vineri, 20 decembrie 2013

Este timpul sa va concentrati pe stapanirea mintii voastre - Maestrul Djwhal Khul

Stapanirea mintii este o importanta provocare a fiintei de pe Pamant, dar eu trebuie sa spun ca aceasta nu este foarte greu de obtinut, asa cum se crede.

Stapanirea mintii are legatura cu schimbarea sistemului vostru de credinte. Mai intai, trebuie sa analizati sistemul vostru de credinte iar efortul concentrarii trebuie axat pe indepartarea gandurilor negative. Gandurile pozitive in legatura cu voi insiva sunt bune, deoarece acestea energizeaza fiinta voastra si creste vibratia energiei. Credintele negative, sau formele gand, au un efect opus si pot cauza blocaje in corpurile energetice, manifestandu-se sub forma de boala, durere sau disfunctii. Cand deveniti constienti de gandurilor voastre, atunci deveniti capabili sa le transformati, astfel incat fiecare gand pe care il creati sa capete o vibratie pozitiva.

Un aspect al sufletului vostru va fi transportat in ashramul meu, intalnind toate energiile de care are nevoie, infiltrandu-se in corpul vostru fizic de pe Pamant. Cand va treziti dimineata va puteti aminti sau nu calatoria pe care ati facut-o in noaptea care s-a incheiat, dar intelepciunea pe care ati castigat-o va ramane cu voi, facandu-va capabili sa va stapaniti mintea cu o mai mare usurinta.
Plasati-va toate eforturile in crearea gandurilor pozitive si iubitoare despre voi, despre realitatea 
voastra si invocati energia abundenta a Maestrilor Ascensionati sa curga in chakra celui de al 3-lea ochi. Aceasta va crea un proces de curatare in mintea voastra si va amplifica formele de gand pozitive. Chemati in mod constant in fiinta voastra energia abundentei de la Maestrii Ascensionati, lasati-o sa curga in chakra celui de al 3-lea ochi si, prin corpul vostru, imaginati cum energia primita patrunde in aura voastra, in imprejurimi si in realitatea de pe Pamant. In special, cereti ca energia abundentei sa curga in corpul vostru mental, care este un aspect energetic din aura voastra. Cereti ca energia abundentei sa curga in corpul vostru mental, dizolvand toate formele de gand negative si toate credintele, in timp ce energizeaza toate gandurile pozitive care au fost create in mintea voastra si stocate in energia corpului mental.

Foarte important este sa cereti ca energia pe care o primiti de la Maestrii Ascensionati sa fie 
canalizata in chakra celui de al 3-lea ochi. Este, deasemenea, vital sa va rezervati cateva minute pe zi pentru a ancora energia abundenta pe care o primiti si sa o concentrati doar aupra a catorva afirmatii, care inseamna ceva pentru voi. Intr-un timp relativ scurt, veti putea constata cum puterile voastre au crescut si gandurile voastre devin realitatea palpabila. Daca cineva creaza o realitate din iubire, atunci vibratia energiei de pe Pamant, se va accelera, permitand unei noi constiinte sa fie realizata de multi oameni de pe planeta.

Scopul Maestrilor Ascensionati este sa ancoreze energia abundentei pe Pamant. Daca vibratia energiei Pamantului creste doar cu o mica fractiune, aceasta va fi suficienta pentru a ajuta multi oameni sa devina constienti de marile adevaruri ale Creatorului. Scopul disciplinarii mintii este sa ne asiguram ca atunci cand cineva isi creste vibratia energiei, devine capabil sa accepte, sa inteleaga si sa foloseasca benefic noua intelepciune. O alta consecinta a stapanirii mintii este realizarea conexiunii cu divinul din interior si plasarea fiintei intr-o zona minunata de liniste.
In calitate de Maestru Ascensionat, Eu stiu ca pe masura ce cresteti in vibratie, va disciplinati gandurile, devenind mai puternici in dirijarea si materializarea lor la vointa.

Este important sa invatati sa va stapaniti mintea acum, cand gandurile voastre au nevoie de o lunga perioada de timp pentru a se manifesta in viata voastra. Stapanindu-va mintea, veti capata abilitatea de a sterge orice ganduri negative create, inainte ca ele sa aiba un impact in viata voastra pamanteasca. Stadiul la care s-a ajuns in prezent pe Pamant arata ca maiestria poate fi practicata si rezultatele pot fi obtinute in siguranta avand si sustinerea Maestrilor Ascensionati.
Eu, Maestrul Djwhal Khul sunt aici pentru a va oferi serviciile mele; voi ma puteti chema prin meditatiei sau facand afirmatii pozitive. Eu va voi energiza, va voi inspira si va voi darui intelepciune.
doresc sa va ofer cateva invocatii esentiale pe care sa le utilizati in munca voastra de stapanire a mintii in perioada de invatare (si, nu numai) :

,, Eu sunt iubire !’’

,, Eu sunt expresia si manifestarea Constiintei Christice pe Pamant. "

,, Energia abundenta a Maestrilor Ascensionati curge constant prin fiinta mea, ancorand cea mai inalta vibratie a iubirii si aducand in sufletul meu o abundenta energie pozitiva in aura corpului meu total, in imprejurimi si in realitatea de pe Pamant. "

" Eu imi stapanesc acum mintea; mintea mea este disciplinata si concentrata doar pe crearea gandurilor pozitive, iubitoare, care imi influenteaza procesul de crestere spirituala si imi permit sa ating scopurile din realitatea mea."

" Eu sunt sufletul meu, un Maestru Ascensionat si Creatorul in manifestare pe Pamant. " 

"Eu inaintez accelerat in procesul cresterii mele spirituale. Cu sustinerea Maestrilor Ascensionati si a ghizilor mei spirituali, eu imi ating acum scopurile sufletului meu, pentru a atinge iluminarea.’’

Eu sper ca veti folosi aceste afirmatii in practicile voastre spirituale. Puteti utiliza si alte invocatii pe care le concepeti voi.
Amintiti-va ca acestea reprezinta o oportunitate de a va stapani mintea caci in acest demers aveti sustinerea Maestrilor Ascensionati, in aceasta perioada de transformare si ancorare a iubirii si abundentei.
Scopul acestei munci este sa cresteti nivelul maiestriei voastre, facand inca un pas spre atingerea, candva, a Maestriei Complete.

Eu sunt Maestrul Djwhal Khul, care va asista la intelegerea si stapanirea mintii voastre. 

 

Sursa : http://www.lightworkers.org
http://www.esoterism.ro/ro/khul1.php
http://www.angelreadingsbykaren.com/2013/10/20/interview-with-ascended-master-djwal-khul-on-2013-10-20/

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (3)

Oryen: În plus, vor înțelege nu doar că nu sunt singuri sau abandonați ci vor descoperi că sunt o mare familie chiar aici, pe această planetă.
 Remer Ra: Care este rolul pleiadienilor în aceste vremuri de mare schimbare?
Oryen: Pleiadienii au venit pe pământ pentru a schimba din temelii societatea voastră. Ei sunt în spatele tuturor schimbărilor benefice de pe planeta voastră. Datorită vibrațiilor lor deosebite, ei vor aduce progresul și armonia oriunde vor merge, în orice domeniu vor alege să lucreze, în orice vor face și întreprinde. Influența lor se va simți în artă, cultură, știință, tehnologie și până la organizarea socială și administrativă. Ei nu au venit pentru a experimenta vibrația planetei ci pentru a răspunde chemării voastre, pentru a readuce legea și armonia în societatea voastră, pentru a vă readuce aminte de divinitatea care sunteți fiecare.
Recunoașteți-vă divinitatea! Ați uitat de ea pentru că ați intrat într-un joc al dualității, al fricii, al morții, al limitărilor de orice fel. Este un joc macabru din care nimeni nu iese câștigător. Ați ales să experimentați un joc al extremelor, ați coborât într-o dimensiune a disperării și a fatalității. Ați uitat de unde veniți și nici nu știți încotro să mergeți! E timpul să vă opriți o clipă și să vă întrebați dacă știți ce se întâmplă cu voi înșivă. E timpul să vă întrebați care este rolul vostru pe acest pământ! E timpul să vă întrebați ce lăsați în urma voastră pe acest pământ!
Remer Ra: Deci să înțeleg că s-a terminat cu experimentul de convergență a celor două programe evolutive galactice?
Oryen: Este experimentul vostru, deci este decizia voastră! Noi nu putem decide în locul vostru. Dacă vreți să suferiți, noi nu vă putem opri. Și nu sunt două ci trei programe evolutive galactice! Totuși, trebuie să țineți cont că, odată cu intrarea sistemului vostru solar în sfera înalt vibrațională (e vorba de centura fotonică – n.a.), planeta voastră a intrat în zona de influență a Confederației Pleiadiene. Este o confederație formată din peste trei mii de planete, cu civilizații care au bază principii spirituale solide, care manifestă pacea, lumina, armonia și care vor să se cultive pe mai departe. Negativitatea pe care o manifestați poate infesta straturile energetice subtile ale altor planete din relativa voastră apropiere. Chiar dacă nu vă dați seama de acest lucru, trebuie să înțelegeți că acesta înseamnă agresivitate! Iar lucrurile nu pot continua astfel!
Remer Ra: Și dacă lucrurile nu se vor schimba ci, dimpotrivă, se vor înrăutăți?
Oryen: Atunci probabilitatea ca situația de pe planeta voastră să se înrăutățească devine tot mai mare. Vorbim de izbucnirea unor epidemii de războaie locale, de pandemii, de foamete, de crize socio-economice multe mai severe față de ce se întâmplă acum, de lupta între corporații, de conflicte dure între clasele sociale și așa mai departe. Mai puteți oscila astfel până spre 2020 – 2025, după care totul o va lua razna dacă nu vă schimbați.
Remer Ra: Simt până în cele mai profunde fibre ale ființei mele faptul că populația planetei noastre dorește schimbarea, dorește să trăiască într-o lume bazată pe lumină, iubire, înțelegere, armonie. Nu cred că voi nu observați acest lucru! Dacă v-aș întreba de ce nu ne arătați câteva semne clare ale existenței voastre fizice probabil că ați răspunde că nu aveți voie să interveniți în cultura noastră pentru că așa spun legile voastre...
Oryen: Trebuie să înțelegeți că nu putem interveni în efectele voastre. Nu avem cum să o facem! Tot ceea ce trăiți este rezultatul muncii voastre de creație! Este efectul gândurilor, energiilor și faptelor voastre din trecut. Nu puteți evita acest lucru! Dacă am interveni atunci v-am face rău prin simplul fapt că v-am amâna efectul. Lecțiile nu se pot învăța decât experimentându-le.
Remer Ra: Știm asta! Degeaba citim mii și mii de cărți că nu ne prea ajută.
Oryen: Trebuie să porniți în aventura vieții, a experienței!
Remer Ra: Fiecare vrea acest lucru! Cei mai mulți vor să-și schimbe viața. Problema este CUM?
Oryen: Vreți să vă schimbați viața? Nu vă place cum arată viața voastră? Vreți altceva? E simplu: schimbați cauzele! Vreți să eliminați cauzele actualelor efecte? E simplu: smulgeți rădăcinile dizarmoniilor din minte și suflet. Faceți ordine în interiorul vostru! Eliminați balastul gândurilor negative, elaborați noi planuri și credeți în ele!
Cu toate că cei mai mulți știu aceste lucruri observăm că încă vă agățați de trecut, încă vă agățați de ceilalți oameni, de oportunități din exterior, de mila sau munca altora.
Omului îi este dat să trăiască din ce a creat! Dar iată că că omul este un zeu care și-a aruncat uneltele de creație!
Remer Ra: Pentru că sunt unii dintre noi care au găsit afară tot ceea ce ne dorim. Nu sunt mulți, ce-i drept, dar sunt ușor de identificat. Iluzia că găsim totul afară e foarte puternică și hipnotizează majoritatea oamenilor.
Oryen: Nu puteți schimba lucrurile lucrând la exterior, la fel cum nu puteți schimba imaginea proiectată pe un perete decât din proiector. Adevărata imagine este în proiector nu în afara proiectorului! Lumina, scânteia divină, este aceeași în fiecare! Degeaba aveți scânteia divină dacă o acoperiți cu tot felul de iluzii. De aceea vă spun: creați ceea ce vreți să vi se întâmple și apoi credeți în reușita voastră.
Remer Ra: Este o variație al aceluiași subiect numit ”legea atracției”.
Oryen: Legea atracției este una iar legea creației este alta! Degeaba atrageți evenimentele dacă nu aveți curajul să interveniți!
Remer Ra: Deci revenim la adevărurile simple ale înțelepților din antichitate, care spun că omul este fericit când atinge echilibrul interior și își exprimă potențialul creator; când vorbim de armonie pe relația trup-minte-suflet, gând-cuvânt-faptă!
Oryen: Acestea sunt adevăruri universale, care nu depind de vremuri, culturi, gradul de dezvoltare tehnologică, medii socio-politice sau alte asemenea.
Remer Ra: Dar avem o problemă cu legea atracției și cu legea creației! De ce nu funcționează la toată lumea? Mulți au întocmit planuri, au creat alte proiecte pentru schimbare... Degeaba, nu s-a întâmplat nimic! Viața lor a rămas la fel, ba chiar s-au ”îmbogățit” cu frustrări.
 Oryen: Pentru că nu știu ce vor! Pentru că proiectele lor nu au legătură cu realitatea! Pentru că nu au răbdare! Pentru că își schimbă proiectele de pe o zi pe alta! Trebuie să înțelegeți că toți oamenii sunt creatori! Voi sunteți într-un continuu proces de creație! Gândurile voastre reprezintă procesul de creație! Noi nu înțelegem de ce sunteți frustrați de creația voastră? Dacă nu vă convine ce ați creat, atunci de ce continuați să creați evenimentele care vă aduc nefericire și frustrare? Dacă în creațiile voastre mentale nu aveți elemente care să implice realitatea obiectivă atunci veți cunoaște frustrarea și izolarea.
Remer Ra: Aș vrea să lăsăm teoria... Simt că pierd vibrația aceea deosebită și chiar nu vreau asta.
Oryen: Atunci de ce te agăți de ea? Revino în starea de detașare și apoi întră în cea de recepție!
Remer Ra: Așa am să fac. Revin la pleiadieni. Spune-mi, te rog, ce ar trebui să facă aceștia? Care ar trebui să fie primii lor pași?
Oryen: În primul rând, ar trebui să recunoască că sunt ceea ce sunt!
În al doilea rând, ar trebui să se întrebe ce vor să schimbe în viața lor!
În al treilea rând, ar trebui să se întrebe ce anume ar dori să creeze în viața lor!
În al patrulea rând, ar trebui să se întrebe ce ar trebui să facă pentru cei din jurul lor!
Așadar, vor avea în vedere următoarele
trezirea – schimbarea – creația – implicarea
Remer Ra: Toți pleiadienii au ceva de făcut?
Oryen: Niciun pleiadian nu a venit pentru a experimenta sau evolua singur pe această planetă. Fiecare pleiadian ar trebui să înțeleagă că, prin felul său de a gândi, vorbi și acționa, va influența cel puțin 1000 de oameni.
Remer Ra: Mi se pare o responsabilitate foarte mare. E greu să pui 1000 de oameni în cârca unui om, fie el suflet venit din Confederația Pleiadiană!
Oryen: Am spus cel puțin o mie de oameni! Nu este chiar atât de greu pe cât pare! Schimbarea unui om simplu angrenează alți zece oameni, prin simpla manifestare a legii rezonanței! Schimbarea unui om, care are multe vieți la activ și care are un program evolutiv care are în vedere implicarea în schimbările din societate, va influența cel puțin 100 de oameni. Pleiadienii, solarienii întrupați și atlanții rămași pot influența chiar mii de oameni. Fiecare!

(va urma)
Sursa: http://remerra.blogspot.ro

Dupa prabusirea actualei clase politice, Romania va renaste

289064-bentita-tricolor
 • Ne pregatim pentru o lume noua.
 • Singurul principiu al unei constructii durabile este aducerea ordinii in haos.
 • Valorile vechi se desira, lasand loc unui alt ciclu evolutiv.
 • Prefacerile din jurul nostru s-ar putea sa ne sperie, atata vreme cat nu le intelegem bine, dar sa nu uitam ca avem puterea divina in cele trei planuri ale realitatii: mental-sentimental-fizic, sau mai precis spus: spiritual-astral-material.
 • Sa nu te indoiesti niciodata de faptul ca un grup de cetateni amabili si dedicati pot schimba lumea. De fapt, sunt singurii care pot sa faca asta” spunea Margaret Mead la ceremonia de initiere a Zilei Pamantului, in 1970.
 • Masa critica, menita sa schimbe paradigma se afla in dinamica, iar vorbele Mantuitorului: “voi sunteti sarea pamantului” au inceput sa se auda in cat mai multe minti!
 • Lumea veche si nedreapta de care am inceput sa ne despartim a avut ca principii separatismul, sclavagismul si dragostea de putere.
 • Predicatele noii ordini sunt integraliste, coordonate de Principiul Unitatii in Diversitate! Trebuie sa ne amintim ingredientele, fara de care reteta noastra ar esua: “Ci toate cate voiti sa va faca voua oamenii, asemenea si voi faceti lor, ca aceasta este Legea si prorocii!” (Matei 7:12)
 • Omul noii oranduiri va fi animat de cateva principii stabile si generatoare de prosperitate mentala, sufleteasca si materiala:
 1. Onoare: tine-te de cuvant!
 2. Loialitate: Apara si sustine-ti semenii in toate faptele lor de virtute!
 3. Integritate: Nu-ti vinde principiile si codul moral pentru nimic in lume!
 4. Onestitate: Nu fura, nu minti, nu insela!
 5. Respect: Fii politicos si elegant cu toti !
 6. Cinste: Fii drept si impartial!
 • Respectand toate acestea vei deveni un cavaler care va gasi un sens divin vietii tale, si inarmat cu sabia adevarului si scutul dreptatii vei imprastia lumina iubirii pe tot pamantul.
 • Nu trebuie decat sa urmezi, pe deplin constient aceasta cale: fidelitate fata de credinta ta, curaj in a-ti apara principiile, puterea de a-i apara pe cei slabi, dragoste fata de om, impotrivire in fata raului si a nedreptatii, generozitate si respect pentru toate fiintele!
 • Nici nu este foarte greu sa facem o lume mai buna! Trebuie doar sa ne amintim cine suntem si care este menirea noastra Aici si Acum!
 • Stramosii s-au trezit in noi si ne cheama la lupta cea sfanta!
 • Pe 21 decembrie 2013 ne vom aminti pentru ce au murit eroii nostri pe 21 decembrie 1989.
 • Sursa: http://codulluioreste.ro