joi, 13 septembrie 2012

Al-Qaeda avertizează musulmanii despre Holocaust


Адам Гадан Айман аз-Завахири Аль-Каида
© Colaj: Vocea Rusiei

Al-Qaeda a acuzat SUA că duc un război împotriva islamului. „Fiţi pregătiţi pentru Holocaust”, a avertizat pe musulmanii americani, reprezentantul Al-Qaeda în SUA, Adam Gadahn. Anul trecut, el figura pe lista celor 10 mai căutaţi terorişti din lume.

Interviul acordat împreună cu liderul Al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri, a fost postat pe internet în ajunul aniversării atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001 din SUA. Între altele, Gadahn a declarat că „opoziţia Americii faţă de islam ca sistem politic este evidentă”. „Astăzi musulmanii sunt ucişi în Yemen, iar mâine vor fi ucişi la New York şi Los Angeles. Fiţi pregătiţi pentru Holocaust”. Pe fondul unui val al islamismului în lume, Al-Qaeda încearcă să devină un apărător al islamului şi vorbeşte în numele musulmanilor din întreaga lume.
Anterior, fratele liderului Al-Qaeda, Mohammed al-Zawahiri, în interviul acordat postului de televiziune CNN a propus ţărilor occidentale, între altele SUA să încheie un armistiţiu cu islamiştii în următoarele condiţii: SUA şi Occidentul încetează să se amestece în treburile statelor islamice, iar în schimb grupările islamiste sunt dispuse, textual, „să înceteze atacurile împotriva intereselor lor”.
Aici se întrevede intenţia Al-Qaeda de a anunţa cu glas tare despre sine. Se înţelege că Occidentul nu va accepta nici un fel de armistiţiu. Mai degrabă, din contra, armistiţiul a fost propus în speranţa că el va fi respins. Ceea ce va fi o justificare pentru noi atacuri teroriste. Avertizarea musulmanilor americani despre Holocaust poate fi examinată ca o tentativă de a-i implica în opoziţia cu autorităţile SUA.
Obama a încercat să răspundă la acuzaţiile la adresa sa. Chipurile, SUA luptă nu împotriva islamului, ci împotriva Al-Qaeda şi a structurilor ei. Însă politica SUA este destul de contradictorie, consideră Boris Dolgov, expert al Institutului de orientalistică.
„Pe de o parte, SUA continuă să lupte în Yemen şi Afganistan împotriva Al-Qaeda. Pe de altă parte, SUA îi susţine pe combatanţii Al-Qaeda în Libia şi Siria. SUA folosesc standarde duble faţă de Al-Qaeda. Dacă le este avantajos ele susţin Al-Qaeda, dacă nu, ele luptă împotriva ei”.

Scandalul “Portul Constanţa”: o expresie a statutului de colonie


Румыния флаг
© Foto: Flickr.com/ swarve /cc-by-nc-sa 3.0

Fiecare privatizare a întreprinderilor strategice oferă ample posibilităţi pentru identificarea jurnaliştilor şi politicienilor care şi-au „luat tainul” de la diverşi beneficiari ai procesului de vânzare a patrimoniului naţional.

După un deceniu de privatizări „performante” care au adus beneficii exclusiv pentru cei care au cumpărat aproape gratis importante companii româneşti, cei care susţin că o vânzare a Portului Constanţa ar fi o idee bună sunt fie excesiv de naivi, fie excesiv de bine plătiţi.
Astăzi, nu există confirmări oficiale ale intenţiilor de preluare a controlului asupra Portului Constanţa de către companii olandeze, iar ambasadorul Olandei la Bucureşti a declarat că nu există vreo legătură dintre poziţia ţării sale în problema Schengen şi privatizarea portului. Probabil, diplomaţii olandezi încă mai ţin la vechile cutume ale decenţei ipocrite în relaţiile cu băştinaşii colonizaţi şi preferă să nu irite inutil opinia publică, ceea ce îi deosebeşte radical de unii diplomaţi americani sau europeni care deja s-au obişnuit cu ideea că autorităţile române pot fi şantajate fără nici o consecinţă negativă, iar opinia poporului nu contează. Există un interes cert al firmelor olandeze faţă de Portul Constanţa, fapt confirmat indirect atât de declaraţia Ambasadei Olandei de la Bucureşti cât şi de declaraţiile preşedintelui Confederaţiei Patronale a Olandei care, evident, susţin că este vorba doar de intenţii de cooperare.
În logica colonială a relaţiilor dintre România şi unele dintre statele Uniunii Europene este oarecum normal ca Olanda să-şi dorească participarea la ultimul val de privatizări din România, mai ales în condiţiile în care Olanda a rămas în urmă în comparaţie faţă de alte state europene în privinţa valorificării potenţialului colonial al României. Germania a obţinut o parte din reţelele de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale, Austria a obţinut aproape gratis controlul asupra sectorului petrolier, sectorul financiar a fost împărţit „frăţeşte” între francezi şi austrieci, Cehia şi Italia au obţinut controlul asupra unor reţele energetice regionale, toate aceste vânzări făcându-se în numele intrării României în Uniunea Europeană. Nu este exclus ca politicienii olandezi să se simtă nedreptăţiţi de faptul că Olanda nu a obţinut vreun „beneficiu palpabil” de pe urma României şi să folosească posibilitatea de a şantaja guvernul de la Bucureşti prin blocarea accesului la spaţiul Schengen.
Scenariul cel mai probabil al strangulării potenţialului competitiv al Portului Constanţa este următorul: în perioada premergătoare alegerilor parlamentare, o companie olandeză sau o companie controlată „din umbră” de interese olandeze va deveni managerul privat al portului. Transferul de control va fi însoţit de o amplă campanie de presă care va fi menită să calmeze publicul şi să-l obişnuiască cu ideea că managementul privat străin va opri furtul şi va aduce investiţii străine. După alegerile parlamentare, odată cu reducerea riscului apariţiei unor probleme de ordin electoral, se va desfăşura procesul de privatizare a portului, astfel încât să nu existe nici măcar posibilitatea teoretică a creării în Constanţa a unui centru logistic care să concureze în vreun fel cu centrul de la Rotterdam sau ca statul român să beneficieze în vreun fel de pe urma fluxurilor logistice care vor trece prin Constanţa. Rămâne de văzut dacă acest scenariu se va dovedi a fi cel real. Aspectul ironic al situaţiei constă în faptul că sacrificarea Portului Constanţa nu garantează în vreun fel intrarea României în spaţiul Schengen. În România au mai rămas câteva companii de stat foarte atractive pentru coloniştii străini, iar pretextul blocării intrării în Schengen ar putea fi reutilizat pentru continuarea şantajului.

Război comercial Rusia-Bulgaria. Despăgubiri de 1 miliard de euro cerute Sofiei.


Premierul bulgar Boiko Borisov a declarat joi că majorarea la 1 miliard de euro a compensaţiilor cerute de compania rusă Atomstroyexport pentru anularea construcţiei unei centrale nucleare la Belene este un atac neloial şi a avertizat că Bulgaria şi-ar putea înăspri poziţia faţă de South Stream.
Atomstroyexport a urcat marţi de la 58 de milioane de euro la 1 miliard de euro compensaţiile pe care le cere Bulgariei pentru anularea, în acest an, a construcţiei unei a doua centrale nucleare la Belene. Cazul este judecat de Curtea Internaţională de Arbitraj de la Paris, transmite Novinite.
Borisov a reacţionat cu furie faţă de mişcarea surprinzătoare a Atomstroyexport, afirmând că “a mers prea departe”.
Premierul a cerut ministrului Economiei şi Energiei Delian Dobrev să discute telefonic problema cu şeful Rosatom, grupul care deţine Atomstroyexport.

“O companie şi-a permis, fără să ne informeze, să ceară 1 miliard de euro. Sper că preşedintele Vladimir Putin nu a fost informat de această cerere. Dacă a ştiut acest lucru, întâlnirea din 9 noiembrie din Bulgaria nu va fi agreabilă. Atunci urmează să semnăm contractul pentru South Stream”, a spus Borisov.
Proiectul South Stream vizează asigurarea exporturilor de gaze ruseşti către Europa ocolind Ucraina. Gazoductul ar trebui să transporte anual 63 miliarde metri cubi de gaze, începând din 2015.
Suma cerută de Atomstroyexport include valoarea lucrărilor deja efectuate pentru proiect, pierderile materiale şi altele. Totalul despăgubirilor se ridică la cel puţin un miliard de euro, a anunţat compania din Rusia.
Atomstroyexport a declanşat, în iulie 2011, la Curtea Internaţională de Arbitrj a Camerei de Comerţ de la Paris, o acţiune împotriva companiei bulgare de stat NEK pentru plăţi restante de 58 de milioane de euro.
Borisov, a anunţat în martie că Bulgaria renunţă la planul de a construi la Belene o centrală nucleară cu o capacitate de 2.000 de MW. În schimb, guvernul vrea să continue construcţia unui reactor de 1.000 de MW, dintre cele două intenţionate pentru Belene, dar să-l instaleze la centrala nucleară de la Kozlodui.
Costurile finale ale proiectului Belene au fost estimate de Bulgaria la circa 10 miliarde de euro, din cauza dobânzilor la împrumuturile necesare pentru finanţare.
Sursa: www.realitatea.net

Un sarpe boa constrictor a avut parte de o "nastere virgina"Un sarpe boa constrictor, femela, a avut 22 de urmasi, femele, prin asa-numita "nastere virgina", in care nu a existat interventia vreunui tata. Descoperirea aseaza boa constrictor pe lista animalelor care pot da nastere fara interventia masculului.
Lista cuprinde specii de rechini, varanul de Komodo, alte reptile si termite, informeaza Discovery.
"Nasterea virgina" inseamna partenogeneza, un mod de reproducere asexuata, in care ovulul nu mai este fecundat de un spermatozoid.
Cercetatorii sunt de parere ca unii dinozauri au avut parte de "nasteri virgine", precum si alte specii de animale, cu exceptia mamiferelor.
Prin analiza ADN s-a descoperit ca serpii masculi nu au avut vreun rol de tata in nasterea celor 22 de pui, in cazul de fata.
"Reproducerea sexuala a inclus un set de cromozomi ai mamei si in loc sa existe combinarea cu spermatozoidul, care ar fi asigurat celalalt set de cromozomi, ovulul s-a imbinat cu o copie a lui insusi, intr-o dezvoltare embrionica unica" a declarat Warren Booth, de la North Carolina State University.
Femelele boa constrictor pot alterna intre reproducerea normala si asexuata. In cazurile de "nasteri virgine", mostenitorii sunt, in totalitate, femele.
Puii erau deosebiţi: toţi erau femele şi aveau o culoare ciudată, unică, precum caramelul.Această culoare este datorată unei gene recesive rare, purtată doar de mame. Aşa că cercetătorii au făcut mai multe analize asupra mamei.Ceea ce au descoperit a fost surprinzător: niciunul din pui nu avea ADN-ul potenţialilor taţi din cuşcă, aşa că s-a confirmat virginitatea femelei.
Mai ciudat, cromozomii puilor erau complet diferiţi de cel ai şerpilor normali. La oameni, masculii au cromozomi XY, iar femelele XX. La şerpi, masculii au însă cromozomi ZZ şi femelele ZW. Puii şarpelui virgin aveau însă cromozomi WW. Cromozomul W se moşteneşte doar de la mame.Cercetătorii au ajuns astfel la concluzia că puii erau clone ale şarpelui mamă.
Sursa: BBC Nature

Arcturienii despre Scara Ascensiunii Personale


Va prezint un mesaj cu instructiuni pentru ASECENSIUNEA PERSONALA , inaintea celei planetare, simultane pentru toti.

In locul cristalului eteric putem folosi scaunele noastre de inaltare din timpul meditatiei de Purificare si Inaltare cu Arh. Gabriel si Ierahiile puritatii divine.
“Salutari, Eu sunt Juliano.
Noi suntem Arcturienii.
Suntem încântâţi si entuziasmaţi , că putem participa la munca voastră. Această muncă ,cu cooperarea voastră, axaţi în descărcarea Scării Ascensiunii. Scara cereasca a Ascensiunii,a fost acum descarcată deasupra Domului Stancii din centrul Ierusalimului.
Acesta e un factor cheie în munca voastră ascensională.

Pentru a vă înalţă în cea de-a cincea dimensiune, sunt necesare anumite
conexiuni diferite si completarea unor diverse sarcini. Trebuie să întelegeţi
complexitatea ascensiunii, si circumstanţele diferite ce pot apărea , pentru a
vă alinia perfect ca voi să vă puteti înălţa. Multe dintre aceste alinieri au
legatură defapt cu alinierile planetare. Am subliniat importanţa din 21/22
decembrie 2012, cu Soarele Central. Am subliniat de asemeni, aliniamentele
referitoare la precesia si înclinarea Pamantului, care are loc la un ciclu de
26,000/27,000 de ani

Mai sunt deasemenea si alte activari în galaxie. Stim ca Pamantul si acest
sector al galaxiei,este o zonă deschisă si spiritual activă. Vă amintiti ca am
vorbit inainte de eclipse si cat de minunate sunt acestea, si cum preferă
oamenii sa calatoreasca în diferite locuri ale lumii , doar pentru a asista la
ele. Eclipsele pot fi vizbile pe Pamant din Australia , dar nu ar putea fi
vizibile din Ohio spre exemplu.Dintr-o perspectivă galactică, această analogie
ar putea fi folosită în a vorbi despre Soarele Central. Acesta inseamnă ca
există o pozitie a planetei Pamant in galaxie , care are un rol cheie, unic si
important in alinierile viitoare cu Soarele Central.

Imaginati-vă si vizualizaţi că Pămantul este aproape de acesta aliniere
puternica care se apropie în curand. Acum ,alinierea din 2012 a fost discutată
din multe aspecte diferite, inclusiv aspectele schimbării pămantului cat si
aspectele Sfarsitului Timpului. Poziţia noastră e ca alinierea din 21/22 decembrie 2012 se referă la o schimbare multidimensională, multifatetată.Unele dintre acele schimbari au legatură cu ceea ce noi numim “ punctul de cotitură’
Punctul de cotitură înseamna ca lucrurile au ajuns la un punct în care trebuie
sa fie fructificate si asta va determina ca evenimentele sa fie puse în miscare.

Schimbarile si modificarile, trebuie sa fie puse în miscare, pentru ca la acel
punct de cotitură nu va mai exista oportunitatea de a reseta energia. Acesta
este un alt mod de a spune ca schimbarile nu sunt inevitabile. Acesta nu este
Sfarsitul Timpurilor. Mai degrabă ceea ce este important si esential, este că
toate Semintele Stelare ,Lucrătorii întru Lumină si toti ceilalti care vor să se
înalte inclusiv vindecătorii planetei,trebuie să depună eforturi depline pentru
munca lor spirituală.
Ceea ce este pus în mişcare acum , mai ales în 2011, va fii activat şi accelerat enorm în 2012 şi în mod special în decembrie 2012
Asta inseamnă ca cei ce sunt în intuneric, într-o stare polarizată, cei care lucrează
pentru lacomie si dominare şi abuzează mediul , vor continua probabil aceeaşi
cale, dar (şi acesta este marele “dar”) consecintele oricărei cai pe care o
aleg , vor fi acelerate foarte mult la cotitura din decembrie 2012. Voi cei
care faceti munca spirituala, veti gasi o accelerare şi o mare oportunitate în
acest timp. De asemeni cand vă ganditi la alinieri ,ganditi-vă si la eclipse.

Haideti sa vorbim un pic despre eclipsele de Luna. Ştiti că o eclipsă totală ,
poate dura trei, patru ore, pana sa apară.Daca va uitati la eclipse , puteti
observa ca cu trei ore inaintea eclipsei totale, începe deja sa fie o umbră pe
luna. Dupa o ora are loc o treime din eclipsă. In doua ore , este jumătate de
umbră. Dupa marcarea celui de-al treilea ceas ,eclipsa completă sau totală este
activată. Apoi poate dura înca o ora pentru a reveni la doua treimi, si înca
doua ore pentru a reveni la o treime a unei eclipse. Eclipsa totală completa
poate dura doar câteva minute. Acelaşi lucru este valabil şi cu eclipsele
solare.
Ştiţi că la acest punct de eclipsa totala ,completa de Soare, există o
schimbare totală a energiei electromagnetice si razelor electromagnetice de
lumină care ajung pe Pămant. Acest lucru este valabil atât pentru cea lunara cat
si pentru cea de Soare, dar schimbările electromagnetice sunt mai puternice în
timpul eclipsei totale de Soare.
Anumite experimente biofizice,de lumina cosmologica se pot face numai în timpul eclipselor solare. De fapt în timpul unei eclipse solare a fost teoria relativităţii şi teoria lumini,propuse de Einstein,dovedite , de fapt din cauza condiţiilor speciale care au fost disponibile numai în timpul eclipsei de soare.
As vrea să compar eclipsa la alinierea de tranziţie din 22 decembrie,2012 .
Deoarece în acest timp, există o eclipsă cu Soarele vostru si cu Soarele Central.
Va fi la acel moment o eclipsa totala, o aliniere totala de o energie puternica, de o asa minunata lumina, de o asa spiritualitate . Aceasta va dura o zi, sau poate 36 de ore.Vorbim despre o aliniere sau o eclipsă care e la mulţi, mulţi ani lumina distanta. Soarele este la 96 mile distanţă, dar nu va putem da o cifra de cât de departe este Soarele Central de Pamant, deoarece vorbim despre mii de ani lumină. Amintiţi-vă că un an lumina este măsurat de distanţa luminii ce strabate într-un an. Viteza luminii este de 186,000 mile / secunda. Inmultiti asta cu 60 de minute,
înmulţeşti cu totalul cu 24 de ore, apoi înmulţiţi cu totalul de 365 de
zile. Acum va puteti face o idee despre care este totalul milelor intr-un an
lumina. Este aproape de neconceput din punct de vedere uman pentru a măsura distanţa de aliniere. Eu pot să va spun că aceasta eclipsa cu Soarele Central va dura timp de 24 pana la 36 de ore. Pot de asemenea, să vă spun că am început deja această eclipsă în 2011. Suntem acum la aproximativ 10 procente de eclipsa cu Soarele Central. In ianuarie 2011, am început deja energia de eclipsa cu Soarele Central.
Mulţi dintre voi aţi simţit deja această schimbare. De asemenea, va amintesc ca
eclipsele sunt puncte de cotitura, mai ales eclipsele de soare. Ştiti că, dacă
există o eclipsa totala de soare, de exemplu între ora 12 sau 13 (13 00,cum ar
spune prietenii vostri europeni şi din America de Sud )la acel moment de eclipsă
totală, e întuneric pe Pământ. La acel moment de întuneric, păsările şi
animalele devin confuze. Ele încep sa o vada ca pe o noapte.
Uneori a existat o mare teamă în timpul eclipselor totale, pentru că oamenii,
mai ales în vremurile de demult,nu au avut nici o înţelegere a eclipsei. Ei nu
aveau nici o înţelegere a ceea ce se întâmpla dintr-o poziţie astronomica.
Oamenii ar acţiona haotic; oamenii ar acţiona într-un mod iraţional, probabil, pentru ca energia luminii normale şi stabilizarea energiei luminii de la Soare au fost perturbate.
Acum, vreau să utilizaţi acesta analogie, în încercarea de a înţelege ce se întâmplă pe masura ce ne îndreptam în energia de eclipsa din decembrie 2012.
Chiar şi la 10 procente de eclipsa, ati observat şi văzut că oamenii pot deveni
mai iraţionali. Cand va uitati la eclipsa solară, puteţi înţelege că acest
răspuns de confuzie a animalelor, a păsărilor, este la un nivel animalic.
Această reacţie vine de la ceea ce Kaballla numeste “ sinele inferior”.
Sinele inferior poate deveni energetic mai confuz în timpul eclipsei.
Aşa cum trecem de cele 10 procente de eclipsa şi pe masura ce mergem mai departe la 20 la 30 la sută, ne putem aştepta la o creştere a confuziei. Toată lumea este susceptibila la confuzie. Chiar dacă lucrati la a cincea dimensiune şi chiar dacă lucrati ca un Lucrator întru Lumina, mai aveţi înca sinele animalic,sinele inferior. Mare parte din activitatea de ascensiune are de a face cu, a fi capabil sa lucrati cu acest sine, sa-l controlati si sa transformati aceasta energie în energie înalta, în sinele vostru superior.
Pentru unii dintre voi,asta este una din lecţiile sufletului vostru.
În acelaşi timp, cand sinele animalic , devine uneori confuz, reţineţi că sinele spiritual, sinele ştiinţific, exploratorul, poate fi activat. Amintiţi-vă că am explicat că oamenii de ştiinţă au reuşit să dovedească teoria relativităţii şi ipotezele de bază ale teoriei relativităţii în timpul eclipsei solare. Acesta este un alt fel de a spune că realizările intelectuale inalte, realizările de mare importanta spirituala, percepţiile spirituale inalte, pot fi realizate şi sunt mai posibile în timpul eclipsei. Ce anume ar putea fi considerata, o mare realizare spirituală? Desigur, lozul cel mare, cea mai mare realizare spirituală disponibila voua, este Înălţarea. Acel moment a eclipsei, apropierea de eclipsa, (inainte si dupa) pre-si post- energia eclipsei, toate sunt momente în care o mare sensibilitate spirituala este disponibilă şi când realizările spirituale cele mai mari sunt posibile. Din
punct de vedere spiritual, acest lucru este incitant.
Acest lucru este magnific pentru un căutător spiritual şi un lucrător de suflet. Acum este o oportunitate perfecta de a fi pe Pamant , pentru acest scop… Acesta este setul perfect de împrejurări pentru a participa la o ascensiune.
Pentru acest proces, am pus la dispoziţie noi tehnologii spirituale pentru
Pamant. Toate aceste tehnologii sunt concentrate pe un singur scop principal.
Acest obiectiv este de a aduce în jos în domeniul energetic al Pamantului,
energia celei de-a cincea dimensiuni . Prin aducerea în jos a energie celei de-a cincea-dimensiuni, suntem capabili sa acceleram o sensibilitate şi o realizare
spirituală, mai ales pentru că suntem în lumina campul energetic al eclipsei din
2012.
Asta înseamnă că, voi asemenea, suneti în măsură să activati sensibilităţile
voastre spirituale la cel mai înalt nivel. Acestea vor deveni mai puternice.
Abilităţile voastre spirituale vor fi mai puternice în timpul acestei eclipse,
deoarece v-aţi concentrat şi ati lucrat cu noi.
Una dintre tehnologiile spirituale care am fost în măsură să le oferim a avut loc recent, atunci când, cu ajutorul multor membrii “Grupului celor patruzeci”, am putut sa activam o Scara a Ascensiunii deasupra Ierusalimului.
Acest lucru oferă un nou punct de acces pentru energiile ascensiunii.
In scopul acelei explicatii , am sa-i rog pe Sananda si Arhanghelul Metatron să va vorbesca mai multe. Pot să vă spun că noi, Arcturienii, am colaborat cu multe planete avansate şi că unele dintre planetele avansate au trecut de fapt prin Înălţare. Unul dintre cele mai mari instrumentele si tehnologii spirituale pentru ascensiune planetara, este stabilirea Scarilor ceresti de Ascensiune. Vrem să plasam cel puţin, trei-patru Scari de Ascensiune în jurul planetei. Noi credem că cu ajutorul vostru, putem face acest lucru.Unii ar putea întreba,”Dar de ce ar fi nevoie de mai mult de una?” Pot doar să va spun că,cu masa populatiei şi numărul mare de seminte stelare, este posibil şi util să avem mai multe Scari de Ascensiune. Aceste alte scari sunt încă în stadiul de planificare. În acest moment suntem foarte mandri de activarea Scarii Ascensiunii deasupra Ierusalimului. 28.01.2011 

Sananda va vorbi acum cu voi Eu sunt Juliano.
Binecuvântări şi felicitări, eu sunt Sananda. Imi deschid inima acum pentru
voi, şi va trimit binecuvântările mele, binecuvântările Tatălui meu, şi
binecuvântările tuturor Maestrilor Ascensionati.. Ştiti cât de important este
Ierusalimul pentru activitatea noastră, şi ştiţi de energia spirituală, care
este acolo. Scara de Ascensiune care a fost activata a fost de fapt o reînnoire a unei Scari de Ascensiune ,care a fost disponibila de-a lungul multor secole în Ierusalim. Cu alte cuvinte era mai uşor să se reactiveze o veche Scara a Ascensiunii.
Trăim o perioadă diferită de cea a părinţilor si strămoşilor vostri. Trăim într-o perioadă de mari polarizari şi conflicte. De asemenea, trăim într-o perioadă de înaltă spiritualitate şi lumina. Pentru prima dată, există o mare trezire şi o mare oportunitate pentru ascensiune, care va include mii şi mii de oameni. Niciodată în istoria acestei planete ,nu a mai fost asa mare potential de Seminte Stelare si Lucratori in Lumina, cu oportunitatea de Inaltare in masa
Dar voi ati putea întreba:”Sananda..Cum mi-ar folosi Scara Ascensiunii?”
Există mai multe puncte importante pe care vi le voi spune despre aceasta Scara a Ascensiunii. Ca sa va puteti apropia de Scara şi să fiti admisi in câmpul ei de energie, trebuie să fiti plini de iubire şi unitate. Trebuie să fiti patrunsi de Unitatea care poate fi exprimata numai prin ştiinţa celei de a cincea dimensiuni.
Trebuie să va apropiati de Scara Ascensiunii cu constiinta unitatii,cu cea mai
inalta constiinta, cu capacitatea de a percepe unitatile polarizarii. Trebuie să
fiti capabili să percepeti perfectiunea Planului Divin, care este chiar în faţa
ochilor vostri.
Puteti mentine această percepţie, chiar dacă la un nivel de constiinta mai joasa, nu vedeti exact cum decurge totul.
Amintiţi-vă,la intrarea scării, chiar in dreptul primului pas, veti interacţiona cu energia şi veti patrunde intr-o stare mai inalta de constiinta. Nu vă faceţi griji, dacă nu simţiţi acea atractie sau deschidere de energie. Realizati doar că prin intenţia voastră ,cu studiile si meditatiile voastre spirituale veţi avea fundaţia, bazele, pentru a activa energia si a va aduce într-o stare mai inalta de constiinta. Apoi, restul scarii se va arata. La început veti vedea doar câteva trepte. Pe măsură ce va apropiati şi începeti să urcati, veţi vedea mai multe trepte.
Al doilea lucru de mare importanţă este faptul că nu trebuie să fiti în
Ierusalim pentru a folosi scara. Juliano va învăţat multe tehnici de proiecţie.
Da, ar fi de preferat să fiti acolo în Ierusalim, în momentul în care energia
ascensiunii este la cel mai înalt nivel. În acelaşi timp,realizati că Scara
Ascensiunii şi ascensiunea în masă, care va avea loc la acel moment deasupra
Templului de Piatra, va avea un efect pozitiv de o magnitudine nemaintalnita
pentru intreaga planeta. Ar fi un mare lucru ca o ascensiune să aibă loc în zone îndepărtate precum Lago Puelo, Argentina, acolo unde doar câţiva oameni ar fi
de fapt martori.
Dar este o cu totul altceva atunci când cerurile se deschid, şi Scara Ascensiunii apare, şi mii de oameni încep să se inalte deasupra Ierusalimului. Ştiti cum vede lumea Ierusalimul. Stiti cum se raspandesc ştirile din zona asta,in jurul planetei, cu viteza fulgerului.
Chiar daca nu puteti fi personal acolo, vă puteţi proiecta. Acum avem un membru GOF (Grupul celor patruzeci de membrii*) care este acolo pentru a menţine şi a ancora Lumina Înălţării şi Scara Ascensiunii pentru Seminte Stelare si pentru toti Lucratorii in Lumina.
Al treilea aspect este faptul că pe măsură ce meditati, vizualizaţi,
cum va transportati eteric la Scara ceresca de Ascensiune, veţi experimenta un
sentiment magnific de extaz şi bucurie. Pot să vă asigur ca din experienta mea
personală, nimic nu se poate compara cu bucuria şi extazul din timpul Inaltarii.
Nici o experienta de pe Pamant nu se aseamana cu ceea ce veţi experimenta în
timpul Inaltarii voastre. Toate durerile şi necazurile, toate încercările şi
suferintele pe care le-ati trecut prin această viaţă şi în alte vieti pe Pamant,
vor fi complet înţelese şi acceptate cu dragoste şi bucurie de sinele vostru la
acel moment. Veţi şti atunci că toate experienţele şi munca pe care ati făcut-o
va adus si va pregatit pentru aceasta ascensiune.
Acum nu va dati seama de ce anume ati trecut prin aceaste probleme si de ce au venit catre voi. Insa aceste lucruri vor deveni atât de clare, pe masura ce va apropiati de scara. Veţi înţelege că, da, acestea au facut parte din procesul de pregătire pentru ascensiunea voastră. Va voi vorbi din nou din experienta personala, deoarece o moarte cruda si dureroasa nu va fi o barieră de nici un fel in ascensiunea voastra.
Asta a fost dovedit .A fost experimentat. A fost dovedita lumii. Acest lucru nu înseamnă că trebuie sau veti avea o astfel de moarte, dar aceasta ne arată şi ne învaţă că toate experienţele Pamantului vor fi puse în perspectiva Ascensiunii. Kadosh, Kadosh, Kadosh, Adonai Tzevaoth.(SFANT, SFANT ,SFANT ESTE DOMNUL OSTIRILOR INGERESTI )

