marți, 11 iunie 2013

NCREDIBIL! El susţine că are fotografii cu un EXTRATERESTRU pe care l-a capturat după ce s-a prăbuşit un OZN! | FOTO SI VIDEO INEDITE

Extratereştrii au aterizat pe Terra şi au ales ca destinaţie Republica Chineză. Cel puţin asta susţine un chinez care afirmă că a asistat la prăbuşirea unui OZN şi ţine un extraterestru în frigider. Chinezul are şi fotografii care făcut înconjurul lumii.
Imaginile au fost postate pe site-ul de socializare weibo, o reţea asemănătoarea Facebook-ului şi deja au stârnit multe controverse. Chinezul susţine că un OZN s-a prăbuşit lângă locuinţa sa situată în provincia Binzhou Shangdong. Mai mult, acesta l-a pus în frigider şi pe pilotul OZN-ului.

Autorităţile s-au sesizat şi au mers acasă la domnul Li. "Extraterestrul descoperit de acest domn este o imitaţie bună a unui extraterestru, pentru că e făcut din cauciuc", au spus specialiştii. Pus în faţa probelor, chinezul încă nu este dispus să recunoască că este o farsă.

Tu crezi că e un extraterestru real?Sursa: Libertatea.ro 

Trandafirul desertului... Visez la grădini în nisipul deşertului - Mesaj de la Ingeri primit de SfatuitoareaVisez la ploaie
Visez la grădini în nisipul deşertului,
Mă trăzesc cu dureri,
Visez la iubire în vreme ce timpul îmi scapă printre degete
Visez la foc,
Visurile astea sunt legate de un cal ce nu va obosi niciodată
Şi în flăcări
Umbrele ei se joacă sub forma dorinţei unui bărbat.
Trandafirul ăsta al deşertului,
Fiecare văl al său are o promisiune ascunsă
Floarea asta a deşertului,
Nici un alt parfum dulce nu m-a mai torturat vreoadată aşa
Şi pe măsură ce ea se întoarce
În felul ăsta ea se mişcă după logica tuturor visurilor mele
Focul acesta arde,
Îmi dau seama că nimic nu e ceea ce pare.
Visez la ploaie,
Visez la grădini în nisipul deşertului,
Mă trăzesc cu dureri,
Visez la iubire în vreme ce timpul îmi scapă printre degete
Visez la ploaie,
Îmi ridic privirea către cerul senin de deasupra,
Îmi închid ochii,
Parfumul ăsta rar este dulcea intoxicare cu iubirea ei.
Visez la ploaie,
Visez la grădini în nisipul deşertului,
Mă trăzesc cu dureri,
Visez la iubire în vreme ce timpul îmi scapă printre degete
Dulce trandafir de deşert,
Fiecare văl al său are o promisiune ascunsă,
Floarea asta a deşertului,
Nici un al parfum dulce nu m-a mai torturat vreoadată aşa
Dulce trandafir al deşertului,
Amintirea asta e Edenului ne băntuie pe noi toţi,
Floarea asta a deşertului,
Parfumul ăsta rar este dulcea intoxicare a izgonirii.

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 
Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

10 signs of a Spiritual Awakening (RO sub) = Zece semne de Trezire Spiri...

Ingerii sunt oameni... Fascinantii Ingeri Pamanteni si cele 5 tipuri de suflete umano-divine

Esti unul din Oamenii Stelari? Esti un Suflet Intelept? Faci parte din categoria Oamenilor Hibrizi? Esti Inger Intrupat? Sau un Spirit Intrupat al Naturii? Afla carui tip de suflete ii apartii!
“Fiecare persoana s-a nascut cu o misiune speciala de a invata si de a evolua. Fiecare dintre noi alege o tema pentru viata si va lucra asupra unor lectii de viata.” (Doreen Virtue - Taramul Ingerilor Pamanteni)
Multi dintre noi ne-am trezit pur si simplu nascuti pe acest pamant. Unii dintre noi nu si-au inteles scopul, altii l-au aflat pe parcurs, altii l-au interpretat gresit, iar altii nu l-au gasit niciodata. In vietile noastre incredibil de pamantesti ne luptam pentru orice nimic. Adeseori fara un scop anume. Adeseori, grijile si telurile noastre sunt majoritatea materiale si lumesti. Dar exista o categorie de suflete pe acest pamant, o categorie speciala pe care Doreen Virtueo face cunoscuta sub denumirea de “Ingeri Pamanteni”. Cine sunt Ingerii Pamanteni? Esti unul dintre ei? Este scopul tau diferit de al celorlalti? Tu ce fel de suflet esti?ingerii pamanteni
In cartea “Realms of the Earth Angels” (Taramurile Ingerilor Pamanteni), Doreen Virtue prezinta diverse categorii de Ingeri Pamanteni. Ingerii Pamanteni sunt suflete aparte care se impart la randul lor in cinci categorii: Ingeri Intrupati, Spirite Intrupate ale Naturii, Oameni Stelari, Suflete Intelepte, Oameni Hibrizi. Cartea lui Doreen Virtue si teoriile New Age prezentate in ea reprezinta un studiu amanuntit bazat pe marturiile a zeci de persoane care se identificau cu una din cele cinci categorii de suflete. Afla si tu carei categorii de suflete ii apartii si cu ce categorie a Ingerilor Pamanteni te identifici citind descrierile de mai jos:

Cine sunt Ingerii Pamanteni?

Ingerii Pamanteni vin pe acest pamant cu un scop superior, acela de a face bine planetei Pamant si locuitorilor ei. Ingerii Pamanteni se nasc pentru a facilita evolutia celor din jurul lor. Ei impart celorlalti din cunostintele proprii, vindeca, raspandesc din energia lor. Ingeriii Pamanteni au anumite trasaturi specifice astfel incat poti recunoaste cu usurinta daca apartii acestei categorii de suflete:
Ingerii Pamanteni simt adesea ca nu au nicio legatura cu ceilalti si chiar daca de multe ori fac tot ce le sta in putinta pentru a fi placuti, sufera adesea de sentimentul de izolare si instrainare. De multe ori se simt singuri si neintelesi. Ingerii Pamanteni prezinta o sensibilitate deosebita fata de oameni, fata de tot ceea ce inseamna substante chimice, dar si fata de violenta. Se simt atrasi fata de un scop anume si “simt” ca trebuie sa faca un lucru anume (sa fie medici spre ex) chiar daca acest lucru inseamna sacrificiu.

Suflete frumoase, care iubesc mult…

Ingerii Pamanteni se confrunta cu dificultati de adaptare in familia in care s-au nascut. Fata de membrii familiei din care fac parte de care se simt legati mai mult “fizic”, dar nu neaparat si spiritual. Aceste suflete atrag fara voia lor relatii dificile care implica uneori abuzuri, dependente emotionale, infidelitate. Atrag de asemenea confesiunile celor din jur. Ingerii Pamanteni se lasa antrenati in situatii dificile si probleme familiale, in dependente (emotionale, de substante, de oameni, de abuzuri) pentru a uita ca sunt ‘altfel’ decat ceilalti. Cei din jur, chiar si strainii, li se destainuie cu usurinta. Fizic vorbind, rareori isi arata varsta reala. Aspectul fizic ii arata mai tineri decat sunt. De multe ori, sesizeaza sunete inalte intr-una din urechi.


1. Ingerii Intrupati

“Cand te uiti in ochii unui inger intrupat vezi iubire duioasa, pura, iubire neconditionata” ( Doreen Virtue)
Poti descoperi aceste suflete frumoase si sensibile ghidandu-te dupa urmatoarele aspecte:
Ingerii Intrupati au trasaturi faciale dulci si ochii mari, senini, iar forma fetei aduce cu forma inimii. Pe chipul lor poti citi afectiunea si iubirea fata de ceilalti. Par intotdeauna a fi inconjurari de o aura aparte. Au bunatate si putere de sacrificiu. Sunt dispusi sa faca orice pentru a te face fericit si iti ofera iubirea lor neconditionata. Ofera fara limite chiar daca nu primesc nimic in schimb. Prezinta o incredere nemarginita in ceilalti. Ingerii Intrupati sunt atrasi de domeniile care le ofera prilejul de a-i ajuta pe ceilalti (invatamant, medicina, consiliere, etc). Isi cer des scuze si le este greu sa ii refuze pe ceilalti. Daca iti primesc ajutorul, se simt vinovati si au mustrari de constiinta. Pentru ca adora sa manance, se confrunta adesea si cu probleme de greutate. Au tendinta de a intra in relatii de copedendenta cu alte persoane, putandu-le fi reprosat ca iubesc prea mult.

2. Spiritele Intrupate ale Naturii

“Cand te uiti in ochii unui Spirit Intrupat al Naturii vezi sclipiri de neastampar sau dor de joaca.”(Doreen Virtue)
Spiritele Intrupate ale Naturii au o constitutie zvelta, iar metabolismul lor functioneaza accelerat, eficient. Spre deosebire de Ingerii Intrupati care sunt blanzi, rabdatori, calmi, echilibrati, Spiritele Intrupate ale Naturii sunt mai irascibile, mai aprinse si mai pasionale (au un sistem nervos mai sensibil). Spiritele Intrupate ale Naturii sunt firi vesele ce adora sa rada, sa faca glume (uneori nepotrivite, rautacioase sau nesarate), sa petreaca.spirit intrupat al naturiiSe simt in elementul lor atunci cand se afla in preajma animalelor si a plantelor sau in mijlocul naturii. Cauta compania oamenilor doar atunci cand au nevoie de tovarasi de distractie. Postdistractie isi doresc spatiu, isi doresc sa fie singuri..

Au anumite calitati artistice, creative si actoricesti si ocazional pot da dovada de imaturitate, superficialitate, incapatanare. Iubesc ludicul si activitatile in aer liber. Le place sa umble dezbracate pentru ca le confera un sentiment de libertate. Sunt creative si nu suporta regulile si nici pe cei care se conformeaza acestor reguli. Chiar daca rad adeseori de ceilalti, atunci cand ceilalti rad de ele are tendinta de a suferi si a se retrage in sine. Critica celorlalti face ca aceste suflete sa se izoleze social si sa-si piarda increderea in sine. Simt nevoia sa traiasca sau sa se afle langa o apa. Se implica in protectia mediului.

3. Oamenii Stelari

“Cei pe care ii ajuta abia ca ii observa… insa Oamenii-Stea nu fac servicii pentru a primi rasplata….”
Oamenilor Stelari nu le place sa atraga atentia asupra lor. Au insa ochii indeosebi de expresivi, de multe ori in culori inedite, interesante. Sunt usor stangaci in ceea ce priveste comunicarea lor cu cei din jur si adesea se simt respinsi din aceasta cauza. Relatiile lor cu ceilalti sunt nesatisfacatoare de multe ori. Nu se feresc sa iti ofere ajutorul, insa o fac de la distanta, detasat si rece, fara emfaza sau fara sa astepte recunostinta. Sufletele Stelare au generozitate. Au bun simt. Fac bine, dar prefera sa actioneze din umbra. Se simt bine in spatele scenei, nu in mijlocul ei. Acesti oameni sunt extrem de sensibili si uneori sunt afectati de rautatea si violenta din jur. Adeseori se simt instrainati si simt ca nu apartin locului in care se afla. Sunt pasionati de tehnologie, de coduri si descifrarea lor, de simboluri si semnificatiile acestora, de sisteme solare, etc. Sunt preocupati mai ales de rezolvarea task-urilor decat de dezvoltarea relatiei lor cu ceilalti. Au o spiritualitate bine dezvoltata, insa nu devin prizonierii unei anumite forme religioase. Uneori, au vise cu alte planete sau nave spatial. Au de multe ori capacitatea de a vindeca energetic.

