duminică, 27 aprilie 2014

Fabuloasa istorie străveche din Carpați – filmul care îți spune dacă teritoriul României de astăzi este Vatra Vechii Europe. Acum și pe YouTube

fabuloasa istorie stravecheEste spațiul României de astăzi Vatra Vechii Europe? Filmul documentar “Fabuloasa istorie străveche din Carpați” răspunde cu probe clare acestei întrebări!
Realizat cu colaborarea a mai mult de zece specialiști, majoritatea arheologi și istorici, filmul aduce în prim plan descoperiri arheologice extraordinare, unice, care plasează spațiul României de astăzi în topul locurilor cu cel mai mare potențial arheologic din Europa și din lume.

Pornind cu povestea din perioada ultimei glaciațiuni, documentarul prezintă dovezile unei locuiri și continuități umane care depășesc 60.000 de ani…
Scenariu și regie: Daniel Roxin

Grafică și montaj: Gabriel Vasilescu

Imagine: Silviu Crângureanu

Muzică (o parte din coloana sonoră): Daniel Galea

https://www.youtube.com/watch?v=V0dFZIkqtTE

Sursa: http://adevaruldespredaci.ro/

O scurta antipare pentru luna mai 2014


Luna mai este a cincea luna a anului intr-un an 7.(5+7)=12=3.
3 reprezinta valorificarea puterii creative ca reprezentare a celor trei aspecte
a starii de A FI:trup,minte,spirit;
-este numarul sacru al Sfintei Treimi;
se refera la Soare-Luna-Pamant;

viata,moarte,Re-nastere;

trecut,prezent si viitor.
Este o luna a bucuriei,
a victoriei,a exploziei vegetatiei si a verdelui viu peste tot,a sarbatoririi ca si cum simti "degetul lui Dumnezeu" asupra ta.Or, „degetul lui Dumnezeu” nu este altceva decât Duhul lui Dumnezeu.
Degetul lui Dumnezeu înscrie în inimi legea cea nouă, prezența tainică a lui Hristos cel Înviat întru şi între cei ce vor să-L primească.Extras din http://www.constiintaortodoxa.ro/component/content/article/2289.html
Duhul Sfânt invadează!
Astfel stând lucrurile, cu Botezul Domnului se deschide lucrarea botezului şi schimbării la faţă a lumii. În Evanghelia după Luca, Hristos exclamă: „Foc am venit să arunc pe pământ, şi cât aş vrea să fie acum aprins!” (Luca 12, 49). Văpaia dumnezeiască ce se coboară în Iordan va boteza cu Duhul Sfânt întreaga făptură—începând cu Biserica, tainic, în veacul acesta, şi în mod desăvârşitşi definitiv la a doua venire, aşa cum tâlcuieşte chiar Apostolul praznicului:„harul lui Dumnezeu li s-a arătat, mântuitor, tuturor oamenilor, învăţându-ne să lepădăm fărădelegea şi poftele lumeşti, şi-n veacul de acum să trăim cu stăpânire de sine, cu dreptate şi cucernicie, aşteptând fericita nădejde şi arătarea slavei marelui Dumnezeu şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos.”

Este ca o amintire constienta a trecutului,de
aliniere a prezentului cu ganduri fizic in inima pentru a creea o lume noua in viitor intr-un loc al iubirii divine.Luna mai este o baie de energie divina dupa luna aprilie 2014 ce a fost o luna mai intensa si mai complicata din punct de vedere al energiilor cosmice.


In luna mai avem-WESAK-prima Luna Plina in Taur-este momentul cand valul 
este mai subtire dintre planurile dimensionale mai mari(6 dimensiune Pleiades)
dimensiunea 7Sirius,8 dimensiune Galactic de baza si planul pamantesc(Inima-prima dimensiune cristalina a Pamantului).
La Luna Plina Wesak in fiecare an in Tibet se sarbatoreste Nasterea lui Buddha.
Datorita acestui eveniment in acest timp pe Pamant se revarsa multa lumina,iubire si vindecare pentru omenire.Cerul si Pamantul devin una.
Sunt trei Luni Pline puternice:

1-Hristos Full Moon-15 aprilie 2014(Soarele in Berbec)-onorare lui Hristos in noi toti-
in toata creatia.
2-Wesak Full Moon-15 mai 2014(Soarele in Taur)-ziua de nastere Buddha-onorarea
lui Dumnezeu in noi toti,in toata creatia.
3-Goodwill/Ziua Mondiala Invocarea Luna Plina-13 iunie 2014(Soarele in Gemeni)-.
onorarea de unitate spirituala in omenire.
La inceputul lunii mai cu pregnanta in zilele5-7 mai avem un dus de meteoriti ce vin din Eta Aquaride ce par sa radieze din Constelatia Varsatorului.
Odata cu valurile energetice ce vor aduce acest praf meteoric asociat cu cometa
Halley avem potential de zguduire a autoritatii,rasturnari guvernamentale ego-centrice,lideri corupti politici si religiosi si dezvaluiri de fapte abominabile.
Aceasta energie graviteaza in jurul adevarului si a valorii ce are limpezime de
cristal.Cred ca memorabila va fi ziua de 7 mai 2014.

Articol primit pe mail,
Multumiri Mira