Mai multi oameni au filmat lumini dubioase deasupra unor orase mari din Statele Unite ale Americii, in ultima saptamana. E vorba de niste sfere luminoase, care plutesc pe cer.
Cei care cred in Apocalipsa mayasa spun ca acestea ar fi semne prevestitoare, insa altii considera ca obiectele respective nu sunt decat niste felinare chinezesti. San Francisco si Brooklyn au fost doua dintre locuri in care amatorii au filmat astfel de sfere luminoase.
Pe 3 decembrie, in cartierul Prospect Heights din Brooklyn, o persoana a filmat asta:

Este un trio de lumini, iar acestea par sa zboare impreuna, intr-un triunghi perfect. Apoi s-au oprit la punct fix. O formatie asemanatoare a fost filmata si in cartierul Mission din San Francisco, pe 9 decembrie, deci cateva zile mai tarziu. Luminile pareau sa zvoare calm deasupra orasului, scrie LiveScience.

Unul dintre astronomii din San Francisco a fost uimit: "Nu e o planeta, nu e o constelatie, nu sunt meteori, nu e Luna", a spus Bing Quock de la Morrison Planetarium de la Academia de Stiinte din California. "Mi se pare ca sunt baloane, care poarta lumini", mai spune el.
Enrique Barrios, barbatul care a filmat imaginile din San Francisco spune: "Sunt 100% sigur ca a fost un OZN. Aratau ca focul, stii, sfere de foc pe cer."

Sursa: www.yoda.ro