duminică, 25 septembrie 2011

Comet Elenin şi Cutremurele Ofertă noi dovezi pentru Nibiru
Sursa: video.citimates.com

nca un profet prevede sfarsitul lumii: Un seism devastator va „inghiti” state intregi, pe 26 septembrie

Sursa: http://www.a1.ro/

Inca un profet prevede data exacta cand vine sfarsitul lumii. 26 septembrie e ziua cand Pamantul va fi zguduit de un seism urias care va inghiti tari intregi. Este parerea unui american care tine conferinte si seamana panica printre ascultatori.

sf
Apocalipsa dupa Alex Retrov vine luni. Si suna cam asa: Noua Zeelanda, Japonia, Indonezia, China, Coreea, Australia si Coasta de Vest a Americii vor disparea.
Barbatul isi sustine teoria cu tot felul de calcule si schite, menite sa arate ca profetia sa are la baza date stiintifice de necontestat.
"Intreg cercul de foc al Pacificului va disparea pentru ca va fi un cutremur devastator cu magnitudinea de 12 sau chiar 15", se incpataneaza sa spuna Alex Retrov.
Asa-zisul om de stiinta si-a lasat si o portita de iesire. In cazul in care luni nu se intampla nimic, sigur apocalipsa va avea loc pe 21 octombrie.


Au filmat obiectul misterios care i-a urmarit pe mare. Ar putea fi un submarin sau ...

autor: Yahoo News
Un obiect sferic alb a fost filmat de mai multi suedezi dupa ce s-au trezit urmariti de el in timp ce se plimbau cu un yacht in larg.
Imaginile au fost surprinse pe coasta Suediei. Cei care le-au urcat pe net le considera drept o posibila dovada a aparitiei unui OZN, desi in mod evident nimic nu "zboara" in imagine. Obiectul se misca insa cu usurinta prin apa si nu pare a fi legat de barca din moment ce miscarile lui sunt total diferite.
Jan Thomquist, comandant al Fortelor Navale: "Ar putea fi un submarin. Analizam cu multa seriozitate aceasta filmare. Imaginile sunt foarte interesante. E prea devreme sa spunem exact despre ce e vorba. Curentii puternici au un rol important in aceste miscari, dar in mod cert nu putem exclude prezenta unui submarin".
Pana la un raspuns oficial, filmarea a starnit reactii puternice pe internet unde multi vorbesc deja despre un obiect de natura extraterestra.

 

Liderii mondiali vor fi în repaus timpul Alinierii lui Elenin din 26 si 27 septembrie 2011

Într-o coincidenţă stranie de anomalii, multi lideri mondiali şi politicieni vor fi în vacanţă în timpul alinierii următoare cu "cometa" elenin.
Organizaţia Naţiunilor Unite are  programul  gol de la 23 septembrie, pana la  10 octombrie 2011.
 Parlamentul britanic este în vacanţă din 15 septembrie, pana in  10 octombrie 2011 .
Congresul Statelor Unite este in concediu de la 25 septembrie, pana in 02 octombrie 2011.
 Programul preşedintelui Germaniei este gol după 25 septembrie 2011.
 Într-o poveste conexa, există multe conferinţe programate în Colorado, în cazul în care unul dintre cele mai mari in adâncime Bunchere militare subterane (DUMBs) din lume se află acolo.
 2011 ACEEE Conferinta Nationala privind eficienţa energetică ca o resursă
 9.douăzeci şi cinci.2011-9.douăzeci şi şapte.2011
Hyatt Regency Denver Tech Center Denver, CO
Coca-Cola Company, NatureWorks şi titlul Cereplast Simpozionul biopolimeri
 26 - 28 septembrie 2011
 ControlLogix şi 5000 RSLogix Seminar de instruire
 27Douăzeci şi şapte au 29 septembrie 2011
ieee-greencom IEEE-greencom

 Douăzeci şi şase au 27 septembrie 2011
Homeland Security 2011 Simpozion
Douăzeci şi şase au 27 septembrie 2011
Al Saselea Simpozion Anual biopolimeri
 Douăzeci şi şase au 28 septembrie 2011
 Strategii pentru Justiţie Conferinţa
 Douăzeci şi şase au 30 septembrie 2011
 2011 Racord Kentico - Denver
 Douăzeci şi şase au 30 septembrie 2011
 Ecosistemelor EPC (Enterprise Planning & Control)
 2011 Douăzeci şi cinci au 26 septembrie 2011
 Conferinta Anuala de reţele educaţionale
 Douăzeci şi cinci au 27 septembrie 2011
 Terenuri NASA din Colorado Cu Spectacole Staţia spaţială internaţională
 Douăzeci şi un au 27 septembrie 2011
 În plus, un raport din partea Uniunii Europene Times prevede următoarele:
 Un raport tulburător întocmit de General Alexey Maslov, Înalt Reprezentant Militar al Misiunii Permanente a Rusiei la NATO, afirmă că a fost notificat de către americani  planul lor de a deţine o DEFCON 1 "Cocked Pistol" avand disponibilitatea maxim de alertă la 27 septembrie, care va fi supravegheată de către Preşedintele Statele Unite Obama de la buncărul  cel mai sigur situat sub Denver Internaţional Aeroport.

