neutralizarea radicalilor liberi ce calatoresc prin organism cauzand grave distrugeri celulare. In artrita, radicalii liberi sunt responsabili de durerile provocate de inflamarea articulatiilor si de eventualele daune provocate acestora.

Fibroza chistica
Studiile efectuate pe animale au demonstrat ca una din afectiunile impotriva carora lupta curcuminul este si fibroza chistica, o afectiune grava ce ataca plamanii si poate cauza infectii fatale. In ciuda efectelor pozitive pe care le-a aratat turmericul, specialistii recomanda pacientilor sa nu incerce autotratarea cu aceasta planta pana cand dozele corecte nu sunt stabilite de cercetari si pana cand nu se stabilesc exact interactiunile pe care aceasta substanta le are cu medicamentele administrate persoanelor cu fibroza chistica.

Diabet
Turmericul ajuta la stabilizarea nivelului glicemiei, avand efecte hipoglicemice. In combinatie cu alte ierburi, proprietatile antidiabetice ale turmericului sunt chiar mai pronuntate.

Prevenirea cancerului
Efectul antioxidant al curcuminului protejeaza colonul de radicalii liberi ce deterioreaza celulele la nivelul ADN-ului. De asemenea, curcuminul ajuta la distrugerea celulelor care deja au suferit mutatii, astfel incat acestea nu se vor raspandi in organism. Un alt mecanism prin care turmericul previne aparitia cancerului este inhibarea sintetizarii proteinei considerate a fi vitala in formarea tumorilor. Turmericul previne si combate cancerul de prostata, cancerul de colon, cancerul pulmonar si reduce riscul dezvoltarii leucemiei.

Protejarea ficatului
Intr-un studiu conceput pentru a evalua efectele turmericului asupra abilitatii ficatului de a detoxifica substante chimice xenobiotice (toxice) a dovedit ca exista potential in aceasta directie. Totusi, cercetarile continua pentru a stabili dozele si efectele concrete pe oameni.

Protectie cardiovasculara
Curcuminul previne oxidarea colesterolului in organism, ceea ce impiedica deteriorarea vaselor de sange ce provoaca accidente cerebrale si atacuri de cord. Tot prin impiedicarea oxidarii colesterolului, se previne si accentuarea arterosclerozei si a afectiunilor cardiace asociate cu diabetul. In plus, prin continutul de vitamina B6, turmericul mentine nivelul homocisteine in limite normale. Homocisteina este direct corelata cu deteriorarea peretilor vaselor sanguine.

Curcuma, condimentul care tine bolile departe si te fereste de Alzheimer


Boala Alzheimer
Cercetarile au demonstrat ca turmericul ofera protectie impotriva bolilor neurodegenerative. De exemplu, s-a remarcat ca in tarile in care turmericul este un condiment intens utilizat, prevalenta acestor afectiuni este foarte mica. Rolul curcuminului consta in sustinerea producerii de bilirubina antioxidanta care protejeaza creierul de deteriorarea cauzata de radicalii liberi.Curcumina gasita in curcuma impiedica dezvoltarea unei substante numite beta-amiloid, care apare in cazul creierului ce prezinta o forma de dementa cu pierderi de memorie. De multe ori, beta-amiloidul este asociat cu aparitia bolii Alzheimer, explica oamenii de stiinta de la Universitatea Kanazawa, din Japonia.

O alta proprietate a curcumei este capacitatea de a suprima durerea, fara a avea efecte secundare, asa cum se intampla uneori in cazul administrarii unor medicamente. Cercetarile au demonstrat ca respectivul condiment distruge terminatiile nervoase ale substantei P, un neuropeptid care transmite durerea in sistemul nervos central.

Curcuma mai are si proprietati antiinflamatorii. In urma studiilor s-a demonstrat ca ingerarea a 1.200 de miligrame de curcumina are acelasi efect ca ingerarea a 300 de miligrame de fenilbutazona, un puternic antiinflamator. 


Turmericul, bun pentru pielea uscata


Turmericul este o mirodenie adaugata de cele mai multe ori la mancare, dand culoarea caracteristica si savoarea specifica. Este folosita din vechime si cu scopuri medicinale, cum ar fi pentru tratarea arsurilor stomacale si a ulcerului.

Studiie arata ca si pielea uscata, sensibila si alergica la diversi factori, are de castigat de pe urma substantelor din turmeric, asa ca este foarte bine sa-l consumi in mod regulat.

Potrivit LiveStrong, pielea poate fi delicata din cauza poluarii, a prafului, a vantului si a soarelui, dar si din cauza factorilor chimici, precum sapunul, care o pot afecta. Daca observi mici crapaturi si te ustura cand iti este atinsa, este clar ca te confrunti cu o epiderma sensibila, care, nehidratata si ingrijita asa cum trebuie, poate chiar sa inceapa sa sangereze.

Aceste efecte mai pot aparea si ca urmare a uneialergii alimentare, la polen si medicamente. Curcumina, substanta activa din turmeric, are proprietati anti-inflamatoare, reducand bubitele si alte tipuri de alergii ale pielii. Doctorii iti pot recomanda si un supliment administrat pe cale orala.

Poate fi folosit si direct pe piele, pe zgarieturi, crapaturi adanci si inroseli dureroase ale pielii. Nu este indicat sa folosesti acest ingredient fara sa te sfatuiesti cu medicul, caci poti fi sensibil la anumite substante fara sa stii. Intai trebuie sa faci un test pentru a fi sigur ca planta iti va face bine.


Precautii:
* Turmericul nu este un condiment ce provoaca alergii, in mod normal si nu contine cantitati masurabile de oxalati si purine.
* Consumul prelungit de turmeric in cantitati mari pot cauza tulburari gastrice, deshidratare si constipatie. Ar trebui evitate de persoanele care sufera de calculi biliari.
* Persoanele cu probleme legate de coagularea sangelui ar trebui sa evite turmericul.
Sursa: http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/remedii-naturale/remedii-naturale-impotriva-artritei-1010869