luni, 17 octombrie 2011

„Protocoalele Inteleptilor Sionului” explica mecanismele revolutiei …

Iata ce putem citi in PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI:
„Când vom fi dat naştere (cu ajutorul tuturor mijloace­lor ascunse de care dispunem prin aurul care e în întregime în mâinile noastre) unei crize economice generale, atunci vom arunca în stradă gloatele întregi de muncitori, în aceeaşi zi, în toate ţările Europei.
Aceste gloate vor vărsa cu sete sângele acelora pe care, în simplicitatea neştiinţei lor, îi pizmuiesc încă din copilărie, şi ale căror bunuri le vor putea atunci jefui.
Ele însă nu se vor atinge de ai noştri deoarece momen­tul atacului ne va fi cunoscut dinainte şi vom fi luat măsuri pentru a ne pune la adăpost.”
Cititi va rog si:
Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”
Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …
O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM
PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI se aplica actualmente cu presedintele Traian Basescu in forma lor cea mai clara …

Sursa: Saccsiv’s Weblog

SCANTEIA REVOLUTIEI GLOBALE S-A APRINS PE TOT MAPAMONDUL ! A FOST ABIA INCEPUTUL ! INTRE TIMP,ELITELE JUBILEAZA DE FERICIRE:TOTUL MERGE CONFORM PLANULUI !
Proteste “Ocupaţi Wall Street” desfăşurate în toată lumea. Oamenii au denunţat lăcomia corporaţiilor şi măsurile de austeritate.
Poliţia din New York a arestat aseară 70 de oameni, protestatari ai mişcării “Ocupaţi Wall Street” care şi-au extins demonstraţiile în Times Square. Acţiunile protestatarilor americani au fost susţinute ieri de manifestaţii similare, în mai multe capitale europene, faţă de austeritate şi lăcomia corporaţiilor.
Vaticanul a condamnat astăzi violenţele produse pe marginea manifestaţiei ”indignaţilor” de la Roma, printre care atacul asupra unei biserici din care au fost furate un crucifix şi o statuie a Sfintei Fecioare.
Considerând violenţele ”oribile”, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, părintele Federico Lombardi, a ”condamnat violenţa şi faptul că o biserică a fost profanată de câţiva protestatari”. Este vorba de biserica Sfinţilor Marcellino e Pietro, situată în apropierea esplanadei bazilicii San Giovanni in Laterano, unde au avut loc incidentele cele mai violente.
Organizatorii manifestaţiilor globale împotriva “lăcomiei” corporaţiilor şi reducerii cheltuielilor guvernamentale au explicat pe site că vor să lanseze astfel o schimbare în întreaga lume. “Uniţi într-un singur glas, le vom arăta politicienilor şi elitelor financiare pe care le servesc ei că ţine de noi, popoarele, să ne decidem viitorul”, susţin aceştia.
Cel puţin 70 de oameni au fost răniţi în urma unui marş care a avut loc la Roma, şi care a degenerat în violenţe de stradă. Poliţia a făcut uz de gaze lacrimogene şi tunuri cu apă împotriva mai multor manifestanţi care ar fi aruncat cu sticle în forţele de ordine, potrivit BBC News.
Manifestanţii adunaţi la Roma au incendiat două maşini şi au spart mai multe vitrine, au declarat martori citaţi de televiziunea RAI.
Premierul silvio Berlusconi a calificat incidentele drept “un semnal alarmant” şi a avertizat că cei vinovaţi vor fi pedepsiţi.
Proteste de amploare au avut loc şi la Madrid, zeci de mii de oameni adunându-se în Piaţa Puerta del Sol. Oameni de toate vârstele, de la pensionari la copii, foarte mulţi şomeri, au venit în piaţa în care, în luna mai, a fost lansată acţiunea de protest a “Indiganţilor”.
Şi în Portugalia, 20.000 de oameni au participat la manifestaţii, iar la Atena
peste 2000 de greci au protestat în faţa Parlamentului.
Cel puţin 1000 de oameni au demonstrat şi la Londra, în cartierul financiar, iar poliţia a făcut mai multe arestări.
Sute de persoane au mărşăluit în mai multe oraşe din Balcanii de Vest, alăturându-se miilor de ”indignaţi” care au protestat în toată lumea.
”Ne ridicăm vocea împotriva manipulării exercitate de o elită rapace de 1% ce hotărăşte viaţa tuturor celor 99% ai planetei”, a declarat unul dintre manifestanţi, care participa la un miting în capitala Bosniei, Sarajevo.
Cel puţin 6.000 de manifestanți veniţi din Belgia, Marea Britanie, Franţa sau Olanda, s-au adunat la Bruxelles. Protestatarii şi-au exprimat furia contra băncilor şi guvernelor, lovind cu picioarele în filiala locală a băncii Dexia, fără să provoace pagube.
Protestatarii ar fi trebuit să se adune după apusul soarelui în apropierea sediului Uniunii Europene. Poliţia din Bruxelles a modificat în ultimul moment traseul defilării pentru a evita ca protestatarii să se apropie prea mult de principalele clădiri ale UE.
Manifestaţii similare au avut loc în Australia, Coreea de Sud, Filipine şi Hong Kong.

Americanii, șocați să afle că Banca lor centrală este privată. "Sunt niște criminali"

"Sunt niște criminali", au început să strige manifestanții care au aflat că Rezerva Federală este o instituție cu caracter privat, în ciuda faptului că se numește "Federală".

Înființată în 1913, Rezerva Federală Americană, adică Banca Centrală a Statelor Unite, este o instituție care nu are caracter guvernamental ci unul privat.
Este demn de remarcat faptul că deși este o instituție deținută de entități private, Fedul american este responsabil de emiterea și controlul monedei americane.

De unde vine confuzia
Pe site-ul Băncii Federale, la capitolul "Cine deține Rezerva Federală?" scrie clar că Fedul american nu este o instituție privată orientată spre profit, însă Fed-urile locale au structură similară cu organizațiile private.
Conform informațiilor de pe site-ul instituției, Fedul american este o instituție independentă de guvernul american, în sensul că politicile sale nu sunt dictate de nicio organizație guvernamentală.
Cu toate acestea, Fedul acordă dividende de maximum 6% pe an.