joi, 26 iunie 2014

Cobra - Interviu de Robert Potter - 17 iunie 2014 (2/2)

Partea 2


Partea 1/2 aici.

Cobra: La nivel spiritual, te poţi conecta cu ele prin iubire, la nivel fizic, poţi răspîndi informaţia maselor despre ce se întîmplă cu ele pentru a aduce conştienţă. Cînd suficienţi oameni sînt conştienţi, majoritatea lucrurilor care se întîmplă nu li se va mai permite să se întîmple niciodată.

Rob: Mulţumesc foarte mult. Am altă întrebare de la o persoană care s-a bucurat foarte mult de informaţia de la tine. Care este partea pe care IUBIREA o joacă în toată această eliberare planetară?
Cobra: Ok. Iubirea este miezul, este esenţa vieţii şi cînd Cabala este înlăturată, iubirea va fi baza realităţii umane din nou, pentru că este dreptul nostru de la naştere.

Rob: Clar, Cabala nu poate opri oamenii de la a iubi căci avem abilitatea în interiorul nostru corect? (exact) Vom ajunge la un timp cînd vom redefini contrastul din lumea noastră bun/rău, lumină/întuneric şi control/libertate? Se pare că am creat monumente la ambele capete care nu ne servesc nouă. Mergînd mai departe de aceste terminale extreme către un nou model de compasiune, creativitate şi simţire fără de frică. Asta este ceea ce vine sau vom continua să avem aceleaşi contraste de lumină şi întuneric după Eveniment sau altceva diferit?
Cobra: Contrastul cu lumină/întuneric nu a fost niciodată menit să existe. Întunericul nu a fost creat intenţionat. A fost rezultatul unei funcţii aleatorii de eventualitate care a fost creat din vid. Cînd forţele întunericului sînt înlăturate nu va mai fi nevoie ca întunericul să existe. COntrastul care va continua nu va fi un contrast de polaritate între lumină şi întunerci. Va fi un contrast natural între diferitele forme de experimentare a vieţii, care vor fi mai mult sau mai puţin de o natură pozitivă.

Rob: Mulţumesc. Cineva a dorit să întrebe, şi e un continent mare, şi eu sînt pe jumătate australian. Am fost conceput acolo şi am o mulţime de rude acolo. Care sînt gîndurile tale despre Australia? Au observat mai multe dîre chimice, simt că guvernul controlat de Cabală îi ciocneşte, nu aşa rău ca în America şi totuşi, se pare că e pe acolo. Poţi vorbi despre Australia?
Cobra: Da, Cabala încearcă să recreeze Australia potrivit cu modelul vestic al SUA şi UK. Au reuşit cumva, dar Australia este o ţară mult mai liberă comparat cu aceste două.

Rob: Dacă ai o problemă cu propriul guvern - du-te în cîmpia Nula Boor. Nu te vor găsi niciodată. Se pare că e o cantitate enormă de lăcomie şi suferinţă îngrozitoare pe planetă cu toată tortura şi pedofilia şi toate lucrurile astea. Toată informaţia asta care a ieşit la lumină. Vor înţelege acuma oamenii să integreze acest aspect al colectivului de sine? Spiritul nostru la un nivel dimensional mai puternic, cum putem să trecem peste mînia şi furia care ne vine pe măsură ce trecem aceste schimbări?
Cobra: Mai întîi va fi un proces gradual. Nu e ceva pe care persoana medie poate să o înghită şi să o proceseze în fiecare zi. Marea parte a vindecării, cînd oamenii încep să înţeleagă că umanitatea are un tot care contribuie enorm la ce s-a întîmplat pentru că au păstrat tăcerea şi nu au spus NU. Mulţi oameni care ştiau de asta şi au tolerat asta cînd nu este tolerabil. Acuma se va sfărşi simplu pentru că acum suficient de mulţi oameni spun că s-au săturat.

Rob: Foarte bine, mulţumesc. Cineva a întrebat dacă e adevărat că E.T. pot şi vor influenţa oamenii în timpul somnului înainte şi în timpul somnului. Voi răspunde la asta: da. Ei influenţează oamenii în trezia lor în viaţă chiar. Cum li s-a dat permisiunea pentru ca ei să facă asta sau este peste permisie în vreun fel?
Cobra: Este un acord de suflet. Fiecare care s-a încarnat pe această planetă şi aparţine Forţelor Luminii. Toţi Lucrătorii Luminii şi Luptătorii Luminii au făcut o înţelegere cu Forţele Luminii ca să fie asistaţi în procesul de trezie. Desigur, poţi anula acest acord, dar nu aş recomanda. Bineînţeles este bine să ai pe cineva care te ajută cu iubire din partea fraţilor şi surorilor din stele.

Rob: Sînt de acor în totalitate cu acest răspuns. Sistemul bancar are nevoie să ajungă la o oprire strigătoare înainte de Eveniment? Este posibil ca ceva să se poată face într-un proces gradual şi odată ce s-a făcut oamenii vor observa.
Cobra: Va fi o reiniţialiare bruscă la Eveniment. Nu este posibil să transformi gradual acest sistem bancar, simplu pentru că este prea corupt. EE necesar să fie re-setat şi este necesar ca Cabala să fie scoasă din sistemul bancar.

Rob: OK. E o întrebare aici despre care se întrebau oamenii despre sufletele animalelor de unde vin. De ce vin aici să experimenteze asemenea condiţii traumatice şi clar, forţele galactice ştiu despre holocaust şi genocidul a specii întregi de pe planeta noastră. Ai putea comenta despre sufletele acestor fiinţe şi unde se aşează în acest proces şi ce va face GFL să le asiste?
Cobra: Este o situaţie nefericită. Tot fluxul vieţii pe această planetă a fost făcut într-adevăr ostatic al Cabalei şi animalele nu sînt excluse din asta. După ce Evenimentul are loc va fi o mare eliberare pentru tot fluxul vieţii pe această planetă pentru că li se va da mult mai multă iubire, vinecare şi atenţie. Multe din forţele vieţii vor fi readuse la frumuseţea de dinainte.

Rob: Întrebare: au Forţele Luminii sau alte forţe ale Federaţiei Galactice planuri făcute pentru a defaza creşterea intensivă a animalelor via metode alternative de producţie de hrană, de exemplu: replicatoare şi alte metode avansate?
Cobra: Da, desigur. Vor fi anumiţi oameni care vor avea nevoie să mănînce carne, dar asta se va face într-un fel mult mai iubitor şi uman decît cum se face acum. Nu va fi o industrie de masă ca acum. Asta se va termina. Nu va mai exista.

Rob: Cineva a întrebat cît mai durează pînă cînd planeta devine grata vegetariană?
Cobra: Acesta este un proces individual. Unii oameni sînt deja vegetarieni şi altora le va lua ceva timp. SIngurul lucru pe care pot să-l spun, dacă un animal este ucis pentru hrană, este parte a ciclului vieţii şi nu parte a industriei pentru profit. E o istorie diferită. Unii oameni sînt la un stadiu în care necesită carnea ca pe o ingestie dietară.

Rob: Ei nu au altă sursă de hrană. Unii oameni încă vînează pe planetă şi aşa îşi asigură existenţa. Înţeleg asta. SÎnt sigur că asta va aduce, probabil, ce sentimente în anumiţi oameni. Eventual, lucrurile se vor schimba şi leul va sta alături de miel. Potrivit lui Sharula sau Boni, ambele nume sînt corecte din Terra Interioară: "Într-o zi vom vedea animalele care sînt carnivore cum vor deveni mîncătoare de iarbă." E corect, nu-i aşa?
Cobra: Da, este corect. Este acelaşi proces cu fiinţele umane. Pentru fiinţele umane asta poate lua ceva timp să se ajusteze.

Rob: Da, altă întrebare - planeta se află în ascensiune acuma? Este un proces gradual lent sau ascensiunea planetei...
Cobra: Planeta nu ascende încă pentru că este sub controlul Archonilor şi tehnologiei lor. Procesul ascensiunii va începe la Eveniment.

Rob: Mulţumesc foarte mult. Dacă o persoană moare înainte de Eveniment în timp ce Archonii sînt încă în controlul maşinii de reîncarnare de pe Terra, are şansa să scape forţelor reîncarnării dacă sînt pregătiţi cu cunoaşterea despre Archoni?
Cobra: Este posibil dar nu uşor. Mereu a fost posibil să scapi acestui mecanism de re-naştere, dar niciodată nu a fost uşor şi încă nu este uşor. Dar dacă ai ceva înţelegere despre Archoni, poate fi mai uşor pentru că te poţi orienta singur după procesul morţii şi vei înţelege ce se petrece.

Rob: Se pare că mulţi dintre Lucrătorii Luminii au încuviinţat controlul archonic şi au ales reîncarnarea ca să servească fraţilor lor prieteni şi surori din matrice.
Cobra: Una este să urmezi procesul archonic şi alta este să faci o alegere conştientă să te încarnezi ca să ajuţi alte fiinţel Acestea sînt două istorii diferite.

Rob: Da. Deci unele fiinţe nu au avut altă opţiune decît să se re-încarneze, e corect?
Cobra: Da şi unele fiinţe au un plan să asite umanitate, dar Archonii au ales părinţii lor. Acesta este motivul pentru care mulţi dintre Lucrătorii Luminii au probleme cu părinţii lor pentru că nu nu au ales ei părinţii, Archonii au ales părinţii lor.

