marți, 15 octombrie 2013

ROBERT SCHWARTZ, SUFLETE CURAJOASE: Ne planificam incercarile Vietii, Inainte de a ne naste?



http://editura-foryou.ro/carti/product_detail/suflete-curajoase






ROBERT SCHWARTZ, SUFLETE CURAJOASE: Ne planificam incercarile Vietii, Inainte de a ne naste?






Ati vrea sa intelegeti semnificatia mai profunda a Celor mai mari incercari ale voastre ? Atunci cititi / recititi aceasta carte, îngrijire km SE PARE extrem de actuala si foarte importanta a scris intelegerea cursului Vietii noastre. Mie mi se PARE CA, la ora actuala, Este UNA DINTRE Cele mai Importante carti pe de ingrijire le-am Publicat. Cu drag, Monica






Atat de des, cand se intampla CEVA rau , ni se PARE CA Este o suferinta fara sens. Dar ce-ati zice DACA Cele mai GRELE experiente ale voastre au, de FAPT, o multime de scopuri ascunse - scopuri pe îngrijirea Voi insiva le-ati planificat, Inainte de a naste VA? Este Oare Posibil ca Voi SA VA Fi Ales conditiile, relatiile si intamplarile din viata?


In aceasta carte VETI Gasi relatarile o Zece PERSOANE ingrijire - ca si Voi - si-au planificat dinainte de nastere SA AIBA Experienta unor incercari Majore de viata. Lucrand cu Patru mediumuri si channelori inzestrati, autorul Robert Schwartz descopera ce au Ales elemente - si de ce. El PREZINTA sedinte Reale de Planificare de dinainte de nastere, UNDE sufletele discuta Despre CEEA CE Spera sa experimenteze în viitoarele vieti. Astfel, autorul deschide o fereastra principiul de ingrijire putem Vedea Lumea de Dincolo, UNDE, în CALITATE de fiinte Eterne, ne proiectam Atat incercarile Vietii, cat si eventualele succese.






PRIN ACESTE RELATARI REMARCABILE Despre PLANIFICAREA DE DINAINTE DE NASTERE, PUTETI:






- Afla de ce fiecare DINTRE noi decid sa treaca principiul experiente cum ar fi Boala, Moartea unei PERSOANE Dragi si accidente.


- Intelege cum Voi insiva, in CALITATE de SUFLETE, VA creati PLANUL de viata.


- Folosi în mod constient incercarile, a scris un VA cultivare evolutia spirituala.


- Intelege ca oamenii din viata voastra - including Parintii si Copiii vostri - SE Afla Langa Voi, deoarece le-ati cerut AST, si, fiind motivati ​​de iubirea ce vo Poarta, joaca rolurile pe de ingrijire Voi le-ati Scris for EI.


- Inlocui sentimentele de manie, culpabilitate si vina, cu Cele de iertare, acceptare si ritm.


- Aprecia mai mult viata si puteti fi mai recunoscatori a scris ea, ca proces de evolutie si de extindere a sufletului.






IATA UN FRAGMENT DIN CARTE






Voi Vedea NUMAI Lumina.


Aceasta afirmatie aparent simpla, rostita de Christina Inainte de a se naste, in Legatura cu Viata EI viitoare, inseamna mult mai mult Decat ar putea Parea La Prima Vedere. Semnifica o intentie de a fi Cine Este ea cu Adevarat. Lumina pe îngrijire o Vede ea in ceilalti, INCLUSIV in ingrijirea Sufletul o bomba puroi, oglindeste Lumina din interiorul EI. Pe chipurile celorlalti, ea ISI Vede propria infatisare.


Tema principala a acestei carti Este ca noi suntem iubire. Este mai mult Decat o simpla notiune Ori ONU sentiment placut. Aceasta Este natura Noastră, ca SUFLETE. Este Evidenta în Dorinta Noastră de dinainte de nastere de un NE AJUTĂ UNII pe altii. Este exprimata principii mangaierile TANDRE si cuvintele deosebire de confrații de Compasiune DINTRE sufletele îngrijire ISI FAC PLANUL Vietii pe grija o vor Avea Impreuna. Si se Reflecta în planurile de Viata, de îngrijire a ne binecuvanteaza cu sansa de a descoperi si de a cunoaste mai profunda Ce inseamna sa fii iubire.


Acasa, în Lumea Noastră non-fizica, EXISTA NUMAI Lumina. Fara Intuneric, fara contrastul fata de Lumina, Nu putem aprecia pe deplin Lumina pe grija o vedem. Fara contrastul fata de Lumina, Nu putem cunoaste, complet si profunda, cine suntem noi cu Adevarat. Astfel, ne planificam vieti in grija uitam de adevaratele noastre identitati, sperand ca incercarile ne vor trezi, convinsi ca din aducerea aminte SE VA naste o mai mare cunoastere de sine.


În Lumea spirituala, UNDE EXISTA NUMAI Lumina, Nu avem ce ierta. Acolo, STIM CA suntem iubire si, astfel, exprimam Doar iubire, Caci NUMAI CEEA CE Este cunoscut poate fi exprimat. Niciun suflet de îngrijire Este constient ca reprezinta iubire Nu ar exprima vreodata Altceva. Niciun suflet îngrijire STIE ca e iubire Nu AR CREA vreodata ONU Motiv de iertare.


Totusi, iertarea Este o expresie a iubirii. Fara o Avea ocazia de ao folosi, nu am putea Experimenta ca suntem iubire in aceasta forma. Asadar, PACTE crema de ingrijire UNII DINTRE Noi, de ingrijire am uitat ca suntem iubire, vom fata acte ce par a Avea nevoie SA FIE iertate; altii, la Fel de inconstienti de faptul ca suntem iubire, ne vom alege Provocarea de ao oferi.


Asa o Fost si intelegerea facuta intre Christina si cel grijă o confectionat bomba. Christina Nu mai intruchipeaza furia Intensa si vina pe îngrijire le-a simtit candva, in aceasta viata, ea Este iubirea, Este iertarea îngrijire a rezultat din acele sentimente. Si NICI cel grijă un puroi Bomba Nu reprezinta persoana de îngrijire credem noi ca Este. El Nu Este ura de îngrijire a creat explozia, ci, mai degraba, de ingrijire Sufletul a spus: "Nu vreau niciodata sa ucid, sa ranesc, sa Insel SAU sa fac rau cuiva. Nu e niciodata Intentia mea ". Dorinta sa de a fi "auzit Clar" Este, pur si simplu, o Dorinta de a Primi, cat timp se Afla la trup, aceeasi iubire si intelegere pe grija Christina i le-a aratat cand, in Lumea spirituala, au planificat intersectarea vietilor Lor.


ACEA intersectare reprezinta si o Ocazie, si o Motivație a scris Christina sa-si aduca aminte. Asa cum o proiectata Fost, o Parte DIN ACEA aducere aminte trebuia SA AIBA loc în Perioada Soldul de accident dupa, cand Avea sa-si piarda cunostinta, IAR ghizii spirituali si membrii sufletului-grup aveau sa-i aminteasca de PLANUL EI: cel de auto -vindecare, urmata de vindecarea celorlalti. A scris un produs putea ONU: Serviciu Lumii, aducerea aminte Este cel mai mare dar ce poate fi oferit.


Prin urmare, PLANUL Christinei Este cel al unui lucrator Intru Lumina, Un suflet de îngrijire ISI propune dinainte de nastere sa-si aduca aminte de intelepciunea sa launtrica, a scris ca mai apoi, asa cum a spus Cassandra, sa genereze ACEA frumusete, acele sentimente de Compasiune si intelegere, pentru Toti oamenii de îngrijire TREC principiul Acelasi Lucru.Important Este ca Christina a trebuit sa-si aminteasca Lumina sa fireasca, Inainte de ao putea impartasi cu ceilalti.Aducandu-si aminte, sa inaltat la o vibratie la ingrijire poate insufleti si vindeca. Energia EI, si Nu cuvintele si actiunile vânzare, fata Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Lucru, IAR puterea acestei energii izvoraste din Transformarea personala. Christina ii poate AJUTĂ PE CEI nedreptatiti sa ierte, NUMAI in masura in ingrijirea ea insasi Vede, cu Adevarat, frumusete în cel de îngrijire a provocat explozia, poate cultivarea sentimentul de recunostinta din CEI inraiti de Soarta, NUMAI in masura in ingrijirea ea insasi simte, în mod autentic, recunostinta.


Christina poate oferi aceste binecuvantari, deoarece o iertat în Niste conditii de ingrijire ar fi putut sa dea nastere unei furii cumplite. Intr-Adevar, Nu Profesia sa, ci trairea acestei iertari o fata pe Christina SA FIE o vindecatoare. Desi putea sa-si inchida Inima, ea o Ales în Schimb SA si-o deschida. Fiecare persoana de îngrijire a parcurge calatoria de vindecare ii Calca pe Urme. Chiar DACA AR Fi Jucat ONU ALT lei în Societate, DACA acele Urme ar fi Fost mai putin vizibile, elemente ar fi Ramas La Fel de Importante.


DACA vreti sa aduceti Lumina si vindecare în Lume, Dar credeti ca impactul vostru e restrictionat de lei, ca puterea e slabita de circumstante, ca efectul e limitat de ranile provocate de ONU accident fizic, fiti siguri ca intreaga Lume STIE ca sunteti aici. Sunteti auziti. Sunteti vazuti. Si chiar si acolo UNDE Vocea voastra Nu ajunge, IAR picioarele voastre Nu pasesc, fiecare suflet VA simte prezenta, la niveluri ce depasesc perceptia umana, constienta. IAR impactul vostru radiaza tot mai Departe, principiul Alte Dimensiuni, Dimensiuni ce par a fi, Dar Nu sunt, FOARTE indepartate de Voi. Lumina pe îngrijire o traiti, iertarea pe îngrijire o raspanditi, vindecarea pe grija o creati si iubirea Despre ingrijire VA amintiti ca sunteti, TOATE sunt profunda simtite de CEI aflati in trup si in spirit. Faptul ca puteti sa aduceti Lumii Speranta si constienta, se datoreaza Christinei, îngrijire, Inainte de nastere, un Ales SA VA aduca voua Speranta si constienta. Christina ISI indeplineste ACUM PLANUL de dinainte de nastere, astfel Incat si Voi sa vi-l puteti indeplini pe al vostru.


IAR cand Christina SE VA intoarce in Lumea spirituala, efectele Vietii EI VOR Continua sa se raspandeasca in intregul planul fizic. Ca mana de îngrijire a atinge ONU geam CURAT, fiecare DINTRE vietile noastre lasa Amprente ingrijire rezista cu mult timp dupa atingere. O Parte din Energia Noastra Ramane in Formele-gand Despre ingrijire a vorbit Cassandra, Totul reverbereaza in timp si spatiu, afectandu-i Nu Doar PE CEI de îngrijire a comunica spatiul Pamantului cu noi, cat suntem aici, ci si pe CEI îngrijire vor veni dupa noi .


Un intelege amprenta de nesters pe grija o lasa fiecare DINTRE noi în Lume inseamna o infrunta o mare Responsabilitate. Christina a stiut de aceasta Responsabilitate Inainte de a se naste si, astfel, si-a planificat o incercare, ce Avea sa lase in Urma o vindecare profunda. Poate ca, atunci, fostul sot al Christinei si-a gasit Pacea, intelegand grija era rolul lui DIN PLANUL EI de viata. DACA sa trezit si a inteles rolul pe îngrijire la Jucat, vina o Fost inlocuita cu iertare de sine, IAR remuscarile cu acceptare si ritm. DACA si-a recunoscut curajul pe de ingrijire la demonstrat în aplicarea unui Plan de ingrijire Nu era constient, atunci iubirea de sine a inflorit. DACA Nu a avut Parte de o asemenea trezire, inseamna ca o Ramas cufundat Intr-o iluzie creata de el insusi, o iluzie de ingrijire impiedica Procesul de Dezvoltare si de invatare pe de ingrijire la cautat Inainte de a se naste.


Acelasi Lucru poate fi spus si Despre cel grijă un puroi bomba. Cat de mult s-ar transformare felul în îngrijirea se percepe pe sine, DACA AR STI CA rolul lui Este de a fi "Un Punct FOARTE inalt de Lumina". Desi ACUM Este Posibil sa creada ca e manie si ura, pe Viitor ar putea sa inteleaga ca Nu a avut Intentia de a Rani, ci o vrut Doar SA FIE auzit si a reprezentat mijlocul principii de îngrijire Christina o vindecare adus in Lume. DACA VA Avea o astfel de trezire, VA putea sa accepte iertarea Christinei - o Energie Atat de puternica, Incat patrunde chiar pana la nivelul ADN-ului Uman.


Atunci cand ne intoarcem in spiritul si ne aducem aminte de planurile de dinainte de nastere, pe de ingrijire le-am Facut cu CEI îngrijire aveau sa ne "nedreptateasca", devenim IAR constienti de Lumina Lor. Pana atunci, Provocarea Noastra Este de a le Vedea Lumina cat timp ne aflam în trup, Dincolo de Val - aici, UNDE Amnezia pe grija Noi insine am Ales-o Nu ne permite sa le vedem adevaratele identitati. Putem fata Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Lucru DACA intelegem ca oamenii din viata Noastra sunt SUFLETE Eterne, non-fizice, de ingrijire joaca roluri temporare, pe o Scena fizica. Asemenea sufletului îngrijire un puroi explozibilul, acestea fac Parte Dintr-ne planul mai amplu, de ingrijire, de Cele mai MULTE Ori, NE Ramane Ascuns. Insa putem intelege ca fiecare persoana pe grija o intalnim Este o Scanteie de Lumina Divina, o fiinta sublima, iubitoare, cu grija formam ONU intreg. ORICE Este mai prejos, Nu Este Adevarat. ORICE Altceva Este o iluzie.


Un Vedea Doar Lumina, inseamna o Vedea Doar Divinitatea din fiecare persoana de îngrijire paseste pe suprafata Pamantului.


Atunci, ne reamintim cine suntem noi cu Adevarat.


Editura For You pe Facebook http://www.facebook.com/people/ @ / 106288586121904

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu