vineri, 9 noiembrie 2012

COMPLEXUL LIMBII MATERNE


Covârşitoarea majoritate a omenirii manifestă intoleranţă excesivă când este vorba de rasă, de apartenţă la culturi religioase sau de limbă maternă. În închisorile din SUA această problemă atinge culmi paroxiste, formându-se clanuri cu impulsuri primitive până şi în privinţa zonelor geografice din care provine fiecare. De pildă, deţinuţii din nordul Mexicului se ciomăgesc cu deţinuţii din sud, nu rareori animozităţile dintre bande ajungând la crime oribile.   
          După limba maternă pe care o vorbim fiecare, am ajuns să ne scindăm în tabere opuse, ireconciliabile, în pofida faptului că umărim acelaşi scop în viaţă: să ne facem existenţa mai uşoară. Prin liderii săi, minoritatea maghiară este cea mai zgomotoasă din ţara noastră. Ungurii agită stindardul aşa-zisului Ţinut secuiesc, mândri de obârşia lor.
          Potrivit documentelor istorice reale, vorbitorii de limba maghiară ar cam trebui să pună batista pe ţambal, când vorbesc de obârşie. Să îşi amintească de unde au plecat strămoşii lor, care a fost scopul venirii lor în Europa, câte distrugeri a provocat culturii europene, care au fost particularităţile gastronomice ale ungurilor şi alte detalii jenante, peste care s-a aşternut colbul istoriei.
          Să se întrebe totodată, câţi unguri au fost asimilaţi de naţiile europene şi câţi mai au caractere antropologice ungureşti. Câţi români, cehi, slovaci, sârbi, croaţi, italieni vorbitori de limba maghiară sunt printre ei. Câţi români transilvăneni şi-au maghiarizat numele, pentru a nu pierde privilegiile economice când Ardealul s-a aflat sub ocupaţie austro-ungară. Câţi regi şi mareşali de origine română au condus statul ungar. A se vedea în acest sens Matei Corvin, Pavel Chinezu, etc. Apropo, pe când o plăcuţă şi în limba română pe grupul statuar ecvestru din Cluj-Napoca, închinat românului Matei Corvin, rege al Ungariei? Şi când va fi menţionat şi numele mareşalului român Pavel Chinezu, prezent şi el în grupul statuar dedicat lui Matei Corvin? (În dialect bănăţean, chinez înseamnă cneaz. Pavel Chinezu s-a născut în Satchinez, judeţul Timiş).
          În acest context, apare mai mult decât imatură judecata funcţionarul public Csibi Barna, care, orbit de propaganda şovină ungurească, îşi „spânzură” strămoşul de o bârnă în piaţa publică. Csibi Barna face pereche cu celălalt personaj Barna, ce păstoreşte echipa de hochei pe gheaţă din Miercurea Ciuc, care a declarat că echipa sa va cânta în competiţii internaţionale imnul secuiesc, în locul celui românesc. România ca stat, a ajuns sat fără câini!
          Gălăgiosul Laszlo Tokes este şi el o victimă a complexului limbii materne. Limba ungurilor, care au năvălit cu alte triburi din străfundurile Asiei la jaf la drumul mare prin Europa. Laszlo Tokes nu are nimic antropologic unguresc în el. Mai degrabă de italian.      
          Potrivit cronicarului oficial al regelui Bella al Ungariei, strămoşii ungurilor au fost canibali. „Au mâncat carne de om şi băut sânge de om” -  notează notarul Anonymus, N. dictus magister la curtea regelui Bella. Laszlo Tokes ar putea consulta copia cronicii medievale Gesta Hungarum (Faptele ungurilor), ce se găseşte la Biblioteca familiei imperiale din Viena. Originalul cronicii a dispărut din arhivele ungureşti. Istoricii maghiari de mai târziu, au blamat cele scrise despre strămoşii lor de notarul oficial al regelui Bella al Ungariei. Inclusiv pentru faptul că în amintita cronică scrie negru pe alb că, în momentul năvălirii ungurilor din Başkiria, vlahii au populat Transilvania şi câmpia Panoniei.  
          Asfel încât stindardul sub care sunt îndemnaţi europenii vorbitori de limba maghiară să se alinieze, nu conferă cine ştie ce mândrie în privinţa obârşiei. Superioritatea pe care o reclamă ungurii vizavi de români, ţine mai degrabă de demnitate regională, decât de apartenenţă la altă naţie. „Clasa politică” românească postdecembristă s-a dovedit, în majoritatea sa, jalnică în tot ce face. Incompetentă, coruptă, votează în parlament fără nici o jenă la două mâini, avidă să-şi apere propriile interese.
          Politicienii noştri privesc nepăsători la situaţia românilor, ce se degradează galopant atât în ţară, cât şi peste hotare. Propunerea unui parlamentar român de a se reveni la denumirea ţigan în loc de rom, votată în parlament, a fost blocată de preşedintele României care a spus că nu va fi de acord cu această propunere legislativă. Oare de ce se opune preşedintele ţării dorinţei milioanelor de români, ce s-au săturat să fie luaţi drept ţigani peste hotare şi să tragă ponoasele laolaltă cu aceştia? Schimbarea denumirii  de ţigan în rom a fost operată din ordinul lui Stalin, cu referire expresă la România. În Anglia, de exemplu, în acte oficiale nu mai există menţiunea „român”. În locul acesteia este trecut „gipsy” (ţigan) şi în paranteză  „român”.
          Românii, în contrast cu minoriatea maghiară, au ajuns în majoritatea lor laşi din cauza vitregiilor sorţii şi îşi varsă necazul numai asupra caprei vecinului. Adică, tot asupra unui român. Ura fraternă a fost inoculată românilor de ocupanţii străini, pentru a fi mai uşor de manipulat. Românii de azi îşi dovedesc „curajul” patriotic numai prin cântece intonate între patru pereţi, de genul „Noi suntem români, noi suntem aici pe veci stâpăni!”. Când se termină spectacolul, românii continuă să-şi vândă ţara pe bucăţi, inclusiv cenuşa de sub vatra strămoşească (a se vedea şi cazul Roşia Montana) şi devin slugi în propria ogradă. 
          Politicienii români şi-au manifestat îngrijorarea asupra faptului  (ipotetic) că, un etnic maghiar ar putea accede la funcţia de preşedinte al senatului, ceea ce ar fi în măsură să îl propulseze în funcţia de şef al statului român. În perioada postdecembristă am avut un preşedinte al României cu obârşii ţigăneşti, ce s-a străduit să conducă ţara. Am avut un preşedinte român, ce s-a dovedit a fi om de paie declarând în mod public  că a fost învins de propriile servicii de informaţii. Avem un preşedinte bătăios, cu origini zice-se tătăreşti. De ce să nu avem şi un preşedinte ungur sau german - în fapt, tot român dar vorbitor de limba maghiară sau germană? Sau să avem un rege cu obârşii britanice, pentru că stirpea regală autohtonă s-a diluat cu dude şi cu principi făcuţi la nimereală prin cele tainiţe?
          Chiar aşa de importantă este limba maternă, încât să ne divizeze în tabere ostile, ireconciliabile?
Sursa: rudan.ro

Luptă aeriană: avioanele IRANULUI au atacat o dronă americană. Ce s-a întâmplat?


Un avion american fără pilot de tip Predator a fost interceptat la 1 noiembrie în spaţiul aerian internaţional al Golfului Persic de către două avioane de vânătoare iraniene care au deschis focul asupra acestuia fără să îl atingă, a declarat joi un purtător de cuvânt al Pentagonului.
Avionul american fără pilot efectua o misiune de supraveghere “de rutină”, la aproximativ 30 de kilometri de coastele iraniene, în momentul în care două avioane iraniene de tip Su-25 l-au interceptat, o “premieră” potrivit lui George Little.
Incidentul s-a produs la ora 8.50 GMT, când avioanele de tip Suhoi au deschis focul cu tunul “în cel puţin două rânduri”, fără să semnaleze că ar fi avut intenţia să tragă asupra avionului american fără pilot, care nu era înarmat, a adăugat purtătorul de cuvânt al Pentagonului.
“Statele Unite au transmis iranienilor că vom continua să efectuăm zboruri de supraveghere de rutină deasupra apelor internaţionale, în Golf, conform unei practici stabilite de mult timp şi angajamentului nostru pentru securitate în regiune”, a declarat el.
Golful, închis de Strâmtoarea Ormuz, tranzitată de un important trafic petrolier, este o zonă strategică pentru Satatele Unite, care şi-au consolidat prezenţa militară în regiune din cauza unor tensiuni cu Teheranul în privinţa programului nuclear iranian controversat.
Petrecut cu cinci zile înainte de alegerile prezidenţiale americane, acest incident nu a fost făcut public.

Sursa: realitatea.net
           2blackjack1.wordpress.com

Rezultatul alegerilor si victoria lui Obama


O imagine interesanta de dupa alegeri. Uneori schimbarea se produce foarte greu, mai ales cand oamenii nu vor sa se schimbe. E in orice caz de aprofundat. Rezultatul alegerilor si victoria lui Obama era oricum mult prea previzibila.
Victoria lui Obama
Paralela intre statele sclave dinaintea Razboiului Civil si Rezultatul Alegerilor din America
Sursa: theworld-we-live-in.blogspot.ro

De ce a fost aleasa ziua de 9 decembrie pentru scrutin?


Ziua de 9 este amprentata de energii inalte, care aduc romantism, spiritualitate, rafinament, idei animatoare despre binele global, nevoia de argumente. Data pica intr-o zi deduminica. Aceasta zi este guvernata de Soare. Vibratia numerologica a numelui zile este 11. Acest fapt imprima, matricea zilei cu o viziune inalta asupra Universului si al Lumii, predispune catre spiritualitate inalta, iluminatoare, o zi a energiilor harice si ale vibratiilor foarte inalte. E o zi care marcheaza un alt inceput, o noua etapa. Pentru nativii care se incapataneaza sa nu-si atinga cu adevarat potentialul spiritual, vibratia zilei de duminica coboara la 2,favorizand mai degraba firile gingase, sensibile, moi. Va fi o zi linistita. Luna este in scadere. Romaniacorespunde, numerologic, cifrei 8 .
Acest lucru se traduce cam asa:
Este o tara bogata si rodnica, racordata puternic la traditia stramoseasca si la religia traditionala, bogata atat in planul spiritual, cat si material. Lupta pentru putere mobilizeaza diferite forte care se lupta din greu pentru a obtine si mai ales, mentine statutul. Poporul, in general este pragmatic, usor neplacut, egoist, principial, fermecator. Barbatii inspira putere si barbatie, iar femeile au corpuri frumoase si carctere foarte puternice. Caracterul general tinde spre parvenire, cauta mediile inalte si societatile rafinate, pentru a le imita intr-un stil propriu. Oamenii detesta, in general, linguseala si barfa, sunt certareti, agresivi si nationalisti. Romancele sunt foarte competitive cu barbatii si reusesc performante pe „teritoriul lor”.
Nu intamplator a fost programata aceasta zi pentru scrutin, intrucat energiile zilei sunt in armonie cu energiile tarii, iar Cifra 9 arata ca s-a incheiat un ciclu si ca din 10 decembrie incepe unul nou.

sursa


Anul 2012
în martie şi iulie se vor depune eforturi considerabile pentru redresarea situaţiei economice 
mondiale şi pentru restructurarea pieţei locurilor de muncă, mai cu seamă în agricultură, piscicultură, în domeniul maritim, industria hidraulică, înalta tehnologie pentru transporturi şi comunicaţii. Efectele nu se vor face simţite imediat, astfel că rezultatele vor deveni evidente abia în lunile octombrie şi decembrie.
 între timp, în lunile mai şi iunie vom asista la o serie de tulburări legate de educaţie, de integrarea tinerilor în cîmpul muncii şi vom constata din plin lipsa de stabilitate din mass-media.
Scandalurile financiare sau fluctuaţiile înregistrate pe piaţa bursieră, recrudescenţa accidentelor cauzate de neglijenţă sau chiar de sabotaje în transport şi în industria petrolieră, poluarea apei şi a atmosferei ca urmare a noxelor industriale, toate acestea vor genera puternice nemulţumiri în rîndul populaţiei.

Din septembrie, timp îndelungat pînă la sfîrşitul anului 2014 -, semnalăm riscul producerii unor grave accidente nucleare, cauzate de incendii sau explozii. De asemenea, riscul unor serioase căderi de curent electric. Menţionăm însă că nu este vorba decît despre riscuri, accidentele putînd fi evitate atîta vreme cît se vor lua măsuri de securitate oportune.
 în luna octombrie, planeta Saturn intră în semnul Scorpionului. Evenimentul va avea drept urmare, în cîteva ţări, pierderea de către guverne a controlului asupra industriei grele şi nucleare.
 în octombrie şi decembrie vor avea loc naţionalizări şi vor fi limitate o serie de măsuri de securitate deosebit de utile.
Supravegherea mai strictă a natalităţii, într-un moment în care mortalitatea infantilă şi anomaliile genetice au devenit evidente (noiembrie), va fi o necesitate (luna noiembrie).
 Ne mai putem aştepta, de asemenea, la creşterea numărului de boli şi accidente profesionale, ca urmare a neatenţiei şi a neglijenţei.
1 - May - 2011


Anul 2013
Pe întreaga durată a anului 2013 lumea va trăi sub semnul marilor tulburări, prevăzute pentru 
intervalul 2008-2014, stare de fapt evidentă mai ales în lunile aprilie, mai, august, octombrie şi noiembrie.
Totuşi, în paralel cu tendinţele menţionate, se vor depune eforturi considerabile pentru ameliorarea situaţiei şi pentru asigurarea unui echilibru politic, social şi financiar. Toate acestea se vor observa în lunile martie, iunie şi iulie, apoi în septembrie şi în decembrie.
Ample conferinţe şi proiecte pentru o sumă de tratate: acorduri maritime – în ceea ce priveşte împărţirea bogăţiilor din oceane şi a potenţialului piscicol.
Se revine asupra drepturilor anumitor ţări riverane ; frontierele vor fi reanalizate şi rectificate.
Medicina genetică va cunoaşte împliniri remarcabile, la fel şi ginecologia. S-ar putea să fim martorii descoperirii unor soluţii de control asupra unor maladii infecţioase, pînă atunci considerate incurabile.
1 - May - 2011
 In zodiacul chinezesc, anul 2012 este considerat anul dragonului de apa si are 
o semnificatie astrologica aparte.

“Dragonul de apa este un semn puternic, in tot cazul va fi un an bun pentru oamenii puternici care lupta se afirme si sa se debraseze de un anumit grup…” spune astrologul Cristina Demetrescu.
Anul 2012 va fi unul foarte bun si din punctul de vedere al numerologilor, 3 este simbolul familiei si al trinitatii, asa ca anul care vine va fi unul prosper. Numerologul Mihai Voropchievici afirma ca: “Unde intra un trei intotdeauna va aduce un castig rapid, va aduce o schimbare in gandire si o incarcatura pozitiva.”
Anul dragonului va aduce si anumite schimbari bruste, dintr-un anumit punct de vedere poate sa devina si un an foarte tensionat si foarte agresiv, ceea ce-l va temepera va fi clar elementul apei, declara astrologul Cristina Demetrescu.
Insa pentru cei care si-au stabilit clar prioritatiile, anul dragonului va fi unul profitabil.
 Banii se vor inmultii peste noapte, taurii, fecioarele si capricornii vor trage lozul castigator.

Zodiile de apa vor avea parte de un sfarsit de an exploziv, racii vor fi tentati sa se mute in casa noua, pestilor le va merge bine pe toate planurile, nici cei nascuti in berbec nu vor avea de ce sa se planga, vor avea noroc de bani, leii se lauda cu noroc in dragoste iar fecioarele cu reusite in cariera, 
balantele vor avea parte de cele mai frumoase vacante, iar scorpionii se pot casatorii, sagetatorii lasa de o parte dragostea si se vor apuca de facut bani, capricornii isi masresc familia.
Pentru ca anul 2012 este sub semnul dragonului de apa este bine sa avem in jurul nostru figuri in forma de dragon ca sa ne aduca si mai mult noroc. 
Sursa: www.a1.ro

          adevarul2012.blogspot.ro

Ne vom schimba radical , dar suntem protejati de la a crea lucruri diforme- Lauren


Postat Maria
Mai intai, o scurta salutare tuturor celor care au trimis emailuri si vibratii frumoase inainte si în timpul uraganului, aici pe coasta de est. Ca urmare a vortexului protector al energiei (IUBIRII), este neindoielnic ca am fost crutati de catastrofa. Toti am avut de suferit cateva ore fara curent electric, desi multi oameni din zona invecinata… indeosebi cartierele din NYC… sunt devastate de dezastru : ((
Invatati sa fiti centrati si linistiti, sa fiti IUBIRE, în timp ce uriasele forte ale energiei purificatoare zdruncina totul în jurul vostru, în lumea fizica. – Consiliul Suprem Pleiadian
Pleiadienii doresc sa impartaseasca cateva viziuni ale dimensiunilor mai inalte despre acest subiect – dar, inainte sa trecem la ele, vreau sa le amintesc tuturor ca, desi e posibil ca aceste dezastre naturale (adica purificari) sa continue în viitor, sa stiti ca intotdeauna suntem în afara pericolelor… atat timp cat suntem atenti la aspectele subtile si conectati la vocea noastra intuitiva. Atunci cand suntemconstientigandind cu inima noastra si, prin urmare,luand decizii pe baza a ceea ce simtim ca e bine, in loc de ceea ce este rational/rezonabil/ logic/acceptabil/etc., suntem aliniati cu binele nostru cel mai inalt si atrasi spre oameni, locuri si zone geografice ce vor servi scopului nostru superior.
Universul contribuie intotdeauna la reusita noastra… iar usile pur si simplu se vor deschide, acolo unde candva nu a existat niciuna… în momentul în care luam decizii din centrul simtirii si actionam atunci cand suntem inspirati.
Un exemplu relevant: in 2001, cand locuiam în zona sudica din Manhattan, am inceput brusc sa obosesc din cauza energiei frenetice a orasului, fiind obosita de lupta continua pentru spatiu. În primavara acelui an, am insistat foarte mult ca partenerul meu si cu mine sa plecam de acolo si sa ne cumparam o casa în zona de nord a statului. Nu aveam pe atunci un loc de munca, asa ca probabilitatea unui imprumut ipotecar era imposibila – în cel mai bun caz. Dorinta mea de a ma muta era ferma – la fel de ferma ca lipsa dorintei de a locui cu chirie – iar intensitatea ei a crescut atat de mult, incat a trebuit sa ascult indemnul launtric si sa merg la intamplare sa „imi caut un camin”, undeva unde erau mai mult de doi copaci si mai putin de 200 de persoane pe metru patrat.
Ca sa scurtez povestea, nu numai ca am gasit sa cumparam casa perfecta, în zona perfecta, dar cumva… realmente prin gratia Dumnezeitei… am intrunit conditiile pentru un imprumut ipotecar (si nu unul dintre acele imprumuturi indecente, cu rate mari), fiind calauziti/sprijiniti cu iubire si integritate, de persoane necunoscute, în tot procesul de cumparare a primei nostre case,.

Ne-am mutat în casa noastra noua, in iulie, iar în septembrie au fost bombardate turnurile.
Cand privesc retrospectiv, la toate fortele ce au trebuit sa se reuneasca, ca sa faca posibila acea mutare, intr-un interval de timp atat de scurt, astfel ca sa putem evita acea atrocitate si haosul ce a urmat, la mai putin de 10 blocuri departare de apartamentul nostru, inteleg foarte bine cat de sprijiniti suntem cu totii si cat de puternica este inima, atunci cand folosim capacitatea ei superioara de a crea.
Existenţialism
Este cat se poate de evident ca fiecare lucru se schimba, atunci cand ne aliniem si ne adaptam la noile frecvente (5D) ce patrund în corpul si în planeta noastra. La nivel macro, schimbarile sunt evidente… si sunt exprimate în diverse forme – ceea ce numim dezastre naturale, fiind forma cea mai evidenta.
Consiliul Suprem Pleiadian ar dori sa aduca un grad de intelegere al expresiei „dezastre naturale”, în sensul ca aceste intamplari sunt, de fapt, foarte naturale si se petrec atat în lume, cat si în afara ei. Ei mai spun ca în cosmos exista furtuni evidente, la fel cum exista furtuni evidente pe Pamant sau pe oricare alta planeta. Aceste furtuni accelereaza masa de energie necesara transformarii majore.
Ei ne invita sa ne gandim la Big Bang… din perspectiva lor, coliziunea energiilor din momentul Big Bang-ului a fost o furtuna cosmica, ce a accelerat crearea de lumi în acest univers – la fel cum furtuni mai mici accelereaza crearea de lumi mai mici, la o scara mult mai mica.
În mod interesant, ei asociaza acest lucru conceptului (relativ abstract) de existentialism. Iata cum explica ei…
La inceput a existat neantul. Dupa neant, a urmat existentialismul.

Prin existentialism ne referim, în mod specific, la rezultatul vointei facute cunoscuteTeoria existentialista descrie vointa ca fiind creatoarea formei. In aceasta perspectiva, creatoarea lumilor este vointa (universala), facuta cunoscuta.
Sa explicam…
Ceea ce voi ati numi „voia lui Dumnezeu” nu este nici mai mult nici mai putin decat vointa imuabila, inefabila, de a crea. Vointa de a crea nu este ceva care „provine” din Dumnezeu, în sine – ea ESTE Dumnezeu. Vointa inerenta constituie spirala ascendenta a dezvoltarii evolutive, care contine deopotriva expansiunea si contractia, linistea sihaosul, materia si antimateria, iubirea si frica, pacea sidistrugerea, raiul si iadul.
Distrugerea este un semn de expansiune, la fel cum linistea este reflexia contractiei. Aceste valuri fluctuante, naturale, de energie exista pretutindeni… in oceane, in corpul vostru fizic, in cosmos… in toate lucrurile din jurul vostru exista acest tipar de forte contrarii, ale polaritatii.

Polaritatea este forta opusa a energiei necesare pentru a produce fizicalitate. De exemplu, fara antimaterie, materia nu ar putea exista. Ea este doar expresia contrariilor, separarea intregului, care face posibila creatia fizica… astfel ca, atunci cand cunoasteti o latura a unui lucru, intotdeauna este prezenta latura opusa a aceluiasi lucru.
Acest lucru este valabil pentru tulburarile actuale de pe planeta… pur si simplu, asistati la una din extremele polaritatii unei noi creatii.
Pauza creativa
Se poate ca acelora care parcurg constient aceasta calatorie, sa le fie destul de cunoscut faptul ca, dupa orice tulburare, vine claritatea pentru o noua creatie, solul proaspat si fertil, în care sa fie semanate noi seminte… dar ca, intotdeauna, perioada interimara este cea în care starea noastra de maestru este necesara.
Acest lucru a fost valabil în ultimele cateva saptamani, cu toata energia distructiva eliberata prin aceasta recenta purificare. Nu este bine sau rau, dar categoric ca e resimtit ca fiind coplesitor, daca iesim din starea de neutralitate si intram în polaritatea emiterii de judecati.
Pe langa uriasa eliberare de negativitate umana… complementara mizeriilor psihice reziduale, starnite de combinatia dintre un ciclu solar intens si contrapartea lui geologica: un uragan în SUA/taifun în China/cutremur de pamant in Canada… în momentul de fata, lucrurile sunt si incantator de derutante, în ceea ce priveste scopul nostru si ce/cum sa cream.
Noua energie (constiinta unimii) pentru co-creatie nu este prezenta în intregime, dar vechile cai de creare sunt, în mod oficial, incheiate. Rezultatul este ca suntem cu totii fortati sa ne detasam de ceea ce inainte gandeam ca doream sa fim/facem/avem… dar fara sa avem o idee clara despre cine/ce/cum DEVENIM. Suntem creatorii… dar în prezent nu avem vointa, claritatea, inspiratia, dorinta, energia sau motivatia de a crea.
Eu zic ca aceasta e o incercare a Mamei/Tatalui Dumnezeu de a face haz, dar cei din lumea nevazuta spun ca motivul pauzei este just… în principal pentru ca ne vom schimba atat de radical, în urmatoarele cateva saptamani, incat suntem protejati, cum s-ar spune, de la a crea lucruri diforme… cine suntem dicteaza ceea ce cream, iar noi tooooot mai cautam sa ajungem în strafundurile sinelui nostru autentic, inainte de a face primele noastre alegeri, de pe pozitia adevarului intreg.
Din fericire, Mercur tocmai a intrat în miscare retrograda, ceea ce inseamna ca vom avea (inca) cateva saptamani în care sa stam în mizeria noastra procesam si sa dobandim claritate, cu privire la ceea ce inseamna toate acestea.
Ca si în cazul tranzitiei, suntem intre lumi, avand nevoie sa ne ancoram în ceva substantial, în timp ce ne orientam prin acest spatiu dintre lumi. (sa aveti succes) Invatam cum sa ne echilibram în acest spatiu adeseori incomod, dintre viata noastra veche si cea noua, dintre procesul continuu de moarte si renasterea noastra iminenta. Foarte multe lucruri din trecut/dualitatea noastra se apropie de finalizare si, în acelasi timp, foarte multe lucruri din viitor/unitatea noastra sunt deja prezente. Ne contopim, simultan, în neant si în toate.
Presiunea poate fi o experienta extrem de provocatoare, continuand sa creasca cu fiecare val de energie ce incheie acest ciclu de timp. Si nu e niciun secret faptul ca eu consider ca aceasta parte din procesul de Inaltare este necrutatoare… spatiul vid dintre realitati e, în mod categoric, vital – dar si chinuitor. Atunci cand inaintam cu greu prin aceste perioade zbuciumate, uneori efectiv nu avem nicio bucurie … chiar si atunci cand alegem altfel… iar acest lucru este în regula.
Atunci cand suntem (temporar) deconectati de la Sursa creativitatii noastre (IUBIREA) acest lucru poate duce la sentimentul de a fi total rataciti, singuri, scufundati intr-un nor intunecat, iritabili si/sau morti pe dinauntru… alteori, realmente ne putem simti ca si cand am muri/disparea. Aceste viduri sunt, în cea mai mare parte, experiente de scurta durata… faceti-va rezerve pentru acest ultim ciclu, deosebit de violent… insa a opune rezistenta este in zadar. Mai bine sa ne pliem în starea de disconfort si sa ne tinem respiratia, atunci cand vin valurile peste noi.
Travaliul nostru se accelereaza, ceea ce inseamna ca acum avem foarte putin timp (perioda moale) intre contractii. În aceasta perioada, cel mai bun lucru pe care il putem face – pentru noi insine si pentru planeta – este sa ramanem centrati în spatiul inimii, ferm ancorati în IUBIRE (universala), stiind ca orice turbulenta pe care o simtim este doar rezultatul ultimelor zile din aceasta legendara perioada de transformare, de 13 ani. Nu trebuie neaparat sa fim „pozitivi”, atunci cand simtim negativitatea… ci doar constienti de ea, neutri în fata ei si avand cunoasterea absoluta ca va trece.
Inceputul portalului 11:11
Acestea fiind spuse, exista o (mica) sansa ca aceasta pauza creativa sa inceapa sa se incheie în scurt timp… mai exact pe11/11, despre care CSP afirma ca este primul portal de descatusare a noii noastre puteri de creatie.
Ei numesc aceasta trecere anume, ceremonia noastra de absolvire prima dintre multele deschideri ce vor duce la manifestarea deplina a omului divin. Aflu ca acest portal 11:11 ne aduce puterea extraordinara a starii de maestruun mod de a ne ierta pe noi insine si unii pe altii, semenii nostri, pentru toate greselile din trecut.
Pentru cei care sunt în fruntea paradei de Lumina, acesta este primul portal de „incheiere a activarii tranzitiei personale”. Desi nu stiu foarte sigur ce inseamna asta, mi se spune ca al doilea si cel din urma astfel de portal va fi pe 22 noiembrie.

Codul Inaltarii
Cele mai incantatoare informatii pe care le-am primit pentru acest raport au fost, de departe, vestea ca în curand va trebui sa intrupam al 13-le cod (activarea ADN-ului), pe care pleiadienii il numesc „frecventa inaltarii”.

Se pare ca este codul starii de maestru, necesar pentru a transcende dualitatea si a intra în constiinta unimii…impreuna cu corpul nostru fizic.
Pe 13 noiembrie avem o eclipsa totala de Soare, care estefoarte semnificativa, potrivit celor din lumea nevazuta. Din cate inteleg, acest portal accelereaza energia atotcuprinzatoare a lui 2013… un program binar si progresiv, care activeaza codul esential (13) pentru Inaltare. Ne pregatim sa descarcam aceasta frecventa specifica, inca din 11.11.11, iar acum, la apropiata eclipsa, vom activa noile coduri-lumina… specifice frecventei 13, a IUBIRII universale… care se va manifesta în totalitate, in 2013. CSP numeste aceasta eclipsa, culmea transformarii desfasurate de la eclipsa solara din 1999.
Aceasta eclipsa aduce cu ea codul sacru al Inaltarii… atat pentru voi, ca indivizi, cat si pentru constiinta planetara, ca intreg. Vrem sa spunem prin asta ca activarea codului al 13-lea reprezinta frecventa atotcuprinzatoare a Inaltarii fizice… codul necesar pentru a va aduce pe fiecare dintre voi la aliniere fizica cu sinele vostru esential. – CSP (Consiliul Superior Pleiadian)
Acestea sunt chestii foarte captivante. Imi aduc aminte ca am primit informatii despre puterea sacra a lui 13, atunci cand am transcris materialul pentru Cell Speak™… a fost atat de puternic, incat cu greu am putut sedea linistita.
Ca sa simt, la nivel visceral, ce inseamna energia lui 13, Cele Sapte Surori (din Pleiade) au deschis un portal catre frecventa aceasta, ca sa ii pot simti impactul… A trebuit efectiv sa ma ridic si sa ma misc prin jur, la fiecare cateva minute, ca sa o asimilez. Ea depasea beatitudinea. E posibil chiar sa simtiti vibratia codificata în aceste cuvinte… doar citind aceste randuri.
Iata un extras din program… lectia intitulata A 13-a spirala a IUBIRII:
(…) a 13-a spirala (si chakra) este intim conectata cu planeta. Ea ne conecteaza, din planul terestru, cu sinele nostru superior, despre care mi se spune ca face posibila renasterea constiintei Christice, prin intermediul geometriilor interconectate (fractal), ce recurg la energia Sursei. Aceste geometrii permit transmiterea celei mai pure vibratii a IUBIRII universale, care initiaza deschiderea portalului catre corpul cristalin, ce ii permite tiparului Christic/planului divin sa se consolideze, sa se stabilizeze, sa se echilibreze si sa se impamanteze.
Asadar, activarea spiralei a 13-a ne permite sa ne integram sinele spiritual în celulele, ca sa putem intrupa fizic esenta tiparului nostru divin, forma noastra desavarsita. Mi s-a explicat ca energia IUBIRII universale literalmente intrepatrunde intregul nostru sistem ADN existent, de 12 spirale, imprimand tiparul divin original in corpul fizic, mental si emotional si saturand fiecare celula cu (inteligenta) Christosul inviat… aceeasi inteligenta (a IUBIRII) ce deblocheaza codul pentru co-creatie universala.
Ceea ce CSP doreste sa clarifice este intelegerea ca acest cod al Inaltarii reprezinta CODUL renasterii sau ceea ce ei mai numesc codul reincarnarii noastre.
Ca urmare a acestui cod, ne (re)incarnam cu adevarat si în intregime, în viata SI în unime, în acelasi timp! Vastitatea acestui proces este destul de ireal si greu de inteles, dar pentru acest motiv suntem cu totii aici, în acest moment… ca sa intram (fizic) intr-un plan superior de existenta si sa ne actualizam potentialul uman deplin.
Uluitor… în mod intentionat, presupun eu.
Initierea lui Ofiuc*
[Ofiuc/Ophiuchus este o constelatie mare, aflata pe ecuatorul ceresc, intre Hercule si Scorpion, cuprinzand nebuloasa intunecata, Ofiuc. N.tr.]
Prin urmare, în plan colectiv, initierea noastra pe 12 niveluri, în calitate de discipoli, se apropie de final, odata cu 2012, iar acum ne pregatim sa activam a 13-a spirala din ADN (ce corespunde chakrei a 13-a), via eclipsa solara din 13 noiembrie. Toata aceasta pregatire pentru portalul 21 decembrie spre 2013… despre care mi se mai spune ca reprezinta initierea Pamantului în al 13-lea semn zodiacal, Ofiuc.
Daca inteleg corect acest lucru, Ofiuc va fi responsabila de activarea portalului fizic prin care le va fi transmisa armonica IUBIRII universale, planetei, omenirii care urca pe o noua treapta si intregii materii fizice, la frecventa lui 13.
CSP explica faptul ca numarul 13 este o energie arhetipala, ce controleaza o intreaga matrice… pe care el o numesteholograma IUBIRII... la fel cum cele 12 semne ale zodiacului sunt guvernate de Ofiuc (al 13-lea semn), cei 12 apostoli au fost condusi de concentrarea pe Christos (al 13-lea discipol), sistemul ADN-ului nostru de 12 spirale este guvernat de a 13-a spirala etc
NOTA: A 13-a spirala mi-a fost descrisa ca un strat care ne invaluie sistemul de 12 spirale… un fel energie guvernanta, ce ne ghideaza prin initierea/integrarea celor 12 niveluri ale starii de maestru, pe care fiecare dintre noi a ales sa le stapaneasca, în vederea Inaltarii, în aceasta viata.
Magicul 13
In final, treisprezece… care în alchimie este DEOSEBIT de semnificativ… este literalmente numarul magic! (Si probabil ca, din cauza aceasta, el a fost denigrat de cercurile guvernante.) Exista foarte multe referinte simbolice si literale care indica ca acest lucru este adevarat… de exemplu:
  • Calendarul de 13 Luni din cultura mayasa
  • Calendarul de 13 Luni (Pline) din cultura celtica
  • 13 luni din calendarul lunar pagan, care corespund si ciclului menstrual uman
  • 13 apostoli la Cina cea de Taina… din „ziua” de dinaintea Invierii
  • 13 trepte pe scara egipteana ce conduce la vesnicie (a 13-a treapta este momentul în care un suflet atinge desavarsirea spirituala)
  • 13 reprezinta „Moartea”, în cartile de Tarot, simbolizand incheieri/inceputuri
  • 13 principii ale credintei, în iudaism
  • 13 dolari, abonament lunar de membru, pentru TWYHChiar fiecare suita din setul traditional de 52 carti de joc este sub semnul lui 13… 13 inimi, 13 pici, 13 careuri, 13 trefle… care, potrivit dictionarului Wikipedia sunt o reprezentare simbolica a calendarului nostru, ce corespunde ciclurilor Pamantului:
52 carti = 52 saptamani
4 suite = 4 anotimpuri
13 carti în fiecare suita = ciclurile de 13 Luni (Noi si Pline)
Ceea ce vi se va solicita sa asimilati este intelegerea faptului ca 13 joaca un rol vital si recunoscut în matricea corpului vostru si ca fiecare dintre voi va fi capabil sa stapaneasca puterea lui 13, în creatiile voastre viitoare pe Pamant. Vor mai veni multe informatii despre acest subiect… - CSP
Suntem atat de aproape de intelegerea intregului tablou…
In rezumat
Mai mult decat orice, cei din lumea nevazuta vor ca eu sa clarific mai ales faptul ca activarea codului al 13-lea, prin portalul solar din 13 noiembrie, reprezinta precursoarea Inaltarii si ca, pana în 13 ianuarie 2013, vom fi incheiat descarcarea si activarea lui.
Activarea lui 13 este vitala pentru DEVENIREA voastra… este o precursoare a anului al 13-lea, anul (re)nasterii lui Christos. – CSP
Teoretic vorbind, eclipsa, cuplata cu portalurile 11:11, va actiona ca o deschidere spre noua retea cristalina si, potrivit CSP: energia generata va incepe sa circule prin corpul vostru, în unduiri pulsatile, ca sa va pregateasca pentru descarcarile din data tripla, pe masura ce sunteti scaldati în frecventele lui Acasa, ale IUBIRII, care va vor aduce multa vindecare, voua si planetei. (hmmm… nu astept asta, cu prea multa nerabdare)
Ei mai impartasesc faptul ca, drept urmare a acestor portaluri de putere din aceasta luna… definitivarea energiilor de incheiere ale portalurilor finale 11:11 si activarea energiei lui 13… vor avea loc schimbari MARI – cum sunt cele care ne schimba complet – mai ales la nivel macro.
Nu acord prea multa atentie nivelului macro, pentru ca nivelul de gestionare micro este cel care conteaza cu adevarat, dar merita mentionat ca energiile Inaltarii au atins punctul de basculare – ceea ce inseamna ca, în curand, toti cei care sunt de partea IUBIRII (universale) vor fi impinsi/atrasi în armonicele cristaline ale noului Pamant, în timp ce aceia care nu au atins inca coeficientul de Lumina/Iubire vor fi impinsi/atrasi intr-o contractie si mai mare a polaritatii.
Cu totii am vazut pana acum aceasta „despartire a lumilor”, în care tot mai multe relatii/oameni dispar subit din viata noastra, deoarece nu mai suntem pe aceeasi banda de frecventa, dar CSP spune ca aceasta scindare ce se apropie, va face doua lucruri: 1) ii va aduce pe cei aflati în linia temporala a unimii la relatii mai stranse intre ei; si, totodata, 2) sa asigure ca toti cei care, la nivel de suflet, au decis sa coopereze pe terenul de joc al noului Pamant, dar care mai au de facut munca de purificare, vor primi mesajul, tare si raspicat, ca glasuri de chemare la actiune, care sa reverbereze frecventa lui 13, prin ADN-ul tuturor locuitorilor Pamantului.
Cu alte cuvinte, acesta va fi un moment al despartirii de dinaintea unimii, dar toti vor primi aceasta chemare, astfel ca, acelora care au nevoie sa se aventureze mai adanc în necunoscut, li se va oferi oportunitatea, la fel cum fiecaruia dintre noi i s-au dat toate contractele de care a avut nevoie ca sa aleaga, în cele din urma, calea IUBIRII.
Dupa integrarea codului al 13-lea, nu vor mai fi directive de urmat … trecute (ancestrale) SAU viitoare (transmise prin channeling).
Trecutul si viitorul au reusit sa ne ghideze pana aici si acum, punct din care, în sfarsit, singura cale de inaintare pentru omenire va fi Sa gandim cu inima noastra!
Ce vremuri emotionante, infricosatoare, uluitoare, coplesitoare, frumoase, socante si de nepatruns, în care sa fii om!
Lauren
ThinkWithYourHEART.com
Ana Nicolai
Sursa: eulinterior.blogspot.ro

Când eşti adevărul cunoşti libertatea


 Viaţa este unica realitate din care se naşte tot adevărul, întrucât adevărul este dezvoltat şi creat în fiecare clipă, prin fiecare gând pe care îl avem. Ne putem gândi şi apoi să ne răzgândim şi fiecare variantă să fie adevărată, deoarece când trăieşti o experienţă acea stare devine adevăr.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiţă
      Există doar viaţă şi opţiuni. Când vom înţelege că totul este adevărat şi totuşi nimic nu este adevărat- că există doar starea de a fi – abia atunci vom percepe adevărul ca fiind orice vom decide ca el să fie şi acesta va fi absolut atât timp cât putem recunoaşte că este altfel. Atunci nu ne vom mai lupta pentru o dogmă sau o cunoaştere, nu va mai exista în percepţia noastră că una e mai grozavă decât alta, pentru că vom fi şi atât. În clipa în care vom recunoaşte şi nu vom mai crede în ceva, acel ceva încetează să mai fie ceva real. În fiecare moment al vieţii putem schimba orice adevăr prin experienţă.
Ceea ce ne permite să devenim stăpânii propriei realităţi este cunoaşterea că putem face şi deveni orice vrem – şi că avem capacitatea şi libertatea să ne răzgândim oricând. Dacă ceva nu mai rezonează cu noi nu înseamnă că trebuie să rămânem angrenaţi şi limitaţi în acea realitate ci avem liberul arbitru pentru a schimba realitatea.
De exemplu cât timp ne ia să devenim bucuroşi? Este nevoie doar să ne gândim la un moment în care am experimentat bucuria şi trăim din nou acea stare în acum şi aici.
La fel de cât timp avem nevoie să devenim nefericiţi? Este nevoie doar să ne gândim la un moment de nefericire din trecutul nostru şi simţim acea nefericire în prezent.
Adevărul este că avem obţiunea şi libertatea de a trăi oricare dintre acele stări pe care le vrem oricând dorim şi că putem schimba starea oricând dorim. Este nevoie doar de o clipă în care să te conectezi mental la un anumit eveniment şi să trăieşti starea pe c re ai avut-o atunci.
Aceasta este libertatea prin care Dumnezeul Central sau Tatăl Ceresc ne arată iubirea Sa. Când vom cunoaşte şi conştientiza acest adevăr în interiorul nostru vom depăşi limitările care ne ţin în graniţele a ce a fost şi vom conştientiza că suntem Scântei Divine, Spirite Divine care ma coborât în trup, şi am luat un costum pentru a experimenta măreţia vieţii. Astfel nu mai aparţinem altui adevăr decât celui care ne aparţine.
Este important să reţinem că orice credem că există, există.Ori de câte ori credem în ceva,începem să avem comportamente congruente cu ceea ce credem şi astfel acel ceva devine adevăr într-o realitate emoţională din fiinţa noastră.
Realitatea noastră creatoare va fi întotdeauna diferită de a altora. Iar dacă ceilalţi nu reuşesc să ne înţeleagă realitatea noastră înseamnă că sunt cufundaţi în iluzia propriei realităţi.
Adevărul poate fi absolut toate lucrurile. Când vom înţelege asta nu vom mai fi limitaţi de nimic şi ne vom da voie să experimentăm torul, adică să trăim orice fenomen sau stare cu toată fiinţa. Vom fi liberi deoarece nu vom mai fi robii unor programe şi concepte care sunt transmise de conştiinţa socială, care spun despre ceva că este într-un anumit fel sau în altul- când în realitate acel ceva este tot ceea ce poate fi definit în gând.
Pentru a ne îndeplini destinul este important să devenim ceea ce suntem în unicitatea noastră. Dacă încercăm să trăim potrivit planului altuia, nu vom deveni niciodată un Eu sunt.
Există un singur mod prin care putem înţelege cine suntem noi de fapt şi ce anume este în interiorul nostrui. Acest mod este cunoaşterea adevărul propriei trăiri emoţionale. Să fim cinstiţi cu noi, cu ceea ce experimentăm şi cu ceea ce se află în interiorul nostru.Să iubim ceea ce suntem şi să ascultăm pe Dumnezeul din noi, pe Sinele nostru Divin care ne vorbeşte într-un limbaj foaret subtil. Îl auzim atunci când trăim în prezent şi când suntem în comuniune cu El. Să trăim adevărul care este în noi. Atunci când îl trăim şi-l arătăm şi în exterior ca manifestare atunci trăim măreţia Sinelui Divin. Astfel vom aprecia viaţa şi o vom trăi aşa cum simţim noi cu toată fiinţa noastră. Când vom contempla acest lucru vom dobândi libertatea de a înţelege şi de a fi. Atunci nu vom mai sta pe loc determinând şi demonstrând ce şi cum este adevărul , vom trăi o stare şi vom fi acea stare. Când trăieşti o stare îţi este suficient trăirea şi nu mai ai de ce şi ce să mai demonstrezi altora. Este suficient ce trăieşti, ce crezi tu, şi că ţi-ai demonstrat ţie că poţi, şi asta le împlineşte pe toate. Devii suveran.
În acest punct ne eliberăm de toate dogmele şi toate credinţele impuse din exterior, vom înceta să ne mai străduim să fim adevărul altcuiva, şi abia atunci vom fi liberi să ne exprimăm şi să experimentăm lucrurile pe care Sinele Divin ne cere să le facem, astfel încât să ne împlinim în cunoaşterea şi înţelegerea care ne lipseau. Noi suntem într-o continuă devenire, înaintând în veşnicie. În fiecare zi suntem alţii deoarece în ziua precedentă am accesat diverse informaţii şi cunoştinţe care ne-au schimbat mintea.
Când vom conştientiza că în fiecare clipă noi ne perfecţionăm fiinţa şi scoatem la suprafaţă măreţia Sinelui Divin, atunci într-o zi vom deveni adevărul a tot ce înseamnă gând, baza de pe care este lansat tot ceea ce înseamnă viaţă.
Adevărul este orice afirmă Sinele că este, deoarece orice credeţi, aşa este , şi orice credeţi aceea veţi deveni. Îi putem învăţa pe alţii din propria experienţă prin modul în care trăim în interiorul nostru şi prin modul în care ne comportaăm în exterior. Atunci când starea interioară a noastră se reflectă în comportamentul exterior suntem impecabili cu noi şi cu întreg universul.
Să nu căutăm niciodată adevărul, doar să fim acel adevăr. În „a fi” suntem una cu universurile infinite.
“Fiecare om este un Sine Divin care a fost creat având liber arbitru”(Maestrul Ramtha).
Sursa: holisterapi.wordpress.com