luni, 2 iulie 2012

Dacii, Noi dezvăluiri – documentar, iunie 2012 HD
Poporul român este continuatorul dacilor, nu și al romanilor, iar filmul “Dacii – Noi dezvăluiri”, prin dovezile istorice și probele materiale pe care le prezinta, considerăm că va dovedi acest lucru.

Realizat prin contribuția mai multor personalități, inclusiv doi istorici, documentarul pe care îl oferim astăzi spre vizionare, completează într-o manieră mai riguroasă, mai științifică filmul “Dacii – Adevăruri tulburătoare”, demolând teoria falsă a romanizării Daciei.

Cu siguranță, multe dintre lucrurile prezentate în acest film vor fi, pentru publicul larg, surprize de proporții...

Câți dintre români știu oare că dacii liberi i-au atacat, după anul 106, pe romanii din provincia cucerită și că au obținut și victorii asupra lor? Că retragerea romanilor din Dacia a fost făcută ca urmare a presiunilor dacilor liberi? Că aceștia au atacat Imperiul Roman, la sud de Dunăre, și după retragerea aureliană din anul 271?... Sau câți știu că în secolul III după Christos, dacii liberi au reușit, pentru o scurtă perioadă, să unifice zona sudică, din Balcani, a Daciei lui Burebista? Cam cât de romanizați puteau să fie dacii ca să facă aceste lucruri? Pentru că este o aberație colosală să pretinzi că dacii “cu o mână” se luptau să îi alunge pe romani, iar “cu cealaltă” preluau limba, tradițiile și cultura acestora, ba mai își și ofereau femeile romanilor ca să se nască “noul popor”!

Despre toate acestea și multe alte evenimente istorice uimitoare în filmul “Dacii – Noi dezvăluiri”.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

Hilarion – Mesajul saptamanii : 1 iulie - 7 iulie 2012


Preaiubitilor,

Peste tot in lumea voastra tiparele meteo se schimbă şi creeaza o mare curăţare pe masura ce vechile energii stagnante sunt dizolvate şi disipate. Aceste anomalii meteorologice vor continua pe masura ce omenirea elibereaza tot ceea ce nu reprezinta iubire in fiinţa ei. Marea transformare a tuturor continuă neabătuta pe masura ce noile energii inalte din cosmos vin în atmosfera voastra. Nu va descurajati in timpul acestor vremuri, dragii mei, şi ajutati-va unul pe celalalt, atunci cand este nevoie.

Pe masura ce vechile moduri de exprimare sunt dizolvate în această lumina mare, mai multa lumina patrunde in celule pentru a-si ocupa locul si acest lucru este resimtit de Omenire, la un nivel foarte profund. Pe masura ce intra mai multa lumina in campul vostru personal de energie, ADN-ul este activat si mai multe catene ale acestuia vor lumina înauntrul vostru. Cele patru corpuri inferioare sunt in procesul de transformare care nu a mai avut loc la nivel de masa si vor continua sa fie mai multe simptome ale acestui proces in timp ce are loc. Aceste modificari pot aduce emotii , care sunt declansate de o amintire a unor vechi probleme , care trebuie inca sa fie, recunoscute, acceptate şi eliberate.

Acesta este motivul pentru care va sfatuim sa fiti buni, sa va sustineti si sa fiti iubitori cu voi insiva. Exista multe ganduri profund incorporate si povesti inauntrul vostru, care provin de la generatiile anterioare, care sunt transmise genetic prin codarea ADN-ului si in timp ce acestea sunt activate la viata din nou, vor trece prin cele patru corpuri inferioare. Dacă nu va angajati sa cadeti în aceste poveşti, ci doar sa le observati, acestea se vor disipa. Corpurile voastre sunt biblioteci vii a tot ceea ce s-a intamplat in trecut iar povestile din acestea care au fost transmise prin liniile de rudenie vor fi activate. Observati-le cu detasare si ele vor disparea.

Pe o nota mai usoara, multi dintre voi care au ales de buna voie si constienti sa treaca prin acest proces se vor gasi experimentand perioade mari de bucurie sustinuta in interior si vor intrupa mai mult si mai mult din gandul ca totul este bine, totul este perfect. O increderea profunda în conexiunea cu Sursa va fi evidenta în tot ceea ce experientati si pe masura ce acest sentiment de bucurie persista, sincronicitati minunate vor avea loc in vieţile voastre personale, care vor aduce mai mult din acest sentiment pentru voi si va deveni un mod normal de viata si de exprimare.

Sa stiti că toate povestile vechi şi triste vor disparea si toata lumea va fi reinnoita la fiecare nivel al Fiintei. Tie şi Pamantului si tuturor locuitorii lui va este dat un nou inceput, un nou contract de “leasing” asupra vietii. Bucurati-va in această cunoaştere si mentineti –va echilibrul in orice moment, in tot ceea ce are loc. Fiti calmul in furtuna schimbarii care se manifesta in jurul vostru. Zâmbiti des si practicati compasiunea constienta cu voi insiva si cu altii. Voi influentati mai mult decât banuiti cu prezenta voastra.

Pana saptamana viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere -Eliza

SPECTACULOS: Tornadă pe Marea Neagră


Imagini spectaculoase în largul Mării Negre. O tornadă formată pe apă a fost surprinsă în apropiere de coastele oraşului Soci de un amator.

O tornadă s-a format în Marea Neagră, în largul coastei oraşului rusesc Soci. Vârtejul a trecut la limită pe lângă mai multe vase care se aflau în larg, înainte să ajungă aproape de oraş. S-a transformat însă în ploaie torenţială şi grindină. Autorităţile locale nu au raportat victime sau pagube materiale.


Sursa:  REALITATEA.NET

Iranul anunţă LANSAREA DE RACHETE


Iranul va efectua începând de luni exerciţii constând în lansări de rachete în deşert timp de trei zile, ca răspuns la eventualele ameninţări militare ale Israelului şi Statelor Unite, au declarat duminică Gărzile revoluţiei, relatează AFP.

"Rachete sol-sol cu rază lungă, medie şi scurtă vor fi lansate din diferite zone în Iran asupra unor replici ale bazelor aeriene ca cele utilizate de forţele militare din afara regiunii", a declarat generalul Amir Ali Hajizadeh, aflat la conducerea sistemelor de rachete din divizia aeronautică. "Aceste manevre vizează să lanseze mesajul către naţiunile aventuriere că membrii Gărzilor revoluţiei sunt pregătiţi să îi înfrunte pe agresori (...) şi vor răspunde în mod decisiv la orice problemă pe care o pot cauza", a adăugat acesta, conform declaraţiilor raportate de site-ul de Internet al Gărzilor revoluţiei, Sepah News.
Iranul organizează frecvent acest tip de exerciţii însă acestea par acum menite să sublinieze capacităţile Teheranului de a atinge baze militare americane din statele vecine - în Afganistan, Bahrain, Kuweit şi în Arabia Saudită - în cazul unui atac al Statelor Unite sau al Israelului asupra Republicii islamice.
Israelul şi Statele Unite au declarat că o intervenţie împotriva Iranului nu este exclusă dacă acţiunile diplomatice şi sancţiunile internaţionale nu vor reuşi să împiedice continuarea programului nuclear iranian controversat. Conform generalului Hajizadeh, exerciţiile cu rachete, denumite Marele profet 7, trebuie să permită "testarea preciziei sistemelor şi a focoaselor rachetelor" cu lansări asupra unor tabere fictive din deşertul Kavir din centrul Iranului. Acesta a declarat că două tipuri de rachete balistice vor fi utilizate: Quiam cu o rază estimată la aproximativ 500 de kilometri (750 de kilometri conform presei iraniene) şi Khalij Fars, o rachetă anti-navală cu o rază de 300 de kilometri. Autorităţile iraniene califică ca fiind de rază lungă rachete pe care alte puteri le consideră ca fiind de rază scurtă. Iranul poate ataca până la 2.000 de kilometri cu rachetele Shahab-3 putând astfel să atingă Israelul. Cu toate acestea generalul Hajizadeh nu a menţionat folosirea acestora în viitoarele exerciţii.Sursa:  REALITATEA.NET

Cum ne putem apăra împotriva influenţei pe care vremea o are asupra dispoziţiei noastre?


Influenţa pe care o are vremea asupra stării noastre de dispoziţie a fost de multe ori dovedită. În anii în care vara pare că nu vrea să sosească, ce trebuie făcut pentru a ne păstra moralul la cote înalte?

Potrivit site-ului publicaţiei Le Figaro, citat de Mediafax, pentru cei mai mulţi dintre locuitorii ţărilor din Europa de Vest moralul se află la cote foarte joase: de mai multe săptămâni, cerul este acoperit de nori opaci, ploile torenţiale şi furtunile ameninţătoare se succed fără încetare, alcătuind tabloul "unei luni de iunie triste, după o lună mai deplorabilă", după cum afirmă o sursă.

Agasarea, frustrarea şi furia apar frecvent în conversaţiile oamenilor, alături de o teamă care se infiltrează tot mai mult în conştiinţa oamenilor, în condiţiile în care "încălzirea globală" a planetei reprezintă un subiect evocat în fiecare zi în mass-media. Cum poţi să scapi de acest spleen generalizat?

Dintr-un punct de vedere obiectiv, influenţa tangibilă a vremii asupra stării noastre de dispoziţie a fost de multe ori dovedită. Astfel, a fost definit termenul de "depresie sezonieră" atunci când se vorbeşte de vârfurile pe curba depresiei, observabile mai ales în ţările din Europa de Nord în timpul iernilor lungi.

"Diminuarea timpului de expunere la lumină are repercusiuni reale asupra stării noastre de dispoziţie", afirmă Michel Lejoyeux, profesor de psihiatrie şi ştiinţe care privesc dependenţa de anumiţi factori la Universitatea Paris Diderot, autor al cărţii "Changer... en mieux", lansată de editura Plon.

"Avem nevoie cu adevărat de o doză minimă de lumină pentru a ne simţi bine şi a avea o stare de dispoziţie bună", afirmă acelaşi profesor francez.

Un alt impact al vremii lipsite de soare: ritmurile noastre biologice (stare de veghe/ somn) au tendinţa de a se desincroniza. Dimineaţa, greutatea de a ne trezi apare frecvent, întrucât sinteza de cortizol nu este stimulată. Nevoia de somn şi impresia că suntem obosiţi sunt şi ele induse de penumbra generalizată.

"Se poate vorbi în acest caz de un veritabil jet-lag psihologic care se suprapune cu desincronizarea biologică", consideră profesorul Michel Lejoyeux.

De altfel, potrivit multor studii, comportamentele noastre au tendinţa de a se modifica sub influenţa climei. Profesorul David Strohmetz, de la Universitatea Monmouth din Statele Unite ale Americii, a observat faptul că turiştii din hoteluri dau bacşişuri mai consistente valeţilor care îi anunţă că afară îi aşteaptă o vreme frumoasă. Această generozitate se explică, potrivit profesorului american, prin dorinţa clienţilor de a-şi păstra - "cumpărând-o" - starea generală de bună dispoziţie generată de vremea însorită.

Totuşi, timpul frumos nu este întotdeauna un factor care determină acţiuni pozitive: sinuciderile, de exemplu, sunt în creştere în lunile de vară.

Faptul că alţii se simt bine şi se distrează poate să genereze într-adevăr sentimente negative la persoanele depresive, care, stimulate de energia soarelui, decid să îşi pună capăt zilelor şi trec la fapte.

În definitiv, afirmă profesorul Lejoyeux, avem cu toţii mai ales nevoie, pentru echilibrul nostru psihic, de o alternanţă meteorologică.

"Ceea ce apasă pe moral sunt aceste gânduri catastrofice care ne fac să credem că trecem printr-o perioadă cu o vreme identică", afirmă el.

Este ceea ce se poate numi o "viziune de tip tunel" asupra climei, iar ea poate să apară şi atunci când este foarte cald sau când plouă. Pentru a lupta contra acestei stări de spleen şi pentru a nu ne lăsa învinşi de rutina meteorologică, există totuşi o metodă infailibilă: încercaţi să vă implicaţi în activităţi noi, pentru a resimţi senzaţii noi, şi să introduceţi acest factor de variabilitate de care starea noastră de dispoziţie are atât de mare nevoie, indiferent de cum este vremea afară.

Sursa:  REALITATEA.NET


WSJ: Cine a câştigat cu adevărat la summitul UE?


Situaţia nu s-a schimbat cu adevărat în favoarea Spaniei şi Italiei după summitul Uniunii Europene, iar cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu a făcut concesii fundamentale în relaţia cu partenerii europeni, comentează Wall Street Journal, în ediţia electronică, potrivit Mediafax.

"Oare a fost doar victoria echipei de fotbal a Italiei asupra Germaniei, joia trecută, sau şi negocierile din cursul nopţii urmate de anunţul satisfăcător al unei soluţii la criza din zona euro au alimentat ipoteza că premierul italian, Mario Monti, ar fi înfruntat-o cu succes pe Angela Merkel la Bruxelles?", se întreabă Wall Street Journal.

"Dar cât de flexibilă a fost în realitate Angela Merkel? Şi cât a câştigat de fapt Mario Monti?", adaugă publicaţia.

"La summitul european au fost decise lucruri importante: crearea unei autorităţi bancare centrale, posibil BCE, este unul dintre ele. Spania a primit câteva concesii. Liderii UE au stabilit că Mecanismul European de Stabilitate nu va mai putea impune condiţii de austeritate severă în momentul acordării de asistenţă financiară sectorului bancar spaniol", subliniază WSJ, notând că Madridul va fi favorizat şi de promisiunea că MES va putea recapitaliza direct băncile probabil din 2013, după ce va exista structura centrală de supraveghere.

"Însă este foarte probabil că niciuna dintre aceste concesii acordate Spaniei nu vor schimba lucrurile pe termen scurt; ele creează însă aşteptarea credibilă că, în următoarele 12 luni, băncile spaniole vor fi consolidate", argumentează Wall Street Journal.

"Dar ce se întâmplă în cazul Italiei? Mario Monti a insistat că ţara sa este expusă în mod nedrept frontului de război cu pieţele financiare. (...) Dar nu se ştie clar cum s-a schimbat situaţia. 
Oficialii europeni afirmă că orice formă de asistenţă pe piaţa obligaţiunilor va avea nevoie de un memorandum cu statul care beneficiază de acest favor. Însă aceste lucruri erau stabilite deja în acordul dintre Roma şi Comisia Europeană", reaminteşte WSJ.

"Marea surpriză a summitului a fost concesia Germaniei de a permite recapitalizarea directă a băncilor spaniole prin intermediul MES. Dar acest lucru se va întâmpla abia după crearea unei structuri centrale de supraveghere. Un astfel de acord confirmă o metodă clasică a Berlinului: paşi înainte, sub condiţii stricte", încheie WSJ.

Huffington Post nota sâmbătă că există semne de întrebare privind planul UE de asistenţă bancară directă. "Liderii Europei au surprins scepticii cu un plan îndrăzneţ ce prevede pomparea de fonduri în băncile care au probleme, reducerea costurilor de împrumut pentru 
Spania şi Italia şi evitarea măsurilor de austeritate impuse statelor care solicită asistenţă. Acum, însă, miniştrii Finanţelor au la dispoziţie o săptămână şi jumătate pentru stabilirea detaliilor, iar investitorii vor fi foarte atenţi", explica Huffington Post.

"Deciziile luate la summitul de la Bruxelles nu vor pune capăt crizei care afectează Europa de aproape trei ani. Rămân numeroase întrebări privind modul în care va funcţiona sistemul asistenţei bancare directe, privind existenţa a suficiente fonduri pentru salvarea băncilor; în plus, nu se ştie dacă săraca şi îndatorata Grecie va fi exclusă din zona euro", sublinia publicaţia.

Planul privind asistenţa directă acordată băncilor prevede instituirea unei autorităţi centralizate - probabil BCE - pentru supravegherea băncilor europene, care în prezent sunt sub controlul guvernelor statelor naţionale, guverne care au evitat până acum închiderea băncilor neperformante. "Însă, în cadrul uniunii bancare, noua autoritate centrală probabil va obţine atribuţii de închidere a băncilor neperformante în cazul în care guvernele naţionale vor evita aceste măsuri", atrăgea atenţia Huffington Post.

Conform Wall Street Journal, cancelarul Angela Merkel a argumentat că a acceptat unele compromisuri "bune şi sensibile" la summitul UE, pentru extinderea instrumentelor europene utilizate în combatere crizei. Dar, notează WSJ, Merkel a insistat că a obţinut şi ea concesii importante, oferind ca exemplu instrumentul de supraveghere a sistemului bancar.

Secretarul-general al CDU, Hermann Groehe, nota vineri că Angela Merkel a reuşit evitarea solicitărilor pentru acceptarea eurobondurilor şi mutualizarea datoriilor statelor suverane. "Ideea centrală este că au existat tentative masive în ultimele zile de mutualizare a datoriilor statelor europene. Faptul că Angela Merkel, susţinută de alte state, a evitat cu succes acest lucru este un lucru bun pentru Germania ca ancoră de stabilitate, este un lucru bun şi pentru Europa", argumenta Groehe, citat de ZDF.

Sursa: REALITATEA.NET


FOTOGRAFIA CARE A UIMIT LUMEA: Soarele, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată


Fotografa Colleen Pinski era pregatită să călătorească până la capătul lumii pentru a obţine cele mai uimitoare instantanee cu eclipsa solară care a avut loc pe data de 20 mai.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, a călătorit 500 de kilometri (din Colorado, Denver până în Albuquerque, New Mexico) pentru a gasi locul perfect.
Instantaneul pe care l-a surprins a făcu înconjurul lumii.


Sursa:  REALITATEA.NET 


Substanţa MISTERIOASĂ din Insula Paştelui care păstrează tinereţea MINŢII


O substanţă extrasă din bacterii s-a dovedit a avea efecte remarcabile asupra funcţionării creierului: într-un studiu realizat pe şoareci, s-a demonstrat că substanţa respectivă stimulează memoria şi capacitatea de învăţare la animalele tinere şi îmbunătăţeşte aceste aspecte ale funcţiei cerebrale la cele mai în vârstă.


Substanţa, numită rapamicină, a fost extrasă pentru prima dată din bacterii descoperite în solul Insulei Paştelui. Studierea efectelor ei asupra creierului a fost întreprinsă de cercetătorii de la Facultatea de Medicină a Universităţii din Texas, SUA; ei au realizat experimente pe şoareci cărora le-au administrat rapamicină, pentru a observa efectele pe care această moleculă le are asupra funcţiilor cerebrale.

Dr. Veronica Galvan, care a participat la studiu, a declarat că efectele au fost semnificative: dintre animalele tratate cu rapamicină, şoarecii tineri au învăţat şi memorat ceea ce învăţaseră mai bine decât animalele din grupul de control, iar la şoarecii în vârstă s-au îmbunătăţit, de asemenea, memoria şi capacitatea de învăţare, substanţa anulând declinul provocat de vârstă.

Rapamicina a redus, de asemenea, anxietatea şi manifestările comportamentului depresiv la şoareci, iar acest efect a fost prezent la toate grupele de vârstă. La oameni, anxietatea şi depresia sunt factori care afectează negativ performanţele cognitive.

Citeşte mai multe pe Descoperă.ro


Sursa:  REALITATEA.NET

China, a doua mare economie a lumii, ar putea intra în cel mai grav declin din ultimii ani


Evoluţia negativă a acestui indicator va alimenta speculaţiile că banca centrală chineză va lua noi măsuri pentru relansarea activităţilor economice.

Potrivit analiştilor, încetinirea creşterii exporturilor, a producţiei industriei prelucrătoare şi a investiţiilor în active fixe ar putea atrage a doua mare economie a lumii în cel mai grav declin al avansului PIB din ultimii 13 ani.

Performanţele slabe ale economiei în lunile aprilie şi mai au determinat banca centrală a Chinei să reducă dobânda de politică monetară, în iunie, pentru prima oară de la sfârşitul anului 2008.

Sursa: realitatea.net

Germania a blocat crearea mecanismelor pentru salvarea zonei euro


Ambele documente fuseseră aprobate de Bundestag şi Bundesrat (cele două camere ale parlamentului german) la 29 iunie. Pentru intrarea în vigoare a acestora era necesară doar semnătura preşedintelui Joachim Gauck. Cu toate acestea, el a refuzat să le promulge până când Curtea Constituţională nu va examina plângerile menţionate.

Reclamaţiile au fost depuse de facţiunea 'de stânga' din Bundestag, de Peter Gauweiler, membru CSU, societatea 'Mai multă democraţie', de către fostul ministru al justiţiei Herta Daeubler-Gmelin şi de către expertul în drept constituţional Christoph Degenhart.

Acestor plângeri li s-au alăturat 12.000 de persoane, inclusiv Uniunea contribuabililor germani.

Principalul motiv invocat de reclamanţi este încălcarea drepturilor parlamentului naţional ca urmare a instituirii ESM şi a noului acord privind disciplina fiscală în UE.

Guvernul cancelarului Angela Merkel spera ca mecanismul de stabilitate, cu un fond de 700 miliarde de euro, să înceapă să funcţioneze de la 1 iulie a.c.. În prezent, există un fond de stabilizare de 250 miliarde de euro, dar aceste resurse financiare nu sunt suficiente pentru a salva zona euro.

Acordul de întărire a disciplinei fiscale vizează prevenirea crizelor financiare în UE. Potrivit documentului, deficitul bugetar al statelor membre ale UE nu ar trebui să fie mai mult de 0,5 la sută din PIB (Produsul Intern Brut).

