vineri, 26 iulie 2013

Se apropie momentul cand se va da un reset! - Ce lume minunata! - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Astazi vremea nu a vrut sa mai asculte si sa respecte progniza meteo!
Se anunta de zor ca va fi canicula si sa ne protejam cum putem noi mai bine de razele Soarelui si cand colo ce sa vezi? Nori negri s-au strans deasupra orasului si o furtuna cum rar mi-a fost dat sa vad cu ochii mei, a inceput. 

Norii erau foarte jos si se miscau cu o viteza nemaiintalnita. Formele erau ciudate si culorile erau de la un alb stalucitor, pana la cenusiu inchis. 

Ma uitam la ei si ma gandeam ca asa ceva nu am mai vazut. In acelasi timp mi-a venit in minte ca totul se schimba si ca se apropie momentul cand se va da " reset". Ce anume va fi exact, este greu de anticipat. 

Stiu doar ca deja, lumea s-a impartit in doua: in cei care se schimba  si evolueaza si cei care refuza schimbarea si considera ca ei sunt mai presus de Dumnezeu si ca pot controla lumea si destinul. Pentru ei va fi greu, deja incepe sa fie!

Trebuie sa intelegem cu totii ca nu poti trece prin razboi, fenomene meteorologice si climatice extreme, explozii solare, cutremure, eruptii vulcanice, fara ajutorul divin, fara sa ai o credinta si o incredere nemasurata in Dumnezeu si in Puterea Lui, fara sa înţelegi ca frica  nu poate exista in aceste conditii, daca tu iti pui viata in mainile Lui si esti de acord sa accepti totul, indiferent de ce inseamna asta. Ca iti umplii inima cu iubire pentru tot ce este lasat de Dumnezeu si ca asemeni lui Iisus, poti sa iti iubesti si dusmanii si poti sa ii ierti, crezand ca doar Dumnezeu este cel ce poate judeca si pedepsii. 

Ne apropiem de momentul cand un imens val de energie ne va scalda fiintele, avand sarcina sa ne deblocheze chakrele, pentru a permite sa ne racordam la energia Tatalui si astfel sa devenim intr-adevar fiii Lui, putand accesa informatiile si instrumentele pe care El ni le-a daruit. Sunt informatii simple, dar care din cauza "politicii", a intereselor de casta, a relei vointe si chiar a prostiei provenite din liberul arbitru prost folosit, au ajuns sa fie ascunse sau negate si astfel "ingropate". 

Sunt persoane care au reusit instictiv sa renunte la asa zisa " libertate " a liberului arbitru si au reusit sa evolueze, invantand cum sa se curateasca de aceste blocaje si minciuni.

Sper din toata inima si ma rog cu toata iubirea de care sufletul meu este capabil, ca tot mai multi oameni sa se trezeasca si sa inteleaga ca Dumnezeu este bun, ca El nu pedepseste pe nimeni, ca doar oamenii se autopedepsesc prin faptele si gandurile proprii care le scad vibratiile si astfel isi autointerzic dreptul la fericire. Spre norocul lor, Dumnezeu in imensa Lui intelepciune, a realizat un "program" complex care practic "obliga" omenirea sa evolueze. Cu toate evenimentele astrale si solare la care asistam, doar cine nu vrea nu se va debloca. 
Din pacate pentru cei "atotstiutori", am o vestea rea: fara ajutorul divin acceptat in sufletul lor si fara un suflet curat, fara frici, programe distructive, invidie, ura, etc., adica sentimente negative, nu vor reusi sa treaca in Noua Lume de Lumina. 
Dar, pana la urma lor le ramane "liberul arbitru"!

Pe noi ceilalti, ne asteapta momentul cand vom putea spune: Ce lume minunata!
Urmariti clipul aici:


Ce lume minunată

Văd copaci verzi
Şi trandafiri roşii,
Îi văd înflorind
Pentru mine şi pentru tine
Şi mă gândesc:
"Ce lume minunată!"

Văd cerul albastru
Şi nori albi,
Binecuvântata zi luminoasă,
Sfânta noapte întunecată
Şi mă gândesc:
"Ce lume minunată!"

Culorile curcubeului,
Atât de frumoase pe cer,
Sunt de asemenea pe chipurile
Oamenilor de pe stradă.
Văd prieteni dând mâna,
Spunând: "Ce mai faci?"
Ei chiar spun:
"Te iubesc!"

Aud bebeluşi plângând,
Îi privesc cum cresc,
Ei vor învăţa mai multe
Decât voi şti eu vreodată,
Şi mă gândesc:
"Ce lume minunată!"
Da, mă gândesc:
"Ce lume minunată!"


Sursa versuri: lyricstranslate.com
Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Film "Secretu" legea atractiei... The secret...


Urmariti documentarul aici:

Documentar - Legea rezonantei - ROsub


Urmariti documentarul aici:
Documentar - Thrive-subtitrat in romana

THRIVE este un documentar neconvenţional care ridică vălul asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră, face legatura, mai clar decât în alte locuri, între fizică, cosmologie, geometrie sacră, teoria evoluţiei.


Urmariti documentarul aici:

