duminică, 5 august 2012

Dispozitivul orgonic (2)


(urmare din partea întâi)


Detalii despre orgon



Energia orgonică este energia primordială a vieţii: este acea forţă vitală fundamentală care este cunoscută de cei care au un strâns contact cu natura, este CHI (energia vitală) din tradiţia chineză, este PRANA din tradiţia hindusă. Numeroase aplicaţii tradiţionale, străvechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exerciţiile tradiţionale chinezeşti, posturile corporale (asana) şi tehnicile de respiraţie (pranayama) hinduse.



Reich a identificat ştiinţific proprietăţile şi caracteristicile energiei orgonice: umple spaţiul de pretutindeni, este lipsit de masă, pătrunde prin materie, vibrează continuu, este observabilă şi măsurabilă. Orgonul are o mare afinitate pentru apă, şi se acumulează uşor în organismul uman prin alimente, apă, respiraţie şi prin piele. Orgonul are entropie negativă, adică tinde să se acumuleze, şi nu să se disipe.



Atunci când campul energetic (aura) unei persoane vine în contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele două câmpuri devin simultan mai intense producând un efect de multiplicare (şi nu de simplă adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit că această "încărcare" orgonică este benefică sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajută la întărirea sistemului imunitar, îmbunătăţirea circulaţiei, încarcă fiinţa cu energie pozitivă şi armonioasă.



Cercetările au aratat că dispozitivele orgonice stimulează sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare şi o senzaţie de expansiune blândă. Acumulatorul orgonic concentrează energia orgonică şi ajută corpul să se ajute singur. Orgonul nu este deloc străin corpului uman. Orgonul din atmosferă este doar o altă formă a energiei orgonice prezentă în corp. De altfel, ştiinţa milenară yoga îşi bazează o întreaga ramură pe exerciţiile de respiraţie conştientă, în acest caz fiind acum evident că se foloseşte orgonul atmosferic.



Acumulatorul orgonic



Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, răşini, etc) cu metale formează o matrice care are capacitatea de a atrage şi concentra orgonul, aşa cum au demonstrat cercetările lui Wilhelm Reich. Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonică şi impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman.



Adăugarea unui cristal natural în această matrice va intensifica procesul de acumulare orgonică. Don Croft (www.educate-yourself.org/dc/) spune că o combinare de metal şi răşină formează un material numit "orgonit". Împreuna cu soţia sa, Carol, au descoperit că aceste dispozitive formate din cristale şi orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonică dezorganizată de procedeele artificiale folosite pe larg de om (microunde, electromagnetism, radiaţii nucleare, gânduri negative), în orgon pur, pozitiv.



Carol Croft poate vedea câmpul auric subtil. Atunci când Don a realizat primul dispozitiv orgonic format din orgonit şi cristale, Carol a văzut cum aura soţului ei s-a expansionat. De asemenea, când au aşezat un generator de orgon în apropierea unei centrale electrice nucleare, Carol a observat cum imensul camp de orgon deteriorat din jurul centralei (care este prezent în jurul oricărei centrale nucleare) a fost redus spectaculos.



Don Croft a realizat apoi un dispozitiv orgonic numit HHG pentru a neutraliza câmpul orgonic dezorganizat prezent atât în jurul celebrelor antene şi turnuri de microunde folosite de tehnologia telefoniei mobile, cât şi în imediata apropiere a centralelor nucleare şi a locaţiilor cunoscute în care se practică ritualuri satanice. O variantă ceva mai mică a acestor dispozitive numită "Tower Buster" este folosita pentru a neutraliza orgonul "murdarit" din jurul antenelor de emisie de microunde, cu condiţia ca să se afle la cel mult 400 m de antenă.


În afară de reducerea câmpului orgonic deteriorat, dispozitivele orgonice pot fi folosite şi în alte scopuri. Multe persoane au sesizat efecte emoţionale pozitive atunci când au folost un asemenea dispozitiv. Tendinţele şi gândurile negative dispar, iar cei care aveau insomnie au beneficiat de un somn odihnitor atunci când au aşezat un dispozitiv orgonic în dormitor.


A fost observată o creştere mai viguroasă a plantelor în vecinătatea unui astfel de dispozitiv. Există şi câteva fotografii Kirlian (care arată aura invizibilă cu ochiul liber) a unui astfel de HHG în care se vede un imens clopot auric de culoare albastră ce înconjoară dispozitivul. Prezenţa unui astfel de dispozitiv la servici face ca echipa să devină mai prietenoasă şi mai puţin agitată. 



Un început bun



Daca te-ai hotărât să experimentezi cu un astfel de dispozitiv orgonic, vei descoperi vindecări miraculoase şi efecte de armonizare evidente. Această modalitate de acţiune este în întregime naturală. Vei cunoaşte direct efectele orgonului asupra ta, a familiei tale şi a prietenilor. Vei constata cum îţi va transforma miraculos gândurile negre şi temerile zilnice în intuiţii şi aşteptări pozitive, în sentimente înălţătoare şi pure. Iar plantele, apa şi animalele de casă vor deveni pur si simplu mai vii.



Şi, la un anumit moment, vei dori să împarţi acest cadou cu ceilalţi.



Pentru că, într-adevăr, acesta este un cadou. Un cadou de viaţă, o viaţă de care nu ai beneficiat datorită acelor forţe şi intenţii negative, care nu doresc ca tu să fii ceea ce ai putea fi. Dispozitivele orgonice nu îţi dau viaţă, ci îţi înapoiază viaţa care ţi-a fost furată.



