miercuri, 2 aprilie 2014

Etalare oracol cu Îngeri- Luna Aprilie

Pentru a descrie energiile Lunii Aprilie am optat pentru cărțile oracol ale setului: „Arhanghelul Mihail”.
Se va folosi modelul de repartiție a cărților oracol numit- Crucea Celtică.

Etalarea debutează cu o imagine de incertitudine asupra situației actuale. Într-adevăr va urma o perioadă destul de agitată care ne va solicita mult, însă acum trebuie să identificăm repere și să ne conștientizăm poziție. Dacă dorim să modificăm cumva coordonatele poziționării nostre va trebui să ne implicăm total într-un proces personal de transformare. Este inutil să le cerem celorlați schimbarea atunci când noi nu suntem dispuși să ne implicăm în propriul demers evolutiv. Deci este momentul să acționăm pentru a modifica situația actuală.


Factorul de influență în tot acest ritual de metamorfozare este încrederea, mai bine zis lipsa acesteia. Mihail dorește să ne reactiveze programe ce ne redau susținerea morală pentru a desfășura acțiuni dificile. Pentru a schimba trebuie mai întâi să îți conștientizezi puterea pe care o ai, și care te va ajuta să reglementezi contextul actual. Încrederea acționează ca un supliment spiritual ce susține și întărește energia vitală pentru a reuși să acționezi așa cum dorești. Încrederea este un combustibil al forței interioare, iar odată ce acesta se sfârșește omul se confruntă cu incapacitatea de a progresa.


Deși cunoașteți originea divină o ființei dumneavoastră alegeți să va tratași superficial și dur. Arhanghelul Mihail ține să vă reamintească structura superioară pe care o aveți. Chiar dacă în acestă lume materială, caracterele divine alte dumneavoastră nu se pot manifesta la capacitate maximă nu înseamnă ca trebuie să va tratați cu indiferență. Este momentul să vă acordați timp și să fiți mai blând cu voi înșivă. Este momentul să vă iubiți pe voi, așa cum sunteți iar apoi iubirea se va extinde. Dacă omul nu se iubește mai întâi pe sine, oare cum își poate iubi apoi aproapele ca pe el? Deci este imperios necesar să ne acordăm susținere și îngăduință, să nu ne mai maltratăm singuri. Orice manifestare a noastră care se îndreaptă către sine va fi asemănătoare cu manifestările celorlalți. Dacă noi ne iubim o sa fim iubiți. 


De cele mai multe ori teama este cea care oprește multe procese importante din viața omului. Teama de necunoscut, teama de a nu fi judecat, teama de moarte etc...

Teama nu este decât un blocaj care absoarbe energiile crescând și consolidându-se. Deși sunteți conștient că vă îndreptați într-un sens bun apare uneori teama de a nu interveni ceva care să destabilizeze progresul, acea teamă însăși aduce cu sine tulburări ele evoluției și absoarbe energiile necesare pentru progres. Deci este necesar să avem încredere în forța nostră și să evităm să ne gândim la posibile variante nefaste ale unui proiect. Teama este doar un consum inutil de energie, deci ar fi mult mai constructiv să ne eliberăm de temeri. Important este să ne identificăm temerile dar cel mai important este să conștientiză fundamentul pe care acestea de dezvoltă și să încercăm să echilibrăm situația.

S-a ajuns la acestă situație incertă deoarece perioada anterioară a fost caracterizată de o sensibilitate generală. Asocierea nu anumite energii negative au condus la o slăbire energetică masivă. Pentru a evita astfel de situații este necesar să evităm anumite locuri, situații, evenimente ce se identifică cu sentimente joase: ură, invidie, deznădejde, etc. deoarece, inevitabil organismul își armonizează energiile cedând unde înalte și acceptând unde joase. Îngerii când creionează o anumită predirecție se referă la toate planurile pe care acesta se desfășoară, deci acum când este vorba despre protecție trebuie să avem în vedere toate tipurile de protecție: mentala, energetică, fizică, etc. Trebuie să ne asigurăm că toate sistemele care ne oferă protecție funcționează eficient, iar dacă sesizăm posibile situații compromițătoare este necesar să acționăm cât mai rapid. „Mai bine previi decât să tratezi!”

Arhanghelul ne atrage atenția asupra înclinației noastre de a vizualiza mereu posibile situații negative ce ne blochează procesul de evoluție. Vizualizare și focalizarea asupra unor situații este impresionantă deoarece accelerează timpul de concretizare a situației respective. Prin urmare, ar trebui să ne focalizăm pe dorințe, nu pe temeri. Ar trebui să vizualizăm situații pozitive în urma cărora demersul nostru să evolueze conform planului. Trebuie să încercăm să ne asociem cu energii înalte ce sunt produse de sentimente bazate pe afecțiune. Este momentul să privim și să atragem supra nostră lucrurile pe care le dorim, dar se pare că de cele mai multe ori noi suntem cei care ne sabotăm gândindu-ne mereu la posibilele obstacole în loc să ne focalizăm pe un final conform schiței noastre.


În acest moment este necesar să ne raportăm sincer la dorințele nostre și să ne identificăm adevăratul scop în viață. Este momentul să renunțăm la idealurile care nu ne aparțin și care doar ne consumă inutil timpul și energia. După ce ne-am găsit calea este necesar să ne urmărim atent scopul. În acestă perioadă este foarte posibil să ne simțim debusolați, lipsa reperelor existențiale ne aruncă într-o mare învolburată ce ne testează capacitățile de orientare în spațiu. Ar fi foarte bine să ne trasăm pe o hârtie idealurile și intențiile pe care le avem în acest an, și nu numai. Este important să fim realiști și să nu ne construim idealuri himerice investind ulterior energie pentru realizarea lor.


Fiind o perioadă agitată primim mai mult ca de obicei ghidare superioară, însă este necesar să acceptăm și să asimilăm informația primită. De obicei răspunsurile divine nu vin sub o formă clară, ele sunt codificate în simboluri. Contexul astral este destul încărcat, iar aspectele transmit energii profunde. Acestă atmosferă este dublată de perioada sărbătorilor pascale care potențează amalgamul energetic, iar informația este mult mai fină și profundă. Este important să acordăm atenție viselor, iar când avem nevoie de răspunsuri să căutăm în noi înșine pentru  că sigur acolo se află răspunsul doar că nu i-am acordat atenție sau nu am înțeles mesajul așa cum trebuie.


Fiind o perioadă nu foarte stabilă simțim nevoia prezenței încrederii și a devotamentului în relațiile cu ceilalți. Avem nevoie de puncte solide de sprijin și este necesar să ne alegem persoanele potrivite pentru a îndeplini acest rol. A venit timpul să ne triem prietenii și cunoștințele astfel încât să știm pe cine să ne bază în momentele dificile. De asemenea trebuie să facem eforturi la rândul nostru pentru a câștiga încrederea persoanelor dragi, să ne manifestăm compasiunea și determinarea astfel încât să construim relații solide și durabile.


Iar finalul tuturor acestor acțiuni este securitatea sub toate aspectele manifestării ei. Acestă perioadă are menirea de a ne mobiliza în acțiuni ce ne vor aduce siguranță și stabilitate în viitor. Avem parte de susținere și protecție divină, iar dacă am învățat să ascultăm răspunsurile primite atunci demersul nostru evolutiv va fi mai facil. La sfârșitul perioadei de pregătire ne putem bucura de rezultatele și efectele pozitive. Ar fi bine să profităm de acest interval pentru a asimila cât mai multă informație astfel încât evoluția nostră să fie desăvârșită.
Mulțumesc cu recunoștință Îngerilor, Arhanghelilor și tuturor Ființelor de Lumină pentru ghidare și inspirație!

Așa să fie și așa este! 
O lună plină de decizii inspirate și ghidate de Lumină să aveți! 

Sursa: http://astroparanormal.blogspot.ro/

Cărţi blestemate. Cartea lui Dzyan

Cărţi blestemate. Cartea lui Dzyan

Din vremuri străvechi se crede că scrierile care ascund cunoştinţele secrete ale civilizaţiilor străvechi au avut, poate, o origine extraterestră.

Apollonius din Tyana, un înţelept care a călătorit foarte mult, a răspândit în Occident cunoaşterea pe care a dobândit-o. El a văzut cartea adusă în India de pe Venus şi care din sec. XVIII s-a numit „Cartea lui Dzyan”. Ca orice carte blestemată, ea a adus o mulţime de neplăceri Elenei Blavatskaia, care a publicat fragmente în „Doctrina secretă”.
În timpul călătoriei prin Egipt, Elena Blavatskaia a făcut cunoştinţă cu un magician de origine coptă, el i-a povestit despre existenţa unei cărţi foarte periculoase, care se află într-o mănăstire din Tibet. Potrivit magicianului, Cartea lui Dzyan dezvăluie misterele structurii şi ordinii mondiale a Universului nostru. Înţelepţii tibetani au primit aceste cunoştinţe direct de pe planeta Venus, ori de la Raţiunea Supremă, ori de la extratereştri.
Elena Blavatskaia a călătorit mult, a trăit în America, în India, unde a reuşit să procure această carte blestemată. Ea a început să primească ameninţări: va avea mari neplăceri dacă nu o va returna. I s-a cerut să distrugă toate însemnările legate de carte şi să nu pomenească nicăieri despre ea. Autorul scrisorilor a ameninţat că Blavatskaia se va îmbolnăvi în cazul în care nu va îndeplini aceste cerinţe. Elena Blavatskaia nu a reacţionat nicicum la ameninţări şi s-a îmbolnăvit. Doar după trei ani, datorită unei călătorii pe care a efectuat-o în India, s-a vindecat, fiind ajutată de medicii locali. La scurt timp, în timpul unei călătorii în Egipt, vaporul la bordul căruia se afla Blavatskaia, Eunomia, a explodat. Au murit aproape toţi pasagerii. Elena Blavatskaia a scăpat printr-o minune.
După ce s-a întors la Londra, Blavatskaia a vrut să prezinte publicului Cartea lui Dzyan, crezând că în acest mod va scăpa de blestem. Însă în timpul prezentării un ins necunoscut a încercat să o ucidă, afirmând că este dirijat de la distanţă. După ce cartea a dispărut din seiful hotelului în care locuia, Blavatskaia s-a convins că împotriva ei există un complot.
După ani de zile, Elena Blavatskaia a reuşit să procure o copie a cărţii scrisă în limba Senzar. Ea a tradus cartea în limba engleză şi a publicat-o în 1915 în Hermetic Publishing Company la Saint Diego. Criticii şi comunitatea ştiinţifică au criticat cartea şi au organizat o campanie legată de demascarea ei, drept care reputaţia ei de ocultistă a suferit o lovitură ireparabilă, în urma căreia nu şi-a mai revenit.
Ediţia din 1915 se află în Biblioteca Congresului din Washington. Însă misterul a rămas nedezlegat: conţine această carte cunoştinţe secrete ale înţelepţilor indieni, cu ajutorul cărora cărţile pot fi citite de la distanţă, obiectele pot fi controlate şi poate fi obţinută cheia de la biblioteca Raţiunii Supreme? Sau totul este o mistificare?

ATASAMENTUL – O CALE SPRE ELIBERARE


32-Beautiful-Horse-Photography-15
Totul se naste, creste, traieste si moare, spune Buda. Omul sufera pentru ca se agata de visul lumii, de atractia simturilor, de iluzia ca poti sa pastrezi totul, uitand ca viata e un fluviu ce curge…
De fapt suferinta se naste din atasament. Ne agatam de pietre, temandu-ne de flux. Si totusi doar purtati de fluxul navalnic al vietii putem merge inainte… spre nou, spre altceva, spre ACASA.
 
