miercuri, 6 noiembrie 2013

Micile fructe care reglează nivelul GLICEMIEI

Micile fructe prezinta atat calitati nutritive exceptionale, cat si proprietati medicinale mai putin cunoscute, ce le confera suplimentar un loc aparte in stiinta nutritiei.

Castanele se remarca inainte de orice printr-un continut foarte ridicat de fibre alimentare solubile si insolubile. Cele din prima categorie ajuta la reducerea colesterolului “rau”, la stabilizarea nivelului de zahar din sange, in timp ce fibrele din a doua categorie, insolubile, faciliteaza tractul intestinal.
Castanele comestibile scad riscul la complicatii intestinale, cum ar fi diverticuloza, o afectiune in care “buzunarele” mici de pe mucoasa peretelui intestinal se inflameaza.  Cele mai multe fructe inrudite cu nucile sunt sarace la capitolul carbohidrati, acesta fiind motivul pentru care intra in dietele speciale. In ciuda acestui lucru, castanele ofera o mare cantitate de carbohidrati: circa 45 g la suta de grame. Spre deosebire de carbohidratii simpli, cei complecsi sunt digerati lent, oferind energie pe o durata mai lunga de timp.
Studiile arata ca persoanele care vor sa slabeasca au mai multe sanse daca inlocuiesc gustarile hipercalorice dintre mese cu castane. Le recomanda indicele glicemic scazut, care intarzie aparitia senzatiei de foame. Persoanele diagnosticate cu diabet ar trebui si ele sa consume zilnic, vreme de trei saptamani, 100 g de castane, deoarece regleaza nivelul glicemiei.

Horoscop: Planeta Jupiter va fi retrogradă în zodia Racului începând cu 7 noiembrie

Jupiter, planeta norocului şi a expansiunii, va fi retrogradă între 7 noiembrie 2013 şi 6 martie 2014, în zodia Racului.

Jupiter este planeta care reprezintă entuziasmul, şansa, norocul, oportunitatea, creşterea şi dezvoltarea. În perioada sa de retrogradare, toate aceste caracteristici şi influenţe sunt cumva răsturnate.
Este o etapă în care vei lăsa expansiunea şi exuberanţa de-o parte şi te vei axa mai mult asupra laturii tale interioare şi te vei baza pe propria intuiţie şi înţelepciune.
O astfel de etapă este mai potrivită unei introspecţii decât unei manifestări exterioare. Acum ai ocazia de a te analiza cu atenţie, de a observa cum eşti în prezent şi cât eşti de mulţumită de ceea ce ai realizat. Îţi va fi mai uşor să observi greşelile pe care le faci şi vei reuşi să descoperi cum anume de păcăleşti singură. Ai putea să descoperi că în unele aspecte ale vieţii tale ai nemulţumiri ascunse şi te minţi că totul este bine, când de fapt nu este.
Această perioadă de retrogradare te va ajuta să te cunoşti mai bine, să te dezvolţi şi să-ţi îmbunătăţeşti viaţa. Dacă ştii cu adevărat ce vrei, atunci îţi va fi mult mai uşor să obţii.
Jupiter retrograd este mai degrabă un aspect destinat psihicului şi sufletului decât chestiunilor materiale. De exemplu, acum nu este o perioadă prea bună în care să demarezi o afacere sau un proiect pentru că şansa nu va fi de parte ta. Dar pot apărea oportunităţi excelente în această perioadă dacă este vorba de o acţiune mai veche, construită în timp.

S-a întâmplat deasupra României, cu 3 ore înainte de cutremurul devastator din 1977. ''Parcă veghea asupra noastră''


S-a întâmplat deasupra României, cu 3 ore înainte de cutremurul devastator din 1977. ''Parcă veghea asupra noastră''


Prof. Călin Turcu a organizat în 1977, la nivel naţional, un grup informal de cercetare a fenomenului OZN, numit “Romanian UFO Researchers (RUFOR)”. Acesta a publicat un buletin OZN, numit RUFOR (27 numere, 1979-86), având o circulaţie restrânsă.

Ulterior Călin Turcu a organizat cea mai voluminoasă arhivă de rapoarte scrise, fotografii şi filme privind cazurile OZN din România, iar din 1992 cea mai mare biblioteca OZN din Romania, biblioteca pe care a dorit-o publică. Acelasi grup a editat, in perioada 1994-1996 periodicul „RUFOR”, editor sef fiind Peter Leb din Targu Mures, unde se afla si redactia. Au aparut in total 21 de numere, primele 8 in format tabloid, iar celelalte ca o revista A4.

Într-unul din numerele revistei, apărut în anul 1977, profesorul Turcu relata întâmplarea petrecută profesorului Nicolae Bărbulescu din Ploieşti:

"S-a întâmplat pe 4 martie 1977, ora 18:30 în Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Vălenii de Munte , jud. Prahova. În după-amiaza acelei zile, veneam împreună cu un prieten dinspre Slănic, spre Văleni, traversând Pădurea Cazacu. 

La ieşire din pădure, în partea stângă, am observat următorul fenomen: în stânga - o pată luminoasă, cu un contur neregulat, de culoare verde-bleu, iar în dreapta, trei discuri de lumină de culoare verde aprins. Era ora 18:30.

Pata verde era nemişcată, pe când cele trei discuri de lumină se mişcau lent, de sus în jos, parcă pluteau, parcă vegheau asupra noastră".

Potrivit antena3.ro, asta s-a întâmplat cu numai 3 ore înaintea devastatorului cutremur din 1977, deasupra României. Mulţi UFO-logi consideră că există o legătură între "apariţia OZN-urilor" şi cutremurul care a lovit ţara noastră în acea seară.


Minunea descoperită în Oceanul Indian. "Cascada SUBACVATICĂ", văzută cu ajutorul Google Maps

Minunea descoperită în Oceanul Indian. "Cascada SUBACVATICĂ", văzută cu ajutorul Google Maps 442
Planeta noastră are încă foarte multe "surprize" pe care ni le-a rezervat. Una din minunile descoperite recent este şi frumoasa "cascadă subacvatică" de lângă insula Mauritius.Văzută din fotografiile aeriene realizate de mai multi fotografi, dar şi din imaginile oferite de Google Maps, presupusa cascadă pare să se afle la capătul sud-vestic al insulei.Totul nu este însă decât o iluzie optică şi se datorează depunerilor de nisip.Când e privita, însa, din alte unghiuri, zona arată ca orice altă întindere de ocean: un spectru de nuanţe de albastru, verde şi alb.

"Va fi HAOS!" Descoperirea din Marea Neagră care dezvăluie ce se va întâmpla cu VREMEA, în viitor (VIDEO)

"Va fi HAOS!" Descoperirea din Marea Neagră care dezvăluie ce se va întâmpla cu VREMEA, în viitor (VIDEO)
În ultimii ani, am fost martorii unor evenimente meteorologice pe care le găseam inexplicabile, însă cercetătorii ne spun că, pe lângă încălzirea globală, clima a fost influenţată şi de procesul inversării polilor magnetici. Un astfel de proces durează între sute şi mii de ani, iar cercetătorul Norbert Nowaczyk, după ce a analizat mai multe roci din Marea Neagră, declară că a "citit" perioadele în care aceste modificări au avut loc.
“Câmpul magnetic al Pământului este foarte dinamic. Intensitatea acestuia a variat, de-a lungul timpului, între 50% mai mult decât în ziua de azi şi 90 – 95% mai puţin”, susţine Nowaczyk.

Se cunoaşte foarte bine ideea că Pământul ar fi intrat de 250 de ani într-un proces de schimbare al polilor magnetici, care se poate încheia oricând. Astfel, oamenii de ştiinţă spun că recentele erupţii vulcanice sunt o dovadă că acest proces este pe cale să se încheie. Cea mai mare erupţie vulcanică din emisfera nordică din ultimii 100.000 de ani s-a petrecut la Campi Flegrei, în apropiere de Napoli, când roca şi cenuşa s-au împrăştiat peste întreaga suprafaţă din estul Mării Mediterane şi până în centrul Rusiei.

Pe atunci câmpul magnetic al Pământului avea doar 25% din valoarea actuală. Acest fapt indică foarte clar că ne aflăm într-o perioadă scurtă a inversării polilor magnetici. În momentul în care polii magnetici ai Terrei se vor inversa, anotimpurile şi toate ciclurile naturale care depind de poziţia planetei faţă de Soare suferă schimbări semnificative.

"În telecomunicaţii, transmisii radio şi aviaţie va fi haos", spune Nowaczyk. Animalele care migrează vor fi bulversate şi nu vor mai putea să se orienteze. Cea mai importantă schimbare pentru om va fi cea a climei pentru ca zonele fertile s-ar putea desertiza în următorii ani, iar nivelul oceanului va creşte.

Câmpul magnetic al Pământului este generat atunci când straturile nucleului exterior se freacă de nucleul solid interior, în timpul mișcării de rotație a planetei. Oamenii de știință cred că, uneori, în loc să acționeze ca un magnet unic, nucleul exterior acționează ca mai mulți magneți separați, anulându-se reciproc și provocând slăbirea intensității câmpului magnetic, ceea ce poate duce la inversarea acestuia

DESCOPERIREA care ar putea RESCRIE istoria omenirii! Ce au găsit oamenii de ştiinţă sub gheaţa din Antarctica (VIDEO)


Singura informaţie certă venită din partea echipei de savanţi este că aceştia plănuiesc o expediţie la piramidele descoperite în Antarctica, pentru a le studia mai bine şi a stabili dacă structurile sunt artificiale sau naturale, informeazăEuronews, care citează Vocea Rusiei.

Dacă oamenii de ştiinţă demonstrează că piramidele au fost făcute de mâna omului, această descoperire ar putea aduce schimbări răsunătoare în istoria omenirii.Explozie solara de clasa M6.3, 31 octombrie 2013


O explozie solara de clasa M6.3 a avut loc pe  31 octombrie 2013. Explozia s-a produs pe partea orientata spre Pamant. Nu a fost observata o ejectie de masa coronara  (CME).


Chakra Healing Alpha Binaural Beats - Extended Version

Extremely Powerful Pure Clean Positive Energy - Raise Vibration - Binaural

http://www.youtube.com/v/5l1Oy9T7-S8?

OZN prabusit la Aztec, New Mexico, in 1948: 16 trupuri extraterestre moarte


La 25 martie 1948, pe un câmp deşertic de lângă localitatea Aztec, statul american New Mexico, s-a prăbuşit o navă extratrestră de mari dimensiuni; în interiorul ei au fost descoperite 16 trupuri fără viaţă ale unor fiinţe extraterestre.

Atât trupurile, cât şi rămăşiţele navei au fost atunci transportate foarte repede de către Armata SUA la baza aeriană Wright Patterson, unde li s-a şters orice urmă.

Filmul de mai jos documentează anumite elemente şocante în legătură cu acest mister, incluzând interviuri cu cercetători ai fenomenului OZN de renume mondial, filmări la locul în care s-a prăbuşit nava extraterestră, o filmare la locul în care s-a aflat radarul secret american care a surprins prăbuşirea navei, precum şi relatări despre cercetările guvernamentale în ceea ce priveşte biologia extraterestră şi tehnologia spaţială.
Gambitul Cometei ISON
NASA a decretat anul 2013 ca fiind „Anul Cometei”. Ce ar fi putut să determine Agenția Spațială Americană să facă aceasta? Din datele şi informaţiile care există până la acest moment putem deduce că motivul principal îl constituie trecerea cometei Ison pe lângă Pământ; există de asemenea prezumţia că planeta noastră va intersecta coada cometei, cu alte cuvinte că va trece prin praful, resturile şi alte componente ale acesteia.
Spre deosebire de planeta Nibiru care, deşi anunţată de mulţi pentru anul 2012, totuşi nu s-a făcut vizibilă, cometa Ison nu doar că există, ci chiar s-a conturat cu precizie traiectoria ei apropiată.