Rob: Mulţumesc. Asta rsăpunde la altă întrebare pe care am avut-o. Vom merge ceva mai metafizic. Există o vîrstă a sufletului? Cum putem afla vîrsta sufletului? Sînt băieţii răi sulfete înţelepte mai bătrîne care le-au dat şansa celor buni să experimenteze iluminarea?
Cobra: Întregul concept de vîrstă a sufletului este o deviere. Sufletul nu creşte în experienţă prin timp liniar. Aş putea să numesc asta mai degrabă Înţelepciunea Sufletului şi nu are nimic de-a face cu vîrsta sufletului. Şi Nu, forţele întunericului nu sînt înţelepte, de fapt sînt imature şi nişte suflete foarte deviate.

Rob: OK. Iată un cartof fierbinte. Ce crezi despre relaţiile homosexuale de lungă durată bazate pe iubirea adevărată şi fără perversiuni? Crezi că homosexualitatea este o energie pervertită în general şi proiectată de către Archoni?
Cobra: Sînt multe cauze diferite pentru asta. Da, este posibil ca anumiţi oameni să aibă o relaţie homosexuală de iubire din suflet şi nu e nimic greşit cu asta. De asemenea este adevărat că pentru multe fiinţe umane asta a fost condiţionată artificial de către Archoni pentru că ei au vrut să prevină polaritatea sănătoasă bărbat-femeie. În special printre membrii Cabalei există mult comportament homosexual care a fost indus prin programare mentală pentru a preveni relaţii sănătoase între parteneri mascul-femelă. Pentru că, de pildă, dacă un membru al Cabalei ar fi avut o relaţie sănătoasă cu o femeie, nu ar mai fi putut fi membru al Cabalei pentru că nu ar mai fi dorit.

Rob: Corect. Asta ar putea agita ceva oameni, dar pentru claritate, am vorbit cu J.J.Hurtak şi şi el a indicat că oamenii pot face propriile lor alegeri şi doar pentru că există un proram (?) şi sînt mulţi oameni pozitivi care au relaţii bune homosexuale de iubire. E corect.
Cobra: Da, ambele există cum am spus înainte.

Rob: ALtă persoană a vrut să ştie - există ceea ce se numeşte "flacăra geamănă" (cealaltă jumătate) şi, evident, flacăra geamănă înseamnă unu. Poţi avea mai multe? Evident că sînt grupuri de suflete-familie. Există asta? Poţi spune ceva de asta?
Cobra: Suflete gemene. Orice fiinţă înainte să desceandă (opusul ascensiunii - N.T.) dintr-o dimensiune mai înaltă e nevoită să se despice în polaritatea mascul-femelă şi acestea sînt numite suflete gemene. Întotdeauna vei avea doar unul. Dar sînt multe suflete pereche şi sufletele pereche provin din aceeaşi origine, vin din aceeaşi familie-de-suflete. Au avut aceeaşi evoluţie generală după ce au descins ca grup-de-suflete din Soarele Central Galactic.

Rob: Mulţumesc Sînt de acord cu asta. Recomand oamenilor să citească Godfrey Ray King despre I Am Presence (sînt prezenţă) - întîlnirile de pe Mt.Shasta. El explică asta foarte clar. Voi aduce o întrebare bazată pe cunoaşterea mea, eventual pe măsură ce sufletul evoluează şi ascende, se va uni cu flacăra geamănă şi vor intra într-o unificare de genul fiinţă dualistică într-un plan din alt nivel, e corect?
Cobra: Da, acea unie are loc prima dată ce te poţi întîlni cu sulfetul geamăn după ascensiune şi veţi creşte împreună şi ascende împreună în majoritatea situaţiilor. După ascensiunea ta va fi un anumit moment cînd acele fiinţe se unesc din nou într-o fiinţă care are polarităţile mascul-femelă complet integrate.

Rob: Da, şi asta ar putea însemna destul de lung ca timp pentru mulţi oameni. Nu e necesar să ne facem griji despre asta. Pentru unii oamenii s-ar putea întîmpla la scurt timp după Eveniment.
Cobra: Este mult prea departe şi peste înţelegerea şi nivelul de conştienţă chiar al fiinţelor celor mai avansate de pe planetă în acest punct.

Rob: Nu e o afirmaţie arogantă prieteni. Este doar înţelegere metafizică. Credeţi-mă, nic eu şi mulţi alţii, nu vorbim pentru Cobra, dar acest tip de informaţie ni s-a spus.
Cobra: Este mult mai mult despre evoluţie care este mult peste stadiul în care ne aflăm acum. Evenimentul nu este finalul evoluţiei. Evenimentul este începutul evoluţiei reale. Sînt mult mai multe cele care ne aşteaptă.

Rob: Corect. Iată o întrebare. Dacă ascendem vom mai fi în corpuri fizice? Vom fi capabili să ne modificăm corpurile?
Cobra: După ascensiune nu vei mai avea un corp fizic pentru că vei fi peste cea de-a 3-a dimensiune, dar, desigur, poţi să proiectezi o hologramă în acea a 3-a dimensiune, dar nu vei fi identificat cu holograma. Va fi doar o extrapolare a conştienţei tale în această dimensiune.

Rob: OK. Sînt multe răspunsuri diferite pentru mulţi oameni. În general vorbind, pentru noi cei de pe Terra, avem o planetă de origine sau o galaxie de unde am venit sau sîntem suflete rătăcitoare? E adevărat că casa noastră ar putea fi pe o navă de lumină?
Cobra: Cele mai multe suflete au originea în Soarele Central al acestei galaxii şi unele suflete din Soarele Central al altor galaxii. Şi, bine înţeles, am trecut prin diverse sisteme stelare şi am petrecut timp pe diverse planete şi mult timp pe nave-mamă şi, evident, majoritatea umanităţii a fost creată aici pe această planetă şi a crescut şi evoluat pe această planetă.

Rob: Da, dar sufletele şi-au avut originea, de fapt, în Marele Soare Central. Au avut o viaţă acolo sau doar şi-au avut originea şi sufletul a fost creat şi poate a avut prima încarnare pe o planetă?
Cobra: Soarele Central este o poartă de naştere pentru suflet. Sufletele sînt, de fapt, emise din Soarele Central Galactic şi călătoresc şi acumulează experienţă mai întîi în regiunea centrală a galaxiei şi apoi încep să rătăcească în diferite direcţii.

Rob: Pentru mulţi oameni care au creat durere şi tristeţe pentru noi în această viaţă, să spunem că Cabala, şi iată o întrebare pe care unii oameni încă o întreabă, poate nu sînt atît de familiarizaţi cu grupul tău, cred că este important să lămurim asta. E o întrebare repetată. Pentru aceşti oameni care au creat durere şi tristeţe pentru noi în această viaţă, este karma noastră dobîndită sau este la fel cum era viaţa înainte, între Atlantis şi acum?
Cobra: Întreaga idee de Karma este o creaţie a Archonilor - pentru că ei vor ca tu să te simţi vinovat pentru ceva ce nu ai făcut şi ei nu vor ca tu să rezişti acţiunii negative a Cabalei. Nu e că am făcut noi ceva rău şi sîntem pedepsiţi sau trebuie să învăţăm o lecţie. Singura lecţie pe care avem nevoie să o învăţăm este să spunem "NU" acestor creaţii ale Archonilor, Cabalei, celor din Illuminati, să spunem NU şi să eliberăm planeta.

Rob: Foarte bine. Voi întreba alte întrebări cu privire la proceul de eliberare planetară. Cine este principalul supervizor sau director al acestui proces de eliberare planetară? Comandantul Ashtar, Sursa Dumnezeiască şi sub îndrumarea cui lucrezi tu?
Cobra: Nu există nici un şef. Simplu sînt diverse fiinţe care au roluri diferite în proces şi sînt îndrumate direct de către Sursă prin diverse roluri şi diverse funcţii. Eu am contactele mele cu multe fiinţe din multe dimensiuni. Unele sînt pe planetă şi altele sînt în afara planetei.

Rob: Mulţumesc. Ai afirmat că Frăţia Stelei se conectează prin Sirius cu Comandamentul de pe Jupiter. Ne poţi spune mai multe depsre Comandamentul Jupiter?
Cobra: Comandamentul Jupiter este o divizie a Confederaţiei Galactice care îşi are propria fortăreaţă pe (?) lîngă luna Galleon ale lui Jupiter şi fiinţarea sa deţine Poarta Stelară pentru acest sistem solar pentru că energia iubirii cosmice curge dinspre Sistemul Stelar Sirius şi este transmisă prin 4 linii centrale ale lui Jupiter în interiorul Sistemului Solar al nostru şi aceasta este funcţia sa. Ce fac ei, comandamentul trimite raze de iubire şi lumină prin grupul simbolic al celor 144000 de Lucrători şi Luptători ai Luminii sau (?) pentru a îi trezi să se pregătească pentru misiunea lor pentru un plan mai măreţ.

Rob: Mulţumesc. Asta e un fel de întrebare personală, dar poate fi folosită pentru multă lume. Sînt oameni acum, care sînt total în întuneric, făcînd lucruri rele împotriva fraţilor şi surorilor lor. Nu doar se supără şi iau lucrurile în mod personal. Vor primi ceva vindecare după Eveniment? Vor fi iluminaţi? Este iertare pentru toată lumea? Orice persoană rea implicată în lucruri va fi nevoită să îşi ceară scuze?
Cobra: Cum am spus şi mai înainte, cei care au făcut lucruri rele. Ei vor avea 2 alegeri - să accepte lumina. Va fi iertare, car vor fi nevoiţi să-şi corecteze acţiunile trecute. Asta, uneori poate lua ani sau cîteva vieţi. Cei care nu vor fi capabili sau vor refuza să accepte lumina vor fi luaţi la Soarele Central.

Rob: Foarte bine. O persoană întreabă cum pot rupe energetic controlul grilei al unei persoane foarte manipulative, psihopatice, să spunem controlată de Archoni, care încearcă să o blocheze contra altora - există vreun exerciţiu special sau trucuri pe care le pot face contra unei persoane, să zicem, foarte negative care încearcă să te sece de energie?
Cobra: Mai întîi te scoţi fizic din mediul acelei persoane. Apoi există un anume exerciţiu, numit exerciţiul #8 pe care îl poţi găsi pe Internet şi care poate tăia legăturile psihice cu acea persoană.

Rob: OK. Sînt sigur că oamenii vor întreba unde este acel exerciţiu #8.
Cobra: Poţi să distribui asta oamenilor.

Rob: Mergem mai departe - sînt acele nave triunghiulare numite TR3 în mîinile grupului Chimera?
Cobra: Da, au cîteva din acele nave şi acum nu li se mai permite să zboare peste 220Km, ceea ce înseamnă 104 mile, pentru că le vor fi confiscate de Forţele Luminii. Au acces limitat şi abilităţi să folosească acele nave triunghiulare. Pot zbura prin stratosferă de acum, dar asta se va schimba curînd. Nu vor mai fi capabili să le folosească deloc, oricum, în foarte scurt timp.

Rob: Foarte bune ştiri. Ştiam că încă aveau asta şi mă întrebam ce limitări au. E bine de ştiut că sînt ţinuţi la limita orbitei. Mai sînt ceva baze cabale care încă operează în sistemul nostru solar?
Cobra: Toate bazele cabalei au fost curăţate din sistemul solar, în totalitate de pe Marte, de pe Lună, din centura de asteorizi. Sunt gata.

Rob: Cinev a întrebat: ai menţionat că sînt multe baze ale forţelor luminii pozitive pregătite în interiorul sistemului solar. Cît durează să facă o bază a luminii a GFL?
Cobra: Cîteva zile, maxim.

Rob: Uau, foarte bine. Ce tip de operaţiuni vor fi în desfăşurare de pe aceste baze?
Cobra: Depinde de fereastra de timp. Acum una dintre operaţiunile majore este înlăturarea grupului Chimera.

Rob: OK. Cîteva luni în urmă ai avut un sondaj să vezi cîţi oameni sînt gata pentru Eveniment. CÎnd se presupune că Evenimentul va avea loc - acela a fost scopul acelui sondaj şi ce s-a obţinut cu aceasta?
Cobra: Scopul acelui sondaj a fost s determine opinia populaţiei de la suprafaţă despre Eveniment în sine şi, desigur, a fost foarte important pentru că libera voinţă umană să fie respectată. De fapt, rezultatul acelui sondaj a dat undă verde pentru anumite acţiuni ale Forţelor Luminii, în special înlăturarea grupului Chimera. Aceasta a grăbit procesul dramatic. De fapt se desfăşoară foarte repede. Înlătură, 25000 de ani de control, 25000 de ani de straturi peste straturi ale reţelelor Cabalei.

Rob: Mulţumesc. E adevărat că decorurile mai înalte nu au liberă voinţă cum avem noi pe Terra? E diferit?
Cobra: Nu e adevărat. Fiecare are liberă voinţă în acest Univers.

Rob: Mulţumesc. Există seminţe stelare care se încarnează să ajute la procesul ascensiunii. Cu excepţia Archonilor fizici, Cabala şi grupul Chimera, mai sînt fiinţe încarnate care au venit aici să blocheze evoluţia oamenilor normali, doar să blocheze influenţa bună oriunde ar putea?
Cobra: Grupurile pe care le-ai numit sînt cele care blochează evoluţia.

Rob: Există reptilieni pozitivi şi bănuiesc că oricine doreşte să se gîndească la asta ca la anumite fiinţe care arată într-un fel anume şi doresc să ştie răspunsul tău. Există grupuri reptiliene pozitive? Care este procesul acestor fiinţe care au fost eliberate din partea negativă şi primesc vindecare? Poţi vorbi puţin despre ce se petrece cu ele? Ce fac ele acum?
Cobra: Există un mic procent din rasa reptiliană care a acceptat Lumina şi lucrează împreună cu Forţele Luminii. Ei au propriile lor planete în acest sector al galaxiei. Sînt unele planete care sînt dedicate acestor forţe reptiliene şi acestor fiinţe. Aceste fiinţe îşi dezvoltă acum corpul mai înalt - cel emoţional. Ele dezvoltă emoţii pozitive sub alianţa cu Forţele Luminii.

Rob: Mulţumesc foarte mult. Am o întrebare privind Orion. Ai menţionat cîteva din fortăreţele Archonice care erau în Orion şi Sistemul Regale. S-a afirmat şi faptul că în multe texte antice, şi potrivit lui J.J.Hurtak, unele din regiunile de lumină pură şi forţe puternice ale creaţiei au emanat, de fapt din Sistemul Orion. Este corect şi asta?
Cobra: Da este corect. Orion este o constelaţie foarte mare. Distanţa dintre stele şi Sistemul Orion poate fi de 10 sau de sute de ani lumină şi un segment al Constelaţiei Orion aparţine numai Forţelor Luminii. Acum întregul sector din Orion a fost eliberat şi Forţele Luminii sînt peste tot în Sistemul Orion.

Rob: OK. Deci nu mai sînt forţe obscure în Sistemul Orion acum.
Cobra: Nu, nu, numai sînt.

Rob: Fiinţele umane originale care aveau 12 şiruri ADN veneau din Lzra sau... au venit din Sistemul Stelar Vega?
Cobra: Răspunsul este nu.

Rob: Annunaki, cum se vorbeşte despre ai, poate istoria e adevărată sau nu, ei sînt cei care au alterat cele 12 şiruri de ADN şi au amestecat ADN-ul uman cu cel al maimuţei să creeze specia umanoidă care a devenit o specie de umani cu 2 şiruri de ADN?
Cobra: Nu e exact cum s-a întîmplat. Dar da, a avut loc o mulţime de manipulare genetică care a avut loc cu scopul de a distruge contactul înalt al fiinţelor umane să îi menţină controlaţi. Ceea ce este descris nu este exact ce s-a întîmplat.

Rob: Corect, înţeleg asta. Numărul 3 în această întrebare. Ego-ul este ceea ce cunoaştem ca creierul reptilian.
Cobra: Nu e acelaşi lucru. De fapt întregul concept de EGO este o deviere a creaţiei. Oamenii pot uita de tot conceptul şi să se centreze pe exprimarea a cine sînt. Uită de tot conceptul. Asta ar fi sugestia mea.

Rob: Da, aş spune că e un argument bun. Centrează-te pe lumina şi iubirea care eşti. Eşti o întrupare a Iubirii. Cartea Urantia a numit Ego-ul "acela care menţine identitatea prorpie în faţa schimbării". Aceasta este unicitatea ta, al tău "Eu sînt prezenţă". Propriul sine, spirit, propria ta scînteie din Creator. Iată o altă întrebare: Lucifer este Prim-Creatorul? (Nu.) Ok. Iată altă întrebare bună, pe care unii oameni au discutat-o şi are ceva neîmţelegeri despre ascensiune. Cred că poţi lămuri asta. Ce părere ai despre viziunea că o fiinţă ascensionată care intră în ascensiune ca serviciu-de-sine şi nu serviciu-pentru-toţi?
Cobra: Ok. Ascensiunea este eliberarea de continuumul spaţiu-timp. Este peste conceperea minţii. Înseamnă trăirea şi radierea iubiri şi a luminii.

Rob: Clar şi este un proces etern, prieteni, ascensiunea este constantă chiar dacă mergem înapoi sau ne blocăm unde sîntem acum. Indiferent ce-o fi în termen lung, întotdeauna este ascensiune, o mişcare îaninte către mai marea experienţă aiubirii şi luminii, indiferent unde mergi în Univers. Ce sînt "logos", "sublogos", "proti" şi Metatron?
Cobra: Sînt fiinţe dintr-un nivel galactic care au emanat din nivele peste Soarele Central Galactic care îndrumă evoluţia anumitor stele şi sisteme stelare, clustere şi sînt fiinţe care monitorizează evoluţia diverselor sectoare ale galaxiei. Aş spune că sînt îngeri într-o stare foarte înaltă de evoluţie.

Rob: OK. Eşti de acord că în textele antice Nephilim era un amestec între îngeri şi umani şi Dumnezeu nu a permis ca asta să se întîmple şi de aceea îngerii care au făcut asta a trebuit să treacă prin multă durere şi suferinţă.
Cobra: Nu, nu aş fi de acord cu asta. E o... aş spune, o istorie fabricată, o istorie doftoricită. E adevărat că au fost multe rase stelare care au venit pe această planetă, unele bune, altele nu aşa de bune. Este adevărat că au interacţionat cu umanitate, dar nu... felul în care este descris a fost măsluit în sensul aceasta într-un fel dintr-un punct de vedere. De fapt integrarea sa este un proces evolutiv sub îndrumarea multor rase, cu umanitatea. Interacţiunea cu rasele nu prea pozitive a încetinit evoluţia umanităţii. Este un proces foarte complex care a avut loc în multe mii de ani.

Rob: Mulţumesc. Poţi să citeşti Cheile lui Enoch de J.J.Hurtak şi acolo sînt multe informaţii în acel gen de lucruri. Vreau să te întreb ca adăugire la întrebarea asta, Cobra, avem aceste multi-dimensiuni ale diferitelor fiinţe de lumină. Au avut relaţii conjugale şi interacţiuni fizice în ceea ce priveşte crearea uamnilor pe Terra?
Cobra: N-aş spune că majoritatea raselor stelare n-au interacţionat direct cu umanii, dar da, unele au avut.

Rob: Unele dintre ele sînt femei spaţiu-Terra, sau spaţiu-terra bărabţi care au avut relaţii cu oamenii. (da,da). Ok. Foarte bine. Cineva a dorit să vorbeşti puţin mai mult despre Osiris, Ra şi Thoth. Dacă poţi să ne dai un adevăr istoric despre acele timpuri şi dacă acste fiinţe sînt toate pozitive sau era vreuna din ele o forţă întunecată. Ce s-a întîmplat acolo, de fapt?
Cobra: ACele istorii sînt o memorie colectivă a timpurilor din Atlantis cînd acele fiinţe erau de fapt fiinţe umane, sau eroi sau anti-eroi, care păşeau pe suprafaţa Terrei. Majoritatea dintre ei erau de natură pozitivă. Osiris, Thots, Ra şi Isis erau ai Luminii. Apoi avem pe cei de atură negativă. Îl avem pe Seth care a fost liderul Forţelor Întunericului în acea perioadă de timp. Aceia erau toţi fiinţe din sisteme stelare diferite. Unii din ei veneau din Sirius, unii din Orion şi unii din Pleiade. Hath Or a venit din Pleiade. Ea era zeiţă a Luminii. Ei au trăit în memoria colectivă a poporului egiptean pur şi simplu pentru că Egipt a fost o colonie din Atlantis înainte de deluviu şi oamenii din Egipt au avut memoria colectivă a acelor timpuri.

Rob: OK. Poţi să vorbeşti ceva mai mult despre Lemuria şi Atlantis? Care a fost procesul acolo? De ce au fost invadaţi şi de ce nu au fost capabili să se apere singuri? Cum o asemenea civilizaţie înaltă a venit în conflict cu Lemuria. Cum au fost distruşi?
Cobra: Lemuria a existat mult înaintea Altantis-ului. Nu a fost nici un răzobi între Lemuria şi Atlantis. Oamenii nua deţin aceste fapte corect. A fost acum cu mult timp în urmă şi memoria s-a voalat. În Atlantis forţele obscure au venit din Orion şi umanitatea şi fiinţele care trăiau în Atlantis le-au dat permisiunea, ei au convenit să îi invite şi ei au fost curioşi să experimenteze întunericul simplu, din lipsa acelei experienţe. Nu a fost o alegere înţeleaptă datorită acelei perioade a Atlantis-ului. A existat multă programare mentală, epxerimentare cu controlul mental care a condus la decăderea finală a omului. A condus mai departe către carantina de pe această planetă.

Rob: Au fost şi ceva trans-specii genetice ca experimente desfăşurare. EE corect? (Da, e corect.) Mulţumesc. Unii oameni spun că s-a folosit greşit puterea în timpurile atlantice şi de aceea oamenii se tem de putere şi tot acest sistem este o repetiţie a situaţiei din Atlantis. ASta este şansa noastră să... din nou persoana se gîndeşte la karma şi lucrează ca şi cum sîntem obligaţi să repară, acea situaţie şi, desigur, avem de învăţat.
Cobra: Nu aş fi complet de acord. Da sînt similitudini cu situaţia din Atlantis, dar e o poveste nouă. Nu se va termina precum Atlantis. Oamenii au această memorie colectivă a cataclismului şi nu se va mai petrece din nou. Da, sînt anumite fiinţe care au aceleaşi reguli, de exemplu liderii Cabalei erau lideri ai Cabalei pe atunci, dar acum ca colectiv avem mult mai multă putere să schimbăm rezultatul final. Nu e vorba de karma, e vorba de libera voinţă. E vorba de deciziile noastre, decizia noastră colectivă şi este vorba şi despre schimbarea cosmică a noii ere de aur şi de restructurarea acestui sector al galaxiei care va îmbunătăţi această planetă şi va elibera această planetă.

Rob: Foarte bine. MAi am una sau două întreăbri şi apoi te las să pleci. Cineva a întrebat privitor la influenţa curăţării planului eteric. Ai menţionat că lucrurile se mişcă înainte. Ei au vrut să ştie cît de mult mai este de făcut pînă cînd va fi sigur? Se mai gîndeşte încă RM că este sigur să facă Evenimentul înainte ca planurile ne-fizice să fie curăţate sau s-a schimbat?
Cobra: Este posibil ca Evenimentul să aibă loc înainte să fie curăţate. Depinde de situaţie. Dacă avem o urgenţă drastică la suprafaţă precum un război masiv care să aibă loc, Evenimentul poate fi declanşat înainte ca planurile ne-fizice să fie curăţate. Este o decizie tactică care va fi luată în respectiva situaţie. Dar progresul curăţării planului eteric nu a progresat suficient ca să fie numit sigur. Nu încă.

Rob: Unii oameni vorbesc despre 22 iunie are ar fi un fel de intenţie de situaţie de steag fals gătită de Cabală. E posibil să existe ceva planuri pe ideea aceasta? Am vrut să întreb personal pe linia asta o întrebare mai generală. Vor avea loc alte acţiuni de steag fals majore permise de RM precum 3-11, 9-11, cîteva dintre cele mari, nu vorbesc de împuşcăturile dinn curtea şcolii, vorbesc despre evenimente majore la nivel planetar pregătite de Cabală. Vor mai permite să se petreacă astfel de lucruri?
Cobra: Nu este probabil ca un steag fals major să se întîmple. Aş spune că orice fel de predicţie privind un steag fals care s-ar putea întîmpla este... e doar ghicire... nu există nici o probă solidă pentru acea dată particulară.

Rob: OK. Cinev a dorit să ştie - acesta este primul tău proces de eliberare planetară în care eşti implicat sau ai mai luat parte şi în altele, în alte vieţi şi pe alte planete?
Cobra: Nu este primul, dar cu siguranţă va fi ultimul.

Rob: (rîde) Asta a fost bună. BBănuiesc că voi mai avea o întrebare, poate 2. Una ar fi: ce vom face după ascensiune şi cît de mult, după estimările tale de acum, nimeni nu va mai avea un ceas la mînă? Cît de mult va fi pînă cînd planeta va fi avut propria ascensiune? Există vreun termen limită?
Cobra: OK. Nu voi intra în detaliile procesului de ascensiune. Avem o fereastră de timp de 50 de ani între 1975 şi 2025 şi sîntem în acea fereastră acum cînd eliberarea planetară se presupune că are loc.

Rob: OK, încă 2 întrebări. Există vreo dată de exprare pentru Eveniment?
Cobra: Nu aş spune o dată de expirare, dar există o anumită fereastră de timp cînd este mai probabil ca Evenimentul să fie plănuit şi să se petreacă. Sîntem în acea fereastră acum.

Rob: OK. Este posibil, după ce atingem eliberarea, ca libera voinţă umană să facă vreo întoarcere greşită şi să aibă loc ceva negativ aici, în ce priveşte forţele obscure?
Cobra: NU, pentru că întunericului îi va fi interzis să mai existe.

Rob: OK. Deci un alt lucru interesant pe care l-a spus cineva - unele din acele lucruri antice indiene şi unele persoane spirituale l-au spus - după acest proces în care sîntem va fi prosperitate pentru 1000 de ani. Deci clar, va fi un lucru permanent de a fi rescris şi înţeles adevărata istorie a Terra şi că eliberarea Terrei va fi permanentă şi nu va mai exista niciodată lipsa prosperităţii. Vom fi într-o frecvenţă complet diferită. Corect?
Cobra: Da, va fi un proces permanent şi ireversibil cînd vom fi eliberaţi. Nu vom mai fi sclavi nicodată. Nu se va mai întîmpla.

Rob: Asta e o veste foarte pozitivă şi bună, Cobra- Din nou, un interviu minunat. Îşi mulţumesc foarte mult pentru timpul tău. Ai răspuns la o mulţime de întrebări pentru mulţi oameni. Nu toate întrebările şi-au găsit răspunsul aici, dar vom avea cîteva pentru data viitoare. Din nou, îţi mulţumesc foarte mult pentru că ai venit. A fost o onoare să te avem aici. Îţi mulţumesc, Cobra.
Cobra: Mulţumesc tuturor pentru ascultare şi mulţumesc Rob pentru organizare.

Rob: A fost plăcerea mea să fac în fiecare lună emisiunea "Victoria Luminii". Treceţi pe la blog-ul lui Cobra, puteţi găsi linkţul său pe pagina "thepromiserevealed.com" [...] precum şi pe prepareforchange.net. Sperăm că vă veţi implica acolo. Realizaţi că avem conferinţe mari, şi Cobra şi eu pentru cei dintre voi care doriţi să vă uniţi în locuri sacre cu alţii şi să trimiteţi invocările de iubire şi lumină către planetă. Mulţumesc foarte mult tuturor pentru ascultare. Acest transcript va ieşi la lumină o zi sau două după audio şi la scurt timp veţi vedea un video minuat pe youtube. Vă mulţumesc foarte mult şi Victoria Luminii pentru toţi. Mulţumesc Cobra.
Cobra: Mulţumesc. La revedere.

Sper că toţi v-aţi bucurat de interviul cu Cobra. Doresc să vă reamintesc tuturor să subscrieţi pentru ştirile pe e-mail ale blog-ului thepromiserevealed.com precum şi prepareforchange.net. Continuaţi să trimiteţi întrebări pentru Cobra. Dacă aveţi întrebări pentru mine, le voi răspunde şi în emisiunile radio ale mele.

[...]Mulţumesc Cobra, mulţumesc membrilor şi Victoria Luminii.

Membrilor istoriagalactică.blogspot.com le reamintesc că în cazul în care doresc să întrebe în română pot subscrie întrebările lor pentru Cobra în comentarii care vor fi traduse şi trimise lui Rob Potter pentru interviul următor. Ulterior, Rob va alege în mod deliberat întrebările pentru Cobra.-N.T.Sursa

Sursa: http://istoriagalactica.blogspot.ro/

Cobra - Interviu de Robert Potter - 17 iunie 2014 (1/2)

Partea 1

Robert Potter: Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit la emisiunea radio Victoria Luminiic. CUm am mai spus este o emisiunea preînregistrată pentru oamenii prepareforchenge.net, recomand să vizitaţi această pagină chiar acum, pentru oamenii care umrăresc lucrarea lui Cobra de pe pagina 2012portal.blogspot.com cu întrebări pentru Cobra. Pagina mea thepromiserevealed.com. Prin aceste trei pagini am primit multe întrebări bune, vom ajunge la ele în cîteva clipe, vreau să vă reamintesc că paginile noastre apreciază donaţiile şi ajutorul pentru munca noastră asiduă, iar dacă avenţi nevoie de ajutor daţi-ne un semnal, vom fi bucuroşi să vă ajutăm. Sînt fericit să vă anunţ şi faptul că am concretizat Conferinţa Portalului de Ascensiune din muntele Shasta în 12 septembrie. Vom avea camera de vindecare, camera tehnologică şi vom fi localizaţi într-un loc cu o vedere minunată către Muntele Shasta. Evenimentul este disponibil pe pagina mea (thepromiserevealed.com), dacă daţi click pe primul banner ajungeţi direct la pagina cu informaţii. [...] Iar acum să-l introducem pe Cobra, bunul meu prieten şi minunatul emisar al Luminii şi doresc să mulţumesc muncii grele pe care o face echipa PFC.net şi vouă tuturor că sînteţi conştienţi de faptul că e o pagină foarte bună cu multă informaţie actualizată. Cobra bine ai venit la emisiunea mea.
Cobra: Bun venit tuturor, mulţumesc.

Rob: Şi tu aveai pregătite nişte conferinţe şi activări de portaluri activînd ca echipă de la sol. Ai dori, te rog, să împărtăşeşti oamenilor pagina ta Web şi care vor fi aceste evenimente pentru ca oamenii să se poată informa unde doresc să participe sau ascultînd această emisiune radio.
Cobra: Concret în aproximativ 24 de ore vom merge în Spania, Ibiza, o insulă în Marea Mediterană unde vom avea Activarea Zeiţei Cosmice. Solstiţiul este un eveniment foarte puternic prin care vom integra energiile cosmice cu energiile pămîntului, aş spune împletirea energetică a cerului cu pămîntul şi acesta este primul act către integrarea finală a principiilor masculine şi feminine pe această planetă. Cum probabil şti şi ai trăit această experienţă, în întreaga lume a existat o separare artificială creată de Archoni şi de Cabală şi această separare este necesar să fie vindecată energetic pentru a putea avea condiţii energetice mai bune pe această planetă şi pentru a putea vindeca societatea întreagă. Şi apoi în jurul datelor de 12-13 iulie vom avea prima conferinţă "Victoria Luminii" în Taiwan. Taiwan este un loc foarte special, aş spune principala fortăreaţă a Societăţilor Dragon pozitive şi este o comunitate foarte puternică a Forţelor Luminii acolo şi vom avea o conferinţă foarte specială cu acea ocazie. Toată lumea este binevenită la ambele evenimente. Cunoaşteţi blog-ul meu unde puteţi găsi actualizări căci vor fi multe informaţii după activarea din 21 iunie, care nu au fost posibile înainte. Vor fi cîteva destul de curînd.

Rob: Acestea sînt veşti minunate, Cobra. Am primit multe, multe întrebări minunate de la oameni şi doresc să vă mulţumesc tuturor pentru trimiterea întrebărilor. Sînt de un grad mai înalt metafizic decît media pentru că aceşti oameni care valorează informaţia pe care o aduci tu Cobra şi mereu ai informaţie unică şi nouă care nu este dezvăluită în domeniul a ceea ce se întîmplă pe planetă în momentele prezente. E necesară şi o lămurire, e bine ca oamenii să folosească propriul discernămînt şi vom trece la întrebări acum, vom vedea cîte putem atinge, iar pentru cei dintre voi care întreabă întrebări personale, Cobra nu poate răspunde la aceste întrebări, el nu ştie ce se petrecea cu tine cînd aveai 15 ani sau situaţii similare. [...] Probabil acest intreviu nu se va afla online decît după conferinţa din Ibiza. Prima întrebare pentru Cobra:
NASA a anunţat că inversarea polilor magnetici ai soarelor s-a finalizat şi au spus că acum are 4 poli în loc de 2. Asta vine de la observatorul japonez. E adevărat şi cum ne afectează acest nou soare?
Cobra: Schimbarea polilor este parte a unui proces. Această schimbare de poli este un proces gradual şi cînd polaritatea începe schimbarea, pentru o perioadă de timp avem o situaţie cu patru poli. Acest aspect se petrece chiar înainte de comutare şi după comutare. Nu este o situaţie permanentă deci nu are o influenţă specială asupra vieţii pe această planetă. Este doar un proces care se petrece la fiecare 11 ani.

Rob: Mulţumesc. Ar fi asta cam celaşi caz la un moment dat cînd Terra schimbă polii.
Cobra: Da, dacă polii magentici comută sau cînd se petrece, poate fi o fază a procesului.

Rob: Altă întrebare pe care o are cineva - sînt suficiente persoane pregătite care să vorbească pentru Eveniment, faza iniţială a acestui moment în timp?
Cobra: Vrei să spui vorbitori la suprafaţa planetei (da). E o mică problemă pentru că populaţia de la suprafaţă a fost atît de programată că asta ar putea fi o problemă în fazele iniţiale. S-ar putea să nu avem oameni suficient de antrenaţi sau suficient de balansaţi pentru a face faţă situaţiilor. Va fi o anumită curbă de învăţare deci ar putea fi un pic dificil o perioadă, la început, cînd Evenimentul are loc, dar aceasta se va balansa destul de rapid odată ce informaţia începe să iasă la lumină. În faza iniţială este o lipsă de oameni.

Rob: Ok, deci s-ar putea să fie un circ cu trei inele, într-un fel, la eliberarea informaţiilor în mass-media.
Cobra: Informaţia va ieşi la lumină dar nu vor fi suficienţi oameni calificaţi să distribuie informaţia.

Rob: Vor prelua staţiile TV şi au deja ceva informaţii pregătite pentru a le elibera către public?
Cobra: Au pachete de informaţii pentru a fi eliberate publicului şi vor fi date populaţiei de la suprafaţă care va fi pregătită să meargă la staţiile TV şi să prezinte informaţia umanităţii.

Rob: Există încă prea multă influenţă în eteric. Ai spus anul trecut că Evenimentul s-ar putea întîmpla înainte ca planurile ne-fizice să fie complet curăţate. Încă e valabil acest plan?
Cobra: Este posibil, dar aş spune că influenţa eterică asupra umanităţii nu s-a îmbunătăţit mult. Este încă o mare problemă. Nu voi comenta în ce moment vor decide să declanşeze anumite lucruri, sau aş spune, vor fi instruiţi să facă acele lucruri.

Rob: Foarte bine, mulţumesc. Multă lume se întreabă dacă ai putea face ceva sugestii concrete despre planificarea necesităţilor noastre în sensul - cel puţin pînă cînd fondurile de prosperitate vor fi eliberate. Am întrebări repetate. Ne-ai cerut să scoatem banii din bănci, ar trebui să îi punem sub saltea? Să îi convertim în argint sau aur? Vor fi aurul sau argintul în cădere? Bursa va colapsa? Ce se întîmplă cu sctocurile sociale responsabile? Poţi vorbi despre necesităţile materiale. Multă lume se zbate cu finanţele lor. Să spun acestor oameni: sînt mulţi alţi oameni în jurul planetei care se zbat în condiţii mult mai apăsătoare decît mulţi dintre noi. Deci mulţi nu au acoperiş deasupra capului deci am putea să ţinem cont d binecuvîntarea noastră. Ce putem face pînă cînd fondurile sînt eliberate? Ce facem cu banii noştri, ar trebui să-i pună sub saltea?
Cobra: Dacă ai bani în bancă, scoate-i. Îi poţi converti în aur sau argint sau teren sau să investeşti într-un proiect care va ajuta la eliberarea planetei. Nu aş sugera să îi pui în acţiuni de bursă. Nu aş sugera să îi păstrezi în bancă pentru că vor fi confiscaţi într-o anumită fază.

Rob: Cineva a spus: mulţumesc Cobra pentru tot ce faci şi Mişcării de Rezistenţă pentru ce face să ne ajute pe noi toţi. Un lucru mi-e greu să îl pricep despre situaţia din Egipt. Mi-e greu să înţeleg cum sentenţierea la moarte a 600 de oameni poate fi considerată victoria Luminii şi nici nu o pot vedea ca pe un proces de eliberare. Mă gîndesc că asta a fost greşit răstălmăcit în ultimul interviu cu Alexandra. Ea ştie că Frăţia Musulmană este manipulată de Cabală.
Cobra: În primul rînd nu au existat 600 de sentenţiaţi la moarte sau executaţi. A fost începutul unui proces. Numerele finale au fost mult mai mici. Printre aceşti oameni au fost anumiţi conducători care au fost parte a cabalei şi în parte a forţelor întunericului. Nu aş fi complet de acord cu acţiunea guvernului egiptean de a executa aceşti oameni, dar aş spune că este parte din natura umană. Şi, de asemenea, după ce Evenimentul are loc, mulţi membri ai Cabalei ar putea fi executaţi pentru că asta va fi dorinţa oamenilor.

Rob: Da, înţeleg. Asta e înainte că Mişcarea de Rezistenţă (RM) şi Federaţia Galactică a Luminii (GFL) să intre în scenă. Mă bucur că ai specificat acest aspect pentru că şi eu simt la fel. Am răspuns acelei persoane: la bază este elementul uman. Nu e RM sau GFL.
Cobra: Exact. Este elementul uman în această situaţie. Va fi multă nevoie de iertare după ce Evenimentul are loc. Cînd masele de oameni vor realiza ce a făcut Cabala, vor fi foarte mînioşi. Dacă există un anumit pericol de a proiecta acea mînie greşti către alte persoane fără a înţelege ce s-a întîmplat de fapt. (da) Recomand ca fiecare să aibă dreptul la procesul meritat, chiar membrii Cabalei. Nu poate fi oprit, dar nu aş recomanda ceva ce ar fi împotriva tuturor la acest punct.

Rob: Foarte bine. Sînt de acord. Asta mă aduce la altă întrebare. Nu vroiam să întreb dar cumva duce chiar acolo. O persoană care a făcut o afirmaţie cum că anumiţi pleiadeeni, se presupune că au teleportat sus 11000 de mebri minori ai Cabalei care au devenit cabalişti şi au fost forţaţi în acea situaţie prin mită, ameninţări sau lucruri peste controlul lor şi le-a fost teamă să iasă din Cabală. Există vreun adevăr despre cei 11000 de membri minori ai cabalei teleportaţi?
Cobra: Nu voi răspunde la această întrebare. (ok) SÎnt anumite operaţiuni ale Foreţlor Luminii şi anumiţi membri au fost scoşi de pe planetă. Nu aş comenta despre numărul sau metodele prin care s-a realizat. Pot doar să spun, da, au fost cîţiva membri ai Cabalei care au fost scoşi de pe planetă. E singurul lucru pe care îl spun.

Rob: Aşa, ai menţionat deja că unii membri ai Cabalei au fost scoşi de pe planetă şi luaţi pe nave-mamă şi acum privesc la propriile acţiuni şi rezultate şi ei înşişi aleg să aibă sufletele resetate în Soarele Central deci nu violează...
Cobra: Au opţiuni. Dacă aleg să accepte Lumina, nu sînt duşi la Soarele Central. Au nevoie să treacă printr-un proces de re-educare. E necesar ca ei să facă tot ce pot mai bine pentru a corecta consecinţele acţiunilor lor trecute. Anumiţi membri ai Cabalei resping această opţiune şi nu doresc să schimbe către Lumină şi sînt duşi la Soarele Central.

Rob: Aş dori să te întreb: au existat alţi membri ai Cabalei care au dorit să fie protejaţi de RM şi GFL şi au avut dorinţa îndeplinită? (protejaţi de cine?) Protejaţi de membrii Cabalei.
Cobra: Da, s-a întîmplat în anumite locaţii, dar este o situaţie complexă. Bazic, Archonii nu permit nimănui să fie contacta de Forţele Luminii. Este o situaţie de carantină. SÎnt mulţi membri ai Cabalei care doresc să iasă, dar nu li se permite să iasă. Nu oricine este acolo potrivit liberei sale dorinţe.

Rob: Da, înţeleg şi aceste aspecte vor fi adresate mai tîrziu. Altă întrebare pe care doream să o întreb data trecută şi este un punct foarte bun, şi noi am vorbit despre asta. Anumiţi oameni au susţinut că tu ai negat faptul că "dîrele chimice" sînt pulverizate, dar ai specificat acest lucru foarte clar. "Cobra, în Syracuse NY, avem dîre chimice în fiecare zi, de cîteva ori pe zi pînă într-acolo încît nu mai vedem cerul liber, niciodată. Ar trebui să mă mut cu familia în alt loc pentru a le proteja sănătatea? Există ţări unde nu se pulverizează peste oameni? Sînt state în SUA unde se pulverizează mai puţin?. Te rog să mă scuzi că sînt atît de insistent. Mulţumesc pentru munc uluitoare pe care o faci."
Cobra: O întrebare pe rînd. Da sînt dîre chimice. Nu neg existenţa lor. Spun doar că majoritatea oamenilor nu văd dîre chimice ci dîre de ejecţie. SÎnt dîre chimice dar mult mai puţin decît cred oamenii. Da e bine să te muţi din SUA căci este ţara sub cel mai puternic atac din partea Cabalei în ce priveşte dîrele chimice, otrăvirea mîncării, arme scalare şi aşa mai departe. Oriunde altundeva în lume ar fi mai bine.

Rob: Ok. Acuma, un lucru despre care nimeni nu vorbeşte. Se spune că majoritatea oamenilor sînt acum infectaţi cu nano-fibre, care se multiplică pe sine, semi-robotice, non-organice, tehnologie care provine de la dîrele chimice şi, desigur, probabil suplimentat de mîncarea modificată genetic (GMO) şi alte lucruri. Aceste fibre cauzează dureri şi stări de rău şi interferează cu ritmurile noastre. Ai idee cum aceste nano-fibre ne-naturale pot fi curăţate din toate fiinţele de pe această , odinioară, frumoasă planetă?
Cobra: Există o soluţie parţială, un protocol de detoxificare care poate înlătura asta, dar, bazic, această situaţie va fi complet rezolvată după Eveniment.

Rob: Da, am simţit la fel. Am simţit că aceste tehnologii avansate pot fi înlăturate. Ai menţionat în intreviul trecut că au existat tehnologii pentru a elimina asta. Ai putea, te rog, să comentezi pe tema asta? Putem noi forţa Cabala să elibereze aceste tehnologii acum? SÎnt disponibile în standardul ştiinţific actual sau majoritatea acestor tehnologii vor intra după Eveniment prin GFL şi RM?
Cobra: Bazic tehnologiile prafului stelar pot fi folosite pentru a înlătura sursa durerilor cronice. Pot fi folosite pentru a bloca sistemul nervos central, ceea ce va fi făcut la Eveniment cu membrii Cabalei, dar poate fi folosit, de asemenea, pentru a elimina sursa durerilor cronice, poate repara organe, repara ADN-ul, structura celulară. Dacă există vreun gen de stricăciuni structurale ale corpului fizic, pot fi reparate în aproximativ 15 minute cu tehnologia prafului stelar. Este o tehnologie pleiadeană care va fi disponibilă la scurt timp după Eveniment. Toate cazurile de dureri cronice vor fi vindecate la scurt timp după Eveniment cu acea tehnologie.

Rob: Acestea se vor elibera fără ştirea lor?
Cobra: Nu. Va fi un proces foarte conştient şi acceptat. Desigur, oamenii vor fi nevoiţi să schimbe felul lor de a gîndi şi comporta. Boala poate fi re-creată cu un sistem de convingeri şi stări emoţionale. Dar orice s-a întîmplat corpului fizic asta se rezolvă. E nevoie de un anumit reglaj psihologic care să aibă loc. Majoritatea oamenilor vor fi vindecaţi.

Rob: Foarte bine, mulţumesc pentru răspuns. Altă întrebare. Cum curăţă Forţele Luminii bazele alienigene? Se face cu arme sau non-violent?
Cobra: Ok - au fost diferite faze ale acestui proces. Cînd RM curăţa aceste baze, acum o decadă, aproximativ, s-a făcut prin bătălii psihice, din păcate. În ultima fază s-a realizat prin tehnologia prafului stelar care blochează sistemul nervos central al fiinţelor negative şi sînt luaţi pe navele-mamă şi apoi li se va cere să facă o alegere să accepte Lumina sau să se întoarcă la Soarele Central.

Rob: Ok, mulţumesc. Mă întorc la întrebarea despre implanturi. În intreviul trecut ai menţionat că aceste implanturi rămîn fixate, acestea sînt cele care sînt împinse în corp la naştere şi sînt invizibile şi deasupra tehnologiilor noastre. Am spus oamenilor şi tu ai menţionat oamenilor despre diversele tehnologii precum dispozitivul de Laser Alb Pleiadeian pe care îl am aici, energia tachyonică pe care o avem aici care poate creşte cîmpul vibrator al corpului şi asta poate împinge afară unii dintre paraziţii astrali, dar implantul principal este permanent în interiorul corpului. E corect? Există vreo cale pentru a reuşi înlăturarea completă a acestui implant împins la naştere?
Cobra: Vezi tu, există un aspect eteric al acestuia şi un aspect de plasmă. E destul de complicat să explic. Tehnologia laser este cea mai bună pe care o avem în acest moment pe suprafaţa planetei prin care putem avea de-a face cu aceste implanturi. Cealaltă problemă este că aceste implanturi sînt partea principală şi tehnologia scalară, care este parte a Reţelei Archonice. În fapt este menţinută prin cîmp scalar rotativ. Acest cîmp efectiv re-crează acel implant din nou.

Rob: Ok. Aşa am crezut şi eu şi am experimentat pentru că foloseam în 1980 Clopotul Fred (Fred Bell) şi ceva tehnologie de la Semjase care foloseşte geometria sacră, cristalele şi laserele. De fapt le-am combinat cu propria noastră tehnolgie a cîmpului scalar pozitiv pleiadean al piramidelor, care sînt unde scalare şi cristale şi bobine Tesla care fac dispozitivul de laser alb mult mai puternic cînd sînt folosite în conjuncţie. Experienţa mea din aceste dispozitive confirmă, în fapt ceea ce ai spus. Pentru o perioadă de timp energia devine foarte înaltă şi eşti capabil să obţii stări înalte de conştienţă. Odată ce te îndepărtezi de aceste tehnologii, aceste diferite tipuri de mecanisme de întoarcere se reintegrează cumva pe sine şi toţi avem de-a face cu acest element uman. Nu-i aşa?
Cobra: Nu este numai elementul uman, e vorba de tehnologie, care există pe planul eteric şi cel de plasmă. Re-crează, efectiv, structura.

Rob: Da, condiţionarea umană de pe Terra datorită tehnologiei, e un argument bun. Altă întrebare. Aceste nave-mamă şi membrii federaţiei despre care Cobra vorbeşte, ce densitate şi dimensiune sînt ei? a 3-a, a 4-a, următoarele?
Cobra: Sînt fiinţe de dimensiunea a 5-a şi mai sus dar, desigur, ei se pot materializa în dimensiunea a 3-a fizică sau a 4-a dimensiune, dacă doresc, dacă au un scop să facă asta.

Rob: Altă întrebare relaţionată - dacă nu sînt în aceeaşi dimensiune cu noi, vom fi capabil să îi vedem dacă ne creştem vibraţia sau pot ei folosi tehnologia lor pentru a ne contacta?
Cobra: Ei pot folosi tehnologia pentru a contacta fiinţele umane în a 3-a dimensiune. Prezenţa lor energetică este foarte intensă. Fiinţele umane vor fi nevoite să lucreze la capitolul energetic pentru a fi capabili să rezite acelei prezenţe şi să supravieţuiască acelei prezenţe pentru că cîmpul energetic al unei fiinţe ascensionate, o fiinţă de dimensiunea a 5-a este foarte puternic. Fiinţele umane nu vor supravieţui contactului direct. Cîmpul energetic al fiinţelor luminii care vor veni va fi ajustat frecvenţei umane, deci fiinţele umane vor fi capabile să interacţioneze şi să îşi ridice frecvenţele încet pentru a putea interacţiona mai mult. Va fi un proces gradual.

Rob: Da, mulţumesc. Asta coincide cu informaţia lui J.J.Hurtak că vor fi anumite zone sau insule de lumină pe care le numeşte "arcul cosmorece" (arc of chilicosm) unde fiinţele din a 5-a dimensiune şi mai sus vor fi capabile să interacţioneze precum şi în interiorul spaţiului navelor care de fapt pun la dispoziţie zone inter-dimensionale unde oamenii din diferite densităţi şi frecvenţe ale creaţiei pot interacţiona şi asta este o parte importantă a tranziţiei pe Terra. Am fost în contact cu kauilapele (http://kauilapele.wordpress.com) cu care am rezonat ca doi fraţi buni acolo în Hawaii şi el a oferit următoarea întrebare pentru tine. Altele sînt de la ascultători. Prima este: Poţi lămuri cine sînt cei 144000 şi dacă aceştia sînt seminţe stelare.
Cobra: Da, aş spune mai degrabă că este un grup miez de seminţe stelare, cei care au ales să vină pe Terra să transforme toată întunecimea cu lumina lor. Este un număr simbolic care descrie o, aş spune, o trupă de forţe foarte specială care a venit pe această planetă prin diferite faze ale istoriei acestei planete. Majoritatea dintre ei au venit în timpul Atlantis şi au continuat să se încarneze în diverse poziţii cheie în perioade ale istoriei şi acum acest grup este aici cu un scop, să transforme şi să elibereze planeta.

Rob: Ok, altă întrebare de la kauilapele şi am primit foarte multe similare. Asta e una mare. Avem aceste discuţii despre Isis sau grupurile teroriste din Iraq. Este o operaţiune a Cabalei de a schimba macazurile? PAre mai mult decît coincidenţă că ultimele încarnări ale revoltei conduse de insurgenţii din Irak au fost numite Isis.
Cobra: Da, Archonii au ales acest nume în adins. Ei preiau un simbol care este pozitiv şi îl asociază cu ceva negativ în minţile fiinţelor umane. Acum acest nume este peste tot în mass-media. Dacă cineva de pe stradă citeşte despre Isis - în mintea sa umană imaginea fanaticilor care ucid oameni este cea care apare în locui Zeiţei Luminii. Astfel funcţionează asocierile minţii. Au făcut acelaşi lucru cu naziştii căci au preluat un simbol foarte vechi - swastika - care este simbolul evoluţiei spirituale şi l-au transformat într-un simbol al răului. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi cu pentagrama şi cîteva alte simboluri din trecut. De aceea, de exemplu, Illuminati folosesc simbolul Ochiului A-tot-văzător, au denaturat acest simbol. Este un simbol al sursei şi ei l-au denaturat, iar acum reprezintă un ochi care vede tot al ordinii noii lumi. Aşa lucrează Archonii. Ori de cîte ori oamenii văd simboluri le asociază cu ceva negativ. Şi astfel energia pozitivă a acelui simbol nu poate curge normal. Este un război ocult care are loc.

Rob: Da, este un control pentru atenţia oamenilor. Am menţionat aceste fapte de multe ori. Simt exact la fel. Altă întrebare de la kauilapele: Forţele Luminii fac ceva să rezolve situaţia din Ukraina şi Putin lucrează cu ei?
Cobra: Da, fac multe lucruri pentru a rezolva situaţie din Ukraina, dar, din nou, avem factorul uman şi libera dorinţă umană. Sînt multe ocazii cîn anumiţi indivizi nu au urmat ghidarea în situaţia din Ukraina. Forţele Luminii au reuşit să descrească numărul de victime şi scala conflictului, dar nu au reuşit să îl elimine complet. Şi da, Putin sprijină agenda Forţelor Luminii, dar şi el are propria agendă de a crea o Rusie puternică. Aş spune că Putin este ăn acest moment cu un rol mult mai pozitiv decît structurile Cabalei care doresc să folosească Ukraina pentru a promova agenda lor.

Rob: Mulţumesc. Care este situaţiea curentă cu Archonii şi Grupul Chimera?
Cobra: Majoritatea Archonilor au pierdut multă putere în ultima jumătate de an şi au fost multe îmbunătăţiri. Au avut loc operaţiuni ale Forţelor Luminii pentru descreşterea puterii Grupului Chimera. S-a avut succes într-un anumit grad şi voi putea să eliberey ceva informaţii curînd.

Rob: Ok. Multă lume a întrebat despre moartea recentă a lui Rockefeller. Este lucrarea Forţelor Luminii din interiorul RM în eliminarea Cabalei în acest moment?
Cobra: Aş spune doar că situaţia a avut loc vineri 13, şi vineri 13 este ziua cînt conducătorul templier a fost executat. (hmmm interesant). Va veni mai mult despre asta, dar doar atît voi spune de moment.

Rob: Ok. Asta e de la oamenii care sînt în Sororitatea Trandafirului. O mulţime de oameni au dorit să aibă o lămurire. Cum se face că nu am auzit niciodată de Sororitatea Trandafirului sau Frăţia Ordinului Stelei. Evident acestea sînt grupuri exotice. E ceva nou sau poţi vorbi despre asta?
Cobra: Vezi, avem societăţi secrete ale Luminii şi sînt societăţi secrete ale Întunericului. Şi societăţile secrete ale Luminii au fost secrete pentru un motiv căci toţi ştim de vînătoarea de vrăjitoare şi ce s-a întîmplat cu femeile care erau prea strălucitoare cu lumina lor. Dar acum este timpul ca Sororitatea Trandafirului să fie re-activată din nou şi asta se întîmplă după toate aceste secole. Sororitatea Trandafirului a fost foarte activă într-o anumită perioadă a istoriei pentru a aduce pace şi vindecare umanităţii. A influenţat cîţiva dintre nazişti pentru a fi mai pacifişti. Au influenţat unii dintre oamenii cheie în timpul cruciadelor, a fost foarte activă în Egiptul antic şi multe alte situaţii.

Rob: OK. Mulţumesc foarte mult pentru această informaţie. Aceasta este o întrebare de la cineva şi eu înţeleg acest gen de întrebare - să vorbim despre Isis şi Ishtar, sau Ashtar cum îl cunoaştem noi. "Multe temple ale Zeiţei vor fi construite după Eveniment" este un citat din spusele tale. O persoană doreşte să ştie dacă ne vom întoarce la o religie, dacă vom fi încurajaţi să venerăm o "zeiţă". Va fi cumva diferit? Vrea să ştie despre acest gen de templu, va fi un templu, monument, va fi ca o biserică închisă. Poţi explica diferenţa dintre ultimul creator mai presus de toate şi diferitele aspecte de pozitivitate pe care această forţă supremă o reprezintă şi cum se va relaţiona asta cu aceste temple?
Cobra: Nu va fo religie în sensul tradiţional al cuvîntului. Nu vor preoţi care cre predică şi îţi spun ce ai de făcut. Vor mai mult ca templele care erau prezente pe planetă în timpul Atlantis-ului pentru a te putea conecta cu aspectul femini al creaţiei.

Rob: Deci acestea vor fi minunate temple artistice care vor inspira comuniunea cu aspectul femini al creaţiei. (exacat). Mă găndeam eu. Altă întrebare: cît de mulţi sînt pe Pămînt seminţele stelare?
Cobra: Aş estima cam 10 milioane.

Rob: Aşa se gîndea şi această persoană. Unii oameni au menţionat că la momentul Evenimentului, seminţele stelare, mai ales, vor primi vindecare şi îi va vindeca şi psihic într-un fel. Poţi lămuri dacă este adevărat pentru oricine sau pentru seminţele stelare. Cum va ajuta asta seminţele stelare?
Cobra: Procesul de vindecare va începe la Eveniment şi va continua pentru ceva timp. Primul lucru va fi multă vindecare pentru că controlul Cabalei va dispărea. Va elibera multă presiune din fiinţele umane şi anumite emoţii vor ieşi la suprafaţă şi vor fi vindecate. A doua vindecare este a minţii pentru că va fi disponibilă multă informaţie, care acum nu este disponibilă şi oamenii vor avea o imagine mult mai clară despre ce se întîmplă. În al treilea rînd va fi vindecarea corpului cu noile tehnologii de medicină minunate care vor fi eliberate. Este un proces şi nu poate avea loc peste noapte. Pentru omul normal poate lua luni sau chiar ani. Dar va fi o îmbunătăţire constantă. Nu ca situaţia de acum: cînd avem aproape nici o îmbunătăţire ci doar control constant.

Rob: OK. Iată altă întrebare pe care continui să o primesc de la multă lume şi tu ai multe postări acolo şi e greu să ştii tot ce ai spus în toate diferitele interviuri. Multă lume e nouă. Deci mulţi întreabă aceeaşi întrebare despre planeta X. O persoană spune că fizicianul rus dr. Serge Sal spune că orice discuţie despre palneta X este dezinformare şi folosită pentru a genera frică şi conflict şi desigur sînt mulţi alţi oameni care vorbesc despre stelele dwarfi şi planete etc. Ai putea, te rog să comentezi din nou?
Cobra: Da, am spus asta de multe ori. Da, există planeta X. Orbitează regiunea exterioară a Sistemului Solar şi nu, nu există Nibiru, nu există nici un obiect care să colizioneze cu Terra, sau să vină aproape sau să existe orice alt tip de pericol pentru planeta Terra.

Rob: Mulţumesc. Poţi. te rog să lămureşti din nou cu privire la Archoni şi istoria cu Enlil şi Enu? Ai putea explica ceva mai mult care este interacţiunea lor. Ai lăsat destul de clar înainte că acesta este doar un grup de ET care au influenţat planeta. Unii oameni simt că au avut o influenţă majoră şi gîndesc că sînt încă activi. Ai putea lămuri oamenii despre planeta Nibiru şi istoria ei?
Cobra: Toată istoria despre Nibiru e dezinformare. E o istorie fabricată. Nu e bazată pe adevăr.

Rob: Deci Zacharia Sitchin în cartea sa nu s-a bazat pe adevăr? (exact) Asta va fi greu de digerat pentru unii dar dr. Strange care a fost şi el în contact cu Valiant Thor mi-a dat exact aceeaşi informaţie. Această informaţie este scrisă din texte vechi care sînt dezinformare şi deviere.
Cobra: Sitchin nu a tradus corect acele texte sumeriene.

Rob: OK, deci spui că sînt traduse incorect. (exact) Asta s-a făcut intenţionat? (exact) Mulţumesc. ASta va agita ceva spirite, sînt sigur. Poate fi grila eterică archonică descrisă ca un gen de inteligenţă artificială al cărei obiectiv primar este să repete infinit în buclă şi să manipuleze cîmpurile electrice al oamenilor pentru a maximiza suferinţa şi emoţiile negative?
Cobra: Da se poate descrie în acest fel.

Rob: Ok, foarte bine. ALtă întrebare este: care a fost efectul norului G-2, dacă a fost vreunul...
Cobra: Forţele Luminii au protejat Sistemul Solar împotriva oricărei creşteri de radiaţii. Acel eveniment a trecut deja şi nu va avea nici un efect negativ asupra umanităţii. Singurul efect a fost o interjecţie în timpul din jurul lui aprilie şi mai cînd vîrful acelei tranziţii a avut loc şi a fost foarte intensă purificare a planelor eterice şi planelor astrale. A fost un timp foarte greu pentru multe fiinţe umane pentru că mult întuneric din aceste planuri a fost purificat şi în consecinţă au fost multe atacuri ale lucrătorilor luminii şi războinicilor luminii din partea acelor forţe întunecate care pierdeau teren în acele momente.

Rob: Mulţumesc, şi asta continuă şi în aceste momente. Se pare că încă este o mare agitaţie şi multă confuzie în mulţi oameni şi se pare că este în anumite cazuri ca o lupăt internă printre oameni care au aceeaşi intenţie pură şi se pare că îşi sapă groapa unii altora pentru motive nenecesare. Asta încă are loc.
Cobra: Continuă. Am spus de multe ori pentru oameni să nu se lase provocaţi şi aproape nimeni nu mă ascultă. Dar este alegerea lor şi oamenii vor da piept cu consecinţele propriilor acţiuni mai devreme sau mai tîrziu.

Rob: Da, deci la bază ar fi să nu iei lucrurile personal. Avem nevoie să ne mişcăm înainte. Fiecare avem perspective diferite. (da). Da, mulţumesc. Iată o altă întrebare bună. Ştiu că multă lume întreabă şi am şi eu propriile mele simţiri aici - vreau să văd dacă rezonezi cu mine. Multă lume spune: cum se face că ni s-a permis să evoluăm către unde sîntem azi cu tehnologie şi cunoaştere şi cei ai întunericului sînt atît de avansaţi în tehnologia lor? De ce nu ne-au oprit? Se jaocă cu noi să vadă străluciri de libertate, şi apoi "trosc" ne menţin în mai multă suferinţă?
Cobra: Au încercat să oprească evoluţia cît de mult s-a putut. Nu aş spune că această planetă este avansată tehnologic. Este una dintre cele mai înapoiate planete din experienţa mea.

Rob: Mulţumesc. Am auzit şi din alte surse pe care le respect care afirmă aceasta, ceea ce noi numim planete de origine care au început evoluţia şi au evoluat la un nivel de specie în aşa fel încît cînd ating un stadiu de dezvoltare în stadiul tribal, ating un stadiu înalt tehnologic şi avansează foarte rapid şi de obicei trec de la trib la o tehnologie desupra noastră. Faptul că am avut o tehnologie de industrializare mecanică atăt de lentă este de fapt parte a planului Cabalei, e corect? (exact) Muţumesc. Cum este posibil să avem contact pisihic cu familia din spaţiu cu navele care înconjoară planeta?
Cobra: OK. Este o situaţie cu truc. O să spun în felul următor, se poate avea contact cu Forţele Luminii numai după ce ai avut contact cu propriul Sine Interior sau Sinele Înalt. Poţi avea contact cu aceste forţe, cu Forţele Luminii prin Sinele Înalt. Dacă nu ai contact cu Sinele Interior şi încerci să ai contact cu Forţele Luminii, cel mai probabil ve atinge planul astral sau planul eteric şi bine înţeles, Archonii vor interfera. Aş recomanda pentru toată lumea, mai întîi să aveţi contact direct şi stabil cu Sinele Înalt propriu.

Rob: Mulţumesc, Cobra, cuvinte mari şi înţelepte - căutaţi Lumina din interior şi toate lucrurile vor fi adăugate vouă. Lumina şi sunetul, de fapt, sunetul divin actual este foarte important. Iată altă întrebare bună. Dat fiind că sînt 20 de milioane de mebri ai RM care trăiesc în interiorul Pămîntului, ei de ce nu pot participa la meditarea săptămînală de eliberare pentru a atinge masa critică?
Cobra: Desigur şi ei au propriile lor meditări şi ei au atins masa critică pentru societatea lor şi o duc foarte bine. Pentru populaţia de la suprafaţa planetei, pentru a atinge starea de pace, este populaţia de la suprafaţă care are nevoie să atingă masa critică.

Rob: Foarte bine. A fost timpul de pe Terra fracturat în vreun fel de către Cabală şi dacă da în ce fel?
Cobra: OK, Cabala a încercat să fractureze curgerea timpului, dar nu au reuşit pentru că semnătura timpului este mult mai presus de înţelegerea Cabalei precum multe alte lucruri sînt.

Rob: Mulţumesc foarte mult. Am avut cîteva întrebări despre balene şi delfini. Desigur, ştim că avem ceva harmonici negative care îi afectează. Ei sînt foarte importanţi după cum Sheldon Nidle spunea, pentru a mătura reţeaua eterică. Ce putem face la nivel 3D şi mai înalt pentru a proteja, asista şi salva cetaceele? La un nivel înalt, toate celelalte frumoase creaturi ale Terrei care sînt distruse.
Cobra: La nivel spiritual, te poţi conecta cu ele prin iubire, la nivel fizic, poţi răspîndi informaţia maselor despre ce se întîmplă cu ele pentru a aduce conştienţă. Cînd suficienţi oameni sînt conştienţi, majoritatea lucrurilor care se întîmplă nu li se va mai permite să se întîmple niciodată.

Partea 2/2 aici.


Sursa

Sursa: http://istoriagalactica.blogspot.ro/