Grand sextil din 29 iulie 2013: un vârtej spirală a Înălțării pentru rasa umană


Merkaba
În termeni astrologici, un mare sextil este  un aspect extrem de rar,o stea cu sase colturi, sau hexagrama, care se formează în ceruri atunci când cele șase planete se aliniaza, fiecare la  aproximativ șaizeci de grade..Este de bun augur, blochează simboluri arhetipale în poziție așa cum se va întâmplă în după-amiaza  din 29 iulie (EST), semnalează deschiderea unei ferestre de oportunitate imensa ( probabil, posibilitatea la un milion de vieti) - un timp de potențial evolutiv foarte mult accelerat - pentru noi înșine, planeta noastră, sistemul nostru solar și chiar galaxia noastră.
Realitatea vie din spatele geometriei sacre de mare sextil este cunoscuta sub mai multe nume și descrieri in întreaga lume, în funcție de punctul cuiva de vedere cultural și nivelul de percepție. Acestea includ: un vehicul al ascensiunii, echilibrul vectorial, dublu tor, Steaua lui David, dualitatii Yin / Yang, floarea vieții, pomul vieții, YAB / Yum, hieros gamos, mariajul sacru al flăcărilor gemene, Merkaba, carul  zeilor, carul de foc, iar sufletul trezit sunt doar câteva nume.
Galaxia noastră are propriul vehicul de ascensiune, desigur, la fel ca sistemul nostru solar, planeta noastră, și fiecare ființă simțitoare, inclusiv cele care au convingere umana. Cartea tibetană a morților descrie acest vehicul ca un corp de lumină, care supraviețuiește morții fizice, făcând transmigrația prin diferite tărâmuri și vieți posibile. Fără un corp de lumină activat, nu ar exista nici o continuitate a constiintei, nici o mișcare conștientă prin porti de stele sau portaluri in dimensiuni mai inalte ale realitatii, salturi evolutive de la 3D la 5D, și, în cele din urmă, un progres evolutiv, la toate.
De fapt, în conformitate cu învățăturile tibetane, în cazul în care corpul de lumina al unei persoane nu este suficient activat atunci când se confruntă cu lumina pura a gradului de conștientizare, la data decesului, el / ea va "leșina în stare de inconștiență," ducand la o abdicare a liberului arbitru în procesul ce are loc, până când conștiința este recâștigata și stabilizata. De obicei, corpurile noastre de lumina sunt activate doar în măsura în care reușim să atingem echilibrul delicat al energiilor masculine și feminine care locuiesc în noi la o frecvență relativ ridicată. Gândiți-vă la emisferele dreapta si stanga din propriul creier (reprezentând întrupat, holistic, facultățile intuitive și transcendentale ale facultăților, liniare, raționale, respectiv) și cât de greu poate fi de a gestiona un echilibru adevărat și consistent între cele două. Aceasta este o realizare rara, sau cel puțin a fost până acum în schema de evolutie a lucrurilor. Armonicele galactice reprezentate de marele  sextil din 29 iulie ar putea fi un schimbator de joc în acest sens, cu toate acestea.
Datorită prezenței a mai multor conjuncturi astrologice în acea zi, marele sextil se manifesta in cer si predispune astfel: Saturn si Nodul Nord la Ascendent  (aspect karmic, împlinirea destinului cuiva, catalizatorul unei renașteri profunde  Pluto ( transformare profundă), Neptun si Chiron (alinierea mistică la chemarea cuiva mai mare), Luna si Nodul Sud (acordajul sufletului la cunoștințele și înțelepciunea dobândita în ultima-viata), Jupiter și Marte ( prelucrare spirituală), și Venus (iubire personala și armonie cu natura), toate  fie in semn de pământ, fie in semn de apa, sporesc și mai mult fluxul lor grațios al tuturor energiilor implicate, oferind în același timp si fundamentarea necesară.
  Cand portalul se deschide larg pentru călătoria speciala de ascensiune la 29 iulie, se ia în considerare luarea de măsuri îndrăznețe în numele tuturor ființelor care sufera, inclusiv tu. Și,veti  face acest salt uriaș de credință în necunoscut, în orice mod in care veti fi ghidat,dar veti  avea puterea și curajul nu numai de la vortexul spirală de energie reprezentat prin formarea  stelei cu șase colțuri descrise mai sus, ci, de asemenea si de la cunoașterea că această  zi  foarte speciala a fost recunoscuta ca o fereastră de ascensiune  de către astrologii antici Mayasi , care cu mult timp în urmă au dat denumirea Ahau # 3.
Simbol Ahau stele este cel mai mare dintre toate codurile suflet Maya. Este asociat cu Uniunea, integritatea, trezirea, iluminarea, iubire neconditionata, solar măiestrie, Hristos constiinta, limba de lumina, extaz, fericire nelimitat, chakra coroanei. Sincronicitate, # 3 se caracterizează în sistemul de Maya ca bataile inimii galactic de creativitate, asociat cu mișcarea, schimbarea, flux, curent, integrare și sacru trinitate. Mesajul general al Ahau # 3,, se referă la circulația lichidului de ascensiune facilitat prin geometria sacră a triunghiului (Notă: din punct de vedere astrologic, două se suprapun trigoane mari (sau triunghiuri echilaterale) constituie un mare sextil).
Binecuvantari infinite.
Traducere Mira B.

Informare- 25 iulie 2013

omul-infinit
Simt de aproximativ o ora cum Pamantul si Omenirea sunt sub un dush fara precedent de energie venita de la Sursa.Se lucreaza foarte mult pe emisferele cerebrale ale creierului si pe Inima.Se descarca foarte multe coduri in ADN-ul oamenilor.
Aceste energii nu vin intamplator Acum.
Mult succes si Co-Creati in Lumina!!!
Vantul sufla puternic din spate  :)
Dan Gaucan

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

Mesajul Momentului-25 iulie 2013

geta
Doar cind alegi o noua viata si renuti la tot cea ce a fost in trecut abia atunci te rupi de moarte .Este necesar sa stii sa mori ca sa investi sa traiesti.
Pina in noiembrie noi suntem in faza de renastere a cine suntem cu Adevarat!!!
Luna  ne arata in ce faza suntem pina in noiembrie, va fi si rotunda si in forma de ou la miezul nopti.Luna are forma de ou, care e inclinat putin in partea stinga.
Soarele la fel ne arata si el…
Multumim Geta!!!

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

6 alimente supersanatoase si modul corect de a le manca


Ani de zile, am gatit alimente precum usturoiul, fara sa obtin maximum din uriasele lui beneficii de sanatate. Asta deoarece in general adaugam usturoiul in uleiul fierbinte de la inceputul gatitului conform retetei, si apoi adaugam alte ingrediente. Insa acesta era unul dintre multele lucruri pe care le faceam gresit cand venea vorba de alimentatie.
Asta m-a facut sa ma gandesc la alte alimente favorite, si am facut o scurta lista a unora care trebuie sa fie gatite si mancate intr-un anume fel pentru beneficii maxime.
Usturoi:  aceasta minunatie aurei iti ofera mai multe beneficii de sanatate decat ar putea lista un simplu articol ca acesta. Daca iubesti usturoiul, obtine mai mult de la el prin adaugarea lui catre sfarsitul gatitului, astfel incat sa poti obtine majoritatea nutrientilor lui, fara a pierde savoarea specifica. Insa cel mai bun este crud si zdrobit. Atunci cand usturoiul este zdrobit, acesta elimina o substanta numita alicina, substanta care este responsabila de gustul si mirosul puternic al usturoiului. Este practic metoda prin care acesta se apara de pradatori. Cititi mai multe despre proprietatile usturoiului aici: Patru motive sanatoase sa iti placa usturoiul.
Spanac: stii ca spanacul este un depozit de nutrienti valorosi, incluzand vitamine si minerale. Pentru a obtine chiar mai mult de la aceasta minune verde, adauga-i alimente bogate in vitamina C! Fierul din spanac, non-hem, se asimileaza de 3 ori mai mult in prezenta vitaminei C. Capsuni si salata de spanac. Ardei copti. Tomate. Toate acestea au un gust excelent cu spanac, si te rasplatesc si cu beneficii extra nutritive.
Avocado: majoritatea beneficiilor avocado-ului sunt continute in pulpa lui delicata. Gatitul lui la temperatura inalta distruge aceste beneficii. Incearca sa te bucuri de avocado-ul tau fie crud, fie gatit la foc mic pentru scurt timp. Citi mai multe despre avocado aici : 5 motive pentru care sa consumi avocado
Mere: majoritatea nutrientilor dintr-un mar se gasesc in coaja, asa ca e o rusine sa il cojesti. Cea mai sigura modalitate de a manca mere este de a le cumpara pe cele
alimente
 organice. Daca nu poti asta, spala-le in apa curata si freaca usor cu o perie cu peri naturali pentru a scapa de pesticide.

Capsuni: cele mai bune fructe cu bobite create vreodata, se pot lauda cu beneficii impresionante pentru sanatate. Ele iti ofera fitonutrienti, vitamine, minerale esentiale. Sunt delicate, suculente, si cel mai bine este sa fie mancate proaspete. Gatitul sau coptul lor distruge nutrientii lor valorosi.
Pepenele: un aliment minunat pentru perioadele calduroase, pepenii sunt un pachet de vitamine. Putina lume insa ii mananca cu tot cu seminte. Semintele sunt pline de grasimi sanatoase si proteine ceea ce face din pepene un aliment complet. citit mai multe despre proprietatile sale aici : Pepenele rosu un pachet de nutrienti

Dati-ne de stire daca aveti propriile voastre ponturi si sfaturi despre modul corect de a manca alimente obisnuite.

Surse pentru acest articol cuprind:

http://www.care2.com/greenliving/6-super-healthy-foods-and-the-right-way-to-eat-them.html – alimente

ASTRONAUTUL AMERICAN BRIAN O’LEARY A FURNIZAT INFORMAȚII CONFIDENȚIALE DESPRE EXTRATEREȘTRI... APOI A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE!


Astronautul dr. Brian O’Leary (foto) a declarat într-un interviu că extratereștri ne vizitează din cele mai vechi timpuri, că sunt de mai multe rase și arată diferit față de pământeni. Brian O’Leary a spus că extratereștri au o infățișare bizară din punctul nostru de vedere. Extratereștrii călătoresc în astronave a căror propulsie modulează local spațiul și timpul, folosesc sisteme magnetice toroidale prin care crează antigravitație și câmp eletrogravitațional, pentru a ieși din realitatea spațiotemporală. Potrivit declarației astronatului american, sistemele de propulsie ale navelor extraterestre sunt total diferite de cele utilizate de către NASA. După ce a făcut aceste declarații, Brian O’Leary a murit în condiții suspecte.
Astronautul Brian O'Leary a terminat facultatea de fizica în anul 1961 și a obținut doctoratul în astronomie la Universitatea Berkeley. El a fost membru al Asociației Americane pentru Avansarea Științei și team leader la mai multe proiecte ale NASA. A fost profesor la Universitatea din Princeton.
Aspectul bizar al extratereștrilor la care făcea referire Brian O'Leary, este în concordanță cu pasajul din Biblie, care afirmă că nici un pământean nu avea voie să vadă fața Domnului. (A se vedea în acest sens și fotografia basoreliefului de pe placa de marmură, dispărută din muzeul de la Adamclisi, publicată recent în Jurnal Paranormal.) Unele rase extraterestre sunt reprezentate în sculpturi și basoreliefuri antice ca având capete de animale (foto stânga). Fizionomiile extratereștrilor i-au făcut pe scluptorii antichității să redea capetele acestora sub formă de animale terestre.
Brian O'Leary a semnalat faptul că extratereștrii sunt de mai multe rase. Este firesc să existe mai multe rase, în imensitatea spațiului cosmic. Și pe Pământ sunt mai multe rase umane. Extratereștrii care vizitează Pământul sunt de pe diferite planete, având condiții de viață diverse. Nu trebuie să avem pretenția să semene cu noi, nici să ne trateze drept egalii lor. Ne tratează așa cum suntem: cu inteligență mediocră față de nivelul lor de inteligență, cu educație deficitară și beligeranți cât încape. Extratereștrii  au interesele lor în legătură cu Terra, ce nu se suprapun decât parțial cu interesele noastre.
Răbdarea unor extratereștri față de noi, a atins cote critice. Ei explorează universul, posibil în căutarea planetelor cu resurse minerale pe care le pot exploata și pe care se poate menține viața în condiții normale. Noi, pământenii, otrăvim neîncetat solul, subsolul și atmosfera terestră. Distrugem pădurile tropicale, care sunt pe drept considerate plămânii Terrei și extindem deșerturile. Pământenii sunt excesiv de beligeranți, trăiesc numai clipa prezentă și nu se gândesc la viitorul planetei și al omenirii. La capitolul inteligență și educație suntem net inferiori raselor extraterestre care ne vizitează. Risipim mii de miliarde de dolari pentru înarmare și războaie, în loc să folosim acești bani pentru salvarea planetei noastre de distrugeri telurice și cosmice, pentru prezervarea speciei umane prin sănătate și educație, precum și pentru protejarea celorlalte specii de pe Terra. Poate altă rasă extraterestră ce ne are în vizor, ne determină cu  intenții malefice să procedăm astfel, inducându-ne mental informații aberante. 

Dezvăluirile lui Valer Marian şi avionul Rombac care a făcut cursa Bucureşti-Sibiu în decembrie 1989

ValerMarian_demisie-procuratura_expres
Senatorul Valer Marian, intrat în conflict cu PSD, partidul care l-a propulsat în parlament, a dat un interviu saitului cotidianul (linc), în care povesteşte şi despre investigaţiile sale din 1990 legate de revoluţia din 1989 de la Sibiu. Într-o formă mai amplă dezvăluirile sînt prezentate şi pe blogul jurnalistului Eduard Ovidiu Ohanesian (linc), consilier al domnului Valer Marian.

În 1990 domnul Marian îşi dăduse demisia din procuratură. Printre motivele invocate atunci, în revista “Expres” din 2 august 1990 (linc), se numără
Modul defectuos de organizare şi desfăşurare a cercetărilor şi proceselor penale privind evenimentele din cursul lunii decembrie 1989 precum şi lipsa de cooperare şi obstrucţiile făcute în acest sens de către organele şi instituţiile asupra cărora planează dubii, în special de către SRI (care are în componenţa sa majoritatea lucrătorilor din fosta securitate), poliţie, USLA, agenţia TAROM, dar şi de către unele cadre ale armatei, prin reticenţa manifestată faţă de organele de anchetă în aflarea adevărului (refuzul foştilor lucrători de securitate reîncadraţi în SRI de a da declaraţii sau de a oferi date organelor de anchetă în legătură cu evenimentele din decembrie 1989 ca urmare a unui ordin dat în acest sens de către şeful SRI Virgil Măgureanu, lansarea de diversiuni şi intoxicări sub aspect probatoriu, emiterea unor acte false, proferarea de ameninţări directe sau insidioase la adresa unor membri ai organelor de anchetă etc.).
Acum, domnul Marian spune saitului Cotidianul:
Am fost detaşat să lucrez în comisia guvernamentală pentru anchetarea evenimentelor din Decembrie ’89; am lucrat în principal la anchetarea dosarului Nicu Ceauşescu, la Sibiu, dar şi în anchetarea altor dosare conexe. Am demisionat însă în august 1990, în semn de protest faţă de tendinţa de tergiversare şi muşamalizare a dosarelor Revoluţiei.
Am constatat, după 4-5 luni de activitate, că nu se urmăreşte aflarea adevărului, acea comisie de anchetă având mai mult rolul de a arunca praf în ochii românilor care atunci doreau pedepsirea vinovaţilor din regimul opresiv şi cine a orchestrat din ţară şi din străinătate măcelul de atunci. Întocmeam atunci dosarul „RomBac” din care reieşea implicarea sovieticilor în România. Pe scurt, era vorba despre zborul unui avion Rombac la Sibiu în seara de 20 decembrie, ciudat, pentru că de obicei se zbura cu Antonov-uri.

În acel avion erau în jur de 90 de pasageri, 30 de români în partea din faţă… pe primul loc stătea chiar actualul mitropolit al Clujului, Andrei Andreicuţ, pe-atunci episcop de Alba. În partea din spate stăteau 60 de „băieţi” înalţi, majoritatea blonzi care vorbeau o românească stricată, cu accent basarabean. Au coborît cu 300 de genţi diplomat de diverse mărimi. O angajată de la aeroportul Otopeni mi-a spus că la plecarea „băieţilor” din Bucureşti unul dintre ei a scos trei buletine diferite cu aceeaşi fotografie. Am verificat şi lista pasagerilor, iar la domiciliile din buletine figurau fabrici, uzine şi instituţii publice din diverse judeţe.
În acest dosar am solicitat relaţii de la SRI şi de la USLA, pentru că bănuiala mea a fost şi este că ei au declanşat evenimentele sîngeroase de la Sibiu. Ei au fost cei îmbrăcaţi în combinezoane negre, au deschis focul pe 22 la prînz, la cîteva minute după anunţarea fugii lui Ceauşescu. Doi dintre ei au urcat pe clădirea Policlinicii, între sediile Securităţii şi Miliţiei pe de-o parte şi sediul Unităţii 01512, sediul Academiei Forţelor Terestre din România. Unul dintre ei l-a împuşcat exact în frunte pe soldatul de gardă de la poartă, fapt care a atras riposta armatei care a avut senzaţia că s-a tras dinspre clădirea Securităţii. Cred că tot aceşti indivizi au declanşat carnagiul prin focul de simulatoare declanşat în apropierea unităţilor militare şi la unele clădiri civile. Din păcate, nici SRI, nici USLA – care avea agenţi în civil pe toate zborurile – nu au vrut să coopereze. Văzînd că nimeni nu cooperează, pentru a nu fi acuzat mai tîrziu că am participat la această muşamalizare, am demisionat, am lucrat 18 ani în presă unde am continuat să atac nelegiuirile din sistem.
Valer Marian îi consideră pe cei de la USLA vinovaţi de declanşarea evenimentelor sîngeroase de la Sibiu, dar în acelaşi timp spune că în avionul Rombac Sibiu-Bucureşti se urcaseră “60 de băieţi înalţi, majoritatea blonzi care vorbeau o românească stricată, cu accent basarabean”, ceea ce ar dovedi “implicarea sovieticilor în România”. De unde are domnul Marian informaţia că între pasagerii Rombacului ar fi fost acele persoane cu accent basarabean nu ni se spune. Este invocat actualul mitropolit Andrei Andreicuţ (fost informator al securităţii cu nume de cod “Ionică” – linc), dar nu se spune explicit că acesta ar fi dat vreo declaraţie despre accentul basarabean al acelor pasageri.
Există cîteva certitudini: în 20 decembrie 1989 regimul Ceauşescu se mai afla la putere. Controlul în aeropoarte se făcea de către USLA. În 20 decembrie 1989 nimeni n-a intrat cu forţa în avionul Rombac, deci oricine s-a îmbarcat acolo a făcut-o cu acordul USLA. Dacă erau KGB-işti, înseamnă că USLA era mînă în mînă cu KGB. O precizare importantă în condiţiile în care azi se încearcă crearea unei imagini de luptători anti-KGB a celor de la USLA (vezi campania despre cazul Trosca – linc). Dar eu cred că respectivii luptători erau chiar de la USLA, nu de la KGB, ceea ce se coroborează cu informaţiile că 80 de luptători USLA erau la Sibiu din ordine superioare (linc) şi că asemenea luptători fuseseră trimişi în sprijinul lui Nicu Ceauşescu (“Referitor la avionul ROMBAC, care în ziua de 20.12.1989 a transportat la Sibiu, între alte persoane şi materiale şi un număr de 80 de persoane suspecte, a căror identitate nu a fost cu precizie stabilită, este de remarcat că acţiunea avea ca misiune asigurarea protecţiei primului-secretar al judeţului Sibiu, de către un personal specializat în acţiuni antiteroriste. Din unele declaraţii rezultă că într-adevăr în aeronavă, într-o anumită zonă a compartimentului de pasageri, exista o grupare de persoane – bărbaţi, cu un aspect mai deosebit, în general atletici, cu un echipament asemănător. Ni se pare firesc ca Nicolae Ceauşescu şi în special soţia sa, să fi întreprins unele măsuri pentru asigurarea protecţiei fiului lor, prin trimiterea în zonă a unor luptători special instruiţi” – linc). Nu cred că Nicu Ceauşescu ar fi cerut ajutor de la KGB.
Inclusiv conform Ordinului 2600/1988 USLA avea rol important în reprimarea mişcărilor populare, şi nu întîmplător un falsificator al istoriei precum Alex Mihai Stoenescu exact rolul USLA caută să-l ascundă (linc).
Cît despre domnul Andrei Andreicuţ, nu cred că acesta a stat de vorbă cu cei 60 de pasageri invocaţi, ca să poată da informaţii exacte despre ei. Respectivii puteau şi intenţionat să vorbească stricat cînd ştiau că sînt auziţi de alţii, ca să-şi creeze o acoperire.

Totodată schimbarea tipului de avion cu care se făcea cursa Sibiu-Bucureşti, din “Antonov” în “Rombac” (efect probabil al numărului mai mare de pasageri care au trebuit transportaţi), n-o putea face KGB-ul, ci numai autorităţile române ceauşiste. De aceea, zvonul despre “accentul basarabean” pe care l-ar fi avut pasagerii Rombac veniţi la Sibiu mi se pare exact una dintre “intoxicările sub aspect probatoriu” despre care vorbea procurorul Valer Marian în 1990. Intoxicări care, acelaşi Valer Marian explica, veneau de la autorităţile româneşti feseniste din 1990 (SRI-ul lui Virgil Măgureanu, în primul rînd), nu de la străini.
- See more at: http://ro.altermedia.info/politica/dezvaluirile-lui-valer-marian-si-avionul-rombac-care-a-facut-cursa-bucuresti-sibiu-in-decembrie-1989_25114.html#sthash.K38cLzju.dpuf

Minciuna cu solicitarea ue pentru regionalizarea Romaniei iese la iveala

,,În privinţa regionalizării, reprezentanţii Comisiei au fost foarte expliciţi spunând că niciun oficial nu a cerut României să înfiinţeze regiuni, nici măcar să descentralizeze Autorităţile de Management la nivel regional. Dimpotrivă, aceştia consideră că nu este de dorit un asemenea proces de descentralizare a Autărităţilor de Management în România, în condiţiile capacităţii naţionale existente regionalizarea managementului fondurilor europene putând reprezenta în viitor un regres. Facem un apel la Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea să producă orice fel de declaraţie, scrisă sau verbală, a unui oficial de la Bruxelles, care să îi sprijine pledoaria din ţară în susţinerea eficientizării managementului fondurilor europene prin regionalizarea AMurilor.” Acesta text reprezintă un fragment din Comunicatul Institutului pentru Politici Publice (IPP), pe care-l publicăm integral în continuare.

IPP cere Premierului Ponta să se implice în pregătirea unui document profesionist dupa ce Comisia Europeană a respins din nou Draftul Acordului de Parteneriat pentru exercitiul financiar 2014 -2020

INFORMARE DE PRESĂ
București, 28 iunie 2013. României i s-a respins, la începutul acestei săptămâni, noua variantă a Draftului Acordului de Parteneriat prezentată recent Comisiei Europene drept bază a negocierilor priorităților de finanțare din următorul exercițiu financiar 2014 – 2020, documentul fiind considerat imatur. Institutul pentru Politici Publice (IPP) care a avut, în ultimele zile, discuții la Bruxelles la nivelul conducerii DG Employment şi DG Regio, a putut constata cât de rezervați sunt, în acest moment, reprezentanții Comisiei Europene față de capacitatea României de a pregăti un document fundamentat și vizionar cu domeniile și țintele majore de dezvoltare solicitate spre finanțare din fonduri structurale în perioada următorilor 7 ani. Dimpotrivă, oficialii români care au purtat discuții sectoriale cu Bruxelles-ul au căutat mai degrabă să determine o finanțare incrementală, cu consecința ne-modernizării statului, în loc să profite de oportunitatea dată de viitoarele fonduri structurale pentru a schimba major cursul unor domenii retrograde. În cel al asistenței sociale, de exemplu, s-a constatat că statul român nu are determinare, datorită rezistenței sistemului public la schimbare, să închidă instituțiile mari rezidențiale  (cu până la 300 de persoane cu diverse dizabilități) pentru a dezvolta mai multe servicii în comunitate cu îngrijire superioară per tip de dizabilitate (îngrijire la domiciliu, locuinţe protejate în comunitate, centre de zi, etc).
Cea mai recentă variantă a documentului de negociere asumată de Guvernul României nu este profesionistă, aprecierea reprezentanților Comisiei Europene fiind, în opinia Institutului pentru Politici Publice (IPP), o dovadă clară a superficialității cu care s-au desfășurat consultările cu segmentele interesate din societate, respectiv a calității slabe a consultanței care s-a contractat  în ultimele luni pentru a pregăti acest document. Instituțiile statului român se comportă iresponsabil cu privire la oportunitățile de modernizare pe care le oferă viitoarele fonduri europene, făcând proba că nu au capacitate internă să gestioneze procesul de negociere dar nici interes real să selecteze consultanți profesioniști și dedicați care pot contribui în mod real la pregătirea unor instrumente profesioniste de negociere. Sumele estimative care se anunță a fi alocate României, comparativ cu alte altor țări  recent intrate în UE sunt de aprox. 40 miliarde euro, de unde și gravitatea comportamentului autorităților din România – a Ministerului Fondurilor Europene, în special.
În privința regionalizării, reprezentanții Comisiei au fost foarte expliciți spunând că niciun oficial nu a cerut României să înființeze regiuni, nici măcar să descentralizeze Autoritățile de Management la nivel regional. Dimpotrivă, aceștia consideră că nu este de dorit un asemenea proces de descentralizare a AM în România, în condițiile capacității naționale existente regionalizarea managementului fondurilor europene putând reprezenta în viitor un regres. Facem un apel la Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea să producă orice fel de declarație, scrisă sau verbală, a unui oficial de la Bruxelles, care să îi sprijine pledoaria din țară în susținerea eficientizării managementului fondurilor europene prin regionalizarea AMurilor.
Fiind, în acest moment, statul cel mai înapoiat din punct de vedere al stadiului negocierilor cu reprezentanții Comisiei Europene în legătură cu viitorul exercițiu financiar al UE 2014 – 2020, facem un apel către Premierul Victor Ponta să trateze cu seriozitate pregătirea acestui document care reprezintă fundamentul modului în care urmează să se cheltuiască banii în proiecte de dezvoltare aferente următorilor 7 ani în România. Susținerea unui document neprofesionist, chiar daca va fi până la urmă semnat și de către Comisie, va înseamna alți 7 ani de stagnare dacă nu regres și implicit frustrări că fondurile europene nu duc la țintele de modernizare așteptate de români, ceea ce va duce, curând, la amplificarea sentimentelor anti-europene. Atragem atenția că euro-scepticismul nu are neapărat la bază birocrația europeană cât lipsa de competență a autorităților naționale de a performa la nivelul standardelor europene, așa cum alte țări membre reușesc să o facă.

Mesajele subliminale ne pot salva de pericole

Creierul ne protejeaza de pericole, chiar si atunci cand nu ne dam seama de acestea. Ca un al treilea ochi este mereu vigilent si reuseste sa ne avertizeze de pericolele de care nu suntem constienti.


Atunci cand realizam ca suntem intr-o situatie de pericol intregul organism se pregateste pentru a infrunta aceasta situatie. Pericolul il percepim cu ajutorul simturilor – ochii au un rol deosebit in acest caz. Atunci cand vedem ceva care ar putea reprezenta un pericol pentru noi sau pentru cei dragi inima incepe sa bata mai puternic, muschii se incordeaza si suntem, pe cat posibil, gata de a infrunta situatia sau, atunci cand este posibil, de a o evita.


Nu intotdeauna insa avem posibilitatea de a percepe si realiza ca suntem intr-o astfel de situatie.Chiar si in acest caz insa, in anumite conditii, creierul este in stare sa elaboreze informatiile din mediul inconjurator si sa ne alerteze. Ne pune intr-o stare de alarma – pe care rational nu putem sa ne-o explicam. Aceasta stare ne ajuta sa infruntam pericolul pe care creierul l-a percepit si care ar putea sa ne surprinda altfel nepregatiti.Roberto Cerere, Caterina Bertini si Elisabetta Ladavas, cercetatori la universitatea din Bologna, Italia, au publicat recent un articol in revista Journal of Neuroscience in care au aratat cum creierul reuseste sa functioneze ca un fel de „al treilea ochi”.


Ce au facut cercetatorii?Au efectuat o serie de teste in laborator in cadrul carora au analizat activitatea creierului in functie de anumiti stimuli vizivi.


Participantilor la test le-au fost aratate imagini diferite pe un ecran in stanga si in dreapta acestuia. În timp ce in stanga ecranului erau proiectate imagini cu diverse expresii ale fetelor unor persoane, imagini care ramaneau un timp suficient pentru a da posibilitatea participantilor sa recunoasca expresia fetei, in partea dreapta erau proiectate pentru citeva milisecunde doar imagini cu expresii ale fetelor unor persoane care exprimau frica sau bucurie. Aceste imagini cum am spus ramaneau doar cateva milisecunde, dupa care erau inlocuite cu fete care aveau o expresie neutra.


Deci participantii la test nu erau constienti de imaginile rapide cu fetele care exprimau frica sau bucuria – acestea fiind deci percepute in mod subliminal. Nici unul dintre participanti nu ar fi fost in stare sa recunoasca ca ar fi vazut aceste imagini. Erau pur si simplu „invizibile”.


Totusi, creierul precum un al treilea ochi, le-a vazut, le-a inregistrat si le-a analizat. Cum au ajuns cercetatorii la aceasta concluzie?


Participantii recunosteau expresia fetei din stanga ecranului mai rapid in cazul in care in dreapta vedeau pentru cele cateva milisecunde o fata care exprima frica. Deci aceasta imagine ajungea la creier, il punea intr-o stare de alarma care il facea mai vigilent si mai reactiv, si reusea sa recunoasca expresia fetei din stanga mai repede.


Frica de pe fata vazuta se transmitea creierului – acesta era in stare, in mod inconstient, sa elaboreze informatia si sa se activeze, activand totodata intregul organism pentru infruntarea unui eventual pericol.


Informatiile subliminale pot fi extrem de importante si pot fi folosite inclusiv pentru alte scopuri, cum ar fi cel publicitar sau altele. Studile in acest sens continua, dand rezultate extrem de interesante care contribuie la a ne cunoastem mai bine pe noi insine.


EVZ.ro 


Sursa: http://esoterism.ro

Meditatia pentru asimilarea energiei fotonice

Astazi incepem meditatia pentru asimilarea energiei fotonice la nivele care sa ne permita vindecarea corpului fizic , echilibrarea celor patru corpuri- fizic ,eteric,astral,mental ,si schimbarea gradata a ADN-ului pentru a putea rezista in a cincea dimensiune.Prima conditie pentru a incepe modificarea noastra interioara prin enegia fotonului este sa ne preluam puterea personala si a nu mai functiona in virtutea limitarilor si a fricilor de pana acum. Sa constientizam ca suntem fiinte spirituale care au ales manifestarea fizica pentru a invata lectiile care ne vor duce spre un nivel mai inalt.


Nu va uitati la limitele voastre , uitati-va la potentialele voastre si faceti alegerea cea mai buna.Transformarile care au loc in corpul omenesc sunt multiple.Aceste modificari reprezinta o reconstructie aproape completa a organismului uman si sunt dovada necesitatii unei matrice energetice in trup, care sa sustina mai multa energie decat pana in prezent. Suntem ajutati de multiple fiinte de lumina in aceasta lucrare de modificare si reconstructie , dar este necesara si accesarea constienta a fiecaruia dintre noi de a face aceasta schimbare.Toate procesele organice si fiziologice sunt reorganizate in aceasta perioada.


Si fluxul sanguin si elementele componente ale sangelui se schimba.


Celula Dumnezeu este privita de oamenii de stiinta ca o celula fotonica.O celula fotonica isi poate trimite energia de la un univers la altul nefiind limitata de timp si de spatiu .


Fiecare dintre noi avem un sine Divin care este desemnat sa supravegheze prezenta noastra fizica. Atunci cand am venit pe pamant, o asemenea celula divina –celula fotonica a fost stocata in glanda pineala .Fiecare particula a energiei fotonice poate gandi si poate evolua. Fotonul poate gandi si se poate orienta si lucra pentru binele suprem al acelei fiinte asupra careia lucreaza. Glanda noastra pineala este centrul a ceea ce facem intre fizic si spirit. Cand energia fotonica este atrasa prin chackra coroanei prin respiratie pranica – respiratie constienta, particulele fotonice sunt conduse in celula Divina- celula creatorului.Particulele luminii fotonice sunt perechea vibratorie exacta a celulei divine din glanda pineala , si pe masura ce facem meditatia constienta de asimilare a acestei energii, glanda pineala activeaza acea celula Divina. Deasemenea aceasta energie cauta masa celulara disfunctionala din corp (care are o vibratie redusa ) si ghideaza prezenta fotonica catre acea arie pentru a fi
reconstituita si vindecata. Aceasta concentrare de energie pranica si fotonica va ilumina si vindeca fizicul. O mare parte din potentialul nostru Divin a fost ecranat (pus valul necunoasterii) , functionand in prezent la aproximativ 10% din potential.


Alegerea constienta a evolutiei personale si deschiderea catre aceasta posibilitate este cheia.In acest moment relaxati-va. Centrati-va in inima voastra si spuneti:Exprim intentia catre sinele meu Divin, catre ghizii mei spirituali si catre ingerii mei personali de a ma asista si ajuta in calatoria mea de evolutie catre un nivel superior de vibratie. Relaxati-va total corpul si incepeti respiratia pranica, constienta.


Deschid toate fatetele emotiilor mele care sunt pline de temeri si frici limitatoare si le inteleg si le eliberez. Cer prin intentie ca aceste energii pe care le respir sa absoarba indoielile si fricile mele cele mai profunde. Ma conectez la Sinele meu Superior si ma angajez sa renunt la aceste temeri care m-au tinut in suferinta si mi-au provocat bolile, disfunctionalitati in corpul fizic. Continui sa respir prana si foton abandonandu-ma Sinelui Divin care stie care este binele meu cel mai inalt.


Respirati si constientizati ca energia este captata de chackra coroanei si o aduce in corpul vostru. Fotonul impreuna cu prana intra in celula Divina –Glanada pineala si sunt aliniate , echilibrate .


Exprim intentia, ca fiecare celula din organism sa fie procesata si aliniata la noua energie.


Exprim intentia ca aceasta energie sa patrunda in miezul fiecarei celule din organismul meu si sa fie reunite cu nivelul superior de Divinitate, cu Sinele meu Divin.


Exprim intentia ca matricea energetica a fiecarei celule din organismul meu sa fie adaptata pentru a permite integrarea in corp a unei cantitati mai mari, din ce in ce mai mari de energie pura , fara a-mi afecta buna functionare a formei fizice


Exprim intentia ca energia fotonica sa intre in corpul meu si in stare de somn, aceste transformari ale corpului meu fizic sa se produca incetul cu incetul , pentru a ma putea adapta.


Concentrati-va respiratia spre zonele in care stiti ca aveti disfunctionalitati si respirati constient in acele zone.


Practicati aceasta respiratie pranica si inhalare de fotoni , apoi expirati-l si construiti prin intentie un balon de fotoni in jurul vostru .Stati in acest balon si luati atata energie din foton cat aveti nevoie..


Exprim intentia de a primi din balonul de energie cu care sunt inconjurat , atat cat imi este necesara pentru reconstructia si evolutia corpului meu .

Cer ajutor Sinelui Divin pentru a-mi furniza ce trebuie sa stiu si sa fac in aceasta meditatie de asimilare a energiei pentru binele meu cel mai inalt .

Accept acest ajutor Divin si sunt recunoscator pentru acest lucru. Multumesc .

Sursa: 
http://esoterism.ro

Fire de eternitate

In genere, cel mai dificil de inteles este realitatea faptului ca tu nu esti corpul, el este al tau, se afla in tine, dar tu nu esti el. Tu nu esti mintea, desi ai putea sa dai in judecata jumatate din omenire pentru ca ti-a furat ideile si dreptul intelectual. .. si sa speri in acest fel la o validare de durata ca tu esti mintea, ai putea scrie zeci de carti...tu nu esti mintea. Tu nu esti sufletul, desi ai putea iubi cu o intensitate si frumusete coplesitoare zeci de fiinte umane, ingeri, alte fapturi si fenomene supreme...


Daca, indiferent cat de profund tu te-ai identifica cu continutul corpului (atunci cand simti durere sau oceane de placere), mintii (ideile sau scrierile tale geniale despre orice inclusiv spiritualitate) si sufletului (trairile si starile tale cele mai inalte), daca toate acestea nu te pot defini, nu-ti pot da acel sentiment al prezentei eterne si inseparabile !?.. Cine esti Tu ?1. Corpul se hraneste cu senzatii, perceptii fizice etc.


2. Mintea se hraneste cu ganduri, amintiri, idei geniale etc.


3. Sufletul, corpul tau emotional se hraneste cu emotii, stari, sentimente etc.4. De realizat ca: toate acestea sunt evanescente si trecatoare, ele se aprind si se sting in constiinta, simple jocuri de lumini si umbre. Fiecare in parte este important, dar nici unul nu ofera decat fulgurant iluzia plenitudinii intregului.Pentru a intelege mai usor cele expuse pana aici o sa luam un mic exemplu: - Sa ne gandim acum, la un castel din care printul este plecat pentru 15, 20, 30 de ani (depinde cati ani ii ia fiecarei fiinte umane sa atinga intelegerea, iluminarea, desigur aceasta se poate produce si intr-o clipa... :) ). Pentru ca el este plecat, fireste bucatarul ar putea pretinde ca el este stapanul, caci fara aceasta recunoastere toti ar putea muri de foame. Administratorul insa, va interveni si va spune fireste ca eu sunt stapanul, pentru ca fara cheile de la camara cu alimente cine ar mai putea face mancare, insa si soferul ar spune fireste ca eu sunt stapanul caci atata timp cat eu merg sa fac cumparaturile, voi aveti ce manca si cu ce va veseli, altfel ati muri de foame etc.


Asa cum am spus ... stapanul, printul de drept este recunoscut imediat ce el va intra in castel si orice lupta pentru putere se va stinge... In fapt, printul este Sinele, ceilati fiind doar aspecte ale ego-ului care cer suveranitatea tocmai pentru ca nu o au...


Sa ne distram si sa chefuim, va spune corpul, o viata avem (si el are dreptate chiar o viata are :))... Sa citim, sa fim inteligenti si sa fim intemeietori de gandire stiintifica, sa motivam si sa transformam, sa ramanem in memoria lumii prin scrierile noastre... va spune mintea - si ea chiar asta este... intemeitoare de valori sociale si culturale...


Sa iubim, sa daruim, sa ne vindecam daruind compasiune, sa salvam lumea, sa ne implinim destinul maret... va spune sufletul - si el va fi intemeitor de religii, credinte, sisteme filozofice si de neamuri... Bine, daca vreti voi... jucati-va si fiti toate acestea copiii mei, eu astept sa veniti la mine si va voi imbratisa cu fericirea mea neprihanita, va spune eternul Spirit!
Cum este in fiinta umana:


- Cand corpul va fi la putere, senzatiile fizice vor predomina si vor cere suveranitate, toate nevoile corpului vor fi dominante, siguranta, haine, mancare, caldura, confort, distractie etc


- Cand mintea va fi suficent de dinamizata si va prelua conducerea veti gasi in voi idei stralucite, motivationale si senzationale, veti dori sa cunoasteti, sa cititi, sa faceti, sa scrieti, sa straluciti, veti fi ceea ce este definit ca un intelectual desavarsit, cu stil etc.


- Cand sufletul este la putere, capacitatea de ”a face” incepe sa treaca pe plan secundar si capacitatea de A Fi vine in prim plan. Astfel incepem sa fim mai atenti la universul nostru launtric si apoi la cei de langa noi. Atunci cand sufletul este suveran in fiinta noastra, apare si se manifesta: frumusetea, creativitatea, ajutorul dezinteresat, compasiunea, intelegerea, iubirea, impartasirea, altruismul si dorul de Dumnezeu pot atinge aici momente de plenitudine extatica si maiestrie sublima.Bogatia de stari afective si spirituale care apar aici este practic inepuizabila, foarte multi oameni se opresc aici si definesc aceasta fericire ca fiind Sinele.


În fapt, sufletul este copilul cel mare al Sinelui, Mintea este mezinul, iar Corpul este copilul cel mic.


Ei nu sunt inca completi, unitatea lor nu este desavarsita si tocmai de aceea starile lor sunt fluctuante - vin si pleaca. Cautatorul care se identifica cu oricare din acesti copii, este util desigur sa ii creasca, hranindu-i cu aspiratie si iubire, insa este important sa nu uite ca inca le mai cauta Tatal, adica Sinele.


5. Spiritul sau Sinele - El este ceea ce Este, desi le imbratiseaza pe toate celelalte, le da nastere si le sustine, perceptia lui ne reveleaza adevarul etern a ceea ce suntem cu adevarat.


Iar noi suntem ceea ce El, Este. Mai mult, cautatorul devine in gasire cel cautat.


Odata depasite corpul, mintea si sufletul, Spiritul ne reveleaza unitatea fundamentala a tot ceea ce exista. Aici eu sunt Totul - ca si eu sunt Nimic - este perfect adevarat.


Eu sunt totul, ca si iubire si eu sunt nimic ca si definire a intelepciunii desavarsite.
Indefinibil si etern... eu sunt!


Spiritul nu cunoaste suisuri si coborasuri, nu poti sa il pierzi.
Odata ce te-a imbratisat, imbratisarea lui este eterna.


De fapt, afli ca Sinele este cel care te-a gasit pe tine, desi tu puteai fi convins ca tu l-ai cautat pe El, mai mult, nu numai ca te-a gasit, afli ca el te-a imbratisat dintodeauna.


Corpul simte senzatiile lui, nevoia lui de confort si siguranta. El se hraneste cu ele, creste, imbatraneste si moare. Tu nu poti fi corpul din simplu motiv ca in lesin sau in somn tu nu iti poti simti corpul dar continui sa existi...


Mintea gandeste, dar gandirea este si mai fluctuanta si schimbatoare decat corpul, ea se hraneste in special cu nesatul de a dobandi cunostinte noi, promitandu-ti ca intr-o zi acestea te vor scuti de suferinta, aceasta idee falsa a mintii a dus pe multi la psihiatrie, sau la deceptiile cele mai profunde...


Tu nu poti fi mintea pentru ca in momentele cand esti: indragostit, de admiratie profunda sau uimire mintea dispare, mintea fuge mai ales atunci cand vine frica (la o trecere de pietoni cand o masina opreste brusc la cativa zeci de centimetri de noi in spate scrasind, mintea o ia la sanatosa si iti lasa corpul in drum ), deci nu poti fi nici mintea...


Sufletul are stari si experiente foarte bogate, el va cauta existente la rand un nou corp unde sa isi manifeste bunatatea si in planul concretului, al palpabilului, el este plin de maretie si frumusete, desi are multe calitati, cele mai frumoase sentimente ale noastre sunt greu puse la incercare cand apare un conflict...intr-un razboi, divort, sufletul omului poate avea caderi, in plus tu nu poti fi sufletul pentru ca, desi ai jurat iubire pana cand moartea va va desparti, daca esti onest vei recunoaste ca iubirea a plecat de mult si acum a ramas in cel mai bun caz doar confortul. ... Tocmai datorita faptului ca cele mai trainice sentimente pot fi discontinue,
desi suntem in mare parte definiti de suflet, noi nu putem fi doar sufletul.Apoi incepem sa intelegem ca exista ceva si mai maret, mai stabil si atotcuprinzator, este Spiritul, Sinele este fundamentul, destinatia ultima, finala. Sinele, fundatia la toate acestea, este esenta, iar din pacea lui fara margini, fara adancimi apar toate acestea.


Nu renuta la nimic si nu pastra nimic, doar lasa-te invadat pe dinauntru, de tacerea sacra care va face sa implozeze si sa straluceasca in Tine, intregul univers al vietii divine eterne.


Spontaneitatea delicicioasa si serenitatea beatifica devin felul Tau etern de A Fi !


Adevarul nu se afla in minte, dar o imbratiseaza si pe aceasta. El nu poate fi furat, monopolizat sau invatat. Insa cand lumina si pacea Spiritului te-a atins, vei sti ca non-starea aceasta, fundamentul tuturor starilor, este infinit de stabila si etern nepieritoare.


Deseori ni se spune pe buna cunoastere de Sine, ca pentru a ne revela Sinele, e suficient sa avem o buna capacitate de observare, sa fim doar martori tacuti si sa nu ne mai hranim corpul cu pretentii de comoditate, mintea cu atentie si astfel, ramanand tacuti, gandurile ne mai fiind alimentate, vor inceta zarva si pacea Sinelui se va instala, puterea prezentului etern ni se va revela...


Atunci, am putea crede ca multe fiinte care nu vorbesc sunt pline de intelepciune, insa nu este asa...


A ramane tacut este un pas important, a vedea acest ocean de tacere rasarind nu doar in lumea mintii, ci mai ales in lumea sufletului si luminand cu claritatea si luciditatea lui intrega noastra fiinta, este un ultim pas pentru a fi imbratisati de ceea ce am fost, suntem si vom fi: pacea si serenitatea spirituala sau cel mai simplu... Sinele! Acum si aici, percepe sadita in tine aceasta samanta de a fi tu insuti, este cea mai mare si cea mai simpla fericire din lume !

Ionica Spiridon

Sursa: http://esoterism.ro

Conferinta Imaturitatea Emotionala si Medicina Germanica cu Dr Crina Veres la Cluj Napoca ( 3 )


Acest video este despre posibilitatea de a constientiza limbajul de iubire propriu si al celor din jur pentru a ne adresa cat mai specific rezervoarelor de iubire goale si nevoilor esentiale si nu in ultimul rand sa intelegem de ce uneori cei din jur se comporta infantil, striga, tiăpa, lovesc, privesc cu dezgust, santaj, linguseala... 
intreaba-te ce nevoie se afla oare in spatele fiecarui gest al fiecarui om cu care te intalnesti si mai ales ce vrei de fapt de la viata oamenilor din jurul tau in fiecare clipa prin ganduri, priviri, gesturi, cuvinte si comportamente complexe... ? Spor la Autocunoastere prin Constientizarea Identitatilor Tale ...
Urmariti clipul aici: