duminică, 24 iunie 2012

REUNIUNE DE URGENŢĂ A NATO: Turcia ameninţă Siria


Turcia a cerut duminică o reuniune urgentă a NATO după ce unul dintre avioanele sale de vânătoare a fost doborât vineri de Siria în Marea Mediterană, a declarat o sursă diplomatică turcă.

Turcia a avertizat duminică Damascul să nu provoace militar Turcia, după ce a acuzat Siria că a doborât vineri unul dintre avioanele sale în spaţiul aerian internaţional.
Turcia a invocat articolul 4 din tratatul fondator al NATO care prevede că ţările membre pot aduce o problemă în atenţia Consiliului Alianţei Nord-Atlantice şi o pot dezbate cu aliaţii, a subliniat această sursă sub acoperirea anonimatului, adăugând că reuniunea este prevăzută pentru marţi.
Acest articol stipulează că "părţile se vor consulta de ficeare dată dacă, după părerea uneia dintre ele, integritatea teritorială, independenţa politică sau securitatea uneia dintre părţi este ameninţată".

Turcia a acuzat duminică Siria că a doborât unul dintre avioanele sale de vânătoare, care era dezarmat şi se afla în misiune de antrenament, în spaţiul aerian internaţional şi nu în spaţiul sirian, aşa cum a afirmat Damascul.

Nimeni nu îşi poate permite să pună la încercare capacităţile (militare) alte Turciei", a afirmat şeful diplomaţiei turce Ahmet Davutoglu, în cursul unui interviu acordat postului public de televiziune TRT.
El a avertizat, de asemenea, că "nimeni nu poate ameninţa securitatea Turciei".
Davutoglu s-a exprimat după ce a acuzat Siria că a doborât vineri un avion de vânătoare turc în spaţiul aerian internaţional şi nu în spaţiul sirian, aşa cum afirmă Damascul.
"Potrivit concluziilor noastre, avionul a fost doborât în spaţiul aerian internaţional, la 13 mile nautice de Siria", a declarat Ahmet Davutoglu.
Ministrul a insistat asupra faptului că F-4 Phantom turc zbura singur şi nu avea "nicio misiune, implicit nici cea de strângere de informaţii, deasupra Siriei".


Sursa:  REALITATEA.NET


Asul din sutană la proces: Un DOCUMENT semnat de Ştefan cel Mare pentru 160.000 de hectare


Un document din 2 februarie 1503, prin care Ştefan cel Mare “întărea” toate donaţiile făcute mănăstirii Putna, a fost citat la Curtea de Apel Cluj, în procesul în care Arhiepiscopia Sucevei şi Bucovinei solicită retrocedarea a peste 166.000 de hectare de pădure.

Documentul original se afla la data editării volumului (1980) la Biblioteca de Stat a URSS “V.I. Lenin”, Secţia manuscrise, Colecţia Markevici-Lukaşevici, fond nr. 159, doc. nr. 15, Original pe pergament, 41 x 57 cm, pecete atârnată, pierdută, scrie oradecluj.ro
!În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Troiţă sfântă, deofiinţă şi nedespărţită. Iată eu, robul stăpânului meu Iisus Hristos, Io Ştefan voievod, din mila lui Dumnezeu domn al Ţării Moldovei. Facem cunoscut, cu această carte a noastră, tuturor celor care o vor vedea sau o vor auzi citindu-se, că a binevoit domnia mea cu a noastră bunăvoinţă şi cu inimă luminată şi curată şi din toată bunăvoinţa noastră, şi cu ajutorul lui Dumnezeu, şi am făcut, pentru sfântrăposaţilor înaintaşi bunici şi părinţi ai noştri şi pentru sănătatea şi mântuirea noastră, şi pentru sănătatea şi mântuirea doamnei noastre Maria, şi pentru sănătatea şi mântuirea copiilor noştri, şi am întărit prin acest privilegiu al nostru toate privilegiile mănăstirii Putnei, unde este hramul Adormirii Preasfintei Născătoare de Dumnezeu şi unde este egumen arhimandritul şi rugătorul nostru, chir Spiridon, oricâte privilegii are acea sfântă mănăstire pentru toate satele ei şi anume pentru satele: satul Jicovul de Sus, satul Jicovul de Jos, satul Voitin, satul Maneuţi, satul Balosineşti, satul Botăşani, satul Vicşani, satul Macicateşti, satul Fratăuţi, satul Climăuţi, satul Ternauca – toate satele de mai sus sunt pe Suceava – şi iarăşi gârlei, satul Balcăuţi, ce este lângă târgul Siretului, şi satul Grecii pe Siret, tot lângă târgul Siretului, şi, în ţinutul Cernăuţilor, satul Cozmin, şi satul Clicicăuţi, şi satul Ostriţa, pe Prut, şi satul Ştubeiul, pe Başiu, şi, la Cârligătură, satul Sineşti şi satul Onicicani, şi, la Prut, o bucată de pământ din hotarul Boiştei, ceva mai jos de gura Boiştei, şi mlaştina gârlei, şi satul Balinteşti, şi Iezerul Roşu, şi Seliştea lui Manea, la gura Frumoşiţei, şi pe Frumoşiţa, satul unde a fost Falcin, din jos de Andriiaş, şi, pe Frumoasa, trei sate, anume Fărcenii, din jos de Troian, şi Şcheii, la gura Frumoasei, şi la Fântâna Măceşul, ce se află la capătul de jos al iezerului Roşul, care acele mai sus scrise sate şi acel iezer Roşul au fost cumpărate şi date de noi acestei mai sus scrise sfinte mănăstiri de la Putna; şi apoi pe Siret, satul Camenca, şi satul Tomeşti, şi satul Cupca, care aceste trei sate le-a dat la moartea sa, pentru pomenirea sa, răposatul Iurii Cupcici aceleiaşi mai sus scrise mănăstiri de la Putna; şi încă două sate în ţinutul Cernăuţilor, anume satul Stroinţii şi satul Urvicolesa, pe care tot la moartea sa şi pentru pomenirea sa le-a dat aceleiaşi sfinte mănăstiri de la Putna răposatul Simca.
Toate cele mai sus scrise, adică toate mai sus scrisele sate, cu toate hotarele lor vechi, şi cu tot venitul şi cu toate câte au ascultat din vecii vecilor de aceste sate şi au ţinut de ele, precum stă scris în privilegiile de cumpărătură şi de danie, să fie neclintite şi nemişcate în veci mai sus scrisei sfinte mănăstiri de la Putna.
Şi mai întărim noi prin acest privilegiu şi celelalte privilegii ale aceleiaşi mai sus scrise mănăstiri, date şi scrise tot de noi, pentru viile din dealul Hârlăului, pentru popi, pentru sarea de la ocnă, pentru ţigani, pentru braniştea din jurul mănăstirii, pentru pietrele de ceară din târgul Siretului, pentru morile de pe Siret, aproape de târgul Siretului, pentru vama cea mică de pe Suceava, la Jicov, pentru gloabele din satele mănăstireşti, pentru prisaca de la Comarna, pentru măjile de peşte fără vamă, aşa cum e scris şi dat în privilegii şi neclintit în veci să fie acestei sfinte mănăstiri de la Putna.
Şi de asemenea, şi de aici înainte, orice s-ar mai adăuga şi de la noi sau de la altcineva, aşa cum se va da şi se va scrie, şi una şi alta, neclintit şi nemişcat să fie acestei sfinte mănăstiri de la Putna.
Iar la aceasta este credinţa domniei noastre, a mai sus scrisului, noi Ştefan voievod, şi credinţa preaiubitului fiu al domniei mele, Bogdan voievod, şi credinţa boierilor noştri: credinţa panului Boldor vornic, credinţa panului Şteful, credinţa panului Toader, şi a panului Negrilă pârcălabi de Hotin, credinţa panului Eremie şi a panului Dragoş pârcălabi de Neamţ, credinţa panului Şandru de la Cetatea Nouă, credinţa panului Arbure portar de Suceava, credinţa panului Clănău spătar, credinţa panului Isac vistier, credinţa panului Cozma Şarpe postelnic, credinţa panului Moghilă ceaşnic, credinţa panului Frunteş stolnic, credinţa panului Petrică comis şi credinţa tuturor boierilor noştri moldoveni, şi mari şi mici.
Iar după viaţa noastră, cine va fi domn al ţării noastre, din copiii noştri sau din neamul nostru sau pe oricine îl va alege Dumnezeu să fie domn al ţării noastre, Moldova, acela să nu clintească dania şi întărirea noastră, ci s-o întărească şi s-o împuternicească, pentru că am cumpărat cu banii noştri şi am dat şi am scris acelei sfinte mănăstiri de la Putna.
Iar cine ar vrea să clintească dania noastră, acela să fie afurisit de Domnul Dumnezeu şi Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, şi de preacurata lui Maică, şi de patru Sfinţi Evanghelişti, de Sfinţii Apostoli de frunte Petru şi Pavel şi ceilalţi. Şi de 318 Sfinţi Părinţi purtători de Dumnezeu de la Nicheia şi de toţi sfinţii care din veac au plăcut lui Dumnezeu, şi să fie asemenea lui Iuda şi blestematului Arie, şi să aibă parte cu acei iudei care au strigat asupra Domnului, Mântuitorului nostru Iisus Hristos, zicând: sângele lui asupra lor şi asupra copiilor lor, ceea ce este şi va fi în veci, amin.
Iar pentru mai mare întărire a tuturor celor mai sus scrise, am poruncit credinciosului nostru pan, Tăutul logofăt, să atârne pecetea noastră la această carte a noastră.
A scris Toader, la Suceava, în anul 7011 (1503), luna februarie, 2 zile.
Magistraţii Curţii de Apel au admis joi solicitarea Regiei Naţionale a Pădurilor (RNP) de a se efectua o expertiză în procesul intentat de Fondul Bisericesc Ortodox al Bucovinei (FBOB) pentru retrocedarea a peste 160.000 de hectare de pădure.


Sursa:  REALITATEA.NET

Ciudăţenia care i-a lăsat perplecşi pe astronomi


Astronomii au descoperit două planete extraterestre care orbitează în jurul unei stele, cu o distanţă atât de mică între ele, încât noaptea fiecare arată ca o lună plină pe cerul celeilalte.
Planetele nou descoperite se află la o distanţă de 1.200 de ani-lumină de Pământ şi reprezintă o descoperire unică, spun specialiştii. Ele diferă din punct de vedere al compoziţiei şi al mărimii, dar se află la doar 1,9 milioane de kilometri una de cealaltă, fiind mai apropiate decât oricare două planete cunoscute până acum
Una dintre planetele recent descoperite este numită Kepler-36b şi pare să fie un super-Pământ de 4,5 ori mai masiv decât planeta noastră. Cealaltă poartă denumirea de Kepler-36c şi este o planetă gazoasă de mărimea lui Neptun, adică de 8 ori mai mare decât Pământul. Cele două planete se întâlnesc odată la 97 de zile într-o conjuncţie care face ca fiecare să fie vizibilă spectaculos pe cerul celeilalte. În aceste momente ele sunt separate de o distanţă de 5 ori mai mare decât cea care separă Luna de Pământ.
Detalii pe descopera.ro


Sursa:  REALITATEA.NET

CUTREMUR de 4.8 în Grecia


Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 s-a produs sâmbătă seara în Grecia, la aproximativ 150 de kilometri vest de Atena, potrivit Institutului naţional de geofizică, fără ca autorităţile să anunţe producerea unor victime sau pagube materiale, relatează AFP. Cutremurul a fost înregistrat la ora locală 20.52 (20.52 ora României) în Peloponez, la 13 kilometri sud de oraşul Aigio, a precizat institutul.