 CE ESTE ATASAMENTUL? Ce putem întelege prin acest cuvant?
Atasamentul înseamna o legatura puternica…, alaturare de…, atractie irezistibila fata de… Totul la nivel psihic, afectiv, sufletesc. Fapt ce se reflecta desigur, in lumea fizica. Legatura devine periculoasa cand nu te poti desprinde de obiectul/subiectul de care esti atasat. Periculoasa pentru ca… el apartine acestei lumi materiale, unicul atasament ce nu e periculos fiind cel fata de Dumnezeu.
Astfel atasamentul înseamna stagnare, frica de schimbare si de nou, frica de libertate, o legatura cu ceva sau cineva din LUME, o legatura a sufletului ce te tine pe loc. E o senzatie-sentiment ce apasa sufletul in mod neplacut, dureros.
E ca si cand ai avea o masea care desi doare, si stii ca nu se mai poate plomba, ti-e frica sa mergi la dentist sa faci o extractie. Te tine ceva. Ceva nenumit, misterios, enervant… E frica? Da, dar o frica amestecata cu altceva, cu obisnuinta, cu lipsa de vointa, cu nesiguranta de sine, cu umbre ce ti se par invulnerabile.
Altfel spus esti atasat de durerea ta!
Nu te poti desprinde, chiar daca stii ca zborul ti-ar fi de folos nu-ti poti întinde aripile, nu poti lasa în urma… o aminitire, o durere, o iubire, o atractie spre ceva ori cineva.
CARE E CAUZA, NATURA ATASAMENTULUI?
Atasamentul poate fi de natura:
- karmica – lectii de viata neînvatate ce se repeta dupa aceeasi schema pîna la învatarea lor, oameni la care ai datorii sufletesti, legaturi de iubire sau ura, sau… în unicul sens pozitiv, lectii de folos evolutiei spirituale ce le poti învata în compania unei persoane sau… de la ea.
- nevrotica – proiectii ale sufletului tau asupra altor persoane, calitati inexistente dar pe care tu le “vezi” totusi la el ori la ea, din simplul motiv ca simti nevoia de ceva, ceva ce ti se pare ca detine numai acea persoana “unica si de neînlocuit”, ceva ce tu crezi ca nu ai.
În esenta cauti iubire, în realitate cautarea e cauzata de o iluzie a sufletului.
Ai tot, doar ca nu ai constientizat. Iar problema porneste din copilarie, din greselile parintilor fata de sufletul copilului nevinovat, iar daca e sa ajungem la esente, aceste probleme reflecta tot neînvatate si vechi lectii karmice. Ale parintilor…, ale copilului…
Ambele situatii au zeci de variante, încat s-ar putea scrie un tratat cat arhiva Akasha ce contine vietile noastre, insa prefer sa fiu pragmatica si sa las enumerarea cauzelor karmice si nevrotice pe alta data si sa vorbesc despre ceva mai important…
CE ASCUNDE ATASAMENTUL?
Atasamentul ascunde O DORINTA de a obtine ceva. Acel ceva desi se poate ascunde sub mastile lumii fizice, luand forma obiectului ori subiectului la care nu poti renunta, tine de fapt de lumea nevazuta a psihicului.
Acel ceva dorit poate fi:
- un atribut al lucrului de care esti legat, o calitate pe care si tu o ai dar înca nu o poti exprima.
- un aspect al tau ce trebuie schimbat. Atunci obiectul/subiectul de care te-ai atasat e o oglinda… o lumina de atentionare, ceva cu care ai rezonat, materializarea unei umbre din inconstientul tau.
In ambele cazuri atasamentul ascunde… O TREBUINTA.
Deci o necesitate a sufletului. Atunci cand ceva îti e necesar, înseamna ca TU CREZI ca acel ceva îti lipseste. Ca nu esti constient de prezenta lui în persoana ta. Nu ai constientizat ca ai în tine totul. Nu e o problema… e timp pentru tot!
DUALUL îl formeaza pe UNICUL
