vineri, 9 ianuarie 2015

Previziuni numerologice 2015. Un an de succese materiale și spirituale


Vibrația anului 2015 este 8. Această cifră este una puternică, orientându-ne spre aspectele materiale ale vieții. Este un an în care putem culege roadele muncii noastre depuse de cel puțin șapte ani încoace și chiar mai mult. Este posibil să prospere micile afaceri, să se reorganizeze marile afaceri sau să vedem mult mai clar cum să ne materializăm visele. Sigur că vor fi urcușuri, coborâșuri, nemulțumiri, bucurie, extaz și agonie, însă toate au rolul de a ne ajuta să vedem pe ce poziții ne aflăm, atât din punct de vedere material, cât și spiritual.
Interesant este faptul că vom avea tendința de a ne retrage în forul nostru interior pentru a analiza evenimentele în care suntem implicați fie direct, fie indirect, dincolo de aparențe. Lucrul acesta ne poate crea disconfort, însă este necesar să o facem, pentru că abia peste nouă ani mai avem forța și luciditatea de a face o astfel de analiză și de a obține concluziile necesare evoluției noastre pe mai departe.
Noțiunile putere și bani se vor vehicula frecvent. Nu neapărat în sensul de a le avea, ci mai mult de a ne schimba percepțiile, atitudinea vizavi de ele. Cu toții ne dorim, în proporții diferite, bani, putere, faimă, celebritate. Și le putem avea, dacă ne folosim corect potențialul nativ și nu în ultimul rând dacă le folosim și pentru progresul general.
Sunt posibile multe conflicte financiare deschise. În anul precedent, 2014, pentru că vibrația sa a fost 7, multe și mărunte detalii s-au desfășurat în umbră, învăluite într-un mister greu sau deloc de pătruns. Răsturnările de situație au fost greu previzibile, din când în când ieșind la iveală câte ceva dintr-un eveniment social sau personal, însă ceva care mai mult ne încurca înțelegerea desfășurării lucrurilor.

Acum, în 2015, totul va fi la vedere, jocurile de culise se vor petrece în văzul și auzul tuturor. Desigur, pentru cine are deja urechile și ochii antrenați, pregătiți și nu în ultimul rând pentru cine dorește. Deoarece mulți pot, dar ignoră, nu vor să vadă. Și uite așa apar tot soiul de probleme relaționale, financiare, parentale și, în final, când Dumnezeu nu mai știe cum să descurce ițele pe care noi le tot încurcăm de atâta amar de vreme, ne trosnește la sănătate, că poate doar-doar om înțelege să facem lucrurile corect.
Să ne reamintim în permanență faptul că totul este un joc, existența terestră este un șir de experiențe din care învățăm, ne dezvoltăm râzând, plângând, nu contează, totul merge înainte. 2015 ne va preda o lecție dură vizavi de acumulările materiale, vizavi de raportul muncă-plata aferentă, de asumarea responsabilităților sociale, familiale. Mulți se vor bucura de roadele muncii lor. Alții își vor da seama că a juca rolul bondarului sau greierului este frumos, amuzant, însă la momentul scadenței, micuța furnică îi va trânti ușa în nas, fără nici un fel de resentiment și cu un curaj nebănuit. Pe românește, unii vor râde, pentru că vor vedea roadele muncii lor, alții vor suferi, mai mult sau mai puțin la vedere, pentru că și-au irosit resursele și timpul fără rost.
Până la urmă, vrem, nu vrem, trebuie să participăm la lecția numită găsirea echilibrului între bani-bunuri materiale-muncă-plată-cheltuieli. Pentru a trece ușor, cu demnitate peste evenimentele anului și pentru a avea șansa de a evita o corigență, este bine să ne deschidem mintea, sufletul, să lăsm deoparte rigiditatea, încăpățânarea și ancoarea strictă în materialitate. Este o chestiune de alegere: alegem să fim elevi conștiincioși, să ne asumă toate, să participăm corect la această lecție, acum pe parcursul anului 2015 sau abia în 2024. Sau chiar într-o viață viitoare. Fiecare după voință și putință!
La nivel personal este bine să corelăm vibrația personală cu cea a anului în curs de desfășurare. Pentru nativii cu vibrația personală pară, respectiv 2, 4, 6, 8, anul va fi mai ușor, chiar spectaculos pe alocuri, deoarece vibirația anului, 8, completează, împrospătează vibrația nativă. Evident se vor remarca nativii cu vibrația 8. Se recomandă prudență, discernământ, evitarea exceselor și culcarea pe laurii succesului.
Bine este să oferim și altora din bogăția noastră materială, spirituală. Pentru a ne putea bucura de toate, sau cum se spune pe românește, pentru a ne prii ceea ce avem, să dăruim și altora care au puțin sau deloc. Acțiunile caritabile sunt binevenite, oricât ar fi de mărunte. Undeva cândva ni se va înapoia înzecit ceea ce oferim pe parcusul anului 2015, într-un moment în care noi vom fi cei încercați de viață.
Pentru nativii cu vibrația personală impară, respectiv 1, 3, 5, 7, 9, anul pare dificil, deoarece vibrația 8 vine oarecum în contradicție. Senzația de alertă, de a fi tot timpul treaz, atent, ca și cum ceva te tot provoacă, va fi accentuată. Însă și aici se vor observa roade materiale, bogăție spirituală și chiar succese diferite. Va fi mai ușor pentru acești nativi să se detașeze de material, de bani, reușind să folosească exact atât cât trebuie, când trebuie. Se recomandă răbdare, prudență și evitarea hazardului.
Foarte interesante vor fi evenimentele sociale, zbaterea unora de a obține bani, putere, faimă, un loc printre stelele momentului sau cei care deja au toate acestea, zbaterea de a le menține în continuare, la cote ridicate. Dacă vor reuși sau nu, Dumnezeu știe! Odată ajuns în așa-zisele poziții privilegiate, divinitatea îți permite să le menții, numai dacă mai ai de parcurs, înțeles, asimilat lecții de viață într-o astfel de conjunctură.
Pe scurt despre 2015: bani, putere sau jocuri de putere la vedere, faimă, acțiuni de anvergură, răsturnări spectaculoase vizavi de acumulările materiale, acțiuni caritabile reale și de folos, echilibrarea muncă-plata aferentă, înțelegerea și acceptarea lucrurilor dincolo de aparențe.
Să privim cu drag la 2015, să-l respectăm cum se cuvine și să depunem toate eforturile de a participa și învăța lecțiile pe care ni le propune. Cu siguranță ne vom bucura de rezultate și pentru toată lumea vor exista premii la finele lui!

Numerolog Anca Gordin Stoica

Sursa: http://astrocafe.ro/

2015: previziuni numerologice


Anul 2015 vine peste noi cu cea mai puternica dintre toate cele noua vibratii: vibratia 8 (2+0+1+5=8). In decursul unui ciclu de 9 ani, 2015 poarta o ampenta specifica decisiva. 8 este numarul 2 ridicat la puterea a treia, prin urmare miza acestui an nu este una dubla, ci tripla. Prin urmare, actiunile pe care le intreprindem anul acesta isi tripleaza efectele.

In 2015 facem triplusalt! E nevoie sa tinem cont ca producem unde concentrice masive la toate nivelurile. Gandurile noastre se materializeaza de trei ori mai repede sau ne afecteaza de trei ori mai mult. Dorintele noastre sunt de trei ori mai puternice, iar emotiile ne ajuta sa fim de trei ori mai stapani pe orice situatie sau, la popul opus, sa devenim de trei ori mai irascilibili si mai sensibili. Faptele noastre primesc de trei ori mai multa energie de materializare. Asta inseamna ca anul acesta, atata timp cat ne propunem sa cladim ceva durabil, atragem de trei ori mai repede resursele, si inca in cantitate tripla, pentru a ne atinge scopurile.

Anul de vibratie 8 ne sustine eforturile de a aduce in planul material energiile care pana acum circulau numai prin capul nostru, sub forma de idei, aspiratii sau dorinte. Puterea noastra de a concretiza ceea ce vrem si de a pune in practica proiectele dupa care tanjim de ani de zile are o sustinere pe care n-am mai simtit-o in vietile noastre din 2006 incoace. Sa ne uitam retrospectiv cum am folosit vibratia anului 2006, ca sa observam evolutia pe care o au lucrurile acum in viata noastra. Si, daca tot vorbim de ani decisivi, sa spunem ca anul 2015 este definitoriu pentru cei nascuti in anii de vibratie 8: 2006, 1997, 1988, 1979, 1970, 1961, 1952, 1943, 1934. Pentru toti acesti nativi, anul 2015 anunta afirmarea si reinventarea personala. Daca proiectia asupra vietii si a Universului este insa una negativista, pesimista, disperata, atunci tot ei vor fi cei ce isi vor atrage situatii in care suferinta, de asemenea, ii face lideri in corul victimelor si nemultumitilor.

8, cel mai puternic dintre primele 9 numere, ne aduce de trei ori mai multa forta sau, dupa caz, de trei ori mai multa durere.

2015 este un an de curatare energetica! Tot ce nu ne mai este de folos dispare ca sa faca loc unei noi etape. Este anul detasarii, al pierderilor, al divorturilor, dar si al deceselor. La nivel colectiv, curatarea se face in plan material, cu pagube materiale, posibile distrugeri in masa, in urma unor atentate, atacuri teroriste sau armate, sau in urma revoltei Mamei Natura, in anii 8 inregistrandu-se de-a lungul timpului cutremure devastatoare. Curatarea are loc insa si in plan uman, fiind previzibile tot felul de evenimente din care rezulta morti colective.

Anul 2015 este un an cu profunde implicatii karmice pe termen lung, deci un an de plata si rasplata. Efortul este recompensat, implicarea, daruirea si devotamentul sunt valorile care se intorc anul acesta sub forma de beneficii maxime. Tot ce am facut prin forte proprii, tot ce am obtinut pe cai oneste, prin munca si daruire, vine la noi cu bonusuri de trei ori mai mari decat ne-am fi asteptat. Pe de alta parte, anul este unul foarte prost pentru cei ce s-au furisat prin viata, si-au insusit bunuri sau functii necuvenite, au comis abuzuri si au crezut ca au scapat. In 2015, faptele nu se prescriu, dimpotriva, se redeschid dosare vechi si prafuite. Este un an in care justitia are foarte multa treaba, sa dezgoape fraude si abuzuri care au pagubit mase de oameni. Infractorii si egoistii nu o duc bine deloc in 2015.

Nu ni se prea permite sa avem de dragul de a avea in 2015. Dimpotriva, daca anul acesta ne propunem sa atragem resurse ca sa-i ajutam pe altii, de exemplu sa avem o firma si sa facem angajari, atragem mult mai usor bunastarea. Este un an al abundentei castigate cinstit si in scopuri altruiste!

Renasterea este cuvantul de ordine al anului numerologic 2015. Tot ce rescriem, tot ce luam de la capat, tot ce ridicam pe baze complet noi are samanta de crestere si va da rod. Nu este un an de ajustari! Daca dam o a doua sansa unor situatii care sunt incheiate si care nu au cum sa devina ceva ce n-au ajuns sa fie niciodata, nu facem decat sa prelungim agonia. Trecutul este anul acesta un drum care ne intampina cu indicatorul ''sens interzis''. Cine indrazneste sa o ia pe contrasens, rataceste directia, pierde timpul si isi blocheaza sansele de a avansa. Tot ce trebuie sa se incheie, se incheie in 2015! Directia corecta a privirii este tot inainte! Nimic nu se intoarce cum a mai fost, nimic din ceea ce fost ani de zile intr-un fel nu se poate schimba.

Este anul renuntarilor, al finalurilor, unele devastatoare si pline de suferinta, dar absolut necesare pentru evolutie. Renastem din propria cenusa sau ne scufindam in noroiul in care ne-am murdarit si pana acum. Degeaba ne facem iluzii ca noroiul se poate transforma in ciocolata. Trezirea din somnul dulce se face tot in realitatea mocirlei.

Este un an in care nu putem sa transformam ceva preexistent, de aceea nu este un de transformare. Este un an de inlocuire totala! Schimbam definitiv ceva cu altceva, schimbam modul in care facem lucrurile si in care privim viata. Nu ne jucam cu aceeasi plastilina, o aruncam la gunoi si modelam cu alta noua. Nu este deloc un an de reciclare, de refolosire a energiilor uzate. Anul 2015 vine peste noi cu  mutarea intr-o alta viata.

Amanarile conduc anul acesta la finaluri dezastruoase, de aceea anul de vibratie 8 are un caracter radical. Este si anul clarificarilor, al deciziilor definitive. Nu intamplator, astrologic, 2015 incepe cu Marte in Varsator, a carui energie categorica va lucra tot anul. In 2015, ori e laie, ori balaie. Daca mai stam, ca sa mai vedem, ca sa ne mai gandim, nu ajungem decat intr-un labirint din care cu geu mai putem iesi. Nu exista ''poate'' in 2015. Exista numai ''da'' sau ''nu''. Pare ca teoria relativitatii nu functioneaza anul acesta. Daca nu punem piciorul in prag, mergem din rau in mai rau.

2015 este un an pe vibratia pildei biblice despre distrugerea cetatilor Sodoma si Gomora. Cine vrea sa se vindece de tot ceea ce este decadent in propria viata si nu duce nicaieri, trebuie sa iasa din cetatea pe care si-a construit-o, cetatea fiind confortul unei vieti pline de stagnare. Viata, curgerea, bucuria sunt tot inainte! Cine intoarce capul, se transforma in stana de piatra. Anul de vibratie 8 ne sustine sa lasam in spate atasamentul fata de ceea ce ne trage in jos, ca sa putem urca tot mai sus. Si nu ne intreaba daca suntem pregatiti. Ne ia pe sus. Nu prea avem incotro.

Am stabilit ca totul se ridica la puterea a treia in 2015. Daca nu vrem sa ne ridicam, ne scufundam trei niveluri. Daca suntem hotarati sa reaprindem flacara vietii, urcam trei etaje dintr-un foc. Saltul, in oricare directie, inainte sau inapoi, este triplu. Tot ce gandim, simtim, emitem, transmitem sau facem se inmulteste cu trei.

Anul 2015 devine astfel, pentru fiecare dintre noi, bumerangul cu trei capete.

Anul 2015 pentru fiecare vibratie a nasterii (vibratia nasterii se calculeaza adunand toate numerele din data nasterii intre ele pana cand rezultatul este o cifra intre 1 si 9):
Cei cu vibratia nasterii 1 in 2015: an de bilant, incheieri de capitole, socializare si evenimente bruste, imprevizibile; an de recunoastere a meritelor si performantelor personale.
Cei cu vibratia nasterii 2 in 2015: an favorabil noilor inceputuri, schimbarilor de domiciliu, intiativelor curajase; an in care nativul se bazeaza doar pe fortele proprii ca sa reuseasca.
Cei cu vibratia nasterii 3 in 2015: an de clarificari in relatii, an de asociere sau despartire, an de amanari si de rezolvare a unor situatii vechi sau de vindecare a trecutului si a relatiilor de familie, cu posibila schimbare de domiciliu.
Cei cu vibratia nasterii 4 in 2015: an de calatorii si studii; an de schimbare a convingerilor; an de incalcare a regulilor; an de afirmare prin scris sau vorbit; an de succes sau de esec material, in functie de propria relatie cu banii.
Cei cu vibratia nasterii 5 in 2015: an de munca si efort; an de concentrare pe un anumit segment de viata; an de initiativa si vointa; an de punere in practica a visurilor si idealurilor; an foarte pragmatic si eficient.
Cei cu vibratia nasterii 6 in 2015: an de studii si calatorii; an de aventuri si explorare; an de relationare intensa si imbogatire a cunostintelor; an de instabilitate si miscare.
Cei cu vibratia nasterii 7 in 2015: an de concentrare pe viata de familie; an de grija si protectie oferita altora; an de intemeiere a unei familii; an de reglare a situatiei financiare; an de vesti bune si numeroase placeri ale vietii.
Cei cu vibratia nasterii 8 in 2015: an in care se materializeaza credintele si convingerile; an de imbunatatire a relatei cu Dumnezeu; an de izolare si mai multa introspectie; an de specializare si perfectionare.    
Cei cu vibratia nasterii 9 in 2015: an de performante materiale; an de renastere personala; an de renuntare, de curatenie, de reinventare; an de noi directii de viata; an plin de noi inceputuri, de la zero.

Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/

Horoscop. Planeta Marte va tranzita zodia Peşti. Descoperă efectele

Marte, planeta acţiunii, a sexualităţii şi a iniţiativei va intra în zodia Peşti pe 12 ianuarie, unde va rămâne până pe 19 februarie 2015. poseidon_neptune_greek_god_art_08_by_artmus
Pentru că zodia Peşti este unul dintre cele mai mai pasive semne, planeta acţiunii nu este tocmai în largul său aici. Urmează o etapă în care îţi va fi ceva mai greu să te mobilizezi şi să-ţi pui planurile în aplicare.
Vei avea tendinţa de a amâna demararea unor acţiuni. Îţi va fi destul de greu să iei unele decizii şi este posibil să te simţi copleşită de situaţiile în care este necesar să-ţi impui punctul de vedere.
Sunt favorizate în schimb acţiunile care pun în prim-plan emoţiileşi sentimentele, dar şi sprijinul acordat celor care se află în dificultate. Este de asemenea, o perioadă bună în care să te ocupi de propria ta sănătate, dar şi a celor dragi.
Sursa: http://www.eva.ro/

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ FACI SEMNUL CRUCII deasupra mâncării! Oamenii de știință AU, ÎN SFÂRȘIT, DOVADA

Oamenii de ştiinţă ruşi susțin că au dovedit experimental proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi al rugăciunii. Ei spun că gestul făcut de credincioși poate purififa mâncarea și apa, având proprietăți bactericide."Am stabilit că obiceiul facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplă fizic în fiecare zi", a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, potrivit ziarullumina.ro.
Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de 10 ani. Ea spune că a descoperit, în special, proprietăţile bactericide unice ale apei după ce este binecuvântată cu o rugăciune ortodoxă şi cu semnul crucii.
Oamenii de ştiinţă au studiat impactul rugăciunii "Tatăl nostru" şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogene. Mostre de apă din diferite surse - fântâni, râuri, lacuri - au fost folosite în cercetare. Toate mostrele conţineau anumite bacterii. S-a observat că dacă se rosteşte rugăciunea domnească şi se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunătoare scade de şapte, zece, sute chiar mii de ori.
Rugăciunea a fost spusă atât de credincioşi, cât şi de necredincioşi, iar numărul bacteriilor, indiferent de mediu, a scăzut. Oamenii de ştiinţă au mai dovedit efectul benefic al rugăciunii şi al semnului crucii asupra oamenilor. S-a stabilit că presiunea sângelui tuturor celor supuşi la teste s-a îmbunătăţit. S-a mai observat că dacă semnul crucii este făcut neîngrijit, şi fără să atingă punctele corespunzătoare - centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii -, rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe sau chiar absente.

Sursa: www.libertatea.ro/