Grecia este zguduită în mod frecvent de cutremure, iar Peloponez este regiunea cea mai afectată. În 2008, un seism cu magnitudinea de 6,5 a provocat moartea a două persoane şi rănirea altor 30.
În 1986, un cutremur cu magnitudinea 6 a provocat moartea a 20 de persoane, rănirea altor câtorva sute şi a lăsat fără locuinţe mii de persoane la Kalamata, al doilea oraş ca mărime din peninsulă.

Sursa: realitatea.net

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (9a)Planul descris în articolul precedent (partea a VIII-a) este întrucâtva idealizat, pentru că el presupune ca toate acele evenimente majore să se petreacă liniar, fără sincope. Dacă etapele sale generale sunt clare şi absolut necesare pentru realizarea transformărilor profunde care se preconizează pe întreaga planetă, unele elemente care ţin de psihologia maselor, de reacţiile lor imprevizibile ori de alegerile lor neaşteptate pot conduce nu numai la o modificare a momentului de realizare a planului, ci chiar şi la o modificare (în anumiţi parametri) a cursului evenimentelor ce vor avea loc. Astfel, cele mai importante momente ale planului pot influenţa foarte mult desfăşurarea lui etapizată după modelul prezentat.

Aceste momente se referă la:
1. natura luptei dusă împotriva "Iluminaţilor" (dacă arestările în masă se vor desfăşura în mod firesc sau dacă ele vor declanşa un răspuns dur şi criminal din partea "elitei" masonice); şi
2. percepţia în conştiinţa umanităţii a existenţei şi prezenţei pe Pământ a civilizaţiilor extraterestre.

Din perspectiva primului punct, un nou Război Mondial ar complica destul de mult lucrurile, însă dincolo de aceasta el îi va implica doar pe aceia a căror vibraţie dominantă este potrivită cu natura conflictului respectiv. Indiferent de modul lui de desfăşurare, războiul (chiar şi mondial) nu va opri deloc procesul translaţiei conştiinţei într-o nouă dimensiune vibratorie pentru o parte a fiinţelor umane, care atunci se vor grupa în diferite zone ale planetei, formând astfel comunităţi spirituale ce vor constitui baza de formare a unui Nou Pământ.

În aceste condiţii, mare parte din populaţia planetei va părăsi planul fizic într-un interval de 15-20 de ani de acum înainte, mai ales datorită neadaptării sistemului ei imunitar la frecvenţa elevată de vibraţie a energiei care învăluie din ce în ce mai mult Pământul şi întregul sistem solar.

Bolile de tot felul, poluarea şi războiul vor întregi numărul celor decedaţi, în timp ce comunităţile spirituale care se vor forma în anumite zone vor înflori tot mai mult şi se vor izola gradat de decadenţa vieţii din jur. Zonele afectate de război, de moarte şi distrugere vor deveni tot mai pustii, populaţia planetei va scădea semnificativ, iar marile metropole vor deveni ruine părăsite sau chiar complet distruse de repetatele convulsii geologice ale Pământului, care vor fi un semn definitoriu pentru realitatea fizică 3D.

Pe de altă parte, aceste dezastre, oricât ar părea de teribile, nu vor atinge şi nu vor provoca niciun rău comunităţilor spirituale înfiinţate (chiar dacă uneori ele se pot petrece la doar câţiva kilometri distanţă de acestea), în care convieţuiesc fiinţe care au ascensionat deja la un nivel superior de vibraţie a conştiinţei (4D).

În aceste comunităţi există şi fiinţe care au ascensionat chiar la nivelul de conştiinţă ce corespunde vibraţiei din dimensiunea 5D, care atunci vor fi precum nişte învăţători plini de bunătate şi de iubire pentru fiinţele din 4D. Ocazional, câte un suflet rătăcit din realitatea 3D va fi capabil să se integreze şi el cu întârziere în aceste comunităţi, însă pe măsură ce anii vor trece această integrare va fi tot mai dificilă şi mai rară, din cauza diferenţei tot mai mari între frecvenţele specifice de vibraţie ale conştiinţei oamenilor din 4D şi 5D şi a celor care au rămas la nivelul conştiinţei specifice lui 3D.

Comunităţile spirituale vor înflori foarte repede datorită dezvoltării accelerate şi exclusive a tehnologiilor pe bază de energie liberă. Hrana, apa, ecosistemul şi mijloacele existenţei vor fi toate pure, în timp ce mijloacele de transport şi comunicaţie se vor dezvolta foarte mult, permiţând deplasarea rapidă şi gratuită oriunde pe glob. Zonele pustiite, care înainte clocoteau de viaţa fiinţelor din 3D vor fi acoperite de vegetaţie şi vor cădea tot mai mult în ruină.

În unele cazuri, aceste zone vor fi repopulate şi reconstruite după cu totul alte principii şi legi de către populaţia unora dintre comunităţile spirituale 4D. Ele vor fi purificate, iar reţeaua lor energetică subtilă va fi refăcută prin intermediul noilor tehnologii pe care cei din 4D şi 5D le vor avea la dispoziţie, în deplină conlucrare armonioasă cu anumite civilizaţii ET benefice care vor vizita doar aceste comunităţi şi vor întreţine relaţii de prietenie şi colaborare cu ele.

Odată cu trecerea timpului, zone din ce în ce mai întinse de pe planetă vor începe şi ele să vibreze la frecvenţa specifică dimensiunii 4D, astfel încât Pământul îşi va translata gradat frecvenţa de vibraţie, evoluând într-un corp ceresc aflat în 4D.

Deşi această dimensiune implică în continuare ca oamenii să aibă un corp fizic şi prin urmare ei să poată fi percepuţi de către fiinţele din 3D, totuşi diferenţele la nivel de înţelegere, de percepţie şi de aspiraţie între primii şi ceilalţi vor deveni atât de mari, încât existenţa în comun va fi practic imposibilă.

Atunci vom putea vorbi practic despre două lumi: cea în care domneşte fericirea, iubirea, înţelegerea şi spiritualitatea (4D); şi cea în care fiinţele sunt precum nişte zombi, incapabile să înţeleagă aspiraţiile celor din 4D sau să se racordeze la stilul şi concepţiile lor despre viaţă (3D).

În ceea ce priveşte fiinţele umane care au translatat deja în dimensiunea 5D, situaţia faţă de cele din dimensiunea 4D este oarecum asemănătoare cu situaţia fiinţelor din 4D faţă de fiinţele umane din 3D, cu diferenţa că în acest caz este vorba despre o existenţă plină de învăţăminte spirituale, iubire şi virtuţi ale sufletului, în care suferinţa, durerea, violenţa şi competiţia sunt inexistente.

Pe măsură ce fiinţele care au ascensionat în 5D îşi elevează tot mai mult frecvenţa de vibraţie, transformările profunde la nivel celular şi de ADN ale corpului lor fizic vor face ca acesta să fie perceput, de la o anumită etapă încolo, ca fiind translucid. Vibraţia tot mai înaltă a energiei celulare va conduce la translaţia materiei organice pe bază de carbon într-o materie cristalină pe bază de siliciu, astfel încât trupul va deveni uşor transparent şi cu o irizaţie luminoasă tot mai mare în jurul său.

La o etapă ulterioară, trupul acelor fiinţe - care încă mai prezenta o anumită consistenţă materială, deşi translucidă - va deveni din ce în ce mai luminos, pierzând tot mai mult caracteristicile materiei ponderale (fizice). În cele din urmă, chiar şi acel corp de lumină pe care îl vor dobândi fiinţele care au ascensionat în 5D va deveni invizibil pentru fiinţele din 4D, datorită elevării tot mai înalte a frecvenţei lui de vibraţie.

Din acel moment, fiinţele 5D vor deveni vizibile celor din 4D sau 3D doar atunci când îşi vor manifesta voinţa în acest sens. În cele mai multe cazuri, acest proces al înălţării spirituale - care conduce la dobândirea nemuririi - este dintr-un anumit punct de vedere o veritabilă iluminare şi el poate să dureze câteva zeci de ani, în funcţie de modul în care fiinţa respectivă se adaptează la frecvenţa înaltă a noilor energii.

Prin urmare, aceasta pare a fi o altă linie temporală, ca posibilitate pentru viitorul omenirii. Motivele care ar putea determina intrarea pe această posibilitate temporală ar fi războaiele, lipsa discernământului şi ratarea îndepărtării "elitei" masonice din pozitiile-cheie pe care le ocupă, de unde ea controlează aproape orice domeniu al existenţei oamenilor.

Totuşi, opinia noastră este că activitatea de luptă şi rezistenţă împotriva "Iluminaţilor", precum şi dinamicitatea unor grupuri, mişcări şi organizaţii care ies tot mai mult la lumină prin acţiunile şi planurile lor de înlăturare a "elitei" masonice - fiind sprijinite de şi colaborând cu membrii anumitor civilizaţii extraterestre benefice care şi-au oferit ajutorul - vor conduce la varianta temporală mai probabilă a înlăturării cabalei criminale, urmând apoi tot scenariul cu schimbarea sistemului financiar şi economic la nivel mondial ce a fost prezentat în episoadele anterioare ale acestei serii.

Din această perspectivă merită să luăm în consideraţie exemplul Islandei, despre care în mod paradoxal aproape nimeni nu vorbeşte, iar mass-media se face că nu ştie. Cum se poate ca toată lumea să afle şi să cunoască ceea ce s-a petrecut în Egipt, în Libia sau în Siria, dar să nu ştie ceea ce se petrece cu societatea islandeză? Ne putem explica aceasta prin faptul că mica ţară din nord a devenit un exemplu care jenează celelalte naţiuni "cu pretenţii" în lupta colectivă pe care o purtăm pentru eliminarea sistemului bancar central asupritor, care a fost impus de "Iluminaţi".

În Islanda poporul a făcut guvernul să demisioneze, iar noul guvern a anulat datoriile ipotecare pentru cea mai mare parte a celor care se aflau în acea situaţie. Băncile importante au fost naţionalizate (luându-se totodată decizia ca datoriile pe care aceste bănci le-au făcut la băncile din Marea Britanie şi Olanda să nu mai fie plătite) şi de asemenea s-a constituit un grup civil pentru rescrierea Constituţiei ţării. Toate acestea au fost realizate într-un mod paşnic, fără violenţă.

Este uimitor cât de repede şi uşor pot fi îndreptate lucrurile, dacă există consens şi intenţie bună. Islanda a ales o cale foarte diferită de a celorlalte ţări pentru a pune capăt crizei. În loc de a se pierde în nesfârşite şi sterile certuri politice, ori de a impune austerităţi apăsătoare asupra poporului pentru a se plăti astfel nepriceperea şi corupţia celor care au rămas în continuare la putere, islandezii au decis să asculte vocea poporului şi să aducă politicienii şi bancherii ţării pe banca acuzaţilor, pentru a justifica excesele financiare incredibile care în trei ani au condus aproape de faliment una dintre cele mai prospere economii din Europa în anul 2008 (înainte de începerea crizei).

Totuşi, cea mai mare parte a acestor detalii a fost iniţial ascunsă de către "elita" masonică, aşa cum ea procedează de altfel în toate ţările pentru a-şi putea perpetua acţiunile abominabile de furt, îndatorare şi implicit de asuprire a populaţiei. Se poate însă spune că în cazul Islandei cabala criminală "şi-a găsit naşul".

Astfel, cercetătorul şi profesorul Ian R. Crane a împărtăşit toate informaţiile reale despre furtul incalificabil al "elitei" satanice şi al acoliţilor ei la Red Ice Creations (http://www.redicecreations.com/radio/2012/05/RIR-120520.php), care este un program de radio pe internet şi totodată un site extrem de popular în zona nordică a Europei.

Ian R. Crane a făcut parte din conducerea unei firme de extracţie a petrolului, însă de mai mulţi ani el susţine conferinţe, scrie cărţi şi are apariţii în interviuri la posturile de radio de pe internet care tratează aspectele geo-politice actuale din perspectiva adevărului, fiind prin urmare "vânate" de mâna cea lungă a "elitei" masonice.

În urma declaraţiilor lui Crane s-a declanşat o revoltă spontană a populaţiei împotriva celor care au orchestrat curentul crizei globale din prezent. De fapt, acesta este motivul pentru care nu s-a făcut practic nicio publicitate în jurul evenimentelor din Islanda în ultimii doi ani, căci cabala criminală şi-a pus fără îndoială întrebarea: ce s-ar petrece dacă şi ceilalţi cetăţeni ai Uniunii Europene ar lua ca exemplu metoda Islandei? Ce ar face cetăţenii americani dacă ar cunoaşte îndeaproape felul în care au procedat islandezii? Fără îndoială, reacţia lor ar conduce la o adevărată nenorocire!

[continuare în partea a douazecisisasea (in curand)]

Sursa: AIM

Ridicarea minții voastre de la 3D la 3½D


Mesaj de la Kryon

 (Primit pe 11 mai, postat pe 12 iune 2012. la San Jose, Costa Rica; channeler: David Brown)

Kryon
Salutări, dragii mei, EU SUNT Kryon din Serviciul Magnetic.
Este minunat să fiu cu voi toţi în această noaptepentru că estemultă dragoste şi o mare schimbare în aer şi vă puteţi aştepta caenergiile să se intensifice pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului. Noile energii vă ajută să vă eliberați de vechile energii, în care lumea voastră a trăit atât de mult timp. 
Dadragii meiLumea Nouă se apropie, procesul fiind sprijinit de sistemul solariar noi suntem aici, în număr din ce în ce mai mare,lumea spiritelor este aici, în număr extrem de mare, mult peste ceea ce a fost până acum.
În perioada aceasta vă puteți aștepta să resimțiți stări de oboseală, unele dureri și să aveți unele stari de disconfort.  Totul se datorează procesului de eliberare a vechilor energii, energiilor și gîndurilor negative care stagnau în ființa voastră. În locul lor, vă încărcați cu energii noi, pozitive. Realizați deci că, de fapt, voi treceți de la o polaritate negativă la una pozitivă, și această schimbare nu poate să nu fie resimțită de totalitatea ființei voastre.
Mulți dintre voi, cei care ați fost preocupați de-a lungul timpului de dezvoltarea voastră spirituală, veți urca în acest an la niveluri energetice superioare, din primul grup făcând parte cele 144.000 de ființe umane evoluate. În următorii doi ani, este de așteptat ca numărul ascensionaților să crească de 10 până la 100 de ori față de grupul inițial.
O nouă lume bate la ușă, dragilorși este timpul ca parte din voi să intrați în febra pregătirilor. Noua Lume va fi condusă de oameni plini de iubire, plini de grija pentru toți. Mulți dintre acești lideri vor fi femei. Noua Lume va arăta cu totul altfel decît lumea voastră actuală, Lumea Veche, care este condusă majoritar de forțele întunericului. Lumea Nouă va fi condusă de Dumnezeul iubitor al acestui Univers, și nu va mai exista niciun fel de ingerințe ale intunericului în viața oamenilor care vor trăi pe Noul Pământ. Iubirea și Lumina, Pacea și Armonia vor fi caracteristicile lumii care vă așteaptă.
Această perspectivă, această promisiune, trebuie să vă facă să fiți de pe acum plini de spertanțe, plini de dragostea de a trăi, plini de iubire pentru Dumnezeu și întreaga Sa creație.
Aveți dreptul să vă simțiți confortabil, relaxați, si încrezători în ceea ce vi s-a pregătit.
Știu că cei mai mulți dintre voi ați fost seduși de bogațiile materiale, de avantajele unor poziții care să vă asigure îndestularea. A venit vremea ca lumea materială să cedeze locul celei spirituale, mintea să cedeze locul sufletului și inimii, tristețea să se dea la o parte pentru a face loc bucuriei. Acum începe să se reveleze marea importanță a laturii interioare a ființei umane.
Nu veți putea pătrunde în interiorul ființei voastre decât dacă veți fi relaxați, calmi și în deplin echilibru. DVD-ul pe care se află programul vostru ca entitate va trebui reînregistrat.Lupta pentru supraviețuirea în materialitate va înceta. Permiteți-vă liniștea, pacea și echilibrul totalității voastre și asta vă va asigura evoluția, creșterea frecvenței voastre de vibrație.
Multă energie a iubirii există în lumea spiritelor și ea curge în toată umanitatea de peaceastă planetătoată lumea este susţinută să treacă acum la sentimentul iubirii necondiționate. Unii oameni pur şi simplu nu pot primi iubireEste nevoie de multă muncă interioară şi multă meditaţie pentru a permite energiei iubirii să curgă în interiorul ființei voastre. Procedați fără grabă, nu vă bruscați mintea și sufletul când încercați să vă faceți mai buni, mai iubitori. Convingeți-vă, nu vă obligați!
De la un timp, repetăm mereu că Noua Lume este după colț. Pentru a ajunge acolo, pentru unii, este foarte simplu, pentru alții, destul de dificil. Cei care se cramponează de lumea materială vor avea cele mai mari dificultăți să ajungă dincolo de 3D. Va trebui ca, mai întâi, să renunțe la ea.
Mama Pământ este acum în situația în care poate ajuta mai mult ca altă dată ființele umane să ascensioneze.
Noua Lume este extrem de aproape și conştiinţa lui Hristos va fi acolo să vă primească.  
În aceste zile, ultimele redute ale anti-Christului vor fi descoperite și lichidate.
Anti-Christul a devenit acum extrem de furios și de acaparator, mult mai mult decât în trecut. Dragii meiîn energiile noi, corpul vostru va fi uşor, luminos și liber iar durerile de orice fel vor dispărea. Veți simți conexiunea cu universul, veți simți legătura voastră cu Soarele, cu Luna și cu Stelele. Veți trăi armonia cu universul ale cărui energii veți simți cum curg prin ființa voastră.
Ştim că mulți simțiți mai puternic ca altă dată stările emoționale sau durerile și aceasta se explică prin procesele prin care trece corpul vostru. Când simțiți că unii dintre cei cu care relaționați vă crează dificultăți, stări de disconfort, dezechilibru în gândire și în comportare, epuizare, atunci, este bine să le evitați apropierea. Pot exista, în această perioadă, spirite din trecutul vostru (strămoși ai voștri) care să vă penetreze ființa, dorind ca prin voi să se elibereze de cine știe ce angoase. Transmiteți-le înțelegerea voastră, iubirea voastră, după care eliberați-vă de energiile lor și nu admiteți să se cuibărească în ființa voastră. În acest an, cu prioritate vechile energii masculine caută să se elibereze de tarele trecutului lor și, tot în acest an, energiile feminine încep să-și accentuieze prezența și influența. Fiecare ființă are în anumite proporții ambele tipuri de energie. În majoritatea cazurilor, partea masculină a energiilor a fost predominantă.         
Permiteți energiei iubirii să curgă în mod constant în inimile voastre. Până la sfîrșitul acestui an, 90% din energiile de pe planetă vor trebui să fie energii ale iubirii. Veți constata că cu cât veți încorpora mai multă energie luminoasă, energie a iubirii necondiționate, comportamentul vostru și felul de a judeca și aprecia lucrurile se va modifica din ce în ce mai mult comparativ cu vechiul vostru comportament.
Trimiteți energia iubirii voastre către cei din jur, către toată umanitatea. Continuați apoi să vă dirijați această iubire către planetele întregului vostru sistem solar, către Soarele vostru. Treceți apoi cu imaginația spre întreaga galaxie, întregul Univers, întreaga Creație. Fiți deschiși și absorbiți cât mai multă energie luminoasă din cea pe care o primește acum sistemul vostru planetar.
Când simțiți dureri în corpul vostru, imaginați-vă cum predați aceste dureri lui Kryon, care le va prelua și le va metamorfoza în lumină. 
Sistemul vostru planetar este acum pregătit energetic în proporție 95-96% față de nivelul pe care trebuie să-l atingă la sfîrșitul lui 2012. Continuă prelevarea energiilor din Sistemul Solar, în principal energiile iubirii necondiționate, în unele zone atingându-se proporția de97-98%, și chiar 99%, din totalul energiilor care vor veni până la sfîrșitul anului.
Aceste energii încorporate de ființele umane vor aduce sentimentul de pace, de liniște și preocuparea ca aceste stări să se extindă pe tot globul. Începeți să percepeți Universul,Sistemul Solar ... armonia acestui sistem. Permiteți energiilor de armonie să vă pătrundă ființa căci, prin aceasta, mintea voastră va trece de la nivelul de gândire 3D la 3 ½ D, ceea ce va permite minții voastre să poată funcționa în noile energii.   
Vă veți trezi ca dintr-un vis urât, neînțelegând cum de ați putut trăi atât de mult timp sub povara vechilor concepte, vechilor valori ale unei gândiri perimate și înguste. Vă veți minuna cum, totuși, de sub aceată platoșă care vă strivea, ați ieșit la suprafață și ați supraviețuit. Vă veți minuna căt de bine ați reușit să ieșiți din această situație grea. Vă spun eu: aveți stofă de erou!
Lăsați noile sentimente ale bucuriei să vă cucerească ființa, permiteți inimii să facă joncțiunea cu mintea și sufletului să se contopească cu Spiritul Înalt. 
Permiteți noului nivel al conștiinței să se instaleze confortabil în ființa care sunteți, și permiteți tuturorcelulelor și ADN-ului din corpul vostru să primească noua activare, și acceptați-vă să treceți de la polaritatea negativă la cea pozitivă. Polaritate pozitivă înseamnă iubire, dragoste, sincronicitate, bucuria de a trăi. În contrast, polaritate negativă înseamnă: energiile trecutuluifuria,tristeţea şi durerea, dualitatea.
Stați în această energie, îmbăiați-vă cu ea, lăsați-o să vă pătrundă, nu-i opuneți nicio rezistență, nu faceți valuri, lăsați-o să curgă lin prin voi și pe lângă voi, vibrați o dată cu ea.  
Mergeţi cu bine şi Dumnezeu să vă binecuvânteze

Sunt Kryon, care acum se retrage.
Vă mulţumesc tuturor!

Sursa: http://www.kryon.org.za                            
(C.M.)

Romania este Gradina Maicii Domnului


Papa Ioan Paul al II-lea a folosit sintagma "Romania este Gradina Maicii Domnului" atunci cand a vizitat tara noastra, in 1999. Da, ESTE ! 


Slujba catolica de la Bucuresti din 9 mai 1999 a avut ca ax central un fragment din Evanghelia dupa Ioan, 14 :15-20 : 


« Daca ma iubiti, veti pazi poruncile mele. Si eu voi ruga pe Tatal si El va va da un alt Mangaietor, care sa ramana cu voi in veac ; si anume Duhul Adevarului, pe care lumea nu- l poate primi pentru ca nu-l vede si nu-l cunoaste… » 


Acest citat nu a fost intamplator ales, dupa cum nu intamplatoare au fost cuvintele Papei : 

« Aceasta unitate in credinta este opera Duhului Sfant, care trebuie invocat fara incetare…” cuvinte spuse la aceeasi slujba. 


“Ma rog Duhului Sfant ca vizita mea sa aduca roadele cuvenite” – sunt cuvintele cu care isi incheia scrisoarea de raspuns, de acceptare a vizitei in Romania, adresata Patriarhiei Romane, Papa Ioan Paul al II-lea. Aceste cuvinte mi-au adus aminte de cuvintele Domnului Iisus din Biblie, spuse in Pilda vierilor (Matei 21 :43-44), despre piatra pe care au lepadat-o zidarii si care a ajuns sa fie pusa in capul unghiului : «De aceea va spun ca Imparatia Lui Dumnezeu va fi luata de la voi si va fi data unui neam, care va aduce roadele cuvenite. Cine va cadea peste piatra aceasta va fi zdrobit de ea, iar pe acela pe care va cadea ea, il va spulbera. » 


Toata lumea a privit evolutia Romaniei, a acestui popor de pe meleagurile noastre, de-a lungul timpului, dar mai les din ultimii 60 de ani, doar din punct de vedere material si al libertatii omului. Dar, de-a lungul timpului, tocmai prin suferinta si nedreptatile indurate, ea a evoluat in plan spiritul. 


Si iar revin la cuvintele rostite de Papa, dar cunoscute de noi dintr-un cantec ascultat in Templul din Arad : « Nu ne lasa Doamne, sa cadem pe cale, caci noi suntem fiii lacrimilor tale. » ADEVARAT ! 


Mi-au ramas intiparite in minte doua afirmatii ale Papei rostite in aula Patriarhiei Romane si pe care la timpul respectiv le-am notat si le-am redat intr-o scrisoare Doamnei Desanca. Prima afirmatie este : « Duhul Sfant care este Sotia Domnului Iisus… Acela care il vindeca pe cel bolnav si il ridica pe cel cazut ».Aceasta afirmatie vine sa intareasca faptul ca Duhul Sfant este o persoana fizica, este femeie, este jumatatea Domnului Iisus. Este Cel Promis, Cel asteptat, Mangaietorul, este Sotia, Mireasa pe care Domnul va veni sa o ia, dupa cum se afirma in Apocalipsa lui Ioan.de la sfarsitul Bibliei . A doua afirmatie a Papei este ca : « Ei asteapta de la noi sa le anuntam anul cand se va pogori Gloria Divina. » Mare adevar a spus, pacat ca nu a facut-o, ca nu le-a spus oamenilor adevarul pe care il stia. 

… Dar stia ca nu va fi acceptat si bulversarea generala ar fi creat haos. Se asteapta o revelare totala a adevarului, dar, venita de Sus. S-a inceput sa se vorbeasca despre « fratii nostri extraterestrii, …tot copiii Tatalui…. »……..
Arborele sacru in traditia populara - arborele cosmic


Arborele cosmic – fiind in ideaţia lui primordiala si elementara, conceptul mitologic care include in conţinutul lui întregul cosmos figurat sub emblema unui arbore” – reprezinta tot ceea ce înseamnă existenţa, principiu activ, viaţ. Înrudit cu acesta, arborele ceresc reprezintă forţa terestra, simulacru al copacului lumii si apoi al coloanei ce sprijină bolta cereasca, arbore de legătura între ceilalţi doi (arborele cosmic şi arborele vieţii). Arborele vieţii, cel de-al treilea concept al dendrolatriei, reprezintă închiderea ciclului prin simbolizarea nemuririi spirituale, fiind direct legatde ceilalţi doi, interacţiune între spiritualitatea cosmica şi cea terestra reprezentata de viaţa prin oameni si spiritul lor.
În lucrarea de faţa am încercat sa găsim legăturile intre cele trei concepte, ajutându-ne de simbolistica existenta pe costumul popular românesc, mai exact pe cel ardelenesc din subzona etnografica şi culturala Comana, jud.Braşov, loc de confluenţa a Ţarii Oltului cu Ţara Fagaraşului şi cu Târnavele
.
.
.
Practica ritualului veşmintelor işi are originea, pare-se, după bogatele descoperiri arheologice, in epoca bronzului, atunci când ţesutul ritual a delimitat rosturile veşmintelor de cele ale hainelor termoizolatoare prin aşezarea simbolurilor doar pe veşmintele sacre. Cultul arborilor are origini mult mai vechi, in paleoliticul superior, trecând prin mai multe etape de protejare si substituire Referitor la substituire, trebuie menţionat ca la începuturi arborele sacru primordial a fost bradul, la daci acesta menţinându-se ca simbol dendrolatric principal, fiind reprezentat mai ales ca arbore cosmic Arborele cosmic apare simbolizat mai ales pe pieptarele de tip ardelenesc în subzona Comana, aşezare cu un bogat repertoriu arheologic din perioada dacica.
La începuturi arborele sacru a luat forma arborelui cosmic datorita legăturii primordiale stabilite între om si divinitate, mărturie fiind şi invocaţia:

„Ajuta-ma, brade,
Atotstapânitor,
Sa urc pâna-naltul cerului
În raiul luminii,
Sa cobor pâna-n fundul pamântului
În iadul întunericului.”

Astfel bradul, arbore sălbatic, simbolizând exact ceea ce omul primitiv dorea de la divinitate şi anume putere, mândrie si protecţie, a fost primul arbore sacru, fiind des întâlnit in leagănul vechilor civilizaţii europene. Conform lui Julius Teutsch, numele maştii de boriţa vine de la termenul slav <> care înseamnă şi brad, relevând un aspect stravechi al dendrolatriei locale preluat si dezvoltat în perioada medievala timpurie, în contextul trecerii la noi concepte ideologice şi culturale.
Odata cu trecerea la sedentarism s-a trecut la o noua etapa a dendrolatriei, arborele ceresc începând sa capete un rol din ce în ce mai important. Astfel s-afacut trecerea de la arborele salbatic la celdomestic, datator de hrana şi marul a început în acest fel sa fie invocat în ritualurile de iniţiere magico-religioasa:

„Bade, de ţi-o fi de mine dor
Sa sadeşti un merişor
De ţi-o fi de mine-aminte
Merişorul ţi s-o prinde,
La mine dac-ai gândi
Merişorul ţi-o-nflori,
Pe mine de m-oi uita
Merişorul s-o usca
.
.
.
Pe costumul popular din Comana, simbolistica arborelui ceresc se pastreaza mai ales pe pieptarele batrâneşti (pieptare „înfundate înfaţa”, tip Braşov)
Trecerea de la arborele salbatic la cel fertilizator a fost un pas important, astfel arborele sacru a venit din salbaticie în ograda omului, in gradina lui, având pe lânga funcţia sacra şi una materiala prin asigurarea hranei. Marul salbatic mai întâi, a avut un rol deosebit prin folosul sau în alimentaţia ciobanilor şi a celor saraci, mar care domesticit apoi, a capatat importanţa cultica, mai întâi ca arbore totem si mai apoi ca arbore sacru.
În sud-estul Europei, implicit şi în ţara noastra, arborii sacri vii din vatra satului au fost treptat inlocuiţi prin derivate arborigene – coloane şi stâlpi – reprezentând în conştiinţa mitologica a autohtonilor fie spiritul antropomorfic, fie cel fitomorfic al arborelui cosmic sau celest. Se trece aşadar spre cea de-a treia etapa a dendrolatriei, cea care închide ciclul, prin intrarea in funcţie a celui de-al treilea concept, cel de arbore al vieţii care face legatura între spiritualitatea terestra şi cea cosmica.

Geniul creator al ţaranului si profunda gândire filosofica înnascuta scot în evidenţa o asociere deosebita pentru a reprezenta copacul vieţii. E asociat rombul – simbol al spiritului, al vieţii si al fertilitaţii - cu coloana cerului exprimând funcţia dubla a copacului vieţii ( a se vedea şi Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuşi).

Pe o alta linie evolutiva, paralela cu prima, simbolistica arborelui sacru s-a dezvoltat pe principiul dualismului bine – rau, dualism care de asemenea încheie un ciclu. Începutul e reprezentat prin încolţirea din samânţa unica a celor doi arbori care reprezinta conceptual cele doua principii bine şi rau. Dupa o presupusa evoluţie, aceşti doi arbori dau naştere la doua seminţe gemene care vor încolţi fiecare, acesta reprezentând cel de-al doilea pas spre desparţirea definiva sugerata simbolic prin doua coloane intuind cele doua cai ale cunoaşterii
.
.
Pe o a treia scara evolutiva, aceea de la simbolul primar la stilizare, ingeniozitatea reprezentarii simbolice a arborelui sacru uimeşte cu adevarat. Pe pieptarul barbatesc de tip ardelenesc de la Comana apare un simbol care condenseaza ca un rezumat celelalte doua evoluţii paralele prezentate, triciclul arbore cosmic, arbore ceresc si arbore al vieţii si dualismul bine – rau. Acest simbol face legatura cu cea de-a treia lume, cu Thanatos-ul prin simbolizarea a doi arbori sacri – unul cu radacinile pe pamânt, sprijinitor al boltei cereşti şi care-şi întinde crengile spre cosmos şi unul cu radacinile în cer şi ramurile pe pamânt simbolizând legatura celor doua lumi spirituale. Prin acelaşi simbol e sugerata şi reîntoarcerea la simbolistica primordiala, în stadiu final evolutiv, încheind astfel ciclul.
A doua etapa stilizarii o gasim prezenta pe camaşa barbateasca, iar ultimul stadiu, cel final, pe lepedeaua.
Ultimele doua stadii semnifica un fapt extrem de important pentru însaşi existenţa umana – trecerea de la simboluri la semne, de la reprezentare la scriere.
Prin acest studiu s-ar putea demonstra originea ideatica a literei X, dar fiecare litera are la rândul sau o semnificaţie iniţial simbolica, astfel puterea cuvântului ar putea fi mai mult decât un concept
.