Vom lucra cu Juliano şi vom stabili alte trei scări ale ascensiunii pe această planetă. Eu voi fi cu Juliano şi Arhanghelul Metatron va dezvălui locaţiile respective.
Noi trebuie să mentinem şi sa ancoram energiile Scarii Ascensiunii deasupra Templului de Piatra pentru cel puţin următoarele 30 de zile, şi apoi ne vom indrepta catre următoarea. Amintiţi-vă,sa utilizati proiecţiile.
Trimite-ti-va in acest loc şi, pe aceasta Scara de Ascensiune. Utilizaţi cristalele eterice pe care Juliano şi Arcturienii le-au adus aici. Cristalele eterice pot servi ca acceleratoare de particule.
Juliano vorbea despre fizica si cosmologie. Putem folosi analogia acceleratorului de particule în care energiile spirituale sunt amplificate.
Deci, dacă doriti să va proiectati spiritual pe Scara Ascensiunii deasupra Templului de Piatra, Templului Muntelui, atunci ati putea să mergeti printr-un accelerator spiritual, şi anume prin cristalele eterice. După cum va instruit Juliano , indreptati-va acum spre cristalul eteric favorit.
Eu trimit acum lumina si energia mea direct spre Montserrat acolo unde este frumosul cristal eteric. Dacă vrei să va alăturati mie, trimiteti lumina si energie spre Montserrat lângă Barcelona, Spania, şi proiectati-va acolo. Lumina din Montserrat este acum proiectata spre Scara Ascensinii. Acum, proiectati-va din cristalul eteric din Montserrat la baza Scării Ascensiunii de deasupra Ierusalimului.
Sunt acolo la baza scării pentru a vă saluta.
Aşa cum suntem acum pozitionati la baza scării, uitati-va spre mine, catre treptele superioare. Uitati-va în sus spre a cincea dimensiune. Nu puteţi urca inca pe scara , dar am deschis portile.
Am deschis campurile energetice ale scarii. Uitati-va spre mine şi vedeti
ostirile angelice. Uitati, acolo este fiul meu, Arhanghelul Mihail. Lasati-l să
vă vorbescs acum de la a şasea treaptă a scării. El este la a şasea treaptă,
plutind în lumina eterica. Eu sunt Sananda.

Salutări, eu sunt Arhanghelul Mihail.
Va invitam pe toti la această scară frumoasă de Înălţare. Puteti simti interacţiunea tuturor proorocilor,a tuturor marilor înţelepţi, acelora dintre cei mai mari lideri religioşi, care au fost in acest loc de-a lungul secolelor. Eu sprijin si reinnoiesc activarea de la Stramosi. Există o activare noua.
Aceasta este activarea nouă a familiilor stelare, fratiilor si surorilor stelare si a maestrilor din cea de-a cincea-dimensiune.
Lumina celei de a cincea dimensiuni radiaza în jos pe scara de la Soarele Central. Eu directionez acea lumina la fiecare dintre voi. Primiti aceasta lumina acum. Acesta va va face mai capabili de a urca pe treptele Scarii Ascensiunii .
Pe masura ce va apropiati de scara şi de etapele ascensiunii,deveniti conştienţi că trupul vostru este ca o haină, şi tot ce trebuie să faceţi este să va dati jos haina, fiind acum in lumina sufletului vostru. Acum sunteti in câmpul de energie al sufletului vostru. Nefesh Ha Ya. Nefesh Ha Tov. Neshamah. Neshamah..
Lumina sinelor vostre superioare radiază, pe masura ce va apropiati de Scara Ascensiunii şi de etapele ascensiunii.
Neshamah este Sinele vostru Superior. Juliano a vorbit cu voi despre stralucirea
conectarii cu sinele vostru cinci-dimensional. Vizualizaţi în acest moment că
sinele celei de-a cincea-dimensioni este în partea de sus a scării, şi ca acum
sunteti într-o stare intensificata cu sinele vostru tridimensional. Sunteti
intr-o stare atat de intensa incat puteti lua haina jos licarind in maretia
voastra in capatul scarii. Acolo,sus e sinele vostru cinci-dimensional chiar in
capatul scării. Sinele vostru cinci-dimensional vă aşteaptă in capatul Scarii
Ascensiunii. La numărul trei, vă rog să licariti in partea de sus Corpul vostru
fizic va rămâne aici. Licariti in susul scării acum!

Suntem înapoi la baza Scării de Ascensiune. V-ati licărit înapoi cu un nou coeficient imens de lumina spirituală,cu un nou camp de energie spirituală.
Voi ne-ati ajutat să reactivam într-un mod mai profund Scara Ascensinii aici, în
Ierusalim.
Reveniti la cristalul eteric de la care aţi pornit. Aceasta va fi in Montserrat pentru cei mai multi.. De la Montserrat, călătoriti înapoi în corpul vostru fizic, de unde ati plecat. Reintrati în alinierea perfectă..
Puneti mana dreapta pe inima voastra dacă simţiţi asta, si afirmaţi “Simt energia inimii mele conectate la acesta Scara a Ascensiunii de deasupra Ierusalimului”Va puteti indeparta acum mâna. Amintiţi-vă că Juliano va spus că suntem doar cu 10 la suta în energia eclipsei .Uitati ce puteti realiza doar cu 10 la sută. Imaginaţi-vă ce energie inalta si lumina spirituala puteţi experimenta pe masura ce ne apropiem de eclipsă totală din 2012.
Simt lacrimi de bucurie pentru voi, pentru că ştiu cât de greu este să fiti pe
Pamant. În acelaşi timp, ştiu cât de veseli şi iubitori sunteti cand va
alăturati noua pe această scară. Cel mai bine pentru voi e sa încercaţi sa va
iubiti viata si ceea ce faceti, şi să încercaţi sa aduceti o cat mai mare
cantitate de energie din sufletul vostru in acest corp. Sa stiti că această
conexiune la Scara Ascensiunii merge adânc în pământ, adânc în campul magnetic
de energie a Pamantului. În acelaşi timp, pe masura ce urca spre a cincea
dimensiune, acesta Scara a Ascensiunii , aduce de asemenea, lumina celei de-a
cincea dimensiuni în jos în centrul Pământului.
Această lumină se raspandeste în toate retelele planetei, prin toate câmpurile
magnetice ale planetei, in toate locurile sacre de pe planeta, in toate
punctele de acupunctura. Să stiti că aceasta este o vindecare planetară cu
lumină. Scara Ascensiunii conectează a cincea dimensiune a Pământului cu a treia
dimensiune în acest moment. Eu sunt Arhanghelul Mihail.

Sursa: mail

Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Civilizatia nu va supravietui „Spiralei Mortii”


Richard Duncan, fost economist la Banca Mondiala, si economist-sef la Blackhorse Asset Mgmt., anunta ca datoria Americii de 16.000 de miliarde de dolari a bagat-o in „spirala mortii”.
Aceasta va duce Statele Unite intr-o criza atat de mare, incat nu numai ca „visul american” nu va supravietui, dar insasi civilizatia, asa cum o percepem astazi, nu va supravietui.
Duncan nu e singurul care crede ca economia SUA a intrat in „spirala mortii”, care face companiile sa falimenteze una dupa alta, intai cele mici, apoi cele mari, si in cele din urma bancile, pana la prabusirea totala a sistemului financiar.
Laurence Kotlikoff, fost consilier pe probleme economice al presedintelui Ronald Reagan, a ajuns la concluzii similare. Problema care ramane de „rezolvat” este cand va cadea primul element din acest puzzle. O echipa de oameni de stiinta, economisti, geopoliticieni si analisti considera ca „pericolul e iminent”.
”Am descoperit un model indentic in graficul datoriilor, al pietei totale de credite, al garanatiilor financiare, al consumului de energie, alimente, apa”, spune Chris Martenson, fost vicepresedinte al companiei Fortune 300.„ Acest model indica o escaladare exponentiala, aproape identica celei ce se petrece intr-o schema financiara piramidala inainte de colaps.
Ceea ce este cu adevarat ingrijorator, acest model nu se aplica doar economiei, ci poate fi observat in sistemul de servicii pentru cetateni, energetic, alimentar, al aprovizionarii cu apa. La noi si in alte tari. Guvernantii lumii trebuie sa ia masuri pentru ca aceste sisteme vor face implozie toate in acelasi timp, cu urmari catastrofale pentru civilizatie”, avertizeaza Martenson.
Un alt membru al echipei, Keith Fitz-Gerald, presedinte al Grupului de investitori Fitz-Gerald, explica cum functioneaza modelul. Totul pare in regula la suprafata, dar „virusul” creste in interiorul schemei, isi dubleaza, tripleaza etc volumul, intr-un timp din ce in ce mai scurt, pana ce face sistemul sa se prabuseasca dintr-o data. „E ca numaratoarea inversa.
Cand ajunge la 0, lumea va exploda”. Dr. Kent Moors, consilier pe probleme de energie in 16 guverne ale lumii, inclusiv in doua americane, atrage atentia ca atunci cand se va produce colapsul, va aduce haos in modul de viata cunoscut in prezent.
„Datoria de pe piata totala a creditelor este „cheia” colapsului”, subliniaza Martenson. „Din 1940, pana in 1970, datoria pe aceasta piata era rezonabila. Din 1970 pana in 1977, s-a dublat, apoi s-a dublat din nou in urmatorii sapte ani, apoi timpul s-a scurtat. Datoria s-a dublat pentru a treia oara doar in cinci ani.
Apoi s-a mai dublat de inca doua ori. Acum, e de 357% mai mare decat venitul pe cap de locuitor. E calea sigura spre colaps”. „In plus, derivatele financiare care fluctueaza pe piata mondiala este de 20 de ori mai mare decat venitul pe cap de locuitor la nivel global. Colapsul va lovi in toate colturile lumii”, adauga dr. Moors.
Armata germana a efectuat o cercetare secreta in privinta „cresterii nesustenabile a economiei” si a ajuns la concluzia ca aceasta va duce la „instabilitate politica si extremism”, ceea ce deja se observa. Varful extractiei de petrol este urmat de o totala prabusire a pietelor, care va genera crize acute sociale, ce vor cuprinde intreaga lume.
Ministerul britanic al Apararii, Banca Angliei si Departamentul Energiei au efectuat studii similare despre varful petrolului si au ajuns la aceleasi concluzii. Anul acesta se dau ultimele batalii pentru ultimele resurse de petrol, pentru ca energia este primul element de puzzle prevazut ca se va prabusi. Echipe de sociologi si analisti recomanda obsesiv oamenilor sa se pregateasca pentru ce va urma.
Trebuie ca fiecare sa-si faca un stoc de supravietuire pentru cand pietele nu vor mai putea asigura necesitatile de baza, ca apa, alimentele si energia. Omenirea se poate intoarce in urmatorii 20 de ani la traiul specific Evului Mediu, dar lupta pentru supravietuire va fi dramatica, atacurile asupra bunurilor personale devenind frecvente.
Se recomanda achizitionarea de mijloace de incalzire cu lemne si panouri solare, de seminte de legume si cereale, de alimente in orice forma durabila de conservare, de faina, ulei, miere, zahar etc. A! Si rezerve de bani cash, pentru cand nu se va mai gasi de lucru. Aceste stocuri se pot innoi periodic pana cand „Spirala Mortii” va lovi!
Acum ramine de vazut daca toata aceasta poveste, este un scenariu abil planificat de catre Oculta si cei care conduc lumea, este un simplu joc murdar al celor care vor sa se imbogateasca pe spinarea fraierilor, sau este chiar un veritabil semnal de alarma. Din pacate, s-ar putea sa fie vorba de un scenariu apocaliptic sumbru dar real, un adevarat puzzle horror de care omenirea se va lovi intr-un timp nu prea indepartat.
 
Sursa: MoneyMorning

Semnificațiile Curajului


Curajul este definit în DEX drept „forța morală de a înfrunta cu îndrăzneală primejdiile și neajunsurile de orice fel, fermitate în acțiuni sau în manifestarea convingerilor; tărie de caracter, temeritate”.

De aici până la diferențele de percepție ale fiecăruia dintre noi cu privire la această trăsătură de caracter este însă o cale lungă. Unii oameni consideră ca fiind curaj a salva viața unui om dintr-un incendiu, alții faptul de a-ți exprima părerea opusă celorlalți la serviciu sau într-un grup de prieteni, alții consideră ca fiind curaj faptul de a te muta singur într-un oraș în care nu cunoști pe nimeni, alții faptul de a pleca singur în străinătate în căutarea unui loc de muncă iar exemplele pot fi nenumărate.

Avem percepții diferite asupra curajului pentru că experiențele prin care am trecut fiecare sunt diferite iar micile „victorii” personale nu sunt neapărat „victorii” în ochii altor oameni care au avut alte experiențe de viață. Este și firesc să fie așa și cred că dacă vom conștientiza firescul acestor diferențe de percepție vom accepta ca și normalitate faptul că împlinirea vine din cu totul alta parte decât din recunoașterea celorlalți.

Deși ar putea părea un subiect fără prea mare importanță, m-am gândit că merită totuși atenția și o mică dezbatere care să ofere câteva puncte de vedere asupra acestor semnificații dar și a percepțiilor noastre legate de curaj. Împreună cu Maria Avrămasca și Constantin Luca am discutat despre curaj într-o o nouă ediție a emisiunii "Viața privită prin ochii sufletului" pe care o puteți viziona aici.

Vă doresc mult curaj de a vă exprima pe voi înșivă!


 

În Japonia este construită o arcă pentru salvarea de tsunami


Япония флаг
 Foto: EPA 
Autorităţile Japoniei construiesc nave pentru salvare în caz de tsunami. Aceste nave speciale cu puntea închisă vor putea lua la bord de la 30 până la 50 de oameni. Aici va exista o rezervă de alimente şi lucruri de primă necesitate, de asemenea toalete. Asemenea nave se vor afla la primăvară lângă şcoli şi căminele pentru bătrâni.
Cutremurul care s-a produs anul trecut în Japonia şi tsunami care a urmat, au produs moartea a 16.000 de oameni.

SUA au trimis două distrugătoare la ţărmul Libiei


ливия флаг ливия повстанцы ливия
Foto: EPA
După uciderea ambasadorului american la Benghazi pe 11 septembrie, Pentagonul a trimis două distrugătoare, la bordul cărora se află 300 de membri ai echipajului, la ţărmul Libiei.
Unul dintre distrugătoare, USS Laboon, a ajuns la ţărmul Libiei ieri seară, iar al doilea, USS McFaul, se află pe drum şi va ajunge la locul de dislocare în câteva zile. Deocamdată navele nu au primit comenzi concrete, însă se află în stare de luptă în aşteptarea unor dispoziţii din partea preşedintelui SUA.

Ultimul biscuit - Povestire cu tâlc


Într-un aeroport stătea o tânără care urma să facă o călătorie mai lungă. Și-a cumpărat de acolo o carte ca să treacă mai repede timpul și un pachet de biscuiți. S-a așezat pe un scaun, și-a pus bagajele lângă ea și s-a apucat să citească. La un moment dat s-a întors să ia un biscuit din pachetul de lângă ea. A observat cu surprindere că la mică distanță era așezat un domn care citea un ziar și care, fără să-i ceara permisiunea, a început să ia și el din pachetul de biscuiți.

Cu toate că s-a simțit indignată, politețea a împiedicat-o să îi reproșeze că are un comportament nepotrivit. Dar pe măsură ce ea lua câte un biscuit, lua și el unul și asta a făcut ca până la urmă tânăra să devină foarte nemulțumită. Când a luat din pachet penultimul biscuit, ea s-a întrebat plină de resentimente: “Oare îndrăznește să mi-l ia și pe ultimul?”

Bărbatul a luat într-adevăr ultimul biscuit, l-a rupt în două și i-a oferit zâmbind cald o jumătate. Simțind că el a depășit limita bunului simț, tânăra s-a ridicat furioasă și s-a îndreptat spre un alt colț al sălii de așteptare. A deschis geanta ca să pună înăuntru cartea și… spre marea ei surprindere, a văzut înăuntru pachetul de biscuiți pe care îl cumpărase. În acel moment a copleșit-o un sentiment de rușine. A înțeles că pachetul din care mâncase nu era al ei, ci al bărbatului care citea ziarul. El a împărțit plin de bunătate chiar și ultima bucățică pe care o avea, fără să se simtă indignat, superior sau furios.

Morala
Oare de câte ori în viață am mâncat biscuiții altcuiva fără să ne dăm seama? Înainte să ne grăbim să-i judecăm pe alții am fi mult mai câștigați dacă am privi cu atenție în jur… și mai ales în sufletul nostru!