Cand nu constinetizezi ca esti o particica din aceasta LUME DUALA, ce contine în ea totul, respectiv EXTREMELE bine si rau, aspecte ale aceluiasi atribut, situate ambele pe aceeasi axa, la diferite nivele si grade, atunci ai tendinta de a condamna frecventele aflate la anumite distante… de conceptia ta despre bine. In genere e bine sa te situezi la mijloc, dar sa cunoasti tot, pentru a alege liber ce vrei sa experimentezi.
Cand nu constientizezi ca ai ca si divinitatea, in sufletul tau TOT, atunci esti in conflict cu un aspect al intregului pe care tu crezi ca NU E BINE sa-l ai, sau pe care ti-l doresti desi el ESTE cu tine, în tine, în întreaga persoana a ta.
Atunci intri cu acea parte în CONFLICT, iar conflictul este alegerea ta, constienta sau nu, este starea opusa armoniei si pacii.
Deci atasamentul e un conflict, cu însusi PERSOANA TA altfel spus el este AGRESIVITATE!
Cand esti atasat de ceva, LUPTI pentru el, iar o lupta nu poate exista fara agresivitate. Uneori e necesara… in anumite limite, alteori… e distructiva. Atentie! Atasamentul fata de lumesc, e agresivitate fata de divin.
Iar agresivitatea nu e doar un emitator de energie de un anumit tip, ce va atrage acelasi tip de energie, ce vibreaza pe frecventa joasa a nemultumirii si conflictului, ci este si un consumator de energie psihica.
Pana la un anumit punct consumi energia pozitiva din suflet, apoi emiti energia, în acest caz o energie… “poluata”.
Înconjurat fiind de o astfel de energie si lipsidu-ti cea luminoasa, adica de frecventa înalte, apare indubitabil sentimentul tristetii, al golului, al necesitatii. Apar necesitati si întrebari inconstiente, al carui raspuns pare a-l detine tocmai acel cineva, sau ceva la care nu putem renunta. În fond raspunsul e tot in tine insuti.
Atasamentul este dorinta de a gasi un raspuns la o întrebare a sufletului. Întrebare izvorata dintr-o FALSA NEVOIE de ceva. Unica necesitate fiind cea a CONSTIENTIZARII.
A constientizarii divinitatii din noi care contine în ea TOTUL.
ATENTIONEZ ca orice relatie de prietenie sau iubire include in ea si atasament, si aceste relatii sunt necesare si utile sufletului. Nu întoarceti spatele unui prieten doar de teama ca sunteti atasat! Nu deveniti singuratici si reci, doar din dorinta de a fi independenti. Cat suntem pe Pamant, sufletul trebuie sa iubeasca, iar iubirea… include in ea si un anumit tip de atasament, e firesc.
O relatie întotdeauna ne poate învata într-un fel sau altul IUBIREA, iar iubirea ne apropie de Dumnezeu.
In fond singurul de care putem si trebuie sa fim atasati e DUMNEZEU CREATORUL, e singurul atasament recomandat si necesar sufletului.
Si iata cum întelegand ca de fapt atasamentul e O CAUTARE, de fapt o cautare spre reîntregirea propriului sine, sensul peiorativ se pierde, pentru ca raul e si el o iluzie în acelasta lume duala, dualul ajutandu-ne sa experimentam si tinzand sa se reuneasca in UNICUL prin iubire, este pe moment necesar.
Pentru ca dincolo de perdelele iluzorii ale lumii din dual se naste un sens pozitiv, atunci cand lucrurile tind spre unificare, si nu spre distantare, sensul unic ce ne îndreapta spre ACASA prin evolutie. Trebuie doar sa-l gasim.
ÎNTELEGAND ce CAUTAM prin sau în persoana, lucrul, ori idealul de care ne-am atasat, ajungem la cunoastere. La AUTOCUNOASTERE.
Cunoscand si mai ales tratand cu iubire propriul suflet, ajungem la divinitatea din noi si deci la ELIBERARE… 
 