4. Inteleptii

“Nu are rost sa te prefaci in fata lor sau sa-i minti. Adevarul este evident pentru Intelepti.”
Inteleptii au o intuitie foarte bine dezvoltata si percep de cele mai multe ori adevarul la justa lui valoare. Inteleptii au invatat multe din vietile anterioare, iar perceptiile lor superioare ii ajuta sa-si poata folosi puterile pentru a vindeca, pentru a misca prin puterea mintii obiecte materiale, pentru a levita, etc. Trecuti prin mai multe vieti si experiente spirituale, Inteleptii au atins un nivel de spiritualitate admirabil. Sunt antrenati pentru aceasta viata si stiu cum sa-i antreneze si pe altii pentru a atinge la randul lor acest nivel de evolutie spirituala.Intelept
In societate, Inteleptii sunt admirati si respectati. Multi dintre ei au abilitati de lider si o personalitate puternica. Au abilitatea de a-si materializa dorintele folosindu-se de energia subconstientului si a cuvintelor. Cand vine vorba de manifestare, intuitie, energie sau vindecare, Inteleptii sunt la ei acasa. Sunt atrasi de culturile antice, de astrologie, de misticism si ezoterism, de civilizatii pierdute ale lumii, de fundamental. Sunt pasionati de studiul astrologiei, al samanismului, al alchimiei, al cabalei, etc. Inteleptii nu isi amintesc cu placere de perioada Inchizitiei, iar unii dintre ei au amintiri din aceasta perioada.

5. Hibrizii

“Cand te uiti in ochii unui Inger Mistic, vezi compasiune" (…)
"Daca te uiti la un moment dat in ochii unui Spiridus, poti vedea seriozitatea unui profesor inteligent. Insa in urmatorul moment, vei vedea privirea rautacioasa a unui copil de sapte ani care e pe cale sa-ti faca o farsa. ” ( Doreen Virtue)
Se mai poate intampla insa in anumite cazuri sa constati ca nu apartii niciuneia din categoriile enumerate mai sus sau sa prezinti trasaturi a doua sau chiar a mai multor categorii de suflete. Inseamna ca apartii categoriei sufletelor hibride. Sufletele hibride pot fi impartite in mai multe categorii:

a. Ingerii Mistici
Ingerii Mistici au trasaturi apartinand atat Inteleptilor, cat si Ingerilor Intrupati. Se descurca in societate, iubesc sa-i invete si pe altii si reusesc sa vada partea buna din ceilalti. Sunt intelepti si precauti si atunci cand ajuta pe cineva o fac din toata inima. Ingerii Mistici sunt suflete afectuoase care urasc haosul si dezordinea, apreciind in schimb ordinea, dar si regulile care o fac posibila. Au har de vindecatori. Stiu sa dea. Stiu sa si primeasca.
b. Cavalerii Paladini
Jumatate Intelepti, Jumatate Ingeri… acestia sunt Cavalerii Paladini. Cavalerii Paladini au un aspect fizic care inspira prestanta si demnitate, dar si o privire agera, atotcunoscatoare. Iubesc adevarul si lupta pana in panzele albe pentru ceea ce cred, ocolind compromisurile si calea usoara. Se dedica cauzelor drepte si nu ezita sa ii apere pe cei vulnerabili. Te poti baza pe ei la nevoie. Au un suflet bun, insa pot fi si neinduplecati si aspri cu cei rai. Sunt cei mai buni pastratori ai secretelor, iar comportamentul lor este de cele mai multe ori curtenitor, politicos.
c. Stelele Mistice
Stelele Mistice sunt pe jumatate Intelepti, pe jumatate Oameni Stelari. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Stelele Mistice sunt suflete pasnice, care doresc sa ii invete pe cei in jur si sa faciliteze cunoasterea universala si pacea pe pamant. Cele mai multe dintre aceste suflete se ingrijesc de partea spirituala, iar daca vor opta pentru invatamant, foarte probabil ca vor alege filozofia, religia, literatura universala, etc.
d. Spiridusii
In Spiridusi se imbina atat trasaturi ale Inteleptilor, dar si ale Spiritelor Intrupate ale Naturii. Prin urmare, Spiridusii sunt puternic conectati fata de natura, dar si familiarizati cu modul pamantesc de a trai. Spiridusii sunt seriosi, dar si amuzanti. Fac pe profesorii, dar pozeaza si in studenti neascultatori. Discursul lor este plin de invataminte, dar si plin de savoare si umor in acelasi timp. Au intelepciunea grava a vietii, dar si bucuria de a trai razand micile placeri ale vietii.
e. Oamenii Marii
Oamenii Mari sunt pe jumatate Ingeri, pe Jumatate Spirite Intrupate ale Naturii. De obicei, Oamenii Marii au ca si caracteristici fizice: parul lung, ondulat sau cret in mod natural, de obicei roscat sau cu reflexe de roscat, iar uneori si ochii de culoare verde. Sunt suflete care indragesc apa si se simt fericite si in forma maxima atunci cand locuiesc langa mare sau o alta sursa naturala de apa. Iubesc viata marina si oceanica si sunt interesati de tot ceea ce inseamna fauna marina sau protectia mediului acvatic. Unii dintre acestia se identifica cu sirenele. Racesc usor, le este frig in permanenta, consuma foarte multa apa intrucat au o senzatie permanenta de sete. Sunt fascinati de povestea Atlantidei, continentul disparut in ape.
Chiar daca categoriile de suflete enumerate de sus sunt exhaustive, se poate intampla totusi sa nu te identifici cu niciuna. Este foarte probabil, spune Doreen Virtue sa te incadrezi in categoriaSufletelor in Evolutie sau a Sufletelor care isi schimba forma. Cele din urma au o capacitate de adaptabilitate foarte mare. Ele iubesc sa experimenteze cat mai diversificat si de aceea iau forme diferite in functie de lumile pe care le traverseaza. Ele iau de la ceilalti, dar si daruiesc. Pe de alta parte, Sufletele in Evolutie au de multe ori sentimentul ca nu apartin niciuneia dintre lumi, niciuneia dintre categoriile enumerare. Aceste suflete care se afla in evolutie se simt de multe ori straine si instrainate de locul in care se afla, nedorite si neapreciate de oamenii printre care traiesc.
Dana N.

Acest articol se bazeaza pe informatiile si pe ideile pe care Doreen Virtue le-a prezentat in cartea "Taramurile Ingerilor Pamanteni" a carei lecturare v-o recomandam daca doriti sa aflati mai multe despre acest subiect.

Oamenii care stiu sa asculte, ingerii de care avem nevoie

Giuseppe Colombero: 'Omul este o carte unica. Nu se lasa prinsa in mana si rasfoita de catre oricine. El este autorul care se deschide si se lasa citit in fata cui doreste, arata paginile pe care le doreste, cand doreste. El spune si se auto-comenteaza. Iar aceste carti, se stie... sunt toate diverse, fiecare scrise intr-un singur exemplar. Aceste documente umane isi arata secretul lor doar in fata acelora care stau in fata lor in liniste si cu modestie... ' Si tu poti fi un inger printre oameni... Ascultand.

Ascultarea este unul dintre elementele esentiale ale comunicarii. Ascultarea este momentul in care receptam mesajul transmis, este momentul cand absorbim precum niste bureti amanunte ale energiei generate de celalalt, cand ii percepem limbajul ochilor, grimasele si gesturile.
De obicei, cand trecem prin perioade dificile ii cautam pe acei oameni care au capacitatea de a ne ajuta sa ne regasim pacea interioara. Ei au o caracteristica comuna si anume… stiu sa asculte. Stiinta aceasta deosebita a tamaduitorilor de oameni este comuna persoanelor speciale, este asociata cu sfintenia, cu bunatatea si intelepciunea… Dar fiecare dintre noi putem sa accedem catre acest grad de intelepciune.
Giuseppe Colombero sacerdot si psiholog Italian, autorul carii “De la Bla-Bla la dialog - Secretele comunicarii” (Dal Bla Bla al Dialogo. I segreti della comunicazione), avand o vasta experienta ca doctor in teologie, psihologie si filosofie explica ce insemana a fi un bun ascultator, incercand sa ne invete de ce este important ca fiecare dintre noi sa ne oferim prin tacere in fata celor care ne vorbesc.Oamenii care stiu sa asculte, ingerii de care avem nevoie
Colombero este un specialist al comunicarii. Se simte intru totul atunci cand citesti cartea sa. Marturisesc ca este una dintre cele mai pline de intelepciune, cunoastere si in acelasi timp caldura, lecturi pe care am parcurs-o pana acum… Simt ca acest om, prin cuvintele sale bogate in cunoastere, transmite o energeie aparte.
In mod cert, inteleg acum, mai mult decat niciodata, ca actul comunicarii este o arta ce faciliteaza legatura cu cei din jurul nostru, iar ascultarea este unul dintre elementele esentiale ale existentei si relatiei cu oamenii.
In momentul in care constientizam ca a sti sa asculti, sa te opresti din tumultul verbalizarii pentru a capta nu doar sensul cuvintelor pe care ti le transmite cineva, ci si emotiile sale… atunci cand intelegem cat de important este sa invatam sa ascultam, cu ingaduinta si respect, pe celalalt, legaturile noastre umane pot capata o noua dimensiune, marcata de intelepciune si frumusete sufleteasca.
Giuseppe Colombero descrie intr-un amplu capitol ce inseamna sa ascultam pe cel de langa noi. Ce inseamna comunicarea bazata pe atentia pe care o oferim celorlalti. Cat miracol exista in actul tacerii in fata omului care isi deschide sufletul fata de noi.
De aici am extras 10 idei esentiale pentru actul comunicarii prin tacere:

1. Asculta cu toata fiinta

“Raspunsul la intrebarea cu ce ascultam pare a fi evident: cu urechile. Si nu cu mintea? Nu cu inima, cu expresiile noastre de pe chip, miscarile capului, privirile, postura corpului, mainile… Nu… raspunsul este: Ascultam cu toata fiinta. Se aude cu urechile, se asculta cu fiinta.
Cred ca din obisnuinta nu se da atOamenii care stiu sa asculte, ingerii de care avem nevoieentia cuvenita acestui multiform si neconstientizat limbaj al prezentei”, spune Colombero.

O expresivitate speciala o are privirea, spune acelasi specialist. El ne indeamna sa il privim pe celalalt atunci cand comunicam. Destinul unei prietenii sau a unei uniuni depinde in mare masura de modul cum privim. Trebuie sa ii aratam celui care ne vorbeste ca suntem atenti, sa il incurajam sa spuna mai departe fara a intrerupe.

2. Ascultati si lasati pe celalalt sa vorbeasca…

Taceti! Taceti... Taceti! Dati timp celui care va vorbeste astfel incat sa poata sa isi exprime gandurile si starea sufleteasca in maniera proprie si in modul pe care il considera oportun. Giuseppe Colombero foloseste o metafora superba pentru a descrie unicitatea oamenilor si importanta facultatii de a-i asculta, de a-i lasa sa se descopere.
“Omul este o carte unica. Nu se lasa prinsa in mana si rasfoita de catre oricine. El este autorul care se deschide si se lasa citit in fata cui doreste, arata paginile pe care le doreste, cand doreste. El spune si se auto-comenteaza. Iar aceste carti, se stie… sunt toate diverse, fiecare scrise intr-un singur exemplar. Aceste documente umane isi arata secretul lor doar in fata acelora care stau in fata lor in liniste si cu modestie…”

3. Cand linistea locuieste in tine

Cine este obisnuit sa faca liniste in sine insusi, poate si sa asculte pe ceilalti; in sens contrar, cine nu gaseste prea usor linistea proprie, nu poate sa taca nici in fata celorlalti.
Linistea este un mod de viata, un mod particular de a trai in liniste cu tine insuti si cu cei din jurul tau. Linistea e o obisnuinta… iar a face liniste este cu totul si cu totul altceva decat a tace din gura.
Inseamna a-ti crea un loc in interiorul propriei fiinte unde te poti retrage pentru auto - reparare cand doresti acest lucru sau pentru a te feri de agresiunea mesajelor dure. Linistea este o dimensiune spirituala a persoanei, locul unde decidem ceea ce merge si ce nu… unde desenam o harta a actiunilor noastre. Sa iti descoperi acest centru interior este o cucerire fundamnetala, inseamna sa tii in propriile maini, guvernul propriei tale existente…
Cine isi gaseste linistea interioara… stie sa asculte in liniste, oferind liniste.

4. Timpul din interiorul cuvintelor

Vorbitul si ascultatul, asemeni actului de a scrie si de a citi necesita timp, consuma timp. Ascultarea necesita timp. Psihologul incearca sa ne atraga atentia ca, implicit, comunicarea necesita timp si ca in felul acesta se naste si nevoia de a pastra in memorie cele spuse de catre celalalt.
Partitura ramane, dar muzica nu o mai auzim. Muzica nu inseamna partitura, dar ne putem aminti ce inseamna farmecul ei. Datorita memoriei si imaginatiei se obtine acea vizualizare a operei, acea proiectie proprie in spatiul imaginar.
Ascultarea este o stare care se traieste deci, minut cu minut. O stare care se traieste intens. Din cand in cand oferiti cuiva placerea de a-l lasa sa vorbeasca, dandu-i timp si ascultand asa cum ascultam o bucata muzicala, amintindu-ne cu responsabilitate preocesul destainuirii.


5. Timp daruit sau timp pierdut?

Oamenii care stiu sa asculte, ingerii de care avem nevoieCel care se decide sa ofere placerea de a asculta pe cineva, trebuie sa accepte o anume senzatie de prizonierat intr-o situatie care se succede minut dupa minut, fara a sti neaparat cand aceasta va lua sfarsit.

Nu puteti ca de la un punct incolo sa incercati sa impingeti discutia catre mai departe pentru a reduce timpul si dispozitia celui care va vorbeste. Trebuie deci sa fim constienti de timpul pe care il daruim celuilalt si sa nu incercam sa ii grabim expunerea.


6. A sti sa asculti si a sti sa iti intrerupi propria fraza pentru a-l lasa pe celalalt sa vorbeasca

A-ti interupe propriul discurs exact atunci cand interlocutorul incepe sa vorbeasca la randul sau, reprezinta un gest rafinat de consideratie pentru cel care vorbeste si pentru ceea ce el expune…
Acest lucru este deosebit de important in cazul oamenilor bolnavi sau in cazul celor care sufera. Suferinta naste nevoia de a fi ascultat. Sa vorbesti unei persoane care sufera este dificil; o ascultare silentioasa, in acelasi timp insotita de o atitudine ingaduitoare, ajuta la depasirea acestei dificultati.


7. A asculta si a vrea sa intelegi

Ca sa intelegi ceea ce iti transmite celalalt este nevoie de vointa de a intelege. A vrea sa intelegi nu e mereu sufiecient, dar este mereu indispensabil! Si de cate ori nu simtim acest lucru, nu e asa? Ca persoana careia ii comuicam, nu are deloc disponibilitatea de a vrea sa ne inteleaga, de a empatiza.
Fiecare persoana are o anume profunzime interioara, propriul sau cod de a lectura realitatea, miturile sale, utopiile sale, labirinturile sale; propria realitate spirituala care are analogie cu realitatile tuturor celorlalti oameni, dar care nu este in mod perfect echivalenta cu a sa. De aceea este nevoie sa parasim pentru moment propriul drum. E nevoie de ascultare rabdatoare, de empatie, intuitie si mai presus de toate… bunatate si iubire.

8. Nu-ti fie frica de pauzele de vorbire

O ascultare corecta inseamna ca stim sa gestionam pauzele de tacere, pentru ca mereu… tacerea este intensa. Respectati pauzele de vorbire si lasati la dispozitia celui care vorbeste posibilitatea de a se regasi, de a-si aduna gandurile, de a lua o pauza din tensiunea emotiva, pentru a-si reaccesa memoria, pentru a verifica daca cel care il asculta este atent la vorbele sale. Nu va fie frica de momentele de liniste nici macar atunci cand aceastea survin dupa o intrebare.

Nu raspundeti subit, astfel veti da de inteles ca acea intrebare nu este banala, este serioasa, merita respect si cere reflectie. Si nu va fie teama sa recunoasteti explicit ca aveti nevoie de o pauza de gandire. Spuneti: "Ma pui pe ganduri", "Ma lasi putin sa analizez?"
Linistea este plina de semnificatii… de energie, de sens. Muzicieni ca John Cage, Arvo Part sau Debussy au explorat din punct de vedere muzical linistea.

9. A asculta si a centra atentia pe “tu”

Oamenii care stiu sa asculte cunosc si folosesc o tehnica deosebita in timpul raporturilor lor cu ceilalti: ei isi focalizeaza si isi mentin atentia asupra celuilalt. Psihologul Carl Rogers este cunoscut ca maestru al acestei tehnici pe care el o numea “terapie centrata pe client”.
A-ti centra atentia pe celalalt inseamna a-i oferi un serviciu, a-i oferi putin din timpul tau si din sufletul tau, spune Colombero. Astfel, cel care vorbeste isi poate concentra atentia mentala si afectiva asupra temei care ii sta pe inima sau asupra problemei care il copleseste.
Sa iti mentii atentia centrata pe celalalt nu e ceva ce vine cu naturalete. Puteti face acest lucru doar adaugand o doza de constiinta. Este o problema de alegere. Trebuie sa reusim sa uitam de noi… Sa reusim sa stopam acea rumoare, acea voce si acele senzatii care salasuiesc in noi, preocupandu-ne in loc de acestea, de emotiile celuilalt.

De asemenea, un bun ascultator nu inregistreaza pasiv, precum un magnet, ceea ce simte, iar raspunsurile sale nu sunt mecanice sau standardizate, ci elaborate, in functie de persoana care ii comunica, bazandu-se pe patrimoniul uman si afectiv al existentei sale.

10. Scopul ascultarii?

Nu este acela de a da sfaturi, de a pune intrebari, de a face dizertatii culturale… ci de a trai alaturi de celalt starea sa sufleteasca, de a empatiza cu acesta si de a-l face sa inteleaga ca ii sunteti alaturi…
Articol bazat pe cartea "Dal Bla Bla al Dialogo- I segreti della communicazione" de Giuseppe Colombero, Famiglia Cristiana, Milano 2005
Julia S.
Foto 2 int. art. : mondi
Foto 3 int. art: mikebaird
Foto 1 grafica Iulia Sima

Ingerii - Energiile uimitoare care iti aduc sufletul pereche in viata ta si iti rezolva problemele in dragoste


Ingerii au o energie curata, puternica, pura, uimitoare, la fel de mareata ca forta dragostei. Prin intermediul lor, adreseaza-te lui Dumnezeu si universului pentru a-ti intalni sufletul pereche in cazul in care esti singur, pentru a-ti proteja dragostea in cazul in care iubesti deja, pentru a intalni o noua dragoste in cazul in care vrei sa te desprinzi de una dureroasa.
Poate ca pe unii ii stii, poate ca de altii nu ai auzit niciodata, insa astazi iti prezentam cativa dintre ingerii care pot aduce dragostea adevarata in viata ta. Prin intermediul lor, adreseaza-te lui Dumnezeu si universului pentru a-ti intalni sufletul pereche in cazul in care esti singur, pentru a-ti proteja dragostea in cazul in care iubesti deja, pentru a intalni o noua dragoste in cazul in care vrei sa te desprinzi de una dureroasa. Ingerii au o energie curata, puternica, pura, uimitoare, la fel de mareata ca forta dragostei. Ingerii au un har aparte. Ei protejeaza dragostea dintre doua persoane, aduc o iubire noua in viata celor care o vor sau o intarasc pe cea existenta.

Ingerul Requiel - Pentru desprinderea dintr-o relatie daunatoare

Ingerul Requiel este un inger protector, cu aura in culoarea indigo sau violet inchis. El este cel care ii ajuta pe cei care au avut de suferit in dragoste din cauza unei relatii abuzive sau distructive. El ii ajuta pe cei care vor sa se desprinda din dragostea pentru un partner abuziv. El le da puterea sa mearga mai departe, cu speranta gasirii iubirii adevarate.ingeri

Ingerul Rafael - Pentru vindecarea inimilor ranite din dragoste

Ingerul Rafael are o mare conexiune cu inima si sentimentele, corespunzand chakrei inimii. El aduce vindecarea, alinarea si faciliteaza insanatosirea inimilor suferinde si a celor frante din dragoste. Rafael te ajuta sa te deschizi din nou catre iubire si sa te vindeci de iubirile dezamagitoare, de cele care ti-au facut rau. Roaga-te lui daca intampini probleme in a te desprinde de un trecut dureros. El faciliteaza si schimbarea situatiilor de viata.


Ingerul Adriel - Pentru aprofundarea dragostei

Ingerul Adriel este ocrotitorul relatiilor de dragoste si cel care contribuie la disiparea greutatilor si a obstacolelor dintre doua persoane care se iubesc, facilitand uniunea acestora. El este cel care aprofundeaza legaturile de dragoste dintre doi oameni si impiedica infidelitatea. El este cel care poate conduce o relatie spre noi inaltimi spirituale. Se spune ca este bine sa ii adresezi o rugaciune acestui inger mai ales in zilele de luni.

Ingerul Sereda - Pentru rezolvarea problemelor din familie

Serada reprezinta un inger de o esenta feminina, matern ca si constructie interioara, avand totodata o frumoasa culoare de galben caisa. El este cel care favorizeaza armonia in familie, alungand neintelegerile, raceala si distantarea dintre membrii unei familii. Serada favorizeaza relatiile pasnice intre copii si parinti, intre generatii diferite, intre parintii despartiti, intre cei care provin din medii diferite. Daca certurile si conflictele se tin lant intre copiii tai, daca te afli in procese cu unii membri al familiei, daca vrei sa pastrezi o relatie frumoasa cu un fost partener sau sot, apeleaza la acest inger. El face posibila armonia familiala.ingeri, suflet pereche, energie, dragoste ingeri

Ingerul Uriel - Pentru iertarea unei persoane pe care ai iubit-o

Ingerul Uriel aduce pacea si risipeste neintelegerea din relatiile de dragoste. Totodata, el risipeste si sentimentele negative precum amaraciunea si resentimentele. Uriel este si ingerul care faciliteaza iertarea, favorizand fie impacarea cu o persoana pe care ai iubit-o si pe care ai pierdut-o, fie traversarea unei despartiri usor si fara suferinta.

Ingerul Donquel - Pentru cei confuzi in dragoste

Donquel este ingerul care iti calauzeste pasii inspre a-ti afla sufletul pereche si iubirea adevarata. Adesea, acest inger este infatisat ca invaluit intr-o aura stacojie, avand aripile scantaietoare. Este indicat a-i adresa o rugaciune intr-o zi de marti. Acest inger este cel care ii calauzeste pe cei confuzi in iubire, pe cei care au dubii in privinta partenerului, pe cei care nu mai stiu incotro sa-si indrepte pasii si ce decizie sa ia in viitorul apropiat.

Ingerul Cassiel - Pentru cei singuri

Cassiel – In mod paradoxal, acest inger al solitudinii este si cel care faciliteaza patrunderea unei noi iubiri in viata ta si desprinderea de vechile iubiri. Cassiel este ingerul caruia trebuie sa ii adresezi o rugaciune curata daca te-ai despartit recent. El iti poate facilita intalnirea cu un nou partener, putand crea contextele pentru a-l intalni cat mai curand.

Ingerul Ergediel - Pentru cei care isi doresc sa fie ceruti in casatorie de partener

In vesminte aurii si cu stralucitoare aripi argintii, ingerul Ergediel este un inger impunator ca prezenta. Se spune ca el este langa cei doi care isi unesc destinele in fata lui Dumnezeu, in cadrul cununiilor religioase. El favorizeaza angajamentele celor care se iubesc, asigurandu-se ca promisiunile de iubire sunt indeplinite. El este cel care limpezeste mintile celor indragostiti, ajutandu-i sa inteleaga daca isi doresc cu adevarat sau nu sa-si petreaca viata langa o anumita persoana. Persoanele care isi doresc un angajament serios din partea partenerului si isi doresc casatoria se pot adresa acestui inger. Se spune ca este bine sa il chemi in ajutorul tau pe Ergediel cu o zi inainte de luna plina.

Ingerul Raguel - Pentru a preveni infidelitatea partenerului

Ingerul Raguel este un iubitor al armoniei si al justitiei, dar si un mare aparator al corectitudinii si al cinstei. Se spune ca este bine sa i te adresezi pentru a fi sigura ca ai parte de fidelitate si corectitudine din partea sotului.

Ce se întâmplă dacă Ascend sau nu ?

Există 3 întrebări care se pun  foarte regulat: 
1. Ce se va întâmpla cu cei care nu Ascend? 
2. Ce voi experimenta în timpul procesului de ascensiune? 
3. Ce mă pot aștepta in viața să fie in a 5-a dimensiune? 
Deci, în acest film sper să se abordeze aceste probleme.

Vizionare placuta :


http://www.youtube.com/watch?v=OeZ2DT1yqh0

Web Bot: Predictii infricosatoare pentru anul 2013

Web Bot este un program care acționează pe internet și este capabil să efectueze diverse previziuni asupra viitorului. A fost creat în 1997 de către Clif High pentru a face previziuni cu privire la tranzacțiile bursiere, dar Web Bot s-a dovedit a fi un miracol în materie de profeții cu privire la tot ceea ce se întâmplă în lume. Modul său de funcționare este relativ simplu pentru că el colectează toate cuvintele cheie scrise într-o anumită perioadă de timp pe internet, după care dezvoltă mai multe previziuni pentru anul în curs sau pentru diverse perioade de timp.
De-a lungul timpului, Web Bot a făcut diverse previziuni despre evenimentele majore petrecute pe glob. În acest fel, acest program a devenit apreciat și consultat ori de câte ori nevoia de a cunoaște viitorul devine insuportabilă. În acest sens, Web Bot a făcut o serie de previziuni pentru ceea ce se va întâmpla în anul 2013.
1. Diverse evenimente naturale tragice vor lăsa zone întregi fără curent și internet. Previziunea se referă mai mult la evenimentele meteorologice care se vor intensifica vizibil în anul în curs. De asemenea, Web Bot se referă și la anumite furtuni solare, care vor avea un impact devastator asupra Terrei.
2. Cutremure majore în diferite zone ale globului, unele dintre ele urmate de tsunami. Aceste cutremure se vor înregistra în zonele de coastă și țări precum Chile, Peru, Australia, Indonezia, SUA, Japonia, vor putea fi afectate de cutremure și tsunami. Dacă aceste evenimente se vor produce, vor fi atât de devastatoare încât acestor țări le va lua ani buni ca să-și revină.
Pe la jumătatea anului, conform previziunilor robotului de internet, omenirea poate să se aștepte la diverse fenomene naturale precum eruperea unui vulcan gigant sau chiar prăbușirea unui meteorit de dimensiuni medii sau mici într-o zonă centrală a planetei noastre.
3. Prăbușirea dolarului american este un fapt care se va petrece în decursul acestui an. Web Bot avertizează că din cauza colapsului, dar și crizei economice, dolarul american se va prăbuși atât de dramatic încât este posibil să dispară ca monedă oficială.
De asemenea, un nou val din criză economică va lovi nu doar Statele Unite ci și multe alte țări din lumea întreagă.
web bot
4. Vulcanul Krakatau se apropie de punctul său culminant după care se va produce o erupție cum nu s-a mai văzut până în prezent. Se estimează că pagubele materiale vor fi ordinul a 2 trilioane de dolari americani. Această sumă este de-a dreptul imposibil de imaginat, dar Krakatau este unul dintre cei mai mari vulcani din lume. Este situat în Indonezia, în strâmtoarea Sunda, la 50 de km de coasta de vest a insulei Java și la 40 de km de insula Sumatra.
Acestea sunt cele patru mari predicții pe care le-a făcut Web Bot pentru 2013. Dacă ele se vor îndeplini sau nu rămâne de văzut pentru că la cum au evoluat lucrurile orice este posibil în ziua de astăzi.

Cât de vulnerabilă este tehnologia RFID...


Aveti mare grija la buzunare! Hotii s-au pus la punct cu ultima tehnologie si pot sa va fure banii de pe card, din mers. In pericol sunt, in primul rand, cardurile de ultima generatie, care pot fi citite usor cu niste dispozitive speciale.

Ca sa nu aveti probleme, specialistii va recomanda sa nu le tineti pur si simplu in portofel, ci sa le inveliti intr-o folie alimentara din aluminiu.

O noua generatie de carduri a aparut in buzunarele romanilor. Acestea scad si la jumatate timpul petrecut in fata casei de marcat.

Trebuie doar sa apropiati cardul contactless de dispozitivul de citit, fara sa mai introduceti PIN-ul. Astfel, plata se face in doar doua secunde. Ca sa nu platiti din greseala sume prea mari, vanzatorul poate sa va traga din cont numai 100 de lei.

Exista insa si riscuri, spun specialistii.

Elena Constantin, presedintele Asociatiei Examinatorilor de Fraude: “Dispozitivele de citit carduri pot fi folosite de hoti, le apropie de buzunarul in care tineti cardul, va citesc datele, ulterior cloneaza cardul si pot face plati cu cardul dumneavoastra“.

Este si cazul lui Catalin, care are acum o gaura uriasa in cont.

“S-au facut plati de 11.000 de lei cu cardul in Italia“, spune Catalin.

Banca a recunoscut ca omul nu avea cum sa se teleporteze si ii va acoperi paguba.

Cei care studiaza fenomenul furturilor de pe carduri vin cu un pont care va tine banii la adapost: inveliti cardul intr-o folie alimentara din aluminu.

sursa: protv

Nota mea: mai țineți minte cum ne mai asigurau diverși specialiști și politicieni de doi bani (dar de cel mai înalt nivel politic) că tehnologia RFID este sigură, că este spre binele nostru să ne facem și buletine cu CIP în care să punem totul, că e sigur?! Cu ficare an care trece putem vedea cât de incompetenți și ticăloși sunt cei care ne conduc...


Sursa: http://danielroxin.blogspot.ro

Scandal legat serviciile de informaţii americane

сша слежка фбр спецслужбы дядя сэм америка
© Colaj: Vocea Rusiei

S-a aflat că serviciile de informaţii americane îi spionează pe toţi americanii şi nu numai pe cei suspectaţi. Este puţin probabil că noile demascări îl pot pune sub acuzare pe Obama, dar scandalul poate strica reputaţia actualei administraţii.

Situaţia este destul de ciudată pentru o ţară care se mândreşte cu scrupulozitatea sa în problema drepturilor şi libertăţilor omului. Oricum, scandalul poate ameninţa ipotetic cu demisia anticipată a lui Obama. Unii experţi fac analogii cu Watergate, atunci când preşedintele Richard Nixon s-a confruntat cu pericolul iminent al punerii sub acuzare şi a demisionat din cauza implicării în implementarea unor dispozitive de ascultare la sediul central al oponenţilor politici, care nu a fost dovedită până la urmă.
Cu toate acestea, Oleg Hlestov, profesor la Academia Diplomatică a Ministerului de Externe, vice-preşedintele Asociaţiei ruse de Drept Internaţional, consideră că între aceste două scandaluri există o diferenţă foarte mare.
„Acolo se ducea lupta pentru alegeri. Campania electorală se desfăşoară în cadrul legii. Evident, fiecare încearcă să folosească metode tactice. Aceasta este arta de a lupta. Iar dispozitivele de ascultate implementate la sediul concurentului sunt o încălcare a legii. Acestea sunt lucruri absolut diferite”.
Momentul concordanţei cu legislaţia SUA este foarte important pentru a înţelege în ce direcţie se va dezvolta scandalul, este de părere Dmitri Labin, doctor în drept, profesor de drept internaţional la Institutul de Stat de Relaţii Internaţionale din Moscova.
„Totul va depinde de faptul dacă aceasta a fost o greşeală, adică o încălcare a procedurii care este stabilită prin lege. Societatea este interesată să nu existe asemenea incidente ca la Boston. Americanii vor ca autorităţile să le asigure securitatea. Acest lucru este probabil mai presus de toate. Pentru realizarea acestui ţel sunt necesare mijloace speciale. Există sistemul care garantează, pe de o parte, un efect maxim în atingerea obiectivelor legate de securitate. Pe de altă parte, este asigurarea principiilor de bază ale apărării drepturilor şi libertăţilor omului. Iar aceasta este desigur o sarcină dificilă”.
Cu alte cuvinte, pentru siguranţa personală trebuie să plătiţi, chiar dacă vi se pare că ea este de nepreţuit şi deci nu costă nimic. Iar preţul celui mai scump lucru pe care îl avem – viaţa noastră este exprimat nu în dolari, sau în ruble, ci în compromisul dintre libertatea personală şi interesele de stat.