marți, 9 septembrie 2014

Horoscop lunar Astrocafe.ro: SEPTEMBRIE 2014Iata horoscopul lunii septembrie 2014 prezentat de Astrocafe.ro.
astrocafe.ro


Berbec
Prima parte a lunii îți aduce multă activitate la serviciu, dar și acasă. Rutina este la cote mari, existând posibilitatea să obosești sau pur și simplu să te plictisești de repetarea acelorași activități. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, în special pe segmentele aparatului digestiv și picioare. În preajma datei de 9 septembrie se recomandă odihnă, o iesire la munte sau la mare, dar fără multă lume. Sunt momente bune pentru a te debarasa de idei, concepții, planuri de viață care nu au dat roade sau care deja sunt perimate. Relațiile parteneriale sunt bune. Este posibil să primești oferte de colaborare avantajoase, în special în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Totuși studiază atent ce ți se propune și ar fi bine să ceri sfatul unei persoane avizate. Intră în discuție și oficializarea unei relații de cuplu sau, dacă ești de ceva vreme într-o relație partenerială cu un partener de viață, aceasta va începe o etapă nouă. A doua parte a lunii îți creează contextul de a călători sau de a studia în cadrul unui program oficial de școlarizare.


Taur
Pentru tine distracțiile, aventurile și vacanța se vor prelungi până spre jumătatea lunii. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt tensionate, existând varianta unor separări sau a divergențelor de opinii. Bine este să ții cont și de nevoile sau sfaturile celor dragi. Surplusul de energie consumă-l în activități creative, în activități sportive sau ocupă-te mai mult de un hobby. Relațiile cu prietenii vor cunoate un final de etapă în preajma datei de 9 septembrie. De asemenea, o persoană sau un grup de persoane care te-au susținut în proiectele tale socio-profesionale își vor retrage protecția într-un mod greu de înțeles și explicat în cuvinte. Fii prudent în acest segment de viață, evită subiectivismul și lasă lucrurile să își urmeze cursul firesc. La serviciu există multă activitate pe tot parcursul lunii. Intervalul 23 – 25 septembrie îți semnalează începerea unei etape noi, care va dura un an de zile de acum încolo. Dar, atenție că asta va atrage și multă oboseală, poate chiar afecțiuni serioase pe segmentele aparatului renal și coloana vertebrală.


Gemeni
Activitățile domestice le poți desfășura foarte bine în prima parte a lunii. Alături de membrii familiei poți materializa planuri de reamenjare a casei, grădinii, dacă este cazul sau de a pregăti alimente pentru sezonul rece. De asemenea, reuniunile familiale cu rudele, vizitele în locurile natale sau discutarea aventurilor din prima parte a vieții îți vor aduce momente de fericire și chiar de eliberare sufletească. În plan socio-profesional se finalizează o etapă, se destramă relații cu persoane sus-puse, pentru că nu mai ai nevoie de ele. Universul îți pregătește alte contexte în acest domeniu care te vor ajuta să progresezi și altfel. Relațiile sentimentale, distracțiile și aventurile sunt bine susținute. Sunt șanse bune de a te îndrăgosti sau dacă ești deja ancorat într-o relație mai veche, aceasta se va nuanța cu aspecte noi, de bună calitate. Există o tendință la exagerări fie cu alimentația, cu distracția sau chiar cu activitățile sportive. Fii prudent și abordează totul cu măsură.

Rac
Relațiile cu anturajul apropiat, călătoriile pe distanțe scurte, poate chiar demersurile pentru a te înscrie la un curs sunt frecvente în prima parte a lunii. Minunat este că membrii familiei te susțin, astfel încât nu va fi nevoie să îți bați prea mult capul cu treburile și problemele gospodărești. Însă, a doua parte a lunii îți va aduce contexte potrivite de a te ocupa tu de casă și familie. Vei avea spor și succes la curățenii generale, pregătirea casei pentru sezonul toamnei sau pentru a trasa planuri deosebite de îmbunătățire a condițiilor din spațiul în care locuiești. Relațiile sentimentale și cele cu copii sunt răscolite, dar numai până în preajma datei de 14 septembrie. După această dată, sufletul tău se va liniști și lămuri pe deplin vizavi de acest segment de viață. În domeniul profesional, după 14 ale lunii va începe mare forfotă. Se vor contura noi sarcini de lucru și chiar deplasări în străinătate în scop profesional. Asta va atrage după sine și o șubrezire a sănătății, mai ales pe ficat. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te în permanență.


Leu
Accentul este pe capitolul financiar în prima parte a lunii. Activitatea profesională începe să se îmbunătățească și de aici și veniturile tale din munca depusă vor crește bine. Totuși va exista și o tendință de a cheltui mult. Variantele de câștig care se conturează pe parcursul acestei luni se vor desfășura pe un an de zile, cu mici sincope uneori. De aceea, fii prudent și cheltuiește strictul necesar. În preajma datei de 9 septembrie se încheie o etapă de câștig de la și prin alții. În funcție de caz se rezolvă un partaj, vin bani dintr-o colaborare mai veche, se lămuște o moștenire sau ajungi la un consens cu partenerul de viață viazavi de modul în care administrați și folosiți banii și bunurile comune. A doua parte a lunii te îmbie la călătorii, întâlniri și dialoguri frecvente cu persoanele din anturajul apropiat sau la a te instrui printr-un curs. Sau tu la rândul tău îi poți instrui pe alții, fie ținându-le prelegeri în cadrul unor întâlniri amicale, fie pe post de instructor, profesor într-un cadru oficial de predare-învățare.


Fecioara
Ești în prim-planul vieții cotidiene, radiind lumină, frumusețe și deschidere către nou, în special până în preajma datei de 23 septembrie. Este o perioadă favorabilă pentru a-ți trasa planuri de viață, o altă conduită, o altă raportare la semeni și evenimente. Financiar ar trebui să fii mulțumit, deoarece veniturile se rotunjesc. Ai încredere că sumele de bani de care dispui sunt suficiente pentru momentul actual. Cu puțin efort și bunăvoință te vei descurca onorabil cu tot ce ai nevoie. După 14 septembrie sunt momente bune de a aborda activități domestice de anvergură. Curățeniile generale, reparațiile mari sau chiar reamenajările interioare le vei face mai ușor și cu ajutoare nesperat de favorabile. Însă va exista o tendință la conflicte cu membrii familiei, datorită opiniilor diferite vizavi de mersul lucrurilor în gospodărie. Este bine să ții cont și de cei dragi și să cultivi armonia în casă și în relațiile cu membrii familiei. În relațiile parteneriale și în colaborările socio-profesionale se va încheia o etapă, fie prin finalizarea unor activități desfășurate în comun, fie pur și simplu nu le mai dorești continuarea.


Balanța
Ești de greu de observat în peisajul cotidian până la mijlocul lunii. Profită de această perioadă și analizează-ți pe îndelete viața, dorințele, nevoile, sufletul. Posibil să te necăjească unele afecțiuni ale sistemului digestiv și ale picioarelor. La nevoie mergi la controale de specialitate, luând în calcul și terapiile alternative de ameliorare și îmbunătățire a stării de sănătate. La serviciu există conflicte ascunse, dar providența veghează asupra ta și lucrurile se vor rezolva favorabil. Dar ține cont de animozitățile depistate la locul de muncă și ferește-te de comentarii sau concluzii pripite. A doua parte a lunii te aduce în prim-planul vieții cotidiene. Starea de spirit ți se va îmbunătăți mult și bine. Ești comunicativ, iar ceilalți îți vor sorbi vorbele sau sfaturile cu nesaț. Fii prudent, deoarece va apărea și o tendință la certuri și conflicte cu persoanele din anturajul apropiat. După 14 septembrie sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, fie în scop turistic, fie pentru a rezolva chestiuni socio-profesionale.


Scorpion
Ai mulți susținători, protectori și chiar prieteni până pe la mijlocul lunii. Este bine să profiți de susținerea astrală în acest segment de viață, deoarece sfaturile și îndemnurile lor îți vor fi de mare folos cel puțin un an de zile de acum încolo. După 14 septembrie se pot ivi cheltuieli de anvergură. Veniturile tale sunt fluctuante, mai ales că în plan profesional există multe schimbări, răsturnări de situație greu de prevăzut și înțeles. Recomandabil este să cheltuiești cu măsură. Pe de altă parte ar fi bine să te orientezi spre abordarea unei noi profesii, unui nou loc de muncă. Însă, de această datâ gândește-te la ceva care ți-ar plăcea cu adevărat. Relațiile cu anturajul apropiat se îmbunătățesc, dar nu se recomandă relații prea strânse. Conflictele ascunse din sectorul muncii sunt accentuate pe tot parcursul lunii. De aceea, evită provocările colegilor sau șefilor și îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect și la timp. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal și cap. Consultațiile și analizele medicale este bine să le iei în calcul.


Săgetător
În domeniul profesional ești bine văzut de către șefi, fiind posibil chiar să primești un post de conducere sau sarcini de lucru noi, cu responsabilitate mare. Colegii te susțin și ei, dar fii prudent. Evită să-ți arogi drepturi sau foloase necuvenite sau nepotrivite. În plan domestic se conturează un final de etapă în preajma datei de 9 septembrie. Fie se încheie activități de îmbunătățire a spațiului de locuit, fie se lămuresc chestiuni familiale, patrimoniale cu rudele, fie pur și simplu te detașezi tu mult de casă, familie, trecut, loc natal. Chiar poate fi vorba și despre o maturizare mult dorită în atitudinea ta față de acest capitol de viață intimă. După 14 septembrie va exista o tendință de a fi foarte combativ și dornic de a muta munții din loc. Înțelept este să îi lași acolo unde sunt, pentru că stau bine, chiar dacă tu te îndoiești, deocamdată, de asta. Relațiile cu prietenii sunt favorizate, de aceea ascultă-le povețele și acționează în consecință. Spre finele lunii, gândirea îți este umbrită, de aceea fii prudent în vorbe, decizii și relații.


Capricorn
Te vei simți mai bine pe parcursul acestei luni. Energia vitală își va ridica nivelul și astfel vei reuși să te descurci onorabil în orice situație. Legat de anturajul apropiat se conturează un final de etapă. Posibil să te desprinzi de unele persoane, care până nu demult roiau în preajma ta mai mult sau puțin benefic ție. În intervalul 8 – 10 septembrie, gândirea și comunicarea îți sunt umbrite. Evită să iei decizii, să semnezi documente sau să participi la discuții de anvergură în intervalul menționat. Există riscul unei gândiri subiective și de aici apar erorile de judecată. Relațiile cu străinătatea, instruirea mentalului superior prin abordarea unor cursuri universitare, de lungă durată, activitățile culturale sunt bine susținute în prima parte a lunii. Profită de această susținere și rafinează-ți sufletul. Până în preajma datei de 28 septembrie poți avea discuții frecvente cu șefii sau cu reprezentanții oficiali ai unor instituții. Dar, din 23 septembrie vei primi mult sprijin în domeniul profesional și chiar o funcție nou sau sarcini de lucru, cu responsabilități deosebite.


Vărsător
Capitolul financiar primește accente favorabile, mai ales în prima parte a lunii, pe segmentul în care folosești și adminsitrezi bani și bunuri cu rudele, partenerul de viață sau colaboratorii profesonali. Însă, vizavi de veniturile tale, ziua de 9 septembrie va marca un final de etapă de câștig din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Poți primi o sumă de bani restantă, o primă sau informații prețioase legate de condițiile și salarizarea locului de muncă existent sau vizat în altă parte. Evită investițiile financiare pe termen lung, indiferent de domeniu sau de persoanele alături de care ai fi tentat să ivestești. Ai susținere materială de la și prin alții, însă atât cât să îți desfășori decent traiul zilnic și să îți achiți facturile, taxele sau împrumuturile făcute cu ceva timp în urmă. Relațiile cu străinătatea, procesele mentale superioare necesare în abordarea unor cursuri pe terme lung sau universitare, demersurile pentru călătorii sunt excelent susținute de astre. Ferește-te de prieteni și de persoanele care îți propun potecție și susținere în proiectele tale socio-profesionale.


Pești
Relațiile parteneriale și colaborările profesionale sunt foarte active în prima parte a lunii. Ai șanse bune de a câștiga bani, bunuri sau favoruri deosebite din acestea. Poți primi oferte de colaborare care se vor desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Analizează pe îndelete tot ce se petrece în sectorul partenerial și acționează în consecință. În preajma datei de 9 septembrie, stările tale de spirit sunt fluctuante, relaționând mai greu cu ceilalți și cu realitatea cotidiană. A doua parte a lunii îți aduce posibilități de câștig alături de rude, partener de viață sau colaboratori profesionali. Se deschide un culoar financiar de care te vei beneficia destul de mult. Însă este vorba de câștiguri mici, dar suficiente pentru nevoile tale din următoarea perioadă. În plan profesional, după 14 septembrie există multe tensiune, conflicte, în special cu șefii, colegii și în general cu persoanele oficiale. Recomandabil este să fii prudent și să eviți provocările. Urmările acestor situații pot fi de lungă durată și foarte neplăcute. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc de la mijlocul lunii, dar bazează-te mai mult pe forțele tale.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

Sursa: sfatulparintilor.ro

MESAJUL LUNII SEPTEMBRIE 2014

Viata e cel mai frumos dar si cel mai de pret,e acea tesatura unica ce contine
prezenta Marelui Mister mereu impreuna cu noi.Si acest lucru face din viata o
calatorie sacra.Aceasta implica crestere,descoperire,miscare,schimbare,
transformare,intr-o continua expansiune  si invatare pentru a crea viziunea specifica sufletului ca un contur bine definit printr-o intelegere profunda si clara a intuitiei si  in felul acesta putem raspunde promt si curajos
tuturor provocarilor ce se ivesc in drum.Intelegand a fi AICI si ACUM totul decurge
corect inainte ca un flux continuu si da biruinta si vindecare,frumusete,intelepciune,dragoste si demnitate pe cale.
Prima suflare este inceputul acestei calatorii si pana la plecarea de pe Pamant ce reprezinta ultima suflare constituie acel har al Creatiei numit respiratie.
Fiecare mișcare în Creație este o respirație, o respirație făcută din trei părți, menționata ca Suflul Cosmic: inhalarea (o contractie),  expirație (o extindere) și în cele din urmă spațiul dintre vârful de inhalare / expirație, perioada de tranziție.
Aceasta respiratie supranumita Suflu Cosmic urmeaza acest model trilogie toata
viata si este reflectat in ciclul de 24 ore,in ciclul lunar,in miscarea solara de 365 zile generatorul celor 4 anotimpuri. Respirația cosmică devine ghidul nostru,   limba universului și face ca viața noastră sa se deruleze in rezonanta armonica pentru a-si  trezi potentialul divin.Nu intru prea mult in detalii ci vreau sa accentuez faptul ca respiratia este duhul ,cuvantul ce se traduce prin spirit.
Deci, respirație și spirit sunt una.Iar luna septembrie are legatura cu acest suflu
cosmic prin conexiunea cu Fecioara,dar si cu
Balanta odata cu al treilea decan al lunii cand are loc echinoctiu de toamna..Conotatiile sunt si de sacralitate,echilibru,
solutii practice,eficiente,dar si o doza de calm,liniste, mister,magie,vindecare.
Septembrie prin numerologie ne aminteste de misticul 7,o cifra care incastreaza
intelepciune si cunoastere cat si alchimia ca o cheie de armonie ce leaga cerul de pamant.
Printre numere, cifra 7 s-a dovedit a avea o particularitate: e atotprezentă în aproape toate aspectele vieții, pe multe și diverse planuri.Numarul sapte, suma a numerelor patru si trei, este semnul omului intreg, cuprinzand cele doua principii spirituale polar opuse. Sapte este semnul lumii complete, al creatiei incheiate, al cresterii naturii. El este si expresia Cuvantului Desavarsirii si deci al unitatii originare.

Numarul sapte, numarul omului desavarsit, al omului pe deplin realizat, este numarul ce corespunde androginului ermetic.
7 e un simbol al desăvârșirii și unității, 7 fiind suma lui 4, simbolul feminității și 3, simbolul masculinității, deci al perfecțiunii umane.combinatia dintre 3 si 4 formeaza cifra 7. Ea este norocoasa deoarece combina ceea ce ne umple sufletul atat de bucurie, cat si de intelepciune cu tot ce ne inconjoara pe Pamant.
''In credinţa creştină în evul mediu, cifra şapte simboliza liniştea, milostivirea şi pacea, şapte fiind suma dintre cifrele trei (care reprezenta pe Dumenzeu) şi cifra patru (simbolul celor patru elemente, patru vânturi, sau cele patru puncte cardinale). Cifra apare frecvent în basme ca „Albă ca zăpada”, sau „Cele şapte minuni ale lumii”, „Cei şapte arhangheli”, „Zilele săptămânii”, „Facerea lumii”.
Creand lumea in sase zile, Dumnezeu se odihneste in cea de-a saptea si o transforma in zi sfanta. Odihna din ziua a saptea marcheaza un legamant intre Dumnezeu si om.


Saptele simbolizeaza desavarsirea lumii si implinirea vremii. Potrivit sfantului Augustin, el masoara timpul istoriei, timpul peregrinarii omului pe pamant. Daca Dumnezeu isi ia o zi de odihna, arata sfantul Augustin, el o face deoarece vrea sa se deosebeasca de creatie, sa fie independent de ea si sa-i ingaduie sa se odihneasca intru el.Sapte este cheia Evangheliei dupa Ioan: sapte saptamani, sapte minuni, Hristos spune de sapte ori Eu sunt. Cifra sapte revine de patruzeci de ori in "Apocalipsa": sapte peceti, sapte trambite, sapte cupe, sapte vedenii etc. Cartea este alcatuita din serii de sapte. Aceste numar mai desemneaza aici si imaginea si implinirea unui rastimp (creatia in "Facerea"), a unei perioade, a unei ere, a unei faze, precum si implinirea harurilor daruite prin Duhul Sfant.
Cifra 7 sălășluiește în înseși ritmurile vieții, înscrise în ADN din zorii existenței umane, de-a lungul mileniilor, de când omul a resimțit, cercetat și studiat influența forțelor active, vizibile și invizibile ale naturii – ritmuri universale, telurice, astrale și cosmice, care ordonau atât mediul în care trăia, cât și lumea sa interioară.

https://liviabonarov.files.wordpress.com/2014/08/osho-fb.jpgE

O persoana care respira o "persoana reală se schimbă continuu, reprezintă un flux. Omul adevărat este un râu care își schimbă permanent culoarea. Persoana din realitate este vie! Doar pentru că i-ai pus o etichetă, nu înseamnă că a murit – trăiește încă.
[...] Când un copac este viu, va înflori, va înfrunzi din nou, noi păsări vor veni și își vor face cuiburi în el, noi drumeți vor înnopta sub coroana lui… lucrurile se vor schimba continuu. Totul este posibil cât timp ești în viață."OSHO

Sa respiram, sa ne simtim inima ca o busola pe cararea sacra a vietii si sa vibram  la putere maxima daruind la fiecare pas bucurie,liniste si intelepciune.Vremurile sunt tulburi sa cautam echilibrul in frumusetea interioara pentru a capata forta de a merge inainte.Important ca suflul nostru ca devina o candela mereu aprinsa.
Namaste!
Sursa: primit pe mail,
Multumiri Mira 

Interviu cu Cobra de Robert Potter – 26 August 2014 ( ultima parte )

          - partea a doua -


Rob - Există membri ai familiei de suflete ai seminţelor stelare în navele luminii?
COBRA - Este o familie de suflete enormă. Este o mare Familie a Luminii. Şi da, multe din familiie noastre de suflet sînt pe nave chiar acum.

Rob - OK. Iată altă întrebare: dacă a fost dat un decret de puterile mai mari, Federaţia Galactică a Luminii, ca să nu mai aibă loc detonări nucleare care să aducă devastări Gaiei, de ce sînt bombele strangelet chiar şi o preocupare posibilă? Pot ele să fie dezamorsate cum au fost armele nucleare? Este mult mai dificil. Am vorbit despre asta înainte. Cineva spune că e contradictoriu.
COBRA - NU este. Este simplu, căci o bombă nucleară este o tehnologie foarte simplă şi bombele strangelet sînt ceva mai sofisticate şi nu e aşa uşor să fie dezamorsate. Este posibil dar ia timp şi mai implică şi alţi factori de care se are grijă chiar în prezent.