Autor-Carla von Vlad, Lumea Spirituala 

Sursa: http://astrodeva.wordpress.com/

DEASUPRA LEGILOR DESTINULUI- OMRAAM AIVANHOV


 nnnPrin Faca-se Voia Ta” nu inseamna sa stai si sa astepti ca altii sa actioneze in locul tau! Inseamna sa fii atent la semnalele pe care le primesti pentru lucrurile pe care le ai de facut! Inseamna sa nu mai fi preocupat de incercarile prin care treci plangandu-ti de mila ci la Scopul tau. Sa constientizezi ca tot ce se intampla tu ai chemat in destinul tau. Nu are sens sa dai vina pe nimeni pentru ca iti este rau, nu te simti bine sau esti neinteles. In acest moment nimeni in afara de tine nu te poate ajuta cu adevarat. Asa ca ai curajul sa iti privesti destinul in fata si sa treci peste tot ridicand experientele in Lumina! Cum ? Privindu-le cu ochii deschisi! Tu ai ales in acesta viata o serie de lectii pentru suflet si de aceea Liberul tau Arbitru este limitat. Ca sa poti fi auzit ai nevoie sa reglezi frecventa ta cu cea a Luminii… pentru a putea cere Alegerea.
A venit momentul sa constientizezi viata ta, sa te trezesti, sa te ridici, sa te contii lumina si umbra deopotriva. Ceea ce mi-a adus intelepciune nu a fost lumina ci lupta continua cu umbra. Intunericul in care mi-am petrecut prima parte a vietii m-a determinat sa aleg acest drum de a ajuta pe ceilalti sa vada propria Lumina.
altSun Tzu spunea ”pentru a-ti intelege dusmanul trebuie sa devii tu insuti una cu el”.In cazul tau ”dusmanul” este impulsul interior pe care nu il intelegi, care te macina si suferi. Atata timp cat vei reprima umbra vei continua sa suferi si nu vei invata nimic. Imaginea ideala pe care ai creat-o despre tine sfarseste prin a te epuiza. Asculta-ti sufletul, deschide-l, umple-l, contine-l cu Fiinta minunata care esti! Ca sa te poti contine ai nevoie sa scoti afara tot ceea ce nu iti apartine, Tot! Aleg Acum ca nimic din ceea ce nu este al meu sa nu mai continue!
Renunt la teama, renunt la frica, renunt la gandurile si tiparele care nu imi apartin, renunt la tot ceea ce imi face rau, renunt la tot ce ma impiedica sa fiu fericit, renunt la toate obiceiurile care imi creaza suferinta, renunt la toate acestea cu toata fiinta mea! Aleg Acum Iubirea in sufletul meu. Aleg Acum sa ma Iert si sa ma Iubesc. Aleg Acum sa ma conectez cu miezul fiintei mele. Sunt demn de a fi iubit si de a darui Iubire. Daca Iubirea nu trece prin mine ea nu poate exista. Aleg Acum sa imi deschid inima, aleg acum sa ma deschid la puterea vindecatoare a Iubirii! Aleg sa fiu eu Matricea divina pe care Dumnezeu a creat-o!
   Destinul nu se lasa induiosat, dar el nu e niciodata crud; e just. Toate greselile pe care le-ati comis se aduna pe un platan al balantei, dar daca va decideti sa va redresati viata, tot ceea ce faceti bun va apasa pe celalalt platan. Deci, cand va veni momentul de a plati pentru greseli, gandurile, sentimentele, actiunile voastre bune intervin pentru ca plata sa fie mai mica. Aceasta inseamna, de asemenea, ca nu trebuie sa fim fatalisti spunand: “Pentru ca destinul meu e asa si asa, nu e nimic de facut, trebuie sa-l accept.” Nu. Nu uitati niciodata aceasta: destinul nu ne cere sufocarea, inabusirea spiritului. Din contra, destinul exista pentru a ne obliga sa ne trezim spiritul si sa lucram cu el, pentru a ne crea un nou destin.
Din cauza greselilor savarsite in incarnarile precedente, omul trebuie sa sufere, conform destinului sau; hindusii spun ca e o “Karma” de platit. Dar aceasta nu semnifica ca e imposibil de a reactiona la aceasta, pentru ca cel ce nu face nimic altceva decat sa sufere, o sfarseste, intr-o zi, strivit. Din contra, trebuie sa luptam cu armele iubirii si luminii, pentru a triumfa asupra destinului si pentru a intra in ordinul Providentei. Din acest moment, nu mai exista destin pentru omul ce s-a hotarat sa traiasca in lumina. El a schimbat planul, legile nu mai sunt aceleasi, a iesit din lumea fatalitatii pentru a intra in cea a gratiei.
