La Cairo această ghicitoare este numită „regina previziunilor”. În Egipt, prezicerea viitorului este un meşteşug vechi şi onorabil. Însă egiptenii nu cred în toţi prezicătorii. Dar Joy Ayad este luată de mulţi în serios.
Joy Ayad a absolvit studii de artă franceză, dar vocaţia ei sunt astrologia şi numerologia. Predicţiile ei sunt publicate de aproximativ zece ani. Şi, după cum asigură numeroşii ei fani, aceste previziuni se îndeplinesc cu o precizie uimitoare.
Joy Ayad a devenit foarte cunoscută în acest an, după ce a prezis răsturnarea de la putere a preşedintelui Mohammed Mursi. Şi a făcut acest lucru într-un moment când poziţiile preşedintelui păreau mai sigure ca niciodată. Totuşi ea continua să prezică cu îndârjire în timpul emisiunilor TV plecarea inevitabilă a lui Mursi. Prezentatorii TV îi răspundeau cu un zâmbet sceptic. În final, scepticii au fost nevoiţi să-şi recunoască înfrângerea.
Vocea Rusiei: Menţionaţi-ne câteva dintre previziunile dumneavoastră din ultimul timp, care s-au îndeplinit.
Joy Ayad: Am prezis atentatul dintr-o biserică din Alexandria şi decesul vicepreşedintelui egiptean, Omar Suleiman, cutremurul din Iran şi uraganul din SUA. Toate acestea previziuni apar pe pagina mea de Facebook.
Anterior, am prezis că al-Sisi, ministrul Apărării, care la sfârşitul lui iunie-începutul lui iulie a sprijinit demonstraţiile în masă pentru îndepărtarea lui Mursi, va deveni foarte popular şi s-a adeverit. Am făcut această predicţie cu câteva luni înainte de revoluţia de pe 30 iunie.
Vocea Rusiei: Ce ne aşteaptă în viitor?
Joy Ayad: Întrucât vorbesc pentru Vocea Rusiei, pot să spun că Rusia va avea mai multă influenţă în lume decât America şi China. Egiptul va deveni din nou lider printre ţările arabe. Egiptul şi Rusia vor crea o alianţă durabilă. Pe vecinii Egiptului îi aşteaptă vremuri grele. Va fi o a doua revoluţie în Tunisia şi se va schimba puterea în Libia.
De asemenea, în regiunea noastră se vor înregistra cataclisme naturale. De exemplu, în Egipt va ninge. Arabia Saudită va fi afectată de inundaţii, în principal Jeddah.
În anul 2014 se va schimba harta lumii, iar acest fapt se va reflecta şi asupra Rusiei. De asemenea, Rusia va respinge un mare atentat terorist cu ajutorul structurilor de forţă şi a unor tehnologii pe care încă nu le ştim.
În general, în lume se vor schimba mult cât de curând. Toate evenimentele importante, care au determinat începutul noii epoci, s-au produs deja în 2013. Deocamdată multe dintre aceste evenimente necunoscute de oameni, dar mai târziu vom afla despre ele. Noi toţi trebuie să aşteptăm timpurile noi. Iar ele deja încep.
Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.