joi, 8 mai 2014

PROFEŢIA FĂCUTĂ DE PĂRINTELE IUSTIN s-ar putea împlini în IUNIE: "VINE URGIE"

Părintele Iustin ar fi spus pe patul de moarte: "Mai sînt 12 luni de liniste după care vine urgia". Declaraţiile au fost făcute în fata mai multor călugărite si a fost consemnată în revista Mănăstirii Petru Vodă, "Atitudini".
Profeţia făcută de părintele Iustin
Profeţia făcută de părintele Iustin / FOTO: descrieri.ro
Spiritul atoatevăzător al părintelui Iustin, de la Mănăstirea Petru Vodă, este pomenit si la aproape un an de cînd s-a stins, credinciosii amintindu-si că acesta a prevăzut că ar urma după moartea sa 12 luni de liniste, după care va veni o „urgie“, fapt care s-ar petrece anul acesta, în iunie, scrie monitorulneamt.ro.
Profetiile au fost făcute de duhovnic anul trecut, la începutul lunii iunie, cu doar cîteva zile înainte de moartea sa. El ar fi vorbit în prezenta mai multor măicute de la Mănăstirea Paltin (asezămînt ridicat în imediata apropiere a mănăstirii Petru Vodă), unde a fost îngrijit în ultimele clipe. "Testamentul" a fost consemnat de monahia Fotini, una dintre maicile care l-au îngrijit pe părintele Iustin în toată perioada în care starea sănătătii sale a devenit critică. Declaratiile au apărut anul trecut, în revista „Atitudini“, publicatie a Mănăstirii Petru Vodă.
"Simteam cu totii că se pregăteste, demult nu mai voia să mănînce nimic, chiar dacă ar fi putut, era hrănit doar artificial, prin perfuzii. Cu cinci zile înainte de a-si da duhul, a fost ceva mai bine, parcă îsi revenea si prinsese ceva putere. În această ultimă perioadă toti ucenicii mai apropiati au luat un ultim cuvînt de învătătură de la părintele, un ultim sfat.
Eu nu reusisem, parcă nu îndrăzneam să îl întreb nimic. Atîtea cuvinte mi-a spus în ultimii ani, încît nu stiu dacă am vreo întrebare fără răspuns si nu voiam să îl mai necăjesc pe părinte. Mergeam lîngă patul sfintiei sale, îi sărutam mîna si mă asezam în genunchi să mă rog în tăcere lîngă sfintia sa. În acea zi am simtit că părintele vrea să îmi spună totusi un ultim cuvînt. Se pare că acesta a fost ultimul cuvînt rostit de părinte pe patul de suferintă, în prezenta a cinci dintre ucenicii săi, care pot depune mărturie pentru acest cuvînt. «E vorba însă că mai sînt 12 luni… » Aici Părintele s-a oprit. Noi am întrebat: «12 luni si scăpăm de cipuri?», «Nu», a răspuns Părintele, «12 luni de libertate si vine urgie».
Cineva a întrebat să explice mai clar, dar părintele nu a mai răspuns. Atunci eu am zis: «În acest caz părinte, trebuie să vă însănătositi, că nu are cine să ne ajute». Părintele a răspuns iar cu umor si zîmbetul cel mai frumos din lume: «Măi, să stiti că nici eu nu stiu ce să fac. Nu m-am hotărît dacă să trăiesc sau să mă duc. Nici eu nu mai stiu ce vreau». A luat o gură de  mîncare si ne-am retras unul cîte unul, luînd binecuvîntare. Am luat si eu binecuvîntare si părintele, în marea lui dragoste, nu m-a lăsat fără cuvînt si mi-a dat, strîngîndu-mă de mînă, ultima binecuvîntare: «Maică, să nu lasi revista! tine tare, înainte!». Această făgăduintă am să încerc să o tin cît voi putea cu ajutorul celorlalti frati si surori, colegi de redactie“, este relatarea monahiei Fotini în revista „Atitudini“ de anul trecut.
Cu alte cuvinte, părintele Iustin a prevestit că în luna iunie 2014 s-ar petrece o „urgie“ pentru tara noastră.

Sursa: www.realitatea.net/

Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Gemeni. Vezi cum te afectează


Începând cu 7 mai 2014, Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Gemeni, unul dintre cele două semne ale sale de domiciliu. Mercur este guvernatorul acestui semn, ceea ce înseamnă că prezenţa sa aici va aduce elemente benefice.Planeta Mercur reprezintă comunicarea, raţiunea, logica, ideile dar şi transportul, tehnologia, călătoriile sau actele. În această perioadă cuprinsă între 7 şi 29 mai 2014, ideile vor veni “ca pe bandă”. Comunicarea este avantajată şi vei reuşi să-ţi transmiţi cu succes planurile, ideile de proiecte şi opiniile.
Dar pentru că zodia Gemeni este un semn de aer, acest aspect este benefic pentru planul teoretic. Îţi va fi mai dificil să pui în practică numeroasele idei care îţi trec prin minte. Este indicat să foloseşti acest aspect astral pentru a socializa, pentru a discuta în amănunt ceea ce vrei să faci şi pentru a dezbate planurile de viitor. Şedinţele, conferinţele, cursurile, grupurile de discuţii vor fi în mod deosebit avantajate.
Cel mai dificil în această perioadă va fi să te axezi asupra unui singur aspect, să te concentrezi asupra unor chestiuni imediate. Mercur în Gemeni imprimă trăsăturile acestui semn dual mutabil, cum sunt inconstanţa şi instabilitatea. Cu greu vei reuşi să-ţi păstrezi concentrarea pentru timp îndelungat. De aceea nu este un moment bun să începi acum un proiect pe cont propriu.
Un aspect pozitiv este latura duală a zodiei Gemeni, care te va ajuta să vezi lucrurile din cel puţin două perspective şi să înţelegi mai uşor chestiuni care te-au pus până acum în dificultate.

Sursa: http://www.eva.ro/

Iisus a fost FOTOGRAFIAT? Întâmplare desprinsă din filmele SF


O întâmplare incredibilă a fost povestită pe un blog american.
O femeie susține că în anul 1967 a fost luată de extratereștri cu care a călătorit înapoi în timp, pe vremea când Iisus călătorea pentru a-și face cunoscută credința.
Femeia se afla în Israel, unde a fost abordată de mai multe ființe umanoide care i-au spus că o să-i facă un mic cadou. În câteva momente s-a trezit în fața unei scene care se petrecea cu circa 2000 de ani în urmă, când Iisus călătorea pentru a-și face cunoscută credința.
Femeia a fost șocată în clipa în care l-a văzut pe Iisus în carne și oase, dar a fost inspirată și a scos aparatul foto pentru a imortaliza momentul, scrie dcnews.ro. Când a ajuns acasă a developat filmul și a constat că avea mai multe poze cu Iisus, care era însoțit de discipolii săi.


Toată povestea s-a terminat când extratereștri umanoizi au dispărut pur și simpluhttps://www.youtube.com/watch?v=rfSZpyfyu34 # t = 32

Sursa: www.obiectiv.info

Părintele Arsenie Boca, cugetare tristă despre VIITORUL ROMÂNIEI


Părintele Arsenia Boca este considerat cel mai mare duhovnic pe care l-au avut românii vreodată. Cunoaştem multe învăţături ale "Sfântului din Ardeal" dar există şi unele mărturii ale oamenilor care au stat de vorbă cu preotul şi care ne pot "lumina" în multe privinţe. Astăzi, despre viitorul României văzut de Arsenie Boca.
Din marturia Protos. Ghelasie Tepes (Sighisoara) despre Parintele Arsenie Boca:
“[...] - Despre viitor Parintele Arsenie a zis ceva?
- Despre viitor mi-a zis atunci cand m-a intrebat cata scoala am facut si i-am zis ca liceul. Mi-a zis:
“Ma, du-te la scoala si fa scoala, ca o sa vina vremea cand cu 2-3 facultati nu ai unde sa te angajezi”.
Si a mai zis:
“Vezi ca eu nu mai prind vremea aceea, dar voi o prindeti”.
Si uitati ca am prins-o! Exact cum a zis parintele: cu 2-3 facultati nu avem unde sa ne mai angajam.
Cand mergeam la dansul, mai mergeam cate 2-3 parinti de la Sambata. Stiu ca, odata, parintele Ieronim de la Sambata l-a intrebat despre comunism. Atunci comunistii persecutau credinta si au fost multi care au suferit. Greco-catolicii se lauda ca numai ei au suferit atunci. Comunistii nu se uitau ca esti Greco-catolic sau ortodox etc. Daca auzeau ca crezi in Dumnezeu, te-au persecutat si te-au batut si te-au nenorocit. Parintele Ieronim a intrebat: “Parinte, ce ne facem, ca uite, comunistii ne strica bisericile si distrug credinta, ortodoxia?” Atunci tocmai distrugeau biserica Sfanta Vineri la Bucuresti. Si a zis Parintele:
“Nu, ma, nici acestia, nici ailalti (nici cei care vin dupa ei), ci ceilalti. Atunci sa va temeti, ca va fi greu de credinta”.
Cine poate intelege ce a zis Parintele…
Alt parinte a intrebat: “Parinte, am auzit ca Romania e Gradina Maicii Domnului si o iubeste Dumnezeu…”. Parintele Arsenie statea si se uita la noi:
“O iubeste Dumnezeu? Sa se astepte la bataie, ca Dumnezeu pe cine iubeste, bate. Sa stii ca va veni bataie. Toti vor fi zguduiti si batuti, dar vai unde va ajunge pleasna”.
Este vorba despre pleasna lui Dumnezeu. Pleasna e pedeapsa cea mai puternica. Toate tarile vor fi pedepsite; uitati-va ca toate au cate o bataie, toate au cate o mustrare. Noi ne laudam ca suntem ortodocsi, dar cate avorturi avem? Suntem aproape prima tara de pe Glob cu avorturile. Mie mi-e rusine sa zic ca sunt tara ortodoxa si sunt prima cu avorturi. Sau ti-e rusine sa zici ca suntem tara ortodoxa si cand auzi cate crime si cate omoruri se fac. Ar trebui mai multa credinta ortodoxa si traire reala. Si daca suntem plini de pacate si de patimi, sa ne punem la picioarele Mantuitorului, ca El ne ridica, ne scoate. Dar pana nu ne punem sincer acolo, slaba nadejde ca Romania e Gradina Maicii Domnului.
[...] Omul nu mai stie acum nici sa ceara, nici sa multumeasca, nici sa se roage, dar multi se duc la biserica si se imbulzesc acolo ca oile. Nu asa! Ne ducem cu un scop: sa ne mantuim, de asta ne ducem la biserica, de asta credem in Dumnezeu. Daca mergi la biserica si nu ceri mantuire, nu ceri inima buna, nu ceri sa te impaci cu dusmanul tau, ce cauti acolo? Nu vedeti ca cel care vine la biserica si e dusmanit, tot asa ramane dusmanit; cel care injura, tot asa injura. Si atunci, ce transformare s-a facut acolo? E greu pana patrunzi in sufletul omului…”
(din: Parintele Arsenie Boca, Un om mai presus de oameni. Marturii, volumul 4, Editura Agaton, 2011)

Sursa: www.obiectiv.info

POVESTEA care a emotionat o planeta intreaga! O mama si-a readus fetita la viata cu un sarut in timp ce isi lua adio

O mama si-a dus fetita in varsta de un an si cateva luni la spital pentru ca starea ei se agravase vizibil.
Doctorii au instiintat-o ca fetita avea o forma grava de meningita. La scurt timp rinichii i-au cedat si copilul a intrat in coma fiind tinut in viata doar pe cale artificiala. Sansele lui Alice ca sa poata supravietui erau nule, asa ca medicii au rugat-o pe mama sa isi ia adio.

In momentul in care mama si-a sarutat pentru ultima ora, indurerata, copila si ii spunea cat de mult o iubeste, chipul fetitei a inceput sa prinda culoare si sa isi revina.

Toata lumea se astepta ca ea sa moara si mai mult, organele ei ar fi fost donate. Au trecut doi ani si Alice este acum o fetita vioaie si sanatoasa care creste si se bucura de viata.


Sursa: www.kanald.ro

Un neamţ a prezis cum şi când va începe cel de-al Treilea Razboi Mondial: Va fi într-o noapte...

Alois Irlmaier, unul din profeţii trecutului, s-a născut la 8 iunie 1894 în Scharam, Bavaria Superioara şi a murit în 1959 în condiţii suspecte: otrăvit spun unii, de cancer susţin alţii.

Arlois Irlmaier
Foto: cultural.bzi.ro
In viziunile sale, germanul descrie declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial si felul cum se va desfasura acesta, scrie cultural.bzi.ro. Irlmaier a suferit multa vreme pentru prezicerile sale, fiind tarat prin tribunale de autoritatile germane. In 1947 Irlmaier a aparut pentru ultima oara in fata unei instante, fiind achitat definitiv.
Povestea lui Irlmaier i-a trezit interesul unui scriitor german, Conrad Adlmaier, care i-a luat un interviu si a publicat o carte cu prezicerile acestuia.

"Va fi in numele pacii. Razboiul va incepe brusc in Orientul Mijlociu. Mari forte navale se confrunta in Marea Mediterana - situatia este extrem de tensionata. Dar miza este in Balcani. Scanteia razboiului va porni din Balcani. Vad o mare si-o cadere, un pumnal sangeros se afla langa el. Doi barbati omoara un al treilea. Cel ucis este de rang inalt. Asasinii au fost platiti de catre alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic si negru, celalalt un pic mai inalt, cu parul deschis la culoare. Va fi in Balcani, dar nu pot spune exact unde. Dupa un asasinat, razboiul va incepe peste noapte. Vad foarte clar trei numere, doi optari si o noua. Dar eu nu pot spune ce inseamna si nu pot estima o perioada de timp. Razboiul va veni de la rasarit", a prevestit Alois Irlmaier cum va incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial.

Potrivit lui Alois Irlmaier, cel de-al Treilea Razboi Mondial va produce mai multe victime decat primele doua conflagratii globale luate la un loc. Dupa razboi va urma insa o lunga perioada de liniste:
"Dupa aceste evenimente urmeaza o lunga perioada de timp de noroc. Oamenii vor incepe acolo unde au inceput bunicii lor".
Sursa: www.romaniatv.net

CUTREMUR în Marea Neagră, anunţă INFP

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului a anunţat producerea unui cutremur în Marea NeagrăAnul acesta, în zona seismică Vrancea au fost înregistrate opt cutremure cu magnitudinea de cel puţin 4 grade. Cel mai mare dintre acestea a avut 5 grade şi s-a produs în 29 martie.

Cutremur în Marea Neagră
Cutremurul a avut o magnitudine dee 2,7 pe scara Richter şi s-a produs la ora 13:13, în Marea Neagră, la o adâncime de numai 5 kilometri. Din primele informaţii, mişcarea telurică nu a produs pagube materiale şi s-a produs în apropierea oraşului bulgar Varna.

Nikolai Gheorghiev, director al Centrului internaţional de seismologie din Crimeea, afirma recent pentru cotidianul Segodnia că pe teritoriul Bulgariei sunt două zone cu potenţial seismic de 10 grade şi că una dintre ele, cea din Kaliakra, se va activa în curând. Gheorghiev nu precizează dacă este vorba de 10 grade pe scara Richter sau pe scara europeană seismică, ce are în total 12 grade, scrie 24 Ceasa. Cel mai puternic cutremur înregistrat vreodată a avut 9,5 pe scara Richer şi s-a produs în anul 1960 în Chile, scrie Agerpres.

Nikolai Gheorghiev crede că în cazul unui seism de 10 grade lângă Kaliakra, Odesa şi Peninsula Crimeea vor fi devastate. În opinia sa, cutremurele recente din România arată că urmează un seism mai puternic în regiune.

Seismologul bulgar Nikolai Miloţev respinge însă ferm declaraţiile colegului său ucrainean. "Nu este serios. Este inadmisibil ca oamenii să fie speriaţi în acest fel", a declarat el pentru 24 Ceasa. Miloşev a declarat că seismele nu pot fi prevăzute şi că nu este posibil să se ştie exact unde va avea loc un cutremur.

''Zona capului Kaliakra şi a oraşului Şabla este una seismică, în trecut acolo având loc cutremure puternice. În acest moment însă nu avem motive să credem că zona s-a activat. Nimic nu indică faptul că acolo va avea loc un cutremur puternic. Dimpotrivă, în urmă cu câţiva ani acolo a avut loc un cutremur de cinci grade, ceea ce dovedeşte că acolo nu se acumulează vreo tensiune'', a spus Miloşev, care este vicepreşedinte al Academiei Bulgare de Ştiinţe. El a calificat afirmaţiile seismologului ucrainean drept vorbe goale şi a adăugat că şi cu alte ocazii acesta a făcut previziuni pentru seisme devastatoare cu singurul scop de a atrage atenţia presei.â

Sursa: www.romaniatv.net

Zodiile si bolile la care sunt predispuse

zodiile
Astrele influenteaza destinul oamenilor si imprima influente asupra moralului, psihicului si fizicului lor pe tot parcursul vietii pamantesti. In functie de aspectele si pozitia planetelor in raport cu cele doisprezece zodii ce parcurg pamantul, se stabilileste predispozitia semnului zodiacal spre anumite boli. Iata spre ce tipuri de boli sunteti predispus, avand in vedere perioada in care v-ati nascut:

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Aflati sunt influenta planetei Marte ce guverneaza capul si fata, Berbecii reprezinta cele mai dinamice caractere ale zodiacului. Desi inzestrate cu o energie fizica neobisnuita, persoanele aflate sub acest semn zodiacal au o sensibiliate exagerata, sunt foarte emotive si fac dovada unui temperament bilioso-nervos. Pentru a-si consuma surplusul de energie pe care il au, dar si pentru a evita transformarea acestuia in energie nervoasa negativa, Berbecilor le este recomandata foarte multa miscare. Sub influenta lui Marte, Berbecii sunt predispusi la tulburari mentale, dureri de cap acute si la raniri accidentale. Persoanele Berbec trebuie sa fie foarte atente la oboselile care zdruncina sistemul nervos si trebuie sa se fereasca de griji inutile, invatand sa se relaxeze. Berbecilor le sunt recomandate alimentele cu un continut bogat de fosfat de potasiu.

Taur (21 aprilie-20 mai)

Aflat sub semnnul planetei Venus, Taurul este zodia ce se afla sub semnul unei mari dragoste de viata. Pentru ca se hraneste din micile placeri ale vietii, Taurul este predispus de cele mai multe ori la boli de stomac. In acest sens, Taurul trebuie sa inlature cu foarte mare atentie excesele alimentare. Zodia Taurului stapaneste gatul si rinichii, de aceea amigdalita si laringita sunt boli frecvent intalnite in cazul taurului.
Taurul dispune de un temperament limfatico-nervos, lent si cu toate acestea este bine sa-si supravegheze tensiunea arteriala. Pe masura ce inainteaza in varsta se mareste riscul aparitiei unor tulburari de circulatie arteriala. Ii este recomandata o alimentatie bogata in sulfat de sodiu. Taurul este inzestrat cu o constitutie puternica, insa preaplinul vitalitatii sale il expune la o moarte neasteptata.

Gemeni (21 mai- 22 iunie)

Zodia Gemeni guverneaza membrele superioare, toracele, coloana vertebrala si partea sistemului nervos care le insoteste. Gemenii au o constitutie mai fragila si obosesc destul de repede. Cu toate acestea, acest nativ poate avea o viata destul de lunga gratie vitalitatii sale nervoase. Printre afectiunile la care sunt predispuse persoanele din aceasta zodie se numara tuberculoza, bolile oculare si pulmonare, tulburari hepatice. Unii reprezentanti ai acestei zodii au un temperament bilioso-sanguin, iar altii bilioso-nervos, fiind predispuse de aceea la depresie si la debilitate generala. Produsele alimentare pe care le consuma trebuie sa aiba un continut ridicat de clorura de potasiu.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Semnul zodiacal al Racului guverneaza plamanii si organele digestive. Are un organism exagerat de sensibil si din aceasta cauza tinde sa acorde o importanta exagerata bolilor. Racul este predispus la boli de stomac, la reumatismne, deformatii artritice ale membrelor, la constipatii si la o proasta circulatie a sangelui. Din cauza delicatetii sale psihice, Racul trece de la o stare nervoasa la alta. Este cand trist, cand ingrijorat, cand amarat si se lasa prada tuturor nelinistilor si emotiilor prin care trece. Ii este indicata o alimentatie bazata pe produse ce contin fluorura de calciu.

Leu (23 iulie-22 august)

Persoanele aflate sub zodia Leului se manifesta sub forma unui caracter vioi, energic, sanguin nervos. Echilibrul psihic al Leului influenteaza puternic starea sa generala de sanatate, excesul de vitalitate specific facandu-l rezistent in fata oricarui tip de boala. Are, de asemenea, o capacitate foarte mare de insanatosire si se reface repede chiar si dupa boli foarte grele. Bolile asociate acestui semn zodiacal sunt cele de inima si ale articulatiilor. Leul trebuie sa aiba grija de coloana sa vertebrala pentru ca este predispus la numeroase deformatii datorate indeosebi accidentelor. Sensibil la schimbarile bruste de vreme, Leul se poate imbolnavi si de reumatisme acute sau cronice. Si poate avea mult de suferit daca nu trateaza cum se cuvine aceasta afectiune. Din dieta lor zilnica nu ar trebui sa lipseasca alimentele bogate in vitamina A, D si H2.

Fecioara (23 august- 22 septembrie)

Fecioara simbolizeaza stomacul, ficatul, intestinele, pancreasul si apendicele. Bolile de care sufera Fecioara sunt strans legate de organele enumerate. Prin urmare, zodia Fecioarei este predispusa spre afectiuni ale tranzitului intestinal sau spre boli precum diarea, peritonita sau dizenteria. Pentru ca in copilarie a suferit de aproape toate bolile specifice acestei perioade, la maturitate Fecioara tinde sa fie putin ipohondra, consumand in exces medicamente. Chiar si atunci cand nu este nevoie de ele… In regimul lor alimentar, Fecioarele ar trebuie sa introduca orezul, verdeata, citricele, ouale sau pestele.

Balanta (23 septembrie-23 octombrie)

Miscarea planetelor in semnul zodiacal al Balantei influenteaza rinichii si duce la aparitia bolilor de vezica si rinichi sau a bolilor de intestine. Balanta poate suferi de nefrita, colica renala sau iremie. Balanta este foarte sensibila din punct de vedere psihic, persoanele de varsta a doua sau a treia fiind mai predispuse decat Balantele mai tinere spre migrene, nevralgii sau neurastenii. Regimul alimentat al Balantei trebuie sa se bazeze pe legumele si fructele de contin fosfat de sodiu. De aceea, Balantei ii este recomandat sa consume cereale, fasole, sparanghel sau broccoli.

Scorpionul (23 octombrie-21 noiembrie)

De un temperament limfaticosangvinic, Scorpionul guverneaza organele genitale, colonul, rectul si anusul. Este foarte probabil ca reprezentantii acestei zodii sa sufere de hemoroizi, hepatita sau de afectiuni ale organelor sexuale interne si externe. Mai sunt predispusi de asemenea si la friguri sau dureri violente de cap. Scorpionul are un organism care suporta destul de greu boala si se reface dupa o perioada destul de indelungata de timp. De pe masa Scorpionului nu ar trebui sa lipseasca ardeiul gras, ceapa, nucile, spanacul deoarece contin o cantitate insemnata de sulfat de calciu.

Sagetator (22 noiembrie-20 decembrie)

Semnul Sagetatorului guverneaza membrele inferioare, indeosebi coapsele si anusul, arterele si sangele. Printre afectiunile care ii pot produce ingrijorare unui Sagetator sunt incluse tulburarile de natura sanguina, fracturile de femuri, sciatica, bolile de ficat sau calculii biliari. Surmenajul pe termen indelungat il determina sa clacheze atat fizic cat si nervos, ducand cu timpul la intensificarea afectiunilor nevrotice. De un temperamant nervoso-bilios, sagetatorul face exces de zel atunci cand vine vorba de mancare si bautura. Este bine sa invete sa se modereze si sa guste din deliciile vietii mai cu masura. Nu ar fi deloc rau sa introduca in alimentatia sa zilnica pastarnacul, ficatul de pasare, verdeata, galbenus de ou crud, morcovii, salatele crude sau fructele bogate in bioxid de siliciu.

Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)

Semnul zodiacal al Capricornului reprezinta genunchii, femurul, stomacul, unghiile si parul. Sistemul de eliminare a toxinelor specific Capricornului este unul deficitar, favorizand aparitia afectiunile hepatice, a dermatitelor, a pancreatitelor sau a nefritelor. Desi este unul dintre cele mai rezistente semne zodiacale, in fata unei boli prelungite, Capricornul manifesta tendinta de autoizolare. Temperament limfatico-nervos, in fata bolii, Capricornul poate ajunge la tristete, melancolie si pesimism. Cerealele, gutuile, sfecla sau spanacul din alimentatie pot amelioara slabiciunile de stomac la care este predispus. Vitaminele C si L1 ajuta la recapatarea vitalitatii care ii este specifica.

Varsator (20 ianuarie-18 februarie)

Influenta astrelor asupra Varsatorului se reflecta in circulatia sangelui si in sistemul nervos. Spiritul de cugetator si deschiderea spre lumea abstracta a ideilor ii produc Varsatorului stari de nervozitate insotie uneori de tulburari de somn, atacuri de panica, exuberanta dusa la extreme si deprimari din care cu greu il mai poti scoate. Tulburarile de natura nervoasa duc la randul lor la marirea riscului de aparitie a unor boli precum tahicardia, varicele, hemoroizii sau afectiunile gastrice. Porumbul, merele, ridichiile, telina, alunele sau citricile sunt bogate in clorura de sodiu, substanta ce ajuta la refacerea organismului acestei zodii.

Pesti (19 februarie-20 martie)

Asezarea planetelor la nasterea Pestilor ii face pe acestia sensibili atunci cand vine vorba despre picioare, mucoase sau limfa si le dau o oarecare predispozitie spre boli precum tuberculoza, limfatism, infectii microbiene localizate la nivelul mucoasei. Pestii sunt exagerat de sensibili si in privinta frigului pentru ca racesc foarte usor si capata repede viroze si pneumonii. Devin in scurt timp atasati de droguri, sedative, tranchilizante, alcool sau tutun, gasind in ele modalitatea perfecta de a scapa de stimulii perturbatori din exterior. De aceea, cei nascuti sub acest semn trebuie sa se abtina de la orice excese si necumpatare. Le este recomandat in schimb consumul fructelor si al legumelor ce contin lichid: pepeni, castraveti, dovlecei, ananas. Reflexoterapia poate face minuni in multe dintre afectiunile Pestilor.

Articol preluat de pe  http://autoeducare.ro/

CONFRUNTAREA UMBRELOR LA LUNA PLINA


  In seara de 14 mai,se formeaza Luna Plina ,o faza ce reprezinta apogeul influentei Lunii asupra planetei noastre,o faza in care fluxul energetic e maxim , sensibilitatea noastra amplificata,iar un comportament instinctual ne poate afecta discernamantul.
  Guvernatorul Lunii(Scorpion) este Pluto(zeul de dincolo) care va fi in careu cu guvernatorul Soarelui(Taur), Venus(planeta iubirii),aducand clocot sub un calm aparent, explozie intre morala si pacat,intre  ce s-a aflat pana acum in intuneric,mister si secret in relatiile noastre,in viata noastra.
  Faptul ca Luna  e in apropierea lui Saturn,o face poate cea mai intensa Luna Plina karmica a anului,si tin a va reaminti ca Profesorul nu umbla si nu accepta jumatati de masura ori angajamente nestatornice ,ci testeaza si, ce nu-i serios ,ce e inutil si pierdere de vreme in evolutia noastra,se va sfarsi,iar ce va trece testele,va deveni rezistent in timp.Si pentru ca Saturn ,acest supraveghetor cosmic,se afla in Scorpion,nu prea vom avea de ales: ori patrunzi adanc in miezul problemei si scoti murdariile la suprafata pentru a le rezolva,ori "du-te si te culca!"-cale de mijloc nu exista in aceasta situatie.
  Luna Plina pe axa Taur-Scorpion poate anunta sfarsitul unei povesti din viata fiecaruia(poate ca inceputa de prin octombrie-noiembrie anul trecut),sfarsit care ne reaminteste ca totul e in continua schimbare,iar noi trebuie sa renuntam la atasamentele noastre si sa ne adaptam. Permitem cu greu acest lucru,mai ales ca Taur-Scorpion sunt semne fixe,iar aceasta acceptare va fi devastatoare pentru unii si frumoasa,eliberatoare pentru altii,in functie de cat de tare ne tinem agatati de cineva sau de ceva,de cat de mare ne e teama de a pierde ceva din exteriorul nostru,caci toate se vor intampla pe fondul inca sensibil al Crucii cardinale.
  Poate ca vom intalni umbra intunecata a dorintelor noastre(izvorate din invidie,gelozie,razbunare, suspiciune, manipulare financiara) si va trebui sa sapam adanc in sufletul nostru, pentru a ne descoperi valoarea si frumusetea,pentru a recunoaste unde avem zone cu probleme,zone ce trebuie transformate ca sa fie vindecate. Scorpionul detine un caracter enigmatic si omniprezent,asa incat va fi nevoie de o precautie suplimentara pentru a evita in aceasta perioada conflictele sociale ,violenta, constrangerile distructive.
  Nativii semnelor fixe(Scorpion,Taur,Varsator,Leu),nascuti intre gradele 22-25 ale zodiilor(ultimul decan),  vor simti mai poate mai intens efectele,caci pentru ei ,pasiunile si individualitatea devin exagerate,sau unele din visele lor ar putea reprezenta mesaje din eter; insa toti trebuie sa stim ca usa care se inchide va deschide o alta,si ca nu trebuie sa ne rezumam viata la cate posesiuni(in persoane sau lucruri) avem sau dorim,ci doar  la strictul necesar de care avem nevoie pentru a fi multumiti....un fel de "mancam ca sa traim,nu traim ca sa mancam..."
  Opozitia Soare-Luna va aduce constientizarea a doua situatii diferite si contrare,iar noi va trebui sa facem alegeri.Se poate prefera varianta caii de mijloc ,in defavoarea  uneia din extreme sau putem sa nu alegem nimic .Taurul este constructiv,in timp ce Scorpionul saboteaza,Taurul aduce calmul ,in timp ce Scorpionul rascoleste,si,cu acestea,ni se solicita echilibrarea energiilor dinspre sfera banilor,a investitiilor,a sexului,a puterii si manipularii, angajamentelor asumate  si dorintelor.
 Ascendentul momentului se afla situat in zodia Sagetatorului,si formeaza un careu in T cu Mercur si Neptun,indemnandu-ne sa nu mai mintim si sa nu ne mai mintim,iar aspectul benefic cu Venus ne poate ajuta sa ne iubim,sa descoperim ca frumusetea sta in noi,  si sa constientizam ceea ce este cel mai important .
  O astfel de lunatie pe axa 5-11 poate privi individual prietenii,grupuri,vise si sperante,iar la scara mai larga  ,asociatii,grupuri umanitare,aliante si partide,finante si guvern.
  In aceste zile trebuie sa ne deconectam si sa ne detasam de grijile cotidiene,sa invatam ce inseamna prietenia,compania placuta si relaxanta,povestile altora comune cu ale noastre; daca reusim asta, atunci vom realiza ca viata e frumoasa ,macar satisfacatoare, cand accentul cade pe sentimente,si nu pe bani,pe amicitie,si nu pe posesiuni. Se pare ca loialitatea si onestitatea stau acum sub o presiune mare ,iar noi trebuie sa alegem discretia si intelepciunea, disciplina si organizarea,caci,chiar de Saturn aspecteaza pozitiv cu Jupiter,chiar daca oamenii doresc sa mearga mai departe ,ei nu dispun totusi de o directie clara si momentele dorite de start ar putea fi neadevarate.
  Sfatul meu este sa evitati pe cat posibil operatiile chirurgicale in zilele de 13,14,15 mai si ,eliberati-va de ceea ce e fals si minciuna in sectoarele descrise de mine in articol!

Articol preluat de pe blogul http://skatdevorbacuastrele.blogspot.ro/

Avocado: 10 motive puternice ca sa consumi fructul de Avocado

“Acolo unde creste avocado, foamea si subnutritia nu au niciun prieten”, spuneau vechii maiasi... Si pe buna dreptate! Avocado este un fruct minune pe care nu ar trebui sa-l excludem din dieta noastra si pe care nutritionistii moderni il apreciaza pentru calitatile sale extraordinare. Specialistii de la /undergroundhealthreporter.com ne prezinta 10 motive solide pentru care ar trebui sa consumam acest fruct in mod frecvent.

avocado beneficii
Foto: Fruct de avocado, Shutterstock
 1. Intr-un singur fruct de avocado se gasesc vitaminele B6, C, E si K, betacaroten, luteina, seleniu, potasiu, glutation si acizi grasi omega 3.
 2. Avocado contine nu mai putin de 18 aminoacizi, acestia fiind utilizati de catre organism in formarea proteinelor complexe. Unii specialisti sustin ca avocado ar fi o sursa proteica mai buna decat carnea.
 3. Fructul de avocado contine mai multa fibra naturala decat orice alt fruct. Acest continut bogat de fibre inlesneste digestia si ajuta organismul sa absoarba in totalitate nutrientii din alimente.
 4. Grasimile bune care se gasesc in fructul de avocado cresc colesterolul bun (HDL), scazand in schimb colesterolul rau (LDL) si trigliceridele cu 20%.
 5. Avocado contine cu 35% mai mult potasiu decat o banana. Potasiul este exterm de important in mentinerea tensiunii arteriale in limite normale, dar contribuie in acelasi timp si la mentinerea sanatatii creierului.
 6. Fructul de avocado contine luteina, o substanta necesara in mentinerea unei vederi optime, protejand totodata impotriva degenerarii maculare cauzate de imbatranire.
 7. Avocado dispune de proprietati antiinflamatorii, fiind prin urmare benefic in prevenirea si tratarea artritei reumatoide.
 8. Avocado contine o cantitate semnificativa de acid oleic, cunoscut pentru rolul sau in imbunatatirea sistemului cardiovascular (scade colesterolul). Acidul oleic protejeaza totodata impotriva cancerului de prostata si a cancerului mamar.
 9. Avocado contine acid folic (vitamina B9) si vitamina B6, vitamine ce contribuie la normalizarea nivelului de homocisteina. Acumulata in sange intr-o cantitate prea mare, homocisteina are efecte toxice, crescand riscul bolilor de inima si ducand chiar la deces in unele cazuri.
 10. Avocado contine si glutation, proteina cunoscuta si sub numele de “proteina vietii”. Glutationul intareste sistemul imunitar al organismului, contribuind in acelasi timp si la mentinerea sanatatii sistemului nervos.

SURSA: undergroundhealthreporter.com

Sursa: www.garbo.ro

Biologia Credintei: Cum ne putem vindeca de orice boalaDr. Bruce Lipton este specializat in biologie celulara si a creat o adevarata revolutie, cu ajutorul cartii sale Biologia Credintei. In aceasta carte, Bruce Lipton argumenteaza faptul ca intentiile si gandurile noastre pot controla genele si mai apoi, vietile noastre si nu invers.

Aceasta este o mare provocare la adresa credintei traditionale cum ca genele ar fi cele care ne controleaza viata, oamenii atribuind adesea bolile, unor disfunctii genetice mostenite in familie sau altor factori externi.
 • „Biologia Credintei” este o lucrare extraordinara, in domeniul noii biologii. Prin experimente, Dr. Bruce Lipton si alti cercetatori din aceasta zona, au examinat in detaliu mecanismele prin care celulele primesc si proceseaza informatiile.
Rezultatele acestor cercetari au schimbat in mod radical felul cum intelegem viata. Dr. Lipton a aratat ca genele si ADN-ul nu ne controleaza biologia, ci, mai degraba, ADN-UL este controlat prin intermediul semnalelor din exteriorul celulelor, inclusiv mesajele energetice care emana din gandurile noastre pozitive sau negative! Iar corpurile noastre pot sa se schimbe, bolile sa fie vindecate, daca ne schimbam modul de a gandi.
Am avut si surpriza de a descoperi un material amplu, despre munca lui Bruce Lipton, realizat de catre TVRCluj:

https://www.youtube.com/watch?v=ElCN0EjkhZQ

Teoria lui Bruce Lipton

De exemplu, daca exista o istorie a cancerului, diabetului sau a bolilor de inima in familie, aceasta nu inseamna neaparat ca membrii mai tineri ai familiei ar fi predispusi la asa ceva. Teoria lui Bruce Lipton este contrara credintei ca bolile ar fi ereditare si acest lucru, fiindca genele pot fi schimbate, prin simplul fapt de a schimba modul nostru de a percepe lumea din jur.

„Iti poti controla genele influentand ceea ce gandesti si atitudinea personala fata de viata. <<Cum vad lumea, perceptiile mele controleaza nu doar biologia interna dar si comportamentul genetic si controleaza modul cum creez lumea din jurul meu>>. Felul cum percepi lumea prin intermediul mintii schimba biologia si chimia corpului tau si astfel se schimba si celulele din corpul tau”, spune Bruce Lipton.

Schimba-ti atitudinea fata de viata!

Poti controla genele tale si modul cum functioneaza celulele din corpul tau schimband modul cum gandesti. Schimba-ti atitudinea fata de viata. „Cum vad lumea si perceptiile mele fata de ceea ce este in jur nu sunt doar biologie interna si manifestare genetica ci creeaza modul cum creez lumea din jurul meu, iar perceptia ta mentala cu privire la lume schimba biologia si chimia din corpul tau si mai departe, celulele corpului tau”, argumenteaza Bruce Lipton.

„Imaginati-va ca celulele voastre sunt precum niste oameni in miniatura, de vreme ce oamenii si celulele functioneaza dupa aceleasi reguli, avand sistem imunitar, reproductiv, nervos. Fiecare celula, asemenea fiecarui om, are receptori care ajuta la interpretarea mediului inconjurator. Daca o persoana se afla intr-o situatie stresanta, fiecare celula din corp experimenteaza aceasta senzatie datorita unor vibratii electromagnetice care sunt transmise in tot corpul. In mod similar, daca suntem fericiti si in armonie, celulele functioneaza in armonie”, spune Lipton.
Dar fiecare din noi putem proba aceste afirmatii in mod foarte simplu: de exemplu, o senzatie probabil experimentata de toata lumea, este aceea ca atunci cand suntem foarte obositi si stresati, simtim frigul mai acut in tot corpul. De asemenea, cand ne indragostim, pare ca fiecare celula din noi, straluceste.
„Celulele experimenteaza aceeasi viata pe care o experimentezi tu si pot supravietui in afara corpului, traind de exemplu, intr-o cultura de celule, pe care oamenii de stiinta le folosesc spre analiza”, spune Lipton.
Cum ne putem schimba gandurile?

Cercetarile lui Bruce Lipton arata ca in 95% din timp, oamenii isi folosesc mintea subconstienta, care este mintea programata in copilarie, pana la varsta de 6 ani. Apoi, viata ne este controlata de obiceiurile dobandite in acea perioada. Ceea ce este mintea constienta, adica mintea pe care o folosim in 5% din timp, o identificam cu personalitatea noastra, cu gandirea si simtul ratiunii.
Am reusi sa ne schimbam viata, perspectiva de a gandi, celulele din corp si starea lor de bine daca am avea acces mai usor la mintea subconstienta. Subconstientul vrea mereu sa se intoarca la vechile sale obiceiuri si modele repetitive si de aceea trebuie sa facem un efort constient sa ne dezvatam de realitatea pe care am intata-o cand eram mici si sa provocam astfel, schimbari vizibile in viata noastra.
Potrivit lui Lipton, exista trei moduri eficiente prin care putem sa schimbam modul vechi si limitativ de a fi si de a vedea viata, accesandu-ne subconstientul: meditatia budista, terapia hipnotica si o noua metoda de vindecare ce se numeste psihologia energiei. Aceste schimbari ar duce la un trai mai armonios cu natura si noi insine…


Ce este psihologia energetica

Energia este ca o amprenta , este infrastructura invizibila pentru sanatatea corpului tau. Corpul tau este compus din trasee prin care circula energia iar centrele de energie sunt in legatura dinamica cu celulele, organele, starile prin care treci, si gandurile tale. Daca reusesti sa schimbi aceasta energie, reusesti sa iti schimbi starea de bine, sa te vindeci de boala sa fii bine din punct de vedere emotional si mental.

Afirmatii pozitive

Exista totusi mai multe metode prin care ne putem ajuta mintea subconstienta si provoca schimbarea de la ganduri la celule si la vibratia energetica pe care o manifestam si care en ajuta sa ne construim viata. De exemplu, Loise L. Hay este de parere ca practicand in fiecare zi afirmatii pozitive si alegand acest lucru constient, subconstientul va fi incet, incet influentat si isi va schimba vechile mecanisme de a functiona.

Sursa: http://www.garbo.ro/

"Cancerul nu e o boală - este o reacţie disperată a organismului""Cancerul nu e o boală - este o reacţie disperată a organismului"
Foto: Dreamstime - 5
Aşa m-am vindecat... 

Profesor de sport, antrenor de fitness şi cultu­rism, Adrian Radu a văzut moartea cu ochii. A fost lovit de cumplita boală a secolului şi, întrucât medicina nu mai putea să-l ajute, a pornit de unul singur un război total împotriva cancerului. O luptă care a durat câţiva ani şi s-a încheiat cu o vic­torie binemeritată. L-am rugat să rememoreze cutre­murătoarea lui experienţă, în ideea că ea le-ar putea fi folositoare şi altor oameni, aflaţi într-o situaţie simi­lară.

Semnele bolii

- Când a început coşmarul dvs.?

- În 1997. Antrenam şi practicam personal cultu­rismul, atinsesem o greutate corporală de 82 de kilo­grame, eram numai muşchi, fără pic de grăsime, când, dintr-o dată, am început să slăbesc accelerat. În con­diţiile în care mâncam foarte mult, excesiv chiar, am pierdut şapte kilograme într-o lună şi jumătate. Am ape­lat la soţia unui prieten, doctoriţă la Spitalul Uni­ver­sitar. Cu toate că eram fumător, radiografia pulmo­nară a fost în ordine, în schimb, din analizele de sânge se vedea clar că există ceva de natură infecţioasă. Dar ce anume? Până la urmă, m-am stabilizat cumva pe la 75 de kilograme.
În 1999, aveam scaune cu sânge şi dureri abdo­mi­nale, însă le-am pus pe seama hemoroizilor. Foarte mulţi din cei ce practică culturismul sunt ameninţaţi de hemoroizi, din cauza durităţii efortului fizic, a ridicării greutăţilor şi a regimului alimentar hiper­pro­teic, sărac în fibre - iar eu nu reprezentam o excepţie. Venea la sală şi un student în anul patru la Medicină, un tânăr deosebit de studios. I-a atras atenţia faptul că aveam un aspect ciudat, o paloare stranie, tegu­men­tele aproape albe şi m-a întrebat ce se întâmplă cu mine. După ceea ce i-am relatat, mi-a spus: "Nu vreau să te sperii, dar aşa cum îmi descrii tu scaunul, ar putea fi tumori pe colon. E mai bine să verifici". Am optat deocamdată pentru o metodă de investigaţie neinva­zivă: RMN. Astfel am aflat că ansele intesti­nale nu arătau deloc bine şi că unul dintre ganglionii din abdomen, care în mod normal ar fi trebuit să măsoare 3-4 milimetri, avea mărimea unei portocale. Asta indica fără dubiu o infecţie majoră. Părerea medi­cului, citez: "Trebuie să te desfacă cineva".
Cum perspectiva de a fi demontat ca o maşinărie nu mi-a surâs, am început să caut tratamente com­ple­mentare pentru infecţiile intestinale, am luat probio­tice şi prebiotice, vitamine - în special B-uri - şi am băut ceaiuri de plante. Durerile abdominale au cedat, însă pierdeam din ce în ce mai mult în greutate. În trei luni, coborâsem la 62 de kilograme. Am discutat cu o doctoriţă, care mi-a propus un tranzit cu bariu. Colonul meu era plin de excrescenţe, unele din ele foarte mari. Evident, de acolo proveneau sângerările. Verdictul: "Nu ştiu ce este, dar nu e în regulă". Era limpede că nu mai puteam evita colonoscopia şi m-am adresat unei autorităţi în materie: profesorului Oproiu. El mi-a găsit intestinul gros încărcat de po­lipi, pe segmentul transversal aveam unul enorm, de peste zece centimetri, care obtura colonul aproa­pe com­plet, lăsând doar un spaţiu liber de un milimetru şi jumătate. Timp de două săptămâni, am aşteptat cu inima la gură rezultatul biopsiei, de altfel previzibil: ţesut normal, ţesut malign şi celule nediferenţiate. Într-un cuvânt, cancer.
Am avut o discuţie decisivă cu profesorul Oproiu. Chimioterapia şi razele nu intrau în dis­cuţie, în cazul meu. Urma să mi se scoată in­testinul gros şi o porţiune din cel subţire. Am vrut să ştiu când mi se va face colonoplastia, la care el m-a privit lung şi mi-a spus că n-aveau din ce să-mi reconstru­iască intestinul. Adică, trebuia să mă chinui cu un anus contra naturii, până la sfârşitul zilelor mele. Mi s-a părut inacceptabil.

Ce e cancerul


Mă topeam pe picioare. În decembrie, nu mai cân­tăream decât 53-54 de kilograme, şi chiar mersul prin casă devenise un efort prea mare pentru mine. Reve­lionul l-am făcut în pat, mama venise să mă ajute şi mă hrănea cu lingura, ca pe un copil. Îmi adusese niş­te ceaiuri şi o tinctură de spânz, de la un fitotera­peut din Galaţi. Le-am luat şi, după două-trei săptă­mâni, am mai prins ceva putere. Când m-am simţit din nou în stare să ies din casă, m-am gândit că era timpul să mă informez, să văd şi eu ce Dumnezeu e cancerul ăsta şi ce se poate face cu el. Tot căutând pe internet, am ajuns din aproape în aproape, la Otto Warburg, un biochimist german, laureat al Premiului Nobel. El a definit, în 1931, celula canceroasă prin câ­teva carac­te­ristici: nu respiră oxi­gen, ci îşi produce energia prin procese fermentative; tră­ieşte în mediu acid; într-un me­diu alcalin se distruge. În con­tinuare, am citit o mulţime de studii la zi despre cancerul de colon, adu­nând mereu alte şi alte infor­ma­ţii. Aşa am aflat că, la pacienţii respectivi, s-a constatat o lipsă de calciu în ţesutul co­lonului, iar cel mai bun calciu este cel de origine marină şi ve­getală. Că la popu­laţii precum coreenii, care au fost dintot­dea­una mari mâncători de varză, dar care nu consumă carne de ma­mi­fere şi nici lac­tate, can­cerele in­testinale sunt ca şi inexis­tente. Că varza, ceapa şi usturoiul conţin substanţe care in­hibă proliferarea celu­lelor ma­lig­ne. Că acelaşi efect îl are me­til­sulfonilmetanul (MSM), pre­zent în legumele cru­ci­fere. Că mu­coa­­­sele - cu deose­bire cele intestinale - nu se pot reface fără gluta­mină, un aminoacid indis­pen­­sabil muşchi­lor.

Mobilizarea

Astfel înarmat cu o sume­denie de cunoştinţe noi, m-am grăbit să le pun în practică. Am scos definitiv din alimen­taţie lactatele şi carnea roşie, am trecut pe peşte o­ceanic şi mi-am pro­curat alge din nişte culturi experimentale. Am băut în fiecare zi suc de varză, mi-am stors şi două cepe mari, iar usturoiul îl pisam şi îl mâncam cu peşte oceanic. Mi-am administrat MSM în doză triplă faţă de cea indicată pe cutie şi mi-am întărit sistemul imunitar cu co­lostru. Am luat glu­tamină, am încercat yucca - vă amintiţi că a fost o ase­menea modă - şi tot ce pot spune este că nu mi-a făcut nici rău, dar nici bine. Nu ştiam aproape nimic despre Coenzima Q10. Acum ştiu că ea are o însem­nă­tate vitală pentru mitocondrii (micile uzine ener­getice din interiorul celulelor) şi, fiindcă produc­ţia proprie a organismului scade abrupt, începând de la 30 de ani, la femei, şi 35 de ani, la bărbaţi, trebuie suplimentată zilnic, pe cale orală. Necesarul luat în considerare la data aceea era de 15-30 de miligrame pe zi, respectiv 200-300 de miligrame în cancer. Eu m-am decis imediat pentru 300 de miligrame. Zis şi fă­cut. După o vreme, însă, am început să am o sen­zaţie ciudată. Îmi pulsa ficatul, ca şi cum un pitic s-ar fi strecurat acolo şi ar fi lucrat de zor, bătând cu un ciocan. M-am sfătuit cu o prietenă farmacistă. Ea mi-a explicat că se produce o dezintoxicare bruscă, din care cauză s-ar putea să am şi dureri de cap. Chiar aşa a şi fost. Bun, mi-am spus, dacă am multe toxine acumulate în ficat, trebuie să le dau afară. Cum fac să-mi curăţ ficatul? Discutând întâmplător cu fosta so­ţie a unui boxer, ea mi-a vorbit des­pre metoda cla­sică, aceea cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi sare amară. Boxerii din America Latină şi din fostul bloc sovietic o folo­seau în mod obişnuit, pentru a-şi goli complet colecistul, înainte de meci, ca să fie mai puţin sen­sibili la lovituri. Doamna a mai precizat că procedura trebuie apli­cată de două ori, la interval de două săp­tămâni. Aşa am făcut - şi m-am îngrozit de ce a ieşit din mine. To­tuşi, asta a fost nimica toată faţă de ceea ce avea să mi se întâmple mai târziu.

MUMIO, răşina neagră din Podişul Pamir

În 2002 a venit la facultatea noastră un cetăţean din Republica Moldova, care voia să ne vândă nişte pastile dintr-o răşină neagră, recoltată din Podişul Pa­mir, încercând să ne convingă că ar fi extraordinară pentru sportivi: Mumio. Fiindcă eu mă ocupam atunci de lotul de fitness al ANEFS, profesorul l-a trimis la mine. În primul rând, i-am cerut o documentaţie. Mi-a adus o carte în limba rusă, semnată de un academician pe nume Norbekovici, din Kârgâzstan. După ce mi-a tradus-o cineva şi am putut s-o citesc, am văzut acolo rezultatele unor studii care dovedeau că smoala aceea cu miros ciudat are efecte benefice într-o multitudine de afecţiuni, de la alergii, ulcer, diabet şi hemoroizi, până la reumatism, osteoporoză, leucemie, diverse tipuri de cancer şi altele. S-ar fi zis că e un adevărat panaceu. M-am gândit însă că nu puteam să dau altora un produs pe care nu l-am testat mai întâi eu însumi. Prin urmare, am luat prima pastilă într-o joi seara şi încă una a doua zi dimineaţa. Vineri, pe la ora 18, eram la sală, la IDM, şi mi se făcuse aşa de somn, în­cât abia pu­team ţine ochii deschişi. Trebuie să vă spun că, din pricina stresului cumplit din ultimii ani, a tensiunii psihice generate de gândul că viaţa mea se poate sfârşi în orice clipă, ajunsesem să sufăr de in­som­nie cronică, abia dor­meam două-trei ore pe noap­te. Dar în seara aceea am simţit că leşin, dacă nu mă duc imediat la culcare. Acasă m-am aşezat "puţin" la televizor - şi dus am fost. Când m-am deşteptat, era dimi­neaţă. M-am uitat la ceas: zece şi ceva. Întâr­zia­sem. Am făcut un duş, am băut repede o cafea şi am pornit val-vârtej către IDM. Acolo, clubul gol. Îl în­treb pe recepţioner ce se întâmplă. El dă din umeri şi răspunde: "Nimic, domnu' Adi, aşa e de obicei dumi­nica". Vă daţi seama, dormisem neîntrerupt o noapte, o zi şi încă o noapte. Din momentul acela, mi s-a reglat somnul.
Pentru că, fără voia mea, întrerupsesem cura, am hotărât să recuperez, adică să iau de acum înainte câte două pastile de răşină dimineaţa şi două seara. În noaptea de luni spre marţi, du­pă ora două, m-am trezit cu nişte dureri înfio­rătoare în abdo­men, de parcă mi-ar fi răsucit cineva un cuţit pe dinăuntru. M-am gân­dit: "Mă duc mâine la doctor - şi ce-i spun? Că am înghiţit ceva ne­gru şi urât, care îmi arde ma­ţele?". Mi-am făcut un ceai de cimbru şi mi s-au mai potolit du­re­rile, puteam să aştept dimineaţa fără să urlu. Pe la şase, m-am pre­gătit să merg la spi­tal, am mai băut un ceai şi m-am dus la toaletă. Sur­priza a fost că, în locul unui scaun obişnuit, am elimi­nat o masă de mucozităţi şi mai multe bucăţi de carne, care aveau forma unor burice de deget. Le-am luat, le-am pus în două borcane, am turnat spirt peste ele şi m-am decis să am răbdare, să văd ce se mai întâmplă. Seara am avut un scaun ase­mănător: iarăşi mucilagii, iarăşi bucăţi de carne. În ziua următoare, m-am pre­zentat cu unul din borcane la histopatologie, cunoş­team drumul, că doar mai fu­sesem acolo. Mi-au con­fir­mat că erau fragmente din polipii mei.


Vreme de două luni, am eliminat mereu în scaun bucăţi de carne, care între timp îşi schimbaseră di­men­siunile, erau mai mari, însă foarte subţiri. Toto­dată, aveam o senzaţie extraordinară de uşurare, scă­pa­sem de durerea surdă şi permanentă din intestin. Când am observat că nu mai iese nimic, mi-am zis că e momentul să atac "inamicul" pe terenul lui. Unde erau tumorile? În colon. Prin urmare, încă vreo lună şi ceva am făcut clisme, seară de seară, cu 5 grame de Mumio dizolvate într-un litru de apă călduţă. Nu mai eliminam nimic. În 2004, am vrut să repet colo­noscopia - de astă dată cu cineva care nu mă văzuse înainte. Am primit două refuzuri, unul după altul. Cei ce se uitau în dosarul meu medical evitau să intre pe un intestin cu asemenea probleme. Atunci am azvâr­lit, pur şi simplu, toate analizele şi, făcând asta, am avut sentimentul că arunc la gunoi şi boala. Pe urmă, m-am dus altundeva şi am pretins că solicit un exa­men de rutină. Au constatat doar un aspect de colon iritabil, cu câteva mucozităţi. Trei ani mai târziu, deci în 2007, am avut posibilitatea să merg la o clinică ultraperformantă din Germania. La insistenţele mele, mi-au garantat că aparatura lor poate depista orice formaţiune, începând cu mărimea de un milimetru şi jumătate. Şi mi-au dat asigurări că n-au găsit nimic. Intestinul era perfect curat.

Identificarea toxinelor şi stoparea lor

- Aşa s-a încheiat un parcurs de zece ani. Pri­vind în urmă la teribila dvs. experienţă de viaţă, aţi tras nişte concluzii care ar putea fi de folos şi al­tora?

- Când ţi se spune că ai cancer, prima reacţie e negarea. Speri într-o confuzie, într-o eroare medicală. Urmează apoi faza revoltei. Te întrebi: "De ce eu?". Pentru ca întrebarea să fie utilă, trebuie să-i schimbi sensul: "Ce greşeli am comis eu, care m-au adus unde sunt acum?". Cancerul nu e o boală, astăzi sunt ferm convins de asta. Este o reacţie disperată a organis­mului, care caută o cale de a rezista la toxinele intro­duse de noi, voluntar sau involuntar.

- Aşadar, care ar fi măsurile urgente de luat?

- În primul rând, identificarea toxinelor şi stopa­rea intrării lor în organism. Poate fi vorba de vapori to­xici, de exemplu mercur, eti­lenă, benzen sau de o sim­plă po­luare a mediului, de calitatea ne­corespun­ză­toare a apei, dar şi de o hidratare insuficientă, care, la rândul ei, are efecte distructive. Noi avem nevoie zilnic de 35 mi­li­litri pe kilogram-corp, cea mai bună din punct de vedere fizio­lo­gic fiind apa la temperatura ca­me­rei, sorbită cu înghiţituri mici. Iar dimineaţa, în­dată după trezire, se recomandă jumătate de litru de apă alcalină, băută nu pentru hi­dratare, ci dată pe gât dintr-o dată, tocmai ca să se ducă să spe­le toate to­xinele acumulate peste noapte. Apoi, bineînţeles, sunt de evitat substanţele nocive pe care le ingerăm odată cu hrana. Con­ser­vanţii acţionează la fel ca an­tibio­ticele, omoară tot ce e viu şi vor face acelaşi lucru în corpul nostru. După zahăr, cel mai toxic aliment este laptele, deoarece compo­nen­ta sa proteică de bază, anume cazei­natul de calciu, nu poate fi procesată de or­ganismul uman, care nu dispune de enzimele nece­sare. Lac­tatele ar trebui excluse total din alimentaţie. Pare o afirmaţie hazardată, însă ne vom convinge de adevă­rul ei, dacă aruncăm o privire pe statistici. În Europa, cele mai mari consumatoare de lactate sunt ţările nor­dice. Unde credeţi că se înregistrează numă­rul maxim de cancere de colon? Evident, tot acolo. După ce am stopat toxinele, trebuie să eliberăm căile de evacuare a lor, curăţind principalele organe şi sis­te­me parti­cipante la procesele de excreţie: ficatul şi colecistul, rinichii, pielea. Curăţirea nu se face con­comitent, ci pe rând, într-o anumită ordine, în funcţie de priori­tăţile stabilite de un terapeut. Important este şi dre­najul limfatic, realizat prin masaj, fiindcă limfa trans­portă toxinele, ca şi celulele canceroase. După aceea, trecem la alcalinizarea organismului pentru că, aşa cum ştim deja, celula malignă supravieţuieşte numai într-un mediu acid. Reducem la minimum ali­mentele acidifiante, în special carnea, şi luăm Mumio, Coen­zima Q10; şi legumele verzi, care conţin cloro­filă, ajută la oxigenarea celulară. Când am făcut toate aces­tea, celulele canceroase încep să moară şi să se elimine, strat după strat.

O schiţă de meniu sănătos


- Ne-aţi descris ce se petrece în planul fizic. Vor­biţi-ne puţin şi despre modul cum intervine psihicul în mecanismele însănătoşirii.

- Prima condiţie a vindecării este ca bolnavul să şi-o dorească într-adevăr. S-ar zice că oricine vrea să fie sănătos, dar nu-i aşa. Să luăm exemplul unui om care trăieşte într-o atmosferă tensionată acasă. Are parte zilnic de reproşuri, certuri, insulte. Dar când se îmbol­năveşte, toată familia se adună în jurul lui, ca să-l îngrijească. Poate chiar fără să conştientizeze, el va refuza să renunţe la starea de boală, pentru că nu­mai datorită ei i se oferă atenţie şi afecţiune. A doua condiţie este să descifrezi mesajul bolii - fiindcă ea vine să te înveţe ceva. În cazul meu, pe lângă ali­mentaţia greşită, sportul de mare performanţă, făcut aiurea, producea acidoză. De ce să muncească cine­va, ca să ajungă la o greutate de 130 de kilograme, că doar nu-i foloseşte la nimic? Asta e numai trufie. Prin urmare, modestia a fost lecţia mea şi trebuia să mi-o însuşesc. Iar în final, după ce ai înţeles lecţia şi ai tras concluziile, trebuie să te desparţi de boală, aşa cum am făcut eu, atunci când am aruncat documentele medicale. Alegi să-i întorci spatele, o laşi în urmă defi­nitiv şi porneşti cu toată fiinţa spre viitor.

- În încheiere, v-aş ruga să ne daţi câteva sfaturi de nutriţie. Pe scurt: cum ar trebui să arate meniul nostru zilnic?

- Ar trebui să răspundă nevoilor reale ale orga­nismului - ceea ce în prezent nu se prea întâmplă. Di­mineaţa, noi avem enzime specifice pentru gră­simi, organismul produce lipază, prin urmare tre­buie să mâncăm olea­gi­noase. Puneţi de seara în apă două linguri de se­minţe de susan, două de in (bărbaţii vor în­locui inul cu dovleacul) şi până la şase nuci. Dimi­neaţa, daţi-le prin blender îm­pre­ună cu o bana­nă, un măr curăţat de coajă, un kiwi, eventual nişte bu­căţi de ananas şi papaya. Dacă adăugaţi la acest ames­tec două linguri de miere (pre­ferabil de ma­nă), o linguriţă rasă de scorţişoară şi radeţi dea­supra două pă­trăţele de ciocolată amăruie, aţi ob­ţi­nut un mic dejun prin­ciar. La prânz, avem alte enzime - protează - deci e nevoie de proteine. Ve­geta­rienii se vor orienta singuri, pentru ceilalţi repet avertis­men­tul legat de lactate: re­nun­ţaţi la ele. În schimb, oul conţine tot ce este necesar construirii unui viitor organism. Creatorul n-a pus nimic to­xic acolo. Nu exageraţi cu carnea, iar între pu­iul de cres­cătorie, îndopat cu hormoni, şi porc, v-aş îndemna să ale­geţi varianta a doua: o bucată de muşchi, nu mai mare de 110-115 gra­me - şi nu cu cartofi prăjiţi, ci cu o salată. Între masa de prânz şi cea de seară, neapărat beţi 100 ml de zeamă de varză sau borş. Seara, putem procesa carbohidraţii din le­gume. Câteva pre­cizări şi aici: ţelina şi albitura sunt bune, dar nu mai des decât o dată pe săptămână (con­ţin nitrozamină, care în corpul nostru se transformă în nitriţi, apoi în nitraţi). Zilnic să nu vă lipsească o ceapă mică, doi căţei de usturoi şi 150 g de crucifere, adică varză, conopidă sau broccoli. Iar cardiacii să aibă grijă să mănânce mereu ridichi, inclusiv în sezonul rece.
În ziua de azi, din pricina chimizării, aproape că nu mai există enzime în sol. De aceea, eu recomand răşina Mumio, care conţine peste 60 de enzime, un pro­cent substanţial (minimum 15%) revenind aci­dului fulvic, numit de unii autori "enzima-miracol", şi mai recomand Redigest - două comprimate la prânz şi două la cină - însă nu pentru digestie, ci pentru curăţarea rinichilor. O colegă a fratelui meu avea o piatră de 6 cm la rinichi şi trebuia operată, aşa că am pus-o în legătură cu un urolog foarte bun, care vine la noi, la club. Printr-un concurs de împrejurări, operaţia s-a amânat cu o lună, timp în care medicul a sfătuit-o să-şi regleze tranzitul intestinal. Ea a luat o doză mare de Redigest şi, când i s-a repetat ecografia pentru localizarea exactă a pietrei, s-a văzut că nu mai rămăsese din ea decât un sfert. De atunci, uro­logul nostru îşi tratează toţi pacienţii cu Redigest şi îi operează numai pe cei la care nu dă rezultate cura.

- S-ar spune că întâmplarea v-a dat o mână de ajutor.

- Într-adevăr. De multe ori mi s-au oferit, parcă în dar, soluţii pe care nu le căutasem. De aceea şi eu mă simt dator să le transmit mai departe. Ca să-i ajut pe alţii să nu sufere.

Cu d-l Adrian Radu se poate lua legătura la tel. 0722/42.76.62

Sursa: http://www.formula-as.ro/

INDICATII - PROSPECT MUMIE aici:
http://farmaverde.allshops.ro/produs/6705971/Mumie+-+Extract+Purificat+de+Rasina+Mumie+cu+Propolis+DAMAR.html