miercuri, 17 aprilie 2013

Puterea gandului

Vis-17.04.2013


vas de croaziera
Toata noaptea m-am visat pe un vas de croaziera de lux, de o culoare alb-imaculat.Faceam parte din personalul de la bucatarie.Eram imbracat in alb…foarte asemanator cu echipamentul bucatarilor.Eram inconjurati de multi “bucatari”.Pe unii ii cunosc, unii cred ca voi urma sa-i cunosc.Pe aceasta cale vreau sa le multumesc si sa-i felicit pe cei care au ales sa fie “bucatari”.
Pe fundal se auzea o voce calda care transmitea “Cine doreste sa urce, acum este momentul.Imbarcarea!!! “.Multi urcau pe vas…erau foarte multi care coborau pentru ca nu se simteau bine(vomau, tremurau etc).
Vocea calda de pe fundal s-a auzit toata noaptea insa nu era auzita de prea multa lume.
Cam asta este…
Eu ii astept la masa pe cei care aleg si care doresc!!! :)
Dan Gaucan

Riscurile lipsei de informare!


de Liliana Popa
 
Vineri 12 aprilie 2013, Femeia.ro a publicat un articol referitor la „riscurile tratamentelor naturiste”.  Nu am putut parcurge acest material fără pericolul de a cădea de pe scaun de râs. Vă rugăm, aveţi milă şi faceţi o rubrică de umor pe site-ul dvs. sau, dacă această rubrică există, încadraţi articolul unde trebuie…

Probabil înainte de redactarea acestui material autorul acestuia nu a deschis niciodată prospectul unui medicament! NU EXISTĂ medicament, nu există combinaţii de medicamente (fapt care ar ridica riscurile la exponenţial), fără o listă de REACŢII ADVERSE!!! Efectele secundare ale medicamentelor sunt care mai de care mai serioase şi, din păcate, despre ele se vorbește foarte puțin sau aproape deloc!

Primul subtitlu din articol: „Plantele nu tratează boala” 

Unde scrie aşa ceva? În ce tratat?  sau …cine a inspirat această inepţie? Dacă nu a existat minima curiozitate, înainte de a scrie respectivul articol, de a da un „search” pe Google ori Altavista, ori pe orice alt motor de căutare referitor la vindecarea cu ajutorul plantelor (aici recomandăm să se caute informații despre subiectul dorit în limba engleză sau franceză), ne întrebăm cu stupoare cum de autorul articolului respectiv a avut curajul să scrie despre aşa ceva? Cum poate cineva afirma la modul absolut acest lucru fără să investigheze măcar problema? Autorul deține oare un masterat în materie de vindecare? Sau măcar… o  minimă cultură cetăţenească românească? Se vede de la o poștă că pentru persoana care a scris articolul, Valeriu Popa sau Pavel Chirilă, ca să nu mai vorbim de rezultatele acestora în tratarea diverselor boli grave sau mai puțin grave cu ajutorul plantelor sunt niște mari necunoscute.

În articol se scrie că „tratamentele cu plante ajută la calmarea simptomatologiei unor afecțiuni, fără însă a elimina cauzele apariţiei lor” – aici transpare iarăşi o crasă lipsă de  informare, de data aceasta asupra modului în care tratamentele cu plante funcţionează şi diferenţa dintre acestea și tratamentele alopate. Această propoziţie din articol se potriveşte, însă, perfect pentru tratamentele medicamentoase din medicina modernă de astăzi. 

Paragraful continuă cu o altă inepție: „Lipsa energiei, oboseala accentuată sau desele dereglări stomacale nu se vor vindeca doar apelând la medicina naturistă”. Serios? Astfel de afirmații ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva autorul a scris asemenea bazaconii numai cu scopul de a vedea cum reacţionează oamenii la ele. Există nenumărate studii științifice riguroase care exact contrariul a ceea ce afirmă acest articol.

După primele două propoziţii din paragraf, care ne-au arătat că subiectul abordat nu a fost deloc documentat, așa cum ar fi fost firesc, articolul continuă cu „orice tratament naturist ar trebui început numai după un consult medical de specialitate şi urmat întocmai după prescripţie”.  De obicei consultul medical de specialitate şi tratamentul natural nu se exclud, ci dimpotrivă! Pentru a scrie propoziţia respectivă s-a făcut cumva vreun studiu statistic comparativ referitor la proporţia celor care ajung la fitoterapeut fără să consulte un medic specialist faţă de proporția celor care încep tratamentul cu plante după un consult medical riguros şi s-au observat diferenţe statistic semnificative?  Permiteţi-ne să ne îndoim că s-a realizat măcar un minim sondaj de opinie în această direcție.

Apoi, aproape ca un meteorit (care nu are nicio legătură cu planeta pe care aterizează) este introdusă propoziția: „pentru că şi aprovizionarea din surse nesigure este o greşeală!“ Wow! Într-adevăr… este o propoziţie cu mult spirit civic, trebuie să recunoaştem, dar care se poate referi la orice…, nu neapărat la subiectul pe care îl tratează articolul.

După aceea, autorul revine la plantele medicinale: „concentraţia plantelor medicinale în substanţe active depinde de o mulţime de condiţii (modul de recoltare, uscare, păstrare etc.)”. Este adevărat, dar această propoziţie, în opinia noastră, s-ar potrivit mult mai bine într-un articol cu adevărat documentat şi coerent. 

Al doilea subtitlu al articolului: „abuzul dezvoltă toleranţa

Această afirmaţie şi apoi tot ceea ce scrie în paragraful respectiv arată cât se poate de clar că la autorul articolului nu există nici măcar o minimă cultură şi înţelegere asupra modului în care acţionează plantele. Exact aceasta este una dintre diferenţele fundamentale între terapiile alopate (cu medicamente de sinteză) şi tratamentele naturale – tocmai faptul că nu apare toleranţa şi necesitatea creşterii dozei de plante - în cazul tratamentelor naturale. Profităm de ocazie pentru a vă informa că terapiile cu plante ajută nu doar corpul fizic să se vindece, ci şi structurile energetice şi psihomentale ale ființei să-și revină la starea şi structura lor armonioasă. Toleranţa este un fenomen care a apărut la om după ce s-a inventat administrarea tratamentelor cu medicamente şi asta ca un răspuns absolut natural al organismului de a semnala că ceva nu este în regulă, că s-a „săturat” de anumite substanţe chimice! Organismul are propria lui inteligenţă naturală pe care o putem observa foarte simplu: el ştie să pompeze sângele din inimă, fără ca să fie nevoie să ne gândim noi la asta; ştie să respire cu 16-18 inspiraţii pe minut, fără să fie nevoie să avem noi grijă de asta; ştie să secrete cortizol între 6 şi 9 dimineaţa fără ca noi să fim conştienţi de asta etc. El este de fapt natura noastră proprie care este făcută să funcţioneze perfect! Şi este construită „după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu”. Aşa cum Dumnezeu a creat natura pe care o putem vedea în jurul nostru – flori, copaci, râuri, munţi, planete etc., la fel a creat și  „natura” noastră proprie, pe care ne-a dat-o în grijă şi care este corpul nostru. „Ceea ce este, aici în microcosmosul fiinţei tale, este pretutindeni în univers. Ceea ce nu este aici, în microcosmosul fiinţei tale, nu este nicăieri în univers!”. 

Natura în sine are la bază niște legi divine care îi asigură o funcționare perfectă. La fel este şi cu organismul nostru. Printr-un minim efort de aplicare a principiului similarităţii (unul din principiile de bază în medicina ayurveda), ne putem gândi, prin urmare, că tot ceea ce este natural îi va prinde bine naturii, deci şi naturii noastre proprii, adică organismului nostru. Problemele de gravă poluare a naturii care există la nivel planetar pot fi asimilate, la o scară mai mică, cu ceea ce se petrece în cazul tratamentelor cu medicamente – are loc o poluarea masivă a naturii noastre proprii, adică corpului nostru.

Al treilea subtitlu – „combinaţii cu efecte secundare grave

Dacă, după acest subtitlu, ar fi început avertizările referitoare la problemele „apocaliptice” pe care ni le pot face plantele ca mătrăguna şi ciumăfaia, poate ar fi ieșit ceva credibil. Dar aşa… cu „banalul ceai de muşeţel, care conţine compuşi anticoagulanţi, poate avea efecte secundare grave dacă este combinat cu aspirina”…  ne întrebăm retoric dacă autorul articolului are o cât de mică idee despre concentrația pe care ar trebui să o aibă ceaiul respectiv pentru pentru a da asemenea efecte secundare? Au fost consultate studii riguroase în domeniu, pentru a se face o asemenea afirmație? Pentru cultura generală a autorului și a celor care nu știu, ceaiul obişnuit dintr-o plantă medicinală, adică infuzia realizată din planta respectivă, are un efect terapeutic mult sub 100% faţă de efectul care îl are planta nefiartă. Tot ca titlu informativ, terapia cu plante medicinale implică consumul acestora sub forma maceratului la rece, a pulberii din planta uscată şi râşnită, a tincturilor, a extractelor gemoterapice etc. 
Referitor la „combinaţii”, nu negăm existenţa acestor interacţiuni farmacologice pentru că medicamentele sunt alcătuite din substanţe active care provin din ce credeţi? Din plante! sau substanţe realizate prin inginerie genică pe baza cunoaşterii compoziţiei substanţelor active ale…  plantelor. Deci, există astfel de pericole, dar ele nu sunt nici pe departe atât de grave cum lasă să se înţeleagă articolul! Spre exemplu în cazul cloramfenicolului, un antibiotic destul de puternic, acesta singur, fără să interacţioneze cu alte medicamente, poate da o reacţie adversă care se numeşte „aplazie medulară” – adică atunci când  luaţi cloramfenicol, există pericolul ca măduva hematogenă să nu mai producă (pe perioada de timp cât există o anumită concentraţie a acestei susbtanţei în sânge) nicio celulă a sângelui, nici globule roşii, nici albe, nimic!!! Şi? Nu este periculos? Acest lucru nu pare deloc periculos? Referitor la aceste pericole foarte grave pe care le prezintă anumite medicamente de sinteză nu se scrie nimic cu toate că s-au făcut studii extinse în acest sens, care însă nu au fost mediatizate suficient sau deloc, însă în ceea ce privește plantele medicinale care ne-au fost lăsate de natură pentru binele şi sănătatea noastră, pentru ca oamenii înţelepţi să le folosească, există un atac mult disproporționat ca amplitudine. Acest lucru ar trebui să ne dea de gândit!

Pe viitor, sugerăm autorului articolului și celor care mai sunt tentați să scrie astfel de anecdote triste să treacă măcar prin „grădina” Google-ului înainte, pentru că nu îndrăznim să le sugerăm să meargă într-o bibliotecă pentru a consulta monografii serioase pe tema pe care o abordează...
 

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 16-17 aprilie 201317 aprilie 2013 

Fundaţia B612 din SUA, formată din oameni de ştiinţă, şi condusă de Ed Lu (fost astronaut NASA), se va reuni în Flagstaff, Arizona pentru a dezbate ameninţarea asupra planetei a asteroizilor ce vin din cosmos. "Pur şi simplu nu ştim când va avea loc următorul impact catastrofal al unui asteroid, deoarece nu am urmărit încă majoritatea asteroizilor", a spus Lu, comentând pe marginea recentului eveniment de la Celiabinsk, Rusia, din 15 februarie 2013, când un asteroid a "surprins" omenirea, explodând în atmosferă şi producând pagube însemnate. După ce Rusia, Uniunea Europeană (prin ESA) şi SUA (prin NASA), au proiecte de soluţionare şi prevenire a unor asemenea evenimente cosmice, folosind pretextul asteroidului de la Celiabinsk, iată că vine rândul societăţii civile să fie "infestată" de proiecte manipulatoare a opiniei publice prin înfiinţarea a diverse fundaţii care vor "dezbate" problema... Inca de pe acum suntem siguri că aceste fundaţii vor găsi oportune şi "urgente" iniţiativele oficiale (NASA, ESA şi Rusia) de a suplimenta bugetele lor (din bani publici) pentru a dezvolta un sistem NUCLEAR ce va distruge asteroizii ameninţători. 16 aprilie 2013 

Iranul a fost afectat de un puternic cutremur cu magnitudinea de 7,8 pe scara Richter, care s-a produs in apropiere de granita cu Pakistanul, la ora 10:44 GMT, la o adancime de 15,2 km, anunta Centrul American de Supraveghere Geologica (USGS). 

Epicentrul s-a situat intr-o zona muntoasa si desertica, in sud estul tarii. Un oficial iranian, citat de Reuters, a declarat ca se asteapta la sute de morti. "A fost cel mai mare cutremur in Iran in 40 de ani si ne asteptam la sute de morti", a declarat acest oficial, care a preferat sa-si pastreze anonimatul. 

Seismologii iranieni anunta o magnitudine de 7,5. Cutremurul a fost resimtit in regiunea Golfului si in New Delhi. Cutremurul a zguduit si blocuri din Qatar si Dubai. Martorii afirma ca zgarie-norii din New Delhi (India) au inceput sa se clatine iar oamenii au iesit speriati pe strazi. COMENTARIU Sfatuitoarea

Interesant este faptul ca acest cutremur s-a produs, dupa ce in aceeasi zi Iranul facuse un test nuclear, iar cu o zi inainte, prin unul din ambasadori sai, amenintase ca nu va tolera nici un fel de amestec in treburile sale si ca va raspunde oricarui atac asupra teritoriului sau cu rachete atomice. 
Mie nu mi se pare ca este doar o intamplare.

Paranormal! Fringe de România: Porţi spre altă lume în munţi


Articol de Diana Zagrean
Multe locuri din România sunt misterioase şi considerate de localnici paranormale sau chiar bântuite de fantome. Iată câteva porţi spre alte lumi aflate chiar în munţii noştri şi despre care se vorbeşte de secole că ar fi locuri magice.
  • Porţi spre altă lume în munţi
    Sursa Foto: Shutterstock

Peştera Polovragi - Tărâmul lui Zamolxe

De la comori ascunse de daci, la legende despre Zeul-Om Zamolxe, care traversa munţii Carpaţi pentru a ajunge la Sarmizegetusa, Peştera Polovragi, din Oltenia este unul dintre cele mai misterioase locuri din România.
Aici se spune că s-a retras şi Tudor Vladimirescu şi că el nu a murit niciodată, ci trăieşte pustnic într-o mănăstire, neştiut de nimeni.
Tot pe aici se pare că era şi poiana de unde se culegea polovraga, o plantă miraculoasă cu care dacii se vindecau de multe boli şi răni din război.
Peştera ar putea fi un loc magic şi o poartă spre altă lume şi datorită fenomenelor paranormale care s-ar fi întâmplat în zonă. Localnicii povestesc despre cirezi de vaci care au dispărut de sub ochii văcarilor, mâncare care dispărea de pe mesele oştenilor opriţi aici în popas de la război şi multe altele.

Şinca Veche - Biserica veche de 7.000 de ani

Localitatea de lângă Braşov se spune că a fost construită pe urmele unui lăcaş de cult vechi de peste 7.000 de ani.
Biserica din stâncă de aici este una dintre cele mai vechi din ţară şi are încă urme ale dacilor pe pereţii din spate.
Localnicii povestesc că noaptea, din biserica veche se aud coruri şi cântece superbe. Limba în care sunt cântate melodiile sună ca româna, dar oamenii spun că nu înţeleg versurile. Legenda spune că sunt cântate în limba dacilor.
Un cameraman TVR venit cu echipa să filmeze un reportaj în 1996 a avut "probleme tehnice" cu echipamentul. Ajunşi înapoi în studio, realizatorul emisiunii şi cameramanul au văzut că pe camera oprită fuseseră imprimate imagini din peşteră, cu sfere de lumină pe fundal.
Vezi pe pagina următoare mai multe locuri misterioase din România, care ar putea fi porţi spre alte lumi: Dochia şi izvorul miraculos şi Sfinxul din Bucegi!

Sfinxul din Bucegi - Dovada unei civilizaţii străvechi

Legendele şi miturile legate de sfincşi sunt multe şi variază de la statui rămase de pe urma unei civilizaţii străvechi, la oameni din trecut, blestemaţi să se transforme în stane de piatră şi chiar oracole prezicătoare de viitor.
Sfinxul din Bucegi nu face excepţie şi teoriile oamenilor de ştiinţă se combină armonios cu cele ale entuziaştilor şi iubitorilor de paranormal şi parapsihologie.
O astfel de teorie spune că fluctuaţiile energetice de lângă Sfinx sunt datorate apropierii peretelui unei alte dimensiuni. Cu alte cuvinte, Sfixul din Bucegi ar fi o zonă unde două lumi sunt foarte apropiate una de alta şi uneori pot chiar comunica.

Dochia împietrită din Ceahlău: Izvor tămăduitor al fiicei lui Decebal

Legendele locale spun că ochia a fost fiica lui Decebal, împietrită la porunca zeilor, după ce îi rugase să o ferească de capturarea de cître romani.
Se spune chiar că însuşi Traian o urmărea pe tânără când aceasta i-a rugat pe zei să o scape de o soartă crudă în mâinile romanilor.
La picioarele stâncii care susţine legenda (o stâncă de cremene înaltă de 20 metri, înconjurată de pietre antropomorfe) există un izvor despre care se spune că este miraculos şi vindecător.
Pasionaţii de teorii paranormale spun că în jurul stâncii se văd adesea umbre, lumini şi OZN-uri din 1980 până în prezent.


Sursa: www.unica.ro

Horoscop KARMIC: Neptun retrograd iti vorbeste despre capacitatile tale spirituale ascunse!

Planeta Neptun, atunci cand se afla in miscare inversa sau retrograda in harta natala, ne vorbeste despre perceptiile spirituale inalte, despre sensibilitate, imaginatie, creativitate si compasiune.


horoscop karmic neptun retrograd in zodiiNeptun retrograd in astrograma poate indica de asemenea tendinte catre escapism sau catre eliminarea granitelor dintre fantezie si realitate. Lectia de viata cu Neptun retrograd in harta natala se refera la aplicarea diferentierii juste intre prezent si trecut, intre realitate si fantezie sau intre intuitie divina si ego.
Persoanele care au o astfel de pozitie a lui Neptun in astrograma sunt suflete evoluate, care au acumulat multiple capacitati spirituale in vietile precedente. Insa nu le-au folosit intotdeauna in modul cel mai bun cu putinta, iar in prezent li se ofera sansa de a-si rezolva aceasta karma.
Pentru a afla daca la momentul nasterii tale Neptun se afla in pozitie retrograda, calculeaza-ti harta natala gratuit si fii atenta daca apare scrisa litera <R> (simbolul pentru miscarea retrograda) in dreptul pozitiei in zodie a planetei Neptun.

Karma indicata de Neptun in Balanta retrograd

Pentru tine, lectia de viata legata de Neptun retrograd in Balanta se refera la gasirea echilibrului in activitatile tale cotidiene si in relatiile cu ceilalti. Esti atrasa de lumea artelor, mai ales de semnificatiile spirituale ale muzicii, pe care incerci sa le transmiti si celor din jurul tau.
horoscop karmic neptun retrograd in zodii
De asemenea, ai idei inalte despre dreptate si egalitate, idei care pot veni uneori in contradictie cu evenimentele cotidiene pe care le traiesti. Important pentru tine este sa-ti urmezi chemarea inimii in orice situatie, oricat de nefavorabila ar parea la inceput, si sa lupti in continuare pentru afirmarea idealurilor tale.


Karma indicata de Neptun in Scorpion retrograd

horoscop karmic neptun retrograd in zodiiLectia de viata cu Neptun retrograd in Scorpion se refera la intelegerea si stapanirea impulsurilor de a-i controla pe cei din jur si de a trai totul la extreme. Ai capacitati psihice extraordinare si puterea de a intelege in mod spontan si exact gandurile si motivatiile celorlalti. Aceste capacitati trebuie insa mereu folosite in mod constructiv, adica spre binele mai mare al tuturor celor implicati.
In plus, trebuie sa ai grija la tendinta de a te afunda pana peste cap in orice tip de studiu ezoteric sau al profunzimilor sufletesti. Pentru tine, detasarea si abordarea unei cai de mijloc in toate reprezinta drumul cel mai indicat pentru a-ti implini cu succes misiunea de viata.

Karma indicata de Neptun in Sagetator retrograd

Cu Neptun retrograd in Sagetator, lectia ta de viata se refera la intelegerea deplina si corecta a planurilor subtile. Ai capacitatea de a simti multe lucruri inainte ca acestea sa se intample, mai ales in stare de vis. Insa nu intotdeauna reusesti sa transmiti mai departe cele simtite, abilitate la care esti indemnata sa lucrezi acum spre a-ti rezolva karma din vietile trecute.
Pentru tine, este important sa te asiguri ca asimilezi corect mesajele spirituale primite, astfel incat sa le poti transmite si celorlalti in modul cel mai bun posibil.

Karma indicata de Neptun in Capricorn retrograd

horoscop karmic neptun retrograd in zodii
Atunci cand in astrograma ta Neptun este retrograd in Capricorn, el se refera la utilizarea corecta a capacitatilor spirituale in domeniul socio-profesional. Esti inzestrata cu puterea de a accede la planurile subtile si de a intelege lucrurile la un nivel inalt. Poti fi tentata, insa, de folosirea acestei intelegeri in scopul manipularii celor din jurul tau, mai ales pentru a urca cu usurinta pe scara socio-profesionala.
Important pentru tine acum este sa renunti la jocurile de putere si sa-ti folosesti cunoasterea spirituala in folosul celor din jurul tau. Cu atat mai mult cu cat ai capacitatea de a ajunge foarte sus din punct de vedere social si de a face mult bine din aceasta pozitie.

Karma indicata de Neptun in Varsator retrograd

horoscop karmic neptun retrograd in zodiiCu Neptun retrograd in Varsator, lectia ta se refera la adoptarea rabdarii ca principala strategie de viata. Esti inzestrata cu reale capacitati vizionare si de intelegere a planurilor subtile, pe care vei fi tentata sa le folosesti in mod practic spre a impulsiona schimbarile din sfera sociala, tehnologica ori artistica.
Acest tip de abordare directa si impetuoasa a vietii poate ajuta la implementarea mai rapida a marilor idei, dar in acelasi timp poate interveni in desfasurarea naturala a lucrurilor. De aceea, important pentru tine acum este sa-ti alegi cu mare atentie momentul cel mai potrivit spre a-ti impune in lume idealurile de progres si de libertate.

Karma indicata de Neptun in Pesti retrograd

Cu Neptun retrograd in Pesti in harta natala, lectia ta de viata se refera la atingerea unei inalte constiinte morale in tot ceea ce tine de latura spirituala a vietii si de diseminarea ei in lume. Ai puterea de a intelege pe deplin si exact informatia subtila, dar si de a-i ajuta pe ceilalti sa o inteleaga si aplice la randul lor.
horoscop karmic neptun retrograd in zodii
Karma ta se leaga de folosirea extraordinarelor tale capacitati subtile in mod constructiv si dezinteresat, pentru a le deveni celor din jur un veritabil ghid in gasirea cararii lor spirituale.
Andreea Peticaru
Foto front@Dreamstime.com
Sursa: 

Senatorul Dan Marian condamnă ipocrizia guvernanților: Gazele de șist, telenovelă pesedistă


dan_marian_noi 25.jpg
PSD este implicat de la un capăt la altul în afacerea gazelor de șist. Într-o declarație politică, senatorul Dan Marian, președintele Organizației Județene a PDL Vaslui, a condamnat vehement “minciuna și ipocrizia PSD”.
Perimetrele în care au fost sau urmează să fie instalate sondele de explorare a gazelor de șist au fost concesionate încă din 2004, de Guvernul Năstase, iar cel care va da liber pentru exploatarea acestor zăcăminte va fi Guvernul Ponta, astfel acuză senatorul Dan Marian, președintele PDL Vaslui, politicianismul ipocrit al PSD. Partidul aflat acum la putere a mimat, în campaniile electorale locale și generale de anul trecut, împotrivirea față de metoda neconvențională de fracturare hidraulică.
“În urmă cu un an de zile, Constantin Constantinescu, primarul municipiului Bârlad, braț la braț cu Adrian Solomon, deputat de Bârlad, organizau și mobilizau mii de cetățeni din urbea lor și dimprejur pentru a protesta împotriva exploatării gazelor de șist în județul nostru. Premierul de atunci, Mihai Răzvan Ungureanu, era înfierat în stil proletar, acuzat de trădarea interesului național și de pactizare cu imperialismul american în România. Mai mult decât atât, pe 24 aprilie 2012, deputatul Solomon îl amenința public pe premierul Ungureanu că, dacă îndrăznește să treacă prin Bârlad, va avea soarta lui Aldo Moro”, menționează Dan Marian într-o declarație politică.
Senatorul vasluian întocmește un adevărat rechizitoriu al comportamentului reprobabil al pesediștilor din județ: “Bârlădenii s-au încrezut în bunele intenții ale celor doi reprezentanți ai comunității locale care clamau protejarea mediului înconjurător și au ieșit, cu mic cu mare, elevi și pensionari, biserică și popor, ONG-uri și partide politice de stânga, pentru a protesta, sub sloganul «Noi nu ne vindem țara», împotriva guvernului de dreapta și a companiei americane Chevron. Degeaba unele voci raționale încercau să le explice cum stau lucrurile cu exploatarea gazelor de șist, că de fapt perimetrele unde urmau să fie amplasate sondele de explorare fuseseră deja concesionate de guvernul PSD condus de Adrian Năstase, chiar pe finalul mandatului său, în 2004, afaceristului Frank Timiș, care, ulterior, și-a vândut concesiunile către Chevron. Bieții oameni, și așa greu încercați de criza economică, erau dezinformați și manipulați de o șleahtă de ipocriți reuniți în jurul primarului PSD Constantinescu și al finului său, deputatul Solomon. Biserica și o seamă de activiști civici locali și de aiurea au fost atrași într-un perfid joc politic, care avea ca miză câștigarea alegerilor locale și generale din 2012. Mitingurile anti-Chevron care adunau mii de oameni nu au avut alt scop decât organizarea și mobilizarea oamenilor în jurul unui subiect care, altfel, necesita o abordare rațională, calmă, echidistantă”.
“Ieși afară, javră ordinară, se va auzi tot mai des”
Senatorul pedelist face referire și la ironia perversă a traseului PSD: Guvernul Ponta 1 s-a instalat ca urmare a unei moțiuni de cenzură în care pesediștii acuzau și preocupările Chevron, Guvernul Ponta 2 s-a instalat în urma unei campanii electorale în care a mizat din nou pe această temă, pentru ca, după alegeri, același guvern să devină un susținător al exploatării gazelor de șist.
“Vasluienii au asistat consternați la modul cinic în care conducerea PSD a Consiliului Județean Vaslui, anti-Chevron cu câteva luni în urmă, a acordat, în ianuarie 2013, trei certificate de urbanism pentru explorarea gazelor de șist în trei perimetre din județ. O lună mai târziu, președintele PSD, Dumitru Buzatu, organiza, sub auspiciile Consiliului Județean și în colaborare cu reprezentanții Chevron România, o dezbatere cu «ușile închise», având ca temă strategia companiei americane de a explora gazele de șist în perimetrul concesionat în zona Bârlad. Acesta a fost momentul în care cetățenii județului Vaslui au realizat că au fost păcăliți de USL. Și, evident, protestele au reînceput cu mai multă forță, de data aceasta împotriva Guvernului Ponta și a reprezentanților săi în teritoriu”, a mai spus Dan Marian, care nu a omis să  condamne comportamentul primarului Constantinescu, care a ajuns să pună jandarmii pe demonstranți: “Pe 4 aprilie, mii de oameni s-au adunat în marile orașe din țară ca să protesteze împotriva explorării gazelor de șist prin tehnologia fracturării hidraulice, iar premierul Ponta tace chitic. Ieși afară, javră ordinară, se va auzi tot mai des la Palatul Victoria. Și nu numai din cauza gazelor de șist. Bumerangul minciunii și ipocriziei politice se va  întoarce și-i va lovi pe useliști când le va fi lumea mai dragă”. 

Suntem pregătiţi? - De ce nu sună deja semnalul divin?

Suntem în pragul intrării într-o lume iubitoare plină de bucurie şi abundenţă. Din moment ce totul pare să fie bine pregătit pentru a îndepărta definitiv sistemul sclavagist modern care a fost impus de cei întunecaţi, mai avem doar foarte puţin, mai avem nevoie doar de "semnalul" divinităţii...
Dar când va veni acesta?
De ce pare interminabilă această AŞTEPTARE?
Cei întunecaţi îşi continuă nestingheriţi şi neobosiţi planurile lor macabre, deşi există semnale că unii dintre ei sunt arestaţi iar alţii sunt judecaţi. Între timp, fiecare dintre noi este sfătuit să ne întoarcem în noi înşine, în propria noastră inimă, în loc să "vagabondăm" cu mintea în căutarea unei "soluţii" grabnice care să pună capăt AŞTEPTĂRII.

Unii dintre noi se gândesc la modul în care ar trebui pedepsiţi cei întunecaţi care 
şi-au bătut joc de umanitate până acum, şi încă o mai fac. Spre exemplu, unul dintre prietenii mei mi-a descris că el îi vede pe cei vinovaţi într-o celulă de închisoare care are zăbrele de aur masiv, patul este pur şi simplu o grămadă de bancnote fără valoare, hrana ce o primesc este obţinută din organisme modificate genetic, şi aşa mai departe.

Evident, la prima vedere, o astfel de imagine pare să fie corespunzătoare în situaţia dată, ţinând cont de toate relele pe care ei le-au potopit asupra umanităţii, nu-i aşa?

Ei bine, mi-am dat seama că, o astfel de imagine ce se doreşte a fi SOLUŢIA, nu este decât rezultatul manipulării şi a controlului mental ce încă menţine umanitatea în 

paradigma tip 3D. Este doar o expresie a supărării şi a frustrării. În realitate, o astfel de imagine nu are cum să fie o soluţie. Absolut deloc. 
Din moment ce toţi ne dorim să "coboare" asupra noastră noua lume a abundenţei şi a iubirii, nu ar fi mai potrivit şi corect ca să imaginăm ceva care să fie rezultatul acestei iubiri?

Pentru mine, toate sentimentele negative gen supărare, răzbunare, etc, sunt adevărata închisoare mentală în care cei întunecaţi ne menţin ca într-o capcană. Controlul mental pe care ei încă îl menţin asupra umanităţii prin toate mijloacele pe care le au la dispoziţie (TV, filme, radio, 
modele de gândire, etc.) nu ne oferă deloc adevărata soluţie de ieşire. Asta este perversitatea capcanei: să ne facă să credem că am găsit ieşirea, dar în realitate să ne menţină în continuare în capcană. Am fost învăţaţi să gândim mereu dezbinat, să spunem "noi" şi "ei". Este modul de gândire al paradigmei 3D.

În realitate, toţi suntem UNUL, indiferent de faptul că o credem sau nu. Aşa că, de pe această poziţie înaltă trebuie să pornim în căutarea soluţiei. Doar aşa o vom găsi.


Fie că ne place sau nu, chiar şi cei întunecaţi sunt scântei din aceeaşi sursă primordială divină din care şi noi ne-am născut. Chiar crezi că un Dumnezeu atot-iubitor i-ar putea iubi mai puţin pe "ei" decât pe "noi"?

Marea întrebare este: ce avem de făcut? Să îi ignorăm? Să îi lăsăm să-şi "facă jocurile"?

Bineînţeles că NU.

Ceea ce trebuie să facem este să ÎNCETĂM JOCUL. Jocul în care ne-am lăsat atraşi fără să ne dăm seama, jocul în care am acceptat să "pozăm" în victime.

Trebuie să accedem la realitatea ultimă, absolută. Să ne dăm seama că suntem fiinţe puternice de lumină. Să ne dăm seama că EXISTĂM. Trebuie să devenim manifestarea a ceea ce suntem cu adevărat: iubire divină. Suntem, fiecare dintre noi, cea mai bună dovadă a infinitelor posibilităţi pe care Dumnezeu le are la dispoziţie: haideţi să fructificăm aşa cum se cuvine toate potenţialităţile cu care Dumnezeu ne-a înzestrat!

În afară de cei care sunt, poate, ireparabil "defectaţi" de întunecime, şi al căror număr
este, după părerea mea, destul de mic, majoritatea acestor "păpuşi" care s-au lăsat folosite pentru a aduce drame în vieţile oamenilor, trebuie să beneficieze de ajutorul nostru pentru a se însănătoşi mental, pentru a-şi recăpăta conexiunea cu divinul.

Pentru că, din momentul în care ei îşi vor da seama de adevăratele suferinte şi dezastre ce le-au provocat, vor avea nevoie de ajutor. 


Sunt convins că mulţi dintre ei deja încep să realizeze posibilele repercursiuni pe care ar putea să le îndure ca urmare a acţiunilor lor. Şi se tem de noi pentru că ei cred că noi ne vom răzbuna în acelaşi mod pervers în care ei şi-au bătut joc de noi. Deci ce ar trebui să facem?

Avem o soluţie mult mai bună, care este practic adevărata soluţie. Trebuie să
le "deschidem" ochii, şi să vadă adevărul. Să îi ajutăm acum când au cea mai mare nevoie de ajutor, pentru că ei se află pe marginea prăpastiei pe care chiar ei au făcut-o...

Urmează o minunată lume a iubirii şi abundenţei; ar trebui să ne pregătim pentru asta, şi să ne transformăm prin evoluţie personală ca să fim capabili să rezonăm cu o astfel de lume nouă. Asta este cea mai importantă "muncă" pe care trebuie să o facem. Şi mai cred că exact atunci când un număr suficient dintre noi va acţiona în acest fel, exact în acel moment şi nici-o secundă mai târziu, Dumnezeu va suna din clopoţel să ne dea de ştire că acel moment a venit.

Deci, suntem pregătiţi?


Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=805

Sursa: http://adevarul2012.blogspot.ro

Mesaj De la Matei - aprilie 2013


Cu salutari pline de iubire, de la toate sufletele de pe aceasta statie, eu sunt Matei. In primul rand, dorim sa potolim orice nelinisti cu privire la activitatea rachetelor din Coreea de Nord. Crescut sa se astepte la aceeasi adulare si supunere, pe care nord-coreeni i-au dat-o tatalui sau, Kim Jong Un este lipsit de bun simt si, cu atat mai mult, nu ofera un sentiment de siguranta in pozitia sa de conducere. Nu numai ca retorica lui este o cacealma, dar fara sa stie cum sa-si guverneze tara, el arata fata de cetatenii sai si lumii intregi, puterea militara care se afla sub comanda sa. 

In functie de reactiile altor lideri nationali, la motivele sale indoielnice in pozitionarea rachetelor, asa cum a facut-o, el poate decide sa lanseze una sau mai multe dintre ele. Daca este asa, el va fi facut de rusine de esecul lor in a functiona, datorita interventiei tehnologiei familiei noastre spatiale. In cazul in care acesta este rezultatul, nu se stie cum va salva aparentele, asa ca spunem ca ar fi in interesul tuturor sa se inlocuiasca sanctiunile cu discutiile. 

Multi ne-au cerut sa comentam despre Papa Francis, care este in milioane de ganduri din intreaga lume, si suntem fericiti sa facem acest lucru. Nu, smerenia lui nu este "un joc", si el nu poate fi "salvarea Bisericii Catolice." El nu a fost clonat, iar nu va fi – centrele de clonare ale Illuminati au fost inchise de catre voluntari din alte civilizatii, care traiesc printre voi. 

Ca si colegii sai de la Vatican si a unor persoane din afara, Papa Francis stie de situatii ascunse de ochii publicului, iar el are bunatatea innascuta sa se simta obligat sa puna capat celei mai mari nelegiuiri – sediul international al satanismului, in inima Vaticanului. Pe masura ce lumina continua sa se intensifice, sfarsitul va veni intr-adevar, dar ramane de vazut daca Papa are capacitatea de a-i sfida pe cei care sunt hotarati sa nu lase lumea sa stie ca aceasta situatie diabolica a existat vreodata, in interiorul zidurilor Vaticanului. 

Alta informatie pe care nu o vor revelata este ca au tinut ascunse inregistrarile vechi care arata ca rastignirea si invierea si alte parti ale Bibliei sunt fabricate si ca alte sectiuni ale inregistrarilor au fost omise strategic. Ei nu doresc ca lumea sa stie ca "regulile lui Dumnezeu" au fost concepute de catre liderii bisericii timpurii, pentru a controla masele si pentru a dobandi avere personala si, mai tarziu, alte dogme au fost adaugate, pentru a servi stilului opulent in care au trait locuitorii din Vatican. Ei, de asemenea, doresc sa tina ascunsa averea lor masiva, formata din opere de arta furate in timpul celui de al doilea razboi mondial. 

          Papa Francis are curajul moral de a incerca sa dezvaluie aceste informatii, dar, din nou, avand in vedere opozitia puternica, ramane de vazut daca el poate reusi sa faca acest lucru. Cand aceste adevaruri apar, speram fervent ca devotatii religiosi vor fi absorbit suficienta lumina, pentru a realiza ca multitudinea de fapte bune ale bisericilor se bazeaza pe spiritualitate, nu pe dogma religioasa. 

Un cititor i-a scris recent mamei mele, despre ceva din ultimul nostru mesaj, iar comentariile sale sunt, pe scurt, acestea: Ai spus ca gandurile si sentimentele negative, cu privire la o situatie oribila, o pastreaza in functiune. Cum este posibil sa avem ganduri pozitive despre acest lucru? Ea a scris despre traficul de fiinte umane, dar raspunsul nostru se refera la toate situatiile odioase, din lumea voastra. 

        Cele mai multe probleme despre care am vorbit in ultimul nostru mesaj sunt de natura controversata, dar nu exista nici un fel de controverse, cu privire la situatii cum ar fi traficul de fiinte umane, sclavia sexuala! Desi contractele sufletului si karma sunt implicate, dorim sa subliniem intrebarea cititorului. 

Mesajele anterioare au inclus recomandarea noastra pentru a vizualiza Pamantul in lumina alb-aurie, pentru ca pur si simplu "aduce la lumina" conditiile foarte deranjante care, anterior, au fost ascunse de publicul larg. Numai atunci cand acestea sunt expuse, pot fi luate masuri pentru a le pune capat si a incepe vindecarea traumelor provocate de ele. 

Nu se poate „sa anulati” cunoasterea voastra despre conditiile marsave si niciodata nu am sugerat sa incercati sa le ingropati, intrucat, in cele din urma, ar putea afecta negativ corpul, mintea si spiritul. Mai degraba, noi va indemnam sa vizualizati Pamantul cufundat in lumina alb-aurie, apoi sa-l vedeti incepand sa se roteasca incet, plin de fete vesele care apar si transmit mai departe sentimente de dragoste. Energia imaginii voastre, senzatia iubirii si intentia vor intra in lume. 

Sistemul de distributie a energiei al lui Dumnezeu, cum l-ati putea numi, asigura ca energia Luminii-Iubirii din toate sursele de pe si din afara planetei, atinge sufletele care au cea mai mare nevoie de ea, pe cei care sunt oprimati si pe asupritorii lor. Energia voastra, impreuna cu Lumina din nenumarate alte surse, este ceea ce se va pune capat tuturor felurilor de opresiune in societatea voastra. 

Acum, dorim sa facem o declaratie: In cele din urma, toata lumea va sti ca homosexualitatea este un stadiu avansat de dezvoltare spirituala, in care energiile feminine si masculine sunt mai echilibrate decat la persoanele heterosexuale.

O situatie complexa declarata atat de concis – mai ales ca homosexualitatea este una dintre problemele de dezbinare care afecteaza lumea voastra – m-a facut s-o rog pe mama mea sa copieze cateva paragrafe dintr-o carte, care sunt relevante. Desi includ, de asemenea, informatii care se refera la locuitorii din Nirvana – lumea spiritelor Pamantului – credem ca o veti gasi edificatoare. 

[Urmatorul fragment este din capitolul "Relatii" din cartea „Matei, vorbeste-mi despre Rai” [Editura For You], care a fost transmis la inceputul anului 1994.] 

Matei, pot partenerii homosexuali de aici, sa-si continue legatura lor, in Nirvana, daca doresc? 

Da. Mama, homosexualitatea nu este inteleasa pe Pamant, iar acesta este un context bun, in care sa-l explic. Homosexualitatea este o etapa evolutiva a spiritului, chiar mai mult decat aspectul fiintei fizice si nu trebuie condamnat sau onorat mai mult decat orice alt stadiu fizic sau spiritual de dezvoltare.

  Amintiti-va ca avem de-a face cu suflete cumulative aici, nu cu personaje unice. In cadrul fiecarui suflet cumulativ sunt, probabil, multe mii de vieti de experimenta ca fiinte de sex masculin, de sex feminin si androgin, in corpuri intrupate si neintrupate. Cu toate acestea, viata imediata trecuta este cea care afecteaza cel mai categoric statutul evolutiei incepute din nou aici. 

 In cazul in care, pe durata ultimei vieti pe Pamant, cineva era homosexual in orientare, va intra aici in acelasi mod. Din moment ce corpurile noastre nu sunt concepute pentru activitatea sexuala, doar aspectul mental de orientare insoteste sufletul care soseste. 

        Ultima viata traita pe Pamant are si un alt impact asupra acestui subiect. Oamenii care denunta cel mai vehement homosexualitatea, sunt cei ale caror suflete au trait o ultima viata, ca un personaj cu o astfel de orientare. 
        – Matei, nu are sens pentru mine. M-as gandi ca intelegerea si acceptarea ar fi mult mai de dorit.         – Este o situatie complexa si confuza psihic, mama. Energia personajelor este inca divizata din experienta lor din viata anterioara imediata. La extrem, homosexualii au fost torturati fizic si chiar omorati si cel putin rau care li s-a facut a fost sa fie barfiti de multe ori, chiar de familiile lor, in asemenea masura incat psihicul lor a fost grav avariat. Poate ca au trait cu durerea negarii sau rusinii, sau cu vinovatia inselaciunii. 

Indiferent de experienta lor, energia lor nu s-a vindecat suficient, ca ei sa vada aceleasi tipuri de situatii traumatice cu care s-au confruntat – si astfel, sa simta empatie. Mai degraba, ei vad oportunitati de razbunare. 

Ciclul de experiente se intampla atat de repede, incat durerea amintirilor mai recente cunoscute, dar ascunse de constiinta, este prea mult in ei, pentru vindecarea care va veni in timpul vietii ulterioare. 

Durerea persistenta in amintirile suprimate ale acelor suflete care, in aceasta viata, au ales natura heterosexuala, produce atitudinea lor extrem de dusmanoasa fata de homosexuali. Acele sentimente dureroase nu vor iesi la iveala in forma de amintiri ale experientelor lor de viata homosexuala, ci in atitudinea de a inabusi acele amintiri. 

Acesta este principiul atractiei universale. Cand sentimentele rezultate din tratamentul dur sau nedrept in orice situatie sunt recente si intense, sentimente similare sunt atrase de acel suflet. Amintiri suprimate subconstient stiu sursa si le recheama, atragandu-le. Cu toate acestea, psihicul vietii actuale nu poate sti constient ca este vorba despre atractia de sentimente comune si senzatiile dureroase ale amintirilor suprimate preiau controlul. 

         Mergand mai departe din acel punct in labirintul psihic, apare procesul de revizuire a planului vietii, identificarea lectiilor karmice inca de invatat, care aleg viata urmatoare, si progresul in constiinta spirituala. 

Oamenii care au fost homosexuali in timpul vietii lor trecute, trec intotdeauna prin ceea ce ai descris – ceea ce ar parea doar ca perpetueaza lucrurile, sau exista unele nivele de echilibrare, la care fiecare dintre noi ne vom accepta unii pe altii, asa cum suntem? 

        Este sigur ca "Echilibrarea" e parte din planul divin, intrucat prejudecatile, ura si aplicarea de cruzime emotionala si fizica sunt impedimente pentru evolutia spirituala. Cu toate acestea, chiar si cu accelerarea Luminii transmisa planetei, pentru a risipi negativismul care este din plin in omenire, nu va asteptati ca aceasta schimbare sa fie finalizata in generatia urmatoare. 

– Este homosexualitatea mai raspandita acum, decat oricand in istoria Pamantului?
– Nu, dar sunt mai multi oameni acum, decat oricand in istoria voastra, astfel incat acelasi procent inseamna un numar mai mare. De-a lungul istoriei voastre cunoscute, maestri bine cunoscuti si foarte respectati intr-un domeniu sau altul au fost homosexuali si multi au produs creatiile lor stralucitoare si inspirate, din cauza mintilor lor chinuite cu privire la acest aspect al naturii lor. 

Ai putea spune ca, fara acest element al personalitatii lor, nu ar fi fost posibil sa creeze marimea si splendoarea, pe care le-au creat. 

     – De ce este homosexualitatea o experienta necesara? 
        Cum sa invete mai bine echilibrul intre cele doua extreme ale energiei sexuale masculine si feminine, decat in mod integrat? Idealul este androginul, care nu are nimic de-a face cu natura sexuala umana, ci mai degraba cu cele doua contrarii ale atributelor energiei sexuale umane. Sufletele androgine sunt mult mai avansate spiritual, datorita echilibrului energiei sexuale masculine si feminine, pe care l-au atins. 

La fel cum energia masculina nu este atribuita numai oamenilor de sex masculin, energia feminina nu se limiteaza la sexul feminin. Energia de sex masculin este dura, adesea productiva prin mijloace nemiloase, care au nevoie mereu de a dovedi ceva sau de a atinge succesul intr-o imprejurare. Energia feminina este blanda, dar cu o putere mai mare, linistita, la baza sa. Interconectarea, care e finalul in realizarea constienta, este energia feminina. 

         In relatiile in care unul dintre parteneri are doar trasaturi de energie sex masculin si celalalt are doar trasaturi de energie de sex feminin, partenerul de energie feminina nu poate rezista dezechilibrului, pe tot parcursul vietii – sau viata sa nu va fi lunga. In cunoasterea mea de astfel de relatii, cei care au ramas in acest dezechilibru si-au incheiat viata in tranzitii timpurii ale sufletului de energie feminina. Supravietuitorul nu are, de multe ori, nici un cadru de referinta a implicarii sale, in moartea partenerului. 

Voi spuneti "Cutare – sau tu – vei fi moartea mea”. Ca multe alte expresii comune pe care le utilizati, asta poate fi o declaratie corecta – dar putini inteleg adevarul din cuvintele lor. Nici o vina nu-i este atribuita aici, nici unui partener intr-o astfel de relatie, pentru ca, in multe cazuri, acest lucru nu este mai mult decat karma indeplinita, in conformitate cu acordurile dinainte de nastere. Dizolvarea acestor parteneriate prin divort, poate fi de asemenea in conformitate cu lectiile alese prin acordurilor lor. 

         Orice echilibru in timpul vietii este ceva de dorit. Cu toate acestea, deoarece energia sexuala este unul dintre cele mai esentiale aspecte ale psihicului uman, echilibrul energiilor masculine si feminine este, probabil, cel mai de dorit. In acest domeniu conteaza amestecul energiilor masculine si feminine, in ceea ce priveste tendintele, sensibilitatea si ceea ce ne afecteaza. Starea ideala a realitatii echilibrate a existat odata pe Pamant, dar a fost corupta.

Comportamente care decurg din pervertirea fluxului energiei sexuale au proliferat negativitatea pe Pamant, in proportii aproape de neimaginat. In nici un caz energia sexuala nu este limitata la ceea ce in mod obisnuit numim "a dori sex" sau "a face sex." 

          Desi se extinde dincolo de intentia initiala a sexualitatii, care era procrearea, o relatie sexuala satisfacatoare aduce armonie in viata partenerilor iubitori, iar eu cu siguranta nu ma pronunt impotriva unei uniuni sexuale reciproce placute, benefice. 

          Mai mult decat atat, este posibil de a transmuta energia sexuala in alte moduri productive, si multi dintre cei care si-au pierdut parteneri iubitori sau nu i-au avut niciodata, fac acest lucru. Dar eu nu ma refer la utilizarea pozitiva a acestei energii, ci doar la negativitatea agresiva creata de pervertirea intregului flux de energie sexuala.

  Acest lucru a fost cauza principala a tot ceea ce credeti ca sunt atribute rele in natura umana. Nu exista nici o crima – considerata astfel, la standardele voastre civile, religioase sau filozofice – care sa nu porneasca de la o cauza principala de pervertire a energiei sexuale. 

De exemplu, cultul satanic care implica tortura si sacrificiul de vieti omenesti si animale si activitatile sexuale brutale, predomina pe o scara de care nu ne vine sa credem, dar este real. Acest lucru este ascuns sub masca "religiei", si guvernul vostru il recunoaste oficial ca atare! Nu faceti nicio legatura intre aceste practici pagane si statutul lor religios, cu folosirea pervertita a energiei sexuale, ceea ce sunt ele, de fapt. 

Nu ar trebui sa va surprinda ca, de multe ori, crima este energie sexuala ce sufera o deviatie grosolana sau ca violul si incestul sunt alte exemple in avest sens. Relatiile sexuale promiscue sau obsesia – fie de a face sex sau abtinerea cu rigiditate de la cerintele naturale – sunt benigne, dar tot distructive pentru psihic. 

          Fortele intunecate se afla in spatele tuturor acestor comportamente care rezulta din energia sexuala pervertita. Nu este ceva neobisnuit ca activitatile cele mai corupte sa conduca la cea mai ticaloasa energie densa, si nici un alt aspect al naturii umane nu a fost atat de esential, in instrainarea unei persoane de Dumnezeu. 

La nivel de suflet, exista inseparabilitatea – dar in viata fizica, cu cat mai corupta si devianta este energia sexuala, cu atat mai multi oamenii se angajeaza in aceste activitati, care ii distanteaza de Dumnezeu. Din pacate pentru voi si Pamant, aceste alegeri de bunavoie fac ravagii in civilizatia voastra si sunt departe de misiunile alese in cele mai multe intelegeri dinainte de nastere, ale sufletelor voastre. 

Mama, oricum ar fi privit de multi de pe Pamant, un parteneriat homosexual iubitor nu este o pervertire a energiei sexuale si aceasta ne aduce inapoi la intrebarea ta despre uniunile homosexuale in acest taram. 

Deoarece aici nu exista nici o condamnare a fostei orientari sexuale a oamenilor, in mod clar nu exista nici o judecata cu privire la care suflete sunt atrase unul de altul, ca parteneri. Experimentarea aici, pe fiecare nivel, este proiectata pentru evolutia spirituala a sufletelor si include toate genurile de uniuni. Fie heterosexual sau homosexual in natura sa, nivelul de energie sufletului si angajamentul de unire a tuturor cuplurilor este in totalitate respectat.

– Multumesc, mama. Pe masura ce veti continua calatoria spre constienta spirituala si constienta, in evolutie, aflati ca sunteti ajutati de catre cele mai inalte vibratii ale planetei de multe milenii. Și aveti iubirea neconditionata, respectul si admiratia tuturor fiintelor iluminate, din acest univers.

  IUBIRE si PACE 
Suzanne Ward 
www.matthewbooks.com