Rob - OK. Altă întrebare: Sînt multe istorii care circulă de mii de ani precum încercarea de a explica istoria Terrei şi care cauzează confuzie printre locuitorii planetei şi care s-a pierdut datorită Carantinei şi dezinformării din partea Cabalei. Poţi vorbi despre informaţia sau mitul potrivit căruia un arhanghel a vrut să experimenteze trăirea în materie fizică a fost cauza anomaliei întunericului? Pare a fi super simplificat.
COBRA - Este ceva adevăr în această istorie. A existat un arhanghel care de fapt a dorit să experimenteze trăirea în acea anomalie. El a descins în acea anomalie cu tehnologie foarte sofisticată şi aceea a fost naşterea forţelor întunericului.

Rob - Dar anomalia era deja acolo (da) şi crea deja în planul fizic, oricum, experienţe foarte grele şi dificile, corect?
COBRA - Anomalia era deja acolo dar nu exista un rău intenţional pînă în acel punct. (OK) Răul intenţional a fost creat ca o interacţiune între conştienţă şi acea funcţie aleatorie, acea potenţialitate.

Rob - OK - era dintr-o rasă stelară aparte?
COBRA - Acel arhanghel, de fapt, a experimentat trăirea în multe sisteme stelare şi aparţinea ca trăire multor sisteme stelare.

Rob - Iată o altă întrebare despre moarte. Înţeleg că pentru cei care pot călători în planul astral şi merg în lumi unde oamenii merg cînd mor, poate fi verificat de individ. Cineva a spus: Am citit că tunelul luminii pe care oamenii îl văd cînd mor sau au o experienţă de "aproape mort" este doar o capcană de suflete pentru fabrica de reîncarnare a Archonilor. Există vreo posibilitate să scapi procesului de reîncarnare prin a nu urma acea presupusă lumină a iubirii?
COBRA - OK. Nu aş fi de acord cu această teorie. Aş spune că lumina e lumină şi ne-lumina nu e lumină. Dacă urmezi lumina vei ajunge la mai multă lumină. Nu e un truc. Dar da, sînt staţii de implantare în planul eteric după ce mori. Da, s-au făcut trucuri. Dacă urmezi propria ghidare interioară către unde mergi, cel mai probabil vei scăpa. Dar stratul de la suprafaţa planetei, din planul eteric este într-un cîmp scalar. Este foarte dificil să scapi acestui cîmp scalar. Oamenii care mor sînt de fapt prinşi în capcana acestui cîmp scalar din jurul Terrei. De obicei merg către următoarea încarnare în interiorul acestui cîmp scalar.

Rob - Şi acesta este planul astral de jos de care nu scapă. E corect?
COBRA - Acum în planurile astrale de jos e mai uşor decît a fost. Este posibil să scapi dar e necesar să transcenzi ataşamentele interioare către suprafaţa planetei.

Rob - OK. Ce sînt acele sunete ca un murmur care sînt auzite peste tot pe planetă? Asta era mai pronunţat acum ceva timp. Am auzit sunete. Acele video sînt adevărate? Sînt scheme înşelătoare? Există cauze ale acelor sunete continue?
COBRA - Da, acest tip de sunete încă se întîmplă. E o combinaţie. A fost un sunet eteric foarte puternic dar este şi tehnologie puternică scalară de plasmă care crează infra sunete care pot fi auzite de fiinţele umane chiar simţite cu corpul uman. Sînt frecvenţe joase, între 10 şi 50 de Hz care pot fi auzite de urechea umană. Ele pot fi simţite ca o vibraţie joasă în corp care poate fi cu adevărat neplăcută.

Rob - Da. Altă întrebare legată de asta. Este hiper-senzitivitate ceea ce mulţi oameni simt? Este datorată matricei electronice sau o combinaţie de lucruri?
COBRA - Este o combinaţie de simţiri naturale a anumitor suflete care au nevoie să fie senzitive pentru a avea anumite canale deschise. Acea senzitivitate poate fi folosită în alte feluri de către tehnologia Archonilor. Toate acele dispozitive scalare de plasmă pot în fapt să distorsioneze acea senzitivitate într-un fel care nu este confortabil.

Rob - OK. Cred că vreau să te întreb despre oamenii Dogon. Au fost imagini de nave spaţiale pe pereţii peşterilor şi istorii despre nave spaţiale care au aterizat, au golit ceva pămînt şi au pus în apă delfini care vorbeau cu umanii. E vreun adevăr în asta?
COBRA - Da. A fost o vizită de pe Sistemul Stelar Sirius mult timp în urmă. A fost o prezenţă puternică prin istorie a populaţiei din Sirius în Africa centrală şi de nord.

Rob - OK. Deci asta nu ar fi umanoidă cu adevărat ar fi mai mult animal. Înţeleg că delfinii sînt suflete înalte care au venit aici - potrivit lui Sheldan Nidle - pentru a conecta matricea eterică din oceane şi pentru a vindeca Terra. Delfinii şi balenele împreună, dar nu sînt umanoizi. Dar spui că există ca fiinţe simţitoare conştiente ca umanoizii în ceea ce s-ar putea considera corpuri de delfin.
COBRA - Da, vezi tu, în Sistemul Stelar Sirius sînt multe planete cu apă şi multe forme de viaţă au evoluat acolo. Unele dintre ele sînt umanoide, altele arată ca delfinii şi unele arată ca ceva între cele două.

Rob - OK. Ele există în apă în exlcusivitate?
COBRA - Unele dintre ele da, altele au apa ca habitat natural. Altele sînt amfibii şi unele trăiesc pe sol. Sint cîteva planete în acel sistem stelar care au diverse configuraţii. Diferite proporţii între apă şi sol.

Rob - Ok, mulţumesc. (?)sînt unii dintre favoriţii mei şi au evoluat din apă. Am vorbit despre asta. Rezistenţa este cea care te-a ales sau tu ai ales această misiune pe care o ai acum?
COBRA - În fapt, Rezistenţa mi-a cerut să pornesc un blog. Nu a fost ideea mea. Am primit unele sugestii. Nu am fost foarte fericit despre asta. Se simţea ca şi cum ar fi fost prea devreme. Au spus că acum este timpul, mergi înainte şi porneşte-l.

Rob - Lucrurile iau mult timp să crească. Eşti mulţumit personal cu sprijinul din partea exhipei tale de la suprafaţă?
COBRA - Aş spune că sînt extrem de mulţumit de anumiţi oameni. Unii oameni m-au surprins foarte pozitiv. Mulţi oameni m-au surprins negativ pentru că există mai puţină cooperare la suprafaţă de cît m-am aşteptat. Acesta este principalul motiv pentru care durează aşa de mult. Cînd văd toate aceaste drame, nu pot să cred.

Rob - Ştiu. Ce doreşti pe mai departe din partea echipei de la sol ca să creăm sau să facem?
COBRA - Doresc ca oamenii să înceapă să lupte pentru această cauză împreună. Dacă vrei să eliberezi această planetă e nevoie să cooperezi. Chiar asta vreau să spun. Avem nevoie de o viziune comună şi un ţel comun şi să începem să lucrăm împreună la asta.

Rob - OK. În opinia mea şi din ce înţeleg, realitatea în care existăm, planul fizic este o manifestare a unui nivel de conştienţă colectivă al umanităţii. Umanitatea a fost prostită, pălării, ochelari şi continuu privim în jos. Ai fi de acord că atunci cînd umanitatea îşi ridică conştienţa spirituală şi vibraţia energiile vor fi coapte pentru Eveniment? La un anumit nivel oamenii au nevoie să adere la trezirea spirituală atît de mult cît ar învăţa despre ce se petrece pe planetă. Eşti de acord că acest proces de trezire spirituală este foarte important şi el?
COBRA - Aş spune că un proces de trezire spirituală pentru umanitate este posibil numai după Eveniment. Evenimentul va avea loc cînd tehnologiile grupului Chimera sînt scoase. Forţele Luminii nu mai aşteaptă umanitatea să se trezească sau oamenii să coopereze, asta desigur ar face totul mult mai uşor. Tranziţia ar fi mult mai uşoară. Chiar acum tehnologiile sînt scoase. Cind toţi aceşti factori s-au avut în grijă ei vor trece la acţiune.

Rob - Deci nu crezi că ridicarea spirituală a oamenilor este semnificativă pentru a crea schimbarea pe planetă. Crezi că asta ar fi prea încet cu nivelele pe care le avem acum. Asta vrei să spui?
COBRA - Dacă vom aştepta doar umanitatea, asta ar lua decade sau chiar secole. Este nevoie să aibă loc o intervenţie a Forţelor Luminii de deasupra acestei perspective pentru a face schimbarea să aibă loc. Desigur fiecare individ este important. Fiecare grup spiritual care poate fi atras este important ca să facă această tranziţie mai uşoară şi mai rapidă. Numai umanii, n-aş spune că umanitatea este într-un stadiu să fie capabilă să facă această tranziţie să se întîmple într-un fel care să reprezinte un plan bun pentru că nivelul de cooperare chiar şi între persoanele de conducere din mişcarea de eliberare este prea încet pentru o acţiune coordonată. Deci acea acţiune coordonată este posibil să vină de deasupra suprafeţei planetei şi numai atunci se poate vedea ca fiinţele umane să fie capabile să urmeze impulsul, acea viziune şi cînd au rezultate concrete, dovezi concrete atunci oamenii se trezesc. Fiinţele umane nu se pot trezi numai urmînd experienţa interioară. Ei au nevoie de dovezi concrete, au nevoie de evidenţe. Aceste evidenţe vor fi date.

Rob - Cumva sînt în dezacord cu asta. Eu cred că fiecare individ, prin propria experienţă spirituală ar putea să se trezească în acest fel. Tu spui că nu există o trezire spirituală individuală care poate elibera pe cineva fără Eveniment.
COBRA - Poate, dar nu mă aştept ca asta să aibă loc la o scală masivă suficientă să creeze Evenimentul. Aş spune că acea trezire spirituală masivă va avea loc după Eveniment cînd oamenii au probele şi prezenţa Luminii şi cînd Cabala va fi scoasă şi cînd creşterea spirituală se va petrece fără obstacole. Vorbesc acum la scară globală. Desigur, la scara individuală, trezirea individuală este după propria alegere. Vorbesc despre psihologia generală a trezirii umanităţii ca întreg.

Rob - OK Mulţumesc pentru această distincţie. Am dorit să rămînă clar. Am avut sentimentul că asta vroiai să spui. Iată una nostimă. Cum eu iubesc cristalele, laserele şi undele scalare. Vom avea cîteva din acestea la Conferinţa de pe Muntele Shasta. Avem un sistem foarte fain. Cobra, care este viitorul cristalelor în viaţa noastră?
COBRA - OK. Cristalele sînt de fapt cea mai evoluată materie din planul fizic şi ele pot reflecta conştienţa înaltă şi pe perioada de tranziţie cristalele vor avea un rol foarte important în trezirea maselor.

Rob - Da, tehnologiile avansate de vindecare vor utiliza sunetul, lumina şi culoarea ca frecvenţe direcţionate prin cristale care vor acţiona ca traducătoare de rezonanţă. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Da, da, desigur. Tehnologie similară a fost folosită în Atlantis şi tehnologii similare au fost folosite în multe naţii stelare prin galaxie. Asta va fi uşor introdus dar la un nivel mult mai înalt decît avem acum.

Rob - Iată o întrebare foarte bazică dar asta e pentru oamenii din Africa de Sud. Răspunsul este pe pagina web dacă citiţi. Avem mulţi ascultători care nu au ajuns pe ,,prepareforchange.net” unde e nevoie să mergeţi şi să citiţi. Ar fi necesar să cumpăraţi cartea intitulată "Evenimentul" pe site-ul lui Cobra sau pe al meu sau pe prepareforchange.net. Asta vă va da un fundal pentru ce se petrece pe aici. Iată o întrebare bună la care poţi răspunde pentru oamenii mai noi: Ne poţi spune care este principala diferenţă dintre Eveniment şi ce plănuieşte Noua Ordine Mondială (NWO) să aducă?
COBRA - Sînt două lucruri diametral opuse. Evenimentul este eliberarea umanităţii. Este scoaterea Cabalei. Este libertatea oamenilor, va da putere oamenilor. NWO - oricine ştie ce înseamnă. Nu mai vreau să repet asta.

Rob - OK şi se pare că oricine aşteaptă ca NWO să facă ceva să ia marele lor control. Sîntem adînc implicaţi în asta. Am fost controlaţi prea mult prieteni. E timpul să mergem în cealaltă direcţie. Nu te aştepta la alte lucruri mari şi negative. Cu toate că Benjamin Fulford şi mulţi oameni vorbesc despre planurile orchestrate de Cabală şi complotul din septembrie. Ai ceva informaţii despre asta? Va fi acest plan dejucat? Este avut în mînă de Mişcarea de Rezistenţă?
COBRA - Vezi tu, Cabala are multe planuri pentru multe acţiuni de steag fals la multe niveluri diferite de evenimente de extincţie. Nici unul dintre acestea nu va funcţiona cum ei doresc. Acum trăim nivelul maxim de control, chiar acum. Acesta este stadiul maxim al NWO pe această planetă. Nu poate fi decît mai bine. NU poate merge mai rău.

Rob - Este infinit Universul?
COBRA - Aş spune că conştiinţa este infintă. Universul material este limitat de legi ale fizicii ale materiei în sine.

Rob - Aş cam fi de acord cu asta. A fost un răspuns pe care îl aşteptam. Mulţumesc pentru asta. Iată o întrebare bună: Acesta este un proces individual, dar cum începem să dezvoltăm discernămîntul despre cine sîntem cu adevărat, indivizi suverani care se diferenţiază de sistemele de control ale întunericului?
COBRA - OK. Există multă dramă în jurul acestei suveranităţi. Nu e vorba ca tu să lupţi împotriva sistemului. E vorba despre a trăi în fisurile din Matrice. NU e nevoie să porţi o competiţie cu sistemul, ai doar nevoie să ieşi din sistem şi să trăieşti în fisurile sale. Cînd eşti invizibil, cînd trăieşti într-o frecvenţă vibraţională diferită în afara sistemului.

Rob - Cred că vom schimba la altă întrebare: cum poate sistemul de creditare al sistemului financiar să lucreze în noul sistem? Ai spus că pieţele de marfuri vor fi închise pentru totdeauna. Nu va exista multă rezistenţă din partea publicului general pe agest gen de lucruri? Nu va pune asta oamenii într-o situaţie de frică drastică legată de bani sau sînt planuri care să uşureze asta şi să o explice în totalitate?
COBRA - OK, situaţiile de frică drastică nu vor avea loc cînd băncile se închid într-un moment al Evenimentului. Desigur că în acea perioadă cînd băncile sînt închise, publicul general va fi informat prin mass-media. Ei vor fi foarte fericiţi cînd conturile colaterale vor fi date umanităţii şi cînd vor primi mai multă abundenţă, deci nu se vor plînge. Desigur, un mic procent se vor complînge. Există un anumit procent de oameni care se vor plînge de orice.

Rob - Va fi clar pentru oameni că depozitele lor pe care le-au investit acolo, nu vor mai aduce dividende dar vor primi valoare pentru banii lor. Ei vor primi cu bucurie noul sistem.
COBRA - Exact, da, da.

Rob - OK foarte bine. Ok, Cobra, povestea lui Noe şi potopul au ceva de-a face cu realitatea sau scufundarea Atlantisului sau e doar un mit?
COBRA - Da, are mult de-a face cu realitatea pentru că au avut loc inundaţii enorme în orientul apropiat acum 5000 de ani şi de asemenea a avut loc un cataclism care a distrus Atlantis-ul acum în jur de 11500 de ani.

Rob - El a fost contactat de fiinţe mai înalt dimensionale să construiască Arca?
COBRA - Ceva similar s-a întîmplat, da, dar nu numai într-o singură locaţie. A avut loc simultan în multe locaţii în jurul planetei.

Rob - Aceea a fost singura înregistrare. Au fost asemănători lui Noe care au adunat animalele în jurul planetei.
COBRA - Da

Rob - OK. Care este diferenţa între sine superior şi suflet? Sînt acelaşi lucru? Poţi să explici funcţiile lor?
COBRA - La bază sînt două expresii pentru acelaşi lucru. Este prezenţa noastră interioară. Poţi descrie sufletul sau sinele superior. Este adevăratul tu.

Rob - OK. Este posibil să fi deconectat de suflet?
COBRA - Este posibil şi asta s-a întîmplat cu adevărat cu unii membrii ai Cabalei.

Rob - Vrei să spui că au fost trimişi la Soarele Central?
COBRA - Nu, au trecut printr-un proces special de implantare prin diferite ritualuri obscure şi prin stilurile lor de viaţă şi alegerile lor. Unii dintre ei au fost deconectaţi gradat şi unii au fost deconectaţi prin diferite experimente în trecut.

Rob - Asta e interesant. Sufletul este cine sîntem şi reţine conştienţa individuală de sine pe parcursul vieţilor. Deci ei preiau, sufletul e deconectat. Sufletul stă într-un fel de prismă şi este folosit ca o carcasă goală prin tehnologie.
COBRA - Aş spune că în cazul cabalei o parte din suflet este proiectată în corp şi acea parte, mai încet sau mai repede devine deconectată şi are viaţă independentă care este controlată de elementali, de posesie de spirit, de tehnologie şi alte lucruri.

Rob - OK. altă întrebare este: se pare că Egiptul a avut o revoluţie frumoasă. Se pare că Forţele Luminii au preluat situaţia acolo şi au calmat-o şi au scos agenţii Cabalei din frăţia musulmană. Nu au deschis graniţele oamenilor din Gaza să scape de bombardamentele recente din Israel. De ce un guvern de lovitură egiptean acoperit de Mişcarea de Rezistenţă nu oferă refugiu pentru palestinienii care doresc să scape?
COBRA - OK, există o anume tensiune între diversele grupări din Israel. Aş spune că a existat o anumită fractură a unui anume grup dintre acestea către Egipt.

Rob - OK. Mulţumesc. Iată o întrebare pentru cineva care spune că te-a ascultat, că te-a urmat. Ai spus că cumpărarea unei case ar fi un bun unde s-ar putea investi banii. Au cumpărat o casă. Au investit banii în aur care este un bun real şi viabil. Au fost preocupaţi datorită unor prognosticatori care au spus că schimbarea de poli va avea loc în doi ani şi aurul va scădea şi alte lucruri. Persoana care ţi-a urmat sfatul, continui să susţii că probabil au făcut o alegere bună să cumpere o casă?
COBRA - Desigur. Numărul 1 - e nevoie să asculţi de propriul eu interior şi nu de sfaturile mele care sînt doar o sugestie. Încă cred că e o alegere bună.

Rob - OK. Ai ceva informaţii despre liderul brazilian care a fost ucis? Se pare că era un tip pozitiv şi unii dintre cei din Brazilia au simţit că a fost ucis. E corect?
COBRA - Da din păcate Cabala a eliminat acea persoană.

Rob - Există ceva riscuri particulare cu Iphone şi alte celulare?
COBRA - Sînt la bază toate acelaşi lucru. Sînt multe riscuri din partea telefoanelor celulare de la radiaţie sau de la supraveghere. Aş recomanda să nu le folosiţi dacă nu e necesar. Folosiţi-le cînd aveţi nevoie dar nu mai mult.

Rob - Altă întrebare multiplă la care am vrut să ajung este despre Colizionatorul Hadron( acceleratorul de particule,n.a). Este o poartă stelară. Este folosit de Cabală. Va fi pus din nou în funcţiune. Ne poţi spune ceva diferit decît că este anunţat ca un experiment ştiinţific? Ştiu că ar putea prelua informaţie şi să încerce să dezvolte lucruri negative din el. În sine şi de sinte stătător a fost proiectat ca un disruptor de linii de lege, o armă, o poartă stelară? Este locaţia sa semnificativă? Spune-ne despre Colizionatorul Hadron.
COBRA - O să spun doar în felul aceasta: într-un fel sînt elemente bune implicate în acel proiect, dar la bază, grupul Chimera foloseşte în scop propriu întreaga instalaţie. Nu pot spune multe pentru că de moment e informaţie clasificată. Sînt lucruri care au loc acolo care e necesar să fie oprite şi vor fi oprite. Sînt elemente acolo care au planuri care nu sînt drăguţe şi a necesar să fie oprite.

Rob - OK. Care este rolul Lyra-nilor în procesul de eliberare? Ştii despre ei? Ne poţi spune ceva despre această rasă?
COBRA - OK. Voi spune că această rasă nu este implicată direct în primul front dar ei inspiră creativitatea în fiinţele umane.

Rob - OK. Ai vreun sfat pentru seminţele stelare în acest moment?
COBRA - Da. Am. Le-aş reaminti tuturor seminţelor stelare că au venit aici din dimensiunile înalte din realităţi mai mari pentru a conecta cu o realitate mai măreaţă cît de mult pot. Pentru a conecta cu propria casă, pentru a conecta cu stelele şi să aducă cît mai mult posibil din acele realităţi aici. Această realitate de aici are nevoie de acele vibraţii înalte şi să se conecteze cu alte seminţe astrale într-o formă pozitivă.

Rob - OK. Avem o cerere de la mai mulţi oameni: ei ar dori să audă comentariul tău, viziuni şi idei despre vise.
COBRA - Da dar e nevoie să fie mai la obiect decît atît.

Rob - Spune-ne ce sînt visele?
COBRA - Visele sînt parte din ciclul zilnic. Căci avem parte din existenţa noastră în planul fizic. Visele ne conectează cu planul astral. Este o cale pentru noi să procesăm parte din emoţiile noastre pe care nu le putem procesa în mod conştient. Visele au un limbaj simbolic care ne vorbeşte. Sufletul încearcă să ne vorbească prin limbajul simbolic dar din păcate Archonii şi... cu tehnologia au abilitatea de a disrupe visele noastre şi să influenţeze ceea ce visăm. E necesar să fim foarte conştienţi de manifestarea de unde ne vine visul. Vine de la sinele superior, care procesează subconştientul nostru sau vine de la tehnologia Archonică?

Rob - OK. Altă întrebare cumva legată de schimbările planetare. Mi s-a spus că atunci cînd ajungem foarte aproape de schimbarea polilor şi lucrurile se schimbă pe planetă că sistemele electrice nu vor exploda neapărat dar se vor scurtcircuita. Este adevărat în vreo măsură că putem să luăm asta ca pe un semn că ceva schimbări majore au loc?
COBRA - OK, nu e nevoie să vă temeţi de schimbarea polilor căci nu va avea loc înainte de primul contact. Nimic de acest gen nu va avea loc înainte de primul contact.

Rob - OK. Bine. Poţi comenta despre rezonanţa Schumann? Scade sau în fine... Poţi comenta despre asta?
COBRA - S-au facut multe afirmaţii despre rezonanţa Schumann. Rezonanţa Schumann nu este doar o frecvenţă. Este o serie de frecvenţe care de fapt descrie frecvenţele de rezonanţă ale ionosferei. Nu se schimbă. Doar că sînt anumite frecvenţe cheie de virf care excită ionosfera. Asta a fost propus teoretic de dr.Schumann în 1950 şi s-a măsurat mult mai tîrziu. NU se conectează direct cu conştienţa în felul pe care îl înţeleg oamenii, dar da, există o anume... una din principalele frecvenţe este rezonantă cu frecvenţa inimii umane - asta este adevărat. Asta are şi o semnificaţie cosmică pentru că sînt alte frecvenţe rezonante galactic. Frecvenţele din rezonanţa Schumann sînt singronizate cu frecvenţele galactice la un anumit nivel.

Rob - OK. Iată ceva ce au întrebat multe persoane. Au fost afirmaţii despre cele 15 fiinţe multi-dimensionale primare ale controlului şi că au fost responsabile pentru manipularea grilei de pe Terra pentru 54 de milioane de ani. Poţi comenta despre asta? Ştii ceva de asta sau nimic sau nici n-ai auzit?
COBRA - Am auzit de această istorie. Grilele au fost manipulate pe Terra dar nu un timp aşa de lung. Da au existat nişte fiinţe controlatoare. Unii oameni au alte nume pentru ei. Toate astea vor fi reciclate foarte curînd.

Rob - Corect. Ai spune că numărul 15 e corect?
COBRA - Aş spune că depinde cum grupezi aceste fiinţe. Nu e o distribuţie liniară. (Da.Ok.) Poţi spune că e un grup mare de 200 de oameni. Poţi spune că e un grup de 15 oameni, poţi spune că e un grup de 12 oameni. Se schimbă mereu şi nu e un lucru static.

Rob - Iată o întrebare pe care am putea-o numi ultima. Cît de mult progres a fost în dezactivarea bombelor strangelet şi asociatele arme scalare eterice şi grupul Chimera?
COBRA - Aş spune că a fost progres. Voi face o informare despre asta într-o săptămînă sau două. Multă informaţie despre asta e necesar să rămînă clasificată pentru că e o operaţie foarte sensibilă. Toată treaba asta este mult mai periculoasă decît bombele nucleare. Desigur, nu mult poate fi spus despre operaţiunile actuale în sine. Acesta este motivul pentru care nu e multă informaţie în ultimele luni căci aceste operaţiuni sînt în desfăşurare.

Rob - OK Cobra, mulţumesc foarte mult. Un interviu minunat. Am trecut prin o mulţime de întrebări. Apreciez timpul tău de astăzi. O vom face din nou luna viitoare. Mulţumesc foarte mult prieteni, Victoria Luminii.
COBRA - Da, mulţumesc tuturor pentru că aţi ascultat. Da, Victoria Luminii. 

     sursa :  http://thepromiserevealed.com/ 

   traducere preluata de pe blogul : http://istoriagalactica.blogspot.ro/  

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Horoscop 5-29 Septembrie 2014 - Venus in Fecioara

Horoscop Venus in Fecioara

'Vreau sa cant melodii simple despre vietile simple ale unor oameni simpli' Julio Iglesias
In intervalul 5-29 Septembrie 2014, Venus va traversa semnul zodiacal al Fecioarei. Este o trecere care are loc anual si care creeaza pentru cateva saptamani o atmosfera si tipar energetic cu anumite caracteristici specifice.
Fecioara reprezinta arhetipul simplitatii, detaliului, modestiei si puritatii. Ea simbolizeaza energia care ne impinge sa facem ceea ce trebuie si sa ne perfectionam in permanenta. Cu totii avem in astrograma noastra energia Fecioarei. Doar ca ea se manifesta in moduri si la intensitati diferite. Locul unde se afla Fecioara in harta noastra indica aspectele vietii in care noi suntem perfectionisti , (auto)critici si foarte atenti la detalii.
Venus descrie modul in care noi iubim, ne manifestam afectiunea si sentimentele, atitudinea fata de frumos, arta, creatie dar si bani/prosperitate. 
Venus in semnul Fecioarei scoate la suprafata o nevoie de perfectionare permanenta a unor calitati, a unor abilitati pe care le avem. Julio Iglesias este o persoana care are in harta natala Venus in Fecioara. Citatul de la inceputul acestui articol ilustreaza perfect energia Venusiana in  semnul Fecioarei: nevoia de simplitate dar in acelasi timp cu o bogatie de elemente si detalii. Luciano Pavarotii este un alt posesor a unei Venus in Fecioara: 'Sunt un perfectionist, si intotdeauna cred ca pot sa fac mai bine ceea ce am facut deja, desi acesta este un lucru reusit'.
Atunci cand Venus se afla in semnul Fecioarei iubirea si creativitate se afla sub controlul mentalului. Cu alte cuvinte cu Venus in Fecioara gandim iubirea, gandim creativitatea. Tot ceea ce simtim , tot ceea ce ne place va fi trecut prin filtrul mintii si al analiticului.  Pe parcursul acestei perioade vom deveni mult mai critici cu viata noastra. Brusc vom observa anumite lucruri, detalii pe care inainte nu le observasem. Ceea ce pana acum nu avea importanta brusc capata proportii gigantice.
Fecioara are tendinta de a se bloca in detalii si de a pierde din vedere imaginea de ansamblu.  Din acest motiv, este bine sa fim precauti si sa ne intrebam tot timpul ce ne dorim de fapt. Altfel , riscam sa ne blocam intr-un aspect minor si care nu este foarte important pentru viata noastra. 
Aceasta perioada ne poate ajuta sa facem ordine in ceea ce simtim si sa clasificam dorintele pe care le avem. Pentru unii lucrurile pot fi simple la modul in care tot timpul exista o dorinta, un sentiment care predomina.  Dar pentru alte persoane lucrurile nu sunt atat de simple pentru ca in orice moment exista cel putin 2-3 dorinte, sentimente care doresc sa se manifeste si nici una nu este mai puternica.
Venus in Fecioara ne va ajuta sa facem ordine in ceea ce simtim si in ceea ce ne dorim. Putem folosi pozitiv aceasta perioada pentru a ne face un plan de bataie pentru etapa  urmatoare. Acum este un moment foarte bun pentru a depasi faza de titlu de proiect si de a cauta sa definim proiectul in cele mai mici detalii. Iti doresti un nou loc de munca? O relatie? O situatie financiara mai buna? Bun. Acum e momentul sa iei pixul si o foaie de hartie si sa incepi sa aduni informatii despre cum poti sa faci acest lucru. Nu te bloca in ideea ca nu stii. Cauta informatii, citeste, intreaba, scrie. Daca actionezi vor veni si raspunsurile. Energia Fecioarei te va ajuta sa faci ceea ce trebuie pentru a ajunge acolo unde vrei.
Din 29 Septembrie , Venus va intra in semnul Balantei. Din acel moment noi intram in faza in care putem merge in exterior si cauta suport pentru proiectele noastre. Pana in 29 Septembrie suntem in etapa in care trebuie sa ne facem temele, business planul ,sa ne definim obiectivele cat mai clar. Daca nu facem acest lucru nu vom stii cu Venus in Balanta, unde sa mergem si ce sa cerem. E ca si cum ai o idee de afacere si te intalnesti cu cineva care e dispus sa investeasca in proiectul tau. Daca tu ti-ai facut temele cu Venus in Fecioara atunci vei avea ce sa-i arati si cum sa-l convingi. Daca nu te trezesti in situatia in care vei da cu piciorul unei oportunitati.
Venus in Fecioara se afla in armonie cu semnul Taurului, semn pe care ea il guverneaza. Acest lucru indica o usurinta in a defini ceea ce ne dorim si a gasi modalitati prin care sa obtinem acel lucru. Dar e bina sa evitam sa analizam daca sa facem sau nu acel proiect ci doar sa adunam informatii despre cum sa-l facem. Cand vorbesc de proiect vorbesc despre orice aspect al vietii voastre. Un proiect poate fi si imbunatatirea relatiei actuale, gasirea unui partener, imbunatatirea starii de sanatate. Pentru orice am dori sa facem avem nevoim de un plan de bataie.  Pe perioada cu Venus in Fecioara nu prea merge cu simtirea, cu a lasa lucrurile sa curga. Acum ai nevoie sa intervii pentru a defini mai clar ce ai nevoie ca Universul sa-ti ofere.
Perioada aceasta este favorabila pentru activitati de natura financiara. Moment bun pentru a face o evaluare a situatiei voastre curente , de a vedea ce puteti imbunatati, ce ar trebui sa faceti pentru a va fi mai bine. Ce cheltuieli sunt in plus? Cat de bine controlati fluxul banilor? Stiti exact pe ce va cheltuiti banii?

In toata aceasta perioada exista cateva momente cheie in care Venus intra in conexiune cu alte planete. In continuare voi puncta aceste momente importante:
- 8-9 Septembrie 2014: Venus opozitie cu Neptun. In aceste zile este bine sa evitati sa luati decizii importante, mai ales cele legate de bani si investitii. Exista riscul unor decizii eronate si puteti fi indusi in eroare de diversi factori. Sunt doua zile in care pot apare unele dezamagiri din partea celor din jurul nostru.  Perioada este favorabila activitatilor creative si artistice.
13-14 Septembrie 2014: Venus trigon Pluto. In aceste zile avem ocazia de capata o imagine mai clara asupra unor situatii si putem beneficia de un sprijin din exterior pentru ceea ce vrem sa facem. Favorabil discutiilor si deciziilor legate de finantarea unor proiecte sau definirea mai clara a ceea ce vrem sa facem.
- 16-17 Septembrie 2014: Venus quincux Uranus si opozitie Chiron. Zile mai delicate in care pot apare evenimente neasteptate si schimbari bruste de situatie. Vor veni lucruri spre noi care ne vor obliga sa ne revizuim anumite lucruri din viata noastra. Pozitiv poate fi o sansa neasteptata de a cunoaste pe cineva sau a primi un sprijin de care aveam nevoie. Dar nu este ceva la care ne asteptam.
20-21 Septembrie 2014: Venus sextil Saturn. Plecand de la ceea ce s-a intamplat cu cateva zile mai devreme  vom incepe acum sa punem bazele unor proiecte/initiative mai solide. Lucrurile devin mai clare. Stim exact ce avem de facut. Fiind ultimul aspect inainte de conjunctie , aceste zile pot inchide un ciclu de 1 an. Este o perioada in care putem trage concluzii si a vedea ce trebuie sa imbunatatim la noi.
24-25 Septembrie 2014: Venus sextil Juno si Vesta. In aceste zile avem un aspect foarte frumos si care va aduce oportunitati si sanse de a cunoaste oameni noi, de a obtine anumite lucruri pe care ni le dorim. Doar ca este un aspect optional , la modul in care daca nu actionam nimic nu se intampla. Este ca si cum cineva iti ofera o inghetata dar tu nu intinzi mana sa o iei.
In data de 29 Septembrie , Venus va intra in semnul Balantei. Despre acest subiect vom discuta atunci.
Zi faina,
Dan

Sursa: http://www.ascella.ro/