duminică, 19 octombrie 2014

VIAȚA OMULUI CONTINUĂ DUPĂ DECESUL FIZIC!

Numele doctorului Raymond A. Moody vă spune ceva? Dar cel al Elisabeth  Kübler-Ross? Sunt cercetătorii care au investigat un segment al vieții umane terestre și au descoperit un fapt inedit: există viață și după moartea fizică! Doctorul Raymond A. Moody a definit prin expresia  Near Death Experience (NDE) fenomenele vizuale, sonore, barestezice, ideatice, emoționale, etc., pe care le-au relatat cei care au prezentat semnele obiective ale morţii. Şi anume, stop respirator şi cardiac, însoţit de electroencefalogramă plată  –  semn că activitatea cerebrală a încetat. Şi care au revenit la viaţă în mod spontan sau în urma reanimării.
În anul 1982, Institutul Gallup a efectuat un sondaj de opinie în SUA, la care au participat opt milioane de adulţi ce trecuseră prin experiență NDE. Lucrurile au demarat în anii ’70 când pionierii acestei inedite cercetări, Elisabeth Kübler-Ross şi Raymond Moody, au publicat rezultatul studiilor pe care le-au întreprins de-a lungul anilor. În cartea sa Moartea este un nou soare, Elisabeth Kübler-Ross a declarat că a recenzat douăzeci de mii de cazuri din toată lumea în care oamenii au fost declarați morți clinic, dar au revenit la viată în mod spontan sau prin reanimare. „Experiența NDE, spune Elisabeth Kübler-Ross, este generală, independentă de faptul că sunteți aborigeni din Australia, hinduşi, musulmani, creștini sau păgâni. Ea este independentă de vârstă sau de statut socio-economic. Este vorba de un eveniment pur uman, după cum procesul naşterii este un eveniment pur uman.”
 „Experiența morţii este aproape identică cu cea a unei nașterii. Este o naştere într-o altă existenţă, care poate fi dovedită cât se poate de simplu.”
 „Imediat ce sufletul v-a părăsit corpul fizic, vă daţi seama că vedeţi tot ce se pretrece la locul morţii voastre, în camera bolnavului, la locul accidentului sau acolo unde aţi părăsit corpul fizic. Nu veţi mai înregistra aceste evenimente cu conștiința voastră muritoare, ci cu o percepţie nouă. Veţi înregistra totul şi asta în momentul în care nu mai aveţi tensiune arterială, când nu aveţi nici puls, nici respiraţie, unerori chiar în absenţa undelor cerebrale. Ştiţi exact ce spune şi gândeşte fiecare şi cum se comportă.”
 „Mulţi oameni îşi părăsesc corpul în cursul unei intervenţii chirurgicale şi privesc efectiv această intervenţie. Toţi medicii şi infirmierele trebuie să fie conştienţi de acest lucru. Asta înseamnă că lângă o persoană inconștientă nu trebuie să se vorbească decât despre lucruri decente.”
„Mai trebuie să ştiţi că, dacă vă apropiaţi de patul mamei voastre aflată pe moarte sau tatăl vostru se află deja într-o coma profundă, acestă femeie sau acest bărbat aud tot ce spuneţi. Şi nu este prea târziu pentru a spune „îmi pare rău”, „te iubesc” sau tot ce vreţi să spuneţi.”
După unsprezece ani de anchetă în o sută cincizeci de cazuri de NDE, Raymond Moody a publicat carteaViaţă după viaţă, care a devenit un succes mondial. Covârșitoarea majoritate a persoanelor intervievate, care au trecut prin NDE, vorbesc despre un tunel pe care îl străbate sufletul (sau ceea ce numim noi suflet) la iesirea din corpul fizic. „Experiența tunelului are loc în general după ce au părăsit corpul... În acest stadiu, în faţa lor se deschide un portal sau un tunel şi sunt împinşi în întuneric. Trec print-o zonă de obscuritate şi la sfârşit ies în acea lumină strălucitoare (...)”  - relatează doctorul Moody în studiul său.
Când se apropie ceasul morții, majoritatea oamenilor cad pradă stresului, depresiei, anxietății, cu gândul la învelișul fizic inert în care se vor “reduce”.  În fapt, invelișul fizic trebuie tratat din perspectiva fluturelui, ce se transformă din omidă târâtoare în insectă zburătoare. Adică, fără exagerările pe care le impune biserica ortodoxă cultului moaștelor, întru păcălirea enoriașilor mai slabi de înger. (A se vedea în acest sens și articolul din Jurnal Paranormal, intitulat Moda sfinților făcuți la grămadă și a pupării moaștelor îi îndobitocește pe enoriași.)
Ce ar trebui cu adevărat să ne îngrijoreze  
Ceea ce ar trebui să ne îngrijoreze nu este moartea fizică în sine, ci viața viitoare, în raport cu faptele noastre zilnice comise pe Pământ. Cu alte cuvinte, karma noastră, care este o lege a firii. Ceea ce semeni, vei culege. Faptele noastre se imprimă în subconștientul fiecărui muritor, constituind adevărata zestre ce ne însoțește după moartea fizică. Potrivit faptelor noastre comise zilnic, după moarte vom continua viață sub diverse moduri de reciclare fizică și spirituală. Dacă am prejudiciat un semen în viața noastră actuală, vom fi prejudiciați la rândul nostru în viața viitoare, fie că ne vom reîncarna sub aspect uman, fie sub aspect animal, ca pradă pentru animale carnivore. Toate faptele comise – și cele bune și cele rele –, se plătesc corespunzător în viața viitoare. Astfel s-ar explica (ipotetic) și nașterea unor copii geniali din părinți biologici cu dotare cerebrală modestă. Fenomenul are loc și în contrasens: din părinți cu dotare cerebrală adecvată, se pot naște copii cu “hard disk-ul” neuronal limitat.
Iertarea păcatelor săvârșite de noi, nu se produce prin prin “iertarea” oferită de popi, și ei plini de păcate omenești, în schimbul unei cotizații bănești. Pocăința nu rezolvă problema faptelor negative comise față de semenii noștri, față de regnul animal, față de regnul vegetal terestru.
Cangur din Australia, într-o poziție de meditație profund umană. Să fi fost ființă umană într-o viață anterioară?
Deși majoritatea cercetătorilor se feresc să admită că animale dau dovadă de înțelepciune, compasiune, dragoste față de puii lor și se implică în educația generațiilor viitoare, același lucru se petrece și în regnul vegetal.  Ființele vegetale au memorie, inteligență, conștiință, compasiune. Am verificat acest lucru în mod repetabil, cu prilejul unor experimente convingătoare. Prin urmare, vrem sau nu vrem să recunoaștem aceste calități la regnul animal și vegetal, comitem un păcat de neiertat dacă obstrucționăm dezvoltarea lor naturală; păcat pentru care vom plăti în viața viitoare.
Omul, autointitulat viețuitoare supremă terestră – în fapt se situează pe la mijlocul scării evolutive, sub raportul genelor din ADN -, încă nu cunoaște partea invizibilă a ființei sale (biocâmpul) şi urmările interferențelor acestei energii enigmatice, cu energiile mediului înconjurător. (În acest sens este util să revedeți articolul publicat în Jurnal Paranormal, cu titlul Biocâmpul organismelor vii. Biocâmpul uman.) Asemănător cu neglijarea biocâmpului, omul se concentrează numai asupra segmentului vieții actuale, fără să ia în calcul consecințele pe care le va suporta în viața viitoare, produse de comportamentul său aberant. Rapacitatea, invidia, agresivitatea față de semeni au făcut din ființa umană un animal cu instincte primitive, izolat într-o carapace opacă - proces care îi va duce suferințe de neimaginat în viața viitoare. Nu predic în pustiu; vă spun lucruri adevărate. Viață după moartea biologică există cu certitudine. Rămâne ca noi să ne pregătim cum trebuie pentru viața viitoare.
Viața în Universul nostru este un proces continuu, cu etape distincte, pe care trebuie să le abordăm cu responsabilitate. Moartea fizică nu este sfârșitul vieții. Este doar o etapă intermediară în existența ființei vii. Trebuie să așteptăm cu detașare când ne va fi dat să încheiem etapa vieții actuale. Să reținem că toate ființele vii din Universul nostru, oameni, animale, plante, se nasc, trăiesc parcurgând o etapă a vieții lor și mor, fără excepție; după care, potrivit energiilor subtile individuale acumulate se renasc într-o viață viitoare. Vom pleca în eternitate cu zestrea pe care am adunat de-a lungul existenței actuale, potrivit faptelor noastre. Fenomenul menționat se află mai sus de gândirea și vrerea noastră. Avem, în schimb, liberul-arbitru să evităm neajunsurile vieții viitoare. Această posibilitate ne este ascunsă de guvernele lumii. Descoperirea vieții după moarte lovește în esența războaielor dintre oameni. Cine este atât de nesăbuit încât să-și ucidă semenul și să tragă consecințe dramatice în viața viitoare?  
Cine nu crede ce spun eu, este liber să nu creadă. Cine crede ce spun eu, va ști cum să se pregătească pentru viața viitoare. Ceea ce spun eu nu intră în contradicție cu legile fizicii cuantice, cu teoria creaționistă sau cu teoria evoluției speciilor. Am scris acest articol cu speranța, că voi trezi pe semenii  mei din letargia indusă de guverne. Letargie cauzată de problematica creată în mod fals asupra vieții omului.

Sursa: http://jurnalparanormal.ro/

Familia Dragon (China) a preluat FMI si Rezerva Federala a SUA !  Criza economică, care va dura pînă în 2020, va remodela în cele din urmă  harta politică a lumii și va schimba radical echilibrul geopolitic. SUA se vor confrunta cu vremuri grele, iar UE și Ucraina vor înceta să mai existe. O astfel de previziune a făcut celebrul astrolog rus Pavel Globa.
   
 El a menționat că președintele SUA va avea o soartă de neinvidiat, prezisă încă de un astrolog medieval rus. "Încă din 1999 am spus că lumea se va confrunta cu o criză fără precedent, care va începe după venirea celui de-al 44-lea președinte al Statelor Unite",  a spus Pavel Globa.
     Potrivit acestuia, indicații asupra acestui fapt sînt încă în lucrările din secolul al XVI-lea ale astrologului rus Vasilii Nemcin, care vorbea despre șocurile care vor veni de dincolo de ocean, cînd în țara de peste mări va fi la putere al 44-lea conducător. Nemcin îl numește "omul negru".
"În 1999 eu credeam că "omul negru" este menționat într-un sens alegoric, dar s-a dovedit că "negru" a fost folosit în sens literal. Ca rezultat, am greșit cu cîteva luni, căci criza a început cu puțin timp înainte de venirea lui Obama, dar este o eroare permisă", - a spus astrologul.
     După cum a menționat acesta, la general vorbind, Statele Unite ca principala putere a lumii nu au un mare viitor". Potrivit lui, un viitor și mai trist așteaptă Uniunea Europeană.
     "În locul unei Europe unice vor apărea mai multe asociații. Scandinavia și țările baltice vor forma Uniunea de Nord, care va fi succesoarea Ligii Hanseatice. Franța, Italia și Spania se vor uni în Uniunea Sud-Europeană etc. UE ar putea să rămînă ca formațiune, însă doar pe hîrtie", - a spus Pavel Globa.
     În conformitate cu prognoza astrologului, se vor dezintegra și alte alianțe militare și politice. "Blocul NATO nu va ajunge pîna la finalul crizei, inițial consolidîndu-se, dar apoi va înceta să mai existe", - a spus Globa.
     Pavel Globa a prezis scindarea Ucrainei în trei părți, spunînd că două dintre ele vor intra în noul Imperiu Rus. "Nu va supraviețui crizei nici Ucraina, care se va dezintegra în trei părți - a spus Globa. –În anul 2014 în Ucraina vor exista două administrații reciproc independente, menținînd în același timp integritatea formală a teritoriului, aproximativ în același format ca și în Republica Moldova. Federația est-ucraineană nu va asculta de Kiev și de facto va deveni parte din Imperiul Rus, iar Crimeea va fi un fel de Cecenia ucraineană".
     În conformitate cu prognoza astrologului2014 va fi anul în care umanitatea se va apropia de al Treilea Război Mondial.

     "Anul 2014 este periculos, deoarece Uranus este în Berbec, iar această combinație este foarte războinică, - a explicat Pavel Globa. - Mă tem de un război permanent în Orient. Doamne ferește, dacă acest lucru va fi legat cu Iranul, atunci în orice caz, vom obține o adevărată explozie a unui terorism total necontrolat".

   Al treilea razboi mondial - cu alta palarie
  Lumea de azi nu reprezinta altceva decat campul de lupta al celui de-al treilea razboi mondial. Da, oameni buni, traim in mijlocul celui de-al treilea razboi mondial fara sa o stim !
Germania si China au inteles primele ca razboaiele moderne sunt razboaie economice, ca tarile nu pot fi supuse prin violenta, dar pot fi cucerite economic. SUA n-ar fi putut ingenunchea niciodata Vietnamul, n-ar fi putut subjuga niciodata poporul vietnamez, n-ar fi putut niciodata sa-i impuna prin violenta un regim politic. Acest lucru este insa posibil azi, dar nu prin violenta – astazi tarile sunt cucerite, popoarele sunt subjugate, asuprite la fel ca in Evul Mediu, dar prin mijloace pasnice.

Zbigniew Brzezinski
     La ora actuala in lume se disting doua mari strategii, doua linii de abordare a viitorului:

-      metoda americana care pastreaza linia ideologica nazista, creata de ideologul Zbigniew Brzezinski, aceea a controlului si dominatiei armate, acesta afirmand intr-un interviu : ,,…daca ar fi sa conving 1 milion de oameni prin discurs sau prin a-i anihila, as alege cea de-a doua varianta…” si noua linie,
-      metoda chinezo-germana care merge pe o cale nonviolenta, pe o cale pasnica, dar promitatoare de succes.
  
America plateste un greu tribut lipsei de istorie, de cultura, de civilizatie, de intelepciune – America nu a reusit sa invete de la istorie ca popoarele nu pot fi cucerite prin forta, ca nicio cucerire prin forta nu rezista timpului.
     Chinezii si germanii au invatat insa acest lucru de la istorie... ei stiu astazi ca e mult mai ieftin si mai trainic sa cumperi o tara decit sa o bombardezi si sa o distrugi. E ca si cu o femeie... prin forta ai putea sa o posezi, dar nu va fi niciodata a ta... cu o floare, cu un inel, cu un sirag de sticla colorata o poti avea pe tava fizic, sufleteste, dar mai mult, o poti pune sa munceasca pentru tine, sa-ti gateasca,  sa spele, sa te maseze si sa-ti creasca copiii de buna voie, cu zambetul pe buze.
     Sistemul barbar de dominatie a lumii practicat de americani a dat gres. America a pierdut deja rolul de conducator al lumii...
    
 Daca secolul 20 a fost al Americii, secolul 21 va fi al Chinei

Datoria SUA din 1940 pana in 2013
     Cum sa mai poti conduce lumea, cum sa-ti impui deciziile in fata Chinei cand guvernul tau datoreaza peste 1.000 miliarde de dolari Chinei ?
     Cum sa mai poata manipula SUA voturile in ONU si Consiliul de Securitate cand toti votantii datoreaza bani Chinei ?
     Cum sa refuzi China cand esti pasuit la plata datoriei ?
     Cum sa refuzi China cand China este cel mai important cotizant la FMI si toata planeta este datoare vanduta la FMI ?
     Cum s-a ajuns aici ?
 Prin multa intelepciune si strategia luminata a conducatorilor chinezi de la Deng Xiao Ping incoace. In urma cu 20 ani,  China  a ales drumul muncii si al sacrificiilor.
China  a acumulat putere pe spatele chinezului de rand care a muncit pana la epuizare pentru o farfurie de orez, sacrificand astfel bunastarea poporului in favoarea cresterii puterii statului chinez. China produce de 20 ani ieftin.
 Daca e ieftin, se exporta de 20 ani intr-un ritm extrem de alert catre societatea de consum occidentala.. . Statul chinez beneficiaza de sume uriase provenite din exporturi, in timp ce importurile sint mult mai mici.
 De 20 ani China are an de an excedente uriase ale balantei comerciale – exporta mult mai mult decit importa – si o crestere economica constanta de 10% pe an.
 De 20 ani China acumuleaza bogatiile lumii.
  Ce inseamna excedentul balantei comerciale ? Inseamna nimic altceva decat ca bogatia intra in tara ca un fluviu urias de comori.
  Ce inseamna deficitul balantei comerciale ? Inseamna ca o tara importa mai mult decat exporta, inseamna ca fluvii de bani se scurg din tara cum ti se scurge apa printre degete, inseamna ca - cel putin teoretic - in anul respectiv sunt mai putini bani, mai putina valoare in tara respectiva. Daca acest deficit nu este datorat investitiilor in tehnologie care sa asigure pe termen scurt inversarea balantei comerciale, tara respectiva pierde bogatie, pierde avutie nationala, pierde in termeni reali nivel de trai.
     Acest lucru nu este palpabil, nu se vede, nu se simte concret... cel putin nu imediat, dar daca dintr-o tara ies an de an bani... cu timpul, cel putin in termeni teoretici, raman tot mai putini bani.
Sigur ca acest lucru poate fi compensat prin intrari de bani provenite din investitii straine sau repatrieri de numerar de la cei ce muncesc in strainatate, sau credite internationale, dar sa nu ne furam caciula singuri... investitiile straine, aportul de capital strain e de fapt un rau mai mare decat deficitul balantei comerciale.
     Aceste investitii straine inseamna cumparari de terenuri, de exemplu si atunci ai mai pierdut o bucatica de tara... cumparari de resurse si zacaminte minerale si ai mai pierdut o bucatica de tara... fara tancuri si fara bombardamente. Investitiile straine inseamna fabrici care creeaza profituri, bani carePLEACA DIN TARA LA SFARSITUL FIECARUI AN ( ceea ce se petrece in Romania de 25 de ani incoace).
     Investitiile straine sint cel mai mare rau al unei tari – pe moment sint un factor pozitiv: intrari de capital, locuri de munca, etc, dar pe termen mediu si lung inseamna robinete cu debite uriase prin care se scurge avutie, nivel de trai al poporului acelei tari.
Acest lucru se intampla datorita profitului repatriat, de cele mai multe ori nici macar impozitat. China si Germania au inteles aceste lucruri de mult... China si Germania au facut o prioritate nationala din politica de excedent al balantei comerciale si investitiile in tari straine. Astfel, in aceste tari s-au acumulat de la an la an tot mai multe valori din tarile limitrofe la inceput - si pe masura globalizarii, astazi aceste tari sug bogatia intregii planete.
Nu o spun ca pe ceva rau – sunt doar constatari...
    
  Un alt factor important al razboiului economic este DEFICITUL BUGETAR. La acest capitol China este din nou campioana mondiala. Daca o tara are deficit bugetar inseamna ca practic cheltuieste mai mult decat cistiga.
Asta ce inseamna ? Ca acel popor traieste mai bine decat ar merita conform muncii lui, dar o face pe baza imprumuturilor. Nu pacaleste pe nimeni – isi fura singur caciula !
     Exista astazi tari in care tot poporul ar trebui sa munceasca un an sau mai mult de un an fara sa primeasca nicio retributie ca sa-si poata plati datoria !!! Cum e posibil asta ? Au luat credite si au trait mai bine decat li se cuvenea, dar datoria a ramas, trebuie platita.
     Cum o sa o plateasca ? De vazut... Pana una alta sunt pasuiti. Cine-i pasuieste ? Cel ce i-a imprumutat. Cine i-a imprumutat ? FMI, Banca Mondiala, China, Germania... Vor sari unii destepti sa spuna ca si SUA. FALS !!!
     Cind tu ma creditezi pe mine cu 10 euro, dar datorezi Chinei 100 de euro, se cheama ca in realitate China m-a creditat !
     De unde au FMI, Banca Mondiala, bani ?  De la tarile care au mai mult decat le trebuie... in mod direct sau indirect, tot de la China si Germania ! In aceste conditii, cine e in spatele acestor institutii de credit, cine detine controlul, puterea ? China si Germania, normal !

 Tarile democrate, cooperante, coruptibile, care nu se opun intrarii de capital strain, investitiilor, care nu se opun importurilor de textile si jucarii chinezesti, de autoturisme germane, care nu impoziteaza profitul repatriat al fabricilor germane, etc.
 Acestor tari cuminti care au inteles ca e normal ca firmele chineze si germane sa aiba dreptul de a cumpara fabrici si terenuri, de a face afaceri, de a face profit si mai ales de a putea trimite acest profit, cat mai putin impozitat, inapoi in tarile de origine ale investitorilor care din intamplare sunt chiar China si Germania.
  Si atunci se creeaza un cerc vicios: tarile slabe au tot mai mare nevoie de ajutor financiar si pe masura ce primesc acest ajutor se afunda tot mai tare si mai tare in mlastina subjugarii.
 Alte tari care fac excedente comerciale imense, tari care storc bogatiile planetei indreptand fluviul de valori spre ele, sunt tarile mari exportatoare de petrol.
 Aceste tari absorb sume imense de bani din toata lumea - ar fi avut conditii exceptionale de a deveni viitorii stapani ai lumii, dar strategia lor de dezvoltare a fost de cele mai multe ori gresita. Arabii au folosit sumele imense de bani provenite din exportul de hidrocarburi de cele mai multe ori nechibzuit si negandit. Au investit in echipe de fotbal, autoturisme de lux, in partii de ski in desert, palate, zgarie nori, insule artificiale si alte extravagante lipsite de sens si eficienta.
  Daca arabii foloseau banii proveniti din exportul de petrol in scopul dezvoltarii resurselor energetice ale viitorului, astfel incit chiar si atunci cand petrolul se va termina, ei sa ramina regii energiei mondiale (o noua generatie de energie), azi ei ar fi fost stapanii lumii.
Daca in loc sa faca insule artificiale cumparau mine de fier, uraniu, bauxita si cupru in Australia, America de Sud si in Africa, azi ei ar fi fost stapanii lumii. Dar ei au cheltuit avutiile imense ca o femeie cocheta care cheltuieste pe lux si desantare tot ce-i cade in mana.
  Tot acest fluviu de bani (valori) ce se scurge de zeci de ani dinspre occident spre orient pentru petrol, minereuri si chinezarii, au dus la actuala criza economica.

Sa ne imaginam ca in occident exista acum 20 ani o suma de bani, sa zicem 100.000 miliarde $, bani ce aveau acoperire in marfuri si valori. In ultimii 20 ani, din cauza deficitului balantei comerciale dintre occident si orient, o mare parte din acesti bani, daca nu chiar toti, au luat drumul orientului. Veti spune, bine, dar cum asa, ca noi vedem ca mai sunt bani pe piata ?
  Da, mai sunt, dar tot mai putini si cei care sunt, sunt pentru ca marele popor chinez, (dupa ce ne-a luat bani si ne-a dat in schimb tricouri si jucarii care in 1-2 ani au ajuns la groapa de gunoi) ne-a dat o parte din bani inapoi, dar sub forma de imprumut cu care sa acoperim gaurile deficitului balantei comerciale si ale deficitului bugetar.
  Asa ca banii care sunt azi pe piata sunt mai putini (de aceea este criza) si nici nu mai sunt ai nostri, ci sunt bani luati cu imprumut, mai direct sau mai putin direct, tot de la marele popor chinez. Si totusi, azi mai avem un semn de intrebare: in lumea noastra nu incap doua sabii intr-o teaca... mai devreme sau mai tirziu, China va ramine singurul stapan.
    De ce?
 Sa vedem care sint atuurile si punctele slabe ale celor doua tari (adica analiza SWOT):
     Atuurile Germaniei: Mentalitatea, disciplina, ordinea, seriozitatea, organizarea ;
     Atuurile Chinei: Populatia... un sfert din populatia planetei; accesul la resurse; un teritoriu imens; pozitionarea strategica; ambitia unui popor ce are in spate un trecut glorios, o istorie si o civilizatie de 10.000 de ani; spiritul de sacrificiu si nu in ultimul rand crearea actualei aliante BRICS cu alti giganti planetari : Rusia, India, Brazilia si Africa de Sud.       
 Conducerea autoritara si concentrarea puterii in mainile unui grup restrains;  legi draconice care pastreaza ordinea si disciplina; cea mai evoluata tara in domeniul resurselor energetice alternative; un sistem politic mai bine adaptat acestor "vremuri de razboi".
   Punctele slabe ale Germaniei: Un popor relativ mic... mult mai mic decit cel chinez ; restrangerea „spatiului vital”; sistem politic corupt, perimat, inflexibil, birocratic; pierderea autoritatii legii; scaderea permanenta a nivelului de ordine si disciplina datorita legilor proaste care de cele mai multe ori incurajeaza faradelegea, protejeaza infractorul; lipsa totala a resurselor de materii prime;
nationalismul care uneori actioneaza ca o frana de mana.
    Punctele slabe ale Chinei:  O relativa ramanere in urma din punct de vedere economic; dependenta de resurse minerale externe.
    
     China este azi in topul dezvoltarii tehnologiei resurselor de energie regenerabila, a rezolvat problema materiilor prime luand in stapanire aproape in intregime Africa, au toata economia americana la picioare prin datoria imensa pe care statul american o are fata de statul chinez.
    Din punct de vedere tehnologic, China este un miracol... adesea orice inventie de pe lumea asta ajunge sa fie pusa in aplicare mai repede in China decat reuseste insusi inventatorul.
   Chinezii copiaza, fura, reproduc mai repede decat reuseste inventatorul sa gandeasca... Fara sa inventeze nimic, ei au acces la toate marile descoperiri tehnologice ale lumii. Si furtul poate fi o arta, iar ei sint cei mai mari artisti in  acest domeniu !
   O alta calitate fantastica a acestui popor este ambitia de a fi primul.
   Fiecare chinez in parte vrea sa fie in mod particular primul - oriunde l-ai pune pe chinez, el vrea sa ia locul intai, sa fie cel mai apreciat, sa-i ia locul colegului, sa castige cel mai mult, sa fie "number one". Si pentru a-si atinge scopul, nu are scrupule ! Asta e educatia pe care o primeste, asta e traditia pe care o mosteneste.
    Conducerea centralizata a tarii este un factor foarte important... puterea e concentrata in mainile catorva oameni, deciziile se iau repede, fara ezitari, fara tergiversari.
   Ordinea si disciplina sint cuvinte de ordine – pedeapsa cu moartea se aplica, omul corect si cinstit e protejat de lege, infractorul, nemernicul, ticalosul nu are niciun drept, spre deosebire de Europa unde infractorul e protejat, iar pagubitul, omul cinstit e discriminat si intimidat.
     Europa... lumea in care infractorii au mai multe drepturi decat oamenii cinstiti.
     Europa... societatea in care pagubitul face puscarie pentru ca a incercat sa-si apere bunurile, casa sau familia, iar infractorul e despagubit pentru prejudiciile suferite.
     Europa... lumea in care multi aleg sa devina infractori pentru ca pot sa traiasca mai bine in puscarie decit in libertate.
     E imoral, anormal si nedrept, dar asta se intampla intr-o societate in care legile sint facute de infractori si de catre interpusii lor. Asta se intimpla intr-o societate bolnava din cauza unui sistem corupt si murdar pana in maduva oaselor.
     Asta se intimpla din cauza unui sistem politic retrograd, invechit, neadaptat la realitatile secolului 21.
    
     GLOBALIZAREA este prost inteleasa astazi
     Globalizarea azi inseamna HAOS... amestecarea raselor, libera circulatie, emigratie si haos economic, politic si social.
     Globalizarea trebuie sa insemne legi unitare la nivelul planetei, ordine, respect fata de valorile umane, protejarea oamenilor buni, corecti, cinstiti si eliminarea ticalosilor.
     Globalizarea ar trebui sa insemne armonie legislativa pe toata planeta, cooperare strinsa si eficienta intre popoare pentru rezolvarea marilor probleme globale, rezolvarea problemelor emigratiei clandestine, eradicarea saraciei, reducerea poluarii si protectia mediului. Asta trebuie sa fie globalizarea – drumul catre o lume mai buna, mai echilibrata.

  Care este situatia in prezent

In esenta, China a cumparat incet, incet, Federal Reserve de ceva timp. Daca se poate numi o achizitie, mai mult o negociere in asumarea obligatiilor, atat ale Federal Reserve cat si ale Trezoreriei SUA.
Federal Reserve este cel mai mare detinator de creante SUA, adica 2,1 trilioane dolari (2.100 miliarde ), iar China este al doilea in valoare de 1,3 trilioane. Aceasta suma nu va mai putea fi platita niciodata de catre guvernul SUA.


China si tarile BRICS , cel mai probabil, prin intermediul FMI, va gestiona datoria SUA prin cresterea cursului de schimb si tarifele comerciale. Americanii, in urmatorii 10 ani sau mai mult, vor avea cresteri de preturi si inflatie de 30% pana la 50% segmentate pe industrie si regiuni, pana la o data cand datoria sau o marja prin negociere va fi eliminata.
Boom-ul de dupa Al Doilea RM al SUA, a fost finantat de exportul inflatiei de dolari, la ceea ce este acum pe pietele emergente. Americanii au trait pe spinarea altor tari. Acest lucru in prezent s-a schimbat.

Intrebarea ar fi : de ce China si natiunile BRICS sa-si asume riscul acestor datorii?
Simplu : Resetarea Financiara Globala sau colaps economic planetar cu consecinte inimaginabile. Este in interesul lumii de a restructura datoria SUA, de a salva balena esuata pe plaja…
Zvonurile circula ca dolarul va avea o rata de utilizare in tara diferita fata de cel utilizat international. Aceasta se datoreaza faptului ca Trezoreria SUA va fi separata de Federal Reserve. Trezoreria SUA va controla dolarul la nivel national, iar dolarul ,,international” va fi controlat de catre China si consortiul FMI, titularii de creante.
SUA sunt de fapt in incapacitate de plata din octombrie 2013. Acest lucru nu a fost spus publicului larg.
China a achizitionat recent cladirea JP Morgan din Manhattan pentru 725 milioane de dolari si in curand se va face anuntul ca China este in procesul de achizitionare a altor banci occidentale sau active fizice care, sunt proprietari majoritari ai Federal Reserve.

Rezervele de aur ale Occidentului au fost epuizate de catre China. Zvonurile spun ca nu mai exista niciun gram de aur in rezerve. Sistemul datoriei publice si crearii de bani al Occidentului este mort. Schimbarea care vine din Est este in etapa finala de finalizare. Zvonurile spun ca peste o saptamana sau doua televiziunile vor anunta cea mai mare afacere din istoria financiara intre Rezerva Federala si China. Ele vor anunta de fapt RV, Reevaluarea Monetara, adica modul in care toate valutele mondiale au fost evaluate pentru a reflecta raporturi de productie reale precum si activele fizice. Conturile vor fi echilibrate. Criminalii de razboi vor fi urmariti penal pe intreaga planeta.


   Videointerviu despre preluarea FMI si a Federal Reserve de catre China( Familiile Dragon) aici :
https://www.youtube.com/watch?v=_QxiZhewlhA

     Cele mai noi informatii privind acest proces – 16 oct. 2014 

Gen. Carter F. Ham
Ø La ora 14.00 Obama a semnat cu chinezii, falimentarea Rezervei Federale și Federal Reserve este înghițita de Trezoreria SUA sub noua conducere.
Ø La ora 18.00 Robert Won semneaza pentru aur
Ø La miezul nopții EST Legea organică din 1871 se abrogă și SUA Corporation nu mai exista. Trăiască REPUBLICA STATELOR UNITE, o națiune sub God We Trust!
Ø La miezul nopții PST, IRAK include reintroducerea ratei de 3,58 pe plan internațional și cu 6 – 8 dolari rata, pentru a aduna în IQD( dinarul irakian care va fi coloana vretebrala a noului sistem financiar mondial) pentru creditele de petrol.
Ø Generalul Carter Ham( presedintele interimar al SUA ) preia Guvernul SUA și comandantul Fairfield este presedinte peste Trezoreria SUA.

Aceste informatii au fost oferite de catre Neil Keenan prin http://americannationalmilitia.com/

Dave Schmidt a dezvăluit informații in programul său de radio în ceea ce privește capitularea cabalei aici : http://www.doublewidenetwork.com/index.php/Audio/the_sedona_connection_with_dave_schmidt

Traim un prezent maret, daca toate aceste informatii vor fi validate, curand putem spune ca am scapat de tiranie.

     Traiasca lumea libera planetara !!
    
                http://nesaranews.blogspot.ro/rsa
             
       Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/