imagesMarea majoritate a oamenilor, care nu au idei prea clare despre acest subiect, folosesc cu indiferenta cuvantul destin pentru tot ce li se intampla in viata, bun sau rau. Nu, sa numim, daca vreti, “destin” consecintele ignorantei noastre, greselilor noastre, si “Providenta” consecintele luminii noastre si a tot ceea ce am facut bun. Deci, acum e clar: exista Providenta pentru cei ce traiesc in lumina si dragostea divina si exista destin pentru cei ce se incapataneaza sa ramana marginiti si rautaciosi. Acel care vrea sa iasa de sub influenta destinului trebuie sa inceapa prin a vedea clar lucrurile: sa discearna gandurile, sentimentele si faptele care-i ingreuneaza karma, si sa se straduie sa devina mai intelegator, mai pur, mai dezinteresat. Astfel el va intra in sfera Providentei unde isi creaza cu adevarat viitorul. Cu cateva exceptii, extrem de rare, nicio fiinta umana n-a venit pe pamant fara sa aiba greseli de reparat, datorii de platit. Cati Initiati, cati sfinti si profeti au suferit, de asemenea, pentru a-si repara greselile pe care le-au facut in incarnarile anterioare! Aceasta nu a impiedicat sufletul si spiritul lor sa traiasca in splendoarea divina, pentru ca munceau fara ragaz, in ciuda karmei lor, si astfel au devenit sfinti.
    Orice vi se intampla, trebuie sa va pastrati spiritul vostru intr-o regiune inatacabila. Aici trebuie sa va refugiati pentru a munci. Atunci, chiar daca karma va asalteaza, va veti simti deasupra: karma vrea sa va limiteze, voi va veti elibera; karma vrea sa va tina in intuneric, voi va veti ilumina… pentru ca in ciuda oricaror incercari voi va continuati eforturile. Da, trebuie sa cautati sa ajungeti la acel punct in care veti scapa sferei de influenta a karmei.
Se pune acum problema de a sti daca puteti urca pana acolo, daca sunteti capabili de a va stabili in aceasta regiune care se gaseste dincolo de vanturi, vartejuri si fulgere. Tocmai despre aceasta regiune vorbea Iisus cand dadea sfatul de “a construi casa pe stanca”. Stanca este sfera spiritului in care trebuie sa ne plasam lacasul, pentru ca este singurul loc ferit de intemperii. Este de asemenea “inaltul refugiu” din Psalmul 91: planul cauzal. Pana cand nu ati atins aceasta sfera prin gandire si meditatie, veti stagna in regiunile inferioare ale planului mental si al planului astral si veti fi vulnerabili, veti ramane prada zbuciumarilor.
  spirituality  Sper ca aceste cuvinte vor clarifica mai bine problema. Nu putem scapa karmei, dar putem sa o platim in diferite feluri. Este ca si in viata, cel mai des se plateste cu bani, dar sunt alte mijloace de a-ti achita datoriile: poti munci sau face un cadou sau poti face un serviciu… in plan spiritual cel mai bun mijloc de plata este de a strange aur, adica a-ti dezvolta calitati si virtuti. Dar si rugaciunea e o forma de plata, pentru ca si in rugaciune puneti aur, tot ce este mai bun din inima voastra, din sufletul si spiritul vostru. Va caiti pentru greselile voastre, promiteti sa le reparati prin fapte bune. Atunci Cerul spune: ”De vreme ce se caieste si vrea sa-si repare greseala, inseamna ca a inteles: sa-i usuram incercarile”. Pentru ca, ce doreste Cerul? Ca noi sa fim mai buni. El nu vrea sa ne striveasca, la ce i-ar servi? Dorinta sa este ca noi sa devenim mai constienti, mai intelepti; de aceea, daca noi avem capul tare, el continua sa ne trimita incercari. Dar daca vede ca noi am inteles fara sa trebuiasca sa trecem prin toate aceste incercari, ii este suficient, el nu tine sa ne nimiceasca.
 Oricare ar fi incercarile, Initiatii continua sa lucreze, continua in lumina, bine, in dragoste pentru ca au inteles esentialul. Atunci, bucurati-va pentru cunostintele din acest invatamant, bucurati-va si multumiti pentru toate aceste pietre pretioase, aceste posibilitati ce se dezvaluie in fata voastra, in fata spiritului vostru pentru o munca gigantica. Fara aceasta lumina, ce ati deveni?”
(Maestrul Omraam Aivanhov)
Sursa: http://astrodeva.wordpress.com/

RECLAMA - “PE ARIPILE INGERILOR” SI “CODUL INGERILOR” – 5-6 APRILIE, BUCURESTI“PE ARIPILE INGERILOR” SI “CODUL INGERILOR” – 5-6 APRILIE, BUCURESTI

Dragii mei,


Va anunt ca in datele de 5 si 6 aprilie, intentionez sa sustin cursurile “Pe Aripile Ingerilor” si “Codul Ingerilor”, in Bucuresti.
Detalii suplimentare pot fi gasite la sectiunile explicative din bara superioara a blogului, aferente celor doua cursuri.
Inscrierile se vor face la adresa:

federatia.galactica@gmail.com

Adresa de sustinere va fi comunicata prin e-mail persoanelor participante.Va asteptam cu mult drag!

Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/