joi, 4 iulie 2013

Energiile lunii iulie 2013

 
Odata cu inceputul lunii iulie, trecem in cea de-a doua jumatate a anului 2013. In loc sa ne intrebam ce urmeaza, mai bine am intreba ce a mai ramas? – ce a mai ramas de invatat, de inteles, de eliberat, de recalibrat, de reglat si de curatat, deoarece asta am tot facut din ianuarie incoace si chiar cu mult inainte. Chiar daca Mercur este retrograd in aceasta luna, la intrarea in aceasta perioada ne asteapta niste vremuri mai blande, dar in anumite conditii. Iulie este o luna fantastica pentru curatare si pregatirea unor noi inceputuri (care s-ar putea sa nu apara pana in septembrie). Puteti face asta oricum doriti, cu gratie si usurinta sau cu o doza sanatoasa de haos. 
 
In ultima vreme, oamenii m-au intrebat cum isi pot da seama daca au terminat lucrarea de curatire si s-au inaltat, deoarece unii se tem ca s-ar putea sa nu isi dea seama sau sa fi pierdut intregul eveniment. Este un proces aflat in desfasurare si nu ai ce pierde, nu e un eveniment pe care sa il poti marca drept fiind incheiat. Ce facem noi acum – si nu am putut face inainte – este sa vedem in ce domeniu am progresat si incotro sa facem pasii finali, astfel incat sa ajungem intr-un loc in care sa facem tranzitia spre incheiere. Toate astea au totusi un pret – si pretul este renuntarea la nevoia de vindeca si de fi vindecat, de a ne vedea vindecarea oglindita in ceilalti si de a gandi ca am terminat, odata ce toata lumea se afla in acelasi spatiu energetic si emotional si in aceeasi frecventa si vibratie. Celelalt pret este o chestiune de valoare. Ceea ce putem primi si trai este blocat de limitarile noastre auto-impuse. Acum ne este disponibil totul; daca nu il primim, inseamna fie ca nu am cerut, fie ca nu am cerut ceea ce vrem cu adevarat. Poate ca cerem, dar nu suntem deschisi sa primim, deoarece avem o problema cu ceea ce meritam si suntem demni sa primim. 
 
Aceasta este calatoria noastra de acceptare si constiinta de sine, in care nu ne mai judecam pe noi si pe ceilalti, pentru cine si ce suntem, pentru ceea ce credem ca suntem sau ar trebui sa fim, pe calea vindecarii noastre. In luna iulie avem un puternic element de apa sau vindecare, care ofera doua cai pentru aceasta vindecare si incheiere finala – una blanda si fluida si cealalta asemenea unui torent furios. Daca ne aflam in aspectul bland si fluid, practicam acceptarea si detasarea, recunoscand ca toti se afla acolo unde trebuie sa fie, in fiecare moment si ne concentram asupra locului in care ne aflam pe calea noastra, in fiecare clipa. Torentul furios vorbeste de la sine si poate insemna o incercare de a vasli din greu impotriva curentului sau o cursa salbatica, fara vasle, odata cu vartejul de nestavilit al unui fluviu furios. Si chiar daca s-ar putea sa ajungem pe ambele cai, la aceeasi destinatie, nu ne vom simti la fel de bine si nici nu ne vom bucura la fel pe drum.
 
Este si o luna a constiintei de sine si acest lucru presupune si el doua aspecte, sinele critic, dur, care judeca – sau sinele iubitor, demn si care merita. Inca o data trebuie sa alegem, dar, in acest caz, destinatia nu mai este aceeasi. Daca vom fi critici, plini de judecati si lipsiti de iubire fata de sine, nu ne vom putea bucura de iubire, pace, armonie, belsug si bucurie, pe care le avem tot timpul. Meritati, meritam, merit – spuneti-o pana cand o credeti. Singurul mod de a schimba lumea este acela de a incepe cu modul in care vorbim si gandim despre noi insine. Totul incepe cu noi si daca nu vom dori sa ne vedem in aceeasi lumina, iubire si adevar, in care suntem vazuti de Sursa noastra, de Univers, de ghizii nostri si de ingeri, ne vom limita accesul la orice lucru bun si minunat, care ne este disponibil.
 
Orice am vrea sau ne gandim sa eliberam din vietile noastre este gata sa ne paraseasca, in aceeasi masura in care suntem noi pregatiti sa renuntam la el. In iulie, acest lucru implica trei mari elemente, casa (unde suntem impamantati, unde locuim), relatiile (inclusiv serviciul, partenerii si familia) si echilibrul dintre energiile spirituale si materiale din viata noastra. Daca unul dintre aceste domenii se afla in dezechilibru, o vom simti in aceasta luna si vom sti cand este cazul sa vaslim impotriva curentului. Cum vom sti asta? In ce domeniu nu suntem fericiti, ne simtim lipsiti de control si nu suntem in elementul nostru, fiind nesincronizati cu viziunea noastra de fericre, iubire, pace si abundenta, din realitatea noastra?
Atunci cand ne reglam fin, frecventa vibrationala, gasind tonul perfect al bucuriei, pacii, iubirii si belsugului, ne ingustam gama de frecvente carora le permitem sa se conecteze cu noi, extinzandu-ne, in acelasi timp, capacitatea de a primi binecuvantari in toate aceste domenii. Daca nu intelegeti , ganditi-va in felul urmator: cu cat stiti mai mult ce va aduce bucurie, pace, belsug si iubire, cu atat mai putin va veti imprastia energiile in cautarea acestor lucruri si va veti putea concentra energia in mod particular si cu o mare claritate, devenind un pol de atractie a lor si nu un cautator. Vorba cantecului, nu veti mai cauta iubirea in toate locurile gresite si veti putea fi in bucurie, atragand astfel si mai multa fericire si binecuvantari. Sa aveti o luna minunata!
 

Logica Vietii pe cararile Mortii

images (4)
Cuprins intre cele doua ipostaze ale sale, divina si demonica, omul isi traieste libertatea si responsabilitatea in functie de alegerile facute, caci toti avem puterea sa zicem DA cand vrem si NU, la fel. Atunci cand omul alege prost, intreaga fiinta colectiva a naturii se strica, pentru ca ne-a fost daruit harul sa sfintim locul, sau  dimpotriva sa-l spurcam. Secolul XX a fost inchinat suferintei si mortii, poate de aceea Malraux a spus despre cel in care traim acum, ca va fi religios sau nu va fi deloc.
Mortile provocate de om in secolul ce tocmai a trecut sunt estimte la aproximativ 110 milioane de indivizi. Putem spune ca cea mai rentabila industrie a sfarsitului de mileniu au fost fabricile mortii. 20 de milioane au murit in Primul Razboi Mondial, 35 de milioane in al Doilea Razboi Mondial. Aproximativ 60 de milioane de oameni au murit  din cauza privatiunilor si mai ales a lipsei de apa, hrana, adapost si imbracaminte.
In cartea The Twentieth-Century Book of Death, Gil Eliot a publicat niste statistici macabre. Din cauza privatiunilor din mari comunitati (provincii, orase), au murit in secolul trecut, 16 milioane, in lagarele de munca si de concentrare (Rusia, Germania, Japonia, Cambogia, Vietnam, etc) , 20 de milioane si in conditii de foamete, asediu si razboi, alte 24 de milioane de oameni.
Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, peste 20 de milioane dintre fratii si surorile noastre au fost omorati in  peste 150 de razboaie purtate in Africa, Asia, Europa si America Latina, majoritatea fiind civili. Tarile dezvoltate si industrializate produc anual armament in valoare de 35 de miliarde de dolari, pe care il vand in lumea a treia si tarilor in curs de dezvoltare.
Aceaste sunt doar cateva date sinistre despre incapacitatea omului de a celebra viata si de   a intelege minunea conceptului de Unitate in Diversitate. Sper din tot sufletul, pentru generatiile viitoare ca cei care au puterea de decizie sa inteleaga ca apartinem cu totii unei singure familii, numita Umanitate.
Pace voua!

Horoscop iulie 2013 - aspecte generale
In mare parte , caracteristicile lunii iulie sunt asemanatoare lunii iunie. La fel ca luna trecuta, vom avea inca o superluna plina (22 iul.), care in fapt va fi si ultima superluna a anului. Avem apoi Saturn ( guvernatorul karmei) care va intra in miscare directa (8 iul.), Uranus care va intra in retrogradare (17 iul) si nu in ultimul rand cuadratura Uranus/Pluton cu efecte active si in aceasta luna.
Configuratiile astrale continua sa trimita socuri din ce in ce mai acute in mediul social, politic, tehnologic si economic. Dar nu, nu va fi vorba de un razboi, sau cel putin nu in acest an! Miscarile sociale se vor agrava cu cat inaintam spre miezul verii si se vor inmulti la nivelul intregii planete. Cuadratura Uranus/Pluton predispune catre astfel de manifestari, manifestari care vor continua pana in 2016 cand, in sfarsit, aceste doua planete se vor desparti.

O alta schimbare a lunii iulie va fi si trecerea planetelor Marte, Soare, Jupiter si Mercur in zodia Racului. In acest anturaj Soarele este instabil si pentru majoritatea lunii iulie, exploziile solare si valurile de caldura neobisnuite vor deveni o obisnuinta. Cu Mercur retrograd pana pe 20 iulie, probleme precum intreruperile sau defectiunile la nivelul telecomunicatiilor de orice tip, mass-media, invatamant, transporturi sau turism nu vor fi excluse. Extrem de important: cu cat Marte se apropie de Mercur instabilitatea la nivel global se accentueaza si este de urmarit ziua de 6 august!!

O veste buna in domeniul afacerilor de peste tot, va fi intrarea in mers direct a planetei Saturn. Jupiter in trigon cu Saturn si Neptun indica o crestere financiara constanta la nivel global si o stimulare a economiilor de peste tot. O perioada de acalmie si speranta pentru multi dintre noi, dar iertata-mi fie precizarea, nu este decat momentul de respiro inaintea unor vremuri grele care vor veni in 2014 ( iunie-iulie), cu socuri in sistemul financiar global, urmari  puternice pe Wall Street si in majoritatea marilor orase ale lumii.
Saturn insa nu aduce doar o stabilizare a economiilor la nivel global. Cu cat avansam spre luna august, conjunctia acestuia cu Nodul Nord al Lunii va intensifica protestele sociale, problemele rasiale, atacurile de orice natura, epidemiile dar  si vremea extrema.

De urmarit cu atentie sfarsitul lunii cand revoltele vor deveni din ce in ce mai violente, pietele de capital din ce in ce mai volatile, un proces continuu de schimbari politice si economice si nu in ultimul rand, combinatia exploziva data de cuadratura in T a planetelor Marte/Jupiter/Uranus si Pluton cu efecte precum: incendii, explozii, conflicte, violente extreme la nivel interpersonal, civic si international.

Mitropolitul Muntenegrului califică NATO drept "Al Patrulea Reich"

popa sarb
NATO, UE şi SUA continuă tirania cruciadelor, a Inchiziţiei, a lui Napoleon şi a bolşevicilor, mai spune înaltul prelat.
Mitropolitul Muntenegrului, Înaltpreasfinţitul Amfilohie (foto), a declarat că NATO este un "Al Patrulea Reich", iar Europa este "tiranică", relatează agenţia sârbă de ştiri Tanjug. Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Sârbe (SPC) consideră că NATO reprezintă "o continuare a fascimului şi o dorinţă de a conduce întreaga lume". El apreciază că este bine că Muntenegru s-a aliat "cu Europa", dar nici într-un caz nu ar trebui să devină "o parte din NATO".
"Care este raţiunea de a fi a NATO? Ce este NATO, dacă nu Al Patrulea Reich? Ce este, dacă nu o continuare a fascimului şi o dorinţă de a conduce întreaga lume", a spus Înaltpreasfinţitul Amfilohije în timpul unei ceremonii de sfinţire a unei biserici renovate din oraşul Kolasin. "Noi mergem spre Europa, dar trebuie să contribuim cu ceva, nu doar să cerşim în Europa. Primul lucru pe care l-ar putea face Muntenegru este să ceară naţiunilor NATO să denunţe pactul. Aceasta ar fi contribuţia Muntenegrului pentru Europa", a adăugat mitropolitul. În ce priveşte Kosovo şi Metohija, el a afirmat că acolo a "continuat" tirania lui Murad, un conducător otoman omorât în Batălia de la Kosovo din 1389. "Acum nu Murat ia parte la aceasta tiranie, ci NATO, UE şi SUA, cu alte cuvinte, toţi cei care continuă tirania cruciadelor, a Inchiziţiei, a lui Napoleon şi a bolşevicilor". "Ei apără drepturile omului şi aruncă bombe asupra noastră, numind asta bombardament «umanitar». Americanii au construit în Kosovo una dintre cele mai mari fortificaţii militare din lume, din considerente umanitare evident. Liderii noştri trebuie să se gândească mai bine. Noi ar trebui să mergem spre Europa, dar spre ce fel de Europă? Europa aşa cum ea este astăzi - criminală, tiranică şi călcându-i în picioare pe cei săraci - este Europa de care avem noi nevoie?" a întrebat mitropolitul.

