miercuri, 19 septembrie 2012

Puterea minţii – un leac împotriva bolilor


ZÂMBEŞTE DES CELOR PE CARE ÎI IUBEŞTI !!!
Gândurile negre influenţează adesea starea de spirit. Cei care se supără des suferă de inimă, nervoşii – de stomac, cei impulsivi se plâng de ficat… Care ar fi soluţia? Să învăţăm să ne bucurăm de orice moment din viaţă, astfel încât să ne construim un sistem imunitar puternic.
Durere sau iluzie?
Etiologia este o ramură a medicinii care studiază cauzele diverselor boli. Îmbolnăvirea de gripă, de exemplu, se explică prin răspândirea virusului, iar cancerul se formează în cea mai mare parte în urma slăbirii sistemului imunitar. Acesta distruge celulele care conţin o anumită cantitate de informaţie genetică. Însă, chiar şi în perioada răspândirii epidemiei, mulţi reuşesc să-şi păstreze sănătatea, iar bolile cancerigene, din fericire, sunt ocolite de multă lume.
Oamenii de ştiinţă şi-au pus întrebarea: oare boala ne alege pe noi sau chiar noi o alegem pe ea? S-a ajuns la concluzia că totuşi, de cele mai multe ori alegerea este de partea oamenilor. Apariţia bolilor este influenţată de mai mulţi factori: structura caracterului, temperamentului, calităţile personale şi gândurile fiecăruia.
Filozoful şi vindecatorul rus Vitalie Caravaev, recunoscut pentru balsamurile concepute de el, consideră că o persoană egoistă are mai multe şanse să se îmbolnăvească de alergie sau de cancer decât o persoană altruistă. Dacă nu aveţi grijă de cei care vă înconjoară, aveţi o atitudine negativă faţă de ei, iar celulele corpului acţionează la fel – prelucrează anticorpi împotriva sinelui, care se dezvoltă şi se răspândesc pentru a deteriora celulele sănătoase din corp, cum se întâmplă şi în cazul formării unei tumori.
Însă agresorii microscopici pot fi puşi la punct cu ajutorul efortului mental – această ipoteză poate fi confirmată de cazul americanului Ben Dacsin, în vârstă de 9 ani, care şi-a direcţionat mintea către un joc pe calculator pentru a înfrunta o boală teribilă – leucemia.
Tratarea virtuală
Subiectul jocului elaborat la comanda era următorul: băiatul distrugea celulele cancerigene elaborate de către un web-designer, care erau plasate în venele virtuale. Astfel, leucocitele anormale dispăreau nu numai virtual, ci şi din sângele baiatului care încerca să le distrugă. Nu în zadar, oamenii de ştiinţă aseamănă creierul uman cu un computer biologic, iar subconştientul – cu lumea virtuală dintr-un joc electronic. În cazul în care jucătorul se dedică în totalitate procesului, deconectându-se de la lumea reală, acesta apelează automat la o formă ciudată de autocodificare mentală. Această metodă de tratament a fost luată drept o soluţie reală pentru aproximativ 35 de mii de bolnavi de leucemie.
Gândurile, alimente pentru corp
Uneori se spune că drumul către inimă trece prin stomac. Plecând de la această ipoteză, poate fi considerată adevarată şi următoarea situaţie: atunci când inima simte o greutate apasătoare, o digestie bună n-o va salva de la această povară. Corpul resimte o stare de rău care se exteriorizează. “Mi-e greaţă de aceste gânduri!” – veţi exclama, fără să vă daţi seama câtă dreptate aveţi. Corpul trage semnalul de alarmă!
Psihicul si digestia
Şi intestinele se pot irita de la diverse situatii neplăcute. Intestinele încep să lenevească sau din contra, să lucreze prea repede, dacă vă gândiţi la ceva neplăcut. Predilecţia unei persoane pentru gânduri sarcastice poate reprezenta calea cea mai sigură către ulcerul stomacal şi duodenal, iar gândurile pesimiste cauzează diverse probleme la ficat şi la vezica biliară.
Sângerările
Persoanele mai sensibile, fiind supuse unor emoţii puternice, reacţionează adesea cu sângerari nazale. Viteza cu care se poate forma un cheag care ar astupa vasele sangvine depinde de starea psihologică. Într-o stare de nervozitate, sângele se coagulează mai încet. Este nevoie doar de puţin calm, şi coagularea va reveni la normal, iar organismul alimentat cu o doză de optimism îşi restabileşte funcţiile.
O greutate pe suflet
“Toate greutăţile mă apasă pe piept!” Disconfortul psihologic duce la dereglarea hormonală în organismul unei femei, de la care au de suferit glandele mamare şi nu numai. Sânii se întăresc, provocând durere – astfel “durerea sufletească” se transformă în una fizică.
Depresia postnatală
Aceasta stare este cunoscută de multe femei care au născut. În cazul în care nu alungaţi gândurile rele şi nu încercaţi să constientizaţi bucuria de a fi mamă, ea poate cauza dereglăriilor functiilor ovarelor, iar în timp poate duce chiar la infertilitate.
Despre psihosomatică
Ştiinţa străveche, psihosomatica studiază influenţa stării de spirit asupra fizicului de mai bine de 200 de ani. Fondatorul acestei ştiinte, doctorul german Johann Christian Heynrot, a fost primul doctor care a vorbit despre tulburările psihosomatice – renumitele boli de nervi, pe bază cărora preferă să facă glume umoriştii.
“Cele mai multe boli pe care le avem sunt cele de care avem frică” – afirma umoristul ceh, Leszek Kumor. Dacă vă este frică de faptul că o să vă tăiaţi în timp ce curăţaţi legume sau că vă veţi contorsiona piciorul, plimbandu-vă pe trotuar, exact aşa se va şi întâmpla – dar nu din ghinion, ci din cauza influenţei unor gânduri care practic preconizează.
Daca vă induceţi o stare de spaimă şi vi se face frică de întuneric, de înălţime sau de faptul ca v-aţi putea infecta cu un anumit virus, este foarte uşor să ajungeţi la starea de atac de panică, care este foarte asemănătoare cu atacul de cord sau cu atacul cerebral.
Cu ajutorul autosugestiei însă, vă puteţi şi trata la fel de bine de ulcer, de astm sau migrenă, prin înlăturarea gândurilor negative din subconştient, care pot menţine prezenţa acestora în organism. Merită încercarea, deoarece în cea mai mare parte, evoluţia bolii este construiă chiar de persoana care deţine boala.
Oamenii de ştiinţă din Marea Britanie vorbesc despre un caz exceptional. O femeie obeză care nu reuşea deloc să slăbească, şi-a imaginat cum alearga pe o pistă, înainte de culcare, ceea ce a şi ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Dimineaţa s-a trezit transpirată, iar batăile inimii erau foarte dese – scăpase de 5 kilograme !
Nu vă certaţi!
Cea mai dură lovitură pentru sistemul imunitar este adusă nu de conflictele de la birou, ci de certurile iscate acasă.
Doctorii americani de la Spitalul Universitar din statul Ohio au testat 50 de cupluri care convieţuiau de mult timp. Testele imunologice repetate ale sângelui au demonstrat că soţii care se certau de câteva ori pe săptămână aveau rezistenţa organismului destul de slăbită. Certurile şi stresul măresc riscul organismului de a se supune unei infecţii, de a se îmbolnavi de cancer şi în acelaşi timp contribuie la scăderea duratei vieţii. În mod deosebit, femeile suferă cel mai mult în urma certurilor, sistemul lor imunitar fiind mult mai sensibil decât al bărbaţilor.
Cum să acţionăm
Să ne gândim la persoanele apropiate cu dragoste şi să nu evităm cuvintele dulci şi alinturile. Acestea contribuie la creşterea hormonului numit oxitocină, care provoacă sentimentul de fericire şi întăreşte rezistenţa organismului. Studiile oamenilor de ştiinţă au demonstrat: tandreţea este singurul medicament care poate fi furnizat cu supradoză.
Să plângem când ne doare
Omul de ştiinţă William Frey, care a studiat compoziţia chimică a lacrimilor, afirma: “lacrimile fac bine durerii. Lacrimile neplânse se adună în interiorul nostru, inhibând sistemul imunitar.”
Nu ignoraţi neplăcerile
Mulţi încearcă să nu se gândească la neplăceri, închizând ochii la diverse probleme. Creierul încearcă să şteargă mai repede informaţia care ne alarmează, alungând-o de la nivelul conştient către cel inconştient.
Dar se pare că tot ce este considerat uitat, dar care revine ca amintire la un moment dat, agraveaza starea de sănătate.
ZÂMBEŞTE TUTUROR!

Cuvintele îţi creează liniile de destin
Ce sunt liniile de destin? Ele sunt nişte opţiuni pe care le alegi în fiecare clipă, iar în funcţie de ceea ce gândeşti, spui şi faci te canalizezi pe o linie sau alta. Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru, nici el nu trece peste această lege. Adică în fiecare clipă suntem liberi să alegem ce vrem să trăim, să experimentăm. Acest fapt fie îl cunoaştem fie nu, de cele mai multe ori ne manifestăm ca şi cum altcineva este responsabil şi dator să ne de-a direcţia destinului nostru.
Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiţă

Aşadar din moment ce suntem liberi să alegem conştient sau nu noi ne creem destinul, viitorul. O să vă întrebaţi „şi atunci cum rămâne cu “ce îţi este dat în frunte ţi-e pus”, cu “fiecare om are detinul său”, cu „ce spune astrograma natală despre ce ai făcut în alte vieţi şi trebuie să repari acum”, etc.? Este normal să vă puneţi aceste întrebări deoarece informaţiile care se vehiculează curent, au aceste opţiuni pe care le-am enumerat mai sus. Dar toate astea nu fac decât să ne facă să credem că Dumnezeu este în afara noastră şi este o creatură care face ce vrea cu noi, şi astfel noi suntem absolviţi de ceea ce gândim, vorbim şi facem în clipa prezentă.
Am o veste pentru voi: Dumnezeu este şi în noi, nu ne părăseşte niciodată pentru că suntem cea mai magnifică creaţie a sa, avem un trup de o inteligenţă şi de o perfecţiune extraordinară, avem un creier imens în care să putem construi o minte strălucitoare cu ajutorul căreia să putem manifesta Dumnezeul din noi.
Din acest creier imens noi folosim ~5 %. Corpului fizic pe care-l avem nu îi dăm importanţă prea mare, iar Dumnezeului din noi sau Sinelui Divin, dacă sau când ne mai aducem aminte mai trăim în contat cu el (adică facem o rugăciune, o meditaţie, o conştientizare, etc). Haideţi să vedem cum ne creem linii noi de destin conştient sau nu. Noi singuri ne creăm viitorul fie conştient sau inconştient, noi dăm direcţia spre ce linie ne îndreptăm.
E adevărat că venim cu un destin scris tot de noi prin experienţele avute în trecut, este implementat chiar în structura noastră de ADN, dar în funcţie de deciziile pe care le luăm în fiecare moment putem schimba această informaţie şi implicit ne schimbăm şi destinul. Deci el nu este bătut în cuie, de noi depindem dacă ni-l schimbăm sau nu, prin gândurile, vorbele şi acţiunile pe care le facem în fiecare clipă.
Când te-ai gândit ultima dată cu atenţie la cuvintele pe care le foloseşti în fiecare zi? Cât de prezent, atent şi conştient de importanţa lor, le selectezi atunci când ai o conversaţie? Pare un lucru destul de banal dar este de o mare importanţă. Deoarece este un mecanism foarte simplu şi important în acelaşi timp, prin care funcţionăm pentru a ne crea realitatea. Modelul este redat mai jos şi anume:
Gândurile – cuvinte- convingeri – acţiuni – realitatea (rezultatul).
Gândul este exteriorizat cu ajutorul cuvintelor. Cuvintele, odată ce le auzi cu mintea ta, începi să le transformi în convingeri. Spunea Maestrul Ramtha că de fiecare dată când te auzi, înţelegi şi pricepi mai bine ceea ce auzi cu urechea ta spus de tine, şi mai uşor apare fenomenul de conştientizare sau de iluminare. Convingerile te duc spre acţiuni, adică atunci când eşti convins de ceva ai încredere să faci acel ceva şi astfel acţionezi. Mai departe acţiunea duce la crearea realităţii, a destinului, a viitorului. Chiar dacă ai făcut în altă viaţă ceva, eşti liber să alegi cum sa remediezi ce ai făcut, nu neapărat prin suferinţă. Credinţa ta te detemină să acţionezi, iar mintea ta rulează gândurile specifice credinţei pe care o ai. Şi astfel trăieşti într-un flux de conştiinţă ales de tine de numită frecvenţă sau vibraţie corespunzător cuvintelor pe care le foloseşti. Cuvintele sau scrisul sunt ca o pecete pe care le înscrii în Univers spre a se împlini.
Cunosc multe cazuri de persoane care au auzit de o boală le-a fost frică să nu facă acea boală, sau documentat despre boală, au rulat gânduri despre cum ar fi dacă ar fi bolnave de acea boală, ce ar face familia, copiii, etc, au început să verbalizeze orice simptom care apărea în corp ca fiind de la acea boală şi în 6 luni au făcut boala respectivă. În termenii a ceeea ce vă scriu eu aici, paşii prin care au ajuns să creeze în ei acea boală sunt: au auzit de boala respectivă, le-a fost frică de ea, au început să caute informaţii despre acea boală, deci şi-au bombardat mintea cu astfel de gânduri, au început să spună şi la alţii că au ceva, un simptom şi cred că e de la acea boală, iar când a făcut asta s-a dus pe o linie de destin în care să experimenteze acea boală. Deci singuri şi-au atras acea boală, nu le-a dat-o nimeni.
La fel cunosc multe cazuri care au scăpat de boli gândindu-se că sunt perfect sănătoase, comportându-se ca şi cum acea boală nu a existat niciodată, şi transmiţând în exterior că se simt foarte bine (chiar dacă nu era chiar aşa) şi astfel dela o zi la alta se simţeau real din ce în ce mai bine. Aceste persoane au ales o linie de destin unde sunt sănătoase, adică ele au ales direcţia. Iar atunci când alegi universul îţi trimite tot ce îţi trebuie (oameni, evenimete, situaţii) pentru a se împlini ceea ce ceri… „cereţi si comportaţi-vă ca şi cum aveţi deja acel lucru.
Pentru a crea realitatea în acord cu ceea ce crezi şi simţi tu, cuvintele pe care le rosteşti sunt foarte importante. Un cuvânt care face parte din vocabularul tău curent va aduce anumite energii şi informaţii prin care vei rămâne pe acea linie de destin până schimbi registrul, adică alegi de bună voie şi nesilit de nimeni, cu credinţă şi încredere, să experimentezi altceva, să foloseşti gânduri şi cuvinte de altă vibraţie. Totul în jurul nostru este vibraţie noi ne atragem prin vibraţie, evenimentele, situaţiile oamenii din viaţa noastră îi atragem prin vibraţia pe care o emitem. Am întâlnit suficiente materiale care transmit informaţia că cuvintele ne modelează calea. Astfel, Anthony Robbins spunea într-un material că: „Cuvintele pe care le alegi în mod conştient îţi modelează destinul.”
Am să vă redau mai jos procesul cognitiv care se manifestă atunci când o persoană rulează gânduri şi cuvinte distructive, negative sau în dezacord cu bucuria şi împlinirea.
Persoanele care se hrănesc şi emit numai cuvinte negative sunt destinate să aibă o atitudine negativă. Este de fapt o relaţie obişnuită cauză – efect. Este imposibil să foloseşti mereu cuvinte negative şi să te aştepţi să ai rezultate bune. Şi aşa se întâmplă deoarece cuvintele negative îţi vor întări convingerile negative – şi astfel în final vor conduce la rezultate negative.
„Cuvintele dezvăluie starea de spirit, caracterul şi dispoziţia vorbitorului” spunea Plutarh în alt material.
De aceea este foarte important să ne manifestăm ca şi când suntem proprii noştri stăpâni, creatori ai destinului nostru, responsaabili de ceea ce facem şi cum facem, deoarece gândind şi acţionând aşa nu mai mergi pe bâjbâite şi ocolite ci devii una cu Sinele tău Divin şi asta înseamnă să trăieşti în prezent şi să fii liber cu adevărat. Spor la lucru cât mai multe cuvinte în vocabular şi în conversaţii în care să aibă ca mesaj iubirea, armonia, frumosul, bucuria, starea de sănătate, starea de bine, etc.
Sursa articol AICI
Sursa: dei-matei.blogspot.ro

Cuvintele îţi creează liniile de destinCe sunt liniile de destin? Ele sunt nişte opţiuni pe care le alegi în fiecare clipă, iar în funcţie de ceea ce gândeşti, spui şi faci te canalizezi pe o linie sau alta. Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru, nici el nu trece peste această lege. Adică în fiecare clipă suntem liberi să alegem ce vrem să trăim, să experimentăm. Acest fapt fie îl cunoaştem fie nu, de cele mai multe ori ne manifestăm ca şi cum altcineva este responsabil şi dator să ne de-a direcţia destinului nostru.
Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiţă

Aşadar din moment ce suntem liberi să alegem conştient sau nu noi ne creem destinul, viitorul. O să vă întrebaţi „şi atunci cum rămâne cu “ce îţi este dat în frunte ţi-e pus”, cu “fiecare om are detinul său”, cu „ce spune astrograma natală despre ce ai făcut în alte vieţi şi trebuie să repari acum”, etc.? Este normal să vă puneţi aceste întrebări deoarece informaţiile care se vehiculează curent, au aceste opţiuni pe care le-am enumerat mai sus. Dar toate astea nu fac decât să ne facă să credem că Dumnezeu este în afara noastră şi este o creatură care face ce vrea cu noi, şi astfel noi suntem absolviţi de ceea ce gândim, vorbim şi facem în clipa prezentă.
Am o veste pentru voi: Dumnezeu este şi în noi, nu ne părăseşte niciodată pentru că suntem cea mai magnifică creaţie a sa, avem un trup de o inteligenţă şi de o perfecţiune extraordinară, avem un creier imens în care să putem construi o minte strălucitoare cu ajutorul căreia să putem manifesta Dumnezeul din noi.
Din acest creier imens noi folosim ~5 %. Corpului fizic pe care-l avem nu îi dăm importanţă prea mare, iar Dumnezeului din noi sau Sinelui Divin, dacă sau când ne mai aducem aminte mai trăim în contat cu el (adică facem o rugăciune, o meditaţie, o conştientizare, etc). Haideţi să vedem cum ne creem linii noi de destin conştient sau nu. Noi singuri ne creăm viitorul fie conştient sau inconştient, noi dăm direcţia spre ce linie ne îndreptăm.
E adevărat că venim cu un destin scris tot de noi prin experienţele avute în trecut, este implementat chiar în structura noastră de ADN, dar în funcţie de deciziile pe care le luăm în fiecare moment putem schimba această informaţie şi implicit ne schimbăm şi destinul. Deci el nu este bătut în cuie, de noi depindem dacă ni-l schimbăm sau nu, prin gândurile, vorbele şi acţiunile pe care le facem în fiecare clipă.
Când te-ai gândit ultima dată cu atenţie la cuvintele pe care le foloseşti în fiecare zi? Cât de prezent, atent şi conştient de importanţa lor, le selectezi atunci când ai o conversaţie? Pare un lucru destul de banal dar este de o mare importanţă. Deoarece este un mecanism foarte simplu şi important în acelaşi timp, prin care funcţionăm pentru a ne crea realitatea. Modelul este redat mai jos şi anume:
Gândurile – cuvinte- convingeri – acţiuni – realitatea (rezultatul).
Gândul este exteriorizat cu ajutorul cuvintelor. Cuvintele, odată ce le auzi cu mintea ta, începi să le transformi în convingeri. Spunea Maestrul Ramtha că de fiecare dată când te auzi, înţelegi şi pricepi mai bine ceea ce auzi cu urechea ta spus de tine, şi mai uşor apare fenomenul de conştientizare sau de iluminare. Convingerile te duc spre acţiuni, adică atunci când eşti convins de ceva ai încredere să faci acel ceva şi astfel acţionezi. Mai departe acţiunea duce la crearea realităţii, a destinului, a viitorului. Chiar dacă ai făcut în altă viaţă ceva, eşti liber să alegi cum sa remediezi ce ai făcut, nu neapărat prin suferinţă. Credinţa ta te detemină să acţionezi, iar mintea ta rulează gândurile specifice credinţei pe care o ai. Şi astfel trăieşti într-un flux de conştiinţă ales de tine de numită frecvenţă sau vibraţie corespunzător cuvintelor pe care le foloseşti. Cuvintele sau scrisul sunt ca o pecete pe care le înscrii în Univers spre a se împlini.
Cunosc multe cazuri de persoane care au auzit de o boală le-a fost frică să nu facă acea boală, sau documentat despre boală, au rulat gânduri despre cum ar fi dacă ar fi bolnave de acea boală, ce ar face familia, copiii, etc, au început să verbalizeze orice simptom care apărea în corp ca fiind de la acea boală şi în 6 luni au făcut boala respectivă. În termenii a ceeea ce vă scriu eu aici, paşii prin care au ajuns să creeze în ei acea boală sunt: au auzit de boala respectivă, le-a fost frică de ea, au început să caute informaţii despre acea boală, deci şi-au bombardat mintea cu astfel de gânduri, au început să spună şi la alţii că au ceva, un simptom şi cred că e de la acea boală, iar când a făcut asta s-a dus pe o linie de destin în care să experimenteze acea boală. Deci singuri şi-au atras acea boală, nu le-a dat-o nimeni.
La fel cunosc multe cazuri care au scăpat de boli gândindu-se că sunt perfect sănătoase, comportându-se ca şi cum acea boală nu a existat niciodată, şi transmiţând în exterior că se simt foarte bine (chiar dacă nu era chiar aşa) şi astfel dela o zi la alta se simţeau real din ce în ce mai bine. Aceste persoane au ales o linie de destin unde sunt sănătoase, adică ele au ales direcţia. Iar atunci când alegi universul îţi trimite tot ce îţi trebuie (oameni, evenimete, situaţii) pentru a se împlini ceea ce ceri… „cereţi si comportaţi-vă ca şi cum aveţi deja acel lucru.
Pentru a crea realitatea în acord cu ceea ce crezi şi simţi tu, cuvintele pe care le rosteşti sunt foarte importante. Un cuvânt care face parte din vocabularul tău curent va aduce anumite energii şi informaţii prin care vei rămâne pe acea linie de destin până schimbi registrul, adică alegi de bună voie şi nesilit de nimeni, cu credinţă şi încredere, să experimentezi altceva, să foloseşti gânduri şi cuvinte de altă vibraţie. Totul în jurul nostru este vibraţie noi ne atragem prin vibraţie, evenimentele, situaţiile oamenii din viaţa noastră îi atragem prin vibraţia pe care o emitem. Am întâlnit suficiente materiale care transmit informaţia că cuvintele ne modelează calea. Astfel, Anthony Robbins spunea într-un material că: „Cuvintele pe care le alegi în mod conştient îţi modelează destinul.”
Am să vă redau mai jos procesul cognitiv care se manifestă atunci când o persoană rulează gânduri şi cuvinte distructive, negative sau în dezacord cu bucuria şi împlinirea.
Persoanele care se hrănesc şi emit numai cuvinte negative sunt destinate să aibă o atitudine negativă. Este de fapt o relaţie obişnuită cauză – efect. Este imposibil să foloseşti mereu cuvinte negative şi să te aştepţi să ai rezultate bune. Şi aşa se întâmplă deoarece cuvintele negative îţi vor întări convingerile negative – şi astfel în final vor conduce la rezultate negative.
„Cuvintele dezvăluie starea de spirit, caracterul şi dispoziţia vorbitorului” spunea Plutarh în alt material.
De aceea este foarte important să ne manifestăm ca şi când suntem proprii noştri stăpâni, creatori ai destinului nostru, responsaabili de ceea ce facem şi cum facem, deoarece gândind şi acţionând aşa nu mai mergi pe bâjbâite şi ocolite ci devii una cu Sinele tău Divin şi asta înseamnă să trăieşti în prezent şi să fii liber cu adevărat. Spor la lucru cât mai multe cuvinte în vocabular şi în conversaţii în care să aibă ca mesaj iubirea, armonia, frumosul, bucuria, starea de sănătate, starea de bine, etc.
Sursa articol AICI
Sursa: dei-matei.blogspot.ro

Hilarion- Mesajul săptămânii 16-23 septembrie 2012


Preaiubitilor,

Chemarea pentru a merge în interior devine tot mai insistentă pe măsură ce energiile se intensifică și schimbarea erelor se deplasează în mod inexorabil înainte. Există o răscruce înainte și decizii și alegeri care urmează să fie făcute. Fiecare dintre voi este conștient de faptul că nu există nici o cale de întoarcere și că ați devenit canale vii a energiei sursă a Creatorului. Voi sunteți fiecare un canal pentru Lumina lui Dumnezeu, care nu eșuează niciodată și această realizare începe acum să se lumineze în constiinta voastră. Tot ceea ce faceți în viața voastră mundană este de maximă importanță, deoarece stați mereu în lumina și integritatea voastră.

În jurul vostru se află dovada schimbărilor care au loc și acest lucru va fi văzut de către masele Umanității, deoarece zilele trec rapid în lunile care urmează. Aceia dintre voi care au transmutat propriile energii dense din fiecare celulă a corpului vostru vibrează cu energie pură care curge constant prin canalele voastre meridiane. Voi mențineți această lumină pentru toți de pe această planetă servind drept canale vii de energie pură. După cum știți, această energie pură este foarte necesară pentru a transmuta în continuare cele haotice care creează în continuare confuzie, frică si atât de multă durere, tristete si nefericire în inimile Umanității.
Să știți că și aceasta va trece și cei din jurul vostru, din imediata apropiere, cei dragi, au fost destinatarii frecvențelor mai înalte emise de voi si acest lucru a efectuat multe modificări în conștiința și înțelegerea lor. Acest lucru va deveni tot mai evident în înțelegerea lor pentru munca care ați venit să o faceți aici, și orice tensiuni si diferente care s-au dezvoltat între voi se vor risipi ca prin magie. Cu alte cuvinte, dragii mei, ei vor veni "la bord", în zilele următoare. Ei, de asemenea, au ales calea lor spre Unime si au fost aleși pentru a sta alături de voi în sprijin pe măsură ce trezirea lor a avut loc.

Trezirea Umanitatii este în plină desfășurare acum și oamenii văd inutilitatea străduinței de a lucra în cadrul vechiului sistem, pentru că nu mai este susținut de energiile înalte care vin . Există zorii unui nou mod de relaționare, care va onora dreptul inerent al fiecărui suflet de a sta în propria putere și suveranitate onorând în aceleași timp drepturile surorilor și frațiilor lui. Pe măsură ce această practică devine mai deplin realizată, multe paradigme vechi, care au ținut Umanitatea înrobită în tărâmurile constiintei mai joase vor înceta pur și simplu să mai existe. Lumea va fi mai bogată pentru ca fiecare persoană își asumă responsabilitatea pentru tot ceea ce face și începe să depună eforturi pentru a crea o viață mai bună în care toate sunt incluse în beneficiile ce pot fi obținute.

Revine fiecărui Inițiat pe Cale să observe semnele prin vizionarea păsărilor și animaleor din jurul lui. Atunci când schimbările Pământului sunt pe cale să aibă loc, aceste creaturi servesc drept avertisment. Urmăriți-le atent în zona voastră si priviți profund la tot ceea ce este în jurul vostru. Trimite-le dragostea și garanția că totul este bine. Sistemele lor interne de orientare se epuizează în timpul mișcării curenților electro-magnetici, deoarece aceștia apar. Veți observa că o parte dintre păsările care migrează, de obicei, de la nord la climate mai calde pentru iarnă nu părăsesc cuiburile lor și acest lucru ar putea deveni mai răspândit pe măsură ce devin mai puternice energiile ce coboară în spirală pe pământ. Gândiți-vă la voi înșivă ca agenți care aduc Ordinea Divină tuturor lucrurilor pe măsură ce abordați viața voastră de zi cu zi,deoarece în realitate, așa este!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gratiei

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

Pregătiri de RĂZBOI: 25 de state au trimis nave de luptă în Golful Persic


"25 de state au trimis nave de război, portavioane și submarine în zona Golfului Persic, unde este așteptat un atac al Israelului împotriva Iranului, anunțăwww.telegraph.co.uk.

Președintele american Barack Obama se întâlnește cu premierul israelian Benjamin Netanyahu tocmai pentru a discuta despre criza iraniană și intențiile Israelului de a ataca instalațiile nucleare din Iran.

State occidentale precum Statele Unite și Marea Britanie au trimis nave în zonă deoarece, în cazul unui atac israelian, prima ripostă a iranienilor va fi, probabil, blocarea canalului navigabil prin care este transportată 35% din cantitatea de petrol tranzacționată zilnic pe Glob.

Această blocadă ar avea efecte uriașe asupra unor super-economii din America, Europa și Asia.

Manevrele militare din regiune, începute cu două săptămâni de antrenamente pe mare, sunt cele mai ample desfășurate vreodată în Golful Persic.

O sursă a explicat pentru The Telegraph ce consecințe ar avea un astfel de război. "Dacă va fi război, va fi măcel. Cu siguranță, victimele iraniene vor fi nenumărate, însă armata de la Teheran va putea produce mari pierderi Statelor Unite și Marii Britanii (statele care conduc operațiunile din Golf - n.r.). Garda Republicană Iraniană nu este la fel de dotată, însă cunoaște tactici potrivite pentru un război inegal. Se va folosi de asalturi pentru a scufunda sau a distruge nave. Este un conflict nedorit de niciuna dintre părți (Iran și cele 25 de aliați), cred, însă că poziția Israelului este fermă", a spus sursa anonimă citată de jurnaliștii britanici."

Sursa: stiri.yahoo

Nota mea: Dacă statele occidentale vor continua să joace după cântă Israelul s-ar putea să avem un nou război mondial... Să sperăm că se vor opri înainte să fie prea târziu!

Putem plange, rade si iubi


Postat Maria
Mintea care gandeste nu poate cunoaste acest gen de frumusete si minune; mintea care gandeste nu are sentiment, nu are suflet. Ea poate sa calculeze doar distanta, greutatea si pretul. Mintea care gandeste nu iubeste, nu plange, nu rade. Mintea care gandeste doar se cearta si se apara; ea isi justifica existenta lipsita de suflet, cu violenta.Acesta este motivul pentru care noi trebuie sa invatam sa traim in inima, sa ne asezam in taramurile frumusetii, unde putem sa simtim sufletul si Linistea existentei. Si acum, cand traim in aceste taramuri, putem plange, rade si iubi. Si acum traim in acest taram al eternitatii, unde mintea care gandeste este doar o floare singuratica, abia vizibila, in mijlocul ierbii inalte, sub cerurile albastre si a sutelor de sori, care se invart si se rasucesc incolo si incoace.

China: Noi acţiuni anti-japoneze la 81 de ani de la atacul din Manciuria


Китай протест Китай Япония Китай острова Сенкаку Китай
Foto: EPA
Mii de persoane au ieşit astăzi în stradă în marile oraşe chineze cu ocazia împlinirii a 81 de ani de la incursiunea Japoniei în Manciuria, în anul 1931. Poliţia din Beijing a reuşit să nu permită accesul demonstranţilor în apropiere de Ambasada Japoniei, însă asta nu i-a împiedicat pe câţiva dintre ei să arunce înspre clădire cu sticle şi ouă.
Este a doua săptămână de proteste în China, provocate de decizia Japoniei de a cumpăra Insulele Senkaku din Marea Chinei de Est de la proprietarii lor japonezi. La teritoriile disputate mai pretinde şi Taiwanul, unde astăzi activiştii locali au ars steagul japonez şi a cerut Parlamentului ţării să coopereze cu China în lupta pentru returnarea insulelor disputate.

Ploaie furată


засуха Китай трещина жара
Foto: EPA

Actuala secetă din Iran a fost provocată de cauze artificiale, a declarat preşedintele Mahmoud Ahmadinejad. El afirmă că împotriva Iranului este folosită arma climatică, care lasă ţara fără umiditate.În ultimii ani, în Iran secetele sunt din ce în ce mai frecvente şi mai puternice. Pot fi oare atribuite aceste secete acţiunilor duşmanilor?

Vremea poate fi influenţată, însă această metodă nu poate fi aplicată împotriva unei ţări întregi, subliniază Andrei Şmakin, şeful laboratorului de climatologie la Institutul de Geografie al Academiei Ruse de Ştiinţe.
„Această influenţă are doar un caracter local. Este ireal să privezi de nori un teritoriu ca cel al Iranului”.
Acuzaţiile Teheranului sunt şi mai absurde, deoarece duşmanii presupuşi - americanii suferă ei singuri din cauza secetei, reaminteşte ecologistul Aleksei Iablokov.
„În America, preţurile la alimente cresc, deoarece seceta a cuprins teritorii imense. Oamenii de ştiinţă, care au vorbit despre schimbarea treptată a climei au prezis acest lucru”.
La scară largă, clima poate fi schimbată numai de bombardamentele nucleare, consideră Aleksei Iablokov.
„În urma exploziilor nucleare soarele este umbrit şi acest lucru poate schimba clima nu numai într-o singură ţară, ci în întreaga emisferă”.
În anii 1970, lumea se gândea serios nu numai cum să organizeze pe teritoriul inamicului o „iarnă nucleară”. De asemenea, s-au întreprins studii serioase pentru a afla cum poate fi provocat un cutremur pe teritoriul inamicului cu ajutorul unei explozii nucleare. Unde este mai bine să se efectueze în ocean o explozie nucleară, pentru ca tsunami să distrugă oraşele de pe coastă. Aceste studii au fost întrerupte în 1977, când ONU a adoptat Convenţia, care interzice afectarea mediului în scopuri militare.

Navele chineze au intrat în apele teritoriale ale Japoniei


Сенкаку Дяоюйтай спорные острова Китай Япония
© Foto: jp.wikipedia.org/BehBeh/cc-by-sa 3.0
Cel puţin 10 nave de patrulare şi una de pază chineze au fost reperate marţi lângă insulele Senkaku, care sunt motivul tensionării relaţiilor dintre Tokyo şi Beiging.
Trei nave au intrat în apele teritoriale ale Japoniei şi au rămas acolo timp de aproximativ 40 de minute. La avertismentele grănicerilor japonezi, făcute prin radio, chinezii au răspuns că se află în apele lor teritoriale. Tot astăzi, două nave chineze au intrat pentru scurt timp în apele din jurul insulelor Senkaku, dar aproape imediat au părăsit această zonă.
La rândul său, paza de coastă japoneză a amplasat în zona insulelor Senkaku 7 nave de patrulare mari. În aşteptarea apropierii flotilei chineze, din care potrivit unor surse diverse fac parte până la 2 mii de nave, ele se află în stare de alertă maximă.

11, cunoscut drept „ Maestru mistic”11 este o vibratie puternica, in sensul inspirarii de idei si folosirii de forte creatoare. Cu aceasta vibratie la destin sau la nume esti venit in aceasta viata pentru a-i indemna pe altii sa-si valorifice la maximum potentialul. In jurul acestui numar tot timpul este mai multa energie, 11 este cunoscut drept Maestru mistic-trimis al lui Dumnezeu si invatator al oamenilor, pentru ca 11 , prin natura lui , cauta sa patrunda misterele vietii. Iisus a fost un astfel de Maestru avand totalul numelui 11. Cu 11 trebuie sa te straduiesti sa atingi perfectiunea , sa studiezi in acest sens.Cand oamenii care au numarul 11 la destin sau la nume sunt pe drumul cel bun apare la ei o stralucire deosebita, au carisma si se simte ceva special de la acesti oameni. Celor cu 11 le lipseste latura pragmatica pentru ca nu sunt pe lungimea de unda a chestiunilor materiale. Numarul 11 avertizeaza asupra unor pericole necunoscute, a aparitiiei unor probleme sau necazuri neasteptate. Radacina lui 11 este 2 , deci trebuie sa invatam sa alegem intre bine si rau. Cand 11 se manifesta negativ, atuni omul cauta calea placerilor, ii lipseste intelegerea si-i poate enerva neintentionat pe ceilalti.Aptitudinile pentru acesti oameni se gasesc in domuniul artelor, muzicii, in spiritualitate. Atrasi de noutatile din domeniul religiei, stiintei. Oamenii cu 11 au un stil propriu de a-i motiva pe ceilalti sa faca totul bine , de a-i incuraja si de a fi deschizator de drumuri pentru ca au in ochi acea scanteie de intelepciune si stiu sa rosteasca cuvintele potrivite la momentul potrivit.
Ce este un Numar Maestru?
In numerologie se spune ca aceste Numere Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere se dau “sufletelor vechi” care se afla aici pentru a ajuta omenirea. Aceste Numere Maestre apar ori in numarul de destin , ori in expresia totala a numelui iar imensa energie pe care o dau aceste numere trebuie folosita in proiecte constructive , benefice pentru mai multi oameni. Este bine de stiut ce vibratie ai la destin sau la nume pentru a putea folosi aceasta imensa energie , acest intreg potential.
Numere Maestre sunt: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88,99
11, 33, 55, 77, 99 sunt Numere Maestre “de sus” , sunt numere mai intuitive, paranormale si sensibile spiritual. Aceste numere au forta pentru ca se accentueaza atat pe ele cat si numarul radacina, deci 11/2 . Deosebirea dintre 2 si 11 este faptul ca 11 prefera sa se ridice pe cele doua picioare ale sale si sa preia conducerea, in loc sa se subordoneze de bunavoie si cu modestie ca 2. Toti oamenii care au un numar “ de sus “ la destin sau la nume, au o gandire foarte intuitiva si inspirata, ei pot usor sa se amestece printe ceilalti , nefacand parte totusi din aceeasi lume. Au charisma, farmec misterios care ii scoate in evidenta din mijlocul multimii si isi gasesc cu usurinta discipoli.
Din cartea lui Gladys Lobos ” Numerologia magica”:
Vibratie care transcede dincolo de limitele mentalitatii si comportamentului uman. Este o provocare care cere persoanelor un comportament sever, care nu le ingaduie sa uite ca, mai presus de orice si inainte de toate , existenta lor este inchinata celorlalti.
Racordati la una din cele mai inalte Vibratii , sunt visatori, dispusi sa se sacrifice pentru un ideal , iar deseori devin promotorii unor avansate idei sociale si de interes comunitar. Desi le este greu sa recunoasca, pentru ca nu le place sa atraga atentia, nici sa domine, exercita o mare putere asupra celorlalti; pot conduce mari mase de oameni, influentandul-le prin entuziasmul , vorba si exemplul lor.
Un 11 autentic niciodata nu va trece neobservat, pentru ca dispune de un real talent, sagacitatea si perspicacitatea, iar viziunea sa incredibila si clarvazatoare il ajuta sa ia decizii prompte si corecte, care il vor conduce spre success.
Grandoarea sa il va situa in centrul piramidei. Renumele si onoarea nu se reduc la castiguri materiale, iar scopul sau suprem continua sa fie intolerabil. Va cauta si pe viitor perfectiunea spirituala ( unicul sau tel ) , va nadajdui sa munceasca pentru binele semenilor sai.
Vibratia Numarului 11 confera de asemenea imaginatie, creativitate si originalitate; cinste, echilibru si obiectivitate. Putere morala, generozitate si umanitate intr-un suflet de poet, visator, vizionar, mistic si religios.
Sub aspect profesional , poseda o mare curiozitate, care ii determina sa manifeste inclinatie spre latura stiintifica si filozofica, patrunzand in secretele si misterele care ne inconjoara si de care omul s-a simtit intotdeauna atras. Pentru ca se pot realiza cu succes in toate domeniile artei, pot deveni filozofi, scriitori si eminent oameni de stiinta sau cercetatori; actori sau artisti talentati; pasionati si convingatori, preoti si misionari, astrologi intuitivi si clarvazatori; numerologi si practicanti onesti ai stiintelor oculte.
Toate aceste insusiri si aptitudini le ofera posibilitatea de a deveni persoane importante si influente, capabile sa-si realizeze idealurile spirituale si, implicit, sa cunoasca succesul in lumea financiara si sociala.
Puterea, autoritatea si bogatia ii vor interesa nu atat pentru ei insisi , cat si in masura in care le foloseste in scopuri umanitare si educative, devenind veritabili si filantropi si binefacatori ai omenirii.
De aceea personalitatea unui Numar 11 va fi atat de pregananta , incat nimeni nu se va putea sustrage farmecului sau; se vor simti alti oameni dupa un contact cu ei.
Ca orice fiinta umana supusa greselii, si Numerele 11 pot cunoaste excesele, pierzand notiunea de realitatea, devenind visatori , excentrici in cautarea himerelor si a fanteziilor realizabile.
Adevaratii 11 reusesc sa-si domine tendintele negative, sa depaseasca obstacolele pe care viata le ofera. Muncesc pentru linistea si armonia lor interioara; sunt nascuti ca sa lumineze si sa indrume viata semenilor lor. Pe buna dreptate se spune ca sunt “proprii stapani ai sufletului si destinului lor”, reusind sa atinga un echilibru perfect intre realitate si subconstient, avand curajul sa-si apere propriile convingeri.
De fapt, o Vibratie Maestra reuneste toate caracteristicile proprii fiecarei Vibratii in parte.
Insusirile mentale, morale, spirituale si intuitive sunt aceleasi, pe masura motivarilor interioare care ii vor avea in vedere pe cei din jur, depasind intotdeauna propria persoana.
Traind intens, vor avea o existenta interesanta , activa si iesita din comun, din care nu vor lipsi relatiile cu persoane influente si importante.
Deseori, drumul lor, pare dirijat de forte superioare; traiesc intamplari neprevazute, devin pe neasteptate protagonistii unor experiente extraordinare si surprinzatoare. E ca si cum ar fi predestinati, iar cineva ii conduce spre adevaratul lor destin.
Diferentele esentiale intre Vibratiile Maestre s-ar putea sintetiza astfel :
11-33 : Aptitudinile artistice si creative ii vor indrepta spre arta frumosului, extinsa in orice domeniu. Isi vor ajuta semenii cu infinita dragoste , abnegatie daruire. Mai presus de orice, vor avea nevoie de evolutie spirituala.
22-44 : Forta lor sta in stapanirea de sine si a lumii materiale: tot ceea ce vor castiga vor folosi in ajutorul celorlalti. Energia, ordinea si disciplina le inhaduie sa accepte cele mai inalte functii prin care sa poata crea o lume mai buna pentru toti. Noroc, putere , influenta..................Numerele maestre sunt numere speciale, ce poseda un potential deosebit. Oriunde apare un numar maestru, el simbolizeaza imboldul de a participa la marea trezire sprituala ce are loc in zilele noastre. Existenta unui numar maestru intr-o harta numerologica reflecta intelepciunea si maturitatea necesara pentru asumarea unor alegeri si a unor responsabilitati superioare.
Un numar maestru este format din doua cifre, reunind astfel doua energii intr-una singura, care devine mai puternica decat suma celor doua luate separat. Pe de alta parte, precum adultul care isi poarta cu sine copilul interior, fiecare numar maestru poarta in el numarul simplu la care poate fi redus: 11 poate fi citit si ca 2 (1+1=2); 22 poate fi citit si ca 4 (2+2=4); iar 33 poate fi citit si ca 6 (3+3=6). Sunt putine persoanele care manifesta intregul potential al unui numar maestru; in cele mai multe cazuri ele traiesc la nivelul numarului simplu, sau oscileaza intre cele doua extreme.

Diferenta dintre numerele simple si numerele maestre care le corespund sta in faptul ca cele din urma au teluri mai complexe si o perspectiva mai larga asupra rolului pe care il au de jucat in aceasta lume. De exemplu, numarul 4 este harnic si responsabil, preocupat de calitatea muncii sale; 22 se angajeaza in proiecte de anvergura, care implica mari mase de oameni si pot depasi prin amploarea lor granitele unei tari. 6 este afectuos si intelegator, si adesea isi sacrifica nevoile personale pentru a-i ajuta pe ceilalti; 33 isi sacrifica ambitiile personale pentru elevarea spirituala a intregii omeniri.
Se poate spune ca numerele maestre confera celor nascuti sub semnul lor o obligatie morala superioara, aceea de a se situa deasupra celorlalti printr-o continua cautare a luminii, binelui si adevarului si printr-o autoperfectionare permanenta. A ne ridica la inaltimea unui asemenea numar reprezinta o problema de dedicare si alegere. Aceasta alegere poate consta pur si simplu in hotararea de a ne trezi in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si a trai viata la modul pozitiv. Putem alege sa ne ascultam vocea interioara si sa actionam de fiecare data in functie de ea; si mai putem alege sa ne smulgem din zona de confort – sa crestem, sa ne asumam riscuri, sa imbratisam schimbarea. Nu in ultimul rand, putem alege sa fim mai toleranti cu ceilalti si sa raspundem cu dragoste, rabdare si compasiune, in loc sa ne lasam luati de valul fricii si al maniei; sa devenim o sursa de inspiratie pentru cei din jurul nostru, incurajandu-i sa se ridice si sa creasca la randul lor.
Acest potential ramane adesea in stare latenta pentru multi ani, asteptand sa fie trezit. Daca Numarul Maturitatii este un numar maestru, aceasta poate indica a faptului ca recunoasterea si succesul mult asteptate vor veni in a doua parte a vietii. In cazul in care numerele maestre se regasesc printre numerele de baza (Calea VietiiDorinta InimiiNumarul de RealizareNumarul de Exprimare), ele reprezinta adesea o sursa de enorma tensiune psihica si nervoasa, prin presiunea interioara si prin provocarile pe care le ridica. Este nevoie de timp, maturitate si efort sustinut pentru le putea integra la nivelul personalitatii.
Numarul 11 este cel mai intuitiv dintre toate numerele. El simbolizeaza iluminarea, un canal deschis catre inconstient; cunoasterea din afara ratiunii; sensibilitatea, timiditatea si lipsa de simt practic. 11 este un visator. El inglobeaza toate aspectele lui 2, pe care le amplifica prin carisma, spirit de lider si inspiratie. 11 este un numar dual prin insasi natura sa, ce creeaza dinamism si conflicte interioare. In prezenta altui numar, se comporta ca un catalizator, scotand la iveala tot ceea ce este mai bun, sau mai rau. Daca nu este focalizat asupra unui proiect care sa depaseasca nivelul individual, se poate intoarce catre interior, dand nastere temerilor si fobiilor. 11 paseste pe marginea ingusta dintre maretie si autodistrugere. Potentialul sau de crestere, stabilitate si forta interioara poate fi realizat prin acceptarea intelegerii intuitive si a adevarurilor spirituale. Pentru 11, pacea nu poate fi gasita in logica, ci in credinta. 11 este numarul clarvazatorului.
Numarul 22 este cel mai puternic dintre toate numerele. Adesea este numit si “maestrul arhitect”. 22 poate transforma cele mai ambitioase proiecte in realitate, imbinand intuitia lui 11 cu natura practica si metodica a lui 4. Este nelimitat, si in acelasi timp disciplinat. Este capabil sa vada arhetipul, si sa il transpuna intr-o forma materiala. Are idei marete, planuri de amploare, idealism, spirit de lider si o incredere nemarginita in sine. La fel ca si 11, datorita ambitiei, 22 poate fi supus unor tensiuni interioare enorme, mai ales la o varsta frageda. El trebuie sa isi indrepte resursele catre realizarea unor teluri ce depasesc simpla ambitie personala. Rolul lui 22 este acela de a servi omenirea intr-un mod practic.
Numarul 33 este cel mai influent dintre toate numerele. El mai este numit si “maestrul invatator”. Atunci cand se manifesta la intregul sau potential, 33 este total lipsit de ambitii personale si isi foloseste abilitatile remarcabile pentru a ridica nivelul spiritual al omenirii. Ceea ce impresioneaza in cazul numarului 33, este devotiunea sa, dusa la cel mai inalt nivel. Acest lucru se concretizeaza in hotararea sa de a cauta cunoasterea si intelepciunea inainte de a oferi celorlalti invataturile spirituale. Un 33 care sa se manifeste in deplina forta este ceva foarte rar.
 
DOAMNE, DA-MI SENINATATEA SA ACCEPT CE NU POT SCHIMBA. CURAJUL SA SCHIMB CEEA CE POT. SI INTELEPCIUNEA SA LE DEOSEBESC! DOAMNE, ITI MULTUMESC PENTRU TOT CE MI-AI DAT, PENTRU TOT  CE MI-AI LUAT SI PENTRU TOT CE MI-AI LASAT!  IUBIREA INFINITA ESTE SINGURUL ADEVAR ! RESTUL ESTE ILUZIE !!!