 Unul cu siguranţă trebuie să reflecteze la probabilitatea acestui eveniment.  În Statele Unite, nu ar fi o nişă în acest moment special, în cel puţin 10 ani.
 În timp ce mulţi nu sunt siguri de ceea ce ar putea aduce Elenin, se vorbeşte despre un posibil program de psyops fiind utilizate, de proiect Bluebeam.  Alex Retrov, de asemenea, a declarat că Elenin va aduce un scenariu cataclismic pentru planeta noastră.
 Un al treilea scenariu posibil ar fi un eveniment nedeterminat de pavilion fals, eventual cu instigarea unui nou al III-lea război mondial , scenariu dorit de neoconservatorii şi oligarhii.
 Este opinia scriitorului, care cel mai probabil vom vedea câteva cutremure majore în perioada de timp 26 -27 septembrie , dar mă îndoiesc  foarte că Proiectul Bluebeam va fi pus în aplicare, cât mai mult mă îndoiesc că va fi un cataclism global la data respectivă.
 Dar rămâne coincidenţă uimitoare.

Sursa: http://www.jungleapocalypse.com/

Cum va fi viaţa în lumea turbulenţelor economice

Articol de Radu Şerbănescu

Când se termină criza, viaţa pe Pământ nu va mai semăna cu cea de acum. Este previziunea sumbră a multor analişti de marcă de la FMI sau de la BNR. Ce va da totul peste cap este schimbarea raportului actual dintre muncă şi bani.

Economia lumii va intra din nou în recesiune şi îşi va reveni pe spinarea oamenilor / FOTO: emaramures.ro


Între 2008 şi 2011 bugetele familiilor s-au adaptat la criză. Cele ale ţărilor, încă nu. Noul val al crizei produs de efectul prăbuşirii Greciei va determina o nouă ajustare a bugetelor adică şi mai puţini bani şi pentru oameni şi pentru state.

Cine vrea să trăiască mai bine va trebui să îşi ia încă un job. Viaţa pe credit nu va mai exista. Va fi invers decât a fost în ultimii ani când cu muncă tot mai putina se puteau obţine bani tot mai mulţi. Acest sistem a dat faliment.
La ce să ne aşteptăm? În prima fază, adică următorii 2 ani, va fi recesiune mondială, salarii îngheţate sau tăiate şi mulţi oameni daţi afară. Economia lumii îşi va reveni pe spinarea oamenilor care vor munci mai mult pe bani mai puţini. Când se va stabiliza vom trăi într-o societate, cel mai probabil, Statele Unite ale Europei, unde vom avea doar ce putem cumpăra cu salariul.

Sursa: REALITATEA.NET

Primele imagini cu satelitul NASA care se prăbuşeşte pe Pământ VIDEO

Bătrânul satelit a devenit vedeta NASA a acestor zile. Astronomii amatori din întreaga lumea au surprins imagini cu momentele în care UARS ar fi intrat în atmosfera Pământului. Citiţi în articol unde au aterizat bucăţile  şi vedeţi în galerie imagini cu prăbuşirea acestora.

Un posibil fragment din satelitul UARS, prăbuşit în SUA / FOTO: YouTube
Imaginea 1/2
Mai multe videoclipuri care ar înfăţisa satelitul au fost filmate în Texas şi în California de posturile de televiziune.

Într-un filmuleţ apărut la Good Morning America, satelitul poate fi văzut pe cerul Californiei.

Un video amator, de 46 de secunde, apărut la televiziunea locală KSAT, arată o lumină puternică portocalie deasupra San Antonio, Texas.

Un video postat pe YouTube a surprins un obiect mare care ar putea fi un fragment din satelit, în jurul orei locale 03.55, în Valea Maro, lângă Imperia, în nordul Italiei. Utilizatorul scrie că obiectul s-a prăbuşit, cu un zgomot puternic.

Satelitul UARS s-a prăbuşit în această noapte pe Pământ, dezintegrându-se în mai multe fragmente, în timp ce intra în atmosferă, deasupra Pacificului,
a confirmat NASA.

NASA a anunţat că Upper Atmosphere Research Satellite a căzut pe Pământ în noapte de vineri spre sâmbătă, între orele 23:23 şi 01:09, ora locală americană. Baza aeriană Vandenberg din California a precizat că satelitul a intrat în atmosfera deasupra Oceanului Pacific, iar fragmente din el au căzut în largul coastei de vest a SUA.

Timpul şi locul exact sunt încă calculate. NASA a precizat că nu au fost reportate daune în urma prăbuşirii satelitului.

Satelitul a fost monitorizat de toate instrumentele posibile, inclusiv un radar gigantic.

http://www.space.com/video


Dacă însă găsiţi o bucată din satelit, cel mai bine este să o lăsaţi acolo, să nu o atingeţi şi să chemaţi autorităţile, spune NASA.
Mare cât un autobuz, satelitul se afla pe orbită de 20 de ani, pentru a strânge informaţii despre stratul de ozon.
Satelitul are 6 tone, dar s-a dezintegrat aproape în totalitate din cauza frecării cu aerul. A fost pus pe orbită în 1991 de naveta Discovery pentru a analiza schimbările climatice. UARS a fost scos din funcţiune după ce a rămas fără combustibil, în 2005.
Este mai mic decât Skylab, un satelit care a reintrat în atmosfera terestră în 1979 şi care era de 15 ori mai greu decât UARS. Skylab s-a prăbuşit în Australia de Vest, iar guvernul american a trebuit să plătească o amendă de 400 de dolari statului australian.
Un alt satelit, Sputnik 2, s-a prăbuşit pe Pământ în 1958, parcurgând distanţa dintre New York şi Amazon în zece minute. A fost văzut de mulţi oameni şi a lăsat o urmă de steluţe colorate.


 Sursa: REALITATEA.NET

2012 , APOCALIPSA SAU GENEZA ?

Se zvonesc multe despre anul 2012 si despre schimbarile prin care trecem,printre care unele plauzibile iar altele mai putin plauzibile.Cele mai mediatizate sunt cele legate de cultura mayasa , religie , apocalipsa.Am sa va prezint dovezile stiintifice dar si multe altele.
Planeta terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra.

Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar.
Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.
Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cit era odinioara.
De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului, multi se pling ca nu le ajunge ziua pentru tot ceea ce au de facut.
In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la 0.
De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.
Deci ciclul de 26.000 ani va fi complet.
O data cu Rezonanta Schumann , creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra.
Mayasii, civilizatie din America Centrala, au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai précis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit ” Apocalipsa” sau Revelatia. Acest lucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU ” Sfirsitul Lumii” , asa cum multi considera in mod eronat.
Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni.
Mayasii mai spun despre 2012 urmatoarele:
–vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.
–vom depasi constiintele actuale despre Timp si Spatiu.
–vom depasi necesitatea Banului.
–dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.
–planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.
–ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.
In acest Timp dintre Lumi, oamenii se schimba. Isi schimba relatiile, felul de a gindi, locul de munca, atitudinea, deciziile.
Mai ales tinerii, nu mai accepta vechile sisteme si institutii, care vor disparea cu timpul.
Deciziile noastre nu se pot baza decit ori pe Iubire, ori pe Frica.
Trebuie sa alegem in orice moment Iubirea, sa urmam Intuitia, Inima. Trebuie sa creem forme-gind positive, si sa ne inconjuram de oameni care gindesc pozitiv.
Totul face parte dintr-un Plan Divin, nimic nu este intimplator in Univers.
Marea Schimbare ne afecteaza ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului.
Posibile efecte ale Schimbarii ar mai fi:
–migrene, dureri de cap, oboseala.
–senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala.
–crampe musculare.
–simtome de gripa.
–vise intense.
–creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte.
–actualmente 16 ore echivaleaza cu 24 de ore, Timpul se contracta.
–corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creaza un nou corp de Lumina.
– cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta in ultimul timp.
–structura interna a ochiului uman se transforma in functie de noua atmosfera planetara si cresterea luminozitatii.
–activarea capacitatilor latente a fiintelor, noii nascuti avind capacitate telepatica mult marita.
–toate bolile incurabile ale sec . XX vor dispare, inclusive SIDA si cancerul.
Noi informatii despre anul 2012 ne sunt aduse la cunostiinta de Proiectul Montauk.
In cadrul acestui proiect, s-a construit pe baza unor informatii din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia diferite persoane puteau fi trimise in Timp si puteau descrie ceea ce vedeau.
Cei care au fost, relateaza ca anul 2012 este ca un zid abrupt peste care nu au putut trece pentru a vedea ce se va intimpla pina in anul 10.000 D.C.
Ceea ce se afla dincolo de 2012 este ascuns perceptiei noastre la ora actuala, desi nivelul constiintei umane se eleveaza pe masura ce ne apropiem de acel prag de trecere in a 4-a Dimensiune, adica o vibratie mult superioara.
Acest lucru va revela tuturor fiintelor faptul ca nu suntem cu nimic separati de Creator.
Crestinii numesc acesta “Revenirea in Glorie” , si este vorba mai mult de o stare interioara a constiintei, nu de o fiinta care vine in carne si oase.
A 4-a Dimensiune e plina de Viata, si acolo predomina Compasiunea, Intelegerea si Iubirea.
La nivel de planeta asistam in primul rind la inceputul inversiunii Polilor magnetici, ceea ce se intimpla o data la 13 .000 de ani, deci de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani.
In ultimii mii de ani, liniile de cimp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord.
Acum, oamenii de stiinta observa ca acest cimp magnetic stabil, incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a accelerat mult.
Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma ca acest cimp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud, este cu 30% mai slab.
Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamintului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza cimpul magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse cimpului majoritar, si care pot creste in intensitate, ducind in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a cimpului magnetic.
Pentru satelitii care se afla deasupra atmosferei , cimpul magnetic planetar este singurul scut protector impotriva particulelor din vintul solar. Ei se defecteaza cind trec printr-un cimp magnetic slab.
Iminenta inversare a Polilor ar putea fi aratata si de extinderea Aurorei Polare, care se observa numai la Polul Sud, urmind ca acum sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud.
Slabirea cimpului magnetic duce de asemenea la sporirea cazurilor de cancer.
Dupa cum se stie, si pasarile folosesc pentru orientare cimpul magnetic terestru. In Suedia au disparut mii de porumbei, , in S.U.A. a disparut o intreaga specie de pelicani, iar in Carolina de Sud egretele zboara de la est la vest in loc de nord-sud.
Columbofilii aradeni au trimis la Atena, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice, 850 de porumbei, dintre care nu s-au mai intors decit 50. Ungaria a trimis 1500 de porumbei si s-au reintors 40.
Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar.
Atmosfera lui Marte creste rapid, acum e dubla si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997.
Luna, isi ” fabrica” atmosfera proprie care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus.
Atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formindu-se un nou gaz, care pina acum nu exista.
Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.
Jupiter sufera o modificare atit de puternica , incit s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si un satelit al sau , Io. De asemenea cimpul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori.
Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica cimpul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, iar cimpul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901.
Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia, aceste multiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa.
Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar, a crescut recent de 10 ori in intensitate.
Soarele are un cimp magnetic numit heliosfera, care inglobeaza intregul Sistem Solar.
Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei, si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum integul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica.
Acesta energie aprinde plasma heliosferei in partea frontala, care devine mai luminoasa, mai stralucitoare. Acesta energie patrunde apoi in Soare, care o va raspindi apoi in intregul Sistem Solar, saturind spatiul interplanetar, astfel ca toate planetele vor primi un supliment mare de energie.