Trimite-mi un Inger! - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Atunci cand totul pare sfarsit, cere-I Domnului sa iti trimta un Inger in ajutor. 
Atunci cand te simti prabusit si nu mai vezi nici o salvare, cere-I Domnului sa iti trimita un Inger in ajutor.
Atunci cand ai presimtiri rele, cere-I Domnului sa iti trimita un Inger in ajutor. 
Atunci cand nu mai vezi drumul pe care trebuie sa mergi, cere-I Domnului un Inger in ajutor. 
Ori de cate ori vei avea nevoie, cere-I Domnului sa iti trimita un Inger in ajutor. 
Vei ramane surprins sa simti cum doar vei deschide gura si buzele tale vor rosti rugaciunea, ca vei si simti mana calda, plina de iubire a Ingerului tau Pazitor cum se intinde asupra ta si te va ajuta sa treci peste necazul tau. 
Ei sunt langa tine. Ei asteapta doar sa le ceri tu ajutorul pentru a-ti sari in ajutor. Altfel, nu au voie sa intervina decat daca   viata iti este pusa in pericol si asta nu este inscrisa in destinul tau.
Iubirea lor o poti simti atunci cand faci liniste in mintea ta si reusesti sa iti umpli inima cu iubire. 
Nu te increde in oameni, caci ei te pot insela. Increde-te in Ingerul tau pazitor si el nu te va abandona niciodata. 
Asigura-te ca ori de cate ori pleci la drum sau incepi o activitate, fie si casnica, ii vei cere ajutorul si vei constata ca toate vor merge mult mai usor si  mai bine. 
Ganditi-va ca am pornit la un drum nu usor, care ne va conduce prin hatisul schimbarilor si vom avea multa, foarte multa nevoie de ajutorul lor, al Ingerilor nostri protectori. 
Uitati-va la toate fenomenele meteorologice din ultimul timp si veti vedea cum ajutorul Ingerilor i-a ferit pe cei are au stiut sa le ceara ajutorul. 
Ganditi-va ca este foarte posibil si probabil ca aceasta vara nici sa nu se sfarseasca bine si sa asistam la schimbari majore atat meteorologice si climatice, cat si la schimbari politice si chiar la inceperea unui conflict armat care se tot incearca a fi pornit. 
Este foarte posibil ca inmormantarea, care va avea loc in aceste zile la noi in tara, sa fie semnul care sa ne arate, ca succesiunea evenimentelor, care sa conduca la schimbarea mult asteptata, sa inceapa. 
Sa ne rugam de pe acum Domnului:"Trimite-mi un Inger!" sau poate pe toti Ingerii Lui buni, ca sa ne ajute ,ca la noi in tara, revoluţia sa se infatuiasca dupa modelul islandez. 

Doamne ajuta-ne si pazeste-ne pe toti romanii de foamete, razboi si varsare de sange si indeparteaza orice influenata negativa din calea si din preajma noastra!Urmariti clipul aic:

http://www.youtube.com/watch?v=WXImUe-kuP8&feature=player_embedded

Omul intelept a zis sa mergi doar pe acest drum
Spre lumina zilei
Vantul va sufla in fata ta
Asa cum anii trec pe langa tine
Asculta aceasta voce din adanc
Este chemarea inimii tale
Inchide ochii si vei afla
Iesirea din intuneric

Sunt aici
Imi vei trimite un inger
Sunt aici
Pe pamantul stelei de dimineata

Omul intelept a zis sa gasesti doar locul
In ochiul unei furtuni
Sa cauti trandafirii de-a lungul drumului
Doar sa te feresti de spini

Sunt aici
Imi vei trimite un inger
Sunt aici
Pe pamantul stelei de dimineata

Omul intelept a zis sa ridici doar mana
Si sa ajungi la vraja
Sa gasesti usa catre taramul promis
Doar ai incredere in tine
Asculta aceasta voce din adanc
Este chemarea inimii tale
Inchide ochii si vei afla
Iesirea din intuneric

Sunt aici
Imi vei trimite un inger
Sunt aici
Pe pamantul stelei de dimineata

Sunt aici
Imi vei trimite un inger
Sunt aici
Pe pamantul stelei de dimïneata

Versuri de la: http://www.versuri.ro/ 


Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

AVERTISMENTUL CERCETĂTORILOR: Urmează "ciuma secolului XXI"


Oameni de ştiinţă canadieni trag un semnal de alarmă, încercând să avertizeze omenirea în legătură cu o boala neexplorată până în prezent şi care poate să devină o plagă a secolului XXI.
Camera video nu e conectată la creier, ci transmite imagini prin semnal wireless / FOTO:REALITATEA TV

Boala îi afectează îndeosebi pe locuitorii ţărilor dezvoltate: electro-hipersensibilitatea. Simptomele sunt severe: perturbarea activităţii cardiace, migrene, crize hipertensive, sufocare, după cum a relatat recent postul Pervâi Kanal al televiziunii ruse, în pagina sa electronică.

Canadienii au experimentat pe voluntari şi susţin că, în timpul experimentului, 40% dintre participanţi au fost pe punctul de a face un accident vascular cerebral după ce au adormit cu telefonul mobil pe pernă. Însă este greu de spus unde este linia de demarcaţie dintre suspiciune şi boala care forţează sute de familii să caute salvare departe de progresele civilizaţiei.

Magda Havas, de la Trent University Peterborough, studiază de 20 de ani efectele negative ale undelor electromagnetice asupra organismului uman. Ea susţine fără tăgadă: radiaţiile telefonului mobil obişnuit distrug celulele roşii din sânge. Lumea a ajuns la un anumit punct critic, spune ea, adăugând că oraşele sunt într-atât de învăluite de aşa-numitul 'smog electric', încât în anii următori ar trebui să ne aşteptăm la o adevărată explozie a alergiei la microunde, reţelele Wi-Fi şi celulare.

'Simptomele includ dureri de cap, insomnie, probleme de memorie, de concentrare, tulburări de dispozitie, cum ar fi depresia, anxietatea, precum şi dureri în diferite părţi ale corpului' - susţine profesorul Magda Havas.

Aceste declaraţii au căzut pe un sol fertil, remarcă postul de televiziune citat. Spaima faţă de reţelele fără fir a fost agitată anii trecuţi de un videoclip pe Youtube.com. Un grup de studenţi încearcă să facă popcorn cu ajutorul telefoanelor lor mobile. Pare o nebunie, dar cine nu îşi aminteşte că telefoanele mai vechi încălzeau urechea exact ca o sobă. Ulterior, s-a dovedit că videoclipul fusese comandat de un producător de căşti fără fir, în timp ce milioane de oameni cred în continuare că telefoanele mobile le prăjesc creierii.

'Agenţia internaţională pentru cercetare în domeniul cancerului, pe baza studiilor "Interfon " realizate în 13 ţări ale Uniunii Europene, a ajuns la concluzia că aceste câmpuri electromagnetice ale telefoanelor mobile cresc de două ori riscul dezvoltării unor tumori ale sistemului nervos central' (gliom), declară Nina Rubţova, cercetător principal la Institutul de Medicină a Muncii din Moscova, de pe lângă Academia de Ştiinţe a Rusiei.

Gliomul este cea mai frecventă tumoare cerebrală, astfel se pare că nu este o simplă poveste de groază nefondată atunci când auzim îndemnul: 'Nu vorbi prea mult la telefonul mobil, căci rişti să faci cancer!'

Iar pericolul pândeşte la fiecare pas. Aproape în fiecare casă pot fi detectate până la zece reţele Wi-Fi. Ele există aproape în fiecare cafenea şi chiar în stradă. Numai în Suedia mai mult de 200.000 de oameni susţin că suferă de alergie la dispozitivele fără fir şi acesta este doar începutul, avertizează experţii.

Să presupunem că aveţi hipersensibilitate la radiaţii electromagnetice. Atunci cel mai bun mijloc de protecţie ar fi 'cuşca lui Faraday' - o incintă special concepută pentru a proteja de efectul undelor electrice şi electromagnetice din exterior sau pentru a împiedica un aparat să polueze mediul înconjurător. Ei bine, o astfel de 'cuşcă' poate fi instalată într-un apartament, dar nu ai cum să mergi cu ea pe stradă, mai ales că radiaţiile electromagnetice ne pândesc de peste tot: la serviciu, la metrou etc.

În acest sens, oamenii de ştiinţă s-au împărţit în două tabere: cei care cred că nu există niciun pericol şi cei care întrevăd o ameninţare enormă în creşterea necontrolată a numărului de reţele wireless.

Până când savanţii vor ajunge la un numitor comun, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a recomandat deja interzicerea telefoanelor mobile, a telefoanelor fără fir DECT şi a altor dispozitive Wi-Fi în şcoli şi grădiniţe.AGERPRES


Sursa: REALITATEA.NET

10 secrete astrologice ca sa iti gasesti sufletul pereche

Mai in gluma, mai in serios atunci cand vrem sa iesim la o intalnire, ne gandim de multe ori... 'Oare ce zodie e?' De fapt, 'Ce zodie esti' a inceput sa fie echivalent cu... 'Ce varsta ai', sau 'cum te numesti'.

Fie ca esti intr-o relatie sau nu, noi iti prezentam 10 secrete astrologice care te vor ajuta sa il identifici mai bine pe... EL!
10 secrete astrologice ca sa iti gasesti sufletul pereche
Foto: Depositphoto
1. Fii cu ochii pe Luna! Fii atenta la fazele lunii, mai exact. E mai bine sa cunosti oameni noi in timp de luna crescatoare (de la luna noua la luna plina). In acesta perioada, energia se condenseaza. Pe timp de luna descrescatoare, energia isi pierde din intensitate si nu este un moment tocmai bun pentru noi relatii.
2. Relatia cu ambii parteneri din acelsi semn are toate sansele sa fie una fructuoasa. Daca intalnesti pe cineva care s-a nascut la cateva zile distanta de tine, insemna ca sunteti foarte compatibili.
3. Daca esti un semn de foc (leu, sagetator, berbec), ar trebui sa eviti semnele de apa, fiindca acaestea sting flacarile pasiunii. Combinatia dintre un semn de apa si unul de foc nu este deloc una fericita, chiar daca semnele de foc au tendinta de a dezvolta obsesii pentru persoane din semne de apa (pesti, scorpion, rac).
4. Afla in ce casa se afla luna, in horoscopul potentialului tau partener. (Poti afla acest aspect in functie de data de nastere a acestei persoane). Este foarte importanta Casa lunii, intrucat ea defineste sexualitatea. De exemplu, o persoana care este Gemeni si are luna in Scorpion este cu mult mai senzuala decat o persoana care are luna in Capricorn, acest semn fiind mai practic.
5. Daca esti un semn de pamant (taur, fecioara sau capricorn), trebuie sa eviti semnele de foc (leu, sagetator, berbec), fiindca literalmente acestea te pot arde din punct de vedere psihic, lasandu-te cu o mare senzatie de goliciune. Nu este deloc o buna combinatie pentru o relatie romantica.
Foto: Depositphoto
6. Semnele de aer si cele de pamant au tendinta de a fi mai degraba platonice decat romantice; asa incat daca esti in cautarea pasiunii, semnele de apa si de foc sunt mai potrivite.
7. Ia in considerare in ce casa se afla Venus in horoscopul unei persoane care te atrage (Poti afla acest aspect in functie de data de nastere a acestei persoane). Venus este planeta iubirii si este un semn al prieteniei. De exemplu, o persoana cu Venus in Scorpion poate fi un pic sadica, in timp ce o persoana cu Venus in Taur isi cauta un partener stabill si iubitor.
8. Semnul in care se afla luna, poate de asemenea sa influenteze relatia. Este cel mai bine sa cauti iubirea atunci cand luna se afla in semne guvernate de Venus, ca Taur sau Balanta.
9. Atentie la Mercur retrograd! Nu initia niciun fel de legatura romantica in astfel de momente. Este vorba despre patru momente din an, cand Mercur retrograd cauzeaza neintelegeri, amanari si neintelegeri intre oameni. Daca vrei sa afli mai multe informatii, te poti documenta via Astrology Zone.
10. Oamenii care sunt meniti sa fie impreuna pentru o perioada indelungata au in comun multe planete in casa a 7-a. Daca va este menit sa va si casatoriti, atunci il veti avea pe Jupiter, planeta casatoriei in casa a 7-a sau a 8-a.