joi, 29 martie 2012

Federatia Galactica 25.03.2012


Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
25 martie 2012
Salutari din partea Federatiei:

Sa incepem prin a spune ca, in curand, lumea voastra va trece prin schimbari care o vor aduce in aliniament cu procesul Ascensiunii. Gaia si-a trimis mesajul catre Creator prin care spune ca ea este gata. Ea, si toti dintre noi, asteptam cu nerabdare raspunsul. Nu este un lucru marunt. Raspunsul de la Creator ar putea fi “unda verde” ceea ce ne-ar permite sa avansam cu dezvaluirea. Prin urmare, in acest moment inimile noastre sunt indreptate catre Creator, pentru a primi dispozitii de cum si cand sa procedam.

Prin acest mesaj de la Gaia ne asigura ca ea este gata pentru pasul urmator si este dispusa sa continue. Este, de asemenea, evaluarea ei ca toate fiintele care traiesc pe ea sunt suficient de pregatite pentru faza urmatoare. Aceasta evaluare este foarte importanta, pentru ca fara ea Creatorul nu considera o asemenea pozitie viabila. Prin urmare, ne-am mutat impreuna intr-o etapa a procesului foarte importanta, care ne aduce emotie nesfarsita in fata perspectivelor existente dinaintea noastra.

Au existat cotituri din partea multora care vad acest proces inaintand cu greu si folosesc acest lucru ca pe o dovada precum ca nu a fost niciodata menit sa fie. Acest lucru se va schimba in functie de raspunsul Creatorului si suntem incantati in mod rezonabil sa credem ca a sosit timpul. Apelul a plecat de la Federatie catre toate sistemele din cosmos si un numar chiar mai mare de vizitatori se indreapta aici pentru a observa aceasta urmatoare faza a activitatilor. In acest sens, va puteti astepta ca o alta “spirala din Norvegia” sa se intample pe masura ce mai multe fiinte multidimensionale vor ajunge in urmatoarele cateva saptamani.

Multe lucruri interesante sunt acum planificate in zilele si saptamanile care urmeaza. Pe masura ce schimbarile continua in guvernele lumii voastre si in mass-media, cu accent pe institutiile voastre financiare, veti vedea din ce in ce mai mult dorinta de a discuta in mod deschis despre ceea ce a fost, pana acum, o organizatie atat de puternica incat a putut face orice fara sa tina cont de legi sau de drepturile oamenilor. Veti auzi declaratii pe masura ce politicieni si personalitati media vor incepe sa vorbeasca deschis despre Iluminati si rolul lor in lumea voastra si ce trebuie facut pentru a va recapata lumea.

O noua descoperire este pe cale sa fie dezvaluita lumii, cu privire la faptul ca cea mai adanca pestera subterana gasita deocamdata, ar fi una din portile catre o lume care contine fiinte pe care voi le-ati numit Agarthieni. Daca este necesar, se va pregati scena pentru urmatoarele dezvaluiri despre aceste fiinte si rolul lor aici.

Tineti minte ca pe masura ce aceste lucruri se dezvolta, ele sunt facute intr-o ordine specifica pentru un motiv specific care este interconectat la un plan mult mai grandios decat va putem noi dezvalui acum. Dar, pe masura ce piesele se potrivesc impreuna, ele se vor auto-executa. Si cand piesele de domino vor cadea, vor cadea rapid si fara nici o indoiala din partea voastra. Nu va exista nici o presupunere la momentul respectiv.

Linistiti-va mintile astfel incat sa putem vorbi cu voi. Deschideti-va inimile astfel incat sa ne putem auzi reciproc. Traiti momentul si ramaneti curajosi si determinati in misiunea voastra. Noi suntem cu voi si noi suntem voi.
Fiti in pace.

Dieta cu miere şi scorţişoară arde colăceii de grăsime


Virtuţiile terapeutice ale mierii şi şcorţişoarei sunt cunoscute încă din antichitate.  Ambele alimente sunt bogate în nutrienţi importanţi pentru buna funcţionare a organismului. Pe lângă faptul că este un bun remediu împotriva răcelilor, mierea şi scoţişoara, consumate împreună, au un rol important în procesul de slăbire.
Pe lângă faptul că este bogată în vitamine din complexul B (B1, B2, B6, B12), mierea conţine şi flavonoide, acizi organici şi enzime, compuşi care acţionează în mod benefic asupra organismului. Numeroase afecţiuni pot fi tratate prin consumul regulat de miere, de la afecţiuni digestive, până la afecţiuni renale şi respiratorii.
Nici scorţişoara nu se lasă mai prejos. Studiile efectuate de-a lungul timpului arată că doar o linguriţă cu scorţişoară administrată zilnic contribuie la reducerea riscului de devoltare a sidromului metabolic cu până la 30%. De asemenea, acest condiment aromat ajută la scăderea glucozei, nivelului de trigliceride şi colesterolului rău, chiar şi în cazul persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 2.
Arde depozitele de grăsime
Folosite împreună, cele două alimente au efecte mult mai puternice. Unul dintre beneficiile consumului de miere şi scoţişoară constă în arderea depozitelor de grăsime.
Pentru prepararea amestecului, ai nevoie doar de aceste două ingrediente şi apă, fără a mai adăuga altceva. Reţeta de slăbit este foarte uşor de preparat. Mai întâi se pune o cană cu apă la fiert, în timp ce într-o altă cană se amestecă o linguriţă de miere şi ½ linguriţă de scorţişoară, până când se formează o compoziţie omogenă. După ce apa a dat în fiert, se lasă 4-5 minute să se mai răcească, după care se adaugă peste amestec.
Băutura se beau de două ori pe zi, dimineaţa, pe stomacul gol, şi seara, înainte de culcare. Dieta cu miere şi scoţişoară durează în funcţie de câte  kilograme vrei să scapi. De asemenea, pe durata regimului cu miere şi scorţişoară se recomandă evitarea consumului de alimente bogate în zahăr şi grăsimi.
Atenuează simptomele artritei
Mierea şi scorţişoara consumate împreună au şi alte beneficii asupra organismului. Persoanele care suferă de artrită  pot consuma în fiecare zi o băutură preparată din 2 linguri cu miere şi o linguriţă cu scorţişoară pudră.
Atenţie! Peste miere nu se adaugă apa fierbinte, întrucât mierea devine toxică la peste 70 de grade Celsius.
Reglează ritmul cardiac
Consumarea unei paste preparată din miere şi scorţişoară, în părţi egale, contribuie la reducerea colesterolului rău, ameliorează dispneea şi reglează ritmul cardiac, ceea ce implică, automat, la reducerea riscului de a suferi de afecţiuni cardiovasculare.

Inexplicabile modele geometrice în campurile de porumb mexican - martie, 2012


modele de 150x150 modele geometrice inexplicabile în domeniile de porumb mexicane martie, 2012
Inexplicabile modele geometrice au fost observate în campurile de porumb lângă Tule în statul mexican Hidalgo, 27 martie 2012
Dar nu este un cerc normale al culturilor.
Martorii au văzut, cu zile înainte de fenomen, lumini inexplicabile şi obiecte.
Sursa şi autor:   tercermilenio  modele

REGIMUL BĂSESCU E VINOVAT DE INALTĂ TRĂDARE! ZĂCĂMINTELE NATURALE VÂNDUTE PE NIMIC!


Acest articol apartine blogului Romanialeaks.org
Cititi si:
17 Ianuarie 2012
Luna trecută guvernul Băsescu-Boc a hotărât să vândă pe nimic cuprul României. 46 milioane euro e prețul cerut de guvern pentru zăcământul de cupru de la Roșia Poieni, cea mai mare rezervă de cupru din Europa, …

30 Ianuarie 2012
Inaltă trădare! Regimul Băsescu cedează gratis combinatele energetice. Cititi: Băsescu vinde zăcămintele de cupru in valoare de 5 miliarde Euro cu… 46 milioane…. conform Codului Penal este “subminare a economiei …Ungureanu vinde România la secret…
Dacă ordinul dat de la Cotroceni pentru vinderea României ar fi fost executat de Cozmâncă sau Văcăroiu sau Stolojan, ar fi fost de înțeles, după atâția ani în care aceștia au executat ce le spunea partidul comunist și securitatea.
Dar cât de arivist, cât de însetat de putere să fii ca să semnezi o hotărâre de guvern pe șest prin care să concesionezi unei firme americane explorarea, dezvoltarea și exploatarea perimetrelor de gaz neconvențional de la Vama Veche, Adamclisi şi Costineşti? Cum să-ți permiți să secretizezi un acord atât de important pentru această țară, ca și când ar fi fost zăcământul din curtea părinților tăi de la Iași, cu care faci ce vrei tu, nu un zăcământ care aparține acestei țări? Cine te-a mandatat pe tine să faci astfel de contracte fără să anunți în prealabil și să discuți oportunitatea unui astfel de acord?
Toate astea sub privirea ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, care a participat la întâlnirea dintre Mihai Răzvan Ungureanu și firma Chevron, beneficiara acordului secret semnat de primul ministru al României.
Nu mai am decât o întrebare – în favoarea cui a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu acest acord – în favoarea României sau a altui stat? Și care a fost trocul între președintele României, primul ministru al României și Ambasadorul SUA la București?
Pentru că dacă suntem vânduți la secret, măcar să știm și noi pentru ce. Că cine ne vinde este clar.
Firma Chevron a fost acuzată în mai multe rânduri că tehnica de forare pe care o folosește poate provoca cutremure. Putem sta însă liniștiți pentru că sunt absolut convinsă că Ambasada SUA la București va ajuta autoritățile statului român, pentru că le sunt prietene, să adune morții de pe străzi în cazul unui cutremur devastator. Iar Ambasadorul Mark Gitenstein, care ia lecții de justiție de la Monica Macovei, va da un comunicat în care să prezinte condoleanțe românilor.
Chevron poate începe exploatarea gazelor de şist în trei perimetre din zona Mării Negre. Este vorba despre Vama Veche, Adamclisi şi Costinesti. Guvernul a semnat acordul care permite exploatarea. Acordurile petroliere au fost aprobate după ce premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit cu oficialii Chevron la sediul Guvernului, discuţie la care a participat şi ambasadorul Statelor Unite.
Pe lângă cele trei noi perimetre aprobate, Chevron mai detine si o exploatare a gazelor de şist la Barlad. Aici, oamenii ies de săptămâna trecută în stradă pentru a cere blocarea proiectului care prevede extragerea gazelor de sist in zona de sud a judetului Vaslui printr-o metoda pe care acestia o considera periculoasa.
Exploatarea acestor gaze prin fracturare a fost interzisă în mai multe ţări civilizate ale lumii.Specialiştii atrag atenţia că după un asemenea tip de exploatare urmează cutremure, deşertificare şi contaminarea chimică a zonelor respective pentru perioade îndelungate.
De asemenea Romania si-a vandut ieri cea mai mare rezerva de cupru a tarii: “Cupru Min”, din Abrud. O companie din Canada a dat 200 de milioane de euro, pentru un zacamant care, potrivit specialistilor, valoreaza intre 6 si 20 miliarde de euro!
Cititi si:

NSA TINTESTE SUPRAVEGHEREA TOTALA A COMUNICATIILOR GLOBALE. MEMORIA FIAREI ELECTRONICE MAI MARE DE 1000 DE ORI DECÂT TRAFICUL ANUAL DE DATE AL INTERNETULUIAcest articol apartine blogului Blog Crestin Ortodox


Într-un deşert din Utah se clădeşte noul „centru de date“ al Agenţiei Naţionale de Securitate, NSA – o construcţie a superlativelor: serverele NSA ocupă o suprafaţă de aproape un hectar şi memoria lor are o capacitate de o mie de ori mai mare decât traficul anual de date al internetului.Până de curând, orăşelul Bluffdale, situat într-o vale paşnică din Utah, era cunoscut mai ales pentru comunitatea de 9.000 de poligami mormoni care locuieşte în el. Însă acest lucru este pe cale să se schimbe, după cum relatează publicaţia americană Wired: Agenţia Naţională de Securitate NSA, „cel mai secret serviciu secret” al Statelor Unite, a început în apropierea oraşului construcţia unui „centru de date” în valoare de două miliarde de dolari. Deşi numele complexului sună inofensiv, el nu reflectă în totalitate ceea ce va conţine clădirea: ochii, urechile şi creierul spionilor americani.

Un hectar de servere pentru supravegherea totală
Conform unui oficial citat de Wired, „oricine comunică este o ţintă”. Aceasta este, se pare, noua deviză a NSA, adoptată după o serie de atacuri teroriste împotriva unor ţinte americane, care a umilit spionii agenţiei. După 11 septembrie 2001, NSA a devenit recipientul unor bugete de zeci de miliarde de dolari, pe care directorii agenţiei au decis să îi investească în colectarea şi analiza computerizată a tuturor datelor pe care le pot obţine – şi care nu sunt deloc puţine: traficul anual al internetului este estimat să ajungă în 2015 la 966 exabiţi (spre comparaţie, conform unei estimări a unuia dintre fondatorii Google, Eric Schmidt, toate informaţiile acumulate de omenire de la începutul său până în 2003 ar însuma 5 exabiţi – sau 5 miliarde de gigabiţi).
Capacitatea serverelor NSA, care vor fi amplasate în patru hale de dimensiuni gigantice, ocupând o suprafaţă de aproape un hectar, face însă ca acest volum de date să pară insignifiant: până la un yottabit (un milion de exabiţi) de informaţii vor putea fi stocate în baza de date a spionilor americani. Acestea vor cuprinde aproape toate formele de comunicaţie existente: de la e-mailuri private, înregistrări audio ale unor convorbiri telefonice sau căutări pe Google până la tichete de parcare, itinerare personale de zbor sau cărţi cumpărate de la librăriile online. „Într-un fel”, constată Wired, „aceasta este realizarea programului, iniţiat de administraţia Bush”.
Însă desigur că nu supravegherea tichetelor de parcare va fi principala preocupare a NSA; datele cele mai importante pentru agenţia de spionaj sunt cele aflate în aşa-numitul „deep web” – altfel zis, în adâncurile internetului – care conţine baze de date sau raporturi şi comunicaţii guvernamentale codificate, la care publicul nu are acces.
Pentru colectarea acestor date, NSA a creat programul „Stellar Wind”, care constă din amplasarea de aparatură de înregistrare şi transmisie în 10-20 noduri de comunicare ale companiilor americane de telecomunicaţii. Conform unui fost oficial al agenţiei, William Binney, citat de Wired, încă de la începutul programului erau înregistrate zilnic peste 320 milioane de convorbiri telefonice (cifra a crescut între timp la peste 1,5 miliarde de convorbiri) – „o violare a Constituţiei”, după Binney: printre convorbirile înregistrate se numără, de exemplu, şi cele ale jurnaliştilor americani. „Suntem doar la un pas distanţă de a deveni un stat totalitar”, conchide Binney.
Super-supercomputerul NSA
Ultima linie de apărare a utilizatorilor împotriva curiozităţii NSA este – încă – tehnica de criptare AES (Standard Avansat de Criptare), folosită pentru a închide datele trimise într-o „carapace” codată; majoritatea programelor de e-mail şi a browserelor o utilizează pentru protejarea datelor sensibile, iar până acum aceasta s-a dovedit atât de sigură încât până şi NSA o recomandă pentru comunicaţiile ultra-secrete ale administraţiei americane. Totodată, însă, agenţia de spionaj şi-a concentrat o bună parte din forţe pe spargerea sistemului de criptare. Teoretic, cel mai modern standard nu poate fi spart cu mijloacele existente la această oră: conform Wired, timpul necesar pentru încercarea tuturor combinaţiilor posibile este mai lung decât vârsta universului. Practic, însă, NSA a construit în centrul său din Oak Ridge un supercomputer care este, probabil, cel mai rapid din lume (performanţele sale sunt, bineînţeles, absolut secrete). Chiar dacă acesta nu va fi capabil foarte curând să spargă cel mai nou standard de criptare, totuşi multe dintre datele care vor fi stocate în Bluffdale au fost criptate cu standarde mai vechi. Un fost expert în criptare al NSA, citat de Wired, spune că şi informaţiile din trecut pot fi folositoare: „putem vedea ce a zis un guvern străin în trecut, şi extrapolând, ne putem face o idee despre cum funcţionează acesta astăzi”.
Din această cauză, experţii NSA au proiectat deja un nou supercomputer, care va fi construit până în 2018. Amplasat în două hale care vor ocupa 2,4 hectare, acesta va putea face un quintilion (10 la puterea 30) de operaţii pe secundă şi va folosi, la capacitatea maximă, 200 megawaţi – suficientă energie pentru un oraş cu 200.000 locuitori. Cu ajutorul său, directorii NSA speră să spargă şi actualele standarde de criptare – devenind, astfel, stăpânii absoluţi ai informaţiilor.
DACĂ AI AJUNS PE ACEST BLOG FĂ-L TE ROG PUBLIC PE ORICE SITE,BLOG,TV-MASS MEDIA şi pe orice alt suport de tip PUBLICITAR…Acest blog nu câştigă sub nicio formă BANI sau alte valori materiale. SUCCES TUTUROR…

"Zeci de miliarde" de lumi locuibile în Calea Lactee


Acest artist impresia arata un apus de soare vazut de la super-Pământ Gliese 667 Cc.  REUTERS / ESO / L.  Calçada / Fişa

LONDRA | Miercuri 28 martie 2012 08:17 EDT
(Reuters) - Astronomii de vânătoare pentru planete stâncoase, cu temperatura de dreptul de a susţine viaţa estimare ar putea fi de zeci de miliarde de acestea numai în galaxia noastră.
O echipă europeană, a declarat, miercuri, că aproximativ 40 la suta din stele pitice roşii - cel mai frecvent tip, în Calea Lactee - să aibă o aşa-numita "super-Pamant", care orbitează planeta într-o zonă locuibilă, care ar permite apei să curgă pe suprafaţă.
Din moment ce există în jur de 160 miliarde pitici roşii în Calea Lactee, numărul de lumi care sunt calde potenţial suficient de umed şi suficient pentru a sustine viata este enorm.
Xavier Bonfils de la Institutul de Astrofizica din Planetology şi Grenoble, liderul echipei, a declarat ca cifra a fost de 40 la sută la sfârşitul ridicat de ceea ce a fost aşteptat şi constatarea a subliniat prevalenta de planete mici stâncoase.
Echipa sa este primul pentru a calcula numărul de super-Pamanturi - planete, cu o masă cuprinsă între una şi 10 de ori Pământului - în aceste zone locuibile, desi cercetarile anterioare au gasit Calea Lactee pentru a fi pline cu planete.
Pitici roşii, care sunt slab şi rece faţă de Soare, contul de aproximativ 80 la suta din stele din Calea Lactee.
După ce a studiat 102 din aceste stele în cer sud folosind un telescop Observatorul European Sudic din Chile, Bonfils si colegii sai au descoperit planete stâncoase au fost mult mai frecvente decât giganţi de gaz masive, cum ar fi Jupiter şi Saturn în sistemul nostru solar.
Cu toate acestea, lumi stancoase filare în jurul valorii de pitici roşii nu sunt neapărat de locuri confortabile pentru forme extraterestre de viata.
Deoarece pitici rosu sunt mult mai reci decât Soarele, orice planete cu apă lichidă, va trebui să fie orbitează mult mai aproape de stele decât Pământul este de la Soare. Asta poate însemna că sunt scăldate în radiaţii dăunătoare X-ray şi ultraviolete.
Oamenii de ştiinţă urmăresc să ia o privire mai atentă la unele dintre planete asemănătoare Pământului, deoarece trece în faţa pitici roşii din apropiere, care ar trebui să cedeze informaţii cu privire la atmosfera lor şi de a ajuta în căutarea posibilelor semne de viaţă.
Cercetare a fost prezentat intr-o lucrare care urmează să fie publicat în revista Astronomie şi Astrofizică link.reuters.com/bav37s
(Editare de Michael Roddy)

Lumea ştiinţei, dată peste cap. Cum a ajuns Luna pe orbita Terrei?După ce ani buni de zile au crezut că Luna s-a format în urma unui impact cu un obiect ceresc masiv, oamenii de ştiinţă au început să se îndoiască de existenţa acestuia. Ca urmare, nu pot explica cum ne-am pricopsit cu singurul nostru satelit natural. 

Până de curând, teoria ştiinţifică cea mai acceptată privind formarea Lunii a fost impactul unui corp ceresc numit Theia cu Terra. Incidentul s-ar fi petrecut cu patru miliarde de ani în urmă, iar Theia a avut dimensiunile planetei Marte.
O analiză recentă a structurii rocilor selenare arată însă că Luna este că aceasta este foarte asemănătoare cu Terra, iar oamenii de ştiinţă au început să se îndoiască de faptul că Theia a existat vreodată, scrie dailymail.co.uk
"Se pare că Luna s-a format din proto-mantaua Terrei", a declarat JunJung Zhang, autorul studiului. 
Dacă rocile selenare au provenit într-adevăr de pe Terra, oamenii de ştiinţă trebuie să stabilească acum ce a făcut Luna să se desprindă de planeta noastră. 


Sursa:  REALITATEA.NET

DOCUMENTE SECRETE ATESTA FAPTUL CA IRANUL ARE CA SCOP UN ARSENAL NUCLEAR !!


Acest articol apartine blogului Secretele Sistemului

De cativa ani de cand SUA si Israel pun presiune pe guvernul de la Teheran din pricina programului nuclear ,presa internationala se afla intr-o framantare si anliza continua,menita sa dea un raspuns la urmatoarea intrebare: Doreste cu adevarat Iranul sa-si foloseasca programul nuclear in scopuri militare si astfel sa dezvolte o arma nucleara?
Deoarece si blogul Secretele Sistemului are dreptul la o opinie,o vom impartasi cititorilor nostri.Da! Noi credem ca Iranul doreste sa dezvolte arme nucleare,ba mai mult decat atat,credem ca PRINCIPALUL obiectiv al programului nuclera iranian ESTE dezvoltarea unui arsenal nuclear! De ce credem asta? Uneori ,pentru a gasi raspunsul unei intrebari a prezentului,este nevoie sa privim in trecut.Daca analizam o lista a tututor statelor care au in prezent tehnologie nucleara civila,vom constata ca aproape toate au fost supuse tentatiei de a dezvolta si arme nucleare.Africa de Sud,in anii 70-80,a detinut 6 focoase nucleare la care a renuntat in cele din urma, dupa caderea regimului care le obtinuse.Ucraina a detinut si ea un arsenal nuclear,ce-i drept dobandit in urma caderii URSS,arsenal cedat in 1992 in urma semnarii unui acord cu Rusia.Si despre Romania se cunoaste ca in perioada comunista ,Nicolae Ceausescu intentiona sa fabrice arme nucleare pentru a le vinde Iraqului lui Saddam sau Libiei lui Khadafi.In ceea ce priveste Iranul,se stie ca Rusia dar in special China au pregatit inca din anii 90 oameni de stiinta iranieni in domeniul fizicii nucleare.De ce? Pentru ca o putere nucleara ca Iranul,sustinuta oficial de Beijing ,va contra-balansa balanta catre Asia .
Documente secrete obţinute de cotidianul britanic The Times arată că Iranul lucrează la testarea unui element final foarte important, care intră în componenţa unei bombe nucleare, relatează ediţia electronică de luni a ziarului.
Notele, care fac parte din proiectul nuclear militar cel mai sensibil al Iranului, descriu un plan pe patru ani de testare a unui generator de neutroni, componenta unei bombe nucleare care provoacă explozia . O sursă din serviciile asiatice de informaţii a confirmat că ţara sa crede că activitatea de înarmare, în speţă activitatea la un generator de neutroni, a început din 2007.
Documentul tehnic descrie folosirea unei surse de neutron, deuterura de uraniu. Experţi independenţi confirmă că această substanţă nu poate fi folosită în nici un scop civil sau militar altul decât pentru crearea unei arme nucleare. Deuterura de uraniu este materialul folosit la bomba din Pakistan, de unde Iranul şi-a obţinut informaţiile necesare.
“Deşi Iranul ar putea pretinde că activitatea sa este destinată unor scopuri civile, nu există nici o aplicaţie civilă. Acesta este un indicator foarte puternic al (existenţei) unei activităţi de înarmare”, a apreciat David Albright, fizician şi preşedinte al Institutului pentru Ştiinţă şi Securitate Internaţională din Washington.
Documentele au fost analizate de agenţii de informaţii din ţări occidentale, inclusiv Marea Britanie.
O sursă importantă de la Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) a confirmat că acestea au ajuns şi la organismul ONU de monitorizare a activităţilor nucleare. Publicarea documentelor va mări presiunile în vederea unor sancţiuni mai dure din partea Naţiunilor Unite împotriva Iranului, care vor fi discutate în această săptămână.