Dorinte de criza

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
La Calarasi astazi cresc portocale. Cum sa-ti explici altfel faptul ca acolo are loc nu stiu ce conferinta pe agricultura a partidului oranj? Si ce sa vorbesti la o comisie de agricultura? Despre rosii? Cartofi? Subventii pentru motorina agricultorilor? Reglementarea pietei in favoarea producatorilor autohtoni? Nu, despre situatia economica. Astfel am aflat ca Romania sta bine. Nu si restul lumii, sau restul Europei. Deh, daca nu s-au miscat sa-si saraceasca populatia din timp! Uite ce bine stam noi si ce prost stau ceilalti. Combin aici stirile si imi amintesc ca pe plan european doar Bulgaria are un salariu minim mai mic decat al nostru (cu cativa euro, nu diferenta mare). Restul europenilor poseda alte venituri. Dar in fine, noi stam mai bine decat ei. Am uitat sa va spun, noi lucram si mai mult decat media UE. Plus faptul ca avem cele mai putine sarbatori legale (mai e o singura tara dupa noi). Deci toate aceste informatii, adunate, denota un singur lucru: “Romania se va imprumuta si mai putin in 2012”. Aoleu! Pai parca era vorba ca ne e bine, din ce in ce mai bine, atat de bine incat nu-l putem duce! Din cate imi amintesc succesul economic presupunea depozite si nu credite. Si daca noi mergem in sus (pana la cer, poate acolo va fi in sfarsit imparatia noastra, a romanilor chinuiti) de ce sa ne mai imprumutam? Mie asta imi suna ciudat, ca si cum, in loc sa investim in reforma si modernizare in vederea eficientizarii economice, doar taiem costuri in speranta ca vor mai muri unii si altii care consuma bani de la statul roman. Cum ar fi pensionarii, care se incapataneaza sa nu iasa din sistem in acelasi ritm in care dispar slujbele din economia nationala! Deci mai nou eficienta economica nu se calculeaza in profit, ci in scaderile de costuri. De fapt asa se si procedeaza la romani, daca stam sa analizam empiric situatia. Sincer, daca as fi bogata, nu i-as lasa pe astia sa-mi administreze nici macar banii de bacsis (presupunand ca as poseda asa ceva…). Pacat insa ca populatia Romaniei, in vasta ei intelepciune, s-a dus la vot dupa ce a fost lobotomizata. Asa ca acum ne bucuram cu totii de roadele acelui vot.
Concluzia apartine aceluiasi premier : “nu trebuie sa vina laureati ai premiului Nobel sa ne spuna ce sa facem ca sa avem locuri de munca.” Asa este, noi nu avem nevoie de specialisti, noi avem partid. Pe fraierii aia de laureati ai premiilor mondiale pentru economie sa-i asculte cine o vrea, noi suntem ocupati sa conducem Romania.
Problema e evidenta. Nu au permis de condus o tara, nu au directie si nici strategie de strabatut criza economica mondiala.
Stam bine. Care vrei sa emigrezi cu mine?
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI !!! Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII !!


Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII - Doctorul german Ryke HAMER (foto) a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.  Nu facea nimic magic, in afara faptului ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional. El a numit acest soc dupa numele fiului  sau: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Dr. Hamer  era in anii ‘70 Cercetator si Sef al Clincii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalti doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai putin eficiente.
Insa cursul vietii  doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal. Mai mult decat atat, la cateva luni de la eveniment a murit sotia lui.  Aceste socuri l-au ranit la un nivel profund, si, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE.

Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer.  Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el, insa nu mai avea incredere in ele . Desi pare descurajator, acest context urma sa-l ajute pe Dr. Hamer sa revolutioneze lumea medicala.
Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau.
Moartea lui Dirk si propria sa experienta cu cancerul l-au facut pe Dr. Hamer sa investigheze istoricul pacientilor sai de cancer. A aflat foarte curand ca, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante, inainte ca boala sa se instaleze si sa se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase studii aratasera deja ca atat cancerul, cat si alte bolii sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant.

Există o LEGATURĂ dintre diferitele zone creiereului şi anumite organe

Dar Dr. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor sai si le-a comparat cu istoricul lor medical.
Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata de o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.
Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, in diferite zone ale creierului. Mai interesant era ca, oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibraii mai intense EXACT in aceleasi zone ale creierului.
Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta in creier, care nu mai functiona corect.
Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa (pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependenta etc.).
Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6.000 din 6.500 de pacienti ai dr. Hamer, cu cancer in faza terminala, erau inca in viata. In cazul tratementelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

Noua medicina porneste de la “Regula de Fier a Cancerului”

Regula de Fier a Cancerului:
Fiecare cancer sau alta afectiune grava, are drept cauză un CONFLICT care genereaza UN SOC EMOTIONAL:  numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel in onoarea fiului sau) care imbolnaveste omul mai intai la nivel mental, cand apar dereglari in creier, iar in final boala se rasfrange asupra unui organ.
La această regulă, se adaugă alte două concluzii esenţiale:
a. Tipul conflictului care a generat SOCUL EMOTIONAL(DHS) determină ZONA in care apar vibratii anormale in creier. Zona de pe creier in care apar aceste inele concentrice, determina organul in care va aparea boala.
b. Cu cat dureaza mai mult conflictul, cu atat se imbolnaveste mai rau organul corespunzator acestui tip de conflict.
Aceste concluzii au rezultat in urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le-a facut pe oameni si pe animale. A demonstrat mai intai cum, si animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor un urma unui conflict care genereaza un soc emotional.

Originea bolilor este în creier

Dr. Hamer a stabilit caorice boala este cauzata de un soc emotional (numit DHS) care surprinde individul total nepregatit.

Psihologic vorbind, DHS este un incident foarte personal, conditionat si determinat de experientele noastre trecute, de vulnerabilitati, de perceptiile personale, de valorile si credintele personale. Cu toate acestea, DHS nu este doar un conflict emotional, ci si biologic, care trebuie inteles in contextul evolutiei noastre personale.
Animalele experimenteaza aceste socuri biologice in urma pierderii bruste a cuibului sau teritoriului, a pierderii unui pui, a separarii de partener sau de grup, a unei amenintari nesteptate, a unei perioade de nemancare sau a unei amenintari de moarte.
Un barbat, de exemplu, poate suferi un soc conflictual de „pierdere a teritoriului , cand isi pierde casa sau locul de munca, pe neasteptate; pentru o femeie, un soc conflictual „in camin” poate fi o grija pentru binele unuia dintre membrii familiei; un soc conflictual de tipul „abandonului” poate fi declansat de un divort neprevazut sau de o spitalizare de urgenta; copii sufera deseori un soc conflictual „de separare”, cand mama se decide sa se intoarca la munca sau cand se despart parintii.
Analizand mii de tomografii (CT) in relatie cu istoricul pacientului, Dr. Hamer a descoperit ca, atunci cand are loc DHS, socul impacteaza o zona specifica, predeterminata din creier, cauzand o leziune care este vizibila pe tomografie, ca un set clar de inele concentrice (In 1989, Siemens, producatorul german de aparate tomografice, a confirmat ca aceste inele nu provin de la o proasta functionare a aparaturii).
Dupa impact, celulele cerebrale transmit socul impactului catre organul corespondent care, la randul lui, raspunde cu o modificare specifica, ce poate fi anticipata. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela ca, de-a lungul evolutiei noastre, fiecare parte a creierului a fost programata sa raspunda instantaneu la posibile conflicte sau amenintari.
In timp ce vechiul creier (cerebelul, zona amigdaliana) este programat cu instuctiuni de baza legate de supravietuire, care corespund respiratiei, hranirii sau reproducerii, „noul creier (creierul mare) este codat cu teme mult mai av ansate, precum cele legate de conflictele teritoriale, conflictele de separare, conflictele de identitate si cele legate de autoapreciere, increderea si respectul de sine.
Cercetarile medicale ale Dr. Hamer sunt strans legate de embriologie, pentru ca, indiferent de felul in care organul raspunde unui conflict, fie prin dezvoltarea unei tumori, prin deteriorarea tesutului sau prin dereglarea functionarii, toate acestea sunt determinate de stratul embrionic al germenului din care provin atat organul, cat si tesutul cerebral corespondent.
GNM “Ontogenetic System of Tumors” (Sistemul Ortogenetic al tumorilor) ilustreza ca organele controlate de „vechiul creier care deriva din endoderm sau vechiul creier mesoderm, precum plamanii, ficatul, colonul, prostata, uterul, pielea in profunzimea ei, pleura, peritoneul, pericardul, glandele mamare, etc., genereaza intotdeauna proliferare celulara, imediat ce conflictul corespondent are loc la nivelul creierului.
Tumorile acestor organe se dezvolta exclusiv pe durata fazei active a conflictului (initiata de DHS).

EXEMPLE

Cancerul de plaman

Sa luam exemplul cancerului de plaman: conflictul biologic asociat cu cancerul de plaman este un soc de tipul „frica de moarte”, deoarece, in termeni biologici, panica de moarte este echivalenta cu incapacitatea de a respira. Odata cu socul datorat fricii de moarte, celulele pulmonare alveolare care regleaza respiratia incep instantaneu sa se multiplice, formind o tumoare pulmonara.
Contrar parerilor conventionale, aceasta multiplicare a celulelor pulmonare nu este un proces fara rost, ci serveste unui scop biologic foarte bine definit, si anume sa creasca capacitatea pulmonara, optimizand astfel sansele de supravietuire ale organismului.
Analizele tomografiilor intreprinse de Dr. Hamer demonstreaza ca fiecare persoana bolnava de cancer de plaman prezinta o configuratie clara de tip inele concentrice in zona corespondenta din creier si ca fiecare pacient a suferit un soc conflictual emotional total neasteptat, de tipul „frica de moarte”, inaintea declansarii cancerului. In majoritatea cazurilor teama de moarte a fost declansata de socul unui diagnostic de cancer, ce a fost resimtit ca o sentinta la moarte.

Cancerul de san

Cancerul de san, potrivit cercetarilor Dr. Hamer, este rezultatul grijilor provocate de un conflict de tipul “mama-copil” sau “probleme cu partenerul. Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul creier, in zona care controleaza glandele producatoare de lapte. O femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil, intrucat isi face foarte multe griji, atunci cand copilul ei este ranit sau se imbolnaveste grav, foarte brusc. Pe durata fazei de stres, cat conflictul este activ, celulele glandei mamare continua sa se multiplice, formand o tumora.
Scopul biologic al proliferarii celulare este acela de a mari capacitatea de lactatie pentru copilul suferind, grabind astfel procesul de vindecare al acestuia. Fiecare femeie si fiecare femela din lumea animala se naste cu acest program de reactie biologica pentru crestere si dezvoltare.
Numeroasele studii ale Dr. Hamer arata ca femeile, chiar si atunci cand nu alapteaza, dezvolta tumori ale glandelor mamare, din cauza grjilor obsesive pentru binele celor dragi (a copilului care are probleme, a unui parinte bolnav, sau de grija unui prieten cu probleme).
Ceea ce a fost spus despre cancerul de plaman sau de san este valabil pentru orice alt tip de cancer ce isi are originea in vechiul creier. Fiecare tip de cancer este declansat de un conflict soc specific, care activeaza un „program biologic precis” (A Cincea Lege Biologica), ce permite organismului sa depaseasca obisnuintele functionarii zilnice si sa se confrunte fizic cu situatia urgenta. Pentru fiecare tip de conflict exista o zona cerebrala specifica, de unde este coordonat acest program de urgenta.

Ce se întâmplă cu organele controlate de noul creier

In vreme ce organele controlate de vechiul creier dezvolta tumori pe durata fazei active a conflictului- soc, situatia este opusa in cazul organelor controlate de noul creier. Toate organele si tesuturile ce corespund si sunt coordonate de noul creier (ovarele, testiculele, oasele, nodulii limfatici, epiderma, mucoasa colului uterin, bronhiile, vasele coronariene, canalele de alaptare etc.) isi au originea in ectoderm sau mesoderm-ul noului creier.
In momentul producerii conflictului- soc, tesuturile organelor corespondente acestei zone a creierului raspund prin degenerare celulara.
Necrozarea ovarelor sau a testiculelor, osteoporoza, cancerul osos sau ulcerul stomacal, de exemplu, sunt situatii care apar doar atunci cand persoana se afla intr-o stare emotionala de stres relationata cu conflictele- soc corespondente. Asa cum este de asteptat, distrugerile tesuturilor respective au o semnificatie biologica precisa.
Sa luam exemplul tesuturilor canalelor de lactatie. Ele se dezvolta mult mai tarziu decat glanda mamara, acest tesut fiind controlat de o zona mai tanara a creierului, cortexul cerebral. Conflictul biologic ce corespunde tesutului canalelor de lactatie este unul de tip conflict de separare, rezultat al unei experiente de tipul copilul meu (sau partenerul meu) mi-a fost luat de la san. O femela din lumea animala sufera un astfel de conflict, atunci cand puiul ei se pierde sau este omorat. Ca un reflex natural la acest conflict-soc, tesutul canalelor de lactatie incepe sa ulcereze. Scopul acestei reactii este marirea diametrului canalelor de lactatie, astfel incat laptele nefolosit sa se poata drena mai usor si sa nu se congestioneze in interiorul sanului. Creierul fiecarei femei este programat cu acest gen de reactie-raspuns biologic. Din moment ce sanul femeii este asociat, biologic vorbind, cu grija si hranirea, femeile sufera un conflict-soc cauzat de separarea brusca de o persoana iubita. Pe durata fazei active a conflictului- soc nu exista practic nici un simptom, cu exceptia unor ocazionale puseuri usoare in interiorul sanului.

Faza de îmbonăvire(de conflict) şi Faza de vindecare(post conflict)

Dr. Hamer a descoperit de asemenea ca orice conflict si orice boala are si o rezolvare, iar desfasurarea oricei boli are loc in doua faze. (A Doua Lege Biologica).
In timpul primei faze, a conflictului activ (si anume atata timp cat acesta exista) intregul organsim este orientat catre a face fata conflictului. In timp ce, la nivel fizic, au loc dereglari celulare specifice, psihicul si sistemul nervos vegetativ autonom se confrunta de asemenea cu situatii neasteptate.
Comutata intr-o faza de stres (sympathicotonia) , mintea devine total preocupata de continutul conflictului. Tulburari ale somnului si lipsa apetitului sunt simptome specifice. Biologic vorbind, acest lucru este vital, deoarece focalizarea atentiei asupra conflictului si orele de activitate in plus constituie conditiile propice pentru rezolvarea conflictului.
Faza activa a conflictului este denumita si „faza rece”. Deoarece pe perioada stresului se produce constrictia vaselor de sange, simptomele specifice ale activitatii conflictuale sunt extremitatile reci (in special mainile), tremurul si transpiratia rece. Intensitatea simptomelor depinde, in mod natural, de intesitatea si impactul socului conflictual. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp, urmarile pot fi fatale.
Dr. Hamer a demonstrat, fara nici o indoiala, ca organismul nu poate muri niciodata de cancer, in sine. O persoana poate muri ca rezultat al complicatiilor mecanice produse de tumori, de exemplu blocarea unui organ vital precum colonul sau bila, dar in nici un caz celulele canceroase, in sine, nu pot provoca moartea. In German New Medicine distinctia dintre cancerul malign sau benign nu are nici o valoare. Termenul malign este o constructie artificiala (la fel ca marcarii tumorali) care, pur si simplu, indica o activitate de reproducere celulara ce a depasit o anumita limita complet arbitrara.
Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului, este de obicei din cauza pierderii de energie, a slabirii exagerate, a lipsei de somn si a epuizarii mentale si emotionale.
De cele mai multe ori este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau a unei prognoze negative, de genul “Mai ai doar sase luni de trait!”, impact ce arunca pacientii de cancer si pe cei apropiati lor intr-o stare de disperare. Cu foarte mica speranta sau chiar deloc, sunt privati de forta lor vitala, isi consuma inutil energia si, in cele din urma, mor in urma unui proces agonizant pentru pacientii de cancer pe care tratamentele conventionale de cancer nu fac decat sa il accelereze.
Daca pacientul nu a facut nici un tratament conventional de cancer (in special chimioterapie sau radioterapie) , GNM are o rata de succes de 95 pana la 98 %. Este o ironie ca aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autoritati.
Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6000 din 6500 de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata. In cazul tratamentelor conventionale, cifra aceasta este inversa.
Conform declaratiilor epidemiologului si biostatisticianului Dr. Ulrich Abel (Germania), succesul majoritatii chimioterapiilor este jalnic… nu exista nici o dovada stiintifica referitoare la abilitatea de a extinde in mod apreciabil viata pacientilor care sufera de cele mai comune forme de cancer organic…Chimioterapiile pentru cancerele maligne prea avansate pentru operatie, care reprezinta 80% din totalul cancerelor, reprezinta un “pustiu stiintific” (“scientific wasteland” – Lancet 1991).

Corpul se vindecă singur

Rezolvarea conflictului generat de semnalele initiale reprezinta inceperea fazei a doua a programului biologic. Emotiile si organismul nostru se comuta imediat in modul de reparare, programul de vindecare fiind asistat in mod direct de sistemul nervos vegetativ. Pe perioada fazei de vindecare, apetitul revine, dar suntem foarte obositi (putem chiar sa nu avem puterea de a ne ridica din pat). Odihna si furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esentiale pe perioada de vindecare. A doua faza este denumita faza calda si, in aceasta perioada, vasele de sange se maresc, incalzind extremitatile si pielea.
Odata cu rezolvarea conflictului se produce o schimbare la nivelul organelor, proliferarea celulara (vechiul creier – controlul cresterii tumorale) si distrugerea celulara (creierul nou – controlul degradarii tesuturilor) se opresc imediat si este declansat procesul de reparare specific.
O zona care s-a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul fazei active a conflictului este acum regenerata si refacuta cu celule noi. Acest proces este insotit, de regula, de inflamatii potential dureroase cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii.
Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate, mancarimi, spasme (daca tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii. Exemple de boli care apar doar in procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringita, brosita, artrita, ateroscleroza, disfunctii ale rinichilor si vezicii urinare, anumite boli ale ficatului si infectii.
Bazandu-se pe observarea multiplicarii celulare (mitoza) si pe distinctia standard dintre tumoare benigna si maligna, medicina conventionala interpreteaza procesul natural de producere celulara a tesutului care se vindeca drept tumoare maligna.
In GNM distingem la fel doua tipuri de tumori. Dar tumorile nu sunt impartite in bune sau rele, ci mai degraba sunt clasificate dupa tipul de tesut si zona cerebrala din care provin si de unde sunt controlate. Exista acele tumori care se dezvolta, in mod exclusiv, in faza activa a conflictului- soc (tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la ficat, tumorile uterului, tumorile la prostata etc.) si cele care apar in timpul procesului natural de vindecare.
In felul in care creierul vechi controleaza cancerul, cresterea tumorala nu este nici accidentala si nici fara sens, din moment ce proliferarea celulara se opreste, de indata ce tesutul este reparat. Cancerul testicular, cancerul ovarian, limfomul, limfomul non-Hodgkin, diferitele tipuri de sarcom, carcinomul bronhial si laringial si cancerul cervical, toate sunt de natura curativa si fenomene exclusive ale fazei de vindecare. Cu conditia ca procesul de vindecare sa nu fie intrerupt de medicamente sau de o revenire a conflictului soc, aceste tumori dispar pana la urma, pana la sfarsitul procesului de vindecare. 

Principiile pentru VINDECARE

A. In primul rand: Pacientul devine ’stapanul absolut’ al tratamentului. E 100% responsabil pentru conditia lui si nu-si pune sperantele in numeni mai mult decat in el insusi.
B. Apoi pacientul va lucra la intelegerea CAUZEI care a provocat conflictul si implicit boala.
C. In final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de de rezolvare a conflictului atat MENTAL cat si PRACTIC.
*Este absolut necesar ca pacientul la inteleaga cat mai bine CE se intampla de fapt cu el, pentru a putea sa aiba o atitudine constructiva si motivata in procesele de autovindecare.
* Dr. Hamer pune accentul pe rezolvarea EMPIRICA (practica) a orcarui conflict emotional, insa pot fi benefice si psihoterapia, terapiile prin hipnoza si regresie sau altele de acest fel.
* Frica de cancer/moarte poate genera alt conflict, pe langa cel existent. E nevoie sa renunti total la astfel de ganduri, pentru ca faza de vindecare sa se desfasoare fara probleme.
* O persoana sanatoasa, bine hranita, odihnita,relaxata,cu activitate fizica zilnica si care are convingeri pozitive, va face mult mai usor fata orcarui conflict, si de asemenea se va lovi de mult mai putine.
* Persoanlele cu situatie materiala buna au un risc mult mai mic de a se imbolnavi spre deosebire de cei saraci (care nu au bani pentru a rezolva anumite conflite)
* La femeile insarcinate orice forma de cancer sau de tip cancer se va vindeca/elimina pe cale natura, începând cu a 3-a lună de sarcina, deoarece sarcina are prioritate absoluta, spune dr. Hamer.
A primit ultimatum sa renunte la descoperirile sale stiintificeRezultatul cercetarilordoctorului Ryke HAMER se constituie intr-o diagrama stiintifica ce ilustreaza legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman (varianta engleza a “Diagramei stiintifice a GNM este in lucru). Dr. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine, datorita faptului ca aceste legi biologice valabile in cazul oricarui pacient, ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii.
In 1981, Dr.. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen, sub forma unei teze post-doctorat. Totusi, pana astazi, Universitatea a refuzat sa testeze cercetarile Dr. Hamer, in ciuda obligativitatii legale de a o face. Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. In mod similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale, in ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de medici independenti, cat si de asociatii profesionale.
La scurt timp dupa ce Dr. Hamer si-a prezentat teza, i-a fost adresat un ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice, sau i se va refuza reinnoirea contractului sau la Clinica Universitara. In 1986, desi munca sa nu a fost niciodata pusa la indoiala sau dezaprobata, doctorului Hamer i-a fost ridicata licenta medicala pe motive ca a refuzat sa se conformeze principiilor medicinei standard.
Cu toate acestea, era hotarat sa-si continue munca si, in 1987, a reusit sa-si extinda descoperirile practic catre orice boala cunoscuta de medicina.
Dr. Hamer a fost persecutat si hartuit timp de 25 ani, in special de catre autoritatile germane si de catre cele fraceze. Din 1997, Dr. Hamer locuieste in exil in Spania, unde isi continua cercetarile si continua sa se lupte pentru recunoasterea oficiala a New Medicine”. Insa, din moment ce Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen isi mentine tactica de amanare, pacientilor din intreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile revolutionare ale Dr. Hamer.
GERMAN NEW MEDICINE® (GNM)
Paradigma Medicala a Dr. Ryke Geerd Hamer,
de Caroline Markolin, Ph.D., Vancouver, Canada
Sursa: Secretele Sistemului