Sursa:  realitatea.net

Turcia a trimis şase avioane de vânătoare F-16 la graniţa cu Siria


Cu toate acestea, aparatele de zbor siriene nu au violat spaţiul aerian turc, au anunţat oficiali ai comandamentului forţelor armate turce, citaţi de Reuters.
Ambele state şi-au mobilizat recent trupele la graniţă şi au anunţat că sunt pregătite de atac.
Relaţiile dintre Siria şi Turcia au devenit tot mai tensionate după ce, luna trecută, Damascul a doborât un avion militar turc, care i-ar fi violat spaţiul aerian.
Sursa: realitatea.net

Despre daruri...


"Numai dând din voi înşivă, daţi cu adevărat. Pentru că, spuneţi-mi, ce-s averile voastre decât nişte lucruri pe care le păstraţi cu străşnicie, crezând că mâine veţi avea nevoie de ele? Şi ce este frica de sărăcie, dacă nu sărăcia însăşi? Iar groaza de sete, în preajma fântânilor pline, nu-i oare setea cea mai nestinsă? 

Sunt unii care dau puţin din belşugul pe care îl au şi aceasta pentru a li se recunoaşte dărnicia, însă acea dorinţă ascunsă umileşte darul făcut. 

Sunt, apoi, alţii care, puţin având, dau totul. Aceştia cred în viaţă şi în mărinimia vieţii, iar sacul lor niciodată nu-i gol. Ei sunt cei ce dau cu bucurie, iar bucuria le este răsplata cea mare. Dar sunt şi din cei ce dau cu durere şi doar durerea rămâne botezul acestora. 

În sfârşit, sunt cei ce dau fără a simţi nici durere, nici bucurie, necunoscându-şi virtuţile. Ei sunt asemenea mirtului din vale, care îşi răspândeşte parfumul în spaţiu. Prin mâinile unor asemenea făpturi vorbeşte Dumnezeu şi dindărătul ochilor acestora El surâde Pământului."

extras din "Profetul" de Kahlil Gibran 

Sa celebram iluminarea noastra naturala, neinterferand si avand pace in interior, stiind ca totul in viata noastra este acum despre acest dar natural


Postat Maria
Ultimele cuvinte ale lui Tobias catre mine, cand ne-a parasit acum 3 ani, au fost simple si profunde. Tocmai terminasem ultimul lui channel - Celebrarea de Ramas Bun a lui Tobias din Breckenridge, Colorado. Data era 19 iulie, 2009. Dupa ce a spus ultimul sau "Si asa a fost" audientei de aproape 500 de shaumbra , el a coborat pe alee, in afara salii de bal. A fost un moment uluitor, patrunzator. Tobias si cu mine ne-am plimbat prin lumina soarelui din acea dupa-amiaza minunata din Colorado. Nu era nimeni prin preajma, doar prietenul meu ingerul si cu mine. Am facut o pauza pentru un moment pentru a respira profund si Tobias a spus :" Iluminarea voastra este naturala". Apoi mi-a multumit pentru timpurile noastre petrecute impreuna si a plecat. Nu l-am mai auzit de atunci. M-am gandit la acel mesaj de multe, multe ori. Iluminarea mea este naturala? Am inteles aceasta intr-un mod filozofic , ca si " Eu sant deja ascensionat, bla, bla, bla", dar am fost provocat sa simt adevarul din acel mesaj. Tot ceea ce a trebuit sa fac a fost sa privesc in interiorul si in exteriorul meu ca sa stiu ca inca nu am integrat acest minunat concept. Adamus a vorbit despre iluminarea naturala in multe transmisii recente. El a amintit din nou despre acest lucru la Conferinta de vara a lui Kryon din Sedona din luna iunie ( vezi" Adamus : Eliberat in Sedona"). Cred ca a luat audienta prin surprindere, majoritatea fiind non-shaumbra. De fapt, noi toti cautam iluminarea de foarte mult timp si am trecut prin multe provocari in acest scop. Acum, Adamus spune ca aceasta este naturala , pana cand noi o facem nenaturala. Asta inseamna ca nu trebuie sa facem nimic sau sa platim ceva pentru iluminare? Dar daca trebuie sa fim doar aici, in momentul sacru de Acum, pentru a o primi si experimenta? Adamus spune ca odata ce faceti alegerea pentru iluminare, aceasta se va arata.Poate fi chiar atat de simplu? Doar ganditi-va la aceasta, eu am tendinta de a studia cum sa o fac naturala. Ma intreb daca exista un guru natural pentru a ma ajuta in legatura cu iluminarea mea naturala. Aud sunetul acesteia - Iluminarea Naturala - dar nu sant sigur de unde sa incep, deoarece am fost intotdeauna un tip la camasa si cravata. Poate ca am nevoie de o roba de canepa si de sandale bej? Adamus a declarat ca noi gasim aproape orice mod posibil de a face iluminarea nenaturala. Prin mintea noastra umana noi o planuim, o structuram si facem din aceasta un scop, in loc sa fie o experienta.Invatatorii spirituali care nu sant iluminati, predau claselor despre iluminare. In momentul in care nu credem ca iluminarea noastra se desfasoara cum trebuie, ne masam cu o crema si bem o fiertura pentru influentarea energiei iluminarii. Permitand iluminarea ca un proces natural , aceasta este o uriasa schimbare a paradigmei. In trecut, constiinta nu era atat de expandata cum este acum , deci doar cativa s-au deschis catre aceasta si chiar mai putini au realizat-o. Exista mai multa informatie disponibila decat vreodata inainte, deci este usor sa impartasesti informatia si experientele cu altii care merg pe calea iluminarii naturale. Noi avem mai multe oportunitati de a ne intalni impreuna in persoana, pentru a crea spatiul sigur pentru iluminare. In shoudul din iunie, Adamus a spus ca santem la sfarsitul evolutiei. Este timpul sa oprim efortul pentru a evolua si sa incepem sa traim. Acestea toate fac parte din procesul iluminarii naturale. Am invatat ca "natural" nu inseamna neaparat si usor. Mai exista inca provocari zilnice- cand le vad ca provocari. In zilele mele bune, stiu ca tot ceea ce se intampla in viata mea face parte din desfasurarea naturala a iluminarii. O multime din aceste lucruri au de a face cu eliberarea, deoarece mai este mult de eliberat din constructiile vechiului uman, ca parte a iluminarii. Multe din energiile interioare se schimba, ceea ce ,in schimb, cauzeaza schimbari in viata noastra. Daca aceste schimbari sant privite cu rezistenta, aceasta face ca iluminarea naturala sa fie foarte dificila, dar daca acestea sant privite ca parte a iluminarii, atunci beneficiem de intelegerea binecuvantarilor experientei. Adamus a explicat ca, Corpul Constiintei va avea iluminarea naturala , deoarece aceasta a fost deja a aleasa prin suflet. Acum depinde de umani sa o permita si sa o experimenteze. Sa celebram iluminarea noastra naturala, neinterferand si avand pace in interior, stiind ca totul in viata noastra este acum despre acest dar natural.
Articol scris de Geoffrey Hoppe 
Sursa : www.crimsoncircle.com 

Misiunea spirituală a ROMÂNIEI (profeţiile lui Sundar Singh)


Sundar Singh este un înţelept şi iluminat indian, care s-a născut în 1889 în India, în oraşul Rampur, regiunea Punjab, şi a murit în anul 1933. Creştinat în urma unei experienţe spirituale deosebite, legată de apariţia lui Iisus, el a făcut o călătorie prin toate ţările creştine în primul deceniu al secolului nostru. Cu această ocazie el a vizitat şi ţara noastră, referitor la aceasta făcând profeţiile ce urmează. Ele au circulat multă vreme în manuscris in vremea dictaturii comuniste. 

Considerate de mulţi sceptici simple presupuneri şi divagaţii asupra viitorului României, “Profeţiile lui Sundar Singh” uimesc prin claritatea expunerii, prin simplitate şi mai ales prin imparţialitatea datorată dezinteresului evident pe care un indian creştinat l-ar putea avea în urma unor afirmaţii referitoare la viitorul României. 

Veridicitatea lor nu va putea fi verificată decât în timp şi de aceea decizia de a crede sau nu cele spuse de Sundar Singh vă aparţine în totalitate. Şi totuşi, dacă veţi citi cu atenţie, veţi sesiza că anumite profeţii s-au împlinit deja. 


Misiunea spirituală a ROMÂNIEI 
Romania 

„Să nu vă surprindă acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu vă lăsa înşelaţi de această înscenare satanică atât de bine pusă la punct. Eu ştiu că România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanităţi. Este necesar să fac această mărturisire-profeţie în faţa popoarelor întregii lumi, creştine sau de alte religii, fiindcă toate semnele marchează schimbările spirituale uluitoare ce vor avea loc în curând. Spusele mele nu trebuie să vă determine să mă consideraţi un fanatic simpatizant al românilor ce îşi imaginează himerice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat, fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea sfânta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc din nou că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer. În curând aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la îndeplinirea realităţii orânduite de Dumnezeu şi se vor supune voinţei divine mult mai bine decât altădată deoarece atunci vor lua sfârşit într-o mare măsură manifestările îndărătniciei omeneşti care au făcut cu putinţă atâtea acţiuni de rea interpretare a voinţei divine. Perpetuarea răului se va stăvili, revelaţiile divine ajungând să acopere pământul şi făcând ca tot ceea ce este plăcut înaintea lui Dumnezeu să iasă la lumină, pentru a-i ajuta pe oameni să atingă înţelepciunea şi să se desăvârşească. 

Acum, când fac cunoscute aceste profeţii, dacă aş fi român de origine, probabil că aş putea fi învinuit de părtinire naţională, iar dacă aş fi european din comunitatea latină, ar fi fără îndoială unele motive să fiu judecat într-un fel omenesc, cu patimă omenească; însă deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Cristos şi ferm stabilit în credinţa creştină pot vorbi cu toată uşurinţa, încredinţându-vă că acum nu fac altceva decât să exprim voia lui Dumnezeu. 

În anii care vor veni şi lunile ce vor veni, în ţara trăirii voastre (România), scoarţa pământului va lua foc, clima va suferi unele schimbări, cutremure simţitoare vor distruge multe dintre clădirile existente, uragane şi vânturi puternice, terestre şi maritime, vor nimici îndrăzneala oamenilor bazaţi numai pe aşa-zisa putere a ştiinţei. 

Ingeniozitatea omenească pusă în slujba răului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime şi pământul va cunoaşte cele mai cumplite boli ce vor apărea pentru a fi nimicită existenţa oamenilor răi sau perverşi. În acele timpuri de mari schimbări, în alte locuri de pe pământ un sfert din omenire va dispărea fulgerător, iar după aceasta, la a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi se vor suprima încă aproape un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu – de la cel aflat la sânul mamei şi până la cel mai îndârjit tiran ce păşeşte pe scoarţa pământului. Însă vă atrag atenţia să nu socotiţi după calendarul intereselor voastre meschine schimbările spirituale la nivelul lumii pământene, căci iată, după cum am văzut eu, aceste transformări vor veni peste voi şi vă vor lua prin surprindere chiar dacă veţi rămâne neclintiţi în încăpăţânarea voastră şi nu veţi ajunge să credeţi în Dumnezeu. 

Mulţi oameni ce alcătuiesc popoarele Asiei se vor orienta către religia creştină aproape fulgerător, iar o mulţime de triburi sălbatice se vor creştina şi datorită marii răspândiri a Bibliei, ea generalizându-se apoi la toate popoarele indiferent de limbă, de la Polul Nord şi până la Polul Sud. 

Veţi şti că acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îşi va pierde puterea, iar Franţa va fi asimilată de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată, aeropurtată, folosită doar pentru apărare sau pază internă, soldaţii săi având menirea de a păstra ordinea în acele zone. 

În acea perioadă, Rusia va deveni una dintre cele mai creştine ţări de pe suprafaţa pământului, Bosforul şi Dardanele se vor scufunda, dispărând complet de pe suprafaţa globului, de asemenea, o mulţime de insule vor dispărea, fiind nimicite de cutremure, scoarţa pământului fiind zdruncinată de o mulţime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor. Bisericile purtătoare de har divin se vor uni într-una singură, supranumită Biserica creştină dreptcredincioasă, apostolică şi misionară care va pregăti aproape întreaga lume pentru transformările spirituale ce vor avea loc la nivelul întregii planete. Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist înţelegându-i pe toţi aceia care, mai mult sau mai puţin conştienţi, luptă împotriva spiritualităţii veritabile, urmărind să triumfe forţele obscure ale întunericului şi minciunii, ce menţin fiinţa umană într-o stare de inconştienţă şi sclavie letargică, şi multe lupte de idei se vor da, fără nici un fel de armă, pentru nimicirea adevăratei credinţe în Dumnezeu. 

Toate acestea şi multe altele, deşi poate acum necrezute de unii oameni, mai târziu se vor întâmpla din voia lui Dumnezeu. Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi a măcelului ce se va desfăşura pe aproape întreg globul pământesc, România şi locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecută prin sabie va rămâne de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ‘’NOU CANAAN’’, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 km în diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil “NOU IERUSALIM” pământesc. 

Chiar dacă spusele mele vă uimesc, trebuie să vă mărturisesc tuturor că aceasta se va întâmpla întrutotul în acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezintă voinţa atotputernică a lui Dumnezeu şi nu a oamenilor. Toate popoarele de pe întreg pământul vor participa la diferite activităţi comune având drepturi egale în acest nou centru spiritual, considerat drept manifestarea NOULUI IERUSALIM biblic, egalitatea în drepturi a tuturor ţărilor şi popoarelor, fiind pe bună dreptate o condiţie esenţială în faţa Bunului Dumnezeu. România va trece în viitor prin mari frământări lăuntrice şi prin anumite schimbări externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu în conjunctura internaţională şi prin mila providenţei va ieşi aproape neafectată din situaţia conflictelor războinice mondiale, declarându-se, datorită spiritualizării extraordinare, ţară neutră, ce îşi va asuma rolul de nucleu ireproşabil al înţelepciunii şi iubirii divine. 

În cele din urmă toţi duşmanii României vor îngenunchia la hotarele acestei ţări şi plini de umilinţă vor recunoaşte misiunea ei spirituală ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veţi vedea cu toţii, căci va fi un semn ceresc, fiindcă în timpul războaielor viitoare focul şi distrugerile o vor înconjura, dar ea va rămâne neatinsă, întocmai ca o paradisiacă oază verde, în mijlocul înspăimântătorului deşert nimicitor produs de iscusinţa omului pusă în slujba răului, de care se vor folosi inteligenţele satanice în ultima încleştare la care deocamdată oamenii nici nu se aşteaptă. În urma bulversantelor schimbări planetare şi a unui război fulgerător cumplit, în cele din urmă nu vor mai rămâne nici învinşi nici învingători. Vor rămâne trei categorii : morţii, cei răniţi şi mutilaţi de pe urma războiului şi supravieţuitorii în întregime neatinşi. 

Şi atunci numărul celor ucişi şi afectaţi de pe urma războiului va fi atât de mare încât nimeni nu va vorbi nici de pierderea şi nici de câştigarea războiului, căci urmările acestuia vor fi atât de mari încât vor îngrozi pe toţi locuitorii rămaşi în viaţă. Crime, lepra, holera şi multe alte boli înspăimântătoare, printre care câteva complet noi, necunoscute înainte, vor bântui scoarţa pământului, afectându-i mai ales pe cei răi, fiare sălbatice se vor năpusti asupra oraşelor şi satelor, atacând oamenii. Multe schimbări se vor produce pe pământ şi toate aceste urgii de proporţii cel mai adesea neaşteptate de oameni se vor întâmpla în anumite situaţii fulgerător. Din scrumul, suferinţele şi încercările tuturor acestor schimbări şi dezastre martorii neafectaţi şi supraveţuitorii vor căuta cu multă fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care l-au neglijat mai mult sau mai puţin atâta amar de vreme. Cu toţii se vor convinge atunci că nu există religia adevărului, realizând că doar cunoaşterea ADEVĂRULUI îl eliberează, făcându-i să se reintegreze în Absolutul divin pentru a deveni UNA cu Dumnezeirea. Abia atunci omul va realiza că se află îmbrăţişat de Dumnezeu şi că Dumnezeu este viu, etern atotputernic şi atotştiutor în fiecare om în parte, sub forma spiritului divin. Toate câte vă spun se vor întâmpla şi mulţi dintre voi se vor convinge în acele vremuri de începutul durerilor şi încercărilor şi tot ceea ce v-am prezis va fi constatat de voi mai târziu, chiar dacă lumea se va încăpăţâna în a nu le crede. Tot atunci va veni vremea apariţiei acelor oameni puri, înzestraţi cu extraordinare haruri divine de care s-a vorbit în urmă cu aproape 2000 de ani. Cei cu adevărat evoluaţi spiritual, care în acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele şi grelele încercări, vor reprezenta o treime demnă de iluminarea lui Dumnezeu, curată, înţeleaptă şi sfântă. În timpurile ce vor veni, România va ajunge şi va rămâne o paradisiacă grădină a binecuvântării divine, a dragostei, a fericirii a purităţii şi înţelepciunii, în care modul de viaţă va fi precumpănitor spiritual, elevat şi pur, susţinut de o trăire sublimă în post şi meditaţie, în duh şi adevăr, asemănătoare cu aceea a primilor creştini. 

Fericită ţară şi fericit popor sunt minoritarii aleşi care trăiesc prin poporul român, căci mulţi dintre ei se vor bucura de imensa milă a lui Dumnezeu pentru poporul român.Ca indian, eu intuiesc că Bunul Dumnezeu a vrut să aleagă, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt încercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, ameninţat, invadat, terorizat, vândut şi cumpărat, care aproape la fiecare război a fost piaţa de tocmeală dintre cei ce se războiau. Amalgamul înfăţişării deosebite a acestui popor, cuprinde virtuţile cele mai alese ale fiecărui neam care s-au asimilat în sufletul lui plin de dragoste şi omenie; acesta este un popor primitor, înfăţişând o nuanţă elevată, plăcută, pentru ca să fie pildă de contopire universală cu calităţile divine, cu o dreaptă raţiune şi o admirabilă credinţă. Poporul român este de asemenea cel mai indicat popor din lume, graţie compasiunii sale alese şi a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materială şi spirituală tuturor popoarelor de pe faţa pământului. 

Al Vll-lea Sinod Ecumenic se va ţine în România, iar misiunea principală pentru răspândirea în Asia a creştinismului cu adevărat spiritual, este destinată poporului rus, dar ca putere de influenţare a popoarelor în vremurile din urmă, el nu va avea nici un amestec. Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesară pedeapsa, se va face prin poporul chinez – rasa galbenă – în colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeieşti. 

După terminarea teribilului conflict armat ce vă stă în faţă, toate armele vor fi aruncate sau abandonate, fiindcă un nou gen de război “al sufletului” va începe. Acesta va fi războiul fără arme fizice, pentru desăvârşirea spirituală, pentru credinţa adevărată în Dumnezeu, care aparent va fi fără arme, dar fiind totuşi mai periculos şi mai dificil de o sută de ori decât cel cu arme. În viitor, puterea papală va dispare treptat şi va lua naştere o nouă conducere sinodală a cărei reşedinţă va fi întâi la Roma, provizoriu, şi apoi la Bucureşti în Noul Ierusalim, pentru totdeauna. În acele vremuri viitoare, vor fi de 1000 de ori mai fericiţi cei care vor urmări desăvârşirea spirituală, trăind cu o încredere deplină în Dumnezeu, fiindcă vremurile vor fi zbuciumate şi groaznice şi le vor putea suporta cu uşurinţă numai cei mângâiaţi, inspiraţi şi hrăniţi de Duhul Sfânt. Cele ce vă spun eu că vor veni, luaţi aminte că sunt durerea a doua şi raiul al doilea, căci prin durere aţi trecut fără să vă văitaţi. În acele timpuri, scaunul judecăţii de apoi va fi simţit şi văzut de tot neamul omenesc deasupra României, iar în marele oraş sfânt Bucureşti, simbolic numit “Noul Ierusalim”, care într-o oarecare măsură va fi opera aproape a întregului neam omenesc, dar conceput după un plan inspirat de puterea Dumnezeiască, se va construi cel mai monumental lăcaş spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit centrul divin suprem, ce va avea reprezentanţi foarte evoluaţi spiritual din toate neamurile, aceştia formând Fraternitatea Veghetorilor Iluminaţi, care se vor alege dintre cei înţelepţi. Şi va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios orânduite, în care se vor afla reprezentaţi de frunte, deosebit de evoluaţi, şi care vor transmite atât practic cât şi teoretic 

Dumnezeiescul şi Eternul Adevăr imensei majorităţi a popoarelor pământului. Această operă arhitecturală va fi capodopera sublimei colaborări a tuturor stilurilor pământene ingenios armonizate într-o măreaţă lucrare cum alta nu a mai fost. Înţelepţii slujitori ai acestor lăcaşuri spirituale din “Noul Ierusalim” vor fi perfecţi spiritual şi foarte armonioşi fizic, cu trupuri de o îngerească armonie şi proporţionalitate, fiind cu toţii dintre cei 114.000 de înţelepţi, iluminaţi neprihăniţi şi neîntinaţi, expresia completei desăvârşiri spirituale şi a unei înalte împliniri Dumnezeieşti pe acest pământ. Iluminaţii veghetori cu trup îngeresc şi plin de puritate, vor fi în număr de 400. Ceilalţi, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebită şi trup îngeresc, vor fi 101 la număr. 

În acest unic loc de pe întreg pământul vor putea fi văzuţi mari iluminaţi şi înţelepţi, care în anumite momente se vor materializa, putând fi văzuţi comunicând prin viu grai cu oamenii de pe pământ dornici să afle tainele dumnezeieşti ale spiritului. Toţi cei care vor pătrunde în acest centru divin vor realiza cu o surprinzătoare uşurinţă că sunt copiii divini ai lui Dumnezeu. Fericiţi vor fi atunci toţi care vor străbate pământul României, respirându-i aerul, căci toată ţara va fi invadată de pelerini dornici să descopere Dumnezeirea şi toate locurile sacre din această ţară vor deveni focare transfiguratoare de iluminare şi descoperire a adevărului divin. 

Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu uşurinţă 2 milioane de suflete. Această lucrare va fi executată în 10 ani, fiindcă, deşi acest Centru Divin va fi terminat în 5 ani, reamenajarea integrală a oraşului din jurul acestuia va mai dura încă 5 ani după aceea. În jurul oraşului se vor afla grădini cu pământ fertil de cea mai bună calitate în care, pe lângă diferitele legume, vor creşte şi vor da rod din belşug pomi sădiţi, pentru ca nimic să nu lipsească traiului locuitorilor săi. Recoltele atunci vor fi îmbelşugate. O mulţime de şosele mecanice şi trotuare mişcătoare vor uşura mult circulaţia, iar anumite mecanisme special orientate vor uşura viaţa locuitorilor şi vizitarea acestor locuri. 

O mulţime de noi maşini aeriene vor fi puse în slujba acestui oraş model şi tot ceea ce este mai nou în tehnică, pentru a uşura viaţa, se va afla aici. Acest oraş va avea patru şosele, iar accesul în el se va realiza prin patru porţi monumentale. În România se va construi un canal care va uni Dunărea cu marele oraş reconstruit al Bucureştiului, permiţând astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, să ajungă până în acest oraş minunat. Toate aceste lucrări se vor realiza datorită planului divin, în viitor, într-un interval de timp. Agricultura, viticultura, pomicultura şi apicultura vor fi ocupaţii de onoare, căci în această ţară aleasă se va sista sacrificarea vitelor şi se vor consuma mai ales cereale, legume şi fructe, lapte şi brânză, ouă şi numai vin curat. Apicultura va fi cea mai aleasă ocupaţie, fiindcă această ţară aleasă va aprecia mult mierea şi produsele stupului, folosind pentru jertfa divină numai ceară curată şi untdelemn de cea mai bună calitate. 

Tutunul cafeaua şi alte otrăvuri atât de dăunătoare sănătăţii omului vor înceta să mai fie dorite de oameni, iar înrăiţii şi vicioşii vor părăsi ei singuri această ţară. Vrăjitorii, fumătorii, beţivii, desfrânaţii, criminalii precum şi trântorii (leneşii), nu cu forţa ci de bună voie, vor renunţa la aceste îndeletniciri satanice şi aceste vicii se vor reduce încetul cu încetul, dispărând aproape în totalitate în cele din urmă. Orice locuitor al acestei ţări, aleasă de Dumnezeu să fie exemplu, îşi va câştiga pâinea cea de toate zilele muncind în mod onorabil în funcţie de posibilităţi şi menirea sa prin naştere. 

Vremurile de exploatare, teroare, înşelăciune şi asuprire vor asfinţi în această ţară. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvântarea şi harurile divine, mulţi dintre aceştia fiind înzestraţi cu înţelepciune şi felurite puteri de a face minuni. Toate darurile se vor revărsa peste această ţară aleasă, care va avea nobila misiune de redresare spirituală a întregului glob pământesc. 

Toate căile de legătură prin aer, apă şi pe pământ fiindu-i din plin favorabile, România va ajunge una din cele mai prospere şi îmbelşugate ţări, trăind în pace cu toţi vecinii săi. Basarabia va fi realipită României pentru totdeauna, căci poporul rus va cinsti această ţară aleasă şi va renunţa la această provincie care va da naştere la multe neînţelegeri. Într-un viitor mult mai îndepărtat, însă toate teritoriile învecinate României se vor alipi formând împreună Federaţia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunseseră să se gândească demult. 

Tot ceea ce v-am amintit până aici este necesar să se împlinească, pentru că sunt adevărate şi tot ceea ce vă spun vă va convinge când toate acestea se vor întâmpla. În vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni în ajutorul lucrării pe care România o va avea de îndeplinit în lume. Înainte de acestea însă va fi foamete prin multe locuri, pâinea va lipsi, vor fi mari cutremure de pământ care vor face o mulţime de victime şi în multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub dărămături, care vor aminti cu mare greutate urmele unor oraşe ce vor dispare de pe suprafaţa pământului. Războaiele, panica şi neînţelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia să se prăbuşească, spre bucuria ţărilor mici care o alcătuiesc. Ateii vor începe să cerceteze scrierile sfinte şi se vor preocupa să înţeleagă ştiinţa spiritului, căutând să descopere tot ceea ce este ascuns în om. Graţie acestor cercetări, o nouă cotitură se va produce în viaţa unor pământeni. În multe locuri de pe pământ va lipsi hrana. Pentru ca toate aceste urgii să treacă mai repede sau să nu fie atât de cumplite, Dumnezeu mă inspiră să vă dau un singur sfat: popoare, oameni, uniţi-vă întru desăvârşire, împăcaţi-vă cât mai bine, iertaţi-vă şi cheltuiţi cât mai mult din energiile rămase pentru a atinge eliberarea în Dumnezeu şi fericirea veşnică. Faceţi totul acum şi aici, în această viaţă şi nu amânaţi desăvârşirea spirituală pentru o reîncarnare. Făcând tot ceea ce vă stă în putinţă ţinând cu stăruinţă, fiecare dintre voi se poate mântui. 

Pentru a grăbi zidirea Noului Ierusalim construiţi-vă pe voi din dragoste şi curăţenia şi din Duh Sfânt, vieţuind în fapte bune pentru ca în acest fel să daţi prilej ca spiritul din voi să se arate în inima voastră din care să dea afară neadevărul, egoismul şi patima distrugerii care atunci când cresc peste măsură, duc la nimicirea omului. În viitor, la această zidire spirituală va fi mult de lucru. 

Lăcaşul închinării sublime ce se va oferi drept pildă întregii lumi se va realiza prin eforturile însumate ale celor aleşi şi puri. Oamenii simpli şi drepţi în inima lor, plini de dragoste pentru Dumnezeu vor fi mult mai grabnic spiritualizaţi, dacă ei vor trăi intens sufleteşte, consacrând celor materiale o mai mică atenţie. Totdeauna cei săraci în dorinţe vor fi bogaţi în mulţumiri. Preafericiţi vor fi cei care vor trăi în duhul Dumnezeiesc. Mai ales aceştia vor vedea că simplitatea şi puritatea vieţii nu înseamnă sărăcie interioară, ci este din contra, o nebănuită comoară spirituală. 

Cei simpli şi buni deţin o superioritate sufletească nebănuită. Multe sunt enigmele sufletului omenesc şi acestea sunt foarte greu de descifrat pentru acela care nu recurge la cunoaşterea de sine. Fiinţa umană nu-şi poate descoperi Creatorul şi nu-i poate înţelege câtuşi de puţin opera, decât dacă se descoperă pe sine în străfundurile tainice ale fiinţei sale. Pentru a ajunge la divina desăvârşire, fiecare om trebuie să urmărească să se cunoască cât mai bine pe sine. Toate acumulările materiale dispar odată cu moartea fizică a omului, în timp ce însuşirile spirituale şi experienţele omului se adună în spirit pentru veşnicie. 

Credinţa de nezdruncinat în Supremul Divin este secretul existenţei nemuritoare în spirit. Credinţa face ca puterea lăuntrică a fiinţei să devină nemărginită ajutând-o să se desăvârşească prin unirea cu Dumnezeu în eternitate. Prin credinţa binefăcătoare, fermă, omul poate atinge fericirea divină. 

Iisus spune:” De veţi avea credinţă numai cât un grăunte de muştar, toate le veţi împlini, şi veţi zice muntelui acesta să se arunce în mare, muntele se va arunca”. În aceste cuvinte ni se descoperă taina puterii credinţei. Adevărul este că în timpurile care vor veni, pe tot globul, puţini vor fi oamenii care vor avea credinţă, iar aceia care nu vor avea credinţă vor fi dinainte morţi, deşi vor continua să trăiască trupeşte, fiindcă ei vor înceta să mai aibă legătura conştientă cu Dumnezeu. Cel ferm în credinţa sa, chiar şi când există trupeşte, constată că toate minunile îi sunt cu putinţă şi astfel ajunge să se dezlege de materie şi legile ei, devenind atotputernic prin trăirea sa spirituală, care îl va revela chiar şi pe Dumnezeu. 

Prin puterea credinţei binefăcătoare apar darurile lui Dumnezeu în om. Prin puterea credinţei omul se simte de ce trebuie să facă binele şi ajunge sorească cu ardoare, acţionând astfel cât mai des, asemenea creatorului său. Graţie credinţei sale neobişnuite, infinitele puteri cereşti îi vin totdeauna în ajutor şi de la acest punct viaţa lăuntrică a omului începe să fie din ce în ce mai fericită. Prin intermediul poporului român ales, Bunul Dumnezeu va vorbi oamenilor de pe tot pământul trimiţându-i pe cei aleşi din mijlocul acestui popor în ajutorul celorlalte fiinţe omeneşti, pentru a le ajuta să se ridice la o viaţă superioară şi la desăvârşirea dumnezeiască. Pentru Tatăl Ceresc orice suflet omenesc este foarte scump, deoarece în centrul acestuia sub forma SPIRITULUI, se află o scânteie din Dumnezeu. 

Dacă omul va ajunge să creadă cu tărie că toate puterile şi ajutorul îi vin de la Dumnezeu, atunci el supune întreaga sa fiinţă Divinului. Abia atunci viaţa spirituală a omului scoate la iveală izvoare nesecate de dăruire şi dragoste şi o mulţime de însuşiri alese cum ar fi supunerea, umilinţa, evlavia, sârguinţa, bunul simţ, recunoştinţa, respectul, nădejdea. Toate acestea şi multe altele înfloresc prin credinţă. Căci altfel, cum vei iubi ceea ce nu există şi cum te vei supune, dacă nu ai ferma convingere a existenţei acelei Puteri Divine căreia i te supui, sau faţă de care vrei să-ţi arăţi recunoştinţa? Mulţi spun că nu au credinţă, dar într-un asemenea caz, de fapt, ei mărturisesc credinţa lor negativă, distructivă. 

În asemenea cazuri existenţa credinţei contrare este dovedită chiar prin negaţie. Gradul de credinţă al fiecăruiui om creşte sau scade prin manifestarea acesteia în diferite împrejurări. 

Toate cele ce v-am spus aici sunt pe deplin adevărate şi în timpurile care vor veni, ţara cea aleasă de Bunul Dumnezeu va fi focarul redresării spirituale de pe faţa pământului. Minunile fără de număr ce se vor face în această ţară şi tainele ce se vor descoperi în vremurile ce vor veni în acele locuri, vor face popoarele lumii să cerceteze pline de dăruire misterele dumnezeieşti. 

În România, Dumnezeu va face cu putinţă apariţia unor mari miracole pentru acei aleşi să-l descopere, iar necredincioşii să se întoarcă la credinţă cât mai repede. În acest popor ales al românilor Dumnezeu a pus o inimă caldă şi iubitoare, firea oamenilor fiind deschisă să descopere cu uşurinţă calea către desăvârşire, aproape toţi fiind capabili să lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le deţin. 

În acele timpuri viitoare, poporul român, propovăditor al înţelepciunii divine va fi o gazdă primitoare plină de dragoste ce se va manifesta fără pic de viclenie şi pe întreg teritoriul va fi belşug uimitor, pentru ca toţi pelerinii ce vor veni să poată fi îndestulaţi. 

Sediul Crucii Roşii Internaţionale se va stabili la Bucureşti, în Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicină şi sănătate vor fi extraordinare, situând, de asemenea, această ţară pe primul loc în lume. Tot în România vor lua fiinţă instituţii filantropice şi administrative absolut noi, cum nu au fost niciodată pe acest pământ, de inspiraţie divină, care vor urmări trezirea puterilor ascunse din om şi amplificarea înzestrărilor spirituale divine. 

Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu îndârjire influenţei binefăcătoare crescânde a poporului român cunoscător al Tainelor Dumnezeieşti, dar în finalul acestei lupte se va convinge chiar el că adevărul susţinut de poporul român este una cu Dumnezeu şi apoi nu va mai lupta împotriva divinităţii. 

Purtătorii de duh sfânt şi marii iluminaţi din anumite puncte ale globului pământesc vor mărturisi la rândul lor realitatea adevărului propovăduit de poporul român, reconfirmându-l cu toată puterea. 

Înainte de a ajunge aici însă, această ţară aleasă va trece prin mari frământări care vor pune lumea la grea încercare. Acest popor ales va trece înainte de a ajunge aici prin trei mari încercări. Sfârşitul acestor încercări va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure care va îngrozi aproape întreaga lume. De asemenea, tot atunci cei foarte bogaţi îşi vor pierde averile. 

În acele timpuri viitoare, pe pământul ales al României, Noul Ierusalim se va zidi deci în două feluri: spiritual şi material. În acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pământene se vor uni pentru a realiza o înţelegere globală de ajutor mutual şi vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cât mai bine viaţa administrativă la nivelul întregii planete. În acele vremuri viitoare, va apare o forţă armată ce va fi educată şi unificată pentru a fi universală, prezentând un caracter internaţional. Poporul indian va fi fericit să cunoască şi să ajute poporul român în misiunea sa planetară. Graţie relaţiilor de prietenie ce se vor lega cu toate ţările de pe faţa pământului, România va scăpa ca prin minune din conjunctura războaielor. În timpurile ce vor veni, America de Nord şi de Mijloc vor ajunge să fie în cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va întâmpla tocmai în ajunul unor planuri de dominaţie prin care se va urmări supremaţia asupra întregii planete. Unică în acţiune şi care se va abţine să ia parte la punerea în practică a frumoaselor idei şi a înfăptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, însă părerea ei nu va fi luată în consideraţie, deoarece la scurt timp după aceea ea va ajunge să fie stăpână numai asupra insulelor ei. Coloniile care-i aparţin vor fi în totalitate redate libertăţii în viitor. 

Chiar dacă vă uimesc cele afirmate de mine, să nu mire pe nimeni de ceea ce se va întâmpla, deoarece fiecare are ceea ce merită, în final dreptatea, adevărul şi lumina spirituală triumfând. Deşi trâmbiţele adevărului vor suna pretutindeni, mai ales pe pământul Noului Ierusalim – România, va fi dusă lupta cea mai aprigă.” 


Sursa: http://totulpentrusuflet.wordpress.com

Sursa: http://trezirea-constiintei.blogspot.ro