sâmbătă, 29 iunie 2013

Trezeste-ma cand totul se va sfarsii! - Mesaj de la Ingeri primit de SfatuitoareaCred ca marea majoritatea din noi am avut zilele acestea o stare cat se poate de ciudata, cu palpitatii, ameteli, dureri in ceafa, stari de caldura, de frig, de somnolenta, dureri de cap si cred ca lista ar putea continua. Pe langa asta am fost martorii unor evenimente foarte ciudate, menite sa ne facem acele schimbari pe care trebuie sa le facem ca sa putem merge mai departe, de la stricarea unor aparate electrocasnice, sau a  mobilierului, la accidente sau Doamne fereste chiar victime. Toate, dar absolut toate sunt in legatura cu conjunctile astrale si cu furtuna geomangnetica care s-a abatut asupra pamantului. Nu vin intamplator in acest momnet, ci ne obliga sa ne deblocam anumiti centri blocati voit sau involuntar din corpul nostru, sa stergem si sa inlocuim anumite programe distructive pe care ni le-am inoculat vountar sau involuntar in delungul timpului, sa ne facem curatenie si la propriu si la figurat prin lucrurile noastre , cele care au inmagazinat o anumita cantitate de energie negativa, care nu face altceva decat sa ne tina pe loc in drumul nostru spre evolutie  si sa facem anumite schimbari in viata noastra, unele chiar deosebit de importante, pentru a ne angaja pe drumul care are ca si capat LUMEA DE LUMINA. 
In aceasta perioada trebuie sa fim farte atenti la ce ni se intampla si sa putem face schimbarile, incercand sa atenuam cat putem evenimentele care ne obliga sa le facem. 
Ingerii imi spun ca vom asista la schimbari in toate domeniile. Vom avea o vara foarte interesanta. Incercati si ascultati indrumarile ghizilor vostri spirituali si faceti intocmai. Urmariti cu atentie semnele care vi se arata si incercati sa le interpretati cat mai bine. Doar asa va veti asigura schimbarea si supravietuirea.
Ar fi tare bine daca am putea zice cu totii: " Trezeste-ma cand totul se va sfarsii!"

Urmariti clipul aici:

http://www.youtube.com/watch?v=y9QbtBwD0OkSenzație de drum prin întuneric 
ghidat de o inima bate 
eu nu pot spune în cazul în care călătoria se va termina 
Dar știu unde începe? 
mi-au spus că sunt prea mici pentru a intelege 
Ei spun că sunt prins într-un vis 
Ei bine viata ma prin dacă va trece 
nu deschide ochii 
Ei bine, asta e bine de mine
Deci, trezește-mă când e peste tot 
Când sunt mai înțelept și eu sunt mai mari 
tot acest timp am fost gasirea mine 
Și eu nu știam? Am fost pierdut
Am încercat transportă greutatea lumii 
dar am doar două mâini 
sper că am ocazia de a călători în lume 
și nu am planuri 
Aș vrea să pot sta pentru totdeauna acest tânăr 
nu se tem să închid ochii 
Viața e un joc ? făcut pentru toată lumea 
Și dragostea este un premiu
Deci trezi? mă când e peste tot 
Când sunt mai înțelept și eu sunt mai mari 
tot acest timp am fost găsirea de mine 
Si nu am stiut am fost pierdut 
eu nu știu am fost pierdut 
eu nu știu am fost pierdut 
I didn "Nu stiu m-am pierdut 
eu nu știu am fost pierdut 
Deci trezi? mă când e peste tot 
Când sunt mai înțelept și eu sunt mai mari 
tot acest timp am fost găsirea de mine 
Si nu am stiut am fost pierdut 
eu nu știu am fost pierdut 
eu nu știu am fost pierdut 
I didn "Nu stiu m-am pierdut 
eu nu știu am fost pierdut.


Versuri si videoclip la http://www.versuri.us/avicii-ft-aloe-blacc-wake-me-up-ve
rsuri.htmlAcesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 28 iunie 2013

28 iunie 2013 
Generalul Cartwright, fost numărul doi în ierarhia militară americană, este acuzat că a dezvăluit informaţii despre operaţiunile secrete de folosire a unui virus de calculator, ulterior denumit Stuxnet, într-un atac cibernetic secret americano - israelian împotriva Iranului. James Cartwright s-a retras în 2011. 

Directorul CIA, John Brennan, a transmis un memoriu tuturor angajaţilor agenţiei în care le cere să respecte "Jurământul de Onoare" pentrupăstrarea secretelor din companie, şi respectarea "regulilor corporatiste". Acţiunea survine după ce o serie de informaţii secrete au ajuns la Associated Press care le-a publicat, declanşând un imens scandal. Brennan se justifică afirmând că solicitarea lui survine ca urmare a unei anchete interne lansate anul trecut de către fostul şef CIA David Petraeus (care a participat la întâlnirea oficială a Clubului Bilderberg de anul acesta). Petraeus ceruse ancheta după ce în presa au apărut scurgeri de informatii secrete. 
ARESTĂRI LA VATICAN: Un episcop, alături de un membru al serviciilor secrete italiene şi de un intermediar financiar, au fost arestaţi vineri in cadrul unei anchete ce vizează Institutul pentru Lucrări Religioase (IOR) - numele oficial al Băncii Vaticanului. Este vorba despre Monseniorul Nunziu Scarano, episcop de Salerno (sud-vestul Italiei). Cei trei sunt suspectaţi de fraudă şi coruptie. Arestările au fost făcute în cadrul unei vaste anchete lansate de justiţia italiană în septembrie 2010, care viza preşedintele IOR Ettore Gotti Tedeschi (care a demisionat în urmă cu un an - 2012) şi directorul general (de la acea vreme) Paolo Cipriani, pentru spălare de bani. Actualul preşedinte al IOR este un german, von Freyberg (pus în funcţie de fostul Papă Benedict cu puţin timp înainte de demisia sa istorică de anul trecut), şi este membru al Ordinului Cavalerilor de Malta, "având o vastă experienţă în domeniul financiar internaţional" - conform declaraţiilor oficiale ale Vaticanului. 

Cele mai importante observaţii OZN filmate ale lunii mai 2013: 


Sursa: http://roaim.de.vu/

Cand Dumnezeu te-a creat...- Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea

Dumnezeu a facut omul perfect. Din pacate, omul a devenit imperfect.
Uita-te in oglinda omule si scutura-te de toata imperfectiunea ta, caci acolo in tine, exista cea mai perfecta creatie a Domnului Dumnezeu!Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea
Un OZN ciudat fotografia pe cerul RusieiUn rezident din Stavropol  a fotografiat de la fereastra casei sale un obiect zburator neidentificat ciudat, un dreptunghi alb cu două găuri, vag amintind de un autobuz sau, o fantomă , OZN...