 

Cometa Ison tocmai a trecut destul de aproape de planeta Marte, generând mari explozii ce au apărut ca flash-uri de lumină pe suprafaţa astrului roșu, precum şi o auroră foarte mare ce a înconjurat întreaga planetă. Toate acestea au fost surprinse de către astronomii amatori, deoarece exact în acea perioadă NASA a fost pusă „pe butuci” de către „shutdown”-ul american, care a scos din funcţiune timp de două săptămâni principalele instituţii guvernamentale, lăsând guvernul la cota minimă de avarie în ceea ce priveşte funcţionalitatea sa. Unii comentatori au făcut observaţia că acest „shutdown” a fost deliberat provocat, deoarece guvernul american nu doreşte ca populația țării să ştie că, deşi cometa Ison nu va lovi Pământul, totuşi planeta noastră va suferi mari transformări la suprafaţă, datorită traversării cozii acestei comete.

 

Informaţiile ştiinţifice ne arată că această intersectare de către Pământ a cozii cometei Ison va avea loc în intervalul situat între sfârşitul lunii noiembrie 2013 şi luna ianuarie 2014.


Prin urmare, în jurul datei de 28-29 noiembrie, anul curent, cometa Ison va începe să fie vizibilă cu ochiul liber de pe planeta noastră. Problema care se pune este dacă în aceste condiţii coada cometei conţine suficient de multe resturi cosmice astfel încât ele să provoace cu adevărat catastrofe la suprafaţa planetei noastre.
NASA este foarte interesată de această cometă şi a pregătit deja lansarea unui balon de mare altitudine, echipat cu un telescop de înaltă tehnologie, pentru a filma trecerea cometei pe lângă Pământ.
Misterul în ceea ce priveşte această cometă se adânceşte datorită unor observaţii curioase care au fost făcute cu ajutorul telescoapelor din mai multe regiuni ale planetei. Înregistrările ne arată că, paradoxal, cometa ar fi însoţită de două obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri) uriașe, care în mod evident sunt de provenienţă artificială şi pilotate în mod inteligent.

 

Peste foarte puţin timp vom începe să căpătăm răspunsuri adecvate la toate aceste necunoscute...


PROFETIA Lupului Ratacitor al Mayasilor Vii: “Mai e foarte putin timp pana la momentul ZERO”!

PROFETIA Lupului Ratacitor al Mayasilor Vii: “Mai e foarte putin timp pana la momentul ZERO”!
Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj este Marele Batran al Mayasilor Vii. Numele lui Maya este Wakatel Utiw, care inseamna “Lupul Ratacitor”, iar profetia sa, pare sa ne dea de gandit.

Don Alejandro Oxlaj ne avertizeaza ca:
“Intotdeana au existat elemente distrugatoare. Ele destrama pacea. Ele distrug medibul. Ele spulbera frumusetea Pamantului-mama. Ele polueaza spatiul. Savantii spun ca oamenii au distrus echilibrul stratului de ozon. Nu mai avem mult timp la indemana. Mai e foarte putin timp pana la momentul zero. Dupa anul zero va fi pace, va fi pace chiar daca nu vor exista supravietuitori” (Oxlaj).
Asemenea profetii care prezic sfarsitul lumii au mai existat, fireste. O astfel de escatologie este o trasatura impartasita de toate religiile dualiste majore. Mitologiile sfarsitului lumii sau al erelor se bazeaza, de asemenea, pe multe sisteme vechi protoreligioase, unexemplu fiind cel al mitoligiei nordice, cu batalia finala Ragnarok, deosebirea constand in aceea ca lumea nu se va sfarsi, ci ca o catastrofa va pune capat erei Pamantului doar pentru a da nastere alteia. Un astfel de tip de tranzitie este cel despre care vorbesc profetiile, sfarsitul unei ere a Pamantului si inceputul alteia.
Un alt element responsabil de distrugerea planetei ar putea fi o cometa, un asteroiz sau impactul cu un meteorit. Faptul ca Pamantul a suferit deja astfel de incidente este indiscutabil. Se accepta, in general, teoria conform careia dinozaurii ar fi pierit in acest fel si, in conformitate cu cercetarile efectuate de doctorul Bill Napier, asa s-a petrecut si disparitia civilizatilor anterioare, cum ar fi cea egipteana sau sumeriana. Doctorul Bill Napier de la Armagh Obervatory, precum si Chandra Wickramasinghe de la Centrul de Astrobiologie al Universitatii Cardiff au realizat o serie de cercetari, concluzia fiind ca riscul unui asemenea impact distructiv este mai mare decat s-a crezut anterior. Din acest motiv, a crescut responsabilitatea centrelor de cercetari de a depista si de a urmari traiectoriile asteroizilor care se deplaseaza in apropierea Pamantului si de a stabili planuri de salvare pentru cazul in care un astfel de eveniment ar avea loc. S-ar putea sa se petreaca un dezastru, dar preotul si inteleptul maya Carlos Barriosne asigura ca aceste profetii nu se refera la o anihilare a omenirii in sens fizic.

TOP 10 Lucruri pe care le-a spus Iisus si pe care crestinii le uita intentionat! FOTO

TOP 10 Lucruri pe care le-a spus Iisus si pe care crestinii le uita intentionat! FOTO
Cele mai mari tendinte gresite in care se incadreaza bisericile sunt egoismul, lipsa de viziune si lipsa de compasiune fata de oricine patrunde pe usa bisericii pentru prima data. Va prezentam mai jos cateva lucruri pe care le-a spus Iisus si pe care crestinii le uita intentionat, potrivit list25.com:

1iubesteti aproapele10. Prima afirmatie a lui Iisus care nu este respectata este „sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti”. Pastorul McKeever declara ca aceasta porunca nu este respectata din cauza conceptiei eronate ca religia este ceva privat, ce este doar intre credincios si Dumnezeu. Cu toate acestea, afirmatia lui Iisus vine chiar sub forma unei porunci (Evanghelia dupa Matei, capitolul 22), prin urmare nu este ceva facultativ.1hranirea celor saraci9. A doua porunca pe care credinciosii nu o pun in practica este cea legata de hranirea celor infometati, imbracarea celor saraci, vizitarea celor bolnavi sau in inchisoare din Evanghelia dupa Matei, capitolul 25. Iisus Christos cere tuturor ccredinciosilor sa faca asta, la fel cum a facut-o si El cand a trait pe Pamant. De aceea, oricand avem ocazia, este bine sa avem grija de cei sarmani.


1iubeste dusmanii8. Un al treilea aspect pe care il uitam este ca iubirea semenilor si a lui Dumnezeu nu este o emotie, ci o actiune, relevata in versetul in care Domnul Iisus ne-a cerut sa ne iubim dusmanii (Evanghelia dupa Luca, capitolul 6). Nimeni nu le poate comanda emotiilor, dar actiunea presupune rugaciune, binecuvantare, ajutor concret – toate fiind actiuni voite, afirma McKeever pentru Christian Post.


1suntem tratati rau7. Un al patrulea aspect pe care uitam ca ni l-a spus Iisus este ca trebuie sa ne asteptam sa fim tratati rau (Ioan 16:2). De cele mai multe ori, crestinii asteapta sa fie iubiti si apreciati, dar in schimb sunt priviti cu ostilitate. Asemenea asteptari, diferite de cele afirmate de Mantuitorul, denota o intelegere gresita a Bibliei, conchide pastorul.1iubirea dusmanilor6. Din ultimele doua aspecte deriva si iubirea dusmanilor. Din pacate, crestinii dau adeseori dovada de o ostilitate iesita din comun, fata de cei care nu le impartasesc opiniile. Pastorul da cateva exemple pe care le-a observat in retelele sociale, unde comunicarea faciliteaza ascunderea in spatele unui avatar sau pseudonim.
1invitarea la masa5. De asemenea, crestinii uita si de invitarea la masa a celor „saraci, pe schilozi, pe schiopi, pe orbi” (Evanghelia dupa Luca, capitolul 14). Chiar daca in ochii societatii, acestia sunt „cetateni de calitatea a doua”, McKeever subliniaza ca acestia sunt la fel de valorosi ca oricine altcineva in ochii lui Dumnezeu si ca jertfa lui Iisus pe crucea Golgotei acopera si pacatele acestora.


1el mantuieste4. Al saptelea element despre care a vorbit Iisus si pe care crestinii il uita este faptul ca El mantuieste, iar ei sunt chemati sa prezinte acest adevar si celor care nu il cunosc. Chiar daca ii ajuta pe cei in nevoie, crestinii au o chemare mai inalta: sa ofere oamenilor o alta perspectiva si anume posibilitatea de a fi mantuiti.1urmeazal pe iisus3. In al optulea rand, crestinii uita ca a-L urma pe Iisus presupune schimbare. Desi este dificil sa iesi din inertie si din zona personala de confort, Dumnezeu ne indeamna sa renuntam la obiceiurile daunatoare pentru a avea o viata autentica de credinta.
1asculta de dumnezeu2. Un alt lucru pe care crestinii il disconsidera este scopul credintei, care nu este ascultarea de legi si de reguli, ci ascultarea de Dumnezeu. Legalismul conduce, intre altele, la omiterea lucrurilor esentiale, care fac parte din perspectiva mai larga a trairii crestine.


1biblia1. Iar in ultimul, dar nu in cel din urma rand, crestinii omit sa citeasca Biblia, dar aleg sa scoata din context anumite versete. Pericolul este acela ca acestea pot fi folosite ca argumente, desi in context ele inseamna altceva si crestinii le pot folosi si intelege gresit.

TOP Zece PROFETII implinite ale lui Edgar Cayce! FOTO

Edgar Cayce, un medium de origine americana, devenise cunoscut datorita profetiilor sale facute de-a lungul timpului despre viitorul apropiat si indepartat al Pamantului. Va prezentam mai jos un top zece profetii impinite ale lui Edgar Cayce.


1Crahul bursier din 192910. Crahul bursier din 1929
Oricat de ciudat ar parea modul in care Edgar Cayce isi obtinea informatiile, multe dintre profetiile sale care priveau viitorul imediat s-au indeplinit. Astfel, in 1924, el a anuntat apropiata criza financiara ce avea sa zguduie Statele Unite, sfatuindu-si clientii in ce domenii sa investeasca. Multi nu l-au luat in seama pe Edgar Cayce, trezindu-se ruinati in urma crahului bursier din 1929.
1Al Doilea Razboi Mondial9. Al Doilea Razboi Mondial
In 1935, demonstrand o extraordinara perceptie precognitiva, Edgar Cayce a avertizat un agent de vama de 29 de ani, in legatura cu evenimentele catastrofice ce urmau sa aiba loc in comunitatea internationala. Ca raspuns la o intrebare in legatura cu afacerile mondiale, citirea a descris o intreaga lume in razboi.1aparitia8. Aparitia misterioasa
Nascut in apropiere de Hopkinsville, statul american Kentucky, pe 18 martie 1877, Edgar Cayce a avut o copilarie cat se poate de normala. Pe la sase-sapte ani, el a inceput sa le spuna parintilor ca are un fel de viziuni si sta de vorba cu rude decedate recent, dar nimeni nu i-a dat atentie, aceste idei fiind puse pe seama unei imaginatii prea bogate. Copilul se cufunda atunci in studierea Bibliei pe care o citeste din scoarta-n scoarta de mai multe ori. La varsta de 13 ani, Cayce are o viziune care ii va marca toata viata. Atunci, i-a aparut o femeie foarte frumoasa care l-a intrebat ce isi doreste cel mai mult in viata. Adolescentul a raspuns ca ar vrea sa-i ajute pe ceilalti, in special pe copiii bolnavi, ceea ce s-a si intamplat, insa mult mai tirziu. Efectul imediat al misterioasei aparitii a fost acela ca Edgar nu a mai fost niciodata nevoit sa-si bata capul cu lectiile, doar dormea cu capul pe carti si a doua zi stia totul! Cu timpul insa acest dar s-a estompat.

1Inversarea polilor Pamantului7. Inversarea polilor Pamantului
In anii 1930, Edgar Cayce a afirmat ca va avea loc o inversare a polilor si un nou ciclu va incepe odata cu intrarea in noul mileniu, ce poate culmina cu evenimente catastrofice pe intreaga planeta. Se pare ca ne aflam chiar in miezul profetiei, in plina desfasurare a ei. Pentru ca aceasta oprire a miscarii Chandler nu are cum sa fie definitiva, urmeaza deci sa apara o incercare a planetei de a-si regasi balansul pierdut momentan. Probabil ca perioada care vine se va intinde pe mai multi ani.

1Unirea companiilor de comunicatii6. Unirea companiilor de comunicatii
Urmatoarea citire din 1929, este foarte interesanta si este despre unirea marilor companii de comunicatie. Aceste fuziuni chiar au avut loc. Intrebare: Va avea loc fuziunea companiilor de comunicare in 1928American Tel & Tel – Int. Tel & Tel? Raspuns: Aceste combinatii ale fortelor comunicative dupa cum se arata ele, vor avea loc. In legatura cu momentul sau modul in care vor avea loc, trebuie avute in vedere conditiile ce previn o asemenea fuziune acum. Nu numai ca exista unele legi ce trebuie schimbate, insa multe dintre marile companii se mostenesc. va exista o schimbare graduala in acelasi fel si mod in care companiile de transport au ajuns sub aceeasi directa conducere fizica.

1esenieni5. A existat o comunitate de oameni numiti esenieni
Edgar Cayce a descris esenienii cu multe detalii, cu multi ani inainte de descoperirea Manuscriselor de la Marea Moarta – texte atribuite unei secte foarte putin cunoscute la timpul acela, ai caror membrii erau numiti esenieni. Primul dintre Manuscrisele de la Marea Moarta a fost descoperit in anul 1947, la doi ani dupa moartea lui Cayce. Cayce a mentionat esenienii in 171 de citiri diferite.


1Atlantida regasita4. Atlantida regasita
Previziunile lui Cayce s-au dovedit de o precizie uluitoare si in domeniul arheologiei, vestind, spre exemplu, descoperirea manuscriselor de la Marea Moarta, din 1948, cu zece ani mai devreme. De altfel, profetul, care era pasionat de Biblie, a povestit o multime de lucruri despre vremea in care a trait Iisus, in timp ce le descria unor clienti ai sai vietile lor anterioare. Cayce a vorbit, cu mult inaintea oamenilor de stiinta, despre importanta astronomiei pentru vechii egipteni, explicand ca monumentele de la Gizeh sunt aliniate dupa pozitia astrelor, asa cum se puteau ele vedea pe bolta cereasca cu 10.500 de ani i.Hr. Unul dintre domeniile sale favorite era Atlantida, continentul pierdut, pe care exista o civilizatie superioara celei in care traim. Potrivit lui Cayce, mitica Atlantida era uriasa, “cat Europa si Asia la un loc”. Atlantida a trecut prin trei momente cruciale, primele doua producandu-se cu 15.600 de ani i.Hr., cand uscatul s-a divizat in trei insule: Poseida, Og si Aryan. Atlantii construisera un fel de cristale uriase, ca un fel de lasere, cu ajutorul carora produceau energie. Acestea aveau sa fie armele cu care, din pura lacomie, atlantii aveau sa-si distruga propria lume. Ca urmare a cataclismului produs, Atlantida s-a scufundat, ultimele portiuni ale sale fiind inghitite de ape cu zece mii de ani in urma. O parte dintre locuitori au avut insa timp sa fuga, stabilindu-se in Egipt. In opinia sa, scufundarea Atlantidei coincide cu ceea ce, ulterior, avea sa se numeasca “potopul lui Noe”. In 1936, Cayce a prezis ca Atlantida va reveni la suprafata, iar primele semne se vor vedea in apropiere de Bahamas, in zona Insulei Bimini. Multi si-au adus aminte de vorbele sale 32 de ani mai tirziu, cand un pilot american a descoperit in zona mentionata, la circa o mila de coastele Insulei Bimini, la mica adancime, un fel de drum de piatra, parte a unui complex mult mai mare. Ciudata formatiune de pietre este astazi numit “drumul Bimini”, fiind considerata de unii ca o ramasita a vechii Atlantide.

1Sangele ca metoda de diagnosticare3. Sangele ca metoda de diagnosticare
In cursul unei citiri oferita unui individ, aceasta a prezis avansul medical viitor ce va putea face posibila diagnoza dintr-o picatura de sange. Citirea a fost facuta in 1927, in momentul in care predictia putea fi considerata SF. Edgar Cayce: “… Pentru ca, dupa cum se vede nu exista nici o urma intr-un corp care sa nu poata fi regasita in sange, pentru ca sangele nu doar cara fortele reconstructive ale organismului ci si fortele uzate si le elimina prin canalele potrivite, in diversele portiuni ale sistemului. De aceea, descoperim sange rosu, alb si linfa orin toate venele. Ele sunt doar separate de mici portiuni ce functioneaza ca niste constructori opritori, distrugatori ai sistemului. De aceea, este evidenta, in sange, reflectarea conditiilor din interiorul corpului fizic. Va veni si ziua cand vom lua o picatura de sange si vom diagnostica orice corp fizic…”.

1Efectele la Niña si El Niño2. Efectele la Niña si El Niño
In mod uimitor, la 28 mai 1926, Edgar Cayce a facut o conexiune intre schimbarile temperaturii din curentii adanci oceanici si schimbarile climaterice in citirea 195-29: “Pe masura ce caldura sau raceala din diverse portiuni ale Pamantului se disipa si coreland acestea cu reflectia in atmosfera Pamantului, curentii din ocean se schimba…”. Aceasta citire lua in considerare viitorul culturilor de grau si modelelor climaterice iar comentariile lui Cayce pot foarte bine sa fie versiunea sa a ceea ce astazi am ajuns sa cunoastem sub numele de la Niña si El Niño. Acestea sunt modele meteorologice ce sunt rezultate ale schmbarilor climaterice din curentii de adancime sin oceanele Pamantului. Aceste schimbari in temperatura, pentru curentii oceanici, au avut efecte dramatice asupra climei, dupa cum a prezis Cayce.

1cay21. Profetia finala
Edgar Cayce si-a rezervat ultima profetie pentru sine, asa cum si prima citire a folosit-o pentru a se autovindeca. Batran si epuizat de numeroasele solicitari ale celor care ii cereau necontenit informatii despre soarta rudelor plecate pe front, la 1 ianuarie 1945 Cayce si-a anuntat propria moarte. Pe un ton lipsit de dramatism, el le-a spus celor din jur ca peste patru zile va fi ingropat. Profetia s-a dovedit cat se poate de precisa. Edgar Cayce a murit pe 3 ianuarie, fiind condus pe ultimul drum doua zile mai tarziu.