miercuri, 2 octombrie 2013

Vindecând cancerul prin tehnologia emoţiilor

Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în percepţia noastră, o mutaţie în credinţele noastre, să conţină secretul etern al vindecării, al păcii şi al realităţii însăşi? Noile descoperiri din fizică şi biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare, scrie suntsănătos.ro.
Un număr din ce în ce mai mare de dovezi ştiinţifice demonstrează că universul funcţionează ca un computer uriaş, bazat pe conştiinţă. La fel cum orice computer foloseşte un limbaj pentru a obţine rezultate, computerul conştiinţei universului foloseşte credinţa, pentru a-i „vorbi” substanţei din care este alcătuită lumea şi corpurile noastre. Recunoscând faptul că totul – de la ADN, la succesul relaţiilor noastre şi la pacea în lume – se bazează pe ceea ce credem, observăm că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.
Ca să ne schimbăm credinţele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală şi eşecuri în carieră şi relaţii, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-şi schimba credinţele, strămoşii noştri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de ştiinţă.
După ce vom deveni conştienţi de aceste descoperiri transformatoare şi de miracolele din viaţa reală, trebuie să ne gândim la noi înşine, în mod diferit. Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înţelegem ce este credinţa şi cum funcţionează ea.
De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie. De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru şi Tibet, până la textele uitate ale bisericii creştine timpurii, secretul vindecării credinţelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradiţiile. Alăturaţi-vă lui Gregg, pe măsură ce ne povesteşte despre ce a descoperit şi ne invită să trăim dincolo de paradigma falselor limite!
Când resimţim o emoţie în inimă, creăm în interiorul corpului unde electrice şi magnetice, care se propagă dincolo de corpul nostru, către exterior. Ceea ce face interesul acestei cercetări, este că aceste unde se propagă pe o distanţă mare, ce depăşeşte câţiva metri, acoperind suprafeţe kilometrice. Exact ceea ce se petrece într-o încapere, în care se produc emoţii ce cuprind spaţiul mult dincolo de acea clădire, dincolo de acele ziduri.
Şi veţi putea vedea că atunci când foarte mulţi oameni se reunesc sub acelaşi sentiment, acele inimi care se unesc într-o singură simţire, pot produce o schimbare în lume! Şi veţi vedea în ce măsură!
Matricea divină este un câmp care reflectă realitatea noastră curentă, de acum, nu din viitor, nu din trecut, ci a momentului. Deci, orice alegem să experimentăm în viaţa noastră trebuie mai întâi simţit în inimă, ca şi când deja s-ar fi împlinit!

Miracolul din magnifica ceapă

ceapa-rosie_c871418f85
Am vreo două săptămâni de când corpul meu îmi cere zilnic ceapă. În general ascult ce spune corpul meu și îi dau ce îmi cere. Și cum am ascendentul în geamăn, iar pentru mine este important să-mi explic și rational ce se întâmplă în plan fizic, am început să caut prin cărțile mele vechi de suflet, cu cunoaștere adevărată, ce e cu ceapa. Mărturisesc că nu am studiat până acum acest aliment. Așa că m-am apucat de citit despre ea. Mai jos vă redau câteva informații necesare pentru a afla miracolul din magnifica ceapă, la ce vă ajută în corpul fizic, ce beneficii vă aduce consumul de ceapă. Să vă fie de folos  pentru sănătate radiantă și pentru o viață echilibrată. Cu drag
“Ceapa. Allium cepa Fam. Liliaceea
Cunoscută ca remediu în foarte multe afecţiuni încă din antichitate.
Denumiri populare: arpagic, cabă, cebulă, ceapă bulgărească, ceapă de apă, ceapă de arpagic, ceapă de grădină, ceapă-haşmă, ceapă-lunguieşă, ceapă moldovenească, cepoi, cepşoară de vară, ceaclama, hagimă,hajmă, harpagică, herpejică, hocegi, orceag, parpagică, samulastră, ţeapă, ţeapi, ţepoi.
În tradiţia populară: cojile de ceapă galbenă uscate se foloseau pentru a vopsi în galben, fire sau ouă. Cojile de ceapă roşie macerate în apă timp de 5 zile şi apoi fierte cu alaun se foloseau pentru colorarea mătăsii şi ouălor în galben, portocaliu ori brun.
A fost unul din leacurile cele mai importante. Bulbul pisat şi copt se folosea contra buboaielor şi loviturilor. În unele zone ceapa se cocea în spuză, i se scotea miezul şi se introducea în locul lui o bucăţică de lumânare sau seu, se lepăda apoi coaja şi aşa cum era caldă se punea câte o foaie pe buboaie.
Pe lovituri se legau de mai multe ori cu ceapă, pisată cu muchea toporului, nu tocată, presărată cu multă sare şi stropită cu rachiu. Cu ceapă se făceau legături la bube.
La arsuri se aplica ceapă pisată şi amestecată cu smântână. La gâlme se punea ceapă pisată cu sare sau prăjită cu săpun, untură râncedă cu ceapă. Sau ceapă friptă şi Frunze de nalbă. Pentru durere de burtă se tăia o ceapă în două, se presăra cu piper şi se lega la buric; ori se pisau bine 3-4 cepe coapte în spuză, amestecate cu făină şi apă călduţă şi se punea cataplasmă pe burtă.
Pe Someş se făceau spălături cu zeamă de ceapă contra căderii părului.
La limbrici se tăia 1-2 cepe, încă de cu seară, şi se punea într-un vas cu apă, unde se lăsau o noapte, apoi dimineaţa pe nemâncate se bea apa.
Compoziţie chimică: vitaminele: B1, B2, B6, E, PP, acid folic. Fitohormoni: auxine, giberline. Enzime: invertaza, oxidaza, peroxidaza, catalaza, lipaza, cistein-liaza, fructoziltransferaze.
Acţiune farmaceutică: antiseptic, antibiotic, analgezic, emolient, rezolutiv, revulsiv. Împiedecă înmulţirea microbiană, chiar contra stafilococilor, limitează durerea sau chiar o suprimă. Diuretic puternic, expectorant, antitusiv, antihelmitic, hipoglicemiant, antitrombotic, afrodiziac, etc.
Preparare: -cel mai util este să se consume pentru intern ceapă crudă în special verde sau să se consume suc de ceapă.
-Tinctură - Ceapă crudă ca atare sau macerată câteva ore în ulei de măsline, în salată în crudităţi, aperitive, în toate ciorbele.
-Tăiată fin şi luată cu lapte sau în supă, aşezată pe unt cu pâine.
-O ceapă tăiată fin macerată câteva ore în apă caldă. Se bea maceratul dimineaţa pe nemâncate, cu câteva picături de lămâie în afecţiunile venoase sau cele descrise.
-Contra gripei- lăsăm să se macereze 2 cepe tăiate în felii subţiri în 1 litru apă. Un pahar de macerat între mese şi un alt pahar seara la culcare, vreme de vreo 15 zile.
-Contra diareei: o mână de foi de ceapă, brune la un litru de apă se fierbe timp de 15 minute. Se bea 1 litri pe zi.
-Contra diareei sugarilor: se infuzează timp de 2 ore trei cepe tăiate la 1 litru de apă în clocote. Îndulcit cu zahăr.
-Contra paraziţilor intestinali: lăsăm să se macereze 6 zile o ceapă mare tăiată felii într-un litru de vin alb. Un pahar în fiecare dimineaţă timp de 1 săptămână, Se reia timp de 2-3 luni, repetându-se.
-Contra reumatismelor: decoct de 3 cepe tăiate, necurăţate de foiţele învelitoare într-un litru de apă; se fierbe 15 minute, se strecoară şi se ia câte un pahar dimineaţa şi la culcare.
-Contra litiazei biliare: o ceapă mare, tăiată fin, 4 linguri cu ulei de măsline, 150 g apă şi 40 g de untură nesărată. Se lasă să fiarbă 10 minute. Se bea foarte caldă mai multe seri la rând. După 2 ore la culcare se ia un decoct de cruşin.
Tratamentul se face o dată în an.
-Se macerează timp de 10 zile ceapă proaspătă într-o cantitate de alcool de 90 grade, egală cu greutatea ei; se iau 3-5 linguriţe pe zi.
-Vin: ceapă tăiată fin……………..300 g
miere lichidă………………..100 g
vin alb………………………600 g
Lăsăm să se macereze 48 ore. Filtrăm şi se ia 2-4 linguri pe zi, în afecţiunile interne.
-50 ml suc de ceapă se pune în 250 ml alcool alimentar de 70˚. Se ţine apoi timp de 10 zile, după care se filtrează. Se va lua câte o linguriţă de 3 ori pe zi.
-Ceapă cu miere: suc de ceapă se amestecă în părţi egale cu miere, preferabil polifloră. Se va lua din aceasta de câte ori este nevoie în cazul tusei, sau pentru tratament câte o linguriţă de 3 ori pe zi.
-Vin cu ceapă: la 1 litru de vin alb se vor pune 50 ml suc de ceapă. Se lasă timp de 8 zile, apoi se va strecura. Se complectează din nou la 1 litru vinul, după care se poate consuma ca tratament câte o lingură de 3 ori pe zi. Este bine să se ia înainte de mese cu 30 minute.
-Ceapă coaptă în cuptor până se înmoaie. Este foarte utilă în cazul în care există un furuncul. Ajută la colectarea puroiului, sparge şi ajută apoi la eliminarea lui şi la vindecare. Se indică de asemenea la toate afecţiunile intestinale şi stomacale.
-Ciorbă cu ceapă- 4-6 cepe tăiate mărunt, se fierb împreună îndelung cu puţină varză tăiată mărunt şi rădăcină de pătrunjel. Se pot consuma în special de către cei care doresc să slăbească fiind un remediu foarte sigur. Se consumă în acest caz zilnic 250 ml de ciorbă din aceasta.
Extern:
-Sinapisme (cataplasme cu muştar) cu cepe crude în reumatism.
-Contra congestiei cefalice şi a meningitei (tratament de sprijin) frecăm tâmplele cu o ceapă şi înfăşurăm picioarele în 1-2 kg de ceapă tăiată 8-10 ore.
-Contra migrenelor: cataplasme cu foi de ceapă crude aplicate pe frunte.
-Contra retenţiei de urină, contra oliguriei: cataplasme de cepe pe partea de jos a abdomenului.
-Contra negilor; amestecăm ceapă cu sare marină cu argilă în părţi egale. Sau scobim o ceapă şi umplem cavitatea cu sare.
-Frecăm negul cu o jumătate de ceapă roşie.
-Contra abceselor, furunculelor, hemoroizilor, cataplasme cu ceapă coaptă. O ceapă coaptă la cuptor caldă, face să colecteze abcesul, flegmonul, etc.
-Contra surdităţii se amestecă 30 g suc de ceapă şi 30 g rachiu, se încălzeşte şi se pun 3-4 picături în ur3eche, de 3 ori pe zi, din care una la culcare.
-Contra nevralgiilor dentare. Să se aşeze în cavitatea dintelui suc de ceapă pus pe un tampon de vată.
-Contra hidropiziei: Ca hrană exclusivă, trei supe cu lapte pe zi, cu o ceapă crudă tocată mărunt. Ameliorarea începe să se remarce după o săptămână. Urinările sunt abundente în 15 zile de la începere.
Se poate folosi la următoarele afecţiuni:
Acnee spălături sau loţionări cu suc de ceapă de 2 ori pe zi.
Abcese ceapă coaptă sub pansament.
Adenite- cataplasme cu ceapă coaptă sub pansament care se va schimba de 2 ori pe zi. Se aplică caldă.
Afecţiuni respiratorii, alopecie- frecţii zilnice cu suc de ceapă sau tinctură.
Ateroscleroză- tinctură în cure de lungă durată.
Artritism- tinctură cu suc de ceapă.
Arsuri ceapă coaptă cataplasme.
Amigdalite- cataplasme cu ceapă coaptă caldă de mai multe ori pe zi, tinctură intern, suc de ceapă sau ceapă zilnic ca aliment cu diferite alimente.
Angină- sec de ceapă de mai multe ori pe zi.
Ascită- sub orice formă cât mai multă.
Astenie- tinctură, astm bronhic- tincture şi suc cu miere.
Atonie gastrică – sub ori ce formă.
Azotemie- tinctură, vin, suc.
Balonări – consum de ceapă crudă.
Bătături- pansament cu ceapă macerată în oţet.
Bronşite -tinctură sau suc cu miere.
Căderea părului- frecţii cu felii deceapă sau cu tinctură zilnic.
Cancer intestinal sau digestiv-(curăţă întreg tubul digestiv de puroi sau tumori) tinctură, vin, suc, fiartă, etc.
Celulită- frecţii cu felii de ceapă local sau cu tinctură de mai multe ori pe zi.
Ciroză- se consumă cât mai multă sub orice formă.
Cloruremie- tinctură sau ceapă crudă în alimentaţie.
Ciclu neregulat- tinctură, suc, consum de ceapă.
Congestie cerebrală- comprese cu ceapă crudă extern, iar intern sub orice formă cât mai multă.
Colecistită- suborice formă cât mai multă.
Crăpăturile pielii- ceapă coaptă.
Degerături- cataplasme cu ceapă coaptă, degerăturicataplasme cu ceapă coaptă, crize de nervi- se miroase ceapă proaspăt tăiată.
Dezechilibru glandular- în special tinctura, dar şi celelalte forme.
Dentar- conţine fluor care întăreşte zmalţul dentar. Se consumă ceapă cât mai multă.
Diabet,diaree- tinctură.
Dismenoree- intern tinctură şi extern cataplasme pentru diminuarea durerilor cu felii de ceapă puse pe locul dureros.
Dureri de cap- felii de ceapă pe locul dureros până la trecerea durerii sau tinctură.
Dureri de gât intern tinctură- extern cataplasme cu ceapă coaptă aplicate calde.
Dureri reumatice- felii de ceapă aplicate sub pansament sau frecţii cu tinctură.
Edeme renale şi hepaticesuc, tinctură, vin, ciorbă sau ceapă crudă în alimentaţie.
Fermentaţii intestinale- tinctură.
Furuncule- ceapă coaptă cataplasme.
Gripă- suc de ceapă, cataplasme calde externe cuceapă coaptă şi în alimentaţie ceapă crudă.
Guturai- idem.
Hemoroizi- aplicaţii locale cu ceapă coaptă.
Hidropizie- ca la ascită.
Impotenţă- tinctură câte o linguriţă seara.
Indigestii ceapă în alimentaţie.
Infecţii genito- urinare- tinctură, vin,ciorbe.
Înţepături de insecte- se freacă local cu ceapă crudă.
Laringită- tinctură sau suc cu miere.
Limfatism- tinctură sau suc cu miere.
Litiază biliară- sec de ceapă în alimentaţie,tinctură.
Litiază urinară- tinctură şi ceapă crudă, suc de ceapă.
Micoze- tincturi diluate, ceapă crudă, suc cu miere.
Meningită- ceapă multă în alimentaţie şi ceapă cu miere la care se adaugă cataplasme cu ceapă tăiată felii.
Migrene – cataplasme locale cu ceapă crudă şi intern tinctură atât preventiv cât şi la durere.
Miocardită- vin, tinctură, consum de ceapă cât de mult.
Negi- ceapă în oţet.
Nevralgii dentarefelii de ceapă aplicate local, suc de ceapă sau tinctură.
Nevroze- tinctură în cure de 30 zile.
Oligurie- ca la ascite.
Obezitate- se va lua sub orice formă în cantităţi cât mai mari, inclusiv ciorbe cu ceapă şi varză. Pancreatite- tinctură.
Paraziţi intestinali- ceapă crudă sau tinctură.
Panariţiu- se aplică local foiţa fină dintre foi la deget de 2 ori pe zi.
Pericardită- ca la miocardită.
Plăgi- pentru dezinfecţie şi cu rol de distrugere al microbilor, tinctură diluată, spălături.
Pistrui- se freacă locul de mai multe ori pe zi cu suc de ceapă.
Pleurite- sirop de suc cu miere, plus cataplasme calde cu felii de ceapă tăiată felii.
Păr- se spală la clătire cu apă în care s-au fiert cojile de ceapă uscate pentru a avea reflexe galben- aurii.
Pneumonie- tinctură şi suc cu miere.
Prostatită- tinctură.
Răceală- suc cu miere, tinctură cu vin, extern cataplasme cu ceapă pe torace.
Rahitism- se consumă multă ceapă.
Retenţie hidrică- ca la ascită.
Reumatism- frecţii locale cu tinctură, comprese cu felii de ceapă crudă şi apoi se va acoperii cu un bandaj.
Scleroză- vin, tinctură sau ceapă în alimentaţie şi frecţie pe coloană cu tinctură.
Senescenţă- vin, tinctură, ceapă cât mai multă în alimentaţie.
Surmenaj fizic şi intelectualtinctură,vin cu ceapă sau ceapă în alimentaţie.
Stomatite- vin şi ceapă în alimentaţie.
Tăieturi- se aplică ceapă coaptă sau felii de ceapă crude.
Traheite- tinctură şi sirop cu miere.
Tromboze- tinctură sau sirop, vin, extern cataplasme locale cu suc sau felii de ceapă proaspătă.
Tumori maligne- intern tincturi, vin, ceapă în alimentaţie. Extern cataplasme cu ceapă coaptă aplicată caldă.
Tuse- sirop de suc cu miere.
Ţiuituri în urechi- suc de ceapă în amestec 1\1 cu alcool se va introduce călduţ în fiecare ureche câte 2-4 picături de 2 ori pe zi.
Ulcere gastrice – se consumă ceapă multă în plus şi ceapă fiartă.
Urinări dificile – se fac cataplasme cu felii de ceapă crudă în partea de jos a abdomenului şi în zona rinichilor. Se consumă şi vin sau tinctură de ceapă.
Varice- în alimentaţie ceapă multă şi eventual şi tinctură sau vin de ceapă. Se poate ca în cazul în care există şi obezitate să se consume şi ciorba cu varză. Extern cataplasme de 2 ori pe zi cu felii de ceapă sub pansament elastic.”
{Eugen Giurgiu – Plantele medicinale importante în tratamentele naturiste}

Extraterestrii fac dezvaluiri despre Isus în apropiere de Marea Galileii?

COMENTARIU SFATUITOAREA:
Imi cer scuze pentru traducerea inexacta, dar din cauza timpului nu am reusit sa o verific. 
Consider ca articolul urmator, reprezinta o dezvaluire a unor fapte tinute secrete si care incep sa iasa la iveala. Curios este faptul ca, astazi, am primit un mesaj, in care mi se comunica ca voi afla adevarul despre cele petrecute in acele timpuri. Se pare, ca ceea ce stim noi,  este departe de ceea ce s-ar fi petrecut. 
Vom trai si vom vedea, caci daca vom murii, atunci vom afla adevarul in mod cert!

Tablou foarte interesant am primit în cutia mea poștală cu câteva zile în urmă. Acesta urmărește să arate Isus și unii din ucenicii Lui mers pe jos aproape de marea Galileii. Puteți ajunge la propriile concluzii cu privire la care aceste ființe într-adevăr au fost, îngeri sau străini. Mai jos este o scurtă descriere am primit cu imaginea.un mic Kodak Instamatic, și să ia o imagine de dealurile înconjurătoare. " "The Aliens-am spus că ar fi dat darul de un eveniment glorios care a avut loc aproape de acel loc de mii de ani în urmă. " "Nu înțeleg pe deplin cererea femeii a procedat pentru a face o fotografie." "Cand a implinit în jurul, străinii au disparut. "imaginea de mai jos se pare că arată (de la stânga la dreapta) Iosif a Arimenthea (unchiul mamei lui Isus),Immanuel Ben-Joseph (Iisus Hristos) sau mai mic Fratele Iacov și Simon Petru.

"În timp ce vizita Țara Sfântă În 1967, o femeie a fost abordat de mai multe umanoide ființe extraterestre lângă marea Galileii. " "Femeia care a dorit să rămână anonim a fost spus de către străini a scoate o camera "Când femeia sa întors acasă, a a filmului dezvoltat. "
(De mai sus) Iosif a Arimenthea și Isus
(De mai sus) Iacov și Simon Petru

pare că imaginea prezinta momentul Isus a luat decizia să se întoarcă la Ierusalim. Dacă original, imaginea este, probabil, cea mai importanta imagine luată vreodată. Unii ar putea argumenta că ar fi putut fi oameni care apar la femeie, și care ar putea fi așa, dar am decis doar să includă informații am primit cu imaginea, și nu a prezentat propriul meu punct de vedere personal. ca întotdeauna vă decideți.

Acest lucru ar explica aspectul de îngrijorare și durere pe fețele de Iosif și Iacov, ei știau dacă Isus sa întors la Ierusalim, el ar fi ucis. Această decizie, a schimbat cursul istoriei.http://www.youtube.com/watch?v=rfSZpyfyu34

Articol preluat de pe http://www.adguk-blog.com/2013/10/aliens-reveal-jesus-near-sea-of-galilee.html

SaLuSa, 28 sept.2013.


Channeled by Wally.


Un șir de măsuri este în curs de a fi perfectat pentru probarea actelor de nelegiuire săvârșite de ființele întunecate. Avem dovezi pentru a demonstra convingător într-o instanțăde drept ce crime au fost comise și de către cineAceastă acțiune va fi prima de acest tip, și ea va fi urmată de altele tot atât de bine documentate.
SaLuSa
Instrumentarea acestor cazuri va scoate la iveală manevrele și acțiunile ilegale ale multor factori de putere care au ajuns să ocupe posturi de conducere în diverse ramuri economice, dar mai ales politice, prin acte de corupție, fără a avea pregătirea necesară sau dreptul moral de a le ocupa. Se pune deci problema curățarii aparatului de decizie în toate aspectele vieții societății voastre.

Dragilor, este dreptul vostru inalienabil de a vă pune în evidență apartanența la marele "Eu sunt", care vă oferă posibilitatea de a accesa cele mai înalte dimensiuni.

Mulți percep acest lucru ca fiind învăluit în mister șifascinațiecu multă neclaritate, ca urmare a colbului gros care s-a așezat de-a lungul vremii, peste ceea ce era cândva certitudine, convingere fermă și cunoaștere. Drumul ascensional spre lumină v-a condus uneori și prin cotloane neluminate și periculoase unde nu se regăsea iubirea ci doar frica. Asta v-a făcut să vă temeți, să deveniți bănuitori, plini de neîncredere nu numai față de acțiunile celorlalți ci și față de propriile voastre decizii.
Termenul de 21 dec.2012 nu a fost prea convingător pentru majoritatea dintre voi. Vi s-a părut că acea dată a venit și a trecut fără ca ceva anume, ceva important, să se producă.Deși acea zi a fost așteptată cu un nivel emoțional substanțial ridicat, anticipatele evenimente par a nu fi avut loc, și asta nu a făcut bine nivelului vostru de încredere. Promisele abilități, promisa ”alegere a apelor” nu par a se fi manifestat în realitatea voastră existențială. De ce oare? Pentru că, cu toată strădania celor care vă monitorizează și vă doresc numai binele, mare parte dintre voi nu au reușit să se trezească sau nu au vrut să renunțe la situația la care ajunseseră în dimensiunea a 3-a; alții au continuat să nu aibă încredere în procesul ascensionării iar alții au întors spatele acestei oportunități din cauza convingerilor întreținute de forțele întunecate.
Din capul locului trebuie spus că 21 dec. 2012, nu a fost o dată oarecare: cu adevărat, la nivel subtil, s-au produs ample modificări, aduse de multele energii luminoase care au fost trimise pe Pământ în acea perioadă. Efectul acestor energii specializate a început să se producă și perioada de implementare a obiectivelor programate va fi extinsă, pentru ca acele energii specializate să fie asimilate de cei care, pe parcurs, continuă să se trezească și să le conștientizeze importanța. 
Nu s-a ținut Dumnezeu de cuvânt? Nici vorbă! Numai că Dumnezeu nu a trecut și nu va trece peste liberul vostru arbitru (Nota C.M.: excepție făcând Decretul Creatorului de interzicere a utilizării armelor nucleare). Ritmul înaintării voastre spre Lumină, spre dimensiunile superioare vi-l hotărâți și vi-l impuneți singuri, fără a fi obligați de către cineva. Pe de altă parte, Dunmnezeu nu dorește ca acțiunile și intențiile sale să fie aduse în realitatea voastră, cu depășirea nivelului vostru de suportabilitate (în plan material, emoțional și mental). Asta produce, evident, o încetinire a înaintării, dar se va face așa cum voi ați decis.

Mulți se simt vulnerabili la acțiunile autorităților juridice și agenților de control care par a nu mai putea fi opriți din aplicarea legilor strâmbe legi care vă expun nu vă ocrotesc. Vă rugăm  să aveți încredere deplină în justiția imanentă, care nu admite niciun fel de nedreptate. 
Încă mai trăiți în deplină relativitate, sunteți deocamdată (prin propria voastră alegere) în zona în care deformările realității mai pot fi utilizate ca arme contondente. Iluzoria voastră existență, care vă pare atât de reală, reprezintă doar o secvență din existența voastră perpetuă. Pe măsură ce vă creșteți vibrația (și, deci, conștiința), vă mutați tot mai mult în lumină, acolo unde negativitatea nu mai există, sau, în orice caz, este puternic estompată. Tentaculele răului nu vă mai pot atinge și un nou mod de viață se stabilizează în condiția voastră de ființă care-și înmulțește abilitățile și se pregătește pentru multidimensionalitate.
Pe măsură ce energiile superioare vin pe Pământ, noi constatăm o atitudine mai tolerantă,față de cei care înaintează mai lent în înțelegerea imenselor beneficii pe care le aduce procesul de ascensionare. Crește, deasemenea, și gradul de înțelegere și acceptare a existenței altor civilizații ale universului. Aceasta apropie momentul în care, în mod oficial, se va recunoaște existența noastră și se va dori întâlnirea cu civilizațiile universului. Pentru ca acel moment să se apropie mai repede, este bine ca fiecare dintre voi să accepte această idee și să dorească acea întâlnire.

 Mulți dintre voi au plecat pentru a găsi un echilibru în viața lor cotidiană și pentru a asigura cele necesare familiei, motiv pentru care au căutat o slujbă corespunzător remunerată, chiar dacă aceasta implica o anumită distanță față de familie. La un momernt dat, spiritul lor le-a comunicat intuitiv să părăsească acel loc de muncă și să se dedice unei preocupări spirituale, menită să ridice nivelul conștiinței colective. Evident, această decizie, acest apostolat, a fost greu de luat și, cel puțin în primă analiză, era hazardată și oricum iresponsabilă, dacă luăm în calcul obligațiile față de familie. Ulterior s-a dovedit că acea decizie riscantă a făcut ca, după un timp, lucrurile să se așeze pe un nou făgaș. 


Mai există și categoria celor care au fugit din zonele cu conflicte militare, atât pentru a-și proteja propria persoană și familia cât și pentru a se folosi de oportunitatea momentului, când puteau părăsi mai ușor țara pentru a emigra în alt stat, devenit mai tolerant. Acest transfer dureros a presupus acceptarea unor condiții temporare de viață în lagăre de refugiați, în care mizeria și foametea au produs multe victime. Și când te gândești câtă hrană se irosește și se aruncă în țările dezvoltate! Ar fi fost suficient ca acest surplus alimentar să fi fost colectat și trimis către lagărele de refugiați. 

Politicienii lumii voastre au însă alte preocupări: ei fac lobby pentru apărarea intereselor unor grupuri restrânse de oameni, și așa privilegiați, dar care le garantează puterea și influența. Rămân însă vigilenți pentru a profita cât mai mult de inițiativele celor cinstiți, prin diversele acte de caritate, unde și înscriu numele pentru a obține capital politic, chiar dacă nu au avut nicio contribuție la reușita acelor acțiuni. 
 
Categoria profitorilor, ființe dominate de întuneric, încearcă mereu să creeze discordie și nemulțumire între diversele grupuri de oameni, cu culturi diferite sau religie diferită. Arma lor permanent utilizată este dezbinarea și azmuțirea unor grupuri de oameni împotriva altora, pentru ca, spre sfârșit, să apară ei în chip de îngeri ai păcii și împăcarii. 
Din păcate, mereu a fost așa și aceasta din cauza ignoranței celor mulți, ignoranță menținută de cei interesați și profitori. Iată încă un motiv pentru care fiecare ființă umană trebuie să se străduiască pentru a-și ridica nivelul de cunoaștere și de conștiință. Libertatea si suveranitatea nu pot fi păstrate prea mult timp dacă cei care le dețin nu devin conștienți de ele și nu-și cresc nivelul de conștiință. Din acest motiv, se impune să cunoașteți conținutul măcar a unei părți din multele mesaje postate pe internet de către channelerii recunoscuți (autentici) și cu notorietate.

Dragilor, vă aflați în perioada în care are loc strângerea recoltei spirituale semănată mai de mult sau mai de curând de ființele de lumină care vă monitorizează și vă ocrotesc. Planulfizic va continua să suporte multe fenomene neobișnuite și care se vor produce uneori extrem de rapid. Acceptați-le căci menirea lor este să facă curățenie, să filtreze totul pentru a se înlătura toate energiile negative care au mai rămas.

Sunt SaLuSa de pe Sirius și știu  mulți dintre voi caută căi și oportunități pentru a scutura oprimarea și înșelătoria practicate de ființe ale întunericului. Nu vă pierdeți credința în reușita voastră deoarece, în această vastă acțiune, nu ați fost și nu sunteți singuri. Prietenii voștri, în primul rând cei din Federația Galactică, sunt aproape de voi și vă ajută în toate situațiile care se impun și pentru care le cereți sprijinul.

 
SURSA: http://salusacourier.wordpress.com/
 (C.M.)


Seminţele de in scad colesterolul şi te scapă de kilogramele în plus

Seminţele de in sunt cea mai bogată sursă vegetală de Omega 3, un antioxidant cunoscut pentru efectele benefice asupra inimii, sistemului osos şi  tensiunii arteriale.  
Datorită acestor beneficii, seminţele de in constituie o alternativă excelentă la uleiul de peşte şi carnea de somon. În plus, seminţele de in mai au şi avantajul că asigură un aport important de fibre, vitamine (în special cele din complexul B) şi de minerale. Efectele unei diete pe bază de seminţe de in sunt extrem de variate şi se manifestă la scurt timp după începerea tratamentului

Efectele seminţelor de in
Ø     Stimulează digestia
Ø     Combat constipaţia
Ø     Scad colesterolul
Ø     Protejează sistemul cardiovascular
Ø     Combat oboseala şi stresul
Ø     Alungă insomniile

Scad colesterolul şi... kilogramele
Pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus acumulate în vacanţa de iarnă, o alimentaţie cu un aport important cu seminţe de in ajută încurele de slăbire.

Află cum se consumă seminţele de in
Introdu seminţele de in în alimentaţia ta, de cel puţin patru ori pe săptămână. 
Consumă-le întregi sau măcinate
Presară-le peste salate: 2-4 linguriţe pe zi ar trebui să îţi asigure un consum echilibrat de acizi graşi esenţiali „pentru slăbire“. Seminţele de in pot fi procurate din magazine naturiste sau în unele supermarketuri. 

Trezirea cu seminţe de in

1 lingură de seminţe de in
1 cană de apă caldă

Amestecă-le şi lasă-le aşa peste noapte. Vor deveni o pastă moale şi gelatinoasă.
Dimineaţa bea doar lichidul. Inul va avea un efect calmant asupra stomacului şi intestinelor. 

Salată de crudităţi pentru vitalitate 

o cantitate mai mare de salată de rucola 
1 andivă 
8 roşii cherry
2 morcovi daţi pe răzătoare
1 ridiche albă
1 dovlecel
1 tulpină de ţelină
1 lingură de seminţe de in (pot fi măcinate)
2 linguri de seminţe crude de floarea-soarelui sau germeni de floarea-soarelui, seminţe de susan sau de dovleac
1 plic cu seminţe de mărar
suc de lămâie

Clăteşte bine frunzele şi legumele crude, rupe în bucăţi salata de rucola şi andiva. Curăţă ăi taie felii ridichea şi dovlecelul. Taie ţelina în bucăţi mici.Pune frunzele de rucola şi andiva într-un bol mare şi amestecă-le cu celelalte ingrediente. Presară seminţele de in peste salată şi stropeşte-le cu suc de lămâie.

Notă: Alimentele crude sunt bogate în enzime vii, care ajută digestia, asimilarea şi absorbţia vitaminelor, mineralelor, proteinelor şi a altor substanţe nutritive. Aceste enzime descompun grăsimile nedorite, celuloza şi amidonul. 
Rucola ajută la producerea energiei.
Roşiile ajută digestia şi scad presiunea sângelui. 
Ţelina este bogată în vitamina B - niacinamidă, benefică pentru relaxare, calmare şi un somn mai liniştit.
Dovlecelul ajută la la curăţarea organelor-cheie ale corpului.
Ridichea elimină congestia: eliberează vasele, favorizând un flux liber.
Seminţele de in ajută la producerea de hormoni şi la sănătatea glandelor reproducătoare. 
Important
Pe parcursul tratamentului trebuie menţinut un aport adecvat de lichide. În caz contrar pot apărea obstrucţii intestinale.
Recomandare Felicia
Seminţele de in de la Solaris pot fi găsite în magazinele cu produse naturiste, iar preţul variază între 2,5 şi 3 lei, pentru un pachet de 150 de grame.