Această viata ţi-a fost furată prin sugestii subliminale, hipnotice inserate la radio, televiziune, şi chiar prin aerul pe care-l respiri, datorită prezenţei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiaţii nucleare şi electromagnetice). Senzaţia inconfundabilă a unei vieţi pline ţi-a fost furată de prezenţa zahărului rafinat şi a aditivilor chimici în alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne "otrăvesc" mintea şi sufletul, de cărţile de istorie falsă scrise de falşi învăţători.



Când primeşti acest cadou al orgonului, lucrurile îşi arată adevarata înfăţişare: atât cele frumoase, cât şi cele urâte. Pe masură ce săptămânile trec şi mediul înconjurător din imediata apropiere se reface şi revine la ceea ce ar fi trebuit să fie dintotdeauna, vei realiza foarte clar adevărata dimensiune a complotului împotriva condiţiei umane. Şi atunci, ceva se va întâmpla în interiorul tău.



Ştii să deosebeşti binele de rău, iar acest sentiment, care a fost îngropat ani de zile de egoismul şi frica exacerbată, îţi va fi de acum un ghid infailibil. Conştiinţa din interiorul tău strigă acum să dăruiesti la rândul tău acest cadou pe care l-ai primit. Pentru că fericirea de unul singur nu este fericire. Pentru că putem fi fericiţi cu toţii, împreună!




Instrucţiuni de realizare


Dispozitivele orgonice numite HHG pot fi construite de către oricine foarte uşor şi sunt ieftine. Necesarul de materiale este următorul: o găletuşă de plastic în care veţi aşeza un cilindru de hârtie rezistentă, de cel puţin 10 cm înălţime (poate fi folosită cu succes o găletuşă de iaurt - căutaţi în orice supermarket), bandă adezivă tip "scotch" de 5 cm lăţime (pentru a preveni scurgerea răşinii din cilindru), 2 ceşti de pilitură (răzuitură) metalică sau "fulgi" metalici (atelierele de reparaţii care lucrează cu metale sunt pline de astfel de deşeuri - şpan) sau orice alte mici bucăţele de metal (cel mai indicat este cuprul), două ceşti de răşină epoxy sau poliesterică şi 5 cristale de cuarţ de 3 - 4 cm fiecare.



Într-o cameră foarte bine ventilată amestecaţi răşina conform instrucţiunilor specifice tipului folosit (care se găsesc pe eticheta recipientului cumpărat). Asezaţi cilindrul de carton sau hârtie (la care aţi pus şi un capac tot de carton, lipit cu bandă adezivă) în găletuşa de plastic, pentru a nu curge răşina direct pe jos. Presăraţi cât mai omogen pilitura sau fulgii metalici în această cutie de carton, suficient de mult pentru ca unul dintre cristale să poată fi aşezat vertical în această pilitură şi să rămână stabil.



După ce aţi aşezat astfel unul dintre cristale, adăugaţi din nou suficient de mulţi fulgi metalici pentru a-l acoperi complet şi adăugaţi apoi suficientă răşină doar cât pentru a acoperi totul (şi nu exageraţi). Aşezaţi apoi celelalte patru cristale orizontal, în formă de cruce astfel ca primul cristal (cel aşezat vertical) să fie în centrul crucii. 



Presăraţi fulgii metalici pentru a acoperi aceste patru cristale şi apoi adăugaţi răşina. Nivelaţi totul, adăugaţi ce a mai ramas din fulgii metalici şi rasină. Aşteptaţi apoi suficient timp pentru a se întări răşina (depinde de tipul de răşină folosit, în general câteva ore).




Există şi alte "rafinamente" care pot fi folosite: o spirală de cupru de diverse forme, marcarea crucii de cristale pe exteriorul dispozitivului astfel ca acesta să poata fi orientat (în folosire) după punctele cardinale, sau diverse finisaje estetice care pot face din acest HHG o adevărată operă de artă.


O altă reţetă de fabricare permite folosirea mai multor cristale mici. Necesarul de materiale este: o spirală de cupru în care se poate poziţiona unul dintre cristale, câteva cristale mici de 3 - 5 cm lungime, şi răşină epoxidică. De notat că răşina epoxidică are de obicei două componente care se amestecă pentru a se întări. Procesul de întărire începe la scurt timp astfel că trebuie să acţionati rapid. 



Ca suport pentru turnarea răşinii se folosesc adesea diverse forme speciale pentru şarlotă, cremă sau îngheţată. Acestea se ung înainte cu ulei pentru că altfel dispozitivul orgonic nu mai poate fi scos din forma (suportul) în care a fost turnat, odată întărită răşina. Niciodată nu se folosesc forme de plastic pentru că răşina interacţionează chimic cu materialul plastic şi compromiteţi totul.



Dispozitivul orgonic poate avea orice formă doriţi, dar cele mai indicate sunt cele simetrice, armonioase: cilindru, con, trunchi de con, piramida, cub, etc.



Pentru cei care doresc să cumpere astfel de dispozitive, există numeroase oferte, însă majoritatea se află în Statele Unite. Un exemplu este www.orgoneblasters.com. Pentru orice alte detalii, folosiţi Google şi termenul ORGONE.

Sursa: aim.pro.tc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu