vineri, 28 septembrie 2012

Activitate intensa in subteran in Bucegi



În anii 1993-1994 in zona Busteni-Sinaia s-au petrecut mai multe fenomene stranii. Oamenii acuzau stari de agitatie inexplicabile care le afectau sanatatea. Însa numai pe timpul noptii. Apoi s-au produs mai multe cutremure, constatandu-se ca nu aveau epicentrul in Vrancea sau Bucegi, cum era normal. Locuitorii mai relatau ca au prins frica de a pune mana pe obiecte metalice deoarece se curentau imediat. Cercetarea acestor fenomene nu a dus la nici un rezultat.


Peste un an intensitatea cutremurelor a sporit. Ciudat era faptul ca, de fiecare data inainte de producerea acestora, se auzea un tunet infundat. Aceste cutremure se produceau, invariabil, la ore fixe: ora 20.000 si 3.00 noaptea. Dupa producerea lor s-au semnalat semnale radio! Ceea ce nu era normal.


"Ziarul" a publicat un amplu articol despre aceste anomalii. Iata ce a declarat Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul "Cezar Petrescu" din Busteni, publicist si cercetator al fenomenelor stranii descrise mai sus, la care a fost martor: "Convingerea mea este ca exista in subteran o alta lume. Extraterestri cunosc totul despre lumea de la suprafata. Spectrul lor informational este foarte larg. Dar nu stiu ce fel de activitate desfasoara acolo si nici de ce nu vor sa comunicam. Probabil pentru ca omenirea inca nu este pregatita sa inteleaga niste lucruri". El crede ca toate aceste anomalii sunt cauzate de existenta unor galerii subterane, de natura artificiala, sapate de extraterestri. În care au loc diferite experimente, punctul fierbinte fiind in zona Crucii de pe Caraiman.


"Vizionara Valentina, femeia oarba din Iasi care poate pune diagnostice si prin telefon, sustine ca a descoperit prin metode proprii ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi. Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunica cu piramidele din Egipt. "Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult inainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamantului pe care locuim. De fapt, in Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie. Atunci cand cu stiinta care va fi pe pamant va birui cineva sa ajunga sub Muntii Bucegi, va da peste toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea, va sti ce are de facut. Dar asta se va intampla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi", spune clarvazatoarea care n-a fost niciodata in Bucegi."


Dupa 1999 toate au incetat. Specialistii de la Centrul de Fizica a Pamantului si cei de la Statia Seismica de la Cheia nu au gasit nici o explicatie acestor fenomene. Se stia de existenta tunelurilor subterane. S-a emis ipoteza ca aici aveau loc diferite experiente, centrul fiind zona crucii de pe Caraiman! Dar cine le facea si cu ce scop? Mister total!!.



Sarmisegetusa, din cauza unor fenomene ciudate care au loc in zona respectiva, este numita "zona crepusculara a Europei".
În anul 1991, o echipa formara din sapte specialisti au campat in zona pentru a face cercetari. Spre stupoarea lor au fost martorii aparitiei unei "explozii luminoase" care parea ca iese chiar din munte. În vara aceluiasi an, un avion IL-14 s-a pulverizat din senin.


În vara anului 1994, niste turisti si-au instalat corturile chiar la Sarmisegetusa Regia. La un moment dat, intreaga vale a fost curpinsa de un vuiet care a durat circa o jumatate de ora, iar din spatele unui perete stancos tasneau numeroase reze, de diferite culori, ce se invarteau besmetic ca spitele unei roti. Spre sfarsitul verii aceluiasi an, un grup de turisti a fost infasurat intr-o perdea de raze colorate.


"În sanctuarul dacic dela Racos s-au gasit cuie dacice de fier care nu ruginesc. Testate cu raze X, s-a descoperit ca, intr-adevar, cuiele au 2000 de ani. În componenta lor intra fier pur (99,97%), magnetita, oxid de fier si alumino-silicati. Cuiul nu rugineste. În lume mai sunt doua exemple de astfel de fier inoxidabile: stalpul de fier de la Delhi si discul din Mongolia, cercetate de NASA. S-au mai gasit si niste calupuri de fier dacic de peste 40 de kg. La acea vreme, romanii nu puteau sa topeasca in cuptoarele lor bucati mai mari de 25 kg" (5).


Muntele Toaca este o piramida cu baza patrata, forma extrem de rara in natura. Latura are lumgimea dubla fata de piramida lui Keops. Unghiul pantei vestice are aceeasi marime cu unghiurile piramidei. La Cucuteni, cultura aflata in apropiere, s-a descoperit, incizat in ceramica neolitica, un motiv unic reprezentand proiectia in plan a unei piramide cu baza patrata. Diagonalele si apotemele sunt trasate cu mare precizie. Unghiul dintre Carpatii Meridionali si cei Orientali este de 52 de grade. 51 de grade 50 de minute este unghiul dintre fetele piramidei lui Keops (Khufu) si baza acestuia. Vasile Parvan sustine teoria Ceahlaului ca munte sfant al dacilor. Muntele Retezat este un monolit de proportii gigantice cu infatisarea unui trunchi de piramida.

din revista

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu