vineri, 14 martie 2014

Iranul afirma ca extraterestrii „inalti si albi” controleaza America

Unele dintre documentele secrete ale NSA (Agenţia de Securitate Naţională a Americii) făcute cunoscute de către Edward Snowden în imensul scandal al interceptărilor, care a început acum câteva luni, demonstrează fără echivoc faptul că Statele Unite ale Americii au fost conduse în ultimii zeci de ani de către o rasă de extratereştri cu pielea albă, înalţi, care au asistat de asemenea ridicarea celui de al Treilea Reich al Germaniei Naziste încă din anii ’30.Ştirea a fost publicată recent de către agenţia iraniană de ştiri Fars News Agency. Rusia, fiind un aliat din umbră al Iranului, a publicat un raport prin intermediul FSB-ului său (Serviciului Secret de Informaţii), care arată fără nicio îndoială dovezi cât se poate de clare ale faptului că SUA au fost conduse de către reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre cel puţin din anul 1945 până în prezent.

Se pare că agenţia iraniană Fars a preluat ştirea de pe site-ul whatdoesitmean.com, care afirmă că Edward Snowden, după ce a primit azil politic în Rusia, a pus la dispoziţia conducerii acestei ţări anumite documente care arată în mod clar faptul că o rasă extraterestră a sosit pe Pământ acum câteva zeci de ani, i-a ajutat în anii ’30 pe nazişti să construiască o flotă de submarine foarte avansate din punct de vedere tehnologic, iar apoi s-a întâlnit în anul 1954 cu preşedintele american Dwight Eisenhower, prilej cu care s-a pus la punct „regimul secret de conducere al Americii”. Ceea ce este îngrijorător din raportul FSB rusesc, e faptul că se spune că extratereştrii albi şi înalţi au determinat crearea unei supravegheri electronice în masă a populaţiei Pământului, care este ultima fază înaintea preluării complete a controlului asupra planetei noastre.

Rusia este cel mai mult preocupată să afle dacă cei care se opun „guvernului din umbră extraterestru, condus de Obama” s-au aliat la rândul lor cu o altă rasă extraterestră sau nu. Aceasta ar face ca Pământul să devină încă o dată teatrul unor operaţiuni beligerante între civilizaţii extraterestre, cu efecte dintre cele mai rele asupra omenirii.

Informaţia este considerată a fi „o nouă teorie a conspiraţiei”, însă site-ul whatdoesitmean.com şi raportul FSB rusesc îşi sprijină afirmaţiile pe declaraţiile fostului ministru canadian al apărării, Paul Hellyer, care se pare că a confirmat informaţia furnizată de Snowden.
Se prea poate ca multe dintre elementele furnizate în aceste informaţii să nu corespundă adevărului, mai ales că Iranul este ca un ghimpe în coasta SUA, pregătindu-se să devină o putere nucleară. Pe de altă parte, să ne amintim că oricât de nebuneşti ni s-ar părea unele teorii conspiraţioniste, ele nu apar totuşi din nimic. Există întotdeauna un sâmbure de adevăr în jurul căruia se ţese o poveste mai mult sau mai puţin fantezistă, însă de cele mai multe ori elementele false sunt destul de puţine, astfel încât este foarte bine să rămânem vigilenţi. 


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Gaurile negre din Univers, in viziunea lui Nassim Haramein

Studiile si cercetările fizicianului de GENIU Nassim Haramein o demonstreaza faptul CA găurile negre DIN Univers reprezintă Dovada Ca noi, cca ființe Umane, suntem Una cu Universul. Cercetările lui Haramein oferă o Viziune inedită a structurii spatiu-timpului, precum si ONU de model coerent al Universului. Vânzare Utilizând version calculele Elemente de geometrie sacra si unele Coduri secrete găsite version monumentele antice si felurite Alte documente străvechi, fizicianul PREZINTA în filmul de mai Jos O noua viziunea o realității în îngrijirea trăim.

Inca De La vârsta DE 9 ani, Nassim Haramein a dezvoltat bazele unei teorii unificate hiperdimensionale a materiei si Energiei, îngrijire pe in finala o denumit-o "Universul holofractografic". Nassim a petrecut apoi majoritatea timpului studiind geometria fundamentală a hiperspațiului, felurite campuri de forte DIN fizica teoretica, cosmologia, mecanica cuantică, Biologia si Chimia, Antropologia si civilizațiile antice. Combinând aceste cunoștințe cu o atentă observare a "comportamentului" Naturii, el un domeniu ONU descoperit specific al geometriei, de ingrijire Despre AFIRMA CA Este din creatie fundamental. Astfel, el o bazele puroi Teoriei Câmpului Unificat de forte.

Această teorie unificatoare, cunoscută si ca "Metrica Haramein-Rauscher", reprezintă O noua solutie la Ecuațiile de tabara ale lui Einstein, ce încorporează efectele de torsiune si Cele ale forței lui Coriolis. Cea mai recentă lucrare a lui Nassim Haramein version Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at domeniu (Protonul Schwarzschild) stabilește Fundația o CEEA CE ar putea fi o Transformare de proporții a viziunii si înțelegerii noastre asupra fizicii si conștiinței. Lucrarea a primit un al prestigiosul Premiu "Best Paper Award" version Domeniul fizicii, mecanicii cuantice, relativității, teoriei gravitației Câmpului si la Universitatea Liege DIN Belgia, în Timpul Celei de o Nouă Conferințe Internationale CASYS'09.

Vorbind fluent Franceza Atat, CAT SI engleza, Nassim Haramein a ținut seminarii si prelegeri asupra teoriei vânzare unificatoare version APROAPE TOATE centrele Importante ale Lumii, în ultimii 10 ani. Vânzare Prezentările combinație vizualul cu audiția, conducând astfel pe CEI de îngrijire Il urmaresc pe firul logic al demonstrației teoriei vânzare.

în vremurile pe îngrijire le trăim, Hassim Haramein tăia o fi ONU FEL de "sol" al noii paradigmei version Stiinta, pasa omenirea pe îndreaptă Drumul Catre adevăratul progresiv al tehnologiei si mai beri Catre îmbinarea si corelarea Eficienta a științei cu spiritualitatea. https://www.youtube.com/watch?v=TW1gl6_QK-M

Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

O intrebare care ii chinuie pe oamenii de stiinta: exista un mesaj ascuns in codul nostru genetic?

Răspunsul la eterna întrebare, dacă sau nu suntem „singuri în Univers’’, s-ar putea în sfârșit să fie găsit, însă nu în spațiul cosmic, ci chiar în interiorul celulelor corpului nostru. În ultima vreme, o idee şi totodată anumite dovezi tulburătoare par să-i preocupe din ce în ce mai mult pe unii oameni de ştiinţă: fiecare celulă din organismul nostru ar avea un cod tainic, foarte ascuns, un fel de „sigiliu ancestral al producătorului original’’, ceea ce ar însemna că acest sigiliu nu ar putea proveni decât de la o rasă extraterestră veche de milioane sau chiar miliarde de ani.

Vladimir Sherbak de la Universitatea Naţională din Kazakhstan şi Maxim A. Makukov de la Institutul de Astrofizică din aceeaşi ţară au făcut ipoteza că un astfel de semnal inteligent, „încastrat” în celulele noastre nu ar putea fi decât un semnal matematic şi semantic, imposibil de evidențiat prin teoria evoluţionistă a lui Darwin, teorie ce este deja demult compromisă şi neavenită. Cei doi cercetători afirmă chiar că schema acestui semnal are mult mai multe şanse să demonstreze viaţa extraterestră în Univers, decât trimiterea de semnale sau sonde în spaţiu în acelaşi scop.

În articolul pe care l-au publicat în revista ştiinţifică Icarus, cei doi oameni de ştiinţă au afirmat: „Odată setat, codul poate rămâne neschimbat pentru perioade enorme de timp, mergând mult pe scara cosmologică a timpului galactic. De fapt, putem spune că aceasta este cea mai durabilă construcţie făcută vreodată şi, prin urmare, reprezintă un „depozit” extraordinar de sigur pentru o semnătură inteligentă. Odată ce genomul este rescris în mod adecvat, noul cod cu semnătura lui specifică va „îngheţa” în celulă, putând fi astfel transmis peste eoni de timp în mod identic.”

Această interpretare i-a dus la concluzia că codul genetic uman a fost de fapt proiectat cu miliarde de ani înainte undeva mult în afara sistemului nostru solar. Aceasta implică de asemenea ideea panspermiei, adică a ipotezei că Pământul a fost însămânţat cu viaţă venind din spaţiul extraterestru.

Cunoaştem prea puţin încă din adevăratele origini ale omului. Teoria darwinistă în acest domeniu s-a dovedit a fi o nenorocire pentru ştiinţă, blocând multe iniţiative şi idei geniale sau chiar descoperiri epocale. Nu lipseşte însă nici întrebarea tulburătoare: dacă totuşi omul este produsul unei „proiectări” genetice, atunci cine a proiectat „proiectantul”?


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Marte Inchizitorul: Iubirea arde pe rugValul de energie cosmica ce se revarsa asupra planetei noastre face ca totul sa se accelereze, iar timpul sa se comprime. Avem uneori impresia ca, in cateva luni de zile, traim experiente pentru care, inainte, aveam nevoie de mai multi ani ca sa le asimilam. In acest vartej, un respiro astral vine ca o bineuvantare. Marte, planeta actiunii si a curajului, retrogradeaza in Balanta intre 2 martie si 20 mai 2014. Nu este insa nicidecum un repaos pasiv, in care batem pasul pe loc, ci e un rastimp in care ne reasezam, intrucat nu putem merge mai departe fara sa ne uitam inapoi. Pentru a ne proiecta viitorul, este obligatoriu sa ne rescriem trecutul.

Marte face aceasta miscare pe Cer, rascolind cea mai sensibila zona a anului 2014: relatiile. Si, inevitabil, ajungem la iubire eterna poveste... Crucea cosmica pe semne cardinale, cu Uranus in Berbec, Jupiter in Rac, Marte in Balanta si Pluto in Capricorn, activa in aceasta formula pana in vara acestui an, devine un titirez in miscare. Toate relatiile se reevalueaza, ies la suprafata rani vechi, nemultumiri, frustrari, dar si motive de recunostinta. Se pun in balanta punctele forte si slabe ale fiecarui cuplu. Chiar  daca din astral pare ca s-a dat liber la despartiri si divorturi, retrogradarea lui Marte aduce noi perspective asupra iubirii. Principalul dar al acestei perioade este claritatea, care face ca privirea fiecaruia dintre noi sa se indrepte in primul rand spre noi insine si nu in exterior, spre celalalt! Ne dam seama ca degeaba ne-am incapatanat sa dam vina pe partener pentru ceva ce ne face sa suferim. Cauza este intotdeauna in noi! Universul exterior este doar oglinda noastra!

In ultimele luni, tot mai multe suflete pereche si suflete gemene s-au regasit. Nu oricui i-a fost dat sa intalneasca “o flacara geamana”, dar cei ce au avut parte de aceasta binecuvantare inteleg acum rostul unei asemenea intalniri. Cerurile s-au deschis pentru ca un numar mare de oameni sa primeasca in viata lor o jumatate “perfecta” pentru a face un salt spectaculos in evolutia lor. Numai ca acum ne dam seama care este definitia “jumatatii perfecte” sau a “sufletelor gemene”!

In primul rand, nu inseamna ca doua suflete gemene s-au intalnit ca sa ramana impreuna pana la sfarsitul vietii. Intensitatea unei astfel de intalniri este atat de mare, incat prezenta unuia langa celalalt este devastatoare, devoratoare, coplesitoare. Doua flacari puse una langa alta se mistuie si parjolesc totul in cale, deci este foarte greu ca ele sa ramana prea mult una langa cealalta. Mai mult, numeroase suflete s-au atras numai pe un nivel al vietii. In viata unora, a aparut cineva care sa le deblocheze sexualitatea si creativitatea, localizate la nivelul celei de-a doua chakre. Alte cupluri s-au format impotriva oricaror norme sociale pentru ca doi oameni sa invete sa-si deschida sufletul (rezonand pe chakra a patra) sau sa-si rezolve problemele de comunicare (chakra a cincea). Ca sa dam proprietate cuvintelor, e corect sa spunem ca foarte multe suflete “s-au ingemanat” ca sa-si rezolve cel mai mare blocaj si sa faca cel mai mare salt inainte de care aveau nevoie in acest moment! Regasirea sufletelor gemene trebuie privita ca pe un dar in evolutia personala a celor ce au avut sau au parte de o asemenea experienta. Cei ce au primit de sus o flacara geamana au fost adusi cu forta pe drumul lor in aceasta viata, pe destinul lor, pe misiunea lor cea mai inalta.

Cea mai mare lipsa ori nevoie a cuiva care avea sau nu avea deja un partener, a atras jumatatea perfecta care sa umple acea lipsa ori nevoie! Acesta a fost si este rostul aparitiei flacarilor gemene: terapeutic si evolutiv. In viata multor parteneri aflati in relatii vechi au aparut jumatati  care au lasat impresia ca ii intregesc acolo unde ii doare mai tare. Au aparut acele suflete care au pus degetul pe rana, indicand maxima vulnerabilitate, creand sentimentul de compatibilitate perfecta. Numai ca partenerul este intotdeauna o oglinda a propriei persoane, asa ca scanteia dintre cei doi arata focul interior nestins din fiecare, deci ceea ce are fiecare de vindecat pe dinauntru.

Intalnirea sufletelor gemene are loc doar pe un anume nivel de frecventa! Compatibilitatea poate fi perfecta la nivel emotional, mental, fizic, insa fuziunea nu poate fi perfecta in realitatea pe care o traim pe Pamant. Aici, suntem sub incidenta altor legi decat cele din astral, printre care legea karmei, de exemplu (cauza si efectul), sau existenta spatiului si a timpului cronologic. Sa presupunem ca doi parteneri ar fi identici, dar, intre timp, fiecare mai are alta treaba cu alti oameni (sot, sotie, copii), deci nu sunt pregatiti sa ramana definitiv legati in planul terestru. Vorbim deci despre compatibilitati… incompatibile! Despre un razboi al planurilor existentei! Adica doi oameni se recunosc ca fiind perfecti in plan mental sau ca limbaj de iubire (sa spunem ca amandoi sunt capabili sa-si dea reciproc acea atentie pe care au cautat-o o viata intreaga de la un partener), dar nu pot ramane impreuna din pricina indatoririlor terestre. Or fi ei perfecti acolo sus, in astral, in Cer, dar, una peste alta, sunt incarnati aici, pe Pamant, unde regulile jocului sunt altele.

Ba am vazut cazuri in care au ales sa fie impreuna, lasand in urma vietile pe care le-a avut fiecare pana acum (partener, sot, copii, serviciu), dar nu inseamna ca cei doi au intrat pe linia dreapta din basm, unde totul se incheie cu “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”! Pentru ca cea mai perfecta oglinda iti va reflecta automat si cele mai mari probleme nerezolvate la tine! Iar atunci, zbuciumul devine de nesuportat, lectiile fiind atat de dure incat atractia totala genereaza respingerea fatala.

Intalnirea unei flacari gemene aduce lumina in viata, si stim ca, cu cat este mai mare lumina, cu atat mai mare va fi si umbra. Intalnirea flacarii gemene reprezinta, de fapt, intalnirea cu tine insuti. La nivel de spirit fiecare dintre noi este o scanteie divina. Cei care si-au creat aceasta experienta a intalnirii unui suflet geaman care sa-l “parleasca”, aveau nevoie de ea pentru a-si proiecta, pentru a aduce la lumina, pentru a exorciza ceva ascuns care trebuia sa iasa la suprafata. Intalnirea sufletului geaman pe un anumit nivel declanseaza un proces de trezire spirituala, de conectare la Sursa, de comunicare cu Spiritul, cu Sinele superior.

Fiecare dintre noi este aici, pe Terra, in incarnare, un geaman al Spiritului sau, aflat in directa legatura cu Dumnezeu. De fapt, toata aceasta etapa de regasire cu altul pe care o traiesc un numar atat de mare de oameni marcheaza casatoria dintre spiritul, sufletul si trupul aceleiasi fiinte! Vedem in afara noastra suflete gemene, flacari care ard la fel ca noi, tocmai pentru a ne aduce aminte ca stralucim cu totii in acelasi foc al suflarii de viata.

Retrogradarea lui Marte ne indeamna sa incetam sa fim proprii inchizitori, proprii nostri calai, niste masochisti pentru care viata nu are haz fara suferinta pe care ne-o provocam singuri prin razbunare, victimizare, vinovatie etc. Cum adica sa nu mai suferim? Cum adica sa renuntam la aceasta placere? Iar ca sa nu nu ne mai pedepsim, e nevoie sa renuntam la cautarea vinovatilor in exterior si sa ramanem cu noi insine.

Poezia lui Mihai Eminescu “Oda - in metru antic” este metafora perfecta a ceea ce traim acum. “Nu credeam sa-nvat a muri vreodata”. Am trait o viata in care tot ce era viu pentru noi era in afara! Nici nu banuiam ca, pentru a descoperi adevarul, trebuie sa ne mutam atentia din afara inauntru, deci sa omoram simbolic iluziile realitatii.

“Cand deodata tu rasarisi in cale-mi,/ Suferinta tu, dureros de dulce”. Intalnirea sufletelor gemene in exterior are tocmai aceasta conotatie, de suferinta “dureros de dulce”. Parca am gasit ce cautam la altul. Ne place, credem ca am intalnit jumatatea ideala si totusi, ne este rau. Ne doare. E ceva ce nu se poate. Parca lipseste ceva. Dar ce anume?

“Jalnic ard de viu…/ Focul meu a-l stinge nu pot cu toate/ Apele marii”. Consumul interior este teribil si nimic nu-l poate alina. Ne scaldam in apele relatiilor, incercam sa inotam langa altcineva, dar parca, in loc sa ne gasim locul, mai rau ne scufundam sau ne ia valul si  ne duce unde n-am vrea sa ajungem.

“Pe-al meu propriu rug, ma topesc in flacari/ Pot sa mai re-nviu luminos din el ca/Pasarea Phoenix?” Am creat vartejul in care suntem, am deschis cutia Pandorei, in care din promisiunile initiale a mai rams doar o palida speranta. Simtim ca nu relatia cu o flacara geamana este solutia. Ca nu celalalt este sursa noastra de lumina. Ca nu el ne intretine iubirea, fericirea, implinirea. Ca riscam sa ne ingropam de vii in iluzii, himere, asteptari. Cum sa facem ca sa reinviem? Care este cheia transformarii intunericului in lumina? Ce e de facut ca sa renastem din propria cenusa?

“Ca sa pot muri linistit, pe mine/ Mie reda-ma.” Iata Adevarul! S-a strigat “Bingo!”! Asta ne lipsea, de fapt! Conectarea cu Sinele superior! E tot ce avem de facut! Sa “ucidem” tot ce este in afara noastra si sa ne concentram pe unificarea trupului cu sufletul si cu spiritul nostru. Sa ajungem la noi.

Daca ajungem la noi insine, ajungem la Dumnezeu, din moment ce, la nivel de spirit fiecare dintre noi este o scanteie divina. Iar Dumnezeu este Iubire. Adevarul este Iubirea! Iubirea de sine! Invatam acum sa ne acceptam si sa ne iubim integral pe noi insine, cu toata lumina si intunericul care suntem!

E tot ce trebuie sa cerem in aceasta perioada! Ca trupul nostru sa devina una cu sufletul si spiritul! Putem sa meditam sau sa ne rugam pentru conectarea pe toate nivelurile cu Sinele superior, pentru crearea acelui canal divin curat care suntem, uniti in trup, suflet si Spirit, pregatiti pentru cele mai inalte misiuni personale din aceasta viata. Daca ajungem la noi insine, partenerul pe care-l avem deja sau de care ne indragostim acum, se materializeaza dupa chipul si asemanarea noastra, deci nu poate sa fie decat Unicul. Perfectul. Alesul.

Din experienta personala, de maxim folos sunt acum sedintele de terapie, initierile, constelatiile familiale si regresiile in vietile anterioare. Vindecarea trecutului este pragul care ne conduce spre rezolvarea acelor tipare inconstiente pe care le reproducem fara sa ne dam seama. Ne ajuta enorm primavara asta sa stim cine am fost, ca sa ne convingem ca putem deveni in fiecare clipa mai mult decat suntem deja! Conectarea cu Sinele aprinde lucrarea Duhului Sfânt, caruia ii permitem sa se pogoare pe Pamant. Ca terapie religioasa, de maxim folos este Acatistul Sfântului Duh.

Marte retrograd aprinde rugul pe care arde iubirea. Iubirea de Sine! Despre dânsa era vorba…

Celor care isi activeaza constiinta de sine li se dezvaluie ca fiecare dintre noi este propria flacara geamana care lumineaza pe Pamant in masura in care isi ia lumina de acolo de unde se trage, din Cer. Ai in tine lumina cat sa intretii flacara unei lumanari? Inseamna ca atragi un partener pe acelasi nivel de conectare. Numai o alta lumanare se poate aprinde de la valvataia ta. Esti o torta vie cat un Soare? Atunci iti gasesti Luna Plina care sa reflecte exact intensitatea stralucirii tale.

Prin conectarea in Spirit cu noi insine, prin iubirea de sine, materializam in afara noastra acel partener pentru o relatie implinitoare, la care pana acum nici cu gandul n-am fi gandit, indiferent ca ramane acelasi din prezent sau ca e altul. Nu ne era dor de un partener! Nu dupa el tanjeam! Ne era dor de noi insine! Fugeam dupa altcineva nestiind, de fapt, ca alergam dupa mine insumi. Iubirea de sine transforma calitatea oricarei relatii. Cine reuseste performanta de a ajunge la el insusi atata vreme cat Marte este retrograd, poate sa dea peste cap orice previziuni legate de relatia in care este implicat. Pentru cine face pasul, despartirea devine imposibila. Impacarea devine singura varianta posibila. Impacarea cu sine insusi atrage partenerul cu care te impaci perfect. Toate piedicile exterioare au fost numai pretexte pentru trezirea spirituala.

Daca ne indragostim acum de noi insine, manifestam in planul fizic acea Iubire Divina care uneste Cerul cu Pamantul! Nu putem iubi decat daca invatam Iubirea de Sine! Aflam marele Secret!


Sursa foto:


    Articol preluat de pe http://valeriupanoiu.blogspot.ro/

Evenimente Sincronizate pentru Poarta Echinocțiului din 20 Martie

portal
Mesaj actualizat în 9 Martie cu noi Coduri de Lumină
 
Sandra Walter
 
Binecuvântări Iubit Trib al Luminii
 
Avem la Echinocțiu deschiderea unei importante Porți, joi, 20 Martie la ora 9:57 AM PDT, 16:57 UTC (verificați ora locală a Echinocțiului aici).
 
Energiile pe care le experimentăm chiar acum sunt prologul la acest nou val de lumină – și este la 11 zile distanță de această postare. Este atât de vibrant! Acestea vor continua până la Solstițiu, cu amplificări în Aprilie și Mai. Este o furtună perfectă a energiilor Ascensiunii. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați sta la bordul măreței nave Gaia în timp ce ea se leagănă în acest nou val de lumină.
 
Această nouă lumină oferă ECHILIBRU, ORDINE, PACE și inițieri SOLARE ALE CHRISTULUI COSMIC. Din moment ce noi toți avem cărțile de joc acum, putem utiliza acest declanșator cosmic pentru a accelera divinitatea, puritatea, precum și o dizolvare cosmică a tot ceea ce nu măgulește întregul. Aici nu este vorba despre a judeca. Niciodată. Aici este vorba despre A FI Lumina Christică. Vibrație=Vibrație.
 
Participarea noastră în sprijinirea colectivului
 
Avem un imens sprijin de la nivelele Maestru Înălțat, Arhanghelic, Lumina Creatoare Supremă și Galactic. Așa cum tribul de vibrație înaltă înțelege, Legea Cosmică trebuie să fie respectată – prin urmare conștiința colectivă numai așa poate primi maximumul de beneficii a oricărei lumini care intră, dacă îi primește cu bucurie intrarea și o transmite apoi colectivului și tărâmurilor înalte.
 
Pentru a primi această lumină nouă care poartă coduri ale Voinței Divine, Iubirii Divine și Unității Divine, noi trebuie să trimitem același lucru întregii creații. Fiecărui Frate și Soră de pe planetă, într-o neutralitate divină. Accentul se pune aici pe OMenire – noi primim cu bucurie și apoi difuzăm această lumină iubitoare pură care intră la Echinocțiu într-un mod Unificat. Separarea s-a încheiat,  noi trebuie să dovedim că ne dorim cu adevărat această realitate, chiar acum.
 
Servere de Lumină, Simțiți-vă în acest mesaj
 
Știu că mulți dintre voi ați primit mesajul ”fii atent la Echinocțiu”, cu toate acestea noi avem oportunitatea de a ancora și amplifica lumina pură – asta presupune să primim cu bucurie lumina și să fim într-o stare de a primi și transmite Echinocțiul însuși.
 
Pregătirea cuprinde tot ceea am scris despre – purificarea corpului, minții, ego-ului, emoțiilor și o concentrare pe pacea bazată pe inimă. Încheiați tot conflictul și dizarmonia posibilă din propria voastră ființă. Nu-i atacați pe alții și nu aruncați cu opinii în jurul vostru. Opriți aceste energii pe făgașul lor, rezistați împinsului de la spate sau împărțirii de sfaturi/opinii nesolicitate. Acele energii vor câștiga pe deplin efectul de bumerang în acest nou val; dinamica Punctului Zero va deveni intensă pentru mulți care mai au distorsiuni sau dizarmonie în câmpurile sau în vehiculul lor corp. Suntem dincolo de punctul de oprire, vă rugăm să treceți prin orice ce vă reține de la Măiestria Voastră. 
 
Fiți plini de Măiestrie în exprimarea și în intențiile voastre
 
Vă rugăm să nu vorbiți despre dramă sau simptome – setați toate declanșatoarele emoționale pe pauză pentru voi și pentru ceilalți – și fiți centrați în inimă atunci când vorbiți despre Echinocțiu. NU SUNT ghidată să creez un eveniment global ca pagină pe facebook sau ceva asemănător. De ce? Pentru că mulți oameni trec prin declanșări datorate codificărilor luminii atunci când au bagaje sau probleme nerezolvate, ceea ce-i face să se prea aprindă (panicheze) sau pun o grămadă de întrebări atunci când concentrarea noastră este necesar să fie pe Pace, Stabilitate, Armonie pentru a Echilibra lumina care intră. Aceste energii vor fi intense, haideți să ne concentrăm pe rețeaua inimilor OMenești și pe intenția noastră de a servi colectivul, făcând ca acest lucru să fie cât mai ușor posibil astfel încât toți să experimenteze activările Christice divine. S-ar putea să simțiți că sunteți într-un balon de iubire – acestea sunt activările 5D/6D. Puneți deoparte discuțiile despre simptome și concentrați-vă pe Lumina Divină care intră.
 
Intențiile Unificate ale Echinocțiului
 
Toate sursele încurajează REUNIREA și UNIFICAREA FOCALIZĂRII pe Echinocțiu în sine. Adunați-vă împreună chiar acolo unde vă aflați – găsiți colectivul local (puneți fluturași, încercați pe rețele de socializare, centrele holistice, oriunde unde oamenii treziți au tendința de a se întâlni). Veți fi surprinși de cât de răspândită a devenit trezirea. Nu presupuneți că orașul sau cartierul vostru este adormit. Acest lucru este imposibil în acest moment. Haideți să pășim cu toții în rolurile de conducători cu grație și armonie.
 
Noua energie crează un sentiment de urgență pentru că ea se adresează structurii celulare cristaline. Pe măsură ce ele vibrează mai repede, corpul emoțional poate intra în starea de declanșare. Fiți calmi. Sunt mulți pe planetă care sunt capabili să ajute într-un mod armonios; nu judecați dacă nu se poate. Respirați. Așa cum Gaia spune întotdeauna, aceasta este o naștere, nu o înmormântare. Dacă sunteți ghidați către un Loc Sacru, reuniți-vă cu alții în Pacea și în Unitatea conștiinței. Orice fel de meditație liniștită în timpul Echinocțiului este apreciată. Ca întotdeauna, vizualizați noua paradigmă armonioasă în Acum.
 
Construirea rețelei, Păzitorii Porții și Intențiile Binevoitoare
 
Haideți să ne folosim creativitatea înalt vibrațională și să ne planificăm să fim în meditație – un echilibru interior și o armonie perfectă – pentru Echinocțiu. Păzitorii Porții și cei în serviciul noii lumini, noi vom ancora așa cum se obișnuiește, trei zile înainte și trei zile după această Poartă.
 
La Echinocțiu
 
Ca Ființe Trezite și Ascensionate – arătători de drum – noi avem o Poartă care deține codificări ale luminii, supratensiuni electronice, cerințe fotonic-magnetice și o mare accelerare a stării Christice Solar Cosmice. Toate acestea pot fi în intențiile voastre de ancorare înainte, în timpul și după Echinocțiu.
 
În ziua Echinocțiului, fiți deconectați și acordați-vă cu intențiile colective pentru Pace, Iubire, Lumină, Armonie, Echilibru și Ascensiunea OMenirii. Știm că este mai ușor să lucrați cu Elementalii și cu regatele, cu toate acestea, focalizarea noastră este pe OMenire, care sunt decidenții principali pentru experiența planetară (care sunteți VOI și toți cei din jurul vostru). Putem oferi un echilibru și o stabilitate frumoasă dacă suntem capabili să ne Unificăm în Unitate. În timp ce acest val intră, totul se schimbă. Definitiv. Noi putem amplifica acest lucru pentru toată lumea de pe planetă prin A FI în Unitatea, Grația și FIința noastră Înaltă.
 
Noi dovedim tărâmurilor Înalte și ființei noastre Înalte că suntem pregătiți, dornici și capabili să susținem mai multă lumină și intenții pașnice. Dacă susținem această intenție în meditațiile, ceremoniile și adunările  noastre,  amplificarea acestei lumini va fi miraculoasă. Vibrație=vibrație. Vibrație Înaltă=vibrație Înaltă. Dai mai multă iubire=primești mai multă iubire.
 
Vă rog să împărtășiți sau să republicați acest mesaj în Intenția Unificată de a primi și transmite întruparea Iubirii Divine, Păcii în toate națiunile, Echilibru în toate sistemele și Voința Divină în inimile întregii OMeniri.
 
Să fiți binecuvântați
 
 
Traducere Monica Poka
http://daniilgaucan.wordpress.com/

Puterea terapeutica a copacilor - Copacul, energie pura


Legenda spune ca atunci cind Iisus Hristos pe cruce fiind si-a dat ultima suflare, tot ceea ce era viu a frematat. In acel moment, copacii au facut un juramint: sa planga, sa sufere dupa Iisus si sa le slujeasca oamenilor dandu-le energie purificata. 
Pana in zilele noastre, copacii ne dau energia lor. Noi primim de la verdele care ne inconjoara nu numai oxigen, ci fara sa ne dam seama ne folosim de el ca de un prim ajutor in cazul caderilor energetice. Simtind slabiciune, instinctiv ne rezemam spatele de un copac si ne refacem fortele.
Unii dintre copaci stiu sa dea energie omului – acestia se numesc donori, iar altii, dimpotriva, iau energia, de aceea si actioneaza in alt fel: calmeaza si dau putere, vindeca si usureaza durerile. Alaturi de horoscopul stelar, exista si asa-numitul horoscop al druizilor, unde fiecarui om, in functie de data de nastere, ii corespunde un copac.
La diferite specii de arbori exista perioade anumite de liniste si de trezie din punct de vedere al energiei. Iarna potentialul energetic scade pina la 50-70 la suta la copacii carora le cad frunzele, iar la cei care sunt tot timpul verzi scade pina la 15-25 la suta.
In medicina populara se vorbeste foarte mult despre dendroterapie sau vindecarea bolilor cu ajutorul copacilor. In secolul nostru nu este simplu sa iti gasesti timp pentru o plimbare prin padure, iar principiul de baza al fiecarei terapii, se stie, este regularitatea procedurilor intreprinse.
Hranirea corpului cu energie
Forta magica le-a fost atribuita copacilor din cele mai vechi timpuri. La vechii egipteni erau raspindite amuletele din lemn, care erau purtate la git si ii protejau pe stapani de nenorociri. Se considera ca diferite tipuri de arbori au proprietati energetice diferite: hranesc corpul cu energie, inlatura inflamarile, contribuie la aparitia sentimentelor reciproce, protejeaza.
Trebuie sa mergeti la copacul dumneavoastra nu la intimplare, ci in mod regulat. Daca ati ajuns la un copac care va da energie, procesul de comunicare cu el trebuie sa continue 10-15 minute. Daca ati ajuns la un copac care poate sa va stoarca energia care nu va este folositoare, intilnirea se limiteaza la 1-2 minute. Fiecare specie de copac are proprietatile sale terapeutice.
De darul minunat al interdependentei dintre copac si om stiau sa se foloseasca stramosii nostri indepartati. In fiecare localitate, langa fiecare locuinta existau paduri sfinte sau copaci separati. La ei mergeau oamenii atunci cind aveau probleme si aproape de fiecare data gaseau ajutor.
Taietura intr-un copac il vindeca pe copil in trecut
Iata cum descrie cercetatorul francez Jacques Bross unul dintre obiceiurilecare usurau suferintele si stabileau legatura intre om si copac: Pentru a vindeca un copil bolnav, acesta era purtat gol de trei ori printr-o sectiune facuta intr-un copac viu… Ritualul era facut la rasaritul soarelui, atunci cand copacul are mai multa putere. Copilul lua energie de la copac, iar copacul ii lua boala copilului. Dupa aceasta ceremonie, taietura din copac era legata si unsa cu argila. Astfel a aparut apropierea care a continuat multi ani intre om si copac.
In multe tari din lume, in ziua nasterii unui copil se sadea un copac, care devenea protectorul micutului, il apara si ii dadea o parte din fortele sale vitale. Locuitorii Germaniei, in trecut, in cinstea nasterii unui baiat sadeau un mar, iar in cinstea unei fete – un par. In Rusia, cand pe lume venea un baiat se sadea un stejar, iar atunci cind aparea o fata – un pin sau un mesteacan. Fiecare mergea la copacul sau pentru tamaduire.
Pentru a primi ajutor, trebuia stabilit un contact cu copacul, trebuia sa ii fie adus un cadou, sa se discute cu el, sa i se ceara ajutor, iar dupa aceea sa i se multumeasca. Se considera ca daca omul sta de citeva ori rezemat de copac cu spatele sau cu capul, acesta va lua asupra sa boala sau nenorocirea.
Ce inseamna toate acestea? Niste mijloace de descantat fara sens, capabile doar sa ii amageasca pe parinti? Cum ii poate ajuta unui bolnav o taietura intr-un copac viu? Poate exista o explicatie logica a acestui fapt?
Biocampul sau aureola stralucitoare din jurul trunchiului
In institutele tehnologice din lume se fac de mai multi ani cercetari ale formei biocampului copacilor. In acest scop, copacul este pus intr-un camp electromagnetic puternic, care provoaca aparitia unei aureole stralucitoare in jurul trunchiului.
Aceste inele stralucitoare care apar in jurul unor copaci pot fi fotografiate cu un film foarte sensibil si analizate. Un copac sanatos care creste separat va da pe fotografie un inel simetric, egal. Daca pe scoarta copacului se face o taietura, atunci in aureola va aparea o limba stralucitoare lunga. In acest loc, cimpul isi va creste dimensiunile brusc. In acest fel, actiunile de neinteles ale vracilor populari primesc o explicatie logica: ei cunosteau proprietatile terapeutice ale copacilor. Si chiar daca nu foloseau un termen atat de pretentios ca biocamp, ei stiau foarte bine despre forta de actiune a copacului in locul taieturii proaspete.
Multe dintre lucrurile pe care le cunosteau stramosii nostri s-au pierdut. Cu toate acestea, dupa o pauza destul de indelungata, omul s-a apropiat din nou de copaci. Potrivit datelor oferite de obiceiuri, in vechile carti erau adunate date despre proprietatile terapeutice ale plantelor. Se pare ca puteau usura suferintele omului nu numai copacii vii, ci si bustenii sau taieturile mici.
Biolocatia va ajuta sa va gasiti propriul copac
Entuziastii care s-au ocupat cu problema interdependentei copacului si omului au putut nu numai sa refaca unele mijloace de tratament al omului cu ajutorul copacilor, ci sa prelucreze si alte metode noi, mai eficiente. Multi dintre acesti cercetatori au folosit in studiile lor biolocatia – capacitatea omului de a fixa cu ajutorul unei rame din sarma campurile fizice ale diferitelor obiecte, in aceeasi masura si ale plantelor.
Biolocatia, cu ajutorul careia se poate gasi copacul propriu, nu este o descoperire a zilelor noastre. In gravurile chinezesti, care au varste mai mari de 4.000 de ani, este zugravit un om cu o ramura in mana care cauta apa. Desene analogice chiar mai vechi decat cele chinezesti au fost descoperite in pesterile africane, acestea au mai mult de 7.000 de ani vechime.
In zilele noastre cu problemele interactiunii dintre om si copac s-a ocupat foarte activ rusul Evsei Meilitev. Cu ajutorul unei rame el a facut citeva mii de masuratori ale schimbarilor de energie a omului sub influenta diferitelor tipuri de arbori.
Cele trei tipuri de influenta energetica
Acesta a reusit sa descopere in sistemul om – copac trei tipuri de influenta: de paralizare, atunci cand contactul scade energia omului; de alimentare, atunci cind energia creste; neutra, atunci cand energia nu se schimba. Fiecare dintre aceste influente se poate folosi in scopuri terapeutice.
Influenta de alimentare creste imunitatea organimului in fata bolilor, normalizeaza presiunea sangvina, inlatura durerile din zona inimii. Actiunea de paralizare contribuie la dezumflarea tumorilor, inlatura durerile de dinti si pe cele provocate de radiculita.
Simtind istovirea puterilor, multi dintre noi nu se mai grabesc sa inghita cateva pastile, ci se indreapta catre parc sau padure nu numai ca sa se odihneasca, ci si pentru a se vindeca.
Trebuie sa fiti foarte atenti insa, conditiile in care cresc copacii in zilele noastre sunt cu totul altele decit in vremea druizilor. Iar un copac care este indicat ca potrivit pentru unii dintre noi in acest horoscop, poate avea si alta influenta decit cea asteptata.
Pentru inceput trebuie determinat tipul de copac care vi se potriveste: cercetarile contemporane au aratat ca pacientul trebuie sa se apropie de copaci de diferite tipuri si sa puna trei intrebari: Contactul cu tine imi va spori energia?, Contactul cu tine imi va slabi energia?, Contactul cu tine va avea un rezultat neutru? Daca rama din sarma se intoarce la stinga, acest lucru inseamna da, iar daca se intoarce la dreapta – nu.
Comunicarea energetica si emotionala cu propriul copac
Mai departe, ca si in cazul alegerii unui medic, trebuie sa nu va grabiti si sa alegeti dintre toti mestecenii, pinii sau stejarii, pe cel care este al dumneavoastra, acel copac unic.
Dupa parerea cercetatorilor care se ocupa de problema comunicarii cu copacii, interactiunea cu propriul copac devine treptat nu numai energetica, ci si emotionala. Copacul se transforma intr-un prieten al omului, reactioneaza la o despartire de lunga durata prin vestejirea frunzelor, iar la o intilnire prin niste muguri proaspeti. Treptat, persoana care comunica cu arborele isi schimba si modul de percepere a lumii.
Aceasta simte bucuria si durerea copacilor care il inconjoara si nu mai poate sa treaca mai departe ca un mim fara sa se gandeasca la ranile pe care i le poate provoca naturii. Copacii sunt niste acumulatorii vii, unici ai energiei cosmice, pe care o impart cu omul vindecandu-i ranile lasate de succesele civilizatiei contemporane.
Comunicarea cu un copac poate indrepta sanatatea, dar ii poate si dauna. Vom lua ca exemplu foarte popularele plimbari prin padure primavara. In acele momente, biocampul copacilor este foarte intens. Adesea, oamenii care se intorc de la plimbare nu sunt plini de viata, proaspeti, ci dimpotriva obositi, cu dureri de cap. Acest lucru nu este uimitor.
Energia mai multor copaci poate influenta negativ
In padure, cu energia omului reactioneaza in acelasi timp diferiti copaci, care alimenteaza energia lui sau o paralizeaza. Acest cocteil de energie poate influenta negativ starea psihica a omului. Copacii nu sint indiferenti la influenta energetica in relatia dintre ei. In orase se pot vedea adesea un plop si un mesteacan saditi unul linga altul. Uitati-va la ei si vei vedea ca pe partea in care plopul se intilneste cu mesteacanul lipsesc ramurile. Acestea sunt ca niste miini suferinde intinse in lateral, in partea opusa plopului, pentru ca energia acestuia paralizeaza energia mesteacanului.
In timpul plimbarii ar trebui ca de citeva ori, la fiecare 5-10 minute, sa va rezemati cu spatele de copacul dumneavoastra.
Capacitatea copacului de a da energie si a omului de a o primi se schimba in timp. Gasirea propriului copac din multime, determinarea perioadei de timp potrivite pentru comunicarea cu el se pot face numai prin niste experimente foarte atente.
Proprietatile terapeutice ale pieptenelui din lemn
Nu toti cercetatorii proprietatilor terapeutice ale copacilor considera ca boala poate fi vindecata numai de o planta vie. Unii folosesc cu succes si parti separate din plante. Academicianul rus Boris Dodonov a prelucrat o metoda de tratament al bolilor cu ajutorul aplicarii pe diferite portiuni ale corpului a aschiilor subtiri din mesteacan si plop tremurator.
Medicul moscovit Dmitri Dorogov a inceput sa foloseasca pentru tratament piepteni din lemn. In timpurile stravechi, pieptenii nu erau decat din lemn. Pieptanatul zilnic dimineata si umezirea parului cu apa era un ritual de purificare si innoire a caracterului.
In reprezentarile mitologice parul leaga sufletul omului de cealalta lume. Pentru ca parul este legat direct de suflet, mai mult decit orice alta parte a corpului da informatii despre noi. De aceea, a actiona asupra parului era egal cu a actiona asupra omului. Pieptenele facut din lemn si care poarta in sine un curent de energie cosmica este un instrument care uneste biocampul omului si al copacului.
Specialistii considera ca proprietatile terapeutice ale pieptenelui depind de tipul de lemn din care este facut. De aceea, daca omul este lipsit de sustinere, de echilibru, trebuie sa aleaga un copac care are un exces de energie – plop, pin, nuc. Daca va simtiti obosit, adresati-vapentru ajutor copacilor care va umplu de energie – stejar, artar, mesteacan.
Arbori pentru sanatate
Stim ca ne putem trata cu ajutorul arborilor vii, dar si cu fragmente din lemnul acestora. Acest tratament este util in diverse boli, dar pana in prezent nu s-a stiut ca fiecare arbore are un bioritm al sau – cu ore de repaus si ore de maxima activitate biologica. Aceste perioade de maximum sunt cele in care arborii ne aduc un folos maxim din punctul de vedere al efectelor terapeutice.
Unii arbori ne atrag, altii sunt neplacuti, resping si sperie, produc emotii negative. Fiecare dintre noi isi poate gasi copacul care i se potriveste, a carui energie o va resimti si care il va ajuta.
Este necesar sa mentionam, de asemenea, ca arborii au unii energie pozitiva, altii energie negativa. Spre exemplu, energia pozitiva este proprie mesteacanului, stejarului, pinului, castanului, artarului, teiului, frasinului, salciei. Acesti arbori ne alimenteaza cu energia lor vitala, dand sanatate organismului uman.
Arborii cu energie negativa sunt plopul, plopul tremurator, bradul, platanul, malinul, arinul. Acesti arbori absorb energia din corpul omului si, o data cu ea, extrag si durerea, eliminind din organism energia daunatoare.

Salcimul 
Desi multi il privesc cu suspiciune, considerind ca este folositor doar ca lemne de foc, salcimul are capacitatea de a aduce buna dispozitie in trupul cuiva si de a prelua vibratiile negative dinorganism. Specialistii in energetica il considera un donator universal de bioenergie, forta vitala raspindita de el fiind recomandata tuturor organismelor. Sunt suficiente 20 de minute de stat la umbra unui salcim, daca se poate chiar lipit de trunchi, pentru ca sa se instaleze o stare de bine general, de usurare si buna dispozitie. Efectul nu e acelasi in cazul in care citeva crengi de salcim sunt rupte si puse in apartament, pentru ca prin desprindere de trunchi se taie si legatura cu conductorul principal de energie, respectiv cu tulpina salcimului.
Energia salcimului este recomandata celor afectati de munca in conditii stresante, cind organismul a preluat vibratiile negative specifice, celor suparati din motive sentimentale. De asemenea, apropierea salcimilor are un efect calmant asupra femeilor aflate in perioada menstruatiei, atunci cind se instaleaza o stare generala de iritare. Este bine ca in camera de lucru sa aveti citeva crengi de salcim puse ori sub covor ori in spatele bibliotecii, pentru a nu fi inestetic. Energia din crengile de salcim se va mentine timp de 30 de zile, dupa care va trebui sa taiati altele, proaspete. Trebuie doar sa aveti grija ca distanta fata de crengi sa nu fie mai mare de sase metri, pentru a nu iesi din raza de actiune a acestora.  Ritual pentru a indeparta o persoana de casa voastra
Aveti nevoie de citiva spini de salcim si o matura mai veche. Imediat cum persoana care va deranjeaza a plecat din casa voastra, luati spinii si puneti-i pe locul unde a stat, in timp ce spuneti: “Cind oi mai veni la mine, sa stai ca pe spini, X”. Cu o matura veche, maturati spinii catre usa si punetii pe prag, in timp ce spuneti: “Cind o sa-mi mai calci pragul, sa calci ca pe spini si sa nu te mai intorci”. Maturati in afara casei spinii, apoi adunatii intrun saculet sau o hirtie si dati-le foc. Atentie sa nu mai intrati cu spinii in casa, ca altfel totul a fost in zadar.

Mesteacanul
Mesteacanul este un copac special, plin de energie, dar care nu o da decit persoanelor foarte legate sufleteste de el. Desi pentru unii poate parea ciudat, mesteacanul simte imediat ceea ce gindeste cu adevarat un om, fapt ce nu recomanda apropierea de el a persoanelor ascunse. In trecut, fetele aduceau ofrande la radacina mestecenilor si le cereau implinirea unei dorinte, de regula de natura sentimentala. Existenta unei paduri de mesteceni arata ca in solul respectiv se gaseste si o mare cantitate de argint. In plus, insusi mesteacanul are o stralucitoare culoare argintie, betulina din scoarta sa facindu-l, practic, sa straluceasca de la distanta. Un mesteacan cultivat in gradina casei protejeaza zona de microbi. Acest lucru s-a demonstrat si in perioadele cu epidemii de holera sau ciuma, cind gospodariile in care se gaseau mesteceni au fost ocolite de dezastruoasele molime. Mesteacanul permite o intarire a rezistentei organismului la apropierea bolilor si actioneaza deopotriva asupra psihicului uman, intarind vointa persoanei in cauza.
Pentru a creste imunitatea organismului e suficient sa aveti in camera de culcare un saculet cu frunze maruntite de mesteacan. Inainte de culcare deschideti gura saculetului si lasati asa peste noapte. Dimineata, imediat cum va ridicati din pat, inchideti saculetul, pentru ca energiile frunzelor sa nu fie perturbate de energiile zilei.
Descintec de pocitura
Aveti nevoie de aghiazma, un lemn de mesteaca si un vas de lut. Aprindeti batul la unul din capete si lasati sa arda putin. Apoi bagati in apa si faceti cercuri in sensul acelor de ceasornic. Spuneti: “M-am pornit / M-am dus / De-a lungul cimpului / De-a latul codrului. Si m-am intilnit / Cu Ielele Cimpului / Cu Ielele Codrului / Unde va duceti voi Ielelor? / La X. Ne ducem / Carnea sa-i mincam / Singele sa-i bem / De moarte sa-l lasam…” In acest moment opriti invirtitul lemnului si faceti doar cruci in apa, spunind: “… Lasati-l Ielelor pe X / Cum Dumnezeu l-a lasat / Si mergeti in poalele cimpului / In inima codrului / Ca acolo veti gasi ghioceii cimpului / Ghioceii codrului / Voi din alea sa mincati / De-o fi de pocitura / De-o fi de spulberatura / De-o fi de facatura / Voi puterea-i altoiti / Ca altoiul in gradina / Ca albinele-n stupina / X sa ramina curat / Luminat / Ca poala Maicii Precista de curat”. Dupa aceea luati lemnul si-l ingropati in pamint, iar aghiazma o turnati deasupra.

Salcia
A fost considerata dintotdeauna o planta speciala si folosita in aproape toate ritualurile cunoscute, pentru capacitatea sa de protectie impotriva entitatilor negative. Specialistii in energetica copacilor numesc salcia Arborele Binelui, pentru ca energiile emise ii protejeaza pe cei aflati in apropierea sa. In plus, s-a constatat ca crengile de salcie, rupte, continua sa emita propria lor energie benefica, pina la uscarea completa si caderea ultimei frunze de pe ramura. Din punct de vedere terapeutic, apropierea de salcie este recomandata persoanelor care sufera de un puternic dezechilibru interior, persoanelor care tind sa plinga din orice si care vad doar partea neagra a vietii.
Energia salciei preia vibratiile negative ale organismului, motiv pentru care i se mai spune si plingatoare, intrucit elimina reziduurile negative preluate dintr-un corp. De obicei e bine ca dupa o perioada de circa 20 – 30 de minute de stat in apropierea unei salcii sa urmeze o perioada in care organismul curatat de energiile negative sa fie intarit de energiile unui stejar sau chiar ale unui salcim. Cea mai buna perioada de terapie cu salcie este intre orele 18 – 21, dar efectul maxim este in perioada de primavara, pina la Sarbatoarea de Inaltare. Pentru cei care au dureri frecvente de cap se recomanda purtarea unor coronite – pe care si le poate face fiecare – timp de 14 zile, cite 30 de minute pe zi, la orele amintite.
In alta ordine de idei, bolnavii de varicoza isi pot ameliora boala prin bai de picioare, in care pun 500 ml decoct facut din salcie si stejar, in parti egale (aproximativ o mina din fiecare). Picioarele vor sta in apa pina la genunchi. Ramurile salciilor pot fi impletite in cununa, sfintite la biserica si tinute la icoana. Cind sunteti foarte nervosi, luati coronita de salcie si tineti-o timp de 30 de minute pe cap. O sa fiti mult mai linistiti. Dintr-o creanga de salcie puteti impleti si o bratara pe care sa o purtati la mina dreapta ori de cite ori simtiti ca nu mai rezistati psihic. Si tot din crengi de salcie, puteti impleti o centura pe care sa o purtati direct pe piele. Centura o sa va creasca potenta sexuala.

Stejarul
Specialistii din toate timpurile au fost uimiti de longevitatea acestui copac. Mai mult, masuratori recente au aratat ca un singur stejar matur, purifica aerul la fel ca 1.000 de alti copaci din specii diferite. Energia acestui arbore este foarte puternica, astfel ca orice apropiere de un astfel de pom poate da o senzatie de ameteala placuta, creind senzatia ca esti atit de puternic, incit nimic nu-ti poate sta in cale.
Cind va simtiti in impas, cind nu stiti ce decizie sa luati, cind simtiti ca va slabesc puterile si sunteti gata sa renuntati, este recomandata o terapie cu ajutorul acestui copac. Pentru cei interesati, forta maxima a stejarului este in cursul noptii, intre orele 21.00 – 05.00. Pentru a combina puterea stejarului cu forta geometrica, se recomanda sa va faceti o piramida triunghiulara din crengi subtiri de stejar. Crengile vor fi prinse intre ele cu sfoara rosie. Cind va simtiti nehotariti sau slabiti, luati in palme piramida de stejar si tineti-o timp de 10 – 15 minute. Efectul va fi pe masura asteptarilor.

Teiul
Putini sunt cei care nu au baut parfumatul ceai de tei, recomandat pentru cazuri de stres, oboseala si pentru diminuarea energiei sexuale. Pentru ca, desi energia sexuala este un subiect de lauda in perioada tineretii, aceeasi energie sexuala deturneaza atentia si puterea de concentrare a unei anumite persoane. Astfel, persoanele cu o puternica sexualitate nu reusesc, de regula, sa se concentreze asupra proiectelor profesionale, gindindu-se doar la cum sa-si satisfaca nevoile fiziologice. Lucru extrem de negativ pentru cei care vor sa se realizeze profesional si material.
In atare conditii, apropierea unui tei este benefica pentru reducerea acestei energii. Este suficient sa aveti plantat in fata blocului sau linga casa un tei si sa lasati geamurile deschise, pentru ca mirosul de tei sa inhibe energia sexuala. Mai mult, energia teiului actioneaza eficient asupra celor care stau la umbra sub copac, blocind energia sexuala si permitind organismului sa o redirectioneze fie mental fie intr-o alta directie. Acelasi efect il au crengile de tei cu flori, puse in camera in care se doarme, cel mult 21 de zile, pentru ca dupa aceea energia se scurge. Dupa acea perioada se vor folosi doar florile de tei, pentru ceaiurile de rigoare.

Pinul 
Are un puternic efect revigorant, incarcarea cu energie facindu-se foarte repede. Astfel, este suficient sa stati cel mult 5 minute linga un pin, stringind intre degetele de la mina stinga acele de pe o creanga, pentru a va simti in putere. Se recomanda celor care practica diverse sporturi, nu neaparat de performanta, pentru o mai buna dozare si conservare a energiei proprii. E bine sa aveti in casa un pin, pus intr-un ghiveci. Cind se va dezvolta prea mult, il puteti pune afara, fie la intrarea in casa, daca stati la curte, fie in gradina din fata blocului.  Tinctura de tamiie pentru guturai si sinuzita
Leacul era folosit de regula la schimbarea de anotimp, in special la perioada de trecere de la toamna la iarna, avind un puternic efect de detoxifiere si de crestere a imunitatii organismului.  Se pun 10 lingurite de tamiie in 500 de ml de alcool alimentar si se lasa timp de 14 zile intr-un vas cu acoperit complet de ace de pin. Se strecoara continutul printr-un tifon si din amestec se ia o lingurita de  3 – 4 ori pe zi, diluata intr-un lichid.
Atentie, amestecul se va inghiti imediat, fara a se plimba prin gura, intrucit tamiia poate ataca dintii. Tinctura de tamaie mai poate fi folosita si de cei care au probleme cu rinichii, avind capacitatea de a marunti pietrele si de a cicatriza ranile din interiorul organismului. Nu se va lua niciodata tamiie in stare pura, efectul putind fii dezastruos sau chiar mortal din cauza puterii sale.

Bradul
A fost unul dintre copacii considerati sfinti si cu o puternica incarcatura magica. In trecut se spunea despre el ca poate deschide portile catre alte lumi, usurind trecerea spiritelor abia plecate si protejindu-le de interactiunea cu fortele malefice. Sute de ani, rasina bradului a fost folosita in ritualurile magice, fumul acesteia curatind zona dorita. Si la ora actuala, credintele populare considera ca o creanga de brad tinuta in casa, indeparteaza energiile negative.
Cei care sufera de reumatism si de alte boli articulare, pot face baie in care au pus, in prealabilo fiertura de muguri de brad. Intr-o oala se pun 5 litri de apa si 5 miini de muguri (cite una pentru fiecare litru). Se fierbe apa pina la primul clocot, apoi se mai lasa 5 minute pe foc. Se ridica, se lasa 30 de minute la racit, apoi se filtreaza continutul si se pune in cada. Pielea va absorbi substantele eterice ale bradului, oferind un efect calmant, care va revigora nu doar muschii ci si articulatiile, tonifiind organismul. Cu cit apa din baie este mai fierbinte, cu atit porii se vor deschide mai bine si vor absorbi esenta de brad din apa. O astfel de baie se recomanda si in cazul copiilor raciti.
Un alt tratament pe baza de rasina de brad este recomandat celor care au eczeme sau alte infectii ale pielii si mai ales hemoroizi – sa nu uitam ca hemoroizii sunt o boala contemporana, datorata lipsei de miscare si statului indelung la birou. Astfel, se amesteca in parti egale rasina de brad si unt, peste care se pune un virf de ceara de albina. Dupa ce se lasa pe foc pina la omogenizare, amestecind continutul cu o lingura de lemn, se trece totul printr-un tifon si se pune la racit. Se foloseste ca un unguent.

Castanul 
Desi castanul este un excelent donator de energie vitala, apropierea indelungata de el poate crea o falsa impresie de comfort psihic, putind da chiar si efecte halucinogene, descatusind psihicul sitrezind fantezia. Citeva castane purtate permanent in buzunar si strinse din cind in cind in palme, va ajuta sa scapati de starile de tensiune acumulate in cursul zilei. Apropierea de castan este recomandata dimineata, intre orele 01.00 – 07.00, cind energia pomului este la nivelul sau maxim.
Ritual pentru a afla cine te iubeste mai mult
Din doua crengute de castan incropiti o cruce legata la mijloc cu sfoara – nu conteaza culoarea. Luati patru cepe si infigeti in prima un ac, in a doua, doua ace, in a treia trei ace si ultima lasati-o fara nici un ac. Botezati cele trei cepe cu numele a trei barbati (femei) care credeti ca va iubesc. Puneti crucea sub pat iar cepele puneti-le ca in figura 7. Verificati in fiecare zi, dimineata. Ceapa care va inflori prima va arata cine va iubeste mai mult din respectivii. Daca prima va inflori ceapa fara nici un ac, inseamna ca inca nu ati cunoscut persoana respectiva, dar o veti face. Aveti grija, puteti boteza ceapa doar cu numele celor cunoscuti si a celor care va frecventeaza, altfel ritualul nu va avea efect.

Vascul
Bolile pe sistem nervos si epilepsia, pot fi mult ameliorate si chiar tratate de cura de visc, mai exact de inghitirea unui pahar cu apa in care au fost puse 2 lingurite de praf de visc. Lichidul se beadimineata, pe nemincate si abia la minim o ora dupa aceea se poate minca ceva, de prefera nu carne (puteti minca brinza, oua etc). Efect calmant are si cununa de visc pusa la capatul patului care, pe timpul noptii, curata psihicul persoanei din camera respectiva.
Atentie! Nu se recomanda viscul de pe plop, tei, nuc, salcie, salcim, paltin, artar ci doar cel de pe mar, par, gutui, prun, pin si brad. De asemenea, persoanele hipotensive, hipotone si care sufera de anghina pectorala, nu vor folosi in nici un caz tratamentele cu visc.
Ritual pentru a scapa de deochi
Aveti nevoie de o crenguta de visc si de o ceapa taiata in doua. Una din jumatati se va pune direct pe burta, chiar sub buric, iar a doua jumatate se va tine in mina stinga. Se va spune “Tatal nostru” de 9 ori la rind. Apoi cele doua jumatati de ceapa se vor impreuna cu ajutorul unei sfori albe i se vor arunca la gunoi. Viscul va ramine la capul bolnavului pina a doua zi, dupa care va fi pus la lustra din casa sau la fereastra.  Descitec arhaic pentru viermi intestinali
Se merge la un soc cu un toporas sau o barda si se “ameninta” socul spunind: “Socule, sa mergi la X / Sa-i scoti viermii afara / Ca de nu-i scoti tu / Miine dimineata la tine oi veni / Pina soarele o rasari / Si floare alba n-o sa mai faci / Si boabe n-o sa mai coci / Pina ce nu vei scapa pe X de viermi”. Apoi se culeg flori de soc si se da bolnavului sa bea ceai facut din ele.


surse


http://www.scribd.com/doc/124935986/Puterea-Terapeutica-a-Copacilor
Sursa: http://adevarul2012.blogspot.ro/