vineri, 7 octombrie 2011

Ramtha, O invitatie pentru a va deschide mintea

Ramtha a inspirat si a fascinat a milioane de oameni in intreaga lume, de peste 30 de ani. Invataturile lui au motivat zeci de mii de oameni sa isi creeze propria realitate si sa-si schimbe viata .
Ramtha este o entitate care a trait pe pamant acum 35.000 ani pe vremea Lemuriei si Atlantidei. A fost un razboinic impotriva tiranilor, a cucerit 2/3 din lume asa cum o stim noi acum – conform spuselor lui – iar in cursul vietii traite pe Pamant, datorita unei rani grave ce l-a tinut departe de campul de lupta o lunga perioada de timp, contempland natura a aflat si trait secretele Creatiei, ascensionand in cele din urma in fata armatei sale de peste 2.000.000 de oameni. In timpul marsului sau, oamenii i-au oferit proprii lor copii pentru a-i creste si educa, iar unul dintre acestia a purtat numele de Ramaya, cea care astazi este JZ Knight. Aceasta a infiintat, in urma unor experiente pe care le puteti citi in aceasta carte, Scoala de Iluminare “Ramtha” pentru a impartasi altora invataturile lui. Nu este o secta, ci chiar o scoala care “preda” o programa si care intra ce-i drept in contradictoriu cu religia crestina pe alocuri dar care aduce si cateva completari.

Existenta lui este dovedita stiintific prin numeroase teste la care au fost supusi ani de-a randul atat el, cand folosea corpul lui JZ, cat si JZ insasi. Rezultatele cat si metodologia sunt publice si pot fi vizionate pe www.ram-romania.ro sau pe site-ul www.ramtha.com . Studentii Scolii sale de Iluminare sunt responsabili de filmul documentar “What the bleep do we know?”, o productie care explica Realitatea precum si Crearea ei voluntara si involuntara, prin perspectiva fizicii cuantice.
„Acestea sunt cele mai mãreþe vremuri din toatã istoria voastrã înregistratã. Deºi sunt vremuri grele ºi pline de provocãri, aþi ales sã trãiþi aici, în aceste timpuri, în scopul împlinirii pe care v-o aduce acest lucru.
Tuturor vi s-a promis de atâta timp cã îl veþi vedea pe Dumnezeu în timpul vieþii voastre, dar viaþã dupã viaþã nu vi s-a permis niciodatã sã îl vedeþi. În aceastã viaþã, cei mai mulþi dintre voi o sã-l vadã cu adevãrat.
Veþi vedea cum aici va lua naºtere o împãrãþie magnificã ºi vor apãrea civilizaþii despre care nu aveaþi nici cea mai micã idee cã existã. ªi va sufla un vânt nou, iar iubirea, pacea ºi bucuria de a fi vor curge cu graþie în acest loc binecuvântat, smaragdul universului vostru ºi casa lui Dumnezeu.“
Ramtha
La începutul anilor ’80
Ramtha O scoala peste asteptarile tale
Vezi mai multe video din film
Cum Sa Iti Creezi Ziua (Destinul Sau Viata)
Scopul lui Ramtha este de a largi perspectiva mintii ascultatorului, de a-l face pe acesta sa traiasca realitatea cu mai multã profonzime, nelimitat, constient, ca si de a darui ascultatorului un spectru mai amplu de potential pentru experienta, decât a fost posibil pânã acum.
Cel mai controversat aspect al învataturilor lui Ramtha este modul în care el a ales sa-si prezinte mesajul catre omenire. Prin prezentarea filozofiei sale, ca fruct al experientei si adevarului sau personal, el subliniaza, ca el însusi este întruparea acestei filozofii, reprezentarea vie si manifestarea gândului sãu. El spune ca este un Zeu (Dumnezeu nemuritor, constiinta si energie, si a trait ca si fiinta umana cu 35000 de ani în urma pe demult disparutul continent Lemuria. În acea viata, el si-a pus întrebari despre existenta umana si despre menirea vietii, si prin propria observare, reflectie si contemplare a devenit iluminat si a cucerit lumea fizica si moartea.
A gasit un mijloc de a-si lua corpul fizic cu el la un nivel al mintii în care adevarata lui esenta (ca si constiinta si energie), sa ramâna complet constiientã, complet libera si nelimitata pentru a putea sã experimenteze toate aspectele creatiei si sa continue sa faca necunoscutul cunoscut („Ramtha spune ca încarnarea sufletelor pe acest plan – material – are scopul de a face necunoscutul cunoscut, si de aceea traim un lant de vieti prin care trebuie sa experimentam tot ce se poate trai si sa acumulam toata întelepciunea, ca apoi sa ne putem întoarce „ acasa” ).
El numeste acest process “ascensiune”.
Faptul ca el nu mai este limitat de corpul fizic, îngaduie constiintei si energiei sa interactioneze cu lumea fizica în alte forme. Adeseori el se refera la sine ca fiind vântul care împinge norii, sau dimineata, sau un strain, ori un cersetor pe stradã observâd civilizatii care vin si trec, sau orice
altceva constiinta îndrazneste sa-si imagineze. El îsi comunicã învataturile printr-un fenomen pe care îl numeste canalizare. A fost Ramtha cel care a facut acest termen cunoscut. El foloseste corpul lui JZ Knight (se citeste Gezi Nait), pentru a se canaliza pe sine si a preda învataturile în persoana. Un canal este diferit de un medium prin aceea cã, canalul nu este intermediar între constiinta care vine prin el si audienta. Alegerea lui de a canaliza printr-o femeie si nu de a-si folosi propriul corp, este cu scopul de a sublinia ca Dumnezeu si divinitatea nu sunt prerogative masculine, ca femeia este în egala masura o expresie a divinitatii, capabilã de geniu si de a deveni Dumnezeu – realizat. Un alt scop este acela de a ne face sa întelegem ca important în filozofia lui nu este divinizarea mesagerului sau a unei fete – ceea ce a cauzat caderea atâtor eforturi de iluminare în trecut – ci de a asculta mesajul însusi. Totodata el vrea sã spuna ca adevarata esenta “umana” nu este limitata la corpul fizic sau la un anume sex.
Expunerea lui Ramtha despre istoria umanitatii arata ca am avut un rol activ în crearea lumii si a universului. Cum se face ca daca suntem Dumnezei si toate astea s-au întâmplat nu ne putem aduce aminte ?. El explica: “Sunteti Dumnezei, constiinta si energie care creaza natura realitatii”.
El spune ca întreaga evolutie a umanitatii poate fi vazuta ca un efort de a gasi mai binele si raspunsuri mai adecvate care sa defineasca identitatea noastra adevarata. Sunt trei întrebari de baza, care costituie forta propulsanta a motorului civilizatiei umane si formelor de autoexprimare si explorare a sinelui.
Aceste întrebari sunt : cine, ce si de ce ?. Cele mai valoroase culturi, de-a lungul istoriei, au încercat sa gaseasca raspunsuri la aceste întrebari fundamentale despre existenta. Filozofi antici, gânditori religiosi, politicieni si antropologii si oamenii de stiinta de astazi înca mai cauta raspunsuri si explicatii la aceste întrebari. Cine suntem? De ce suntem aici? De unde venim? Care este scopul existentei si vietii? Cine a creat dezordinea în care traim azi? Cine este responsabil de toate? De ce este rau în lume ? Exista cu adevarat diavolul ? Cine 1-a creat si de ce ? Exista existenta umana dincolo de respiratie, mâncare si somn ? Exista viata dupa moarte ? Am mai trait si alte vieti? Noi suntem biologia noastra fizica sau mai mult ? Ce este iubirea ? Si indiferent ce definitie îi dam de ce este atît de intoxicanta si atractiva ? De ce tinem cu asa disperare la respiratia noastra la viata ? De ce ocrotim visele noastre cele mai intime?
Si acestea sunt doar cîteva întrebari care rasar din triada de baza mentionata mai sus. Trebuie gasita o cale de a reduce miriadele de întrebari la cîteva simple, care sa cuprinda totul si fara a cadea într-o reducere simplista care creaza confuzie. Poate ca nu gasim originea, sursa, începutul a toate, pentru ca noi cautam în directie gresita. Poate ca a fi fiinta umana înseamna tocmai a nu cunoaste toate raspunsurile de la început si a trebuit sa le descoperi progresiv. Poate ca viata si universul nu sunt finite si concrete si continue si în vesnica devenire. Poate cã ar trebui sa studiem aspectul activ al istoriei ca sa putem întelege cine si ce suntem cu adevarat.
sursa
REFLECTIILE UNUI MAESTRU DESPRE ISTORIA UMANITATII – RAMTHA
Sursa: 2012 – Mit şi Adevăr — sfârşit şi / sau început -? DE LA LUME ADUNATE !!! PAX Et LUX !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu