joi, 9 octombrie 2014

PĂRINTELE ARSENIE BOCA. EFECT MAXIM! Rugăciunea Părintelui Arsenie Boca pentru Duhul Sfânt


PĂRINTELE ARSENIE BOCA. Cat de intelepti sunt oamenii care inteleg puterea invocarii DUHULUI SFANT, caci Creatorul in dimensiunea a 3-a este TRINITATE:TATA, FIU si DUH SFANT. Omul care se lasa condus de Duhul Sfant si nu de duhurile opuse, adica rele, nu doar ca va face lucruri marete si minunate, ci face si voia Creatorului si implicit bine in permanenta.
PĂRINTELE ARSENIE BOCA. Daca veti analiza putin frazarea si constructia propozitiilor de mai jos, va veti aminti de Tesla care zicea ca omul ca si in fizica cuantica atata timp cat vede orice obiect in 3D, ca nu poate vedea in 4 D, decat din 5D cand poate vedea trecutul si viitorul ( ceea ce doar calugarii pot face cu permisiunea lui D-zeu, sau ocultistii prin intermediul demonilor), trebuie sa si ceara informatia de la Creator in 3 etape: Mai intai cere informatia, o primeste, dupa care multumeste, toate inventiile pe care Tesla le-a facut au survenit abia dupa ce se ruga intens la Creator, la Fiu si la Duhul Sfant sa primeasca informatia, o primea integral si efectua inventia dupa care se ruga intens sa multumeasca Trinitatii Divine. Cei care invoca Duhul Sfant beneficiaza de o protectie uriasa impotriva duhurilor negative si de o comunicare la un alt nivel, superior cu Creatorul.

SLAVĂ TATĂLUI ŞI FIULUI ŞI SFÂNTULUI DUH, PRECUM ERA LA ÎNCEPUT, ACUM ŞI PURUREA ŞI ÎN VECII VECILOR, AMIN!
SLAVĂ ŢIE, DUMNEZEULE, DUHULE SFINTE, SLAVĂ ŢIE, DUHULE SFINTE !Sursă: cocoon.ro
Sursa: www.obiectiv.info

Cuvinte INTERZISE în viziunea părintelui Arsenie Boca. Ce să NU spui niciodată
Părintele Arsenie Boca a lăsat o sumedenie de învățături care au fost publicate în diverse cărți.
În cartea "Învățături ale părintelui Arsenie Boca", tipărită cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoara, aflăm câteva învățături care dau răspunsuri la multe dintre întrebările omului de rând.
Una dintre problemele abordare este reprezentată de "cuvintele interzise". În cartea "Învățături ale părintelui Arsenie Boca", aflăm că sunt unele cuvinte pe care ar trebui să le evităm pentru că prin folosirea lor, oamenii ar putea fi răniți, iar stima lor de sine ar putea scădea.

"Cuvântul „nebun" este un cuvânt interzis. Cine zice fratelui său „nebunule" se pedepseşte cu matca focului. De ce? Fiindcă şi numai simpla alunecare a acestui cuvânt în obrazul unui om este în stare să-i desfigureze fizionomia minţii.
Cuvintele interzise orientează greşit sau dezorientează. Deci, trebuie să fii mai presus de cuvintele oamenilor: să nu te atingă nici lauda, nici ocara din ele. Cuvintele sunt fiinţe vii, capabile să facă treaba la care au fost trimise. Şi fiindcă sunt fiinţe vii, viaţă din viaţă, pe cel care le-a creat ele-l însoţesc până la judecata de apoi, ca nişte copii ai lui, cu toate consecinţele lor. Mărturisirea lor cu pocăinţă mai poate schimba situaţia. Taina pocăinţei este o judecată milostivă. Aici, ce opreşte aceasta nu mai ajunge la cealaltă. „Zece porunci are înţelepciunea: de 10 ori să taci şi o dată să vorbeşti şi atunci puţin", scrie în cartea "Învățături ale părintelui Arsenie Boca".

Părintele Arsenie Boca se referă la faptul că oamenii nu ar trebui să jignească și dacă pot spune lucruri bune, trebuie să o facă. Atunci când îi zicem unui om, că este urât, prost, rău, nebun nu facem decât să-i facem şi mai mult rău şi să-şi piardă încrederea în sine. Un copil crescut de părinţi care folosesc un astfel de limbaj asupra copilului fac mult rău, iar micuțul riscă să devină un copil cu probleme. De altfel, de multe ori dacă stăm şi observăm oamenii, îşi schimbă înfăţişarea când vorbesc urât, nu zâmbesc, se încruntă, iar chipul li se schimbă.
Cuvintele de blândeţe pot munta și munţii din loc. De asemenea celor ne spun vorbe rele, nu trebuie să le răspundem la fel, ci doar să le zâmbim.


Sursa: www.obiectiv.info

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CORPUL TĂU dacă mănânci MURĂTURI!

Gogonele, varză murată, castraveţi, gogoşari, conopidă – toate acestea întregesc meniul nostru în anotimpul rece şi oferă organismului substanţele de care are nevoie.În sezonul rece, legumele proaspete ne ajung mult mai rar pe masă, fie pentru că nu se găsesc, fie pentru că sunt prea scumpe. Din fericire, murăturile puse de cu toamnă pot compensa în parte acest deficit din alimentaţie.

Puţine calorii, multe vitamine

Murăturile sunt sărace în calorii şi bogate în minerale şi vitamine, cu precădere vitamina C. Varza murată are cel mai mare conţinut de vitamina C, 100 g acoperind un sfert din necesarul zilnic al unui adult. Murăturile care nu sunt fierte, ci doar puţin opărite, păstrează aproape intacte vitaminele, de aceea sunt indicate în acest sezon. Nutriţioniştii recomandă persoanelor sănătoase să consume murături şi seara, pentru că potolesc apetitul. Trebuie să se ţină însă cont şi de faptul că acestea favorizează retenţia de apă în corp. Acest lucru poate fi prevenit prin spălarea murăturilor înainte de a fi consumate, pentru a îndepărta surplusul de sare. Mai pot fi şi desărate, dacă sunt ţinute pentru o jumătate de oră în apă rece. Chiar dacă gustul nu va mai fi la fel de bun, aşa vei evita excesul de sare.

Murăturile şi sănătatea

Nu toată lumea se poate bucura de gustul murăturilor. Persoanele cardiace, diabetice sau cu probleme gastrice trebuie să se abţină de la consumul acestora. La persoanele cu probleme gastrice pot apărea reacţii alergice, din cauza fermentării legumelor, iar cei care au hipertensiune trebuie să aibă mare grijă la sarea în exces. Şi în perioada ciclului menstrual este mai bine să te abţii de la consumul de murături, pentru că nivelul hormonal crescut face ca organismul să reţină mai multă apă decât de obicei.

Cele mai bune murături

Ca să ai parte de murături sănătoase trebuie ca legumele pe care le pui la murat să fi fost proaspete, sănătoase, nepătate şi neatinse de brumă. Ele păstrează vitaminele rezistente la fermentaţie şi împrumută şi beneficiile celorlalte ingrediente folosite: mărar, hrean, frunze de ţelină, usturoi.
Material preluat din revista Libertatea pentru Femei

Sursa: www.libertatea.ro

Beneficii ale uleiului de samburi de struguri

Ulei de samburi de Struguri
Proprietatile terapeutice bere strugurilor sunt cunoscute si practicate de mii de ani. Insa atentia cercetatorilor sa indreptat si asupra a ce CEEA se arunca DIN Struguri - samburii. Mai intai, samburii de Struguri au provocat o mica revolutie in industria alimentara, pretul cca apoi sa inceapa o adevarata Cariera în Sanatate. Si Asta datorita extra uleiului DIN acesti samburi, ONU Ulei cu PROPRIETATI terapeutice exceptionale.

Cand vorbim Despre efecte terapeutice ne raportam la uleiul de Struguri obtinut Prin presare la Rece. Exista si ONU Ulei rafinat de samburi de Struguri, de îngrijire se obtine la temperaturi mari, cand sunt distruse, Practic, TOATE substantele activ DIN Punct de vedere terapeutică si de ingrijire, evident, Nu Este recomandat in vindecare. Uleiul presat la Rece DIN samburi de Struguri se Gaseste in supermarketuri, la raioanele cu Uleiuri de import.
Beneficii for Sanatate bere uleiului de samburi de Struguri
Bolile vasculare
Folosirea constanta a uleiului de samburi de Struguri în salate, îngrijire vor fi consumate zilnic, Este suficienta for evitarea únor Boli vasculare, cum ar fi arterioscleroza, fragilitatea vasculara SAU arterita. Aceasta din pretul cca uleiul de Struguri se continua substante (asa-numitele grasimi nesaturate) îngrijire AJUTĂ la mentinerea elasticitatii vasculare Tineretii si, precum si substante de îngrijire impiedica procesele degenerative bere Vaselor de Sange.
Bolile de Inima
Se Consuma zilnic Doua linguri DIN acest Ulei, recomandat de ingrijire Este în mod special grijă persoanelor au avut ARS au o dieta cu Multa carne si Băuturi DIN carne, cu prajeli SAU Alte grasimi "rele", cum ar fi Cele DIN margarina SAU DIN uleiurile rafinate . Acest Ulei previne ischemie cardiaca, precum si tulburari circulatorii cum ar fi hipertensiunea si tensiunea arterială oscilanta.
Dermatologice Afectiuni
Se Recomanda Atat intern consumul, cat si Masajul pe piele cu acest Ulei. Bogat in Vitamina E, Este ONU elixir for mentinerea Tineretii pielii, Dar Si pretul prevenirea únor afectiuni dermatologice (cheratoze, psoriazis, depigmentari etc). Masajul facut dupa Baie cu Ulei de samburi de Struguri impiedica pierderea Apei (mentinand hidratarea pielii), da stralucire si finete epidermei, intarziindu-i imbatranirea.
Colesterol
În 1993, un Fost prezentat la conferinta Anuala a "Colegiului Stiintific de Cardiologie DIN Statele Unite" Studiu ONU pe 56 de Pacienti, Barbati si femei, de îngrijire aveau Valori ridicate bere colesterolului. Consumand zilnic cate 43 de grame de Ulei de seminte de Struguri, acestia si-au REDUS cu 15,6% colesterolului nivelul DIN Sange în Doar 3 (!) Saptamani. În Prezent, uleiul de samburi de Struguri Este CONSIDERAȚII cel mai bun medicament-aliment for scaderea si mentinerea la cote Normale o nivelului colesterolului.

Varice si hemoroizi
Consumul zilnic al acestui Ulei previne aparitia dilatatiilor venoase anormale si, mai mult, poate micsora venele varicoase. Se Consuma in salate de cruditati, cate 3-4 linguri pe zi, tratamentul fiind pe Termen pulmonar (un minim al ONU). Este recomandat si pretul tratarea umflarii picioarelor si a senzatiei de mobilæ în Picioare.
Reumatism
Cei de îngrijire sufera deja de artrita pot constata, consumand acest Ulei, o Reducere la timp un durerilor datorate inflamatiilor. Aceasta, for cca semintele de Struguri Contin substante pasă înºiºi Sanatatea tesuturilor DIN compozitia articulatiilor, precum si antiinflamatoare Naturale. Se Consuma salate cu Ulei de samburi de Struguri (minimum 3 linguri zilnic), in cura de 2-3 Luni.
Alergie
Este utilizat si in tratarea alergiilor, deoarece blocheaza enzimele grijă producție histaminele (substante Naturale DIN Corpul Uman pasă Determina aparitia reactiilor alergice). Se vindeca fac de cate 2-3 Luni, în grija se Consuma cate 30 ml DIN acest Ulei, zilnic. In Caz de criza alergica, administrarea uleiului eficientizeaza, Altele Intre, Mișcarea vitaminei C, de îngrijire Este folosita in TOATE tratamentele anti-alergice.
Imbatranirea
Uleiul de seminte de Struguri Nu poate, bineinteles, opri complet Procesul de imbatranire al tesuturilor, Dar poate prelungi mult Tinerețea Biologica. La femei, AJUTĂ la mentinerea echilibrului hormonal, previne aparitia menopauzei premature, precum si o únor Fenomene cum ar fi uscarea pielii, aparitia pilozitatilor în exces, estomparea caracterelor secundare feminine. La barbati, previne vasculara impotenta. La ambele sexe, previne si Combate Alzheimerul, reumatismul degenerativ, problemele cardiace. Se Consuma, zilnic, cel puțin 30 de grame, în salate de cruditati (grijă ii potenteaza efectul).
Tratamente pretul piele cu Ulei de samburi de Struguri
Piele uscata si sensibila la frig
La Zece minute dupa Baie, se maseaza intreg Corpul, mai Ales membrele, cu Ulei de samburi de Struguri. Tratamentul se confruntă cu SASE saptamani la rand, mai Ales în perioadele friguroase.
Piele cu tendinta de imbatranire
Uleiul de Struguri penetreaza epiderma rapid, nelasand senzatia de piele grasa si protejand in Schimb pielea de Vant si de soare. Datorita continutului ridicat de SAU acid linoleic, de îngrijire Este Repede incorporat in piele, reduce pierderea de apa DIN epiderma si restabileste elasticitatea pielii. Se foloseste, de asemenea, dupa Baie, for masaj.
Zece USCAT
O date la Trei Zile, se maseaza obrajii, pometii, Fruntea si Gâtul, cu Ulei de samburi de Struguri. Sunt efecte de protectie, logat hidratarea si impiedica formarea ridurilor.
Contraindicatii bere uleiului de samburi de Struguri
Intern, Nu se cunosc contraindicatii la administrarea acestui Ulei, cu conditia sa Nu-ți fie rușine, preparate termic si sa Nu-ți fie rușine depasita perioada de Valabilitate inscrisa pe Ambalaj. 
Extern, VA fi evitata folosirea sa pe portiunile cu piele grasa, seboreica, putand in aceste cazuri sa Reactii cutanate produca locale.

Sursa: http: /www.curademiere.ro/