miercuri, 30 iulie 2014

Profețiile unui „Nostradamus” indian despre cel care va ridica România „ca prin miracol”

Un bucovinean va juca un rol important atât pentru salvarea României, cât și pentru „mântuirea omenirii viitoare”, spunea profesorul indian R.A. Gupta Swami, acum un deceniu.
Privim spectacolul mediatic al partidelor care-și caută liderul de urcat pe „tronul” de la Cotroceni, îndrebându-ne adeseori dacă „alesul” lor va fi și „Cel Ales” să aducă în sfârșit țara asta pe o cale a prosperității. Ne-au dezamăgit prea mult ultimele două decenii și jumătate (cărora le alăturăm cu aceeași amăreală în gură și în inimă alte patru decenii și jumătate de comunism) ca să mai avem încredere în mântuirea promisă a acestui neam. Totuși, ar trebui să mai avem speranțe - cel puțin predicțiile profesorului indian R.A: Gupta Swami, doctor în istoria religiilor și maestru spiritual, ne îndreptățesc să sperăm. Dacă este să luăm în seamă cele spuse de acesta în urmă cu câțiva ani, când a vizitat România, atunci mai avem o șansă, ca națiune și ca țară.
Dacă ar lua în seamă cuvintele profetului indian, partidele politice, în perspectiva alegerilor de la sfârșitul acestui an, ar trebui să-și caute liderul nu în Ardeal, nu în Oltenia de sub munți și nici măcar la București, ci... în Bucovina. Iată ce spunea R.A. Gupta Swami, în 2004, citat de situl YogaEsoteric.Net:

“Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare… Şi acum, în urma vizitei mele, trebuie să recunosc că acesta are multe circumstanţe favorabile. Spun aceasta după ce, de curând, am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, care sunt în mod genial concretizaţi în incomparabilele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei.”


Este o predicție care vizează, după cum se vede, atât România, cât și întreaga omenire.


Din Bucovina ne-a venit, în trecut, un Iancu de Flondor, a cărui importanță în desăvârșirea actului Unirii de la 1918 este covârșitoare (îi datorăm, în bună măsură, unirea Bucovinei, în 28 noiembrie 1918). Din Bucovina e însă și Gheorghe Flutur... R.A: Gupta Swami ne liniștește temerile. Nu Flutur va salva România și lumea. Și asta pentru că acel-ce-va-veni nu se află printre cei care au ieșit în față până azi. 

Iată cum îl descrie prezicătorul indian pe viitorul conducător al României: 


„Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credinţă în Dumnezeu şi bun, care va fi tare ca o stâncă. Totodată, el va fi o mână de fier, un om foarte înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge astfel cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică.”


Interesante sunt, în acest context, câteva date ale predicției: „El va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob.” „Prăbușirea națiunii românești” e vizibilă cu ochiul liber - mai ales în aceste zile de mare rușine „mondială” pe care le trăim - și într-adevăr se simte nevoia unui miracol care să ne ridice și să ne spele de zoaiele în care am alunecat (oarecum și pe mâna noastră, mâna care a pus ștampila pe foaia de vot). 


Că vom ajunge sau nu să ne numărăm printre liderii politici ai lumii, e poate mai puțin important, față de prezicerea că „România va ajunge astfel cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă”. Sigur, avem durerile noastre mari - Bucovina de Nord, Basarabia... și e destul să ne oprim aici - dar mai terifiant e că predicția aceasta, a lărgirii teritoriilor, indică un posibil viitor conflict armat - pentru că iată zice mai departe R.A. Gupta Swami, citat de YogaEsoteric.Net: „Militarii români, ce vor fi aduşi înapoi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa dobândită acolo în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât acelea ale înaintaşilor lor. Toate acestea vor fi atunci posibile, deoarece tot poporul ROMÂN va avea un ţel nobil, o cauză şi un conducător puternic şi plin de înţelepciune care o să-l călăuzească.”


Este predicția înfricoșătoare a unui nou flagel mondial, al treilea „mare război” în care ne vom juca rolul. Când se va întâmpla asta? Curând sau cândva? R.A: Gupta vede lucrurile în perspectiva secolelor. Nu a anilor, nu a deceniilor... (și-atunci poate că speranța că alegerile din noiembrie ni-l vor arăta pe cel-Ales e deșartă). Dar, pentru neamul ăsta învățat să-și tot aștepte rândul la fericire și să-și sacrifice generație după generație, mereu din alte rațiuni, ce mai înseamnă distanța dintre un deceniu și un veac, dacă profețiile se vor împlini?
„În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii. Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea celui de-al III-lea şi de fapt ultimul război mondial. Ţările care vor fi puternic spiritualizate vor dobândi imediat, la sfârşitul acestui ultim război, supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni atunci pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi de comunism printr-o mişcare socială ce va fi cu mult mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, ce va fi bazată cel mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii de piaţă care cel mai adesea sunt complet lipsite de suflet.”


Cât adevăr e în predicțiile lui R.A. Gupta Swami? Nu putem să ne dăm seama. Noi, românii, știm prea puține despre capacitatea lui de a vedea și de a înțelege corect viitorul. Totuși, se pare că maestrul spiritual indian e recunoscut în lume ca prezicător și clarvăzător. Ar fi prezis, de exemplu, căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, prăbușirea navetei spațiale Columbia, iar în ce ne privește - a profețit sfârșitul comunismului în România, căderea cuplului Ceaușescu și execuția după un proces sumar. Și, apropo de această predicție: R.A. Gupta Swami ar fi fost chemat în 1983 chiar și de Elena Ceaușescu, care nu a luat în seamă avertismentele lui, alungându-l din țară și numindu-l șarlatan. Oare dacă l-ar fi ascultat, ar fi putut să se „ferească” de mâna lungă a destinului? Poate că nu...


Tot așa cum nimeni nu a ținut seama de predicția referitoare la... regimul lui Traian Băsescu și al acoliților săi. Într-o carte apărută după vizita sa în România (și, deci, după prima instalare a lui Traian Băsescu la Cotroceni și a Alianței DA la Palatul Victoria), R.A: Gupta Swami scria, între altele, că după ce partidul de guvernământ va câștiga din nou alegerile, pe la jumătatea mandatului, va avea loc o nouă revoluție, total diferită de cea din 1989 (dacă socotim puțin anii, vom ajunge la decembrie 2011). De asemenea, el spune că românii vor avea parte de o conducere brutală, asemănătoare unei dictaturi, deși se va susține că trăim încă în democrație. Că România va avea o conducere violentă și necruțătoare, iar românii vor ajunge să trăiască foarte greu, chiar mai greu decât pe vremea lui Ceaușescu. Înlăturarea dictatorului a adus doar la putere o mulțime de mici dictatori, mai cruzi și mai lacomi decât cel îndepărtat - scria el. 


Poate partea cea mai înfricoșătoare rămâne însă cea care se referă la posibila implicare a României într-un nou război planetar, încă de la începuturile acestui conflict, cât el nu a ajuns să se mondializeze, iar asta se va întâmpla „datorită unei politici aiurite a conducătorilor țării”:
Ne rămâne însă speranța în acel lider misterios, capabil să producă miracole...

Sursa: http://www.revistafelicia.ro/


Două noi cratere gigantice au apărut în regiunea siberiană Yamal

La zece zile după descoperirea unui misterios crater în regiunea siberiană Yamal, oamenii de știință au constatat apariția a două noi cratere similare, fiind relansate discuțiile cu privire originea acestora, informează publicația belgiană Le Soir.

Printre ipotezele cele mai vehiculate pe internet cu privire la modul de formare a acestor cratere se numără cele legate de intervențiea unei civilizații extraterestre, impactul cu unul sau mai mulți meteoriți, testarea unor arme secrete sau pur și simplu o farsă bine elaborată.
Primul dintre cele două noi astfel de cratere a fost descoperit în apropiere de Bovanenkovo, o zonă în care se află numeroase gazoducte. Celălalt crater a apărut tot în regiunea Yamal (denumire care înseamnă "capătul lumii"), la aproximativ 100 de kilometri de locul în care se află primul crater.

Sursa: www.realitatea.net

Licoarea magică a preoţilor egipteni. Curăţă vasele de sânge şi asigură o viaţă îndelungată

In vremea faraonului Amenhotep al IV-lea, care si-a luat apoi numele de Akhnaton, la porunca acestuia, a fost elaborata o reteta miraculoasa, dupa care s-a preparat o bautura numita Antica.


Oamenii de rand ii spuneau humus, adica pamant. De fapt, licoarea aparuse mai demult, in vremea lui Amenhotep al II-lea. Ea era menita sa ii mentina mereu in putere pe sclavii ce construiau piramidele. Bautura aceasta curata bine vasele de sange si asigura o viata indelungata.
Licoarea a fost preparata de preotii egipteni, care cunosteau tainele organismului, plantele - salbatice si cultivate - si toate virtutile acestora.
Preotii foloseau si ei, la rindul lor, aceasta bautura pe care o preparasera, dar in doze mai mici, deoarece ei munceau mai putin decat sclavii de la piramide si, totodata, nu stateau tot timpul in soarele arzator al desertului.

Bautura cu usturoi si lamaie

Licoarea egipteana, care avea si rolul de a mentine si regla echilibrul vitaminelor din organism, a primit numele de Antica, de la cele doua componente: An = usturoi si Tica = lamaie. Cele doua componente asigura toata gama de efecte miraculoase ale acestei bauturi.
Vitamina A sporeste densitatea si elasticitatea pielii, protejeaza limfa si impiedica transpiratia in exces. Usturoiul, care este bogat in vitamina A, mai contine siliciu, iar acesta are un rol important in reinnoirea maduvei osoase si hematopoeza (fabricarea de globule rosii tinere). Tot in usturoi se gaseste un element foarte rar, dar extrem de necesar - germaniul. Acesta favorizeaza formarea tesutului muscular.

Prepararea miraculosului remediu

Se folosesc patru lamii maricele, bine coapte, cu coaja subtire si trei capatini de usturoi. Lamiile se spala si se sterg, apoi se stoarce zeama intr-un vas de sticla, foarte curat (borcan). Coaja si pulpa ramase se dau prin masina de tocat si se pun intr-un alt vas (borcan). Capatinile de usturoi se curata, iar cateii se zdrobesc (ca pentru mujdei).
Zeama lamiilor, cojile si pulpa (date prin masina) si mujdeiul de usturoi se pun toate intr-o oala emailata; dupa ce s-au amestecat bine se toarna in oala doi litri apa fiarta si racita. Oala se leaga cu o bucata de tifon pus in doua si se pune in frigider, pentru 72 de ore. Nu trebuie sa ne temem ca frigiderul va prinde miros de usturoi - lamiia il va face sa dispara.
Dupa cele trei zile (72 de ore), continutul din vasul emailat se strecoara prin patru straturi de tifon, se pune in doua sticle de cite un litru si se inchid sticlele etans. Licoarea se va pastra la frigider.

Administrarea acestui leac

1- Se ia timp de cinci zile, de cite patru ori pe zi cite 50 ml, cu 30 minute inainte de masa.
2- Apoi se face pauza timp de zece zile, dupa care procedura se repeta.
3- Cura dureaza cinci luni, dupa care se face pauza timp de doua luni.
Prin folosirea acestei licori se previne orice raceala, organismul are la dispozitie un excelent tonic (indeosebi primavara). Se recomanda sa fie folosit chiar si de catre persoane perfect sanatoase.
Acest preparat poate fi considerat un remediu universal, deoarece este capabil sa vindece aproape toate afectiunile tractului gastro-intestinal si disfunctiile hepato-biliare (mai putin calculoza biliara si afectiunile de vezica biliara). Preparatul curata rinichii, dezinfecteaza caile urinare, vindeca stenocardia, restabileste inima dupa infarctul de miocard, grabeste resorbtia cicatricelor postoperatorii.
Daca se frictioneaza cu acest decoct radacina parului si se pun chiar comprese, dispar senzatiile de mincarime si matreata. In cazul mirosului neplacut al gurii, se clateste gura cu decoct si se si inghit, 1-2 guri. Preparatul curata intestinul subtire, inlatura avitaminozele si constipatiile. De asemenea, este un remediu in scorbut si in tuberculoze.

Sursa: vreausaslabesc.myfreeforum.org

http://ziuadecj.realitatea.net/

Bobul exploziv. Dă o grea lovitură lovitură diabetului, anemiei, bolilor cardiovasculare

Este considerat un „medicament” miraculos de mai toţi specialiştii în nutriţie, datorită conţinutului bogat de vitamina B şi alte vitamine, precum şi a diferiţilor fermenţi (enzime) necesari pentru reglarea proceselor din organism.


De cele mai multe ori, sănătatea și starea noastră de bine depind de consumul plantelor și alimentelor cărora nu le acordăm nici cea mai mică importanță. Grâul încolțit, spre exemplu. Cine ar crede că micul bob este o explozie de elemente nutritive și poate să facă atât de mult bine organismului!
Cu siguranță bunicii noștri cunosc efectele miraculoase ale acestui produs. Dar la ce trebuie să ne așteptăm noi din partea semințelor de grâu încolțit? Germenii de grâu, sau grâul încolțit, reprezintă acele boabe care trec din starea de viață latentă în starea activă. În urma acestui proces se petrec o serie de transformări biochimice și de structură. Cert este că la final bobul încolțit conține maximum de substanțe folositoare corpului.
Ca să poți consuma semințele de grâu încolțit ai nevoie de câteva zile în care să le pregătești. Se ia grâul integral netratat chimic, se cerne prin sită pentru a îndepărta corpurile străine și se spală cu apă rece până când apa rezultată este curată. Se pune apoi într-un vas smălțuit și se adaugă apă cât să-l acopere. Cu un capac peste vas, se lasă 1 zi la temperatura camerei. După 24 de ore se spală din nou și se lasă în vas, acoperit cu apă. Se repetă procedeul de clătire a grâului, vreme de 2-3 zile, până când iese embrionul de 2 mm. Acesta este semnul că a început să germineze și poate fi consumat.
Ca și argila, grâul încolțit este un adevărat miracol pentru sănătate. Pentru a-și demonstra însă eficiența are nevoie de o administrare constantă, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, timp de cel puțin 2 luni (3-6 linguri pe zi la adulți, 1-2 lingurițe pe zi la copii). Primele semne ale îmbunătățirii stării organismului se observă după prima lună, însă stabilizarea efectelor apare doar după câteva luni de consum zilnic.
Calitățile revoluționare ale grâului încolțit sunt evidente când e vorba de tratarea unor boli: afecțiuni hepatice, tumori ale stomacului, afecțiuni oculare, bronșită, astm, insomnie, impotență, anemie, migrene, căderea părului, boli de piele, îmbătrânire prematură, etc.
Conținutul germenilor de grâu este bogat în fosfor, magneziu, calciu, vitaminele A, B, E, D, antioxidanți, celuloză, fibre, aminoacizi esențiali. Însă doar o prelucrare adecvată face ca bobul de grâu să păstreze toate aceste elemente. Spre ex., în comerț se găsesc diferite produse pe bază de grâu încolțit - pulbere, fulgi, combinații de fulgi, pulbere și fructe uscate. Însă cel mai recomandat este grâul încolțit obținut acasă, proaspăt, cu o putere curativă semnificativ crescută.

În lucrarea sa „Tratamentul bolilor prin legume, fructe şi cereale", doctorul francez Jean Valnet scrie că grâul încolţit ar da o grea lovitură diabetului, asteniei, nevrozei, nevritei, bolilor cardiovasculare şi că ar ajuta chiar în cazurile de cancer.

Germenii de grâu pot fi consumați și fără să urmezi o cură, alături de salate compuse din roșii, ciuperci, ardei, salată verde, ceapă. În varianta mărunțit și amestecat cu miere, grâul încolțit este un adevărat medicament, tolerat mai ușor și de copii.
Dacă vrei să-ți întărești sistemul imunitar și să te bucuri de un organism sănătos, grâul încolțit nu trebuie să lipsească din alimentația zilnică. Este un excelent element nutritiv care conține toate cele necesare unei vieți sănătoase.

Sursa: http://ziuadecj.realitatea.net/

Scandal in lumea medicala. SIDA nu exista.
Scandal in lumea medicala

Medicul de origine româna, Mihai Alecu demonstreaza cã SIDA nu existã!
Aceasta este marturia unui cercetator roman care a lucrat in marile laboratoare din strainatate. Gigantii farmaceutici si-au dat mana si banii pentru a musamaliza un urias scandal. Doctorul Mihai Alecu pune sub un semn de intrebare maladia secolului XX.
In conditiile in care in Romania s-a demonstrat ca nu a existat gripa aviara, iar marturie stau inclusiv dosarele aflate in lucru la Departamentul National Anticoruptie (DNA) si in conditiile in care sefii aceluiasi DNA refuza sa ancheteze isteria gripei asa-zis porcine, AIM a descoperit o marturie spectaculoasa a doctorului Mihai Alecu, cercetator in laboaratoare din strainatate, care arata ca nici macar SIDA nu exista in realitate, ci a fost inventata pentru a inabusi un scandal urias provocat de marile companii farmaceutice. Redam in continuare depozitia doctorului Mihai Alecu, cu mentiunea ca intertitlurile apartin redactiei AIM.

Fantastica sarlatanie

SIDA nu exista si nu a existat niciodata. Nu exista pt ca nu exista nici un virus HIV, deci daca nu exista pretinsa cauza nu poate exista nici pretinsa maladie;
acestea sunt afirmatiile pe care le-am facut in cele mai importante asezaminte medicale incepand din anul 1987, data la care presupusa SIDA si-a facut aparitia in Europa. Dar sa facem putina istorie pentru a intelege mai bine toata aceasta absurda inventie si s-o luam cu inceputul. Terorismul mass-media in fantastica sarlatanie a SIDA incepe in a doua jumatate a anului 1986, dar a functionat la cote maxime de la inceputul lui 1987. Un mic grup de medici, intre care ma numar si eu, a inceput sa protesteze, sa spuna ca nu este adevarat, ca toate afirmatiile presei erau in afara oricarei logici clinice. Eram un mic grup, unii fara o mare experienta in biologie si cu atat mai putin in virusologie. Subsemnatul, de exemplu, lucram la acea epoca in calitate de consultant in psihopatologie clinica la Clinica de maladii nervoase si mentale a Universitatii din Milano, condusa de regretatul Prof. Gildo Gastaldi. Nu ne cunosteam intre noi; poate greseam sau ajungeam la rezultate demne de luat in seama urmand cai gresite. Totusi ne-am dat seama ca se intamplau lucruri prea stranii ca sa fie vorba de un caz simplu. Am incercat sa iau legatura cu jurnalisti dintre cei mai seriosi si influenti la acea epoca, cu televiziunea de stat, reviste stiintifice: nimic. Mi-am dat seama ca informatia specializata e complet manipulata de puteri oculte internationale.

O problema controlabila prin tehnici simple
La acea epoca nu stiam, nici nu intuiam ca toata lumea este manipulata de cativa potenti care care trag sforile si decid soarta locuitorilor intregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar din fericire, nu incompetent stiintific.

Este suficient sa ne gandim la faptul ca in acea perioada reusisem sa-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universitatii din Milano, prof. Luigi Villa sa organizeze un curs oficial de medicina Ayurvedica si indo-asiatica, care, odata obtinute autorizatiile ministeriale obligatorii, ar fi fost incluse in programele oficiale ale facultatii.

Desi supraexpus – pentru ca nu ma pricepeam deloc la medicina traditionala si etnoantropologica si inselat de ideea ca SIDA ar putea fi o problema exclusiv medicala, am incercat sa demonstrez ca aceasta problema – care la acea epoca se afirma ca este foarte grava, necunoscuta, aparent incurabila – ar putea fi controlata sau vindecata cu tehnici simple. Asadar am inceput sa aplic metodele mele holistice care, cu zece ani in urma, imi permisesera sa pun la punct „Nucleele celulare energetice” si „Alimentatia psiho-neuro-ortomoleculara”.

Tinta a patru atentate intr-un singur an

In acelasi timp, in alta parte a lumii, un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul conditiilor biologice cu bio-electronica, plante africane, terapii personalizate apte sa regenereze ficatul, substante purinice homeopatizate. Si erau probabil si altii, cu siguranta mai buni ca mine. Dar toti redusi la tacere, amenintati si marginalizati cu orice mijloace. De cine? De ce? In ce scop? Persoana care va vorbeste a fost tinta a patru atentate intr-un singur an. Dar s-o luam in ordine. Toate acestea va vor demonstra ca sforaria se vedea clar inca din 1987. Au trebuit sa treaca ani pentru ca altii sa confirme ceea ce afirmam noi, de aceasta data insa, sunt nume mari, inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, supradotate si care au demonstrat ca nu exista nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.

Negustorii mortii au incasat miliarde

Dupa ce au trecut anii, mii de nefericiti au trecut in alta viata numai pentru a fi acordat incredere informatiilor ultramanipulate de sistem. Dar atatia si-au incasat cei 30 de dinari: vanzatori de palavre tiparite sau difuzate pe calea undelor au facut afaceri infloritoare, mii de speculanti si profitori au acumulat sume ametitoare cu aceasta isterie colectiva, prezentatori de programe celebre si dezbateri televizate menite sa induca in eroare, au fost toti avansati si negustorii mortii (marile companii farmaceutice) au incasat cifre astronomice de miliarde – premiu binemeritat pentru nobila lor munca bine facuta. Acum iese la iveala micul detaliu ca totul este un fals de neimaginat, pur si simplu pentru ca un virus SIDA NU EXISTA. Dar sa ne intoarcem la miezul problemei. La inceputul anilor 70, mai intai in America si apoi in Europa, se introduce un nou medicament bazat pe doua substante: sulfonamida si trimetoprim, vandut in multe tari sub numele de „Bactrim” (in alte tari ca „Septrim”). Acest medicament a avut succes pentru actiunea sa bactericida. In tarile occidentale, bolnavii care au folosit cel mai mult acest medicament au fost homosexualii, datorita frecventelor pneumonii si infectii ale cailor urinare.

Ce omoara bacteriile, omoara si celulele sanatoase

Dar necazul este ca Bactrim loveste mortal si componente importante ale celulelor umane, care sunt mitocondriile – unul din multele lucruri pe care in graba si rapacitatea lor, producatorii de medicamente prefera sa le ignore. Mitocondriile au fost la origine bacterii independente care, in cursul milioanelor de ani de evolutie, s-au integrat in interiorul celulelor, pastrandu-si o parte din specific. De aceasta, ceea ce este toxic pentru bacterii este la fel de toxic si pentru mitocondriile celulelor organismului uman.
Absorbind si integrand aceste bacterii, celula le hraneste, le sustine, le protejeaza, dar in schimb le-a delegat sa devina plamanii sai: ceea ce inseamna ca practic, mitocondriile ajuta celula sa respire. Apoi, la sfarsitul tuturor reactiilor chimice implicate in procesul schimbului de oxigen, tot mitocondriile sunt cele care formeaza moleculele de ATP (adenozin trifosfat), care sunt moleculele energetice de baza pentru celulele noastre. Aproximativ 90% din energia de care are nevoie organismul nostru este obtinuta prin intermediul adenozin trifosfatului.
Leziuni la nivelul ADN-ului
Evident, mitocondriile otravite si ele de Bactrim incep sa sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor, care nu are acele mecanisme de regenerare pe care le are ADN-ul mai complex al nucleului celulei. Si atunci, interferenta medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice etc), in functionarea mitocondriilor produce o consecinta grava, alterand mecanismele de oxigenare. Anumiti microbi straini sunt avantajati pentru a prolifera si atunci apar acele boli oportuniste pe care „medicina oficiala” le numeste SIDA. Toate acestea sunt esentiale pentru a intelege cum a fost inventata SIDA in 1981 in America.

Operatiunea SIDA si inventarea HIV

Medicii au prescris unui numar mare de homosexuali, afectati de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim in doze adecvate masei corporale si pentru perioade lungi de timp (ani intregi). Dar la sfarsit, iata ca apar rezultatele tratamentului gresit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocata de consumul indelungat de sulfonamide. Ceva ce nu se mai vazuse niciodata in istoria medicinei si caruia nimeni nu-i evaluase riscurile. Si cum medicii care prescrisesera Bactrim si producatorii medicamentului se temeau ca vor trebui sa suporte un lung sir de anchete, daune evaluate la milioane si milioane de dolari, au inventat operatiunea SIDA, care nu intamplator a fost la inceput legata de miscarea gay.
Homosexualii care trebuiau sa moara datorita distrugerii mitocondriilor celulare, trebuiau convinsi ca erau victimele a ceva nou si acest ceva nou era teribil de mortal (chiar daca nu existau probe ca asa era). Inventasera in graba SIDA, dupa care au fost obligati sa inventeze si o pretinsa cauza: virusul “HIV”.
Si in acest caz ce ar putea fi acel ceva care se masoara cu faimosul test al seropozitivitatii? Iata raspunsul, chiar daca partial: drogurile, – in special cocaina, provoaca o puternica crestere a hormonilor de stres ai inimii si aceasta crestere produce o crestere de anticorpi in sange. In acest moment, testul releva o pozitivitate. Acest lucru este usor de verificat in grupurile de risc, asa cum a admis in final Gallo&coll. Toti cei care fac uz de cocaina risca sa aiba un nivel crescut de anticorpi iar testul HIV nu releva decat nivelul de anticorpi.

Un virus relationat cu “orientarea sexuala”

Cei care sunt supusi diferitelor terapii de dezintoxicare cu cresterea nivelului de metadona, se pare ca sunt supusi aceluiasi fel de risc: ca si cazurile pacientilor hemofilici carora li s-au administrat derivati hematici puternic contaminati cu virusi hepatici si de alte feluri.
La intrebarea legitima daca pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decat unul medical, raspundem, fara nici o umbra de indoiala, DA. Exista o cenzura stiintifica, pentru ca hatisul de interese care a impins inainte SIDA nu este suspectat de nimeni.
De exemplu, in Clinica Universitatii din Frankfurt sunt 24 de persoane care muncesc in sectorul dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea isi primesc salariul de la industria farmaceutica si numai una de la Universitate. Veti intelege atunci care este terapia pe care o vor administra bolnavilor. Deci, daca mecanismul de oxidare a mitocondriilor (fara de care nimeni nu poate respira), este lezat, atunci nu este surprinzator ca pacientilor le lipseste aerul. Nu intamplator pacientii bolnavi de pretinsa SIDA sufera continuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importanta, dar din nefericire a fost ignorata pana acum de clasa medicala. In schimb a fost, cu multa arta, incriminat un pretins virus, a carui substanta genetica si ale carui proteine nimeni n-a fost capabil sa le izoleze pana acum.
Si totusi toata lumea vorbeste de un virus relationat cu orientarea sexuala, ceea ce constituie o arma politica. De fapt contestarea care a inceput in anii saizeci a fost inlocuita in anii optzeci in buna parte cu sperietoarea “SIDA”.

sursa http://www.amosnews.ro/Scandal_in_lumea_medicala-29-37460“Exista 2 moduri de a trai Viata: unul, ca si cum nimic nu este miracol, si altul, ca si cum TOTUL este miracol” (Albert Einstein)

Sursa:

http://gandestepozitiv2014.blogspot.ro/

Crede si cerceteaza

Text: Prof. dr. Dumitru Constantin - Dulcan


Sursa: http://gandestepozitiv2014.blogspot.ro/

Adio Dializa - Bicarbonatul ca alternativa la dializa în cazurile de insuficienta renala !!!

După un articol de Antje Bultmann, 
apărut în revista Raum&Zeit nr.170/2011În Germania, peste 65.000 de persoane sunt supuse procedurilor de dializă în mod regulat. Pacienții sunt recunoscători acestei tehnici care le permite să trăiască, cu toate neajunsurile respective, dar costurile sunt uriase. 
De peste 35 de ani există însă o alternativă spectaculos de simplă, mult mai puțin costisitoare și mai ușor de suportat de către bolnavi. Din păcate, nimeni nu vrea să audă despre această metodă alternativă. Nimeni dintre cei implicați în medicina alopată. De ce oare?


Totul a început cu o fericită neglijență a prof. dr. Klaus Friedrich Kopp. Am să va spun mai întâi, pe scurt, care sunt calificările și competențele dr. Kopp: Născut în 1935, este medic specialist de medicină internă, cu specializare în nefrologie. A studiat la Paris, Aberdeen și Universitatea Goethe din Frankfurt. Acolo a și înființat un centru de dializă, cu aparatură creată de el însuși. În 1970, a primit o catedră de profesor la Universitatea Utah din Salt Lake City (USA), unde și-a continuat cercetările sub îndrumarea celebrului descoperitor al rinichiului artificial, olandezul Willem Johan Kolff. În 1973 i s-a oferit un post la Universitatea Tehnică din München, devenind directorul Centrului de nefrologie al clinicii Rechts der Isar. Aici, s-a ocupat în continuare de dializă și de transplantul de rinichi, până la pensionarea sa, în anul 2000. Deci nu este vorba de un medic naturist, alternativ, șarlatan, chinez, şaman, homeopat sau mai știu eu ce, stimați domni alopați. Este unul de-ai dumneavoastră, dar în mod sigur unul care-și iubeşte meseria cu adevărat, astfel încât se îngrijește de pacient, și nu de plic.


O întâmplare norocoasă

Șeful clinicii Rechts der Isar l-a chemat pe Dr. Kopp pentru unul dintre pacienții internați, ai cărui rinichi se blocaseră în urma unei operații ample de litiază renală. Practic, pacientul nu mai putea elimina urina. Colegii de la urologie încercaseră deja toate metodele cunoscute, de exemplu administrarea masivă de infuzii și diuretice, în scopul deblocării rinichilor și al readucerii lor în stare de funcționare. Deseori aceste metode sunt utile. Dar atunci când nu ajută, viața pacientului este pusă în pericol. Lichidul neeliminat se adună mai întâi în picioare și de acolo, treptat, nivelul „apei” crește până la plămâni, putând sufoca pacientul. De asemenea, substanțele care în mod normal sunt eliminate prin urină, rămân în organism, provocând în cele din urmă otrăvirea acestuia. Și asta nu e tot: simultan cu această acumulare de lichid și substanțe toxice se produce acidoza, deci țesuturile și sângele devin din bazice, acide, deoarece știm că urina este acidă, nu? Or această acidoză pune serios în pericol viața pacientului. Toate acestea îi erau foarte clare profesorului Kopp, astfel încât, în cazul la care facem referire, el a încercat mai întâi neutralizarea acidozei.


Mecanismul de „revărsare” (overflow) a rinichilor

Kopp i-a aplicat pacientului o perfuzie cu o soluție ce conținea 8,4% hidrocarbonat de sodiu (bicarbonat), așa cum se obișnuiește în medicina intensivă. Hidrocarbonatul de sodiu este o substanță care se găsește în mod natural în sânge și cu ajutorul căreia organismul menține în echilibru balanţa bază-acid. Între timp, Kopp studia valorile analizelor de sânge sosite de la laborator și a uitat să închidă clama de la tubul pungii cu perfuzie. Rezultatul a fost că în pacient au fost introduse suplimentar 200 ml de soluţie de bicarbonat mai mult decât este permis în manualul de urologie.

Creșterea nivelului de bicarbonat peste o anumită valoare era considerată foarte periculoasă, astfel încât Kopp, evident îngrijorat, a efectuat imediat o măsurătoare a pH-ului urinei pacientului. Spre surprinderea lui, a constatat că urina pacientului, care până în acel moment era acidă, devenise brusc alcalină, cu o valoare pH de 8,0. Aceasta însemna că urina pacientului conținea acum și bicarbonat. „Am încercat, cu ajutorul unui diuretic, să elimin surplusul de bicarbonat din sânge,relatează Kopp.Spre marea mea surprindere, rinichii și-au deschis porţile, iar pacientul a început să urineze ca un campion mondial, ajungând la circa 20 de litri în 24 de ore”.Astfel, pacientul a fost eliberat nu numai de pericolul acumulării de lichid, dar și de cel al intoxicării prin substanțele conținute în urină. Toate acestea au fost eliminate, iar dializa a devenit inutilă!

Desigur că profesorul Kopp a cercetat ulterior această cale deschisă întâmplător, printr-o neglijență, confirmându-se astfel faptul că în cazul unei depășiri a cantității de bicarbonat de sodiu din sânge se declanșează un mecanism de „revărsare” a rinichilor, fenomen care încă din 1949 fusese semnalat și descris de către Robert F. Pitts, medic american celebru pentru cunoștințele sale despre rinichi, mai ales în ceea ce privește aciditatea, alcalinitatea, electroliza şi administrarea apei. Doar că aceste foarte prețioase cunoștințe ale lui Pitts fuseseră date uitării, până când Kopp a uitat să închidă la timp clama aparatului de perfuzie.


Kopp a ajutat peste 300 de pacienți

Din 1974 și până în 2000, prin metoda sa, prof. Kopp a putut să ajute peste 300 de pacienți, pe care i-a scutit de neplăcerile dializei. Prin aceasta, au fost reduse și costurile foarte ridicate ale dializelor respective, iar pacienții au scăpat de neplăcerile sociale și psihice ale acestei proceduri.

Chiar și un tigru de la Circul Barum, care în urma unui accident grav suferea de o insuficiență renală acută, a putut fi ajutat prin această metodă. Desigur că un tigru nu poate fi suspus la dializă! Acest tigru este în prezent singura felină mare care a supraviețuit unei insuficiențe renale acute, și trăiește și astăzi în Parcul Serengeti de lângă Hanovra.

Kopp a efectuat și o serie de experienţe pe șoareci, cărora li s-a provocat artificial o insuficiență renală acută. În grupul de animale terapiat după metoda lui cu bicarbonat, aproape toate animalele au supraviețuit, în timp ce din grupul de control (neterapiat) n-a supraviețuit niciunul. Cu toate acestea, terapia lui Kopp a fost și este în continuare ignorată, și nu există niciun medic în Germania care să-i fi preluat și aplicat metoda. „După pensionarea mea, în anul 2000, totul a fost șters cu buretele” ne spune profesorul Kopp. Succesorul său la Clinica de urologie nu cunoaște altă metodă decât dializa, care a fost pentru prima oară introdusă ca terapie de către Willem J. Kolff, în 1945. La vremea respectivă, dializa a reprezentat un mare
progres și o șansă de supraviețuire pentru foarte mulți pacienți. Totuși, până în ziua de azi au rămas riscurile pe care această metodă le aduce cu sine, respectiv marea rată de deces, precum și permanentul risc de contaminare a sângelui care este reintrodus în organism.Dializa

Dializa este o metodă aplicată atunci când rinichii, ca urmare a unei insuficiențe renale acute sau cronice, nu mai pot elimina din corp urina și produsele reziduale rezultate în urma metabolismului. Acest lucru are urmări deosebit de grave, ducând până la decesul pacientului. Astfel de situații de „cădere a rinichilor” pot apărea ca urmare a altor afecțiuni (diabet, boli cardiace, după operații complicate) sau a unor traume (accidente, situaţii de șoc, infarct miocardic, arsuri sau otrăviri grave). De multe, ori o astfel de „cădere” este remarcată relativ târziu.

În cadrul dializei, un rinichi artificial efectuează necesara curățare a sângelui. Dar această procedură afectează calitatea vieții persoanei respective. Un pacient cu insuficiență renală cronică trebuie să facă 3-4 dialize săptămânal, în cadrul cărora este conectat pentru mai multe ore la tuburile care preiau și apoi reintroduc sângele în organism. Această „spălare a sângelui” împovărează organismul în întregul său și aduce cu sine complicații, cum ar fi dureri de cap, amețeli, căderi de tensiune sau dereglări de ritm cardiac. Pe deasupra, pacientul trebuie să urmeze un ritm de viață și un regim alimentar deosebit de sever.Pe de altă parte, avem însă o categorie de indivizi foarte mulțumiți și satisfăcuți de metoda dializei. Sper că știți la cine mă refer. La cei cărora… le folosește. Căci dializa este una dintre cele mai scumpe terapii plătite de Casele de asigurări de sănătate. Per pacient cronic (aici vă arăt situația din Germania) dializa costă 1.000 Euro lunar, ceea ce înseamnă anual cca 3,5 miliarde Euro. MILIARDE! În Germania există cca 65.000 de pacienți care necesită o permanentă curățare a sângelui, iar tendința este în creștere. În plus, trebuie să luăm în calcul și pacienții cu insuficiență renală acută, pentru care este necesară dializă și terapie la 2-4 săptămâni, alți 1.000 de Euro per pacient!

Revoluționara metodă a profesorului Kopp ar face ca această împovărătoare și costisitoare dializă să nu mai fie necesară în foarte multe cazuri. În ciuda nenumăratelor articole publicate de Kopp în jurnalele medicale de specialitate, această metodă alternativă este pur și simplu ignorată de către medicina clinică alopată. Este de asemenea de neînțeles de ce nici Casele de asigurări de sănătate nu iau în considerare această metodă, atâta timp cât dializa este foarte costisitoare iar aceste Case se vaită în permanență că nu au suficienți bani. Păi, cu un asemenea sistem medical, nici n-au cum să aibă! Casele ar economisi sume enorme, pacienții ar avea un standard de viață mult mai bun decât cel rezultat în urma dializei, iar rata mortalității în rândul celor dializați ar scădea simțitor.


De ce nu există niciun interes…

a) Din partea corpului medical: Metoda terapeutică a profesorului Kopp presupune o mare diferențiere de la un pacient la altul. Nu este suficient să administrezi oareșce tablete, infuzii și perfuzii și apoi să aștepți liniștit. În mod deosebit, la pacienții cu insuficiență renală acută este necesară o supraveghere continuă și un control permanent din partea medicului. Balanța acid-bază joacă un rol hotărâtor în cadrul insuficienței renale. Conform metodei dezvoltate de Kopp, trebuie controlate permanent valorile de laborator ale sângelui și urinei, în coordonare cu greutatea corporală a pacientului. Apoi trebuie calculată individual cantitatea exactă și modalitatea (oral sau intravenos) administrării bicarbonatului. De regulă, în cazul insuficienței renale cronice este suficientă administrarea orală de bicarbonat. În concluzie, este o terapie care implică activ și de durată prezența, atenția și efortul medicului.

b) Din partea industriei farmaceutice: Industria farmaceutică realizează câștiguri enorme de pe urma dializei. Tocmai de aceea, se îngrijește ca lucrurile să rămână pe mai departe… dializo-rentabile. Pe pagina de Internet a firmei Fresenius Medical Care, una dintre cele mai mari firme în domeniul dializei, se poate citi: „În indicele de bursă DAX, firma Fresenius a obținut un beneficiu de 9%, deci 10,6 miliarde $ pentru anul 2008, iar la închiderea anului, acest beneficiu s-a mărit până la 14%, deci cu încă 818 milioane $”.Profesorul Kopp remarca:„Industria nu este deloc interesată de terapiile ieftine, căci nu are nimic de profitat de pe urma lor. Iar rata mare a mortalității nu cade în sarcina și responsabilitatea concernelor farmaceutice”.


Metodele noi, simple și ieftine, nu au nicio șansă!

Acest lucru îl știm și-l simțim cu toții pe propria piele. Nu e cazul să ne mire că pentru medici, clinici, spitale, manageri și concerne farma metoda lui Kopp nici nu intră în discuție. Deși, la drept vorbind, ar cam fi cazul să se mai schimbe politica asta de făcut bani pe pielea noastră, nu? De fapt, vroiam să vă mai prezint un ultim aspect interesant, la care cred că foarte puțini dintre dv. s-au gândit: poluarea mediului înconjurător provocată de dializă. Probabil că o să căscați ochii mari. Ei bine, aparatele de dializă trebuie curățate permanent. În Germania există cca 1.100 centre de dializă, ale căror aparate se curăță frecvent. Astfel, în apa de la canal ajunge clor în concentraţie extrem de periculoasă. Când aparatele de dializă sunt curățate, se formează un gaz otrăvitor, de culoare galben-verzuie. Stațiile de epurare din Germania au semnalat de nenumărate ori că, prin deversarea la canal a acestor substanțe, este pusă în pericol chiar sănătatea personalului din stațiile de epurare. Or bicarbonatul nu este otrăvitor! Da, dar nici costisitor, și deci nici profitabil!

Metoda terapeutică a profesorului Kopp este publicată în germană și engleză și a fost prezentată la nenumărate congrese internaționale, publicată în buletinele acestor congrese și descrisă în conferințe și publicații de specialitate, deci este cunoscută! Ei, și ce dacă! Nu ne rămâne decât speranța că poate, într-o bună zi, ea va fi aplicată în folosul nostru.După un articol de Antje Bultmann, apărut în revista Raum&Zeit nr.170/2011


În următorul număr al revistei „raum&zeit” (Numărul 171 din Mai-Iunie 2011) a apărut următoarea complectare din partea redacţiei, respectiv a Profesolului Kopp:


„La redacţie am primit o avalanşă de scrisori cu foarte multe întrebări din partea cititorilor, întrebări referitoare la articolul „Adio Dializă”. Deoarece din articol nu reiese destul de clar faptul că procedura respectivă poate fi aplicată doar în cazul pacienţilor care NU au început încă procedurile de dializă, dorim în cele ce urmează să publicăm complectările şi precizările Profesorului Kopp cu privire la acest aspect:

„Procedura Kopp trebuie desigur aplicată ÎNAINTEA începerii terapierii prin dializă. Dar în zilele de astăzi predomină tendinţa de a se începe cu dializa foarte timpuriu. După părerea mea personală, chiar prea devreme. Cu 10-15 ani în urmă nu se gândea nimeni să înceapă dializa atât de timpuriu, asta poate şi datorită faptului că la vremea respectivă nu existau încă atît de multe locuri unde se putea face dializa. Astăzi se argumentează prin aceea că începând foarte devreme procedura de dializă se evită eventualele ulterioare complicaţii. Ceea ce nu este tocmai incorect.

De aceea desigur că există o serie de pacienţi la care, după o dializă timpurie şi o relativ bună eliminare a „reziduurilor”, rinichii sunt din nou stimulaţi, asta desigur şi în funcţie de afecţiunea specifică. Iar în aceste cazuri este necesară terapierea afecţiunii primare a rinichilor, cum ar fi o pielo-nefrită prin terapiere antibiotică sau afecţiuni imunologice la care trebuie aplicată terapia imunologică indicată.

Conform experienţei de până acum aceste terapii au însă un success mai mare în cazul în care se aplică metoda prezentată de mine, aceea de administrare a unei supradoze de bicarbonat, deoarece alimentarea cu sânge a rinichilor este în acest caz optimală.

Rămân cu speranţa că a sosit timpul ca această metode (prin supradozare de bicarbonat) să fie probată, testată şi analizată în studii clinice serioase, care să-i confirme eficacitatea şi multiplele posibilităţi de aplicare.”


Traducere: Qui bonoSursa:
http://gandestepozitiv2014.blogspot.ro/