vineri, 18 aprilie 2014

TEMATICA CONFERINTA - 26.04.2014, BUCURESTI - CRUCEA CARDINALA - MIRACOLELE DIN JURUL NOSTRU


"Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!


Odata cu Eclipsa totala de Luna - Luna Sangerie din 15 aprilie 2014, am simtit cu totii cum ceva se schimba  in noi. Dar de aceasta data, au fost transformari atat fizice cat si psihice . Unii au simtit si inca mai simt dureri în diverse zone ale corpului, care ar trebui privite ca indrumari a ceea ce trebuie sa schimbati în voi. Altii , din pacate , au simtit ca anumite situatii sau relatii nu mai pot continua asa . Vestea nu este tocmai placuta ,pentru ca aceste " vindecari "ale relatiilor trebuie facute  rapid sau macar identificate si intregul proces de vindecare trebuie inceput acum, inainte de 23-24 aprilie 2014, cand Crucea Cardinala va fi la un maxim de activitate si cand se va activa  Portalul Energetic, numit Portalul IS : IS si care nu este un portal ca toate celelalte
Pentru a face fata acestor transformari, ar fi bine sa invatam cum sa facem loc miracolelor in viata noastra.

De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 26 aprilie 2014, in Bucuresti, la Conferinta - MIRACOLELE DIN JURUL NOSTRU.

Tematica intalnirii este urmatoarea:


1. Rugaciuni catre Dumnezeu Tatal si Maica Geea

Coordonator:  Gheorghe Visu -   administrator  al blogului  spirituldaciei.blogspot.ro


2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

3. Prezenta Dragonilor Sacri in Spatiul Ramanic/Dacic/Romanesc:

a) Respiratia lui Dumnezeu - Ciclurile Universurilor si Dragonii Sacrii (constructori ai Universurilor Multidimensionale).

b) Dragonii Sacrii - pazitori ai portalurilor si timpului si legatura cu Spatiul Romanesc.

c) Meditatie: Invocarea celor 33 de Dragoni Sacrii/Pazitori ai Spatiului ancestral Romanesc si activarea piramidelor energetice din spatiul 5D si conexiunea cu piramidele din spatiul fizic 3D romanesc actual - atat cat este in plan divin in acest moment.

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra) 4. Intarirea si protectia granitelor energetice ale Spatiului Romanesc:

a) Crucea Cardinala, Octogonul si Floarea Vietii - conexiuni cu Programul Divin "Gradina Maicii Domnului " - al Creatiei Omului Multidimesional 5D.

b) Meditatie:  Activarea Grilei energetice Octogon/Floarea Vietii si invocarea Dragonilor Sacrii, Sfintelor Personalitati Divine Maica Domnului, Iisus Hristos, Zamolxe, Ingerilor, Familiilor de Suflet Stelare, a Mosilor si Stramosilor nostri Daci, ,ai Sfintilor Parinti etc., pentru Intarirea si protectia granitelor energetice  ale Spatiului Romanesc.

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)5.  Crucea Cardinala - Miracolele din jurul Nostru -  Deschiderea Portalului IS:IS

a) Ce implicații are aspupra noastra Crucea Cardinala si Deschiderea Portalului IS: IS

b) Cum sa vindecam situatiile si relatiile din jurul nostru, cum sa ne vindecam de furie, ura si vinovatie, pentru a putea face loc miracolelor in viata de zi cu zi. Sa reusim sa iesim de sub influenta karmei si sa ne vindecam de singuratate, de saracie, de boli, furii si vinovatie, sa pasim inainte fericiti, sanatosi, armoniosi si prosperi. 

c)Care sunt Greselile care se fac în Timpul evolutiei. 

d) Meditatie de spargere a blocajelor, de iertare a celor care ne-au gresit si de accesare a Dumnezeului din noi.

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


 6.  a)   Lectia de Viata si  Misiunea Spirituala - cum identificam Lectia de Viata si cum TREBUIE sa o abordam, cum scapam de sub influenta mintii gresite si cum ne aflam Misiunea spirituala.

b)  Meditatie de deblocarea si identificare a Misiunii Spirituale.


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

7. Gheorghe Visu -   administrator  al blogului  spirituldaciei.blogspot.ro , ne va tine o scurta prelegere de incheiere.


Mai MULTE Despre conferinta puteti citi aici:

http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/04/conferinta-26042014-bucuresti-crucea.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=q2QHLkxe7jA