vineri, 5 decembrie 2014

ENERGIILE lunii DECEMBRIE: Afla ce SCHIMBARI aduc si cum iti pot influenta viata!

ENERGIILE lunii DECEMBRIE: Afla ce SCHIMBARI aduc si cum iti pot influenta viata!
Decembrie este o luna foarte interesanta, cu multe schimbari si evenimente neprevazute. Se va simti o forta astrala, iar persoanele care vor fi prinse in activitati de rutina nu vor avea idee cum sa reactioneze la anumiti "stimuli". 
Pe tot parcursul lunii va exista o accentuare a elementelor Foc si Pamant, iar in aceasta perioada majoritatea oamenilor vor acorda o importanta mai mare caldurii in general, fie ea artificiala, fie naturala. Va exista foarte mult entuziasm, dorinta, pasiune, dar si predispozitia catre melancolie si relaxare. 

Atmosfera astrala

Semnele de Foc sunt foarte active in aceasta perioada, iar in preajma zilei de 22 decembrie Uranus isi va relua mersul direct in Semnul Berbecului. Sagetatorul va fi sustinut de Soare, Venus si Mercur, iar Jupiter iti continua traseul prin Semnul Leului, ceea ce inseamna ca acesti nativi isi vor putea invinge temerile si vor putea face progrese semnificative. 

Dintre zodiile de pamant, Capricornul si Fecioara isi vor face simtita prezenta si vor avea o perioada destul de activa. Vor exista numeroase manifestari ale spiritului, dar in acelasi timp vor exista si cateva blocaje, ceea ce inseamna ca acesti nativi se vor confrunta cu aspecte care duc la instrainare fata de cei dragi. 

Tot in aceste Semne isi vor face simtita prezenta, pe rand, Pluto, Mercur si Venus, iar in preajma datei de 22 decembrie, odata cu intrarea Soarelui in Capricorn, se produce si Solstitiul de iarna.
Neptun si Chiron in zodia Pestilor si Saturn in Scorpion vor evidentia Elementul Apa, iar Aerul este reprezentat de Nodul Nord Lunar in Semnul Balantei, iar Marte se va indrepta catre Varsator.

Schimbari la nivel social

La nivel social se pot produce foarte multe rasturnari de situatie, apar persoane noi in viata noastra, evenimente deosebite sau neprogramate, exista si posibilitatea aparitiei unor noi responsabilitati sau chiar asumarea unor riscuri. 

Totodata, planurile vechi se pot reconfigura, iar cele noi pot suferi unele modificari. Persoanele care vor sa faca progrese in anumite domenii trebuie sa fie foarte atente la detalii, sa evite sa actioneze la moment si sa incerce sa gandeasca in perspectiva. Trebuie sa invete sa fie atente la cei din jur, sa fie corecte si sa comunice deschis legat de orice problema. 

Totul trebuie facut si folosit cu masura in aceasta perioada, fiecare persoana in parte trebuie sa invete sa se bucure de prezent, sa nu caute raspunsuri la intrebari care nu isi au rostul si, nu in ultimul rand, trebuie sa invete ce inseamna responsabilitatea in adevaratul sens al cuvantului. 

Sursa: astrocafe.ro
http://www.ele.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu