marți, 13 septembrie 2011

IMAGINI SPECTACULOASE. Furtuna care matura Calea Lactee de 350 de ani

Furtuna Jupiter - 1
Oamenii de stiinta sunt din ce in ce mai aproape de a intelege o furtuna extratordinara care se dezlantuie de 350 de ani deasupra Jupiterului, cea mai mare planeta din sistemul nostru solar.
Expertii NASA au reusit sa faca o serie de fotografii uimitoare chiar in centrul furtunii care a ajuns sa fie cunoscuta drept Great Red Spot.
Site-ul Daily Galaxy explica cum, folosind imagini termice stranse de la mai multe telescoape - Very Large Telescope din Chile al European Southern Observatory, telescopul Gemini Observatory din Chile si telescopul Subaru sin Hawaii al National Astronomical Observatory din Japonia -, Jet Propilsion Laboratory a reusit sa obtina date noi despre structura furtunii.
"Am crezut ca (n.r. furtuna) Great Red Spot era ovala si plata, cu o structura simplista, insa noile rezultate arata ca, de fapt, este extrem de complexa", a spus unul dintre cercetatorii implicati in proiect.
Furtuna Jupiter - 2
Una dintre descoperirile care i-a surprins pe oamenii de stiinta este ca nucleul furtunii, de un portocaliu intens, este cu -15 – -13,88 grade Celsius mai cald decat mediul din jurul acestuia. Diferenta nu este foarte mare, insa, din aceasta cauza, nucleul furtunii, spre deosebire de restul acesteia, are o rotatie in sensul acelor de ceasornic.
Cat despre coloristica neobisnuita a furtunii, "aceasta este pentru prima data cand putem spune ca exista o legatura stransa intre conditiile de mediu - temperatura, vant, presiune si compozitie - si culoarea Great Red Spot. (...) Desi putem specula, inca nu stim cu siguranta care chimicale sau procese sunt cauza culorii rosii intense", a explicat Leigh Fletcher de la Universitatea Oxford.
Furtuna care in cel mai rece punct are -162 de grade Celsius este atat de intinsa incat trei Pamanturi ar incapea in ea.
Sursa: stirileprotv.ro

Uraganul Katia a lovit Marea Britanie. O persoană a murit VIDEO


Uraganul Katia a făcut prima victimă în Marea Britanie. Un şofer de ambulanţă a murit după ce maşina sa a fost lovită de un copac. O altă persoană aflată în vehicul a fost rănită grav. Presa de la Londra scrie că Regatul Unit se confruntă cu cea mai violentă furtună din ultimii 15 ani.

2011-09-13 08:33:45
Uraganul care a lovit Marea Britanie este cel mai puternic din ultimii 15 ani
închide
O persoană a murit după ce uraganul Katia a lovit Marea Britanie / FOTO: RTV
În zonele de coastă, valuriule au atins înălţimi de câţiva metri, iar curenţii sunt extrem de puternici. Autorităţile i-au sfăturit pe surferi să rămână pe uscat, deoarece apele învolburate sunt foarte periculoase. În regiunea Durham din nordul Angliei, un surfer care era pe cale să se înece, a fost salvat în ultimul moment de un salvamar.


Cele mai afectate regiuni sunt Scoţia, Irlanda de Nord, unele zone ale ţării Galilor şi Nordul Angliei. Aici, rafalele de vânt au atins viteze de peste 120 de km la oră. Reţeaua de electricitate a fost avariată şi sute de case au rămas în beznă. Traficul rutier a fost dat peste cap din cauza copacilor căzuţi pe carosabil. Iar zeci de maşini au fost avariate fiincă acoperişul unui garaj s-a prăbuşit peste ele.


Mai multe trenuri care circulau aproape de coastă au fost lovite de vântul puternic şi de valurile uriaşe. Din cauza vizibilităţii reduse, traficul feroviar a fost dat peste cap. De asemenea, numeroase ferioboturi au rămas blocate în porturi. Iar cursele aeriene au avut întârzieri mari. Fotografii au surprins imagini dramatice cu piloţii unor avioane care se luptau din greu să aterizeze printre rafalele puternice de vânt.
Sursa:  REALITATEA.NET

Sfârşitul Timpului nu este şi Sfârşitul Lumii !

  Acest moment crucial în istoria omenirii a fost gresit înţeles şi, spun adepţii teoriei referitoare la efectele trecerii prin Centura Fotonică, a fost greşit transmis prin Biblie. Schimbările care se aşteaptă în 2012  vor modifica total viaţa pe Terra şi omenirea aşa cum o ştim acum.

    -Luna îşi fabrică deja atmosfera proprie, una alcătuită din compuşi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafaţă de 6000 kmp. !!!
         
     -Atmosfera lui Marte creşte rapid şi se crede că ar fi dus la defectarea sondei spaţiale Mars Observer, în anul1997.

      - Atmosfera Terrei, adică chiar aici în jurul nostru, este şi ea în schimbare, în straturile superioare formându-se un nou gaz, care nu exista până acum iar activitatea vulcanică a crescut de 5 ori din anul 1875 încoace. Trebuie să nu uităm că anul trecut s-au înregistrat cele mai cumplite şi mai numeroase mişcări de pământ din toată perioada în care s-au făcut măsurători !!!

       - Venus sufera o creştere vizibilă a intensităţii sale luminoase. Este suficient să vă uitaţi pe cerul nopţii când este senin şi veţi vedea cu ochii voştri cât de tare luminează Venus !!!

       - Câmpul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar între planetă şi unul dintre sateliţii săi s-a format un… tub de radiaţie ionizată.

        - Uranus şi Neptun au suferit recent… inversări de poli, îşi măresc câmpul magnetic şi devin tot mai strălucitoare. Nu uitaţi oameni buni…este dovedit clar faptul că la noi acasă, pe Pământ, polul nord se duce anual către Rusia cu 64 de km !!!

       - Câmpul magnetic al Soarelui a crescut şi el cu, mare atenţie la cifre… 230% din 1901 până acum.

      Academia Naţionala de Ştiinţe din Siberia anunţă că aceste multiple  schimbări din sistemul nostru solar se datorează intrării acestuia în Centura Fotonică, o zonă cosmică cu o energie uriaşă.

      Sistemul nostru solar trece prin această Centură de două ori în… 25.920 ani, perioadă considerată Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii durează aproape … 2000 de ani.

       Se crede că Soarele nostru a intrat deja în Centură, încă din 1998, şi se estimează că Terra, cu tot bagajul ei din care facem şi noi parte, va intra în acestă zonă specială… în 2012 !!!  Trecerea prin Centură pare să ducă la transformarea omului profeţită de Biblie, la o teribilă experienţă spirituală. Se spune că vor trece mai departe doar cei…pregătiţi, doar cei care vor avea puterea interioară să reziste schimbărilor uriaşe !!!

      Se presupune că oamenii cu un comportament egoist, cu vibraţii scăzute în aura energetică… nu vor supravieţui radiaţiei de inaltă frecvenţă existentă în Centura Fotonică. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare… selecţie naturală în funcţie de spiritul fiecăruia !!!

      Trăirile şi sentimentele negative creează energie negativă. Ca orice energie, sentimentele, trăirile şi gândurile noastre au o anumită vibraţie. O energie negativă nu poate avea, evident, decât o vibraţie joasă, pe principiul universal al evoluţiei. În Univers, nimic nu este întâmplător iar scopul major este perpetuarea şi evoluţia vieţii.

      Oamenii de ştiinţă şi cei care cred cu fermitate în marea transformare generată de vibraţii, spun că 2012 pe Pământ va fi anul trecerii şi anul selecţiei oamenilor !!!Ce înseamnă însă aceasta în mod concret? Pregătiţi-vă să citiţi şi auziţi lucruri cutremurătoare !!!

      Centura Fotonică este imensă! Ne  trebuie 2000 ani să o trecem! Emite o radiaţie electromagnetică uriaşă atât în spectrul vizibil, cât şi în cel invizibil, de inaltă frecvenţă (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multiplă şi şocantă influenţă asupra materiei terestre. Noi, oamenii, facem parte din ceea ce va fi influenţat extrem de mult!!! În primul rând, se va constata… fluorescenţa tuturor corpurilor, iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
      Corpurile vor emite o lumină fară temperatură şi nu vor avea umbră.
Intregul sistem solar îşi va schimba structurile moleculare ale materiei. Energia fotonică va deveni sursă majoră de energie liberă şi nepoluantă, aşa cum au visat şi au prezis mulţi fizicieni până acum. Planeta va suferi o scădere progresivă a densităţii şi îşi va schimba "bătaia inimii". După ce a avut o valoare constantă timp de mii de ani, "rezonanţa Schumann" a Terrei a început să creasca, din 1980, de la 7,8 Hz, apoi să se accelereze, ajungând la 12 Hz, nivelul de astăzi. Aceasta înseamnă că, dată fiind creşterea frecvenţei vibratorii a Pământului, cele 24 de ore de viaţă ale unei zile sunt doar… 16 ore reale ! 
      Deocamdată este încă bine şi acceptabil, deşi aşa se explică de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grăbiţi şi mai obosiţi.
Ce se va întamplă în momentul intrării noastre în Centura Fotonică, adică anul viitor, în 2012 este pur şi simplu de neinchipuit: întreaga omenire, va trece într-o altă dimensiune!
               
       Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru, aşa cum îl ştim şi îl trăim acum… nu va mai exista !!!
În acel "Punct Zero" se vor inversa şi Polii Magnetici ai Pământului. Vestea bună este, repet, că Sfârşitul Timpului nu înseamnă şi Sfârşitul Lumii!!! Un semn că momentul este aproape: intensitatea plasmei strălucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit şi ele o energie sporită. Mayaşii ne retransmit şi ei informaţiile primite de la zei despre schimbările ce vor urma:
    - întregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si întregul Univers, cu efecte benefice;
    - vom depăşi tehnologia actuală şi vom avea cunoştinţe fabuloase despre Timp si Spaţiu;
    - banii vor dispărea ca necesitate; poate aşa veţi înţelege cât de mari vor fi schimbările în plan social: nu vom mai avea nevoie de bani!!!
    - vom intra în Dimensiunea a V-a;
    - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 cât are în prezent.

       În ce priveşte fiinţa umană, schimbările vor fi deci, colosale în sens pozitiv. Însoţite totuşi de simptome neplăcute ceea ce reprezintă de fapt înca o veste bună căci va fi semnul că organismul se purifică:

     - migrene, dureri de cap, oboseală, ameţeală sau palpitaţii.
     - simptome specifice răcelii (febră, transpiraţie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice.
     - slăbiciune musculară, respiraţie greoaie, oboseală nejustificată.
    - modificări în sistemul limfatic şi imunitar, nelinişte, depresii, stres şi fascinaţia trecutului.
      Vor apărea şi modificări spectaculoase legate de binele celor care vor reuşi să treacă :
            - intuiţia şi capacităţile paranormale se dezvoltă mai repede;
            - folosirea unei părţi mai mari din creier, peste 10-15% cât în prezent;
            - toate bolile incurabile vor dispărea, inclusiv SIDA şi cancerul;
            - se vor inmulţi bioterapeuţii şi telepaţii;
            - corpul fizic va începe să se schimbe şi probabil vom vedea (cei care scapă!) o aura de lumină ca sfinţii de pe pereţii bisericilor.


       În momentul intrării în Centura Fotonică se va produce un amplu proces de armonizare, de recalibrare a frecvenţelor corpului uman cu cele de referinţă din Univers. Este aşa-numita "înălţare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc şi vechile scripturi.V
       "Înălţarea" fiind bruscă şi puternică, cei cu vibraţii joase, negative (răutate, egoism etc.) nu vor rezista transformării.
Frecvenţele genomului uman şi ale ADN-ului sunt foarte înalte, vibraţiile foarte fine. Sunt în fapt lumina, ceea ce explică vizibilitatea aurei la zei şi sfinţi.

       Dr. Berrende Fox a constatat că, în ultimii 20 de ani, oamenii au început să se schimbe la nivel celular, iar unii chiar şi-au dezvoltat noi lanţuri în structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sânge.

       Ideea este că 2012 este foarte aproape de noi şi majoritatea vor ajunge cu siguranţă să vadă dacă această  profeţie este reală sau falsă. Cum ar trebui să reacţionăm? O întrebare corectă la care unii chiar au găsit răspuns: trebuie să facem schimbări majore în viaţă, să învaţăm să generăm frecvenţe înalte, adică să generăm bunătate, iubire, armonie, lumină, înţelegere, compasiune pentru a fi pe frecvenţă cu Pământul care deja a început ascensiunea spre dimensiunea
a V-a!!!
     Ce ziceţi, cine va trece de marea încercare? Ce rol va avea în acest proces…credinţa în Dumnezeu? Vă simţiţi deja printre cei care vor fi aleşii vibraţiilor astrale pentru viaţa specială din trecerea prin Centura Fotonică ?

Alinieri Elenin(C2010 X1)-11133 sau experimente HAARP ?

Fiecare aliniere are un cutremur sau mai multe, de o anumita magnitudine.Poate sa fie o pura intamplare sau un adevar.Ramane sa vedem ce se mai intampla.

28 Dec.2004 Earth-Mercury-Venus…9,1 grade Indonezia
01 April.2007 Elenin-Earth-Mars:Moon-Earth-Sun….8,1 grade in Isles Solomon
15 Aug.2007 Earth-Venus-Elenin ….8 grade Peru
12 Mai.2008 Elenin-Earth-Neptun……7,9 grade China
29 Sept.2009 Earth-Venus-Elenin …….8,1 grade Samoa
18 Feb.2010 Elenin-Earth-Venus……6,9 grade in Rusia China,Coreea de Nord
26 Feb2010. Elenin-Earth-Sun…. 7 grade Japonia,5,2 China
27 Feb2010. Elenin-Earth-Sun:Earth-Sun-Jupiter-Mon…8.8 grade Chile,6,3Argentina
4-5 Mar. 2010 Elenin-Earth-Mercury…6,6 Chile,6,3 Indonezia,6,3 Taiwan,6,5Vanuatu
8 Mar. 2010. Elenin-Earth-Mercury…6,1 grade Turcia
5-14 Mai.2010 Elenin-Earth-Neptun..7,2 grade Indonezia,6,2 grade Chile,5,2Algeria
12-15 Iun.2010 Elenin-Mars-Earth..7,5 grade India
23 Iul.2010 Elenin-Venus –Earth 7,6 grade Philippines
4 Aug. 2010 Elenin-Mercury-Earth.. 7 grade Papua New Guinea.
3 Sept.2010 Elenin-Earth-Mercury-Sun..6,5 grade Alaska,7 grade New Zealand.
29 Sept.2010 Elenin-Earth-Jupiter…7,7 grade Indonezia
3 Nov.2010 Elenin-Earth-Jupiter…6,1 grade Indonezia,5,4 grade Serbia
10 Nov.2010 Elenin-Earth-Uranus 6,5 grade India
30 Nov.2010 Elenin-Earth-Uranus 6,8 grade Japonia
2 Dec.2010 Elenin-Earth-Uranus 6,6 grade Papua New Guinea
11 Feb.2011 Elenin-Earth-Jupiter 6,6 grade Chile
22 Feb.2011 Elenin-Earth-Jupiter 7,1 grade New Zealand
11 Mar.2011 Elenin-Earth-Sun 9 grade Japonia
7 April.2011 Elenin-Earth-Mars 7,1 grade Japonia
15-20 Aug.2011 Elenin-Mercury-Sun 6,3 Japonia,7,1 grade Insulele Vanuatu
28 Aug.2011 Elenin-Sun-Mars
6 Sept.2011 Elenin-Sun-Mercury
14 Sept.2011 Comet Elenin (coada poate atinge Pămînt) va trece între Pământ şi Soare
21-22 Sept. Earth-Elenin Venus
26-27-28 Sept. Elenin-Earth-Sun 3 zile de intuneric
Pentru a vizualiza restul articolului faceti click pe "citeste mai mult"

Sursa: 2012tehnicidesalvare.ro

The Secret – Secretul – subitrare romana


 


Sursa: blogul meu

Cine vrea sa-l ucida pe Dumnezeu?


Controlul mintii reprezinta un fenomen extrem de controversat, mai ales in contextul tot mai numeroaselor amenintari teroriste semnalate in ultimul deceniu. Sustinatorii sai pledeaza, printre altele, pentru implementarea pe scara larga a supravegherii de tip „Big Brother”, dar si pentru „scanarea” creierelor persoanelor suspecte, care, in opinia lor, ar fi de natura sa descurajeze eventualele actiuni ce pericliteaza siguranta societatii. Adversarii dimpotriva, vorbesc despre manipularea cu buna stiinta a omenirii, de reprezentantii unui guvern mondial, capabil, cu ajutorul presei si televiziunilor, sa induca in mintile tuturor un sentiment de spaima generalizata, pentru ca pamântenii sa accepte o dominatie completa din partea guvernelor „grijulii” fata de pericolul terorist. Un alt proiect controversat al „stapânilor din umbra” se intituleaza Blue Beam (Raza albastra) si este menit sa distruga pentru totdeauna credintele religioase ale omenirii.

Controversatul proiect MK-Ultra
    Cel ce a avut curajul sa vorbeasca pentru prima data fatis despre „controlul creierelor” a fost neurologul spaniol Jose Delgado. In 1960, el a implantat in creierul unui taur un minuscul senzor electronic, pe care l-a denumit „stimuloreceptor” – receptor de stimuli. Acesta putea declansa, la o comanda, un scurt soc electric, menit a stimula centrii placerii si durerii din creier. La o simpla comutare de buton, omul de stiinta putea altera instantaneu comportamentul taurului, facându-l, dintr-un monument al furiei, un mielusel infricosat. Tânarul savant spaniol nu era insa nici pe departe primul om de stiinta preocupat de acest fascinant domeniu. „Stimuloreceptorul” spaniolului reusea sa dicteze subiectilor experientelor sale comenzi pe moment, fara ca, in prealabil, ei sa aiba vreodata impresia ca actioneaza sub efectul unui alt impuls decât cel dictat de propria constiinta.
  
 Primele experiente de acest gen au fost facute insa nu de Delgado, ci de doi savanti germani – Gustav Fritsch si Eduard Hitzig, la sfârsitul secolului al XIX-lea. Germanii urmareau de asemenea stimularea electrica a creierului si experientele efectuate de ei pe broaste au demonstrat clar ca, sub efectul curentului, comportamentul obisnuit se schimba total. Cercetarile in privinta controlului mintii au atins un vârf in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, când doctorii nazisti au utilizat aparent inepuizabilul „material de experiente” pus la dispozitie de lagarele de concentrare Dachau si Auschwitz. Savantii nazisti au administrat acestor cobai umani doze adeseori fatale de barbiturice, morfina si mescalina, in incercarile lor de a atinge hipnoza autoindusa sau narcohipnoza.
    
Cu toate eforturile depuse, insa, singura evidenta clara a acestor experiente a fost golirea lagarelor de concentrare si trimiterea a zeci de mii de nevinovati la o moarte chinuitoare. Cu toate acestea, dupa capitularea Germaniei si Japoniei (experiente genetice si de control al creierelor s-au desfasurat si in aceasta tara, pe prizonierii de razboi si civilii tarilor ocupate), cercetarile si studiile acestor „savanti scelerati” au fost privite cu interes de catre americani. Ei au realizat imediat importanta experimentelor de control al mintii si, in cel mai strict secret, i-au cooptat pe principalii raspunzatori de aceste programe catalogate anterior drept „criminale” si i-au pus sa lucreze sub drapelul american, in cadrul proiectului numit initial „Paperclip”.
    Sub conducerea dr. Hubertus Strughold, 34 de savanti germani au fost transferati in Statele Unite, la baza aeriana Randolph, de lânga San Antonio, Texas. De-a lungul a sase ani, imediat dupa terminarea razboiului, CIA, aviatia si marina americana au fost implicate in experientele de hipnoza si control al mintii desfasurate sub indrumarea savantilor germani. Subiectii acestor experiente au fost „indezirabilii” societatii: bolnavii mintal, puscariasii, imigrantii, minoritatile etnice, homosexualii. Aceste proiecte de studii colective au purtat numele de MK-Ultra (MK – in germana „control al mintii” – Mind Kontrol) si cele doua scopuri urmarite erau realizarea unor asasini programabili si controlul total exercitat asupra cetatenilor tarii.
„Mormântul lui Iisus” – o inscenare abil ticluita
    La mare distanta de aceste experimente si dupa publicarea romanelor scriitorului american Dan Brown, care introduceau ideea ca Iisus ar fi supravietuit crucificarii si ar fi murit, mult mai târziu, in Gallia stapânita de romani, a urmat o noua etapa: o serie de asa-zise descoperiri arheologice menite sa arate, de asemenea, ca religia crestina s-a bazat pe o uriasa inscenare. In februarie 2007 aparea, in Statele Unite, documentarul lui James Cameron, „Mormântul pierdut al lui Iisus”. Desi majoritatea oamenilor au fost inclinati, intial, sa creada ca e vorba de o fictiune, venita din partea celui ce a realizat numeroase filme „science-fiction”, de la Terminator si Alien pâna la mai recentul Avatar, Cameron a pus punctul pe i, sustinând ca dimpotriva, prezinta lucruri concrete, reale. Filmul sau prezenta descoperirea efectuata in Israel – 10 osuare inscriptionate, in care s-ar fi aflat ramasitele pamântesti ale lui Iisus, Maria, Iosif, Maria Magdalena, Matei si Iuda. Iar regizorul nu s-a oprit aici, ci a sustinut ca testele ADN au dovedit ca unele dintre oseminte apartin unui cuplu – Iisus si Maria Magdalena – si unui fiu al lor, ceea ce insemna, asadar, nu doar ca Iisus ar fi murit si ca invierea lui, temelia credintei crestine, era un fals, dar si ca ar fi avut copii cu Maria Magdalena!
  
 Insusi arheologul care a realizat descoperirea, israelianul Amos Kloner, de la Universitatea Ramat Gan, a declarat, la data respectiva, ca „ideea pe care vrea sa o transmita documentarul este un fals istoric. Practic, nu avem de-a face cu un mormânt al familiei lui Iisus. De altfel nici nu se putea ca persoane care au murit in locuri diferite, la mari intervale de timp, sa fi avut un osuar comun, in acea perioada zbuciumata”. Dar „raul” fusese deja facut: potrivit unui sondaj de opinie realizat dupa prezentarea, pe toate canalele posibile, a respectivului film, peste jumatate dintre cei intervievati credeau ca datele prezentate erau reale!
„Mesia” va veni dintr-un computer?
    Unii adepti ai teoriei conspiratiei pretind ca ar exista chiar un proiect secret vizând modificarea totala a convingerilor religioase umane. Este vorba despre amintitul Blue Beam, un program care-si propune implementarea unei noi gândiri – new-age, care sa stea la baza unui guvern mondial. Prima etapa ar fi discreditarea credintelor religioase, prin publicarea de carti menite sa puna sub semnul intrebarii adevarurile propovaduite de religiile existente si realizarea de asa-zise „descoperiri arheologice”, care sa demonstreze ca religii precum crestinismul se bazeaza pe premise false.
  
 Al doilea pas presupune realizarea unui imens spectacol holografic, prin care se va simula venirea lui Mesia. Proiectiile holografice ale lui Iisus, Buddha, Mohamed sau Krishna se vor imbina intr-o singura imagine, a unui salvator universal, care va spune ca toate scripturile sunt false si ca vechile religii sunt de vina pentru toate crimele comise pe planeta, ca atare trebuie inlocuite de o noua religie, a „pacii universale”. Al treilea pas vizeaza comunicarea telepatica si electromagnetica prin unde de joasa frecventa, prin care oamenii vor fi convinsi ca Mesia holografic le dicteaza direct in minte „poruncile sale”.
  
 Ar putea parea ceva fantastic, dar daca tinem seama de reusitele lui Delgado, lucrurile nu ni se mai par asa de iesite din comun… Astfel ajungem la a patra etapa a proiectului Blue Beam, care include controlul total asupra oamenilor de pe Pamânt, cu scopul de a anihila orice forma de opozitie fata de Noua Ordine Mondiala. Utilizând tehnologia si undele generatoare de gânduri dirijate, guvernul mondial va reusi practic sa realizeze ceea ce dintotdeauna dictaturile, de la cele antice la cele comuniste, si-au dorit: crearea unor oameni docili, gata sa li se supuna orbeste si sa considere ca la conducerea lumii se afla un Salvator care are grija de ei si le vrea doar binele.
GABRIEL TUDOR
Sursa: MISTERELE LUMII

CAVALERUL DAC – REGALIAN

CAVALERUL DAC – REGALIAN
S-au derulat evenimente si au trait personalitati in antichitate strins legate de devenirea poporului român despre care nu se mai vorbeste aproape nimic in cartile destinate a forma constiinta de neam a generatiilor noastre. O asemenea personalitate a fost si CORNELIUS PUBLIUS REGALIANUS “…gentis daciae… Decibali ipsius ut fertur ad finis… vir in re militari semper probatus… dux factus est et dux totius Illyrici habeat in potestaem Thracios, Moessos, Dalmatos, Pannonios, Dacos exercitus… quod dignus videretur imperio…” (…de neam dacic…fiind chiar ruda cu insusi Decebal…totdeauna un barbat priceput in treburi militare…este comandant general al fortelor armate din Illiria avind sub puterea sa sitoate fortele militare din Thracia,Moessia,Dalmatia,Pannonia si Dacia …ceea ce arata ca este demn de afi imparat…).
(Citat dupa Trebollio Pollio – “Scriptores Historiae Augustae” din “Caietele Dacoromâniei” nr.7/1998 Timisoara, Ion Pachia Tatomirescu.)
CORNELIUS PUBLIUS REGALIANUS a fost cu adevarat un erou. Ne-o spune chiar generalul si viitorul imparat Claudius Goticus in scrisoarea de felicitare pe care I-a trimis-o lui Regalian dupa batalia cu sarmatii care invadasera Dacia si pe care I-a invins in luptele de la Scupi in iunie 258 e.n.Quote:
“Claudius trimite multe salutari lui Regalianus. Ferice de statul care a binemeritat sa aibe un barbat ca tine in tabara militara, ferice de Gallienus, desi lui nu-I transmite nimeni adevarul, nici despre cei buni si nici despre cei rai.
Mi-au comunicat insotitorii imparatului nostru, Banistus si Celsus, cum te-ai comportat in lupta de la Scupi, cite lupte ai dat intr-o singura zi si cu ce repeziciune ai cistigat victoria. Daca s-ar fi mentinut vechile timpuri, ai fi meritat chiar triumful. Ce sa-ti spun mai multe? Aminteste-ti de fiecare om si fi mai prevazator in victorie.
Te rog sa-mi trimiti niste arcuri sarmatice si doua mantale cu agrafe fiindca si eu iti trimit de ale noastre.”

(Scrisoare citata dupa “Istoria Augusta”).
Autorii antici traitori in acele vremuri: Dexip, istoric si general grec care a luptat alaturi de imparatul Gallienus impotriva lui Regalian, in cartea sa “Scitice”, Eutropius in “Breviarum ab Urbe Condita”, Sextus Aurelius Victor in “Breviarum rerum gestarom Po**** Romani”, Flavius Vopiscus in “Historiae Augustae”, Trebollio Pollio in “Scriptores Historiae Augustae”, Aethius Hristicus in “Cosmographya” certifica faptul ca Regalianus a fost de neam dacic si ca in ziua de 21 iunie 258e.n. – dupa victoria de la Scupi , trupele din subordinea sa : legiunule a XI-a, a XIII-a , a XIV-a Gemina si a V-a Macedonica, precum si guvernatorii si populatia din Provinciile de la Dunarea de Jos l-au proclamat imparat: “Augustus IMP. Cornelius Publius Regalianus”.Aceiasi istorici precizeaza ca autoritatea imperiala a lui Regalian s-a extins asupra intregii Vechii Dacii care cuprindea intre fruntariile ei Thracia, Moessia, Macedonia, Dalmatia, Illiria, Pannonia, Dacia traiana precum si teriitorile dacilor liberi, ale dacilor costoboci din nordul Maramuresului incepind din Boemia pina la Nipru si Bug, ale dacilor carpi (albi) din Moldova, ale tyragetilor de pe Nistru si de dincolo. Importanta este si stirea pe care ne-o transmite acesti istorici cum ca Regalian descindea din familia eroului rege Decebal, factor determinant in sprijinul primit din partea unitatilor militare formate din soldati provenind din rindul populatiei locale: daci si alte neamuri trace. Pentru ei Regalian, in calitatea sa de stranepot al lui Decebal, constituia un simbol al luptei pentru libertatea Daciei lor din alte vremuri. Regalian a rupt vechea Dacie de imperiul roman eliberind-o de sub ocuparea romana, dar el nu a distrus structurile administrative romane din statul dac reconstituit, detinerea titlului de imperator (imparat) semnifica aspiratia lui la extinderea puterii sale asupra intregului stat roman si ridicarea Daciei la conducerea acestui imperiu. De la imparatul Cornelius Publius Regalianus au ramas un numar de monede de argint care ii pastreaza chipul in efigie pentru eternitate. Regalian si Dacia Libera a rezistat presiunilor romane timp de zece ani. La data de 23 august 268 e.n. a avut loc o mare batalie intre trupele romane ale lui Gallienus (acesta dorea sa reinglobeze Dacia in imperiu) si luptatorii daci a lui Regalianus, batalie incheiata nedecisiv, fiecare parte asumindu-si victoria. Dar nici un istoric nu precizeaza modul in care a disparut din viata imparatul roman de origine dacica: Regalianus. Unii presupun doar ca a murit in timpul bataliei ucis de soldatii roxolan din unitatile sale cumparati de Gallienus si de sarmatii care doreau sa se razbune pe el pentru batalia de la Scupi, altii ca ar fi murit intimplator, inecat. Oricum, statutul liber a dacilor a supravietuit. Conducerea Daciei libere a fost preluata de conducatorii dacilor carpi care au recunoscut-o pe Sulpicia Dryantilla, sotia lui Regalian, ca imparateasa (cu sediul la Carnutum, azi Petromela linga Viena) care a emis moneda proprie, ea disparind din istorie in anul 270 e.n., in imprejurari necunoscute. In acel an, 270 e.n., imparatul Aurelian a dus tratative cu sefii dacilor carpi si la AQUILLEA, s-a “legat” sa recunoasca independenta Daciei, sa nu mai incaseze impozite de pe acest teritoriu, sa retraga unitatile romane formate din luptatori adusi din alte provinci ale imperiului, Dacia raminind sa fie aparata de proprii ei razboinici, si numai atunci cind dacii ar fi fost coplesiti de numarul invadatorilor, sa vina cu legiuni in ajutor. Aurelian nu s-a tinut de cuvint si luptele au reinceput, dacii acuzindu-l pe imparat de tradare. In anul urmator, Aurelian a acceptat sa puna in aplicare “Legamintul” cu adaugirea ca, totusi, Dacia nu se va rupe complet de Imperiu atita timp cit pe tronul imperial se va afla un imparat de stirpe dacica. Acest mod de a interpreta evenimentele duce la concluzia ca Aurelian nu a parasit Dacia. Din contra, el a readus si a reluat sub suzeranitatea nominal a imparatilor romani statul independent al dacilor. Dacia Libera creata de Regalian. El a scos din Dacia ceea ce dacii nu mai puteau suporta: fiscul care incasa impozite impovaratoare si trupele pe care ei trebuia sa le intretina. Folosindu-se de aceste date, o persoană a redactat un roman istoric. Intr-un invelis literar, personalitatile si evenimentele acelor timpuri vor fi mult mai usor receptate de catre cititori pentru ca nu au fost expuse problemele in mod “stiintific”-scolastic. S-a incercat redarea a o “istorie traita”, sa reconstitui atmosfera acelor vremuri din Dacia, s-a povestit despre luptele interne date pentru tronul imperial roman, despre razboiul cu popoarele nomade ce invadau Dacia, despre sihastri daci si despre elementele fundamentale ale religiei dacilor, despre obiceiuri, traditii, initieri in tainele unor confrerii secrete ale dacilor, despre luptele religioase ale acelor timpuri de inceputuri ale crestinismului, despre “blestemul neamului nostru”, ce anume l-ar fi generat in negura preistoriei acestui pamint si cum a influentat si cum influenteaza acest “blestem” devenirea neamului nostru dacorominesc, despre barbati destoinici animati de aspiratii inalte, despre femei fumoase si despre iubire, despre puterea destinului si despre curajul de a-l infrunta atunci cind este ostil.
(Comunicare sustinuta in Senatul Academiei Dacoromâne din 30 mai 2000 )
Constantin Pascu-TASBUGA
Sursa: Misterele Lumii

Comorile din Irak

- Patrimoniul sumerian, o tinta a razboiului purtat de americani ? -
Intre numeroasele motive invocate de catre americani pentru a justifica razboiul din Irak au fost citate de multe ori petrolul, interesele politice si strategice. Totusi, presa occidentala a remarcat faptul ca soldatii americani au avut un comportament cel putin ciudat fata de patrimoniul arheologic al uneia dintre cele mai vechi civilizatii din lume 
Unde a disparut harpa din Ur?
Comorile din IrakPe 19 martie 2003, incepea cel de-al doilea razboi din Golf. Guvernul republican din SUA explicase lumii intregi ca va da jos un dictator periculos pentru intreaga omenire si ca va instaura democratia in Irak. In ochii op >
iniei publice adevarata motivatie parea a fi, de fapt, petrolul. Dar mai exista una, la fel de importanta, sugereaza francezul Jean Christophe Issartier, in romanul sau intitulat “Uruad”. Irakul este tara “leaganului omenirii”, adica Sumerul, cea mai veche civilizatie cunoscuta. Textele atesta faptul ca pana la jumatatea primului mileniu inainte de Hristos ea a fost considerata de catre civilizatiile ulterioare din Orientul Apropiat si Mijlociu drept un stralucit stramos de referinta, o sursa de civilizatie absolut extraordinara. A fost locul unic unde, pur si simplu, au izbucnit inteligenta, artele si tehnica. Acolo a aparut scrisul si, odata cu el, ne-au fost transmise primele mituri ale umanitatii.
Geneza din Biblie reia o parte din aceste mituri. Ea indica, de asemeni, faptul ca stramosul evreilor, Avraam, s-a nascut, de fapt, in Ur, un oras sumerian. Si tot ea situeaza gradina Edenului la confluenta dintre Tigru si Eufrat.
Comorile din Irak
Ghilgames
 
Tot Biblia ne spune foarte clar faptul ca patriarhii traiau in Sumer, in sud-estul actualului Irak, acest sud care a fost invadat chiar de la inceput de catre trupele americane. Or, inca de la intrarea armatei americane in Irak, a inceput o operatiune de distrugere pe scara larga a vestigiilor din Sumer. Situri vechi de cinci milenii au fost rase de pe fata pamantului. Odata cu sosirea trupelor in Bagdad, pe 11 aprilie, Muzeul national a fost jefuit. Asa s-a intamplat cu fiecare oras cucerit, Mosul, Kirkuk, Tikrit etc. Foarte multe tablite cu scriere cuneiforma, inca nedescifrate, au disparut, precum si obiecte unice din Sumer, din mileniile III si IV dinainte de Hristos. Printre cele mai celebre figureaza si “Harpa din Ur”, o piesa din argint, veche de 4000 de ani. Unesco a intrat in panica si a cerut imediat masuri de protectie. Oameni de stiinta din intreaga lume, inclusiv din America, au protestat: informatii istorice primordiale au fost pierdute pentru totdeauna. Televiziunile din intreaga lume au filmat furtul de la muzeul din Bagdad, dar nu au aratat nimic din restul distrugerilor care au continuat in timpul razboiului. Sa fie oare vorba doar despre intamplare, despre pierderile de neevitat ale unui razboi? Nu exista oare o legatura intre venirea la putere, dincolo de Atlantic, a unui lobby de crestini-evanghelisti ultraconservatori, si straduinta armatei de a face sa dispara descoperirile majore asupra originilor sumeriene si-apoi semite ale civilizatiei? Oare chiar am asistat la o distrugere deliberata a istoriei dinaintea Bibliei? Cartea lui J.C. Issartier demonstreaza ca masacrarea vestigiilor Sumerului a fost prea sistematica, pentru a nu fi planificata.Povestea


 
Comorile din IrakTinta soldatilor americani a vizat, mai ales, situl arheologic din Uruad (un nume fictiv ales de autor pentru romanul sau) descoperit in 2001, precum si arheologii care lucrau acolo, printre care si directorul sitului, doctorul Beshar Al-Hillawi. Oamenii de stiinta, finantati de catre Uniunea Europeana, facusera descoperiri spectaculoase in acel loc, in august 2002. Oare ele sunt cauza invaziei sau doar au accelerat-o? Oare de ce unul dintre cei mai buni membri ai comandourilor americane, capitanul Stratton, a avut drept misiune unica de a securiza tot ceea ce tine de Uruad (Ur) si de a indeparta orice martor al existentei sale? Cum de s-a putut ca la Paris, in cadrul echipei de la Luvru, care colabora cu doctorul Al-Hillawi, sa dispara din orice registru oficial numele Ur?
Faptul a fost descoperit de William Fisher, sumerolog englez trimis la fata locului pentru a se intalni cu colegii sai irakieni, si Faraj Nanakeli, o tanara doctoranda in arheologie irakiana, care a scapat ca prin minune de furia capitanului Stratton. Dincolo de faptul ca este extrem de bine documentat si se bazeaza pe evenimente si articole de presa cat se poate de reale, romanul “Uruad” este un thriller in care eroii par sa lupte cu forte care ii depasesc. Dar este, de asemeni, o carte de o eruditie remarcabila, care te face sa te scufunzi in inima civilizatiei sumeriene si a miturilor sale. De altfel, cunostintele autorului asupra celor mai incredibile descoperiri stiintifice tinute secrete fac si mai incitanta cartea, transformand fantasticul in realitate. Oare avansul actual al stiintei nu va face accesibile omului niste dezvaluiri rezervate doar zeilor in miturile antice?

Sumer, leaganul umanitatii

Conform cunostintelor din zilele noastre, Sumerul este prima civilizatie a umanitatii.
Comorile din Irak Ea s-a nascut in mileniul IV inainte de Hristos si s-a stins definitiv in jurul anului 2000 inainte de Hristos, in sud-estul Irakului actual. (Cultura Cucuteni, de un rafinament artistic inegalabil, este cu mult mai veche.) Nu se cunoaste inca originea poporului sumerian. Cei care se numeau ei insisi “capete negre” vorbeau o limba unica, total izolata in mijlocul limbilor semitice. Incet-incet, populatia s-a amestecat cu semitii. La sfarsitul celui de-al treilea mileniu, ea a traversat o perioada de pierderi de suprematie si de renasteri succesive, pana la caderea definitiva a ultimului oras. Ur a fost cucerit de catre elamiti in anul 2004 inainte de Hristos. Sumerul a fost mai degraba un ansamblu de orase-state decat un regat unit, dar unicitatea limbii, a miturilor, a culturii si a tehnicii l-au transformat intr-o civilizatie coerenta. Cea mai veche scriere din lume a fost descoperita la Uruk, orasul regelui mitic Ghilgames (teorii recente sustin ca tablitele gasite la Tartaria si Vir premerg scrierea sumeriana). Tableta de argila gravata cu semne cuneiforme este datata din anul 3300 inainte de Hristos. Daca se vorbeste despre mit in legatura cu Ghilgames, este din cauza ca el este personajul principal al “Epopeei lui Ghilgames”, in care, jumatate om jumatate zeu, el pleaca in cautarea nemuririi. Dar el pare a fi existat cu adevarat, numele sau aparand pe lista regilor sumerieni gasita pe mai multe tablite. Este, de altfel, posibil ca un mormant descoperit de curand la Uruk, asemanator cu cel descris in epopee, sa fie cel al legendarului suveran.
Sumerul marcheaza o turnanta pentru umanitate. Intorcandu-ne in timp, ajungem aici la frontiera cunostintelor, dincolo de care certitudinile pierd teren, in fata ipotezelor. Singura certitudine este ca in afara de aparitia scrisului, epoca respectiva reprezinta pentru umanitate un avans subit, extraordinar, un salt de neexplicat, o civilizatie in sanul careia inteligenta, artele si tehnica, pur si simplu, au explodat brusc (in doar cateva secole, o perioada foarte mica pe scara evolutiei). 

Comorile din Irak
 Iar acest lucru nu s-a nascut din imaginatia catorva cercetatori contemporani. Intr-adevar, numeroase scrieri ale popoarelor ulterioare Sumerului, Akad, Babilonul, imperiul Asirian, Ugarit, Iudeii, atesta locul important acordat Sumerului. Limba sumeriana a supravietuit de-a lungul celui de-al doilea mileniu inainte de Hristos, jucand in Mesopotamia rolul limbii grecesti sau a latinei in Europa moderna, adica limba stramosilor straluciti. La peste cincisprezece secole dupa disparitia Sumerului, evreii isi dadeau o filiatie sumeriana, facandu-l pe Avraam sa vina din Ur. Miturile sumeriene calatoreau de la un popor la altul si se regasesc in mitologia de la Ugarit si in Geneza, aproape cuvant cu cuvant. Folosirea scrierii cuneiforme si a tehnicii tablitelor de argila gravate cu ajutorul unei trestii tesite la un capat, apoi arse in cuptor pentru a se intari, au supravietuit si ele mult timp dupa creatorii lor, cel putin pana la sfarsitul primului mileniu inainte de Hristos. Pe de alta parte, descoperirile arheologice dovedesc o abundenta indiscutabila, o veritabila explozie culturala, politica si tehnica in Sumer. A existat cu adevarat un “miracol sumerian”, cu 3000 de ani inainte de “miracolul grec”, iar influenta acestor stramosi straluciti a dainuit pana in zorii erei noastre, chiar daca amintirea Sumerului a disparut. Dupa o uitare totala, acesta a fost redescoperit de catre arheologia si lingvistii din secolul al XIX-lea.
Comorile din Irak
Tablita regelui Tiglath Pilesar (1150 – 1077 i.Hr.)
 
Totusi, in comparatie cu Grecia sau cu Egiptul Antic, Sumerul a fost in mod injust subapreciat. Poate ca astfel a platit pentru prea marea sa influenta si caracterul sau de prima sursa de civilizatie a omenirii. Mesopotamia este, cu siguranta, “leaganul umanitatii”, dar in afara de acest lucru, nu stim prea mult despre acest loc. Cu toate acestea, specialistii de inalt nivel si lucrarile excelente despre aceasta perioada nu lipsesc. Dar renumele Sumerului, pur si simplu, nu are priza la public.
Este de inteles ca in procesul de constituire a identitatilor nationale, europenii si i-au ales stramosi pe greci, estompand, in mod constient sau nu, originile orientale. Ei au evitat sa sublinieze faptul ca aheenii veneau din Asia Mica, transportand cu ei miturile mesopotamiene, ca Ulise este un descendent indepartat din Ghilgames, ca, inainte de Moise, Sargon din Akad a pasit peste ape si a devenit regele unui popor. Vrand-nevrand, Sumerul va trai intotdeauna in inima miturilor fondatoare ale Occidentului. Ce tristete ca urmele lui sunt distruse in plina lumina a zilei, de cei mai civilizatori soldati ai pamantului.
 

Sursa: Past Archives

Grădina sufletelor și spiritelor

Oamenii pot fi comparaţi cu florile, fructele…sau chiar cu legumele! Când intraţi în relaţie cu ei, când îi priviţi, le vorbiţi, îi ascultaţi e ca şi cum aţi fi pe cale să-i respiraţi, să-i gustaţi chiar. Dar, ce faceţi majoritatea timpului? Le priviţi hainele, bijuteriile, faţa, picioarele, mâinile, dar nu căutaţi să vă hrăniţi sufletul de toată această viaţă care e acolo, ascunsă, care emană din inima lor, din sufletul lor, din spiritul lor. Şi e păcat. Deci, de acum înainte, fiţi mai atenţi şi încercaţi să învăţaţi să apreciaţi oamenii care poartă această viaţă subtilă, opriţi-vă în faţa lor gândindu-vă: „Acestea sunt aspecte ale Tatălui Ceresc şi Mamei Divine! Mulţumesc Doamne, mulţumesc Maică Divină. Prin intermediul acestor „flori” şi acestor „fructe”, am astăzi posibilitatea să mă apropii de Voi, să vă contemplu pe Voi; prin intermediul acestei splendori, pot să respir parfumul, să simt gustul vostru.” Şi vorbiţi fericiţi pentru că aceste fructe şi aceste flori vă vor permite să vă apropiaţi de Cer.
Desigur, mulţi se vor mira că eu compar creaturile umane cu flori, fructe…sau chiar cu legume! Dar de ce să se mire? De câte ori, vorbind despre tinerele femei sau băieţi foarte frumoşi, poeţii au vorbit despre trandafiri, violete, crini, iasomii sau lotuşi! Francezii spun cuiva iubit: „Mon chou” (varza mea!). Alţii, pe care-i consideră proşti, sunt trataţi ca pere sau castraveţi! Dar, în sfârşit să lăsăm livezile şi grădinile de legume în pace…Esenţial e de a înţelege că vă dau acum o metodă de lucru foarte puternică. Dacă ştiţi să o aplicaţi, nu numai că veţi evita multe nefericiri şi complicaţii, dar veţi trăi fără încetare în bucurie şi inspiraţie.
Cum privesc unii la alţii bărbaţii şi femeile? Ce văd ei? O aparenţă exterioară, corpul, hainele. Aceasta dovedeşte că ei nu cunosc adevărata ştiinţă. Este ca şi cum, oprindu-se în faţa unei maşini, nu s-ar interesa decât de caroserie şi ar neglija persoana care conduce, adică cel care gândeşte, simte şi acţionează. Ei bine, tocmai această fiinţă trebuie să vă învăţaţi să o căutaţi, să o priviţi şi să o simţiţi. Mergeţi din ce în ce mai departe pentru a găsi sufletul şi spiritul acestei fiinţe, pentru că acolo veţi descoperi bogățiile, comorile…Cerul în întregime.
Problema este doar de a vă debarasa de acest fel de a vedea, care urâţeşte şi sărăceşte viaţa. Fiinţa umană posedă un corp fizic dar aceasta nu e un motiv pentru a nu ne opri să privim stomacul, intestinele, etc. Ce veţi realiza cu aceasta? Bineînţeles, veţi spune că intestinele nu vă interesează, că sunteţi în căutarea frumuseţii la oameni şi că această frumuseţe se poate găsi în privire, faţă, mâini, picioare, etc. Da, acest lucru nu este rău. Dar dacă vă opriţi la atât, dacă nu mergeţi mai departe, vă veţi expune la decepţii, pentru că vă limitaţi la detalii pur materiale. Dacă vreţi să vă simţiţi permanent inspiraţi şi fericiţi, încercaţi să vă bucuraţi de prezenţa şi emanaţiile tuturor acestor flori şi fructe care vă înconjoară, gândindu-vă că o divinitate invizibilă e ascunsă în ele. Dincolo de corpul fizic, există tot ceea ce fiinţa emană în planurile subtile, şi acesta e cel mai important lucru.
Atâta vreme cât se vor opri la aparenţa fizică a unora şi a altora, oamenii nu vor găsi fericirea pe care o caută. Cineva spune: „Am nevoie de frumuseţe, am nevoie de dragoste…”. Ei bine, el trebuie să ştie că nu le va găsi decât atunci când va fi obişnuit să caute fiinţele în lumea fluidelor, a emanaţiilor, a radiaţiilor şi a vibraţiilor. Întâlniţi o fiinţă minunată, o iubiţi, vreţi să o cunoaşteţi: în loc de a încerca cu orice preţ de a vă apropia de ea în plan fizic, învăţaţi să ascultaţi vibraţiile vocii sale, să captaţi lumina privirii sale şi să vă bucuraţi de armonia gesturilor sale. Astfel, încet, încet, veţi reuşi să intraţi în relaţie cu ceea ce este mai subtil şi mai divin în ea şi veţi gusta senzaţii necunoscute, inexprimabile. În acelaşi fel veţi descoperi că bărbaţi şi femei pe care aveaţi tendinţa să îi dispreţuiţi sau să îi lăsaţi deoparte, sunt în realitate nişte fiinţe excepţionale care vă vor îmbogăţi mult mai mult decât ar putea s-o facă alte persoane aparent mai interesante sau mai seducătoare.
Iată încă un câmp de studiu foarte vast. Începeţi să faceţi experienţe şi analizaţi-vă. De vreme ce cunoaşteţi de acum aceste adevăruri, nu le neglijaţi continuând experienţele voastre nefericite. Pentru că ele sunt nefericite, nu vă mai faceţi iluzii! Nu trebuie să credeţi în lucruri imposibile. Vă veţi lansa în tot felul de aventuri care nu vă aduc decât tristeţe și decepții și veți gândi: „Este doar o întâmplare, puteam să fim fericiţi.” Nu, niciodată. Fericirea şi nefericirea nu sunt niciodată o problemă de întâmplare şi noroc. Ele depind de voi. Voi sunteţi cei care semănaţi seminţele pentru a recolta fie una, fie alta.
Omraam Mikhael Aivanhov

Sursa: Esența vieții … între adevăr și iluzie…

Coincidente cutremuratoare sau…..?!?Cateodata primim niste semnale fata de care suntem sceptici. Ma intreb oare cum poti sa mai fi sceptic la urmatoarea lista de coincidente. Nu va vine sa credeti ? Verificati ! O posibila dovada ca ce se intampla cu noi oamenii nu e chiar o intamplare.

Abraham Lincoln a fost ales in Congres in 1846.
John F. Kennedy a fost ales in Congres in 1946.
Abraham Lincoln a fost ales Presedinte in 1860.
John F. Kennedy a fost ales Presedinte in 1960.
Numele Lincoln si Kennedy contin fiecare cate 7 litere.
Ambii au fost foarte preocupati de apararea drepturilor omului.
Sotiile ambilor au pierdut o sarcina in timpul in care au locuit la Casa Alba.
Ambii Presedinti au fost impuscati intr-o zi de Vineri.
Ambii Presedinti au fost impuscati in cap.
Secretara lui Lincoln se numea Kennedy.
Secretara lui Kennedy se numea Lincoln.
Ambii au fost asasinati de Sudisti.
Ambii au fost succedati de Sudisti, pe nume Johnson.
Andrew Johnson, ce l-a succedat pe Lincoln, s-a nascut in 1808.
Lyndon Johnson, ce l-a succedat pe Kennedy, s-a nascut in 1908.
John Wilkes Booth, cel ce l-a asasinat pe Lincoln, s-a nascut in 1839.
Lee Harwey Oswald, cel ce l-a asasinat pe Kennedy, s-a nascut in 1939.
Ambii asasini erau cunoscuti dupa toate cele 3 nume.
Ambele nume sunt compuse din 15 litere.
Lincoln a fost impuscat intr-un teatru numit ‘Kennedy’.
Kennedy a fost impuscat intr-o masina numita ‘Lincoln’.
Booth a fugit din teatru si a fost prins intr-un depozit.
Oswald a fugit dintr-un depozit si a fost prins intr-un teatru.
Booth si Oswald au fost asasinati inainte de proces.
Cu o saptamana inainte ca Lincoln sa fie impuscat, el se afla in Monroe, Maryland.
Cu o saptamana inainte ca Kennedy sa fie impuscat, el se afla cu Marilyn Monroe.

Sursa: Fata nevazuta a lumii….

Medicamentele naturale din alimentele de zi cu zi

Le consumăm mai des sau mai rar, dar nu ne dăm seama cât de sănătoase sunt. Multe dintre alimentele noastre preferate sunt adevărate medicamente naturale. Ele pot preveni unele afecţiuni, pot trata simptome sau ne pot scăpa de dureri.
Medicamentele naturale din alimentele de zi cu zi
Afinele, murele, căpşunile şi coacăzele conţin substanţe chimice naturale, care ne feresc de dureri. În plus, consumate în mod constant, aceste fructe pot trata inflamaţiile şi durerile cauzate de artrită.
Merişoarele au acţiune bactericidă, diuretică, antiinflamatorie şi antiinfecţioasă. Sunt un dezinfectant urinar. De asemenea, sucul de merişoare este indicat în cazul infecţiilor respiratorii şi infecţiilor urechilor şi ajută la scăderea febrei.
Salvia şi cimbrişorul sunt un remediu natural pentru durerile de gât. Atunci când gâtul vă doare sau este iritat, consumaţi ceai de salvie şi cimbrişor. De asemenea, compresele cu salvie sunt eficiente în îndepărtarea inflamaţiilor.
Ghimbirul este folosit de sute de ani pentru a trata greaţa, durerile şi inflamaţiile. Este folosit inclusiv de sportivi, pentru tratarea durerilor musculare. Dar înainte de a consuma acest aliment, este indicat să consultaţi un medic pentru a evita eventualele interacţiuni neplăcute.
Peştele conţine uleiuri şi acizi graşi omega 3, care se metabolizează în organism sub forma unor substanţe similare hormonilor, care reduc inflamaţiile şi durerile articulare.
Cafeaua este potrivită pentru înlăturarea durerilor de cap şi a migrenelor puternice. O ceaşcă mică este suficientă.

Sursa:  REALITATEA.NET

Şofranul poate distruge tumorile canceroase

O substanţă extrasă din şofran poate distruge tumorile canceroase din organism într-o singură şedinţă de tratament, terapia având efecte secundare minime, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici.

Şofranul este un remediu cu efecte secundare minime împotriva cancerului
Un medicament pe bază de colchicină, o subtanţă extrasă dintr-un soi de şofran, poate deveni "o bombă inteligentă" care are ca ţintă tumorile canceroase, fără a afecta ţesuturile sănătoase din jurul acestora, reducând astfel efectele secundare asociate tratamentelor tradiţionale.
Totodată, acest medicament poate distruge mai multe tipuri de tumori, precum cele mamare, ale prostatei, pulmonare şi intestinale.
Este posibil ca toate tumorile solide să fie vulnerabile la astfel de medicamente, deci ar putea elimina toate tipurile de cancer cu excepţia celor sangvine.
În unele teste vizând acest medicament, jumătate dintre tumori au dispărut complet după o singură injecţie, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Bradford, care va fi prezentat săptămâna aceasta la British Science Festival.
Medicamentul, pe bază de colchicină, extrasă dintr-un soi de şofran, se află într-o etapă iniţială de dezvoltare şi a fost testat doar pe şoareci. Specialiştii estimează că testele pe subiecţi umani ar putea debuta în 18 luni şi că medicamentul ar putea apărea pe piaţă în şase-şapte ani.
Colchicina este cunoscută de mult timp pentru proprietăţile sale anticancer, dar a fost considerată prea toxică pentru organismul uman. Cercetătorii vor să-i ataşeze o "coadă" chimică pentru a dezactiva toxinele până când medicamentul ajunge în tumoare. După ce a ajuns în tumoare, o enzimă numită MMP, care se găseşte în celulele canceroase, va reactiva toxinele, astfel încât aceste celule bolnave nu vor mai primi oxigen şi nutrimente pentru a se extinde.


 Sursa: REALITATEA.NET

Două OZN-uri au fost filmate recent în Canada şi Japonia VIDEO

Ambele obiecte zburătoare neidentificate şi-au făcut apariţia pe 8 septembrie.

2011-09-12 08:56:39Obiecte zburătoare neidentificate au fost filmate în Canada şi Japonia
închide
Un OZN a fost surprins în Japonia / FOTO: REALITATEA TV
Tot mai multe OZN-uri apar pe cer! Mai mulţi locuitori din Japonia şi Canada au filmat recent astfel de obiecte zburătoare. Într-una dintre înregistrări, un OZN survolează un vulcan activ!
OZN-ul a fost surprins de camerele de luat vederi atunci când cobora în coloana de fum eliberată de vulcanul Sakurajima, aflat în sudul Japoniei. Experţii care au studiat imaginile susţin că nu poate fi vorba despre un avion sau despre un elicopter, pentru că astfel de aparate se mişcă altfel.
Potrivit locuitorilor din zonă, nu este pentru prima dată când OZN-urile îşi fac apariţia deasupra vulcanului. S-ar mai fi întâmplat şi în aprilie, când mai multe OZN-uri ar fi survolat vulcanul.
Un OZN i-a pus pe jar şi pe canadieni. Obiectul a fost filmat de un bărbat în vârstă de 38 de ani din Ontario. Potrivit Examiner.com, OZN-ul avea o culoare deschisă, zbura în semicercuri şi strălucea. Bărbatul a apucat să surprindă obiectul pentru câteva secunde cu ajutorul telefonului mobil. Ambele OZN-uri şi-a făcut apariţia pe 8 septembrie 2011.


Sursa: REALITATEA.NET

Extraterestrii şi diavolul vinovaţi de tragedia de la WTC?


Extraterestrii şi diavolul vinovaţi de tragedia de la WTC?
  Autor: Aura Costache 
Evenimentele de la 11 septembre 2001 au dus la naşterea unei întregi serii de teorii, care mai de care mai ciudată, rezultată din forma sau intensitatea fumului de la WTC.
O imagine a fost dezbatută zile la rând chiar şi de CNN, după ce telespectatorii şi vizitatorii paginii de internet au atras atenţia că în fumul de la unul din Turnurile Gemene se poate vedea, destul de clar, conturul unei feţe despre care unii susţineau ca este, poate, al lui Bin Laden, iar alţii vedeau chipul diavolului.
În alte fotografii, cei care cred că există extratereştri, vedeau în apropiere de turnuri chiar obiecte zburătoare neidentificate, potrivit stireleprotv.ro
Scepticii susţin însă că toate aceste "semne" sunt doar trucaje sau că, pur şi simplu, sunt doar rezultatul imaginaţiei bogate a oamenilor.