vineri, 4 iulie 2014

UNDE MERG COPIII CARE MOR II

„Copiii proveniți din fertilizări în vitro-fecundări artificiale, nu au Suflet provenit din întrupare prin ordine Divină, ei fiind un produs al omului, sunt la același stadiu ca orice animal, o clonă, un corp artificial, de regulă va fi locuit de Spiritele hoinare care nu au trup și care nu sunt suficient de rele pentru a fi trase în lumile inferioare dar nici suficient de bune pentru a fi urcate la Lumină, multe Spirite dornice de trup se vor înghesui acolo. Dacă nu poți face copii mai bine adopți unul și răsplata divină va fi pe măsură, multă karma negativă a trecutului fiind astfel arsă, dar omul din egoism nu dorește să-și lase averea la un ''străin''. Oamenii nu sunt informați corect despre ceea ce se întâmplă după moarte, din păcate pentru societatea noastră de azi considerată avansată, fiind însă în realitate într-un stadiu involutiv. Nimic nu rămâne neplătit, niciodată, nici binele nici răul comis, iar în cazul răului sau binelui înfăptuit unui copil, răsplata este imensă, dublându-se în ambele cazuri. A iubi și crește responsabil un copil nu înseamnă a-l răsfăța și a-i pune totul la dispoziție și nici a-l teroriza, ci să-i fii un îndrumător înțelept care-i observă mișcările ajutându-l să-și întindă și întărească aripile. Copiii nu ne aparțin, ei doar sunt lăsați în grija noastră o perioadă. Copiii au nevoie să înțeleagă să li se explice, este nevoie de răbdare și calm, de tărie spre a nu ceda manipulărilor lor dulci..."
Publicat de Severina Soare 
Sursa: http://life-spiritual-coaching.blogsp...
Muzica: "Ballet of Light" Frederic Delarue
https://www.youtube.com/watch?v=bPNCOvDgrsk

UNDE MERG COPIII CARE MOR I

„Aceste persoane care sunt lipsite de responsabilitate, vai de sufletele lor ce vor pătimi, iar dacă ajung cândva, după multă vreme petrecută în purgatoriu, să fie reîntrupați vreodată nu vor avea copiii sau vor avea multă nefericire adusă de copiii. Unii părinți nu au copii pentru că au refuzat categoric în altă viață să-i aibă posibil din cauza sărăciei sau a regulamentelor stricte inventate de oameni. S-au văzut cazurile celor care neputând avea copii au adoptat unul și anihilând astfel karma s-au trezit că au devenit părinți ceea ce nu putuseră anterior cu tot ajutorul medical, iar asta pentru că au intrat pe frecvența iubirii de copii..."
Publicat de Severina Soare 
Sursa: http://life-spiritual-coaching.blogsp...
Muzica: "Ballet of Light" Frederic Delarue
https://www.youtube.com/watch?v=ncokp1Kuz_k

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 4 iulie 2014

4 iulie 2014 

Pamantul s-a ciocnit cu o alta planeta - exista dovezi certe: O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Harvard a analizat o serie de probe prelevate din adancul scoartei Pamantului, propunand o ipoteza uimitoare. Bazandu-se pe faptul ca raportul intre diferiti izotopi ai gazelor rare masurat la adancimi diferite difera substantial, ei au declarat ca o posibila explicatie ar fi ciocnirea, in trecutul indepartat, a Pamantului cu o alta planeta, in urma careia a rezultat actualul Pamant. Raportul intre izotopii Neon-22 si Heliu-3 este semnificativ mai mare in apropierea suprafetei decat la adancime. Aceleasi diferente mari au fost gasite si la raportul intre izotopii de Xenon-120 si Xenon-129. Ciocnirea nu a topit intreaga masa a Pamantului vechi, ci numai o parte, astfel ca exista ramasite intacte ale acestuia adanc ingropate, acoperite insa de amestecul materiei terestre topite cu cea provenita de pe cealalta planeta. Amintim ca aceste aspecte uimitoare sunt deja prezente in diferite mituri si legende pe tot cuprinsul Terrei, si ca ele su fost prezentate in detaliu de Zecharia Sitchin care a studiat timp de mai multe decenii celebrele tablite de lut din Sumer, avansand teoria conform careia planeta noastra (denumita de sumerieni Tiamat) a fost ciocnita de planeta Nibiru (Marduk, conform textelor sumeriene), rezultand centura de asteroizi aflata intre Marte si Jupiter. Prezenta acestor detalii incredibile in textele sumeriene nu poate fi explicata decat prin transmiterea lor direct de catre Annunaki, extraterestrii care au fost martorii acestor evenimente. 


Sursa: